fredag 25/2-11

hallo. ledig helg framför mig. LOVE IT. och att det är löning idag gör inte dagen sämre precis. har redan spenderat lite pengar faktiskt. blev påfyllning på mina naglar, ansisktrengöring, strumpbyxor och ett par nya benskydd. mina gamla benskydd var helt uppätna av hulken.

nu ska jag slänga mig i soffan med min man. vet inte vad som händer ikväll. grabbarna ville spela FIFA, inte riktigt min grej om man säger så. så, we´ll see.

blev lunch/middag på T.G.F. åt min nya favorit måltid, fajitas (stavning?) till efterrätt så delade jag och alex på en brownie med glass och en oreokak/glass. GOD DAMIT vad gott. ligger gott i magen nu ska jag säga.

mina "nya" naglar.kortade ner de ganska mycket denna gången, gillar de nog bättre såhär


later

spinning + godis = sant

my good! spinning, fan, det är det jobbigaste som finns. och det värsta är att jag inte ens tycker det är så roligt. hatar nämligen att cykla annars också. förutom i medvind då. en av mina lyckligaste stunder i mitt liv var nog idag när passet var över!

nu mina vänner är vi hemma från att ha kört inom ica maxi för att handla allt gott vi var sugna på. blir myskväll med film, godis och chips och dippa. lovely. man måste unna sig sådana här kvällar också. jag kan lova er att det tycker er kropp om lika mycket som er mun.



later

måndag 21/2-11

halloj. helt plötsligt, från ingenstans är det måndagkväll.
jobb helgen gick jävligt snabbt, kicki och viktors inflyttningsfest var skit rolig. bilder kommer därifrån, men tog inte så mycket bilder tyvärr.

idag sov jag och alex ut. var minus några timmar från helgen. sedan åkte vi hem till emil, han har fått jobb på alex båt antagligen, så alex hjälpte honom med papper och sånt. fick glass och kaffe av emils mamma. älskar att fika.

blev BK till middag idag igen. alex har varit hemma 4 dagar och vi har ätit BK 2 ggr och mcdonald 1. haha dett är fan inte bra! nej, ändrig!

jag ska gå och byta om till träningskläder, vi har spinning idag. jag hatar spinning!

alex och emil sitter och spelar wii i skrivande stund.


later

lördag 19/2-11

hej hopp. åh vilket jobbpass jag hade, nog det stressigaste jag har haft sen jag började hos mr s. han ska ha kalas imorgon så vi har bakat heela dagen. det blev chokladbullar, kladdkakor och kanelbullar. blev klar med allt halv 5 och jag slutar ju klockan 5.

alex hämtade mig från jobb idag och påvägen hem körde vi inom och köpte pizzor. så en pizza senare sitter jag här nu och ska börja sminka och fixa mig inför kicki och viktors inflyttningsfest. åh jag längtar, har inte druckig alkohol sen st anton. och ikväll kommer alla vara samlade. så taggad! har kameran med mig (förhoppningsvis, om jag kommer ihåg den) så blider kommer att komma så småning om.

förhoppningsvis så hinner jag kanske lägga upp mig outfit bild för kvällen också, men än vet jag inte vad jag ska ha på mig.




later

Cry me a river

som jag anade så somnade alex efter bara en halvtimme till filmen. men gash, min man behöver sova. om jag hade varit i hans sits så hade jag varit mer levande än död.

så jag låg själv och grät till filmen "Letters to Juliet". visste ni att jag var världens blödigaste person. jag kan nog gråta till allt, och jag lovar att jag hade varit en grym skådespelare.

handligen i filmen var så gullig/sorlig/romantisk som en film bara kan bli. visst, en riktig hollywood rulle, but I like it. kan varmt rekomendera den filmen om du känner för att gråta en svätt.

alex har redan gått och lagt sig och likaså ska jag också göra nu. lägger mig nog och läser tills jag somnar.



later

i´m hole again

min man är hemma. han kom till mitt jobb vid halv tiden och hade bk mat med sig. slutade kl 18.00, sen dess har vi bara myst och myst. eller jag har hunnit slänga i mig ett kilo nötter, mätt så att jag håller på att spricka, men jag älskar nötter, going nuts!

ska snart se en film, men min älskling som snart har dygnat är så trött, så jag har en liten känsla av att han kommer att däcka, but I don´t give a fuck, he´s home!





later

fredag 18/2-11

träningen igår gick inte som jag hade tänkt mig. fick en boll i bakhuvudet och för den fick jag hjärnskakning. mådde skit hela gårkvällen, riktigt, riktigt dåligt. idag mår jag väl sådär. inte helt hundra, känner mig fortfarande lite groggy.
hoppas att det blir bättre snart, iaf till imorgon för då ska jag fan festa!

ni vet väl vilken dag det är idag?! alex kommer hem idag. åh min man. som jag har saknat/saknar honom. jag längtar tills våra läppar möts, våra armar flätar ihop sig, känna värmen, lukten allt.

håller på att fixa litre här hemma, börjar klockan ett så jag har ganska god tid på mig.

det kanske inte blir så himla mycket bloggande idag, om inte så vet ni varför!

later

usch!

