easy

redan hemma! det blev en mycket lugn kväll för mig. jag är redan hemma, klockan är strax efter tio.

kom till astrid vid sex (jag var i tid!!) där bjöds det på middag. mycket goda små mackor med olika pålägg, tex lamm med någon sås. rödbetor med wasabi osv. MYCKET gott. tog några glas vin.

sedan blev det för kallt för att sitta ute så vi gick upp i joels och astrids lägenhet. där blev det också något glas vin. sedan kände jag hur tröttheten kom som en våg. tog förnuftet i fånga och cykla hem. ska gå in och tvätta av sminket sedan lägga mig. jobb imorgon också.

hoppas att ni är ute och festar till det ordentligt!







later

Valborgsmässoafton

åh vilken stressig dag och stressen bara fortsätter! jag var SUPER hurtig imose. ställde klockan en timme tidigare än vad jag egentligen behövde göra (kl7) och gick ut och sprang två varv runt pildammarna. två varv är ca 8 km. sedan hem duscha, byta om, ut med hulken, ja en miljon saker, sedan till jobb.

väl på jobb var det lungt. men nu efter jobb är det lika stressigt som innan jobb. om en halvtimme ska jag befinna mig hos astrid för grillning och vin och jag sitter här naken och osminkad. bra där camilla.

nej nu MÅSTE jag göra mig färdig. ha en underbar valborg!

later

what to do

åh jag är trött. jag är ju pollenallergisk, så blir jätte trött tidigt på kvällen. det kliar i ögon och hals.

jag har ett litet krig i mitt huvud. ska jag göra mig iordning för sängen, lägga mig och läsa tills ögonen slocknar. eller sitta uppe i en timme och en kvart för att se kvällens BB avsnitt? tror faktiskt att det blir det först nämnda. det är en tidigt morgon imorgon, och kvällen kommer att vara lång med valborgsfirande.

godnatt på er.

p.s åt precis två plommon. fy satan vad plommon är gott!

later

Get messed up today, I'll be ok tomorrow

kändes faktiskt bra att jobba idag. det brukar alltid vara jobbigt att komma tillbaka efter lite ledighet, men inte idag. tummen upp. men ska inte säga för mycket, har hela helgen med jobb framför mig.

var inom mobilia, stadium och handlade saker som jag behöver. visst är det så mycket tråkigare att handla saker som man faktiskit behöver?

blev två stycken träningslinnen. skönt att slippa köra med sina vardagslinnen, de behövs nu till vardagen när det har blivit sånt fint väder. en ny vattenflaska. köpte en för inte så jätte längesedan. men den var SKIT dålig, kom vatten från alla ställen förutom där det ska komma vatten. så hoppas denna är bättre! "halva" strumpor, behövs också till det fina vädret. en ny keps. hade en likadan innan, men har blivit av med den (eller, alex har blivit av med den :@)


later

You ain't seen the best of me yet

puh! vilket träningspass. fyra veckor utan NÅGON som helst träning känns verkligen i kroppen. mest på konditionen faktiskt. styrkan var väl inte någon större skillnad. men när jag skulle jogga, fy satan.

jag hade bestämt mig för att börja lungt. eftersom att jag antagligen blev sjuk sist för att jag körde för hård träning från början. noll till hundra är aldrig bra. men när jag väl står där på löparbandet så tar vinnarskallen över. jag borde ha stannat på tre km, men sprang ändå 5 km som jag gjorde innan. fan om jag blir sjuk nu har jag BARA mig själv att skylla.

nu blir det dusch, sedan frukost/lunch och sedan är det jobb framför mig. fre, lör och sön. var tog 12 dagars ledighet vägen?! läskigt!

later

Just me and the dog

han tog sin packning, lämna lägenheten. nu tar det två veckor till jag får känna hans värme igen. det suger. men jag ska inte vara negativ. det är bara ett jobb pass. sedan är han min i två veckor igen.

idag ska jag göra något som jag inte har gjort på 3-4 veckor. TRÄNA. fy fan, det kommer att vara så äckligt jobbigt. hoppas att jag kommer igång likabra som jag gjorde sist, ända skillnaden ska vara är att jag inte ska bli sjuk.

The greatest thing you will ever learn is just to love and be loved in return


later


Nothing can stop me now

gissa vad jag köpte idag. en ny cykel! har behövt en så länge nu.
på min gamla var allt isönder. stänk skärmarna var av. så när jag cyklade när det regnade så var jag helt svartprickig på hela ryggen. kedjan var sönder rostad. växlarna fungerade inte, ja listan kan göras lång!

det roliga var att det blev ett spontant handlande. vi skulle in till biltema och handla lampor till bilen och kom ut med en ny cykel till mig :)




later

dagens

blev inget solande. valde att krypa ner brevid min man i sängen igen.
vi håller på att göra oss iordning här hemma. vi ska snart till lund och fixa med mercan. vet ärligt inte vad det är som ska fixas. sedan ska vi ut till lars och fixa lite där också. blir väl en kopp kaffe där och förhoppningsvis lite solande.

har på min en gammal body från gina tricot och nya svarta jeans short från TopShop, London

har en känsla av att jag kommer att bo i dessa i sommar


later

torsdag 28e april

vart har april tagit vägen? lätt den snabbaste månaden på detta året!

har redan visat upp två saker jag har köpt i london, easy tones och min one pice. här kommer ett plagg till. det är en morgonrock i siden. kimo tror jag de heter. de är sjukt härliga att slänga på sig på morgonen. speciellt nu när det är så varmt i lägenheten.

kommer tyvärr inte ihåg vad den kostade, men den var inte dyr.



nu ska jag äta frukost. sedan lägga mig och sola lite tills alex vaknar. sedan har vi lite att fixa idag. får se om jag hinner åka upp till stan för en is latte med josse också :)

later

o.n.e

det blev en hel del shopping i london. men en av mina favoriter är faktiskt något jag inte hade någon aning om att jag skulle köpa. en one pice dräckt. tycker inte ens de är fula. tycker att de är sjukt söta. man ser ut och känner mig som en stor teddy björn.

de är riktigt sköna. hade på mig min på vägen hem från london och har nog aldrig flugit i något mer bekvämt. kan rekomendera er att köpa varsin, ni kommer inte att bli besvikna!

alex köpte också en likadan. så nu kan vi vara ett sådant töntigt par som har likadana saker på sig


later

EL Stockholmo

jag och min prins har bokat resa till stockholm. åker dit 11 juni till 14 juni. det ska bli så mysigt! varken jag eller alex har varit i stockholm, så det är på tiden att vi besöker våran huvudstad!

så, förslag på saker man kan göra i stockholm tack!



