jobb

är inne i en jobb-period. fast bara en dag kvar. sedan har jag jobbat mån, tis, ons, tors, fre, lör, mån (går av tisdag morgon). så det ska bli skönt med ledigheter!

efter jobb idag så cyklade jag hem till pappa för vår traditionella söndagsmiddag. har ätit så kopiöst mycket. är så mätt så att jag inte ska ta vägen (är lika mätt som elysee i fredags, då kan vissa va er förstå hur mätt jag är!).
men jag måste erkänna, gillar det ändå lite!

fan vad tråkig en blogg är utan bilder. så förlåt. vet att jag nämner det i alla inlägg jag skriver nu för tiden. men jag vet själv hur mycket roligare en blogg blir med bilder. spelar ingen roll vad det är för bild. kan vara på en jävla toalettrulle, I don´t a fuck, bara där är något!

ska ta en sista cigg, sedan slänga mig i sängen och plugga körboken!

later

Good night's sleep

två dåliga sovnätter på jobb = en jävligt bra sömn hemma. har sovit hela natten (förutom att jag var uppe och pissade en gång, fast det gör jag alltid). känns som att jag hade kunnat sova i flera timmar till. men jobbet kallar.

idag har alex varit ute och jobbat en vecka, alltså en vecka kvar tills mannen min kommer hem.

later

BLÖTT

det har verkligen regnat under hela träningspasset! var våt ända in på troserna när jag kom hem. den varma duschen jag tog precis var fantastisk, gilla!

för att vara första gången jag tränar på ca 6 månader måste jag säga att det ändå gick okej. visst min kondition suger. men det visste jag redan om att den skulle göra. men boll känslan var kvar, så det tackar jag för. nu gäller det bara att träna upp konditionen en aning. var och hur ska jag hitta motivation till det? någon som vill ut och jogga med mig?

nu, kvälls cigg, fixa sig inför sängen. sedan dyka in i kör-teroiboken. börjar 8.30 imorgon bitti

godnatt

later

Back on track

sovit, regn, mensvärk, middag, choklad och gossip girl. så har min dag varit än så länge. men om en timme ska jag iväg på något som jag har inte har gjort på väldigt länge, men saknat varje dag.

ska iväg och träna fotboll! anledningen till jag slutade var för att jag trodde att jag skulle flytta upp till kalmar. men nu när det inte blir av så såg jag ingen anlening till att inte gå tillbaka. älskar fotboll och vårt lag är helt underbart.

fast vill inte ens tänka på hur min kondition kommer att vara. ända sedan jag sluta på fotboll har det mest varit fest och rökande. inte ens gått en runda har jag lyckats med. håll tummarna för mig.

later

torsdag 28/7-2011

åter igen har det blivit ett långt uppehåll mellan inläggen. men faktiskt är det inte mitt fel denna gången heller. har inte haft internet de senaste dagarna. ändå får man en räkning av telia med fullt pris. hur och varför gör de så? de har till och med sagt att det är deras fel, sedan har de ändå mage till att ge en räkning på fullt pris. inte bra telia!

de senaste dagarna har bestått av fest (lör och måndag, båda dagarna på etage) och jobb. är ledig idag, sedan jobbar jag fre, lör, sön och mån.

dagens planer är fortfarande oklara. händer inget spec så kommer jag ringa mamma och höra vad hennes planer är idag. hon har ju semester, så man kan alltid hänga där. bättre än att vara ensam hemma. hatar att vara ensam hemma.

sugen så fruktansvärt mycket på att ta med kameran nu för tiden. så tyvärr har jag inte några nya bilder alls..

later

norge

norge.

när man är extrem, spelar ingen roll åt vilket håll, höger som vänster. så möts man på mitten och är lika farliga från båda hållen.

later

last time

min man har åkt till jobb för sista gången. när han kommer hem så börjar ett helt nytt liv. ett liv vi aldrig har levt. han har jobbat på båtar sen innan vi blev tillsammans. i hela vårat förhållande så har han varit borta två veckor, hemma två.

han börjar plugga den 22 augusti, i kalmar. tanken från början var att jag skulle flytta med upp. men efter mycket om och men så har vi beslutat oss för att jag ska stanna i malmö. det blir bäst så för ekonomin. om det inte hade varit för ekonomin så hade jag flyttat med upp.

men jag har inget jobb i kalmar. så va fan ska jag göra om dagarna och hur ska vi ha råd med att leva med bara ett studiebidrag och ett studielån?

