ups

jag hade nästan glömt bort att jag hade en blogg. men hej på er igen.
hoppas att ni har haft en bra jul, det har jag iaf. jag är inte som de flesta, jag firar jul i tre dagar i stället för en. julafton med mamma, pappa, syskon + mormor. juldagen med lars och carina och annandag hemma hos min morbror med mina kusiner.

jag måste ha varit otroligt snäll i år med tanke på hur mycket klappar jag har fått. trodde att man skulle få mindre klappar desto äldre man blir. men icke.

nyår imorgon, känns galet. jag har blandade känslor inför detta. jag är ledsen över att tiden går så snabbt. men förväntansfull för det nya. eller nya? vad är egentligen det nya, allt kommer rulla på i det samma. bara att tiden kommer att gå snabbare och snabbare med åren.

vet ni vad jag har gjort? jag går gått och tatuerat mig! jag är förälskad i den, den symboliserar så mycket och den blev så fin.

för er som inte vet så står det 13 med romerska siffror



later

denna väntan

jag har nog kollat igenom varenda blogg som finns för att fördröja tiden. men nu orkar jag inte länge så nu tar jag och lägger mig. hoppas att jag somnar snabbt så alexis kommer hem snabbt.

han sitter iaf på ett tåg nu som ska ta honom till kristiansstad, och därifrån får vi se hur det går.

later

never again

fyfan. denna dagen vill jag ria ur kalendern. inte för att det har hänt ngt speciellt. men jag är förbannad på mig själv. det var längesedan jag var så förbannad på mig själv.
egentligen en skit sak jag är föbannad över, men ja. ni kommer skratta. men go ahead, är redan på sådant pisshumör ändå. jag har levt på socker idag, från morgon till kväll. SOCKER. jag har huvudvärk, kommer vaka upp imorgon med fullt av finnar, känner mig smäll fet osv.

men det värsta av allt är att jag inte vet om alex kommer att kunna komma hem eller inte. åh jag ber till Gud att han kommer hem ikväll/inatt.







min favorit



later

torsdag 23/12

godmorgon på er. var uppe kl 8, känns konstigt att gå upp så tidigt en torsdag. jag jobbar extra idag hos mr s. 9.30-15.00. ett lugnt dagpass. och det kommer att bli en lugn dag, för jag vill inte gå ut och gå med en rullstol i detta vädret. det ska blåsa kuling idag har jag hört.

idag håller jag tummarna att tågen och sådant kommer flyta på bra idag. för idag ska min man komma hem och han ska ta tåget från karlskrona till malmö ikväll och jag vill ha hem honom!

direkt efter jobb idag ska jag gå i stan. inhandla det absolut sista, som tusentals andra malmöbo.

nej nu ska min pappi snart hämta mig. ringde honom igår och frågade om han inte kunde göra det. 1)jag vill inte stå och vänta på bussen i minst två timmar 2)det är synd om de som jag ska lösa av, de kommer ju inte komma hem i tid.

så tack pappa! hoppas nu bara att de som ska avlösa mig kl 15.00 kommer i tid.

later

black

jag vet inte ens hur jag ska återberätta denna dagen, men jag ger det ett försök.

jag skulle träffa nathalie och glans (emelie) kl 14.00. jag går till bussen halv två, för att den skulle gå 39. står och väntar och väntar och väntar. efter en timmes väntar får jag spel. börjar snacka med två andra. en äldre dam och en meddelålders man om att vi skulle dela taxi. damen skulle till södervärn och mannen till centralen och jag till gustav. vi ringer efter taxi. efter 10 ggr försök (om det räcker?) så kommer jag fram. han sa att det kommer dröja 8 minuter. 8 minuter gemfört med en timmes väntan är ingenting.

men 8 minuter visades bli en halvtimme. så idag har jag stått och väntat på buss/taxi i en och en halv timme. och jag kan lova er, jag har aldrig i mitt liv frusit så mycket som jag har gjort idag.

inte så bra tajmat med att stå och vänta så länge på den kallaste dagen denna året.

skånetrafiken, vad håller ni på med?!

men kom iaf upp till stan. genomfrusen tog jag en fika med nathalie och glans.

såhär såg jag ut idag. jeans replay, tröja topshop, kavaj HM, raggsockar canada snow


later

onsdag 22/12

godmorgon!
satan vad det har varit kallt inatt. sov med pyjamas, jag hatar att sova med kläder på, det är så himla obekvämt. men hellre det än att frysa häcken av mig.
jag har fått i min frukost, te och en cigg. även panodil. men mage väcker något otroligt! sålänge till tabletten har värkt ska jag ligga dubbelvikt i soffan och titta på oc.