fan, detta har/är en bra dålig dag. roligt att träffa så mycket kompisar, men känner mig helt konstig i kroppen. skit ont i magen och uppsvälld också. är små irriterad och känner mig allmänt ful. är så trött på mitt hår så att jag vill klippa av allt skit. och what´s up med att det har börjat bli eletriskt? det har det aldrig varit förr.

fast att det är så kallt ute, blåser som fan så ska det bli skönt att träna. ta upp all min aggresivitet och bara kötta. hoppas att det går bättre idag på träningen än i tisdags.

sedan ska jag bara hem, duscha, lägga mig i sängen och läsa. imorgon kommer min man hem!

hoppas att ni har haft en bra dag, och känt er vackra. för det har fan inte jag gjort!

later

fika nr 2

kom precis hem från stan. det blev jag viktor, kicki, sofia och astrid. blev såklart massa snack om gamla minnen från petri och gud vad vi skrattade! det ska bli så roligt, för att på lördag så har kicki och viktor sin inflyttningsfest och då kommer alla att komma dit, kommer nog bli ännu mer skratt då med akohol i kroppen.

ska snart upp till stan igen för att träffa josse och sussie. har inte träffat josse sen st anton, hon har jobbat när jag har varit ledig osv.

byxor bikbok, tröja MQ. (har riktig dålig hår dag idag. så har haft den i en hög knut på huvudet, men ska försöka fixa den nu)


later

torsdag 17/2-11

godmorgon. här sitter man uppe med tuppen och färdigfixad. idag står det fika med kicki, viktor och sofia på schemat. var inte så jätte längesedan jag träffade viktor, men kicki ja, och sofia JA. vi var ett gäng på petri som var med varandra dag in och dag ut. men efter studenten så gick alla sitt eget håll.

ibland stöter vi ihopa igen, som idag. fast att vi inte är alla får man ändå tillbaka lite petri känsla. (petri var alltså på det gymnasiet jag gick S:t petri läroverk)

jag, viktor, sofia, emma och kicki


later

30 seconds in fame

tja, halloj, tjena. aja what ever. HEJ!

har inte blivit mycket av bloggande idag. efter det första inlägget så ringde alex, så snacka vi en stund, sedan la jag mig och läste. sedan somnade jag nog en halvtimme, för jag vaknade av att alex ringde igen. vi låg och pratade en bra stund. tills jag var tvungen att fixa lunch och efter lunch begav jag mig direkt till jobb.

jobbade extra idag på mitt gamla jobb. det var roligt att vara tillbaka. men bara för en kväll. jag uppskattar mitt jobb så oehört mycket nu när jag tänker efter och kommer tillbaka till mitt gamla.

måste bara berätta en sak innan jag knyter mig för dagen. vet ni bloggaren linn herbetsson? jag kommenterade mina frukostvanor i henns blogg (hon ville att man skulle göra det) och guess what, hon publicerade min. känner mig väldigt speciell, eller är det mina frukostvanor som är speciella?

dålig bild, men orkar inte fixa med det nu. får lägga upp en bättre bild någon annan dag


later

betongben

godmorgon på er solstrålar! idag var jag hurtig igen och var ute och sprang två varv runt pildamsparken (8,36 km). men det var inte samma känsla som i måndags. herregud vad tunga mina ben var idag. kändes verkligen som om jag var ute och sprang med två betongben. blåsten hjälpte ju heller inte, känns som man bara står på samma ställe och trampar.

sedan har jag ett litet problem. jag vill helst springa direkt när jag vaknar, går från sängen och dirket upp och tar på mig joggingkläderna, innan frukost. men jag är så himla hungrig på morgonen, så när jag är ute och springer så känner jag mig så tum, tum på energi, tum på allt. och får nästan lite känsla av att jag kommer att svimma.

men sedan tycker jag inte om att springa när jag har ätit frukost, då mår jag illa. och om man väntar i två timmar efter frukosten är det så svårt att verkligen komma ut och jogga. så jag är verkligen tacksam för tips om ni har några!

later

I´m gonna love you like i´ve never been hurt before

satans vad kallt det var att träna idag. eftersom att det blåser som det gör så spelar det inte så stor roll vad man har på sig, det blåser igenom allt.
det gick inte så bra idag på träningen. jag kände mig klumpig och gjorde massa fel. men sådana dagar måste man också ha ibland, annars uppskattar man ju inte när det faktiskt går bra.

blev apelsin och kiwi till kvällsfika idag. och jag lovar er, det var nog den godaste apelsinen jag någonsin har ätit. så saftig och mycket smak. har två stycken kvar, det är nästan så att jag vill äta de med, men ska dela upp den, en om dagen :)



later

I don´t get it

en sak som jag har tänkt på många gånger är detta om alla våra super stjärnor, kändisar, hollywood people, ja vad ni nu vill kalla det. de har så ofantligt mycket pengar. vet de ens själva om hur mycket pengar de har?
man ser de i tidningar hur de är ute och shoppar hela tiden. men till saken, varför har de nästan alltid träningsbyxor/legging, linne, hood-tröja och ett par jogging skor på sig? inte för att jag brukar gå med galaklänning på stan, men lite klär man väl upp sig? nästan alla kändisar går runt så här till vardags. jag festår inte riktigt viken med det.

när använder de egntligen alla kläder de shoppar?



