sista natten.

inatt var sista natten jag sov ensam. nu ska jag sova tillsammans med min man i över en vecka! kan inte förklara med ord hur underbart det känns.

idag har jag inte gjort så mycket. när jag vaknade stack jag till maxi och handla bröd. jobbigt när man vaknar vrål hungig och så finns det inget bröd hemma.

sedan åkte jag och sola. sen dess har jag bara varit hemma och slappat, några avsnitt av despan och lite städ. blir nog några fler avsnitt despan tills mannen min kommer hem. han sitter (sover) i bilen påväg hem nu. han jar jobbat hela natten och om någon timme har han dygnat, så blir nog en lugn kväll. kanske en tur ut till borgström.

later

SEMSESTER/5 kr/NAGLAR osv..

för en gång skull har jag en massa förslag till rubriker, så lika bra att man kör att på en och samma gång.

jag har semester nu! är ledig fram till den 9e januari. sitter inte helt fel om jag ska vara ärlig :).

i julklapp av sydassistans fick jag pressent kort på åhlens. det använde jag idag och köpte mig ett läppstift och läpp penna från make up store. läppstiftet heter mandy och läpp pennan heter hot pink. hela kalaset gick på 305, pressentkoret var på 300 så 5 ynka kroner fick jag betala!

när jag hade slutat idag, innan jag handlade på make up store var jag och fixade naglarna på hansa. så nu är de ocksåe nyårs fina! blev super nöjd, som alltid!






later

Choklad

förutom en tallrik yogurt till frukost har jag levt på choklad idag = huvudvärk. så det rekomenderar jag inte. visst det är gott, men bara de första bitarna. efter två hela chokladkakor är choklad det sista jag tänker på just nu. har inte ens min mens att skylla på..

har varit en chill dag. massa DH avsnitt och en tur till burlövs center med mamma. fick med mig ett pannband till skidresan och en hårinpackning från moroccianoil. hoppas att den är lika bra som håroljan!

nej en sista cigg nu, sedan ska jag tacka för denna dagen.



later

Onsdag.

har sovit som en kratta inatt. vaknade vid 4 av att jag behövde gå på toa. efter det kunde jag inte somna om. vet inte hur länge jag låg och vred.. sedan när man äntligen lyckas somna och sover som djupast. ja, då ringer såklart väcker klockan.

idag har jag lite små saker att fixa. tänkte börja med att åka och sola. men det kommer att kännas konstigt att sola utan josse.
jag brukar nästan aldrig sola solaruim, men jag åker på semester på måndag och innan jag brukar åka på semster tar jag några besök till solen, bara för att känna sig lite extra fräsch. och sedan är det ju nyårs afton på lördag, skadar inte att vara brun då heller.

efter 15 minuter i solen ska jag in på mobilia och handla pressent till min käraste alex som fyller år på söndag.

ja, detta var lite av små planerna för dagen. ska nog ta och sova någon timme också, efter denna natten är jag trött.

(p.s
är på lite bättre humör idag, även fast att det kanske inte märks i detta inlägget, men bara så ni vet :))

later

lack!

varför vann britney top model?!?!? molly var så mycket vackrare, bättre på alla plan. lack!

later

27e december

ush det känns tomt nu. firade sista julfirandet igår hemma hos min morbror och kusinerna. det var mysigt. men jag har alltid en tom känsla inom mig när julen är slut. all denna stress och fixandet innan julen, en månads planering som bara tar slut i ett puff.

inte heller känns det bättre av det hemska som har hänt min kompis, eller det handlar om två av mina kompisar,men jag tycker såklart mer synd om den ena. fast att jag vet att det är jobbigt för de båda.

sedan att josse och jessica är på andra sidan jord klotet, mina fina tjejer. och amanda, min spaninen kompis befinner sig också på andra sidan jordklotet, fast på en annan del.

och som grädde på toppen är min man ute och jobbar och jag har snart inte träffat honom på två veckor och jag känner att jag behöver honom som bäst nu!

det är nog tur att jag ska jobba idag. annars hade jag nog korkat upp en flaska vin och legat i min säng..

vilket possitivt inlägg, men det är tyvärr exakt såhär jag känner.



later

bye bye.

idag åker mina flickor till usa, jessica och josse. de kommer att vara borta i tre veckor och de kommer att vara så saknade! och imorgon åker amanda till asien och kommer att vara borta i tre och en halv månad.