later

promenad

det blev en 7 km promenad i bokskogen. josse hängde också med :) och hulken förståss. hulken sprang fram och tillbaka, upp och ner. hennes runda blev minst en mil.

vi köpte falafel på hemvägen som vi mumsade på på ballkongen. sedan packade jag och josse in corres presenter som hon ska få ikväll. åh hon kommer bli så glad. jag ÄLSKAR att ge presenter!

sitter ny duschad och insmord och ska snart sminka mig. ska hem till alex mamma och syster för middag.

later

onsdag 27e april 2011

godmorgon på er fina. började dagen med limhamnsbullar. gotta love it. nu ska vi iväg och hämta vår lilla hund. som vi har saknat henne! sedan kör vi ut till bokskogen för en promenad. har inte rört på mig på över tre veckor, så det kommer nog att bli jobbigt!

har på mig mina nya reebok easy tones som jag köpte i london. här hemma kostar de ca 1200 kr. i london kostar de 500 kr. I LIKE.



later

amezing

hemma från en underbar weekend i london. vi har haft perfekt väder, mycket shopping, god mat, varit på musikal och mycket mer.

jag är fortfarande seg. har legat hemma och degat hela dagen dagen. har ont i magen. har ätit så jävla mycket denna resan och så jävla onyttigt så det är sanstlöst. men, är det semester så är det.

jag vet inte hur jag ska återberätta denna resan. så jag rekomenderar er att gå in på min facebook. håller på att ladda upp bilder där just nu.

när det är klart så ska jag slänga mig i soffan igen och tycka synd om min mage. har slängt i mig en falafel/kyckling nu. så den ligger fint i magen.

ska ta tag i dagen efter jag har vilat. har en del att göra.

later

LONDON CALLING

håller på att göra mig iordning samtidigt som jag packar det sista. klockan är 05.46, mamma hämtar oss om en timme. jag, alex, pappa och jessica drar till london och firar påsk..ehm? nej, vi ska inte fira någon påsk. vi ska shoppa, dricka vin 24/7 och mysa.

tar med paraplyet, det är london.

kommer hem måndagkväll/natt. ni får ha det underbart. det ska jag ha!

later

SALLY

hade en överraskningsmiddag för sallsan igår här hemma. tror det gick hem :) hon blev överraskad iaf. ni får allt i bildregn som kompesation till att här har varit dåligt med bilder.


pyntad lägenhet













later

sämst

guess what. det blev stressigt igår och jag glömde kameran. sry! men det var en jätte mysig kväll. kvällen började på resturang la rouge (stavas?) en tapas resturang. tror att vi beställde in en av varje haha. men vi åt nästan upp allt. bra jobbat! allt var jätte gott, så den resturangen rekomenderar jag varmt.

körde hem till lars sedan där det bjöds på kaffe, tårta och kaka. satt och snackade i några timmar. giutarren åkte också fram och vi satt och sjöng i våra ljuva stämmor.

jag har en miljon saker att göra idag. så juag ställde klockan på nio. vi har fått i oss frukost och nu kör vi igång med allt.

later

lilla torg

sitter här med klänning och smink i fejan. ska snart hämta cornelia för att köra till lilla torg. nu ska vi fira cornelia med lars och co. blir som sagt middag på lillan och sedan kaffe och tårta hemma hos lars. ska försöka komma ihåg kameran så får ni ett litet bild regn sedan.

ha en fin kväll.

later

happy b-day

idag är det ingen vanlig dag, för idag är det sallsan födelsedag HURRA HURRA HURRA! grattis på din fördelsedag gumman. hoppas att du får en super bra dag idag, och imorgon firar vi dig på en mysig resturang!

mycket kärlek till dig!



later

vardagslyx

efter våra äventyr körde jag och alex till stan, till lilla glassfabriken. tog varsin glass i solen. så otroligt gott och mysigt. när vi kom hem sedan så däckade vi i soffan. sov i några timmar. vaknade kanske för en timme sedan. såg lite desperate housewifes. men sedan spelade vi in resten och BB. vi körde vi till coop och handlade hem till en ostbricka. vardagslyx. så mysigt. har man semester så har man.



later

I<3VÄDRET

alltså jag är kär i detta vädret! som jag har saknat det. vad fan har man gjort under hela vintern?

min syster väckte mig imorse halv 10. har klyddat lite med londonresan. tydligen måste man lämna en massa information om sitt pass innan man åker till london. tror det är en säkerthets fråga eftersom att det är kungabröllop där nästa vecka. om vi inte hade gjort detta så hade vi inte fått åka. så det känns ju bra att jag fixade detta idag.

sedan promenerade jag och alex ut till bunkeflo för att hämta bilen där. var en jätte härlig runda på ca 50 minuter. sedan var vi ute i limhamn för att fixa med friskvårdsersättningen med mitt jobb. fick 900 kr i handen idag, tack för den :)

emil är här vi och vi har precis mumsat i oss varsin kebab. ligger nu och jäser i soffan.

vad dagen mer har att erbjuda vet jag inte än. men den kommer garanterat att bli super.

promenaden till bunkeflo




hämtade mercan och körde nercabbat idag




later

måndag artonde april 2011

såg nu att jag igår hade skrivit att det var den artonde. men UPS det var det ju inte. idag är det den artonde, min pappa fyller år. har varit ute och övningskört med honom i några timmar. alex följde också med. gick inte så där jättebra, helt okej.

nu ska vi snart ut till lars för att grilla där. det är lars present till pappa. så ikväll blir det jag, alex, mamma, pappa, jessica, simon, lars och carina. årets första grillning!


tröja från åhlens (hej BH), jeans från disel

pappas present (det är en whiskey flaska, shh!)


later

söndag den artonde april

klockan är snart  fyra på natten/morgonen. vi har precis kommit hem. var och firade cornelia. stack där ifrån vid 2 tiden. sedan ut till alex pappa. där satt lars (då hans pappa) och olle (en kompis till honom) och drack och hade trevligt. så vi satt där och spelade giutarr och sjöng i våra ljuva stämmor tills nu.

konstigt nog, fast att jag var uppe åtta imorse är jag inte speciellt trött. kommer väl när jag lägger huvudet på kudden. vi ska se kvällens avnsitt av BB nu, sedan blir det bingen.

och btw, jag är så jäkla mätt. fy fan vad jag har krängt allt ikväll. I love it. ibland, okej detta kanske låter sjukt. älskar jag att äta godis, kakor, tårtor tills jag blir spymätt. men bara ibland. och ikväll var en sådan kväll.

later

pusshaj!

det kommer inte hända något denna lördagkväll. ska gå och smörja in min kropp nu efter duschen. sedan ska jag slänga mig i soffan brevid min man.