later

today I feel like I don´t want to anything

att inte göra något idag går faktiskit bra. jag har kollat på sex and the city 2 t ex. nu är klockan snart fyra, bara två timmar kvar tills jag börjar träna.

detta kanske låter jätte löjligt i era öron, men jag har faktiskt svårt för att vara hemma, själv och inte göra något. det har hänt flera gånger att jag har börjat gråta av det t.o.m. och än så länge har det inte kommit någon ångets, så tummen upp för det.

lunchen idag bestod av en tallrik med havregrynsgröt. jag hade på vaniljyogurt, hallon och blåbär för att få mer sötma och smak. men om jag ska vara ärlig så var det inte särkilt gott. men jag hade aldrig gjort det innan, så jag var tvungen att pröva.
jag fick t.o.m lite huvdvärk av smaken som man hade kvar efteråt, så jag gick och tog ett äpple.


later

there is a secret in everything






later

tisdag 15/2-11

godmorgon på er. herregud vad det blåser ute och är kallt. men jag trotsade det och gick ändå hem från jobb. hulken höll på att blåsa bort, men det var bara att hålla lite extra hårt i kopplet.

har varit hemma ett tag. har hunnit få i mig både frukost och två cigg. fan jag som skulle dra ner.
dagens planer är få, det finns bara en om jag ska vara ärlig. fotboll ikväll kl 18.00. innan dess ska jag inte göra många knop. man behöver sådana här dagar också, då man inte göra någonting. jag är frukansvärt dålig på att inte göra något. blir så rastlös så att jag klättrar på väggarna. men övning ger färdighet.

detta är och kommer att vara min outfit idag fram tills det är dags att byta om till träningskläder.


later

dystert

åh vad dystert det känns för tillfället. saknaden av alex är på sin topp,jag fryser satans och vädret. grått, blåsigt som bara den och kallt. om bara alex hade varit hemma. tänk vad en människa kan göra för ens vardag.

har precis fått i mig frukost/lunch och nu ska jag göra mig iordning för att ta mig till jobb, nej roligare än såhär blir det inte. så, over and out.

later

måndag 14/2-11

glad alla hjärtans dag! är det någon som ska hitta på något romaniskt? själv ska jag jobba och min man är ute och jobbar, så roligare än så blir det inte för min del. men inte för att låta för klyschig nu, men varje dag, timme jag tillbringar med min man är som en alla hjärtans dag. men visst hade det varit roligt att hitta på något extra speciellt idag.

hör och häpna. men min dag idag började med att jag var ute och joggade! premiär för detta året. kändes inte så jävligt som jag trodde att det skulle kännas. blev två varv runt pildammarna.

sedan var jag inne på mobilia. tvålpumpen lyckades jag ju ta isönder i fredags och som tur var hade de en kvar inne på hemtex.

blev en concelerpänsel också inne på kicks. kostade 80 kr men hade en 50 kr check, så 30 kroner. billigt, nu är det bara att hoppas på att den är bra.



hoppas att denna får ett längre liv än den förra



later

home

är hemma nu. helgen är över, både på gott och ont. fast nog mest gott. det betyder att det är två dagar mindre tills alexis kommer hem.

skrev ju att jag inte kände av min tå, men så fel man kan ha. nu värker den igen. konstigt att det bara har kommit så på kvällen när jag inte har känt något speciellt under dagen =/.

nu vecka framför mig. en lugn och rolig vecka kommer det nog att bli. det ända som jag vet säkert kommer att hända är jobb, träning, alex kommer hem, fest. sedan får man se vad som dyker upp.

nej nu är jag så trött så jag ska gå och tvätta av mitt smink sedan tacka för denna veckan och drömma mig bort till min man.

later

tår

måste bara berätta om min tå. igår på fotbollsmatchen lyckades jag med att stuka min tå. men vet ni vad det sjuka var? att jag kände inte av när jag stukade min tå. utan det kom på kvällen. och fy sjutton vad ont det gjorde. alltså helt ärligt, jag visste inte ens att man KUNDE ha så ont i sin stortå. och jag har ändå brutit den en gång. men smärtan var helt olika, och jag måste nog säga att detta var värre.

innan jag la mig igår tog jag två ipren så att jag kunde somna och sen nu när jag vaknade känner jag ingenting av smärtan. den har bara försvunnit, ut i universum eller något?

men visst är det sjukt. igårkväll hade jag så ont så att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, och nu är all smärta som bortblåst? strange.

later

13e (!) februari

godmorgon på er. ni alla vet säkert vilken dag det är idag. trettonde februari. åh vad jag älskar den trettonde. men det är inte samma sak när inte min man är hemma..