men jag kommer att åka upp till kalmar så mycket som möjligt och min man kommer att komma ner till malmö så mycket som möjligt. detta kommer att gå bra. det är ju inte så att vi inte är vana att leva ifrån varandra ett tag. och jag tror (vet) att vi kommer att träffas mer nu än vad vi har gjort de senaste tre åren.

sedan kommer det såklart att bli lättare när jag har tagit mitt körkort, då kan jag ju köra upp hur jag vill. mitt mål är ju också att få ett jobb i kalmar. har sökt två-tre stycken. men innan jag får jobb där så stannar jag i älskade malmö med mina underbara vänner och familj.

semestern för detta året är nu också över. jag börjar jobba om en timme. nu börjar vardags livet åter igen. känns inte så jävla förjävligt. vardagar har sin charm även den.

så nu har ni fått reda på hur det ligger till lite om framtiden och så.

på en av de båtar alex har jobbat på under åren



later

candy

sitter med X antal kg godis framför mig, plus chips. ikväll är det filmmys för hela slanten. var hemma och åt middag hos svärmor. vi trotsade regnet och grillade. lovely.

var på båten igår och slog klackarna i taket och my gad så roligt det var. dansade så att nagellacket på mina tår gick av. det är så det ska vara.

imorgon är semestern över och back to business. min man åker även imorgon. hans sista pass. sedan är han min i tre år!

later

sova

blev bara ca 4-5 timmars sömn inatt. satt uppe och spelade poker med grabbarna (jag sopade mattan med de!). har körlektion 7.30. sedan efter det hämtar alex upp mig och vi kör direkt till kalmar.

har 5-6 lägenheter att kolla på. hoppas att någon av de är vår inom snar framtid.

hejdå malmö,


later

lovely

har haft en underbar helg. utgång fredag och lördag. i lördags var det den bästa utekvällen sedan st anton, galet!
igår frosseri på söndagsmiddagen och japan vann vm.

idag blir det harry potter.

märker att här är väldigt bild glest. måste börja ta med mig kameran igen.

later

hittils

frukost hemma hos pappa med limhamnbullar. minigolf med pappa och alex (jag vann!), glass i värmen och en himla massa övingskörning. good day so far.

ikväll blir det resturang mys med pertigänget på salt och brygga.

later

man mår som man..

hade en rolig kväll igår. först så firade vi anastasia, grillning och tårta. drack massa drinkar där hemma. får passa på när de är gratis, annars kostar de ju 140 kr ute.

vid elva så gick jag och alex till manfred. sedan tog vi oss till debaser. men det var inte alls bra där tyckte jag. så jag alex och josse tog taxi till båten. dansade rövarna av oss. men josse mådde tyvärr inte så bra så hon gick efter någon timme. men jag och min man stannade tills de stängde.

när vi kom hem tog vi oss varsitt glas vin, satte oss på balkongen. rökte och spelar guitarr in på små timmarna.

en lovely kväll med andra ord.

later

Your beauty is beyond compare

har en fråga. hur fan kan man vara såhär vacker?



later

anastasia

idag fyller (nu är det dock igår) anastasia år. har varit där hemma hela kvällen. ätit tårta, kollar film, spelat spel. så himla mysigt.

jag mår fortfarande lite konstigt i kroppen. vete fan vad det är. men vill så gärna att det ska gå över!

alex kom in på sin utbildning, eller han hade ju plats garanti. men kändes ändå bra när han fick det svart på vitt. så kalmar here we come.

nu är bara en fråga kvar, vad fan ska jag hitta på i kalmar?!

later

I say to myself, what the fuck

det gick bra att köra idag!

här händer inte så mycket. så det känns inte så lönt att uppdatera här. jag mår skit konstigt. nästan lite illamående. hade uppskattat om det hade slutat.

ikväll blir det pizza och fotboll.

later

tretton

trettonde. tre år och en månad. puss på dig alex!

ska NU sticka till körskolan.

later

tisdag 12/7-2011

blev en tripp till nova lund med mamma och jessica. fick hem ett par jeans och ett par troser.

precis ätit middag kl tio på kvällen. men det blir väl så när man äter frukost kl halv fyra..

nu är det dags för movetime.

later

long time no see

det var några dagar sedan jag skrev här. men det är faktiskt inte mitt fel. det hela beror på att vi inte har haft något internet de senaste fyra dagarna, det kom tillbaka igår kl 3 på natten.

sedan alex kom hem har det faktiskt inte hänt så jätte mycket. var ute i fredags, sedan en ganska lungt helg. det är ju fint väder ute nu de flesta dagarna, men har inte kunnat utnyttjat det för jag har tatuerat mig.