denna natten som kommer nu är den sista jag sover ensam. sedan ska jag sova brevid min man i sex veckor. I LIKE

later

M.U.S

fick ett presentkort på åhlens i julklapp av sydassistans (bästa julklappen jag har fått av jobb hittils) för det köpte jag lipcare mix och en pensel från make up store. lipcare mixen är en rund burk med tre partier. en grön, en vit och en röd/rosa.
den gröna innehåller peeling, som tar bort död hud och smuts från läpparna. den vita är en inpackning för läpparna och den röd/rosa är ett vårdande glans. penslen köpte jag till just denna lipcaremixen. presentkortet var på 300 kr och jag handlade för 290 kr. bra jobbat!

make up store har ganska dyra saker, det är inte så ofta man unnar sig saker där ifrån, så julklappen var verkligen ett stort plus. nu är mina läppar redo för att möta denna vinterkyla som har kommit in!

grön: peeling, vit: inpackning, röd/rosa: vårdande läppglans


nu ska jag sätta på spotify, ta på mig mjukiskläder och gå och tvätta mina sminkborstar.

later

tisdag 21/11

puh. jag är helt slut i kroppen. josse sov i lägenheten och passade hulken inatt. jag var och jobbade. när jag sedan kom hem imorse så väckte jag josse och så åt vi frukost. sedan åkte vi upp till stan med josses mamma för att handla julklappar. josses mamma åkte sedan vidare och byttes ut till sussie och sara.

har gått i stan verkligen hela dagen idag. från 12 till 18 tiden. inte konstigt att jag är trött i ben och rygg. efter stan så åkte josse och sussie med mig till hem. josse lagade mat till mig och henne. spagetti och köttbullar med vitlöksbröd, alltid en hit!

fick en underbar nyhet av min prins idag. hans semester gick igenom iaf! så när han kommer hem på torsdag (kväll/natt) så ska han vara hemma i sex veckor! åh vad lycklig jag blev av det beskedet! nu längtar jag tills torsdag ännu mer!

facelook idag. allt stämmer förutom att jag har haft vinröda läppar hela dagen

idag hade jag på mig en klänning (fodral) från HM


later


E.Arden

ni har hört det förut. men har ni trott på det? elizabeth arden, eigth hour cream. om ni inte har snabbat upp det än, så gör det nu.
det är den krämen som räddar allt torrt på kroppen. fötter,armbågar, läppar, händer, you name it. jag använder min på läppar och på knogarna. den ända negativa med den är att den inte luktar så gott. tycker inte om att använda den på dagarna pga lukten. men jag brukar smörja in mig med den när jag ligger i sängen och är klar för att sova.

en sak tills som är så possitivt med den är att man får jättefin glans på läpparna av den om man nu vill använda den på dagen.




later

måndag 20/12

måste börja med att berätta att nu är alla julklappar fixade! beställde precis hem de sista från internet. åh det känns så skönt. har dratt ut på att beställa det sista. vet inte varför. men latheten är fan mäktig. plus att jag har varit sjuk och annat smått och gått.

ska gå i stan på torsdag och kanske köpa lite småsaker som man kan ge. ska även handla en sak till mig (om det finns pengar till det..) vad det är får ni se då. vill inte heller säga förmycket för då förstörs allt. och jag har en förmåga att försäga mig!

vi har ingen julgran, vi har en jultunna!


later

home sweet home

har varit hemma i en timme kanske. sitter och kollar runt på bloggar, läser om folks vardagsliv, vad de handlat, vad de ätit och vad de gjort. man kan alltid önska sig något mer. men jag hade aldrig i mitt liv velat byta ut något från det jag har nu till något annat. kanske låter lite väl egoistisk nu, men jag älskar mitt liv. jag älskar min pojkvän, min familj, hund, lägenhet, kompisar. man är så dålig på att visa uppskattning på saker och ting. men jag vet att vissa av mina vänner och jag vet att alex läser detta. jag är så tacksam över att jag har er, jag älskar er.
alex, du vet vad jag tycker om dig. det finns inga ord.

en ny vecka börjar imorgon. kommer nog att bli en intinsiv sådan. alex kommer hem, sedan är det fullspäckat hela julhelgen! but I like it.

nu ska jag tvätta bort dagen från ansiktet sedan lägga mig i sängen. låta drömmarna flyga fritt samtidigt som jag får min skönhetssömn.

later

söndag 19/12

godmorgon på er. fjärde advent idag, lite smågalet att det är fyra veckor sedan vi firade första advent hemma hos mig och alex.

detta har varit en lyckad rehab helg hos mamma måste jag säga. känner mig mycket bättre. näsan rinner inte längre, ingen hosta heller. men gott sällskap, god mat så kan man inte något annat än bli frisk.

nu ska jag ta på mig vinterskorna, vinterjackan och gå ut och kasta snöbollar med hulken.