2 år och 7 månader firar vi idag. och hulken blir 1 år och 2 månader. nu är det bara tre månader kvar tills det är tre år jag och alex har varit tillsammans. i år ska vi nog firade på ett speciellt sätt, vi har smidigt lite planer. men mer om det när det är spikat.

alex alex, vad skulle jag gjort utan dig. låter lite smörigt men det kommer från mitt hjärta. du har fått mitt liv att bli en ett helt annat liv än vad jag hade tänkt mig. aldrig någonsin visste jag att kärleken var såhär starkt.
en gång i mitt liv trodde jag att jag hade hittat kärleken, jag var nästan säker. men det tog slut ut du kom in i mitt liv med storm. du fick mig att känna något helt annat, något jag inte känt förut, det var starkare än livet själv, det fick mig att göra dumma saker, men överallt, bra saker. så småning om visade det sig att detta jag kände, detta jag kunde dö för utan att blinka, mina känslor för dig som aldrig någonsin kommer att försvinna, det är kärlek.

på ett sätt vill jag tacka dig. tacka dig för att jag har fått möjligheten att känna det starkaste som finns. som jag vet alltid vinner över hat och avundsjuka. känna det som tyvärr inte alla männiksor får uppleva. kärlek.

kärleken är det starkaste som finns, det finaste som finns, det bästa som finns. och du är min kärlek, mitt liv, mitt syre, jag vet helt ärligt inte vad jag hade gjort utan dig.

jag älskar dig mer än vad jag någonsin kan beskriva. mer än vad jag någonsin trodde var möjligt. jag kommer att älska dig tills den dagen jag inte andas längre. men eftersom att jag inte vet vad som händer efter döden, hoppas jag att jag kommer att få älska dig även efter då.

/din Camilla

sleeping beauty

tänkte först skriva, godmorgon på er! men sedan kom jag på att klockan var 17.06. tro inte att jag har sovit tills nu. jag var uppe tio i åtta imorse. hade samling med fotbollen 08.45 så där stod jag och puttrade imorse.
hade match idag i sjöbo och vi vann med 5-1. detta var min första 11a manna match på nästan ett år. och om jag ska vara ärlig kändes det ganska bra. men framförallt så otroligt roligt!

kom hem vid strax över ett. då jag åt otroliga sex mackor!! var så hungrig så att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. kunde inte ens prata i telefon med alex så hunrgig jag var. sex mackor alltså, det är nog något rekord från min sida.

efter mack-race´et så gick jag och la mig, var så trött så trött. men det tog ett tag innan jag somnade. men när jag väl somnade sov jag gott. mamma väckte mig nu. ska göra mig iordning för mamma och jag blir hämtade om en halvtimme.

ska med mamma och pappa till deras kompisar för en TP kväll.

ha en lovely lördagkväll!

later

I knew it

precis som jag anade så vände turen direkt när jag hade publicerat inlägget. kändes som att hela världen var emot mig. det börja regn/snö storma ute. hade skit svårt för att packa (känns som att jag har glömt hälften) när jag la ner min nässesär så var dt tvål på hela utsidan av den så jag fick tvål på alla kläder som låg närmst i väskan. baah!

är iaf hemma hos mamma nu. vi ska strax bege oss mot bussen för att ta oss till möllan för att äta på en vietnesisk resturang. äckelkänslan från BK börjar faktiskt att gå bort (woho).

glömde såklart kameran, så det får bli en bild-fri helg.

later

if it makes you happy

kom på en sak precis. jag är jätte glad förtillfället. vet inte om det beror på att jag har avverkat den värsta veckan av mitt fyraveckors schema eller att det "bara" är en vecka kvar tills alex kommer hem, att jag har en ledig helg framför mig. helt ärligt, I dont know. men jag njuter av det och ska verkligen inte ifrågasätta det.

anledningen till att jag ifrågarsätter det är att jag borde inte vara glad.
* det första jag lyckades göra imorse var att ta isönder vår tvålpump.
* jag bröt en av mina naglar idag
* jag känner mig så jävla äcklig efter hamburgaren
* jag har gått upp 6 kilo på mindre än två månader
* jag saknar alex så att jag kan spy

listan kan egentligen göras lång. men trorts allt detta så är jag lycklig just nu i denna stunden and I´m loving it!




later

disgusting

jobbveckan är nu sluuut! så himla härligt. det har varit en tuff vecka ska jag säga. men nu är den äntligen över.
mamma kommer och hämtar mig vid fem tiden. ska ut och äta med mamma och hennes "nya" kille. kommer säkert att bli super trevligt.

fast just nu vill jag helst inte tänka på mat. jag och jannice tryckte i oss varsin whoppercheese från BK innan jag stack från jobb. fy fan. känner mig så jävla äcklig nu. magen putar så att man kan trycka på den från kina, blä. hoppas att känslan försvinner innan vi ska äta på resturangen ikväll.



later

going nuts!

idag blir det fotbollsträning ute i regn, på grus.. uh, kan knappt vänta.. ser sådär fram emot. jag ser framför mig hur jag fryser påvägen dit, fryser för att vänta på att träningen ska börja..
men ska inte tänka på det negativa, försöka iaf. ska tänka på hur nöjd jag kommer att känna mig när jag ligger i sängen, nyduschad och fräsch.

orkade inte fixa någon middag idag. kom på att jag hade handlat min favorit nötblandning med pistach, casew(?)nötter, mandlar, russin och körsbär. så det fick bli en hel sådan påse. blev mätt efter halva, men ändå ska jag trycka i mig hela. så nu mår jag som jag mår. dvs illamående och en slänga av huvudvärk.

den är lika god som den ser ut! kommer från estrella tror jag. rekomenderas!


