som lovat

sitter hemma. redo för att sticka och möta josse istan. men fick precis ett sms av henne där ho frågar om vi kan träffas en kvart senare. då är det bra att passa på att säga hej här.

sa ju att jag skulle visa plaggen som jag köpte i tisdags när jag har på mig de. idag har jag på mig kjolen från HM. den var nersatt från 250 kr till 75 kr. såg den när jag stog i kön för att betala mina underkläder. alex fick ställa sig i kön sålänge då jag sprang och hämtade min storlek. prova inte den. det kallas impuls.
den sitter super! att den är militär grön skadar heller inte. grön är min favoritfärg och har varit det sen jag var liten.




later

fin middag

eftersom att det är helg för mig, ledig idag och imorgon så blev det fin middag idag. för alex är det ju helg i två veckor.
på tallrikarna hade vi pepparbiff, ostsås "pommes aktiga" saker och sallad. till det varv det fin konstras öl. och eftersom att jag är så himla lättberusad känner jag mig redan..full, efter ETT glas. billigt och bra!

om en stund kommer josse över. då ska vi se, idol, skånefruar och kungarna av tylösand. till det ska vi såklart ha massa gotte och dricka.

later


ring + naglar

tänkte visa er en ring jag köpte i helgen på centersyd. blev helt förälskad i den när jag såg den.
100 kr på gina tricot, vilket kap!
tänkte slå två flugor i en smäll. satte på mig ringen på fingert så att jag kunde passa på att visa mina naglar som jag också fixade i helgen.

har haft byggda naglar sen sen vår/tidig sommar och nu är jag fast. tycker att det ser fräscht ut och jag som har världens sämsta kvalite på mina naglar och världens fulaste så älskar jag det ännu mer att jag så lätt kan dölja de.

mina naglar fixar jag på hansakompaniet. tycker att de är jätte duktiga där. vet inte hur länge naglarna håller eftersom att jag aldrig har brutit de. eller jo en har jag brutit. men jag gör påfyllning var 4e- 5e vecka.



later

shopping

igår var jag och min alexis iväg på nova lund och shoppade. det var år och dagar sedan jag var och shoppade. räknar inte det som shopping när man är i stan och fikar, går in på hm och köper en tröja.

igår blev det en hel del nytt i garderoben som behövdes. och nu ekar det på kontot.. igen. MEN det var saker som behövdes.
det blev
vinterjacka - top shop
en ring (behövdes ej) - topshop
kofta - MQ
kjol - HM
BH - HM
trosa - HM
puder - i.d
stövlar - håkansson
klänning (behövdes ej) - bikbok

vill inte fota allt och visa. tycker det är roligare att visa en outfit där jag har ett plagg nytt plagg på mig.

nu bilr det en varmdusch. är så jäkla frusen av mig.

later

snart

sitter och fryser. har precis tagit en varmdusch och jag hade velat stå i den i timmar. men lägenheten måste städas. har en del kvar att göra men orken säger emot. vill egentligen bara lägga mig i soffan och inte göra någonting alls.

borde egentligen vara glad för att alex kommer hem idag, men så är inte fallet. för jag tror inte att han kommer hinna hem innan jag sticker till jobb.
han har inte ens börjat köra från gbg och det är tre timmar tills jag börjar. fuck.

aja, imorgon får jag träffa honom. då blir jag på bättre humör.

later

gina tricot

ska iväg till kickis och viktors place nu. viktor (två viktor ikväll) kommer och hämtar mig vilken sekund som helst. tänkte bara slänga upp outfits bilder snabbt.