är fortfarande hos mamma. åker hem ikväll.

later

sluta nu!!

det blev minst sagt en hektiskt fm på jobb. så stressad, så mycket att göra. men skönt var det att komma hem. josse och sussie var här hemma när jag kom hem. planen var att vi skulle åka upp till stan tsm, ta en fika, kolla i affärer, det vanliga. men efter mycket jobb på kort tid (mycket intensivt tis,ons,tors och fredag) så efter att jag hade duschat var det precis som att all stress lämnade kroppen och jag kände verkligen hur sjuk jag var.

måste låta kroppen vila, och det har jag verkligen inte gjort sen jag blev sjuk. så jag stannade hemma medans josse och sussie åkte till stan.

har precis packat mina saker för en helg hos mamma. en helg med rehab hoppas jag. åh vad skönt det hade blivit att bli frisk. är verkligen så trött på att snyta mig, nysa, hosta, känna sig trött och hängig.

alex, fattar du att jag saknar dig.

later

sjukstuga

josse och jag har verkligen sjukstuga här. hon sitter och hostar (tror faktiskt att det var josse som smittade mig från första början..) och jag sitter och nyser, hostar, snyter mig. har redan avverkat två paket snytpapper under denna kvällen. hoppas att det från och med nu blir bättre. för detta har varit den värsta dagen!

just nu sitter vi med varsin ansiksmask på. om inre mår kasst får man väl försöka göra något åt det yttre.

josse ska sova här inatt fast att jag ska upp och jobba. börjar kl 8.30 och slutar kl 13.00. så när jag kommer hem håller väl josse precis på att vakna.




later

mastercheff

var ett tag sedan jag åt min korvstroganoff nu. har legat i soffa och kollat på OC sässong 1. men jag måste säga, fan vad grym jag var på att laga stroganoff. synd bara att det bara är jag som äter. himla tråkigt att laga mat till sig själv.


nu är josse här, ska kolla igenom lite paradis avsnitt. final idag, så man få kolla och se vad som har hänt. ikväll äter vi lasange (inte hemmalagad, så duktig kan man inte vara) och vitlöksbröd. synd att man inte har någon smakupplevelsebara (kanske därför korvstroganoffen var så god?)

later

vinterland

vilken snöstorm det är ute! blev ingen stads-runda för mig och josse, vilken nog var en himla tur. hon kommer hit vid 3-4 tiden. kanske blir en mobilia runda för att handla julklappar.

när jag kom hem från jobb idag gick jag dirkt till malmborgs, dels för att handla frukost saker och dels för lunch saker. hade tänkt laga korvstroganoff till sen lunch och nu när jag skulle börja kommer jag på att jag har glömt att tina falukorven!? så himla störigt och hungrig är jag också.

tog ett äpple för att stilla den värsta hungern medans falukorev är i micron för att tinas.

alex skulle ringa efter hans möte, men har inte ringt än. måste vara mycket viktiga saker de tar upp på det mötet.

later

torsdag 16/12

hemma! åh så skönt att dessa två dygn är över. att jobba två dygn dunderförkyld är ingen jag rekomenderar.

min feber är iaf över så det är skönt. men nu är jag DUNDER förkyld. näsan rinner konstant, lika så ögonen. jag nyser hela tiden, hostar. ja alla de vanliga syntomen fast dessa saker jag skrev är heeeela tiden. jag måste börja dagen med en halstablette för att huvudtaget kunna snacka.

planerna idag är att gå i stan med josse. men vetefan om min kropp pallar det. ska nog föreslå en runda på mobilia och sedan middag och film hemma hos mig. hoppas hon nappar!