later


smoking kills







later

I'm smiling but I'm dying trying not to drag my feet

är hemma igen nu. var kul att sitta och snacka med viktor. som sagt, har inte träffat honom på jättelänge. blev mycket prat om st anton, och om snåla människor. satt nog i ca 2 timmar och bara snackade. sedan var vi inne i någon affär. blev faktis två köp idag. sammalagt.. 140 kr! det kallar jag billigt. köpte en sak som var nersatt från 800 kr, till 100 kr. i love rea.

gick med viktor till centralen, han skulle till köpenhamn och jobba. tog sedan bussen därifrån för att det har börjat regna som bara den, och blåsa. får ta hem cyklen imorgon efter jobb. kommer säkert regna ännu mer imorgon, så jag kommer att får svära över att jag inte tog hem cyklen idag.

vet inte varför bilden blev så suddig.. men på mig har jag jeans från disel och jeansshorta från carlings


later

tordag 10/2

godmorgon!

först av allt måste jag berätta en sak. jag drömde inga mardrömmar inatt!! om jag ska vara ärlig kommer jag inte alls ihåg vad jag drömde inatt. och tusen gånger hellre det än att drömma mardrömmar. det utimata hade varit att drömma att jag åker på någon resa, till värmen, med min man. men som sagt, man kan inte få allt.

idag, om en timme ska jag träffa en av mina bästa vänner, som jag tyvärr inte träffar så ofta. viktor. vi gick i samma klass på petri. i tre år träffades vi nästan varje dag och var med varande varje dag. så det ska bli SKIT kul att få snacka skit med honom igen.




nu ska jag göra mig iordning.

later

what to do?

det jag gillar minst med detta att vara hemma i fyra timmar är att det inte finns något att göra. man kan inte hitta på något med någon, det hinner man inte. visst jag hade kunnat jogga idag. men när jag slutade idag så var jag så hungrig så jag gick (notera:gick) hem idag. gjorde min frukost. och hur gott/bra är det att jogga precis när man han ätit. man ska helst vänta någon timme. men då blir det för stressigt, med dusch, fixa sig och äta lunch innan jobb.

visst, jag vet att allt detta är bortförklaringar. jag hade visst hunnit att jogga. men vafan, jag är lat! nu får jag straffet att sitta här framför datorn i fyra timmar och få huvudvärk. ja för huvdvärk har jag!




later

onsdag 9/2-11

hemma från första natten. bara en natt kvar, sedan ska jag få sova i min egen säng. det är nästan det jag tycker är jobbigast, att inte få sova i sin egen säng.

fast nu känns det inte som att det spelar någon roll i vilken säng jag sover i, sover ändå lika dåligt.
blev mardröm i natt igen. denna natten var det att vi var i österrike, ute och festade. så var vi ute på ett ställe och skulle gå vidare till ett annat. så sa jag till alex att han skulle vänta, jag skulle bara hämta min jacka. men han sket i det och lämnade mig där.
och detta var första kvällen vi var där, så jag hittade inte. så blev lämnad i st anton på något jävla uteställe. skulle ta taxi hem, men visste inte vad hotellet hette så jag var lost.

låter kanske inte så jätte hemsk, men det var det. kommer ihåg att jag var så förbannad på alex att han bara hade lämnat mig. sedan när jag väl hittade honom efter ett antal timmar så skrek jag till honom," varför väntade du inte?" det ända han svarade var, "vaddå? du får väl klara dig själv, måste jag vara med dig hela tiden."

frukosten idag. smoothie: blåbär/vanilj yogurt (laktosfri) hallon, blåbär, mango, lite mjölk och lite tropisk juice. två knäckebröd, den ena med ägg och kaviar och en andra med sallad, ost och tomat, sedan lite örtsalt på det.


later

make some money

nu ska jag dra mitt feta ass till jobb. får se om jag lyckas komma fram. satans vad det blåser! ni kan nog snart mitt schema likabra som jag. men om inte, så går jag på mitt dubbelpass nu. jobbar denna natten och imorgon natt. imorgon slutar jag kl 10.00. kommer att vara hemma vid halv 11 kanske. sedan börjar jag igen kl 15.00. knappt lönt att komma hem. men men, när det är över så är det så skönt. då dröger det 4 veckor tills dubbelpasset igen.

det är konstigt, det är en månad mellan varje gång jag ska jobba detta bubbel-pass. men ändå så känns det som att jag gör det så ofta?

min lunch idag bestod av detta: vegetarikhamburgare. ser ut som en köttbit som ligger där, men det är en qournfilé. under salladsbladen ligger ett hamburgarebröd (filén envisades om att åka av brödet hela tiden..)
om jag ska vara ärlig så var detta inte så jättegott.. men jag fick mat i mig och det är det som var huvudsaken!


later

I'd jump in front of a train for you

tänkte att jag skulle inviga mig jogging idag. blev glad när jag vaknade och såg solsken. hade redan tagit på mig joggingkläderna i huvet. men sedan, sedan så hörde jag det - blåsten! herregud, det blåser lika mycket som det gjorde igårkväll. den ända skillnaden är att  igårkväll var det mysigt att lyssna på vinden, somna till den. men att jogga i den? nejtack.

jag tvingar aldrig mig själv till saker, jag gör det som jag vill göra, det jag känner för att göra. det är det jag tycker är hälsosamt. att aldrig tvinga sig till saker och ting.