ikväll är det jag alex hulken och många liter cola ligth.



later

grattis!

får även passa på att gratulera min svåger som blir 17 idag (alex lillasyster om ni inte fatta det) stort grattis till dig!



later

lördag sextonde april 2011

hemma från dagens arbete. alex kom och hämtade mig, så vi körde och handlade mat. ikväll står det tacos på middagsbordet.

kommer inte göra något spec ikväll tror jag. eller man vet aldrig. men som jag känner nu så känns en filmkväll inte helt pissinödigt!

bilder från igårkväll
min fina sally!

vi mumsade på fruktsallad. hulken var väldigt sugen








later

I don't wanna be without you babe

har smått huvudvärk känner jag. tror att det beror på den "lilla" hamburgaren jag krängde i mig innan.

kvällen fortsätter med att sally, emil och NT kommer hit. blir lite öl drickande från grabbarnas sida och tjejsnack för mig och sally. väntar på att sally ska komma, sedan ska vi in på malmborgs för att handla till fruktsallad och naturgodis. blir en fin fredagkväll. jobb helg denna helgen. men det kan jag ta!

later

MYS

alex kom till mitt jobb vid halv fyra. mycket senare än vad jag trodde. var så jäkla hungrig. minsta lilla jag ansträngde mig så blev jag svimfärdig. han kom upp med burger king mat till oss. jag tog det största man kan ta på BK, en big king xxl. orkade dock inte pommesen. kollade sedan hur många kalorier en big king xxl innehöll. kan ni gissa? 1037 kcal! haha, ligger fint i magen nu :D

nu är vi hemma och det blir mys för HELA slanten! ha en fin fredagkväll!

later

I can feel your heartbeat

åh jag är så trött. jag vet inte varför. när jag kom hem från jobb åt och frukost och sedan kollade jag på gårdagens avsnitt av BB. efter det la jag mig i soffan och har sovit från och till tills nu när klockan ringde. ska göra mig iordning nu och sedan bege mig mot jobb, igen! dubbelpass idag. men jag jobbar bara mellan 13-18 så det är ett lugnt pass.

och allt känns lätt idag, för om några timmar så är min man hos mig igen. åh vad jag längtar, som jag har saknat honom. nu är han bara någon timme ifrån mig! älskar dig!

later

fredag den femtonde april 2011

hann aldrig säga vad det var jag gjorde igår. tiden flög iväg och jag fick jätte brottom till jobb. men det jag gjorde, som ni kanske misstänkte var att färga utväxten. gah så skönt! den som kommer på att man kan färga sina hårrötter, så att man slipper en annan färg på utväxten ska fan få nobelpriset!


har aldrig känt mig snyggare!

stay like this forever


later

RABATT

tog äntligen tag i saken, tog min cykel för att cykla till ica maxi, gullvik. har varit inne på hundratals apotek och letat efter de ansiksproduterna som jag använder, men inga har haft de. men jag vet om att ica maxi gullvik har de. när jag kom dit såg jag att just mina produkter var veckans vara. de kostar egentligen 100 kr per produkt och det är ett tre-steg. enkel mattematik, de skulle kosta 300 kr. men med rabatten fick jag alla tre för 220 kr. KITCHING!



nu ska jag göra en väldigt efterlängtad sak! kan ni gissa vad?

later

What a day

hela min gårdag blev en spontan dag. när jag vaknade trodde jag att det skulle bli en "ladda hem film, ligga i soffan dag" men sallsan smsade mig om lunch. sedan när jag kom hem försökte jag ju att få tag i pappa om övningsköra, men fick inte tag i honom. men en halvtimme senare så ringde han upp och han var utanför min lägenhet en halvtimme efter att vi pratade.

gick jättebra att övningsköra igår också. vi körde rusningstrafik inne i stan. tycker det är kul när man prövar på saker man känner sig osäker på. när man klarar av det så känns det som att man är oövervinnlig.

skulle möte josse utanför hennes jobb. så jag körde till hennes jobb och gick med henne in där hon skulle göra sig iordning. sedan gick vi till sussie som fyllde år. där bjöds det på tacos. sedan tog vi bussen till lilla torg. blev lite tråkigheter där, men det kan jag inte skriva om i detta inlägget, för då hade det blivit en bok..

men tillslut hade jag en sådan mysig kväll. uteservering med värmelampror. vin i handen, cigg i munnen och finaste josefine med kusin mitt emot mig. vi satt och snackade timme efter timme. börjde gå mot bussen vid halv 1, var hemma vid halv 2 tiden. åh det var så mysigt. så enkelt. detta ska göras om!

hann ta en bild innan min kamera dog :( janni och sara på bussen påväg till lilla torg.


later

And I took his heart when I pulled up that gun

det var jättemysigt att luncha med sallsan. jag åt också, likabra. åt en ciabatta med brieost, kalkon, philadelphia ost och sallad. det är mysigare att äta med någon än att sitta här hemma i sin ensamhet och käka. men visst, det är billigare att äta hemma. amanda mötte också upp oss efter en stund. som vanligt så satt vi och snackade om allt mellan himel och jord :).

kom hem och kollade på gårdagens avsnitt av BB. vad gör du sara? du ska vara med martin!

planen var att jag skulle övningsköra med pappa idag. men han bara klickar mig när jag ringer så jag antar att han har mycket att fixa med i skolan.

ska ikväll hem till sussie som fyller år. kanske blir en svänga på lilla torg också.





later

today I´m as sparkeling as a star

nu ska jag ta min cykel och cykla upp till stan och möta sally för en lunch. är dock inte så hungrig, åt frukost för 2 timmar sedan. så blir väl några koppar te :)

jeans replay. paljette tröja Bikbok





later

onsdag den trettonde april 2011

trettonde april. ni vet vad det betyder! jag har varit tillsammans med min man, min självsfrände, mitt liv, mina andetag, mitt allt i två år och tio månader. tiden bara flyer iväg. vi har snart varit tillsammans i tre år. jag kommer ihåg när kicki och viktor (två av mina bästa kompisar) hade varit tillsammans i tre år, det tyckte man var jätte länge. men när man själv är i den sitsen så, herregud. tre år är ingenting. de har bara flygit iväg.

det ska bli många många många fler år kan jag lova er. jag älskar honom mer än vad ord kan beskriva!





later

what would i be without my friends

har varit en jättemysig kväll med kicki, sofia, emma och astrid. dock alldeles för mycket mat för min del. men är det så gott så kan jag inte hejda mig själv. men måste lära mig att äta med mer måtta. för mig är det allt eller inget. måste hitta ett mellanläge. det börjar jag med imorgon!