den håller på att läka nu, därför den kan se lite "skrövlig" ut

alex hade med sig lite cigg från båten :)


later

I cannot explain the feeling

min man befinner sig just nu på motervägen påväg hem till mig. åh känslan i kroppen är underbar.

fast det kunde ha börjat bättre. mamma ringde och väckte mig kl 9. efter att vi hade pratat ringde jag alex. tyckte det var konstigt att han inte hade ringt än. då visade det sig att han hade försovit sig. typiskt att han ska göra det just idag.

sedan går man upp och ser att det regnar ute.. fast det gjorde det igår morse också, sedan kom ju västa sommarvärmen. hoppas på det idag igen. fast kan inte sola, om ni går in här om någon minut igen får ni se varför :).

later

I cannot explain the things I feel for you

sitter nu hemma i min varma lägenhet. väntar på att amanda ska hämta mig. vi ska köra ut till jessica och hänga där en stund.

jag längtar så tills imorgon!

later

WOHO

det är gjort, den är färdig. den blev helt fantastiskt fin. får inte lägga upp bild eller något, alex vill se den innan. (men jag tror de flesta av er redan vet vad det handlar om)

sitter nu på mammas jobb. hon skulle fixa lite saker. sedan ska vi iväg och käka pizza. lovely.

imorgon kommer love of my life hem!

livet har varit värre..

later

I'll die livin' just as free as my hair

sitter med hårfärg i håret nu. utväxten var inte lika stor (stor?) som vanligt men störde mig ändå på det (ser ut som jag börjar bli gråhårig när jag får min utväxt). hade hårfärg hemma, så det var likabra att få bort skiten.

gick bra att övningsköra med pappsen. så sjukt olika bilar att köra bara, en gammal ford från typ 1800 talet och en sprillans ny wolkswagen. vi körde först en runda. sedan körde vi ut till småbåtshamnen och fikade. sedan en runda till. var nog ute i ca två timmar. bra där!

later

rubrik?

huvudvärk: check!

I feel like our world's been infected

molnen försvann, lika så mitt illamåeende..

finis mandis som tog körkort i måndags kom och hämtade mig. sedan körde vi en runda lite över allt. stannade sedan och tog varsin falafel. hon skulle sedan jobba så hon lämnade mig hemma.

blev insperarad av manda, så jag ringde pappa och frågade om vi inte kunde övningsköra en runda. och det kunde han! så han kommer och hämtar mig om en stund.

får passa på nu när både han och jag är ledig (han är lärare, så han har sommarlov nu). vill ha det lilla rosa kortet nu!

later

The fun we'll have you'll never be alone







later

Don't play around because I'm for real

blir inget bo01 idag för min del. har börjat molna på lite och mår inte så hundra. vet inte var trötthet/huvudverken kom ifrån. den bara dök upp (precis som molnen på himlen). hoppas att den försvinner snart!

ska ta en macka, sedan slänga mig i soffan.

later

Took my life from negative to positive

woho! det gick supha dupha att övningsköra idag. fattar inte varför jag var nervös innan i morse. det gick över direkt när jag satte mig i bilen.

körläraren var också mycket nöjd med mig idag. BUT, jag kör för fort. måste få bort det!

har varit ute med lill fisen. nu är det chill någon timme. sedan blir det bo01 med emlasemla och sundberg. premiär för i år.

later

onsdag 6/7-2011

godmorgon. uppe ganska tidigt idag igen. men la mig tidigt igår så det var inte så jobbigt att gå upp.

ska iväg till körskolan nu. jag vet inte varför, men jag är nervös? brukar inte vara det, så frågan är. varför är jag det idag?

idag har jag på mig shortsdress från Zara (något år gammal)


later

Baby, won't you help me understand

off to bed. med mig tar jag min nya bok "SÅLD" som jag köpte när jag var inom mobilia påvägen hem från stan idag.
den handlar om en tjej från rysslan som faller offer för trafficking. återkommer när jag har läst den.



ganska tidig morgon imorgon också. ska vara på körskolan kl 10.00.

later

Maybe I'm afraid of the way I love you

mysig dag på stan idag med kicki och astrid. men what´s up med det väder? ena stunden är det medelhavsvärme, sedan den andra måste man ta på sig jacka pga kyla? sverige..

sedan jag kom hem så har jag legat slagen i soffan och snyftat till de allra sista oc avsnitten. nu är de slut.

börja genast fundera över vilken serie ska jag nu fixa hem? något tips?