så joggningen får vänta. det kommer andra dagar. nu ska jag fixa mig en brakar frukost!

later

tisdag 8/2-11

godmorgon på er. jag är uppe med tuppen som vanligt. dagar som idag önskar jag att jag hade kunnat sova som alex, hela tiden, oändligt. utan att komma ihåg/påverkas av sina drömmar. men jag vaknade strax innan nio.

drömde mardröm inatt igen. denna gången handla den inte om alex utom om hulken. jag drömde att hulken hade fått tre valpar så var jag, mamma, pappa, simon och jessica någonstans, vid någon skog. så släppte vi ut valparna och hulken så att de kunde få springa av sig lite.
efter en stund så ser vi en stor jävla björn komma ut från skogan. björnen anfaller en människa där, då får två andra människor skjuta björnen. men den dör inte direkt. den blir ännu mer agresiv och börjar springa runt som en galning. vi hoppar in i bilen snabbt som fan, men inga hundar fick vi med oss. vi kör runt ett tag och ser att hulken är ganska nära bilen. så vi kör mot henne, öppnar bildörren så att hon lyckas hoppa in. vi är hack i häl med björnen så vi måste  köra där ifrån, utan hulkens små valpar.

åh det var hemsk! kommer ihåg hur jag grät och grät i bilen då vi precis hade fått upp hulken. sedan vaknade jag.
ush vad jag hatar mardrömmar, tredje irad nu. nu får det fan räcka!

min tös <3


later

off to burn

nu ska jag bege mig. ska iväg och träna. det är med fotbollslaget, men vi ska inte träna fotboll. vi ska vara på ett gym vid nobeltorget. de brukar ha spinning där (har ej varit med innan på måndagar) men idag skulle vi tydligen inte ha spinning. ronny (tränare) skrev i smset att det blir en överraskning. överraskning, det låter jobbigt!

vet inte exkakt var det ligger så jag ska sticka hyffsat tidigt. jag och min cykel, håll tummarna för att vi hittar!

träningsbyxor från nike

tränings t-shirt nike


later

She took my heart, I think she took my soul

ibland fastnar jag bara för en låt, bara sådär. den kan vara gammal, den kan vara ny. på bussen påväg till och från österrike satt jag och lyssna på denna, timme efter timme. kings of leon - closer. den är gammal. men attans så bra.


Stranded in this spooky town Stoplight is swaying and the phone lines are down Snow is crackling cold She took my heart, I think she took my soul With the moon I run Far from the carnage of the fiery sun Driven by the strangle of vein Showing no mercy I'd do it again Open up your eyes You keep on crying Baby I'll bleed you dry Skies are blinking at me I see a storm bubbling up from the sea And it's coming closer And it's coming closer You shimmy-shook my boat Leaving me stranded all in love on my own Do you think of me Where am I now Baby where do I sleep Feels so good but I'm old 2000 years of chasing taking its toll And it's coming closer And it's coming closer And it's coming closer And it's coming closer

later

tidag 7e februari

idag var jag och strosade runt i stan med nathalie. det var nog första gången detta året, helt ärligt. blev interjuvad till reklamfilm som ska visas på youtube. man skulle svara på fem "frågor". eller de visade fem olika kort där det stod ett ord, så skulle man säga det första man tänkte på när man fick se ordet.

gick runt i affär efter affär, men hittade ingenting. vilket som var bra. ska ju inte shoppa något förrens london. åh vad jag längtar efter att få spendera pengar! en sak köpte jag dock. ett puder eftersom att mitt är slut.

köpe ett från m.a.c. har aldrig testat märket så det ska bli spännande. berättar för er vad jag tyckte om några dagar få ju ge det en chans.

har precis slängt i mig thaimat. får passa på när alex är borta och jobbar, han är inte så stort fan av asiatisk mat.




ser ut som jag har en fem meter lång fot

pudret från m.a.c kostade 200 kr



later

talking to the moon

09.38 visar klockan och jag har redan varit vaken ett tag. kan inte sova nu förtiden. mina mardrömmar hjälper inte speciellt mycket heller.
drömmer alltid mycker mardrömmar när alex är och jobbar. drömmar då vi gör slut, han gör något elakt, han slår mig osv. hatar det, hade blivit så glad om de upphörde tack!!

drömde mardröm inatt igen, så jag vaknade vid halv 9 tiden. kunde inte somna om, så jag la mig och läste fram tills nu. är trött som bara den, men kan inte somna, vill inte somna, är rädd för drömmarna. kom hem alexis.



later

tossed it in the trash

hemma. åh så skönt det är att vara hemma. inget speciellt som har hänt. det är bara så otroligt skönt att vara hemma. jobb gick bra som vanligt. mamma hämtade mig kl 5, då körde vi och hämtade simon, sedan hämtade vi ut biobiljetterna, hämtade pappa. sedan därefter körde vi hem till jessica och åt middag och efterrätt.

kl 21.10 började bion, kings speech. tyvärr kan jag inte ge någon rättvis respons eftersom att jag råkade slumra till några gånger i slutet av filmen. men jag av det jag såg är den helt klart sevärd! det bästa med filmen är att den är verklighets baserad. det gör automatiskt att filmen är bättre på något sätt.

nej nu är jag så trött att jag ska tvätta av mig sminket sedan försöka läsa lite, men jag kommer nog att somna med boken på magen.

later

fuck off

nej, samma rutiner som igårkväll. nu ska jag lägga mig och läsa en stund innan jag slocknar!