emma hade lagat en jättegod tre rätters middag. till förrätt hade hon tunnbröd med chevre och päron, huvudrätt vegetariska biffar gjorda på bla soltorkade tomater och fetaost. till det fick vi surdegsbröd, keso och grönsaker. och sedan till efterätt fick vi blåbärscheescake (jag åt tre bitar..) och sedan fick vi även american cookies. åt tre sådana med. så ni festår varför jag är spräng mätt va?

nu ska jag tvätta av mig sminket och sedan ner i bingen. kanske ska börja på en ny bok ikväll. we´ll see.

sofia

astrid

kökschefen emmaoch söte sofia i hörnet

blåbärs cheesecake med vitchoklad

american cookies


later

So why you standing over there with ya clothes on

känner ett sug av att dricka mig full ikväll. men jag vet inte om det är så bra pga av min envisa sjukdom. jag känner mig ensam för att jag sitter i denna lägenheten. ser fina filmer om det viktigaste som finns i världen, kärlek. saknar närhet av den personen jag älskar mer än livet.

nu sitter jag här med fina kläder på mig, mitt aniskte är täckt av smink för att dölja sanningen. jag ska bege mig mot mina vapendrivare jag hade på gymnasiet för att snacka skit om folk vi inte tycker om.

fan vad dystert detta lät. men jag är glad. har bara lyssnat på förmånga "fuck the haters" låtar.

ska inom mobilia för att ta ut lite pengar sedan bege mig mot emma för mat, vin och trevligt sällskap. detta kommer att bli en fin fin kväll. hoppas att alla ni andra också kommer att ha det <3.


ikväll har jag satt upp mitt hår i mitt hår


störigt att kjolen korvade. men på mig har jag kjol med skinndetaljer från lindex, linne MONKI, overzie kavaj lindex och öronhänge från INDISKA


fuck the haters!


later

Your love is breaking the law

chillandet fortsätter här i lägenheten med piskade regn utanför mitt fönster. jag mår sådär. hände en helt absurt sak innan. min näsa rinner ganska mycket, så jag gick och skulle snyta mig, inga konstigheter. men precis efter att jag hade snutit mig blev jag så jäkla yr. alltså en yrsel jag aldrig haft innan. hela lägenheten snurrade runt, runt, runt. kunde inte fästa blicken i något. det höll på en bra stund och jag som är jättekänslig mot snurrandes karuseller, blir jätte lätt sjösjuk och åksjuk så mår jag fortfrande illa efter min yrsel och värt att påpekas, yrsel kom för två timmar sedan. hoppas att det känns bättre snart.

såg filmen charlie ST cloud innan. den var helt okej. ganska fin och så. men inte mer än okej. rekomenderar den om ni vill chilla hemma och se en fin, romantisk film.


blev en favorit till lunch. sallad med ostsås och cashew nötter. denna salladen är så himla lätt att göra och den går fort att göra. rekomenderar varmt.


nu ska jag se en film som jag VET är bra, alla våran Moulin Rouge. var ett bra tag sedan jag såg den. så nu ska jag återgå till soffan med en kudde under huvet och en filt över kroppen och låta tårarna komma!

later

You just gotta ignite, the light, and let it shine

blir ingen träning för mig idag heller. envis jävla hosta jag har! hade tänkt att jag skulle mjukstarta med en långrunda med hulken. men det regnar ute så jag hoppar det också.

hade behövt cykla bort till ica maxi vid pappa. det är det ända apoteket jag vet som har mina ansiktprodukter. de börjar ta slut, eller är typ slut. får klippa upp burken ikväll för att få ut det sista.

just det. tack malmö för att åter igen låta min cykel stå orörd i stan nästan en hel vecka! den var där jag lämnade den och fungerade att cykla på som vanligt :)

idag blir nog en lugn dag. har inget planerat förren klockan 19 ikväll. så blir väl att tanka hem lite filmer eller liknande. börjar krypa lite på väggarna. har inte gjort ett piss på snart en vecka och jag är en person som HATAR att vara inne en hel dag. men jag antar att detta är bra träning för pysket.

hade helt glömt bort att fixa mat till jobb. hittade en färdigrätt från felix "pasta alfredo" och fy fan. det var en av de äckligaste sakerna jag har ätit. smakade pasta med grädde. dränkte de i salt så att jag kunde äta tills jag blev mätt. hädan efter ska jag fixa så att jag alltid har mat med mig till jobb.


later


hejdå korvar

har nästan förätit mig på korv med bröd nu. är fattig, har varit sjuk så har inte orkat handla hem någon mat. så det har blivit det som har funnits i frysen. och där låg ett oöppnat paket med kyckling korv och ett paket med korvbröd. men idag tog jag de två sista korvarna och de två sista korvbröden. nästan lite skönt. för det var inte lika gott idag som det var när jag åt de för första gången på dessa dagarna.

ska bege mig mot jobb nu. och imorgon bitti när jag ska hem ska jag se om min cykel är kvar i stan. den har fått vid SF bio sen onsdag. jag håller tummarna!

byebye korvar. hoppas det dröjer ett litet tag tills jag möter er igen..


later

måndag elfte april 2011

happ. ny vecka, nya friska tag. eller nej, jag är fortfarande inte frisk. har fortfarande hosta som spökar i mina lugner. men för varje dag som går så känns det lite bättre. imorgon hoppas jag att hostan är helt borta så att jag kan komma igång med att röra på sig lite igen. en vecka sedan jag rörde på mig nu, känner mig lite som en säck potatis. but, what to do?

har gjort mina morgonrutiner, ätit frukost, tagit morgonciggen med en kopp te med honug, varit ute med hulken och nu ska jag ta en efterlängtad dusch! mitt hår är så jäkla äckligt!

vad dagen sedan har att erbjuda. soffliggande, se klart eclipse sedan bege mig mot jobb. roligare än så blir det tyvärr inte.

btw, detta har varit den längsta lediga helgen jag har varit med om. men å andra sidan, på hela helgen har jag gjort av med 89 kr. bra jobbat! eller, jag inte kämpat för det. man gör inte av med så mycket pengar av att ligga i sin soffa och kolla film.