nu: en kvällsrunda med hulken.

later

orange

i´m ready and done! ska åka uppp till stan för att fika med kicki. måste även köpa ny fondation, hårspray och sminkborttagning.

orange tröja/blus från zara, svarta jeans från levis



later

SE FUCKING MESTER

åh nu har jag semster och det känns så jäkla skönt! firade mitt sista jobbpass igår med några kilo godis. lalala I´m lovin it!



later

Why can't life always be this easy

körningen gick super idag. kändes bra i hela kroppen och det viktigaste, det tyckte min kör lärare också! gjorde lite panikbromsningar. inte för att skryta nu. men vi gjorde det två ggr och han sa att han brukar hålla på i 15 minuter med vissa av sina elever. antingen vågar de inte gasa upp tillräckligt eller så vågar de inte ställa sig på bromsen.

men sedan är det fortfarande saker som jag har en bit kvar att öva på. t ex jag kör alldeles för fort! jag måste kolla upp bättre och se "faror" som kommer (t ex rundeller, rödljus..) sedan har jag en viss tendens att tyckta ner kopplingen för mycket.

men som sagt, idag kändes det riktigt bra!

later

Måndag 3/7-2011

varför är det nästan alltid så att när man känner att man verkligen borde somna, att man nästan känner sig lite stressad över det för att man vet att man inte kan sova i så många timmar. då kan man inte somna! vet inte hur längre jag låg och vände och vred igår innan jag efter någon timme lyckades somna. och sedan är det ju så när man blit väckt av väckarklockan, det är alltid då det känns som om man sover som djupast.

har varit uppe ett tag, ville gärna hinna piggna till innan jag ska iväg på körskolan.

vill tipsa er om en sak. clinques kräm rouge, fast ha det på läpparna. jag köpte ett "startkit" till mamma i födelsedagspresent (då från clinque) så fans där ett kräm rounge. sedan nu när jag var hos henne i helgen så såg jag att det stog kvar i badrumsskåpet. jag frågade mamma om jag fick det och det fick jag. jag testade att sätta det på läpparna och damn! jag gillar det! färgen heter 05 shy blush.

såhär ser jag ut nu på morgonen iaf. clinques kräm rouge på läpparna!




söndag 3/7-2011

hemma i min super värma lägenhet igen. satan i gatan vad varmt här kan bli.

ska upp tidigt imorgon för att övningsköra. har tid 7.30, weho!

haft en mysig kväll med mamma, pappa, simon och simons flickvän cornelia.

aja, godnatt!

later

lördag 2/7-2011

hej folket. har inte alls hunnit att skriva något här det senaste dygnet. efter jobb igår cyklade jag hem och käka lunch. sedan mötte jag jessica utanför mobilia. sen dess har allt gått i ett tills nu.

mycket har hänt det senaste dygnet! köpte två par nya skor igår när jag och jessica bara snabbt skulle in om på scorette för att handla skor inlägg till mig (jessica kom också ut med två par..)

sedan var det grillning/förfest hemma hos josse. sedan utgång med josse, sally, sara och sara. blev båten och det är jag glad över för jag hade sjukt roligt!

sara, sara och sally stack efter ett tag. så jag och josse hade bananas på dansgolvet. mot slutet började vi snacka med en viss person. mötte honom efter mycket om och men på stortorget, men visade sig vara en riktigt malaka! han kunde verkligen inte ta ett nej som ett svar. åkte taxi hem, vet inte när jag var hemma. hade alex i telefonen hela tiden och så all min agression fick han. förlåt honeypie.

vaknade vid 10. fixade lite små saker. bland annat att färga mitt nya löshår som jag fick köpa av jessica. sedan hämtade mamma mig så körde mamma jag och jessica (nu min syster då) ut till nova lund. hittade en så sjukt fin långklänning. den var inte ens dyr heller!

är hemma hos mamma nu har precis tryckt i mig en stor jävla gyros och är så mätt så att jag inte vet vart jag ska ta vägen! ska sova här inatt så blir en lugn och billig lördagkväll. det behövs för jag är så jäkla pank. men ändå så fortsätter jag att shoppa. måste blir bättre med det!

later

fredag 1/7-2011

välkommen juli.

godmorgon. har sovit rikigt länge inatt i min egen säng. helt underbart!

ska vilken minut som helst sticka till jobb. har inget speciellt och säga, så hej, hejdå.

jo förresten, en vecka kvar tills min man, min prins, min älskade kommer hem! can´t wait!

skorna nathalie köpte till mig i NYC


later

RSS 2.0