om det finns något possitivt med detta är att jag kommer nog spara en hel del pengar på detta. mindre fikor, gå i stan, festande osv..

aja nu ska jag inte vara bitter. nu ska jag ligga i kvar här i sängen och kolla på DH.

later

Amor vincit omnia.

jag känner mig sliten i bitar. mitt hjärta, min själ allt känns fördärvat. hur kan detta ha hänt. hur kan detta har hänt den finaste människan i världen. hon förtjänar inte detta, för denna människan som ligger mig närmst hjärtat förtjänar det bästa. jag älskar henne och ser upp till henne. hon är min insperation, en av mina energikällor.

hur kunde du av alla människor göra såhär mot henne. jag såg upp till dig, jag tyckte så mycket om dig, men nu har du sjunkigt i mina ögon något kopiöst.

ångrar några saker jag har sagt, men det var ju bara för att jag ville att sanningen. eller det jag trodde var sanningen skulle komma fram. jag litade på en viss människa, men tydligen ska man inte lita på någon.

jag har svårt att lita på folk pga saker jag har gått igenom, när man upplever sådana här saker gör det bara mycket svårare. hur ska man kunna lita på folk när de bara gör en besviken.

hoppas att allt löser sig till det bästa. för just du är det bästa.

later

juldagen.

hade en helt perfekt julafton med min familj. det jag var, jessica, simon, mamma, pappa, mormor, arnold och hulken. jag jobbade till 17. så när jag kom hem till pappa hade de redan börjat med sillen eftersom att jag inte äter det. sedan blev det traditionell julmat. efter maten tog vi bara det lungt ett tag, smälte maten.

sedan  var det dags för klapparna och det känns som om det bara blir mer och mer julklappar för varje år som går. vi var inte så många, men jag tror att vi satt i 2 och en halv timme och delade ut julklappar. men jag klagar inte. jag är som ett litet barn och älskar att få klappar, men inte lika mycket som jag älskar att ge julklappar!

fick en massa fint, svårt när man ska rabbla upp allt, för man glömmer alltid hälften. men vissa av sakerna var, pyjamas, pressentkort, pengar, smycken, volym master, schampoo och balsam från lanzaa, choklad, moroccian oil, parfymer.. ja, en en massa till..

jag däckade i soffan vid 12. var så himla trött. denna jobb veckan har satt sina spår i mig om man säger så. när pappa väckte mig, vet inte riktigt vad klockan var (1-2?) så hade gästerna precis gått och jag gick upp och tvätta av mig, borstade tänderna, sedan däckackade jag big time. fantastisk jul, tack för alla fina klappar.

vaknade när klockan ringde och nu sitter jag åter på jobb.

later

julafton.

jag vill bara önska er alla en god jul, ät nu tills strumperna spänner.

kärlek

mami

har precis ätit frukost hemma hos mamma, har sovit här inatt. satan i gatan det var att sova ut idag! första dagen på denna veckan man fick göra det.
vaknade kl 10 idag. smsade med josse och vi bestämde oss för att åka och sola. efter det körde vi ut till fredde och diskade undan lite efter festen i onsdags. eller.. josse diskade, jag satt mest och kollade på.
mamma och jag ska upp till stan och inhandla  de allra sista klapparna. lille julafton idag och man har inte så jätte mycket julkänslor tyvärr. men förhoppningsvis får man det imorgon.
later

josefine.

idag har jag/hänger jag med josse hela dagen. när jag kom hem från jobb slängde jag i min frukost, sminkade mig sedan körde jag ut hit. slutade kl kvart i 10 och var hemma hos josse kl 11. har alltså tagit bussen hem, ätit frukostsminkat mig och kört ut till oxie på en timme. bra jobbat! 

idag har vi handlat grejer till hennes resa och fixat andra små grejer.

just nu sitter jag hemma hos henne och väntar på att hon ska göra sig iordning. hon ska ut och slira idag. jag jobbar tyvärr imorgon, så det blir ingen utgång för mig.. men taxi är jag snäll och ställer upp på.

innan när vi var på burlöv så handlade jag ett guldigt nagellack. för jag kommer inte ihåg om min nyårklänning glittar i guld eller i silver.. i-landsproblem. så jag inhandlade ett guld för att vara på säkra sidan.

later

kanelbulle

hittade kanelbullar i frysen som jag hade bakat för ett tag sedan. lycklig som jag var åt jag så många så att det sprutade ut genom öronen. nu är jag tyvärr så mätt så att jag mår illa. men gott var de!