Will he think me weak, If I tremble when I speak


later

min dag i bilder

min dag började väldrigt slappt. har haft världens hosta idag (ibland kändes det som om jag skulle hosta upp mina lungor) så har klunka te som bara den


haft lite (mycket) ångest över att det har varit strålande sol hela dagen. och själv har man suttit inne i sin lägenhet och varit sjuk


min valp (hon kommer alltid att vara en valp för mig) höll mig tillskap tillsammans med..


twilight! hann se ettan, tvåan och halva trean. antingen ser jag klart andra halvan ikväll, eller imorgon


sedan kom la familj över med pizza till sjuklingen



ligger fint i magen!


till efterrätt (ja, vi har efterrätt till pizza) gjorde jessica en citronpaj som var så jäkla god!


hittade sedan ett läppglans som jag hade glömt bort att jag hade. lycka


vi kollade på "remember me" ikväll. ja jag vet att jag såg den igår men den är sååå bra. och alla ikväll tyckte också att den var super. SE DEN, det är en order! fick ner mig lite chips och ostbågar också. ett måste till söndagsmiddagsfilmmys. (fast att jag var proppmätt så att pircingen i navlen nästan ploppade ut..)

later

söndag den tioende april 2011

hur stor är sannolikheten att fyra egentligen väldrig upptagna tjejer inte har något planerat en lördag kväll mitt i april. att vi fyra tjejer spontant åker ut till stallet, där vi för första gången träffades hänger som vi aldrig har varit ifrån varanda.

jag älskar sådana här kvällar. fyra munnar som går i ett, pratar om allt mellan himel och jord. det behövs inte mer för att ha en lyckad lördagkväll.

emelie hämtade som sagt mig vid 21 tiden. blev glad av att se att amanda också var i bilen :) körde och handlade falafel/kebad. inom donken för att handla cola ligth. hallå, man kan ju inte dricka vanlig cola. eller? sedan hem till gun, där vi intog våra platser i soffan sedan var det bara mys och snack. satt och snackade i timmar. tills jessica somnade raklång på golvet. det tyckte vi var en pik på att vi skulle dra oss hemåt.

tack tjejer för en fin fin kväll!







piken, "gå hem, jag är trött!"


later

pics rain

har slängt på smink i fejjan för att inte skrämma skräck i folk som möjlitvis möter mig denna lördagskvällen. om en stund blir jag hämtad av emelie. vi ska ut till guns hus och mysa. jag, emelie och jessica.

åh vilken nostalgi. så många nätter man har sovit i det huset med de finaste flickorna i världen. vi må vara 21 år gamla. för gamla för att hänga i stallet en lördag kväll med karamell kungen i handen. men bara för ikväll byter vi ut våra klackar till raggsockar, i våra händer har vi smågodis istället för drinkar. ikväll är vi på örs istället för ett uteställe. ikväll är vi 14 år igen.

här kommer ett regn av bilder på mig, njut. eller. nej kanske inte njut. men vafan kolla om du vill, spy om du vill, skratta, I don´t give a fuck. men här kommer de.

myskläderna är på och de består av leggings från bikbok. linne från gina och tröja/kofta från HM





later

love your life, live youre life

oh herre gud. jag har precis sett en av de bästa filmerna jag någonsin har sett "Remember me". har suttit här i min ensamhet och gråtit floder! så fin, så naken, så sann, kärlek. jag grät redan i första scenen. kom lite tårar här och var i filmen. men slutscenen då orkade jag inte hålla emot länge. då fick tårarna komma som de ville, och det var många som ville fram.
jag rekomenderar den VARMT.

har redan bestämt att jag ska se den igen med alex när han kommer hem. jag vet att han kommer att gilla den.



later

it´s makes me happy

uu jag är så glad. det gick jättebra att köra idag. var lite små nervös måste jag erkänna. hade ju inte kört på ett och ett halvt år så det kändes ovant att sätta sig bakom ratten. och jag trodde att pappa först skulle köra ut till någon öde plats och gå igenom grunderna igen. men direkt när han hämtade mig satte han sig i passagerarsätet och sa, här är nycklarna, kör!

men som sagt det gick super. körde en runda i närheten först. sedan ut till hornbasch (stavas?) pappa skulle handla lite där. nästa stop var någon blomster affär i staffanstorp. efter en affär där satte vi oss i solen så bjöd pappsen på glass. sedan körde jag till ekohallen, pappa skulle ha cigg. sedan körde jag hem till mig. här hemma tog vi en kopp kaffe/te. pappsen har precis stuckigt och jag sitter åter igen här på datastolen. tack finaste pappa för en mysig fm och em.

later

varning!

pappa hämtar mig snart så ska vi... dam dam dam! övningsköra. herregud det var kanske ett och ett halvt år sedan jag satt bakom ratten på en bil, får se hur detta går. men till er alla som är ute och kör idag. se upp för en marinblå ford sierra. det är en galning bakom ratten!

later

lördag den nionde april 2011

är hemma från mamma nu. hon ska iväg på utflykt idag med massa kompisar. whiskey och öl provning i småland. så blev lämnad strax innan halv nio imorse.

vi hade jätte mysigt igår. åt grillad kyckling med potatissallad och vitlöksbröd till middag. sedan hade jag en natusgodispåse för 98 kr som jag satt och mumsade på hela kvällen tillsammans med filmen "hämnden". har sett filmen innan. men mamma ville jätte gärna se den och den är jätte bra, så för mig gjorde det inget att jag såg den en andra gång.

för övrigt så känner jag mig mycket bättre idag. visst fortfarande lite rosslig i halsen och så men febern är nog helt borta. jag tackar mitt förnuft för att jag stannade hemma igår. visst sjukt tråkigt att veta att alla sina bästa kompisar är ute och festar och själv sitter man hemma med en godis påse hos sin mamma och kollar film..

men om jag hade gått ut igår så hade jag inte mått så här pass bra idag. take the bad and make it good.

naturgodis för 98 kr..


mystrumperna var på




japp, jag åt upp varenda bit!



later

mot mami

detta blir sista inlägget för dagen. ska packa ihop mina saker för en natt hos mamma nu. har suttit och kollat igenom kak/godis, sötsaker bloggar. haha fan inte så jävla smart. fatta vad sötsugen jag är nu!

ni får ha en underbar fredagkväll. slå klackarna i taket för mig också!

later

I know there's something in the wake of your smile

åh min mage kurrar! maten står på spisen och den ska vilken minut som helst intas. idag blir det spagetti och kötbullar (sugen jossse?).

kommer antagligen bli att jag ligger här hemma hela helgen som jag känner nu. så nu behöver jag eran hjälp. säg några bra filmer. inte läskiga, det vågar jag inte se själv.



later

idag vinner förnyftet

har bestämt mig för att inte dra ut på några rolig heter idag. tyvärr. men herregud jag mår verkligen inte bra. det är bara dumt för om jag drar ut idag så kommer jag må tio ggr värre imorgon än vad jag redan gör. då kanske jag behöver sjuka mig mer nästa vecka och förlora pengar. plus att jag kan smitta någon annan, det vill jag heller inte göra.