later

lunch

jag har ingen aptit alls. eller kan känna mig lite små hungrig, så äter jag en tugga sedan så blir jag bara äcklad av maten. men tvingar mig i maten. för nu jobbar jag ändå fast att jag är sjuk, är redan trött. så om jag dessutom inte hade ätit något hade jag nog svimmat, många gåner om.

nu ska jag snart bege mig mot jobb. längtar redan tills jag är hemma imorgon. fastän att jag tror att detta passet kommer att gå snabbt.

hoppas att jag känner mig bättre imorgon så att jag kan hitta på något på min lediga dag.

later

onsdag 15/12

godmorgon på er. detta blev en annorlunda morgon. blev väckt hos mr s av att telefonen ringer. först fick jag panik och trodde att jag hade försovit mig och att det var färdtjänst som ringde upp och sa att de var här. som tur var var det inte det. men det var en snickare som skulle fixa upp ett handtag. nyvaken som jag var så fick jag släppa in honom.

hade helt glömt bort att han skulle komma. men snickeriet gick snabbt så jag hann ändå med allt jag skulle göra imorse.

jag mår likadant som igår. om inte lite värre. men viking som jag är ska jag ändå bege mig till jobb. nu är det bara en natt kvar, sedan ska jag få sova i min egen säng!

idag är det exakt 30 dagar kvar tills vi åker. nu börjar resefebern komma. eftersom att jag har haft nedräkning så himla länge så nu när det "bara" är 30 känns det så himla nära! nu ska jag bara bli frisk. sedan kommer denna sista månaden flyta på bra!



later

sämre

mår bara sämre och sämre för varje timme som går. hade jag mått såhär för någon timme sedan så hade jag faktiskit ringt och sjukat mig. men nu börjar jag om en halvtimme, så det är för tigth med tiden.
som tur var har jag ett väldigt lungt jobb så jag kommer att klara det. det är vägen till jobb som känns jobbigt.

men nu är lunchen i magen. blev veggiebiff med lite veggie "klyckling" bitar och buljur. till det sötsur sås och fetaost.
nu ska jag bara kolla så att jag har allting med mig, sedan är det off to work.

later

14e december

den 14.e. vid det är laget bör ni veta vad detta innebär. exakt en månad tills vi drar till vinterlandet österrike. fy sjutton vad jag längtar.

min hals har inte alls blivit bättre. känns som det har spridit sig från halsen och ut i hela kroppen. är öm, ibland svettas jag, ibland fryser jag.

jag som har skrytit om att det var såååå längesedan jag var sjuk. pang, så kom det över en natt. det är sådana här lägen man ska sjuka sig på jobb. men tycker bättre om att sjuka sig när man ska iväg, eller något annat händer. så ja, jag ska iväg och jobba idag. men jag vet att jag egentligen inte borde.

saknaden av alexis börjar komma krypandes under skinnet. det kommer alltid när jag bara sitter hemma och inte gör något. det är därför jag alltid försöker boka in mina lediga dagar med någonting, annars kryper jag på väggarna av saknad. men snart ringer han, snart får jag höra hans röst.

later

(god?)morgon!

redan igår kändes det som att jag hade damm i halsen. det gjorde inte ont, men något fel var där. när jag vaknade idag så fick jag svaret. fan vad ont jag har i min hals! varje andetag, varje gång jag sväljer (t.o.m mitt eget saliv) så känns det som jag har ett rivjärn till hals.

har precis fixat en kopp te med mycket honug i. te med honung i är vad jag kommer att leva på tills detta går över. fan också!



later

slut

är helt slut i kroppen. hade lätt kunnat gå och lägga mig nu. men då kommer jag att vakna så himla tidigt imorgon bitti. tycker inte om att vakna tidigt, nu snackar jag 7-8 tiden. jag brukar vakna av mig själv vid 10 tiden och det tycker jag är lagom.

vet inte varför jag börja babbla om det =/ men idag var jag först och fikade med josse, amanda och jessica. sedan blev det som det vrukar. gå runt i affärer och kolla på snygga kläder som man inte har råd att köpa.

mamma hämtade sedan mig och josse hemma hos mig, körde till brulöws center för att mamma skulle handla julklappar. blev en till mig med som jag pekade ut.