tisdagslyx.

later

möte.

mötet är avklarat. fan vad vissa tanter kan babbla! det är en av de största nackdelarna med att jobba inom vården, det är 90 % tanter som jobbar och det blir en himla hönsgård när man ska försöka ha ett möte och komma fram till "vettiga" saker.

jag är, som jag skrev innan kvar på jobb och ska jobba natten. tror nästan att det blev smidigare såhär för min del.

fick inbjudan till nyår innan idag och jag längtar. tror att det kommer att blir en bra fest. outfiten är också fixad, så det är bara att tuta och köra!

later

tisdag 20/12-2011

en arbetskamrat ringde mig för ett tag sedan och klagade på att hon hade ont i ryggen, kände sig kass o.s.v. hon undrade om jag kunde byta dag med henne så att jag jobbar inatt igen och är ledig imorgon istället. vi ska ändå ha möte kl 13 idag, så då kan jag lika bra stanna och jobba natten. istället för att åka fram och tillbaka x antal gånger.

så, vara på möte och jobba är mina planer för denna dagen.. av 36 timmar är man ledig 4

såhär blev naglarna, nästan iaf. de är mycket glittrigare i verkligheten. me like!


later


hjärta er

fick fin besök på jobb. tog en kopp kaffe tillsammans sedan försvann de ut i mörkert igen.






later

på jobb.

nu är jag framme på jobb. väntar på att mr s ska komma hem, så kan lika bra slänga upp ett inlägg här.

var först på polisen med josse som skulle fixa id. efter att ha suttit där en timme blev det äntligen hennes tur.

sedan gick vi en runda i stan. jag hittade min nyårsklänning. köpte den inne på zara, men ni får vänta tills på nyår för att se den :).

köpte även ett glitterspray och ett glitter nagellack. det ska bli en massa glitter på nyår!

åhlens 30 kr

HM, 49 kr (från isadora) färgen heter black galaxy


later


Måndag, Malmö.

det gick bra att köra hem igår. hade emil med mig, så det kändes bra med sällskap.

kom hem vid 20 tiden. men eftersom att jag skulle lämna emil, byta bil med lars, hämta hulken, äta, klä granen och packa upp kom jag inte i säng förrens vid 23 och jag somnade innan jag hann säga ordet sova.

igår när vi skulle köra så var vi lite osäkra på om all alcohål var ur kroppen. så vi väntade ända tills kl 16 för att vara på den säkra sidan. när vi hade kommit ungefär halv vägs så står det en polis och vinkar in mig. fast att jag kände mig ganska säker på att det var grönt så var jag ändå så sjuk nervös. fy fan. jag tror t.o.m att an kunde se mitt hjärta dunka i bröstkorgen. när polisen sa att allt var grönt var det som att en sten lättade från hjärtat.

just nu sitter jag och väntar på att josses mamma och josse ska komma och hämta mig. josse ska skaffa ID kort, sedan ska jag och josse gå runt i stan. börjar jobba kl 15.

just nu, med nya mössan på mig som jag köpte i kalmar för 49 kr.


later

söndag.

gårdagen var minst lika perfekt som fredagen, fast annorlunda. alex kom hem från tentan vid 13. då hade jag redan duschat och ätit frukost. låg och mös en stund sedan bestämde vi oss för att köra till ett outlet som ligger ca en timme här ifrån.

hittade en sådan SJUK fin pälsjack!! men hade tyvärr inte råd med den.. fanns lite annat fint också, men det ända jag kom hem med var två par öronhänge. men det är ju inte så pissenödigt det heller.

när vi kom hem igen började vi göra oss iordning. sedan gick jag och alex på resturang uppe i stan. jag beställde in en kyckling rätt, men tyckte inte den var så god så jag bytade med alex och fick en blodig köttbit istället, så mycket godare. vi delade på en flaska vin till maten, ett jävligt gott vin dessutom!

emil hade varit i karlskrona några dagar, så han bestämde sig för att köra upp till kalmar och festa med oss. så han hämtade oss på resturangen sedan körde vi hem till alex och drack några öl. efter det gick vi upp till stan och träffade alex klasskompisar. festade tills det stängde sedan drog vi på efterfest hos en i alex klass.

vet inte vad klockan var när vi var hemma, och det är nog bäst..

vaknade vid 12 vrål hungrig, slängde i oss frukost och nu sitter vi (jag alex och emil) och slappar i vardags rummet. jag kör hem istället för att ta tåget, men vi kommer nog att slappa ett tag till innan vi beger oss.

