gamla jeans blir till nya shorts

hade ett par gamla acne jeans slängda i garderoben som jag aldrig använda. skulle precis slänga de när jag kom på att jag kunde klippa de och se hur de blev som shorts. döm själv. men jag gillar de!





later

coca cola

intensiv dag minst sagt. upp till stan med jessica. en smothie med henne. stackaren kan ju inte öppna sin mun så fick bli flytande fika idag. gick runt och strosade. hittade en "klänning" och ett linne. men jag ska lämna tillbaka klänningen för att den var way to big och inte alls lika fin på som jag hade föreställt mig det. men linnet var tummen upp!

cyklade sedan bort till körskolan. gick väl inte så bra idag. det är så mycket att ta in så att det nästan blir för mycket. läraren tyckte dock att det gick helt okej. och han sa även att nu ibörjan så kommer det gå upp och ner med djupa dalar och höga toppar innan man får ett riktigt flyt. det är bara att kämpa vidare!

men jag fickparkerade idag för första gången i mitt liv och om jag får säga det själv så gick det super. han var inponerad!

tog sedan bussen ut till nathalies pappa. hela familjen chafchak var där. första gången jag fick se hennes syskonbarn. så jävla söta. famlijen chafchak är nog den sötaste familjen i världen. alla är så fina (både utseende och insdan). där fick jag mat och höra om NYC resan.

hemma nu. är trött i ryggen, uppsvälld mage. men jag har ett glas coca cola framför mig så det väger upp lite. 

sammanfattning: en bra ledig dag!

och tack för skorna nathalie!

later

torsdag 30/6-2011

sista juni? what the fuck. vad händer med tiden?!

jag är stressad. just nu väntar jag på att mitt ägg ska koka färdigt. sedan ska jag duscha och göra mig iordning. allt detta inom 40 minuter eftersom att jag ska möta jessica-utan-käke kl 12 i stan (klockan är 11).

efter att jag har träffat jessica ska jag direkt övingsköra. sedan förhoppningsvis träffa nathalie. så blir inte så mycket bloggande som ni festår.

have a nice one!

later

ostmacka

har precis slängt i mig två ostmackor. nu är jag redo för att dra till jobb.

hoppas att ni får en underbar dag i solen!

later

Wish I just knew what I should do

ingen bra dag detta. känns som jag kämpar mig igenom varenda minut.

gick ut i solen och la mig, men klarade inte mer än ca 20 minuter. kände mig så rastlös. annars brukar jag kunna ligga länge och njuta av solens strålar i ansiktet. men inte idag. så jag gick upp igen och slängde mig i soffan och kollade på två OC avsnitt.

alexander, du är underbar, vacker, älskad och saknad.



later

onsdag 29/6-2011

hemma från första passet denna veckan. två to go (idag och på fredag) sedan har jag bara en dag kvar att jobba (måndag) sedan är det återigen semester.

sov dåligt inatt. eller kunde inte somna rättare sagt. det var en "partybåt" i kanalen med massa 40+:are som sjöng (vråla) i sina fina stämmer till klassiker som summer of 69.. så med andra ord är jag väldigt trött. men vill inte lägga mig och sova, för då kommer jag nog inte kunna somna ikväll heller.

sjukt fint väder idag, 30 grader står det på visaren. borde kanske gå ut och lägga mig i solen och få lite sommarfärg. men inte ens det orkar jag. mensen kom idag så allt känns bara blä.

dagens frukost (alla dagars frukost)


later

Scissors

det är så jäkla skönt med nyklippt hår! jag sa till henne att ta allt det slitna och det slutade nog med att hon fick ta en hel decimeter. sedan klippte hon upp det lite och kortade luggen ganska mycket.

vill ju egentligen ha långt hår, men för tillfället känns det väldigt kort. måste klippa mig oftare!

nyklippt

köpte även silkesdroppar till håret. det ska motverka att håret blir frissigt och så skyddar det mot solen


later

Had a bless

hade super trevligt igår när gänget var här. bjöd på kycklinggryta med fullkorns bulgur. sedan till efterrätt hade jag bakat min specialarpaj. allt blev uppskattat :)

efter efterrätt tog vi fram spelet "toltalt överrens" vilket var en mindre sucsé, blev många härliga skratt där.

när gästerna hade gått så åt jag upp topppen (degen) från den andra pajen som blev över och kollade OC, living like a rockstar.

nu ska jag plocka undan lite smått, har klipptid om ca en halvtimme.





later

Nails

när jag var och handlade vinet gick jag in på HM igen. när jag stog i kassan sist såg jag att isadoras nagellack var på rea. haffe två stycken. ett silvrigt och ett klar rött.