men tycker att jag förtjäna många vuxenpoäng för detta beslutet iaf. att lyssna på kroppen är a och o. det är så man mår bra, det är man lever ett hälsosamt liv enligt mig.

så mamma hämtar upp mig när hon slutar jobba (vid fem) så blir det myskväll med mamma och lillebror idag tillsammans med en gigantisk påse med naturgodis.

en mer rolig sak är att nu har gått halva tiden av när alex är ute, one week gone, one to go. åh vad jag saknar hans stora kramar och varma kyssar.



later

fredag den åttonde 2011

happ, ja då har man åkt på världens förkylning. kanske inte var så jätte smart att vara ute i blåsten 6 timmar igår. det fick jag betala för inatt. feberfrossa, inte kunnat andas så bra, haft ont i hela kroppen osv.

fan, varför kommer detta lagom till min lediga helg? denna helgen hade jag sett fram emot så länge. har iaf sjukat mig från dagens arbets pass. skulle egentligen jobbat nu 8.30-13.00. som tur var är det inte så långt pass, så jag förlorar inte så mycket pengar på det.

ska bara ta det lungt hela dagen. ska ladda ner lite filmer och så. sedan får jag se hur jag känner mig mot kvällen om jag orkar ta mig till simon eller inte. borde kanske koncentrera mig på att bli frisk. men bara jag får bort febern så kanske jag orkar gå dit och vara lite social. we´ll see.

så här såg min morgon ut iaf. har fått i mig en tallrik fil med müsli och en äggmacka också. aptiten är nog det sista som försvinner från mig, I love my fooood!


ska sätta igång gårdagens BB avsnitt nu. orkade inte ens sitta uppe och kolla på det igår. när jag kom hem igår kom alla symtom på en och samma gång och däckade mig totalt.

later

We're all bloodless and blind and longing for a life

hej på er fina.

hemma efter många timmar i stan. först med mandy. åt lunch på grafiti. blev en baugette med ost och skinka för min del. sedan gick vi bort till EH och tog kaffe/te. jätte mysigt att bara sitta och snacka. om man hade tagit bort blåsten så hade denna dagen varit så fin. eller fel ord val. den var så fin, men hade varit härligare om man hade tagit bort blåsten

manda som skulle hem byttes ut mot viktor. då blev det fika på redfellas. snackade om allt mellan himmel och jord.

behöver sådana här dagar att träffa sina finaste när man kanske inte själv mår så jävla toppen.

min hals känns bättre än imose, men känns dock fortfarande. har verkligen klunkat te med honug idag och varvat det med halstabletter. fast det känns som att det börjar blir mer förkylning av det hela nu. ni vet nästan och ögonen rinner, man känner av bihålorna osv.

men fuck det. jag ska blunda för min sjukdom imorgon kväll. jobbar mellan 8.30-13.00. in på systemet. hem och vila sig, sedan kör jag all in imorgon hur jag än mår..






later

missing you

blä, känner mig inte särskilt vacker idag. men jag gjorde mitt bästa med sminket iaf.

om man tröttnar på ens kläder kan man köpa nya, samma med möbler osv. vad gör man när man tröttnar på sitt utseende. åh, svacka. har nog med hunger, mens och förkylning att göra..

ska trotsa vinden även idag och åka upp och lunch med fina manda! idag tittar iaf solstrålarna fram ser jag.

shortan har jag ingen aning om vart den kommer ifrån. hittade den hemma hos pappa när jag hjälpe honom att röja. jeansen är favoriterna från levi´s, skärpet second hand





för en piggare look har jag idag på mig ett rosa/korall färgat läppfift från lumene


later

Dress(es) for success

det var skönt att få skriva av sig lite. jag är inte så sjuk som det kanske lät i det förra inlägget. egentligen är det bara halsen som bråkar med mig, i övrigt känns det faktiskit ganska bra.

men på tal om något annat, något roligt, klänningar. var inne på www.nelly.se och fick se fina vår/sommar klänningar. mina shoppingar fingrar ville köpa hem vart enda en. men efter att ha kollat på för många program av lyxfällan och att jag faktiskit ska till london om två veckor så avstod jag.

men bra tips till er andra.

marinblå långklänning med fin rygg, 995 kr


super söt klänning, hela bröst partiet är täckt av pärlor. ganska dyr 1895 kr. men perfekt till studenten


lilla svarta med häftig rygg 399 kr


en till liten svart med häftigt bröst parti


fantastisk färg, denna skriker "roligaste midsommaren någonsin.." i mina öron.


som en sommardag 299 kr


lovely, 299 kr


framsidan av överståeende klänning


later

titta bort

detta behöver inte läsas av er. för detta är tråk. ska bara få klaga av mig lite.

varför blev jag sjuk?
* jag har äntligen kommit igång med lite träning. det ska tydligen vara bra för kropp och själ = jag blir sjuk

*jag har ätit jätte mycket frukt senaste tiden = mycket c-vitaminer, ska vara bra för kroppen = jag blir sjuk

* jag har dragit ner på rökningen drastiskt, det ska vara bra för kropp och hälsa = jag blir sjuk

*har sovit bra, fast att alex är borta (kryss i taket). sömn är viktigt för kropp och själ = jag blir sjuk

*har tagit bort kaffe från mitt liv och ersatt med te, oftas grönt, det ska vara bra för kroppen = jag blir sjuk

*har inte druckit alcohol på snart två veckor. ska vara bra för hälsan = jag blir sjuk

fuck this. jag ska sluta träna, sluta med frukt, röka 10 ggr mer, satsa på fyra timmars sömn per natt. kaffe, du är välkommen i mitt liv igen. ALCOHOL, systemet har jag tvärs över gatan. ska nog gå och köpa några öl och vinare. sedan in på malmborgs och köpa 2 kilo godis och gotta ner mig.

vissa stunder känns så hopplöst. jag vill ha min man hemma nu så att han kan ta hand om mig. komma och pussa på min panna när jag ligger i soffan och klagar över min hals. så han kan gå och handla allt jag vill ha.

var är du när jag behöver dig?


later

this is not another excuse

fan fan! nej jag vill fan inte. igår kväll började jag få lite känningar i halsen. började sticka och ha sig. höll tummarna att detta bara var för en kväll. MEN så klart när jag vaknade imose så hade jag så jävla ont. ville nästan börja gråta varje gång jag skulle svälja. oh why?!

så det blir ingen fotboll för mig ikväll. fan, har inte tränat fotboll på as länge nu. det känns så dumt att skicka sms till tränaren varje gång det är träning och säga att man inte kan komma.
har ju jobbat extra några pass nu, och de har såklart inträffat på en tis eller tors. så då har jag inte kunnat.
förra torsdagen så hade vi vattengympa, då kunde jag inte vara med pga att jag har pircat navlen och inte får bada i pool/hav på några veckor. och idag har jag svin ont i halsen. han kommer att tro att det bara är bortförklaringar.. but, what to do?