är sjukt stolt över mig att jag fick tummen ur röven och tvättade mina sminkborstar, det behövdes!

schemat för morgondagen ser ut såhär. jobb mellan 9-17, sedan hämtar mamma mig på jobb för att vi sedan ska hem till jessica för att laga mat. vi har söndagsmiddag där, sedan ska vi på bio och se the king speech. såg den på bioreklamen till burlesque och den verkar bra.

later

honey, im home

hemma från jobb. passet gick hyffsat snabbt för att vara ett lördagspass. går verkligen inga bra program på tv på lördagar!
men imorgon är det söndag = super program på tv. nästan så att man längtar..

min kost idag.. det är nästan skratt retande. frukost, bra. lunch, pizza. mellanmål, kladdkaka och godis. och gissa vad min middag består av? chips och en tuttifrutti påse! fan detta måste sluta, inte konstigt att jag har sådana ful dagar när min kropp bara får skit i sig hela tiden. nej detta ska det bli ändrig på, men inte ikväll!

min middag idag


later

later

ville bara säga godnatt. nu ska jag lägga mig i sängen, själv. det suger. but what to do? ska lägga mig och läsa. men jag känner på mig att jag kommer att lägga ifrån mig boken ganska snabbt och drömma mig bort till min man.

jobb imorgon 09.00-17.00

later

depress

detta jobbpasset gick så otroligt fort. klockan tre befann vi oss på kokumsfritid där sydassistans hade fixat bowling och fika. jag bowlade själv inte. mr s tyckte att det var så roligt så han fick spela mina runder också. efter bowlingen åkte vi till ribersborgs resturang där det skulle bli middag. jag slutade kl 18 så jag var inte med och åt.

så förvirrande det är nu när de har ändrat runt med bussarna. tog trean för att jag trodde att den skulle stanna mellan mobilia och pildamsparken. men icke, jag kom till sjukhuset. gick till södervärn och handlade chinamat. sedan tog jag bussen hem därifrån.

har haft en sådan dag, en dag då man känner sig så ful. håret känns fult och tråkigt, känner mig fet, huden grå och daskig.. ja allt har kännts så fel. vet inte vad det beror på. kanske för att alex har åkt, kanske för att jag har fått/ska få min mens, kanske för att jag är så trött på detta vädret? ja, det finns många saker som kan vara orsaken.

kan det bli mer deprimerande? en fredagkväll och jag sitter här själv med chinamat?


later

fredag 4e februari

långrundan med hulken tog en timme och var hur mysig som helst. fast hulken är så jäkla rädd för vatten så hon hoppar och far för att undvika varenda en vattenpöl och jag kan lova er, det finns många vattenpölar i pildamsparken!

sitter i skrivande stund och äter frukost. idag består frukosten av en smoothie, en äggmacka och en kopp te.

innan rundan. mjukisar, jacka peak performens, mössa österrike


smoothien: laktosfriyogurt med smak av blåbär och vanilj, frysta mangobitar, en banan, lite äpple juice, lite laktosfri mjölk och linfrön. super god!


later

gone baby, gone

ja. nu har min andra halva åkt för att tjäna pengar. ush, det känns tungt. vi försov oss dessutom imorse, han skulle köra kl 08. och vi vaknar 08.08 så lite små stressigt blev det och ett hastigt byebye. men det är inget "byebye". det är "ska bara åka och jobba, vi ses snart".

efter alex stack så gick jag och la mig igen. men sov bara en halvtimme till. sedan gick jag upp och plockade undan i lägenheten. nu sitter jag här. om en stund ska jag gå en långrunda med hulken. solen är framme, musik i öronen.

sedan ska jag jobba idag 13.00-18.00. så det är min dag, mer spännande blir det inte.



later

heartbeat

min hjärna, mitt hjärta, min kropp, min själ. det känns som att allt blöder. alex ska inte åka ut och jobba förrens imorgon. men varje gång jag kramar om honom vill mina tårar bara spruta åt alla håll.

han har varit hemma i sex veckor nu, det har varit de mest underbara veckor i mitt liv. det har varit jul, nyår, kalas på kalas på kalas. st anton och ännu mer kalas. så mycket har hänt. och fast att jag trodde att det var omöjligt har vi kommit närmre varandra på något sätt. vad som än händer finns det alltid vi två kvar.

nej fan. ska inte deppa läpp, han kommer tillbaka. två veckor går snabbt.

ska snart byta om för att sticka och träna fotboll. har fortfarande sjukt mycket träningsvärk sen tisdags så jag vet inte hur detta träningspasset kommer att gå. får hoppas på det bästa.

ska ta bussen dit, alex är hos hans mamma och käkar. sedan kommer han och hämtar mig när jag är färdig.




later

att man inte lär sig.

denna dagen blev inte alls som vi hade tänkt oss.