jag byter färg på mina naglar varannan dag nu känns det som. har haft påbyggda naglar i över ett år, har precis slutat med det och tydligen har jag saknat att ha olika färger på mina naglar.

har det silvriga på mig nu. om man tar två lagar blir det hel täckande, gorgeous!



later

the only thing I´m missing is my black guitar

kvajen jag skrev om innan är nu är min ägo! + två andra saker från HM som slank ner..

handlade nästan allt till ikväll. men kunde inte bära mer när jag hade varit inne på malmborgs. så jag får gå tillbaka nu och handlade vin. tur att man har nära!

var inne på frissörsalongen också. skulle köpa hårinpackning och passade även på att boka en tid för klippning. var ett bra tag sedan nu, så har en känsla av att det är ganska mycket som kommer att åka av imorgon..

testar en ny hårinpackning. en som frisören rekomenderade. hoppas den gör underverk. 210 kr kostade den


later


Her beauty in the moonlight overthrew you

jag känner mig stressad. fast jag har god tid på mig. blodet pumpar i årdrorna, jag måste koppla av. slängde i mig frukost, fast jag hade kunnat njutat. varför?

varför fick jag prata med dig i 5 fjuttiga minuter när jag vill prata med dig i timmar. varför är det 12 timmar tills jag får prata med dig igen? varför blöder mitt hjärta, skriker i panik när jag inte får känna din värme. varför behövs det två människor för ett liv ska kännas komplett. questionmark

later

Perti girls

idag var jag duktigt och gick ut och promenerade i en timme. det var längesedan jag rörde på mig, kan inte ens komma på när det var..

fint väder i malmö idag. har saknat värmen. som man alltid säger när det är en varm dag, hoppas att värmen är för att stanna. jag vill ha en fin svensk sommar. nu när det inte blir någon greklands resa (spara pengar till kalmar) får man ju hoppas att man kan njuta av sommar här hemma.

idag kommer petri tjejerna (och diverse pojkvänner) över för middag. så jag ska in och handla mat och liknande saker nu. såg även en fin kavaj i skylt fönstret på HM. ska se om den finns inte på mobilia, håller tummarna!

later

tre

jobb helg över. tre lediga helger framför mig, enjoy!

dagens pass gick fortare än vanligt. hade mycket att göra, då går det snabbt.

hem till mamma för att käka middag och kränga godis. famlije tid. hade tänkt övningsköra idag. men pappa hade missat att besiktiga bilen, så det är körförbud på den. pappa kör på som vanligt. men han ville inte riskera att något skulle hända med mitt körkorts tillstånd.

nu vill jag bara köra så mycket som möjligt och få det korkortet. vill så gärna ha det innan vi flyttar till kalmar, det hade underlättat enormt mycket!

later

you can´t deny a pretty face




later

I have a dream

jag har en dröm, en dröm som jag har haft i många många år. det är en dröm som jag verkligen tror att jag kan uppfylla men har inte gått in hel hjärtat. det är dags för att göra det nu. det är dags att förändra mitt liv. klarar inte av när vardagen bara rullar på, tiden gör ju tyvärr densamma. och en sak är säker, jag ska inte sitta när jag är 50 år och ångra att jag aldrig gav det en chans. misslyckas jag så gör jag, men då har jag iaf försökt.



later

söndag 26/6-2011

godmorgon fox. wzup?

sedan jag vakna idag (eller blev väckt) 7.30 har jag gått runt i lägenheten och städat. varför undrar ni säkert. jo för att vi kanske ska ha lägenhetsvisning idag. så om den blir av så måste här ju se tip top ut.

tiden springer iväg, måste fortsätta.

pappa hämtar mig på jobb idag för att köra direkt till mamma för söndagsmiddag. så kommer inte blogga förrens ganska sent ikväll.

have a nice one.

later

addicted

läkerol lakris/hallon. fy sören vad gott det är! köpte ett paket och efter dagens arbete var det slut. tillslut tog jag de som fanns kvar i påsen (ca 8 stycken) och tryckte in alla i käften på mig. man kan ju inte bara ta en..

kan inte köpa de. för att jag äter upp alla på en gång och som grädde på nosen så brukar jag få så sjukt ont i magen efter för mycket läkerol. men inte ens det bryr jag mig om, addicted.

du är fast om du provar


later

Toastmaster








det är tur att jag inte bor ensam alltid. jag hade blivit väldigt fet men samtidigt undernärd.

vem fan gör ett bildspel om hur man gör en toast? jo, jag.