Varning

mig morgon/fm. ganska spännande ändå.
gick till fiskis och svettis som vanligt. eftersom att min klippkort är slut har jag de senste 5-8 ggr andvänt alexs. inga problem what so ever. men idag. drog kortet som vanligt kom innanför grindarna då plötsligt receptionisten stoppar mig och frågar om hon får kolla på mitt kort. självklart sa ja, det tillhör min sambo.
då var det som om hon förvandlades till en vampyr och började så smått skrika på mig att det är strängt förbjudet att använda någon annans kort. jag bad så hemskt mycket om ursäkt för jag visste verkligen inte att det var strängt förbudet.

hon gav både mig och alex en varning.
men den här tanten ville inte ge sig. hon störde sig visst verkligen på mig. så hon sa, de skorna gick du in med och det är förbjudet att ha sina ytterskor på sig. då sa jag, ja jag vet. men jag cyklade hit, så det är inte som att jag har nuddat marken spec mycket.

men hon störde sig visst och sa att jag fick en till varning, så om jag gör något fel på friskis så skulle jag aldrig få sätta min fot där igen.

jag tror nog att denna tanten (tant och tant, hon var kanske 25-30) hade en viss period i månaden..


styrka

åh det känns som jag faller i bitar av saknad. jag saknar alex så himla mycket så att det är sjukt. det ända jag vill göra är att ligga i hans famn och inte göra någonting alls.

denna dagen har inte alls blivit som jag har planerat.
har ingen lust att blogga heller. bajs.
vill köpa världens största godispåse, röka och tycka synd om mig själv för att jag saknar alex så mycket

later

rensa skallen

det blev en riktigt hetsig morgon kan jag minst påstå. jätte stressigt på jobb för att ingenting gick som jag ville. och att hulken gjorde exakt tvärtemot vad jag sa gjorde inte saken bättre. blev så himla förbannad på henne så att jag hade kunnat drämma in henne i väggen.

promenarde hem från jobb idag. men kände mig spänd och konstig i kroppen. det kändes som om jag fortfarande var stressad.
så efter 30 minuters promenad hem med den lilla valpen (som jag nu älskar igen efter vårat bråk imorse) tog jag på mig joggingkläderna och joggade min runda.

det hjälpte verkligen. fick kroppen att koppla av och tänka på annat. känner mig hur bra som helst nu. varken stressad eller spänd. så det är ett bra tips till er från mig. om ni känner att ni behöver koppla av och tänka på annat. gå eller jogga en runda. ge det en chans iaf. det kanske inte hjälper på alla.

nu blir det samma rutiner som igår fm. in i duschen sedan frukost till gossip girl.

later

jobb

det står jobb på schemat idag. men idag hade jag velat att det inte stog någontins alls på mitt schema. det är så fint väder idag. så idag hade jag velat gå en lång runda med min hund. luncha med någon kompis i solen på en uteservering. sitta och snacka en massa skit om allt och alla.

men om jag hade fått bestämma den perfekta dagen hade det varit att alex hade varit hemma och vi hade åkt ut till bokskogen med picknick med oss. lagt oss i gräset och bara njutit.
men verkligheten slår en i bakhuvudet, väcker mig från mina dagdrömmar och påminner mig själv om att det är dags att göra sig redo.
ta av sig pojkväns tröja och slänga sig i jobbkläder och bege sig.

ha en bra dag.

kan ju tyvärr inte blogga från mobilen så vi hörs imorgonbitti.

later




Jogging

har träningsverk i bröst och armar. det var längesedan jag hade träningsverk kan jag lova. eller nej, nu ljuger jag. för en månad sedan spelade jag badminton med min pappa. och hade träningsverk i ca 5 dagar efteråt. fast det var mest i gumpen. kunde knappt sitta ner så ont jag hade.

det blev en joggingrunda idag. den vanliga rundan. till pildamsparken, ett varv och tillbaka. tror att den rundan är ca 5 km.
vill hitta en annan runda, blir långtråkigt med bara den. men det är väl det som är nackdelen med att på så centralt att här inte finns så fina ytor att jogga på. vill ju helst inte springa inne i stan. vilka i-landsproblem.

har på mig träningsbyxorna från nike. underställströja från everest



joggingskor adidas köpta på löplabbet (de är helt underbara)

sedan vindjacka från peak perfomens.


dessa kläder är jättebra. de andas men håller ändå värmen.