later

KALMAR

sitter i soffan i kalmar med datorn i knäet här i kalmar, mannen brevid mig och på tv går det sveriges hjältar. får kämpa för att inte tårarna ska komma..

har haft en helt amazing dag med alex. gått i stan, shoppat, lunchat, avslutade dagen med en bio.

till mig själv har jag köpt tre stycken BHar och en stickad tröja. köpte julklapp till alex också. nästan bättre att han är med så han får vad han vill och så att det passar. blev en tröja och en skjorta.

på bio såg vi sherlock holmes, den kan jag verkligen rekomendera.

nej nu ska jag inte ödlsa mer till här på bloggen. nu blir det mys!

later

kaos

här är helt jävla kaos på jobb. men chef ringde nyss och sa att en person inte kan jobba söndag natt. jaha sa jag, jag åker till kalmar på torsdag och kommer hem söndagkväll, så jag kan inte.
sedan ringder min arbetskollega mig och säger att den personen som ska jobba fredag natt inte heller kan, men att sydassistans inte vet om det än.

haha det är bara att skratta åt situationen. mina biljetter är redan köpta, om de beodrar in mig så ska jag ha tillbaka varenda krona för mina beiljetter sedan ska jag kräva en fet tim lön. men jag ska inte jobba, jag ska upp till kalmar, upp till min prins!

later

idag är ingen vanlig dag

skit i att det är lucia, det är det minsta som är viktigt idag. för idag har jag och alex varit tillsammans i tre och ett halvt år! och vår älskade hulk fyller 2 idag.

älskar dig alex, och jag älskar dig hulken.




later

natt sällskap

har haft en sjukt underbar dag. började dagen med att träffa jessica i stan vid 12. vi åt frukosy/lunch och sedan blev det någon timme shopping tills vi träffade josse.

åkte sedan hem till mig där vi förberede för kvällen. mötte amanda och emelie på maxi, sedan handlade vi hem massa julgott. åkte hem till mig och hade jul mys med allt vad det innebär. ja pressentleken idag också, och ja, jag fick flest paket :).

jessica sover hos mig i natt.

later

söndag kväll.

då var denna helgen över, eller veckan rättare sagt. har varit en rolig helg som har innefattat både vänner och familj. nästa vecka så åker jag upp till kalmar. inte förrens på torsdag kväll, men dock. om jag inte hade åkt upp till kalmar på torsdag så hade det dröjt ända tills den 30e då jag hade fått träffa alex nästa gång. och det går jag inte med på. (han har tenta vecka nästa helg + vecka, sedan åker han ut och jobbar den 23 december).

nu ska jag tvätta mig sedan så ska jag läsa ELLE som dank ner i brevlådan. bra avslut på denna veckan.

later

Amazing!

fan vilken rolig kväll jag hade igår. vi var ett gäng på 11 pers som hade julbord, pressentleken, gotte bord. en himla massa röd vin och julöl. jag älskar sådana kvällar. när man är med sina nära och kära, dricker alldeles för mycket vin för ens eget bästa och skiter i att man som jag ska upp klockan 8 dagen efter för att jobba. tack Gud för att du inte gjorde mig till en bakfylle-människa.

gissa vem som raffade åt sig flest paket? jag såklart, jag klättrade på bord och det ena och det andra!

tyvärr så var jag för full för att komma ihåg min kamera.. men kan förhoppningsvis köra förbi kicki idag och hämta den.

later

10 december

jobb helg denna helgen. men jag är lika glad för det. för ikväll är det julafton.. hemma hos kicki. ska bli så satans roligt! jag vet vad jag ska ha på mig, så det är en stor lättnad, jag fick ihop alla pressenter man skulle ha med sig osv.

en ganska så sjuk sak är att nästa gång jag jobbar helg är det julafton? känns inte som att det var så längesedan det var julafton..

nästa helg, min lediga helg åker jag upp till kalmar!

later

gårdagen

igår morse skulle jag egentligen hem till josse för att äta frukost och fixa lite till vår fest som vi förhoppningsvis ska ha. men jag vaknade jätte sent och när jag gick ner såg jag att pappa hade skrivit en lapp med saker som han ville att jag skulle fixa här hemma. så tyvärr fick jag ställa in med josse och börja fixa.