later

home sweet home

antigen är folk väldigt bakis eller så är folk väldigt bakis idag. nästan inga människor har updaterat sina bloggar. och själv sitter instängd i en lägenhet i åtta timmar utan att ha någon att göra.

hemma nu. gick bra att jobba, tiden gick snabbt så det är ju skönt.

kommer ni ihåg att jag skrev igår att det inte var så deprimerande att sitta hemma på midsommar?
det hela slutade med detta


kan ni gissa vad jag har gjort?

later

lördag 25/6-2011

godmorgon på er. herregud det märks att det var ett bra tag sedan jag blev väckt av en väckarklocka och det märks att jag är uppe innan kl 10 ofrivilligt. i ungefär tre veckors tid har jag kunnat sova hur länge jag vill. nu är det back to reality! (trött)

jobb hela helgen.. men har en känsla av att det kommer att gå snabbt. har två filmer med mig till jobb som jag och alex hyrde man inte hann se.

nej nu babblar jag bara för babblandets skull. det ända jag skulle säga var godmorgon och ha en bra dag!

later

everything looks better when the sun goes down

första jobb passet på 18 dagars ledigthet avklarat. bara sex jobbpass kvar. sedan har man ytterliggare 18 dagars ledighet, inte alls så pissenödigt. och som sagt, jag gillar mitt jobb. inte det minsta ansträngade. så man kan inte klaga!

nu är nog ni fulla glada och dansar runt en stång. själv har man ätit pizza och druckigt vatten (och nu cola) låter kanske deprimerande. men är faktiskt inte så farligt.

ska hoppa in i duschen nu. sedan slänga mig på soffan och kolla OC.

kallar detta för amerikansk midsommarmat


later

Midsommar

god morgon. sov länge inatt. från ungefär halv ett till halv 11. hoppas att det håller i sig att jag kan sova om nätterna. brukar annars vara att jag sover dåligt när alex är borta, we´ll see.

midsommar idag. alla ni här säkert roliga midsommar planer med fest och sto hej. själv ska jag.. jobba. detta är min första midsommar sen jag föddes som jag inte ska fira. de flesta av mina nära och kära ska inte vara i malmö, vissa är i smögen och vissa ska vara utanför eslöv, så det är lite svårt att ta sig till de. men men får tänka på pengarna, man tjänar ju bra denna helgen!

18 dagars ledighet bara sprang iväg, klockan har gått på hel spinn. 14 dagars ledighet med alex ska vi inte ens snacka om. har aldrig varit med om dess like. om det bara hade gått lika snabbt när han var borta. sedan hade tiden kunnat stanna när han var hemma.

ha en fin dag.

later

bekräftat

jag har fått det bekräftat (kanske t.o.m är lite sen med nyheten) Donatella Versace ska designa för HM. kollektionen kommer ut den 17 november. ska bli kul att se den!

later

!

Freedom is believing in the things others tell you are impossible

makeup&camera





later

Tiropita

har bara legat och segat framför OC i soffan. är himla skönt att bara koppla bort alla "riktiga" känslor för ett tag. t ex att jag har 15 dagar utan min man framför mig..

nog om det. tog två mackor till kvällsmat idag och till "efterrätt" tog jag fram tiropitan som blev över från i söndags. triopita är en grekisk rätt, man kan ungefär beskriva det som en pirog (fast med mycket tunnare deg) fylld med fetaost. det är så jäkla gott. ska nog lära mig att göra tiropita!

såhär ser tiropita ut


later

true?

vet någon om detta stämmer?!



later

Marc by Marc Jacobs

blev ännu ett iphone skal från marc jacobs. köpte ju ett skal därifrån när jag köpte min iphone. men gjorde det dumma att köpa ett i gummi. det är så klyddigt, det "fastnar" typ i allt. svårt att få upp från mobil facket i väskan och svårt att få upp från jack fickan.

så jag cyklade till spirit och handlade ett hårt skal som inte bygger ut mobilen det minsta. köpte ett svart/grått. diskret, vill inte ha något som sticker ut.




later

now that he's gone

så var den morgonen här. den morgonen då jag vaknar upp ensam efter att ha vaknat ihop flätad med min man i två veckor. sorligt!

be strong!

har inte så jätte mycket planerat idag. ska upp till stan och köpa ett iphoneskal. har gått någon vecka nu utan något alls. och varje dag känns det som om jag utmanar ödet.

sedan ska jag in på systemet och handla ut ett flak öl till simon (inte min lillebror)..it's just about it.

så nu till den stora frågan. frukost innan eller efter jag har kommit hem från stan?

later

leave my heart behind

onsdag. haft en jävla intensvin dag idag så det inte är sant. och dessutom har allt gått emot oss =/ men efter regn kommer