egentligen skulle vi ut till alex pappa. de skulle fixa med bilen sedan skulle vi käka något tillsammans. när vi är redo för att sticka så ringer vi honom och säger att vi är på g. men då säger han, nej ni behöver inte komma jag fixar detta med colle (hans kompis).

sedan ringer vi alex mamma. men hon jobbar och slutar inte förrens vid 5. hader tänkt att vi kunde kanske käka där. men om hon slutar fem blir det så tajt med min träning..

så nu blir det så att alex sticker dit. jag stannar hemma. tar mig till träningen själv och att alex sedan hämtar mig där ifrån ikväll.

nu håller jag på att göra corres efterrätt igen. haha tydligen så lärde jag mig inte igår hur dåligt jag mådde. men varfan. den är så jävla god, så nu kör vi!!

här är en del som gosar in sig i ugnen


later

WOW!

om jag måste välja ett ord till att beskriva filmen burlseque så är det, WOW! vilken energikick till film. om man gillar djupa filmer, om livets tråkigheter så är detta inte en film för dig. detta är en glad, äkta hollywood-film.

men jag behöver sådana filmer ibland. både jag och alex var så himla glada under och efter filmen. det första jag sa när jag hade sett den var, jag vill se den igen. direkt när vi kom hem sökte vi efter soundtrack till filmen. DÅ är det en bra film.

det som är roligt är att alex gilla den minst lika mycket som mig, så det är ingen typiskt tjejfilm.

nej, burlesque rekomenderar jag varmt om du gillar allt det jag skrev precis.

det som äver fascinerar mig är christina augilera. en sådan mäkig röst i sådan liten kropp. det är inte dåligt!




later

blää

cornelia, alex lillasyster gjorde världens godaste efterrätt för någon vecka sen. blev lite våldtagen i munnen av den. har velat göra den så himla länge men det har inte blivit av.
men idag tog jag tag i det hela och gjorde en sats. den blev likagod. men jag åt alldeles för mycket och + att jag glömde min laktostablett (det är glass med i efterrätten) så nu mår jag som jag förtjänar!! proppmätt, nästan illamående och så jävla ont i magen pga laktosen..

ska snart börja göra mig iordning. alex och jag ska på bio idag och se burlesque (stavas?). har velat se den sen jag såg atr den skulle göras. i´m exatied!

berättar för er i vanlig ordning om hur den var.

later

MAX

hemma! skulle egntligen jobbat till 15 idag. men hon som ska jobba ikväll pallade inte åka hem om (hon hade jobbat natten också) så hon var ändå där, så jag gav henne mina 3 timmar jag hade kvar att jobba. ville hellre hem till alex och mysa.

bloggen har varit så himla tråkig senaste tiden. jag gör inget speciellt på dagarna så därför blir det såhär.

anledningen till att jag inte gör något speciellt på dagarna är främsta anledningen att alex har varit jätte sjuk. det är nu de senaste dagarna han har kännt sig piggare. och en annan stor anledning är att det mesta man gör kostar pengar. och jag försöker verkligen spara in på varenda krona jag tjänar. så att jag kan shoppa i london.

resan bokade vi för mindre en månad sedan. och det är ganska dyrt att leva i london, och sedan när man väl är där så vill man kunna shoppa satan. det kommer jag inte kunna riktigt, för jag kommer inte hinna spara ihop så mycket pengar. därför är varenda krona viktig.

har invigt MAX hamburgare resturang idag btw. den ny öppnade vid ica maxi ystadvägen. var så hungrig när alex hämtade mig idag, så skulle vi handla direkt. och alla vet att det inte är så bra att handla hungrig..



later

Oh my God

jesus! detta var det jobbigaste träningspasset på vääldigt länge! när alla i laget trodde att vi var färdiga. tog på oss jackorna för att vara redo för att gå skrek ronny (vår tränare) "vart är ni påväg, vi är inte klara än!" då ville jag smått dö. då hade vi fyra konditions övningar kvar.

nu efteråt känns det såklart riktigt skönt. men jag känner att jag inte riktigt är på den nivån jag vill vara på. så jag måste ta tag med att börja jogga igen. hade en jävla konditon då innan snön kom. nu sista tiden har jag bara suttit inne och ätit känns det som.

ska slänga mig i soffan och se klart blood dimond som vi började med innan. sedan blir det nog en rulle till. men ska försöka lägga mig i hyffsat tid. ska jobba imorgon 10-15. ett pass som jag inte har egentligen men tog det (fick det) ikväll. bra med extra pengar nu när jag sparar till london.

later

1a februari

blir lika chockad varje gång jag ser i kalendern att det är ny månad. vart tog januari vägen liksom? det brukar vara den längsta månaden på hela året, men med ett vips så var den borta.

det var en lugn dag på jobbet igår. alex kom upp mot kvällen så kollade vi på top model tillsammans. och imorse när jag slutade så kom han och hämtade mig. vilken man! vi körde sedan ut till limhamn för att köpa världens godaste bullar. så nu har vi precis avnjutit en underbar frukost. ska in och borsta gaddarna nu, sedan lägga mig i soffan brevid min man.

dagens planer, inget spikat. men jag tror att vi åker ut till alex pappa. har inte träffat honom sen vi kom hem från st anton. sedan har jag fotbollsträning ikväll.

later

RSS 2.0