alex kom vid halv 4 tiden. vi körde och hämtade hans mamma och lämnade henne hemma (hennes bil är på lagning). efter det körde vi ut till nova för att fixa julklappar. fick faktiskt en hel del fixat. nu har jag bara någon enstaka kvar, vilket känns väldigt skönt!

jag behövde ett par regäla vinterskor. fryser nästan alltid om fötterna. kollade på ett curlingskor inne på scorette. men de fanns inte i min storlek i den modellen som passade min fot bäst. de skulle finnas på burlöv center, så vi körde ut där och klippte ett par till mig. så nu kommer mina fötter vara varma i vinter iaf!

efter shoppingrunderna så körde vi ut till borgström och carina. kollade på idol och käka choklad, chips med dippa och ostar. fan ost är det godaste som Gud har skapat. älskar ostar i alla dess former!

vanliga, tråkiga curlingskor från canada snow. men de är iaf varma. det är huvudsaken!

det har blivit en hel del julklappar inhandlat. vill inte ens tänka på hur mycket pengar där ligger


later

dress

har haft denna klänningen hängandes i garderoben väldigt länge nu. prislapp och allt kvar. tycker den är fin. men det måste ju finnas någon anledning till att jag inte har använt den. tog fram saxen och fixade till den. jag gillar hur den blev och nu ska jag hitta ett tillfälle till att ha den på.

före

efter


later

dinner time.


tog mitt arsle till maxi (tack för och lov för körkort) och handlade det sista till julklappsleken. idag orkar jag INTE laga middag, så detta får bli min middag idag. bättre än inget iaf



later


åttonde december

jag är verkligen mer död än levande. har haft en miljon saker att göra på jobb idag. har kanske suttit ner max 15 minuter idag.

hade behövt gå in på maxi och handla middag och en sista grej till julklappsleken på lördag, men det finns inte på världskartan att jag orkar det just nu. ska dra täcket över mig och sova någon timme. sedan får jag se vad jag okrar göra idag. det känns att man fortfarande har en förkylning i kroppen..

later


godnatt

haft en lugn och mysig dag. kvällen spenderade jag i stan med josse. hade tur med vädret, regnade inte alls mycket under tiden vi var i stan.

fick hem mig några julklappar också! mamma är helt färdig, har lite kvar på jessica, likaså corre. sedan finns det ju vissa som jag inte ens har börjat med. men idag var en början iaf.

till mig handlade jag saker som jag behövde, torr schampoo, strumpbyxor och lösögonfransar.

efter två lugna dagar är det dags att ta sig till jobb imorgon. ganska skönt faktiskt. klarar inte att att ligga hemma för länge.

så med detta sagt säger godnatt.

later

regn

nu ska jag och josse upp till stan, trotsa regnet och få några julklappar köpta!




later

Cheesecake

har sovit Guda gott denna natten. och som grädde på toppen har jag drömt om cheesecake under exakt hela natten. undra om det har en betydelse? kommer ihåg att jag kollade på de, åt de, njöt av de. fan vad sugen jag är på cheesecake!

ska upp till stan i eftermiddag med josse, det är ju nästan så att man måste köpa en cheesecake bara för att.



later

tack

nu tackar jag för denna lugna, mysiga dag. har kollat på tre filmer, massa bloggar och spenderat kvällen med josse <3. nu ska jag tvätta mig, borsta tänderna och slänga mig i sängen med boken jag läser.



later

myskväll.

har myskväll med josse. vi har kollat på victoria secret fashion show 2011 , ätit choklad och saffrans gifflar, druckigt julmust. efter det blev det några satc avsnitt och nu DH avsnitt. perfekt tjejkväll.



later

lazy day.

hem kommen från jobb precis. hade tur med bussen idag, den kom exakt samtidigt som jag.

sovit sjukt dåligt inatt, jag hatar att sova på jobb. sover dåligt 90 % av gångerna. så efter frukost ska jag slänga mig i sänegn och försöka sova lite.