nu ska jag till apoteket och köpa ZYX, enligt mig de bästa halstabletterna som finns.

godmorgon förresten.

later

ni är så fina

nu har mina damer gått för dagen. åh detta blev en sådan dag som jag gillar så mycket. när man måste ta av sig jeansen för att de spänner för mycket = en bra dag!

kollade på BB. är det bara jag, eller är peters beteende i huset läskigt? en heads up bara..

nu måste jag gå och tvätta av mina smink borstar, var längesedan nu.


kodak moment






later

Bättre sent än aldrig

innan när vi träffades så blev det alltid att vi handlade godis, chips, läsk, ja ni fattar. men idag gjorde vi något drastiskt och gjorde en fruktsallad istället. hade i två äpplen, två bananer och två apelsiner. hällde lite bravo tropisk juice över. mycket gott och bra tillskott med c-vitaminer.







later

Ladies don't worry cause they got plenty more

hemma från stan nu. blev en fika på mocca (hette de så?). var sedan inne på triageln för att kolla min pircing, allt var som det skulle så det känns ju bra.

josse och jag promenerade till redfellas där vi åt lunch. fy fan vad dyrt. först lunch och sedan en smootie, över hundra kroner för en luch och smoothie. galet.

är nu hemma, josse är också här. ska ta en kopp te och chilla. vänta på amanda som ska hem och äta, duscha. sedan ska vi möta upp henne för att ta bussen tillsammans ut till josse. en mycket bra onsdag med andra ord!

jessica och sally på mocca

jessica kör sexy pose

"loggar" in på mocca

mmm, mozarella


later

over and out

sådär. nu är jag färdig. nu ska jag ut i blåsten och träffa tjejerna. ska även inom triageln för att kolla till min pircing så att den läker som den ska.

dagens idag består av jeans från diesel, skärp second hand, slappt linne weekday, overrsize kavaj lindex, öronhänge gina tricot


later

sjätte april 2011

åh åh åh! nu har jag jobbat intensivt ett jävligt bra tag, för mycket har det blivit. har fått hoppa in två dagar på en redan stressig period. så känskan av att gå av passet idag var nästan bättre än att gå av söndagspasset.

frågade ftj killen om han orkade köra mig hem och det gjorde han. orkade inte gå, ville bara hem och äta min goda frukost och ta en cigg med en kopp te och njuta av en och en halv dags ledighet!

nu sitter jag bara här och tar det lugnt. ska göra det en timme till, sedan är det dags för att göra sig i ordning. ska träffa sally, jessica och josse i stan. har jobbat så mycket nu, så det var längesedan jag träffade någon =/.

jag har alltid en klick honung i teet. för att jag tycker att det blir godare då. men blev glatt överraskad när jag läste att det var sådär nyttigt. visst ni det?
1)bra för minnet
2)bidrar till kroppens fettförbrännings
3)infektionshämmande effekt på sår



later


that's all for today

nu ska jag bege mig mot jobb. näst sista passet för denna veckan. känns lovely! har precis tryck i mig en banan, en apelsin och ett äpple för att stilla hungern.

på jobb blir det kycklingkorv med bröd till middag. samma som igår. krov med bröd är fan underskattat, så jävla gott. så ska man dränka det i ketchup och senap. mums!



later



I´m not afraid to do this

det gick bra även idag på gymmet. körde bara armar och lite mage. avslutade som vanligt med att springa fem kilometer.

igår när jag sprang de fem kilometerna så var det pain in the ass. blev trött snabbt, vilket resulterade i att jag kollade hur långt jag hade kvar hela tiden. vilket gör det så mycket jobbigare. idag hade jag bestämt mig för att inte kolla innan det hade gått sex låtar i min iphone. när jag sedan kollade så hade jag redan sprungit 4,3 km. så de fem kilometerna idag kändes så mycket lättare.

så ett tips till er som brukar springa på löpbandet, som har bestämt er för att springa en viss sträcka, eller på en viss tid. kolla INTE på klockan eller km-räknaren för tidigt. det känns mycket lättare då.

ett av mina del mål är att klara av att springa 5 km på mindre än 25 minuter. idag var jag nära. 5 km på 25,28 min. (förlåt för dålig bild, men den är tagen från min telefon då jag fortfarande springer, lite skakig på handen)


har varit duktig och fått iväg viktiga mejl. det börjar dra ihop sig till pluggandet till hösten. kommer antagligen först att få läsa upp lite ämnen (skojade bort det mesta av gymnasiet) innan jag börjar på min utbildning till socionom. men ser fakiskt fram emot att börja plugga.. eller, jag ser fram emot att vara färdig utbildad.

ska dra på mig lite kläder och sedan gå in på malmborgs för att handla hem till lunch.

later

finn ett fel

godmorgon på er. hittils har det inte varit en sådan jätte "god" morgon. har sovit skitdåligt inatt, har nog varit vaken mer än jag har sovit. fick min mens imorse, aldrig roligt. min macka jag hade tagit med mig till jobb hade stelnat och förvandlads till ett knäckebröd, tanten på pressbyron hade nog världens PMS imorse när jag skulle fylla på mitt busskort m.m.

det ända possitiva var ftj-killen som kom och hämtade mr S imorse. han tyckte synd om mig som hade jobbat hela natten, så han körde mig till södervärn. kärlek till honom!

såhär såg jag ut när jag stack till jobb imorse. leggins Bikbok, linne Gina Tricot, kofta MQ, skärp Gina Tricot.
hitta ett fel på denna bilen..


joggingskor till vardags outfit. förlåt, men jag tycker att det ser så fult ut. eller, fötterna ser så fula ut. jag tycker det ser ut som att man får stora ankfötter


nej, bort med allt det negativa. nu ska jag dra till friskis och köra ett grymt gympass. en ny start på dagen helt enkelt.

later

work!

de ringde från jobb igår kväll och hade kris på jobb idag igen (blev ju inbeodrad förra veckan). jobbar egentligen tis, ons och fre fm denna veckan. men nu när detta extra passet kom så lyckades jag förhandla till mig att jobba idag och imorgon. fick alltså bort onsdagsnatten. vilket jag är väldigt nöjd med.

så nu ska jag slänga ihop en fruktsallad och sedan bege mig till jobb.

ha en bra dag!