åh, babbel babbel.. är så himla trött!!





min julklapp


later

gah

gaaah! har super brottom. men ÄNDÅ ska jag slänga upp outit-facelook bilder.
ska upp till stan och möta, josse, jessica och manda.

jeans levis, linne med kedjor lindex, kavaj HM





later

13e december

idag är det verkligen inte någon vanlig dag. vart ska jag börja?

jo jag börjar med att vår älskade hund hulken fyller ett år idag! ska baka någon hund tårta till henne. tänk att det är exakt ett år sedan jag fick ett mms på valparna att de precis har födds.

sedan idag, den 13e december så har jag och min man, min prins, min älskling mitt allt och jag varit tillsammans i två och ett halv år. att tiden går så snabbt är skrämmande. men jag har älskar varje dag, timme, minut, sekund. för alex, du är allt. fan vad jag älskar dig.

sist kan jag väl tillägga, men som ni flesta vet (alla) att det också är lucia idag. hur går det till på eran lucia. firar ni? äter lussebullar?
själv så är detta vilken var dag som helst. kanske köper mig en lussebulle i stan.

första kyssen på älsklings hulken

amor vincit omnia


later

så var denna helgen

..över.

och skönt är det, det är alltid skönt söndagen man går av sin jobb helg. har varit en rolig helg, dels jobb och dels privat. jobb gick snabbt, var därför det var roligt.

igår hade vi julfest med fotbollslaget och det är alltid roligt att festa med de. trodde jag skulle vara mycket tröttare idag än vad jag faktiskt har varit. för att få ett bra bildspel från festen, kolla på facebook, har precis laft upp bilderna.
hann inte med en riktigt outfit bild innan jag stack, men hade min röda favorit julklänning på mig från nelly.

nej nu ska jag sova, så att jag förhoppningsvis hinner med att städa inna jag ska iväg imorgon.

så här såg jag ut igår på julfesten

ny inköpta öronhänge (fredags) vingar från UR&PENN 29 kr. KAP


later

00.02

blev spontant idol tittande med josse och sussie ikväll. de kom till mitt jobb vid 17 (slutade 18) och hämtade mina nycklar. sedan stack de hit här med mat och väntade på att jag skulle komma hem.
när jag sedan kom hem så hade josse städat hela lägenheten. hon är fan ta mig underbar. sådana små saker värmer verkligen!

kollade på som sagt på idol, men det blev nog mest snack och mindre tv tittande. men jay vann och det tyckte jag var rätt. vilken röst han har.

nu sitter jag med ansiskmask på, väntar på att kvarten ska gå sedan ska jag rätt ner i sängen.

jag scrubbar alltid anisktet innan jag tar på aniskmask, känns som det rengör djupare ner på huden då. det lustiga är att jag känner dirkekt när mitt aniskte behöver scrubbas. kan inte förklara känslan, men jag bara känner det.


nyckelringen jag köpte inne på marc jacobs i kph


later

fredag 10/12

dagen jag tycker så illa om är här. dagen då alex åkte iväg till jobb. jag kysste honom förväl vid 8 imorse och jag saknar honom redan. lägenheten känns redan så tyst, så tom.

men jag hoppas att detta blir de snabbaste två veckorna alex är borta, för jag, vi har så mycket roligt att se fram emot när han kommer hem.
han kommer hem den 23.e som det ser ut nu, dagen innan julafton. så vi har först jul gånger 3 (julafton,varsitt håll, jag hos mamma och pappa och alex hos sin mamma), juldagen (vi båda hon alex pappa) och annandagen (vi båda hos min morbror).

sedan har vi nyår. vet inte riktigt hur vi ska fira den. men vi kommer att vara tsm iaf. dagen efter, den 1a januari fyller alex 21. den 14 januari åker vi till s:t anton, vi kommer hem den 23e och sen den 25 fyller jag 21. fullspäckat schema alltså när min man kommer hem. love it.

nyår 09




sälen 09




later

spontant

det blev en spontan trip till köpenhamn idag för mig och min alexis. gick runt och storsade, kollade i affärer osv. hittade mycket fint och få men fina saker fick följa med mig hem idag.

var inne i min absoluta favorit butik, marc jacobs. där köpte jag ett iphone skal och en nyckelring. sedan köpte jag också ett par jeans inne på levis. jag har aldrig ägt ett par byxor som sitter så snyggt på mig som de gör!


iphone skal från marc jacobs


later

long time no see

ja det var ett tag sedan jag skrev här. men jag behövde en paus. elller nej det behövde jag inte, det är så enkelt att jag inte har haft någon lust den senaste tiden att skriva här.

men nu känner jag nya blogg-krafter :)

sitter nu med färg i håret, klockan ringde precis så nu ska jag gå och skölja ur färgen.


later

RSS 2.0