är ledig idag och har inga planer. både skönt och lite tråkigt. måste komma iväg och handla julklappar. har inte handlat en ända och börjar bli lite stressad över det. men det är inte så kul att gå runt själv. så om någon är ledig idag och känner för att julshoppa är det bara att höra av sig!

later

Julafton.

på lördag var det egentligen kicki och viktors tur att ha halv 8 middagen. men viktor fick förhinder och kicki ville inte stå med allt själv. så istället för att ställa in allt bestämde vi oss för att ha en egen julafton med allt vad det innebär. julbord, dans runt gran, julklappar, julgodis o.s.v. dresscoden är såklart julafton.

nu behöver jag eran hjälp. vi ska köpa vars tre julklappar som vi ska köra julklappsleken med och klapparna ska passa både killar och tjejer. vilket jag har svårt att komma på några bra. de ska kosta ungefär 50 kr styck.

tack på förhand.

later

femte.

förkylningen försvinner mer och mer. förutom några hostattacker och förkylningsblåser så känner jag mig helt okej.

idag har jag gjort något som jag tycker är så jävla jobbigt. en av de jobbigaste sakerna jag vet. jag ringde angående ett jobb jag är intresserad av. har telefon skräck så innan jag ringde var jag så nervös att jag skakade. men tog tag i det och gjorde samtalet. samtalet gick helt okej. hon lät väldigt stressad och hon var utomland så mottagningen var kass. men vi ska träffas i början av nästa år för en interjuv. så nu gäller det bara att hålla tummarna!

nu ska jag gå och färga mitt hår.

later

andra advent.

haft en mysig idag. sen bull-frukost med alex, pappa och ann. sedan körde jag pappa och alex ut till ikea. alex ska snart flytta så han behöver lite nya grejer.

efter det så åkte jag hem. var dags att börja städa lite hemma för att kicki, astrid och sofia skulle komma över på julmys. sa hejdå till alex som åkte till sin pappa och sedan upp till kalmar.

mötte tjejerna på maxi och handla hem allt jul gott man kan tänka sig. saffrans gifflar, pepparkakor, ädelost, julmust, glögg.. osv.

sedan hem till mig. åt och hade trevligt. vi alla hade köpt små julklappar och varsin pressent till någon för 200 kr/st. körde först present leken. blir helt galen av den leken. snacka om att tävlingsinstinkten kommer fram! det är bara att kriga! haffa åt mig fem stycken :).

sedan gick vi upp en och en på ovan våningen och gömde den stora. vi lottar alltid vem vi ska köpa till och detta året fick jag sofia. när alla har gömt sina klappar går vi alla upp och letar. var den sista som hittade min..

kicki hade köpt till mig. fick en bok och tre sorters handkräm från body shop. underbart!





ingen risk för torra händer i vinter iaf :)

boken BLONDIE. som jag faktiskt velat läsa länge. berättar mer om den när den är utläst


nu ska jag tvätta av min sminket. tända några värme ljus i rummet och läsa en bok. inte blondie. har en annan som jag ska läsa klart först.

later

tredje.

fortfarande sjuk. känns bara som om det blir värre och värre. nu får det gärna vara nog och börja bli bättre och bättre. har legat i sängen hela dagen. orkar inget annat. sjuk tråkig helg!

later

andra december.

idag mår jag sämre. min kropp ömmar, min näsa rinner non stop.. ja ni vet hur en dunper förkylning går till. skulle egentligen träffa mamma för en lunch. och sedan träffa josse. men har fått ställa in allting. eller mamma tar med sig lunch hit och håller mig lite sällskap. annars blir det nog säng liggandes hela dagen. kanske orkar åka hem till anastasia och äta middag där ikväll.

går kvällen spenderade jag med att titta på jersey shore och victoria secret fashion show 2011. deras underkläder är små konstverk och modellerna lika så. tyckte om detta årets show. bra artister, kaney west, jay-z och nicki minaj, fina underkläder, bra tempo. en bra show helt enkelt.

mitt favorit tema detta året var vatten temat. så vackert!



later

första december.

happ då var det första december. årets sista månad. vill inte ens tänka på hur snabbt detta året har gått, för det är bara så sjukt.. var det inte bara någon få månad sedan jag var i london?

nu har jag lång ledigt, fredag, lördag och söndag. har sett fram emot detta så länge, lång ledigheter. tror ni inte man blir sjuk då? skulle egentligen ha sjukat mig imorse, men hade för mycket skuldkänsor för att göra det. vi hade mycket att fixa idag. så istället mår man tio gånger värre. dumt! så denna helgen blir väl att lägga sig att kurera sig. fast det som är bra med att vara sjuk på sin lediga helg är väl att man inte spenderar så mycket pengar. och sedan hade det kostat så mycket pengar att sjuka sig på sin jobbhelg. det är jobb helgerna jag tjänar mina få kroner på.

så ni får gärna hjälpa en sjukling med lite film tips till denna helgen.

later

RSS 2.0