later

I have loved you all along

härligt träningspass avklarat. blev mest ben idag. det var för många krampor inne i rummet med fria vikter. pallade inte stå där som ett fån och vänta. föhoppningsvis kan jag köra överkropp imorgon.

vet ni vad? jag älskar att svettas! haha sjukt. men jag älskar att se min kropp blänka av svettdroppar i speglen när jag sitter och stretchar efter ett träningspass.
åh, det känns verkligen som om jag har kommit igång med träningen nu. längtar redan tills imorgon då jag ska få träna igen. men längtar tills alex kommer hem, då vi kan träna tillsammans.

har fått i mig en brakar frukost. duschen är avklarad nu är det bara slapp i soffan :)

måste tipsa er om denna sportbh från champion. den är utan tvekan den bästa sportbh jag någonsin har testad. sitter som en smäck och håller bobisarna på plats. härligt material som andas också. ganska dyr, 400 kr kostar den. men den är värd varenda krona!


later

fjärde april 2011

godmorgon. fast att jag inte ställe klockan förrens elva idag så vaknar jag ändå 8.30. fast jag tror att de beror lite påde sjuka drömmarna jag har haft i natt. de har seriöst varit de sjukaste drömmarna jag har drömt i hela mitt liv. de var två stycken, men de hängde ändå ihop.

de är så sjuka och osammanhängande så även om jag hade försökt att åter berättat de så hade ni inte fattat ett piss. så jag skippar det.

tänkte dra in på mobilia, stadion och handla nytt träningslinne. men såg att de inte öppnar förrens tio. orkar inte sitta här en timme och glo. så nu drar jag till gymmet.

älskar dig!


later

everyday is a cake day

jobbhelg över. alltid skönt när klockan slår 17.00 söndagen man jobbar. fast måste erkänna att denna helgen gick ruggit snabbt, gillas! nästa gång man jobbar helg är min man hemma.

jag hade med mig kameran. men gissa hur många bilder det blev, EN. haha suger!

blev middag hos pappa idag istället för jessica. pappa hade köpt matchen tff-mff så satt och kolla på den. sedan blev det tacos till middag och till efterrätt banan kaka med chokladgalsyr över. tappade räkningen på hur många bitar jag åt efter tre.. sedan delade jag och brodern min en chips påse till BB.

måste kanske nämnas att söndagar är min ät-vad-fan-du-vill-dag. har ni någon sådan dag? jag måste ha det, för detta kanske låter sjukt, men jag älskar att äta tills jag mår illa. och kan ju inte göra det varje dag, då hade jag rullat fram (även fast jag är påväg dit). så söndagar fick det bli eftersom att vi ofta har söndagsmiddag och då blir det så jävla mycket mat, efterrätt, snaks godis, you name it!

simon, hulken och jag satt och kollade på BB. fan, ville att patrik skulle åka ut..


tog även hem mina körskole böcker. ska fan ta tag i den skiten nu och ta det jävla kortet. MOTIVERAD!


later

it tastes like candy in my mouth

har kommit in i en frukt period. äter otroligt mycket frukt nu för tiden, nästan för mycket tror jag..

måste bara tipsa om denna fruksalladen jag gjorde till mig själv ikväll. det är den godaste mixen av frukt om du frågar mig.

det är vindruver (massa!), ananas och banan. sedan häller jag ananas juice på (den som finns i burken).
om man vill så kan man göra den mer "efterrättig" och ha antingen kesella vanilj eller vanilj yogurt över
, blir super gott och fräscht.


nu ska jag gå och tvätta mig sedan lägga mig att läsa. behöver sömn känner jag. börjar kl 9 imorgon med. sedan dirket efteråt ska jag hem till jessica (min syster) för middag. så jag kommer inte kunna blogga förrens på kvällen.

men jag ska försöka komma ihåg kameran så blir det förhoppningsvis ett bild regn om söndagen.

later

lördag 2/4-11

vet ni vad som är konstigt. igår jobbade jag ett pass på fem timmar, idag var mitt jobbpass åtta timmar men kändes så mycket kortade är det passet igår.

promenerade både till jobb och hem. men satans vad varmt det var att gå hem. hade min pälsjacka på mig. men värt att tillägga, jag klagar INTE. så fucking amazing att det känns om att värmen äntligen är här för att stanna.

när jag kom hem bytta jag om till skinnjackan när jag skulle in och handla på malmborgs. och när man har slängt på sig skinnjackan för första gången på året, då är verkligen våren påväg!



har bara chillat sen jag kom hem från jobb. såg en dålig tonårsfilm precis. och det är väl såhär resten av kvällen kommer att se ut också. jobb imorgon med. men för er andra, slå klackarna i taket!

later

hår

för tillfället känns mitt hår stark och frisk. så, tummen upp mitt hår! jag har inte lockat det på länge. ett tag lockade jag det jätte ofta och då kändes det som om jag skulle tappa hela skiten


detta är en olja som man tar i hårtopparna när det är ny duschat. det stärker håret och har "anti frizz" egenskaper

denna inpackningen från loreal är riktigt bra. använder den varannan gång jag duschar håret


later


after rain comes..

hemma från jobb. det var inte jobbigt att jobba, det är jobbigt att vara mig. satans vilken träningsverk jag har i triceps! minsta lilla rörelse då jag använder den musklen gör så ofantligt ont.

träningsverk är verkligen bittersweet, gör så satans ont men det känns bra eftersom man då vet att man har tränat musklerna ordentligt.

nu ska jag röja undan i denna lilla lägenhet. är lite disk över från igår. sedan är det fredags mys i min ensamhet. är så jäkla trött, så det blir nog en tidig kväll för mig. får se om jag orkar hålla mig uppe till BB

later

första april 2011

puh igår efter träningspasset med alex var jag helt död. la mig och soffan och somnade ganska omedelbart. alex mamma och syster skulle komma till oss kl 18 för att äta middag. vi sov fram till klockan 17. snabbt in på malmborgs för att handla efterrätt och förrätt. men vi hann!

idag åkte min man iväg till jobb. fuck it. hatar det FAN vad jag hatar det. men what to do? jobb är jobb, pengar är pengar.

när jag hade sagt hejdå till honom kunde jag inte somna om så jag begav mig till gymmet. körde mest ben idag. sedan avslutade jag med att jogga 5 km. men eftersom att jag hade kört på pass mycket ben så var mina ben som spagetti på löparbandet. nog de jobbigaste 5 km jag har varit med om. svetten bara sprutade. nu blir det vila lördag och söndag. min kropp måste nog återhämta sig regält efter dessa tre dagarna.

nu ska jag göra mig iordning för jobb. börjar kl 13.00. ha det bra

såhär såg jag ut igår. "skinn" kjol HM, blus HM


later

RSS 2.0