nu ska jag hoppa in i duschen. sedan blir det gossip girl tillsammans med frukost

later

trött

är trött, lite små irreterad på mig själv.
var ju och tränade imorse och nu ikväll har jag tryckt i mig godis. inte för att det inte var gott. men då känns det som om träningen var som bortblåst. aja nya tag imorgon. solen kommer att gå upp imorgon också.

festår inte hur jag kan vara såhär trött. sov ändå hyffsat länge idag. men ska iaf slänga mig i sängen nu och drömma mig bort till min alexis.
det är exakt en vecka kvar tills han kommer hem och jag hoppas bara att denna veckan flyger iväg. det ska bli så skönt att få krama om honom och få pussa på honom.

godnatt på er.

later

jag och min prins

idag

planerna idag var egentligen att jag skulle träffa josse nu klockan 2. men hon skickade ett sms att hon hade fått nackspärr och inte kunde röra sig.

jag tror att det nog var ment to be. för att jag behöver en dag att bara vara hemma och ta det lungt. den senste veckan plus några dagar och jag flängt varena dag. hit och dit, fram och tillbaka.
så idag ska jag inte göra någonting. hemma kolla gossip girl, en städning hade också behövs, får se om jag får något städryck senare idag.

så dagen outfit idag ser ut så här. och jag hoppas att den kommer att vara så tills de åker av när jag ska lägga mig.
mjuksigbyxor och alexs munktröja


later

friskis

äntligen känner jag mig frisk. det firade jag genom att dra mig till gymmet nu imorse. var nog 4-5 månader sedan jag var och gymtränade och det märktes.

märkte det inte lika mycket på konditionen. har ändå försökt att hålla den igång nått sådär under tiden jag inte har tränat, varken fotboll, ridning eller gymmat.
men styrkan herregud. den är som bortblåst. läskigt hur snabbt saker och ting i kroppen bara försvinner. jag kommer ihåg sista gången jag tränade gym (i våras) då hade jag ungefär gått upp 10 kg på maskinerna. nu är jag nog - 15 kg.

ska försöka hålla igång mitt gymmande nu. men jag är en periodmänniska med det. kan tycka att det är skit roligt 2-3 veckor, sedan spyr jag på det. och jag är en sådan människa att jag gör vad jag tycket är roligt. tvingar inte mig till saker jag inte vill.

såhär såg jag ut imorse innan jag stack till gymmet (hade precis gått upp, därför den glada minen)
träningsbyxor nike, linne gina tricot, träningsBH champion, hårband HM tror jag



later

19e september

då är det den 19 september. de flesta kommer att rösta idag, vissa har redan gjort det. jag har lagt min röst och jag hoppas att alla ni andra som har rösträtt också har gjort det.

detta val kanske det mest intressanta inte handlar om vem som vinner, utan om sd kommer med eller inte. jag tänker inte yttra mig om vad jag tycker och tänker om just sd. men i min familj är vi väldigt splittrade om vad vi tycker om sd. vissa röstar på de och vissa ratar de.

men jag tror att alliansen (de blåa) kommer att vinna valet, om det är vad jag vill vet inte så många och I like to keep it that way.

men som sagt, det ska bli intressant och se om sd kommer med. och om de kommer med, hur ska de andra partierna hantera det? de har själva sagt i tv att de inte vill ha in sd i riksdagen, men om de kommer med så kommer vi inte att sammanbeta med de. intressant.

jag tror att jag kommer att se valvakan. om jag inte somnar. den senaste veckan har jag jobbat extremt mycket. detta är sista dagen, sista ruschen.

later

hej

bara ett snabbt hej. har försökt blogga från jobb idag. men av någon anledning har det inte gått att blogga från mobilen. ikväll blir det gossip girl season 3 och en himla massa gotte!

later

morgontips

godmorgon solstrålar. tidigig morgon idag med. börjar klockan 9 och måste då gå hemmifrån strax innan halv 9. det blåser vääldigt mycket idag. så får se om jag kommer fram till jogg överhuvudtaget.

tänkte börja denna morgonen med ett litet tips hur man får fint hårsvall gratis. det är nog det billigaste och ENKLASTE tips som finns till fint hårsvall.

jag har nog det rakaste hår som finns. det är spikrakt. inte en lock, en kurva, ett svall, en våg INGENTING. och man vill ju gärna ha lite svall ibland. så för att slippa att andvända produkter som sliter och skadar håret varje dag så brukar jag göra såhär.

borsta ut håret. börja göra som du gör när du ska ha en hög hästsvans (helt vanlig) fast istället för att vrida gummibandet hela vägen runt, när du gör den sista cirklen, då ska du göra håret som en hårboll.



sov med det såhär hela natten (lägg inte till några produkter som spray, mousse osv)

när du sedan vaknar på morgonen släpper du bara ner det (borsta INTE det) och tar hårspray så att det håller dagen.



later

fredag

har inte haft någon tid till att blogga idag. fast att jag har jobbat i nästan 10 timmar har allt gått i ett. med städning, frukost, lunch, sjukgymnastik, vila (inte jag då) middag.. osv
har inte heller haft något dikret att skriva heller.

idag har jag haft en sådan dag då jag äter allt jag är sjuken på. änsålänge har jag avvankat 200 g marabou daim, två delicatobullar, en godispåse och småkakor.
jag älskar att ha sådana dagar. för jag är en sådan person, antingen äter jag inget godis eller så äter jag allt. får inget tillfredsställande med att ta två godisbitar, eller en chokladbit, en tårtbit. ja ni fattar.

så gissa hur min kväll kommer att se ut. ni får den i bilder

en chipspåse och en 1,5 liter läsk (orkar inte ens hälla upp läsken i ett glas)


och, såklart uppknäppta byxor. det ända som är bra med att alex är borta är att man kan känna sig skabbig och inte behöva tvinga sig göra sig fräcsh (alex har aldrig sagt jag är skabbig, men man vill ända känna sig fräsh med sin love one)


later

godmorgon

godmorgon på er. det är tidigt jag vet. men börjar jobb halv 9 och jag ska promenera till jobb så måste gå vid 8 tiden. anledningen till att jag ska gå till jobb är för att hulken ska med så att hon kan bli trött av rundan och inte uttråkad så snabbt hos mr s.
sedan skadar det aldrig med en morgonpromenad.

fast hulken är nog inte så jättepigg för att ge sig ut, hon ligger fortfarande i sängen och sover.

jag kommer nog att blogga från jobb också, men vet inte än hur man lägger upp bilder från mobilen. får se om jag klurar ut det under dagen.

har ett långt pass idag, från 8.30 till 18.00.

later

hulken, 5 minuter sen

Hej

Välkomna hit till den nya bloggen. Här jag lovar att lägga upp bilder. Såg direkt att det fungerar att ladda upp bilder, så nu kör vi.

Jag tror att jag kommer ha samma läsare som jag hade i min förra tänkte jag ändå köra ett litet välkomande genom att pressentera mig själv.

Jag heter Camilla Karlström (som ni kanske fattar genom vad min blogg heter) jag är 20 år gammal. är tillsammans och även sambo med alexander som även råkar vara den människan jag älskar mest på denna jorden, utan tvekan. hade kunnat ta ett skott för honom vilket sekund som helst.
vi har bott tillsammans lite mer än ett år och har varit tillsammans i 2 år och 3 månader. ni behöver inte ens fråga, ja det har varit den bästa tiden i mitt liv.

Vi har även en liten hund, en chihuahua som heter Hulken. Hon är 9 månader gammal och är våran lilla ögonsten.

Annan fakta kommer komma lite då  och då.

Men det finns en sak, detta är min blogg, mina ord, mina tankar. Så jag skriver vad fan jag vill, när fan jag vill.

Later

såhär ser jag ut


min man alex


detta är vår hund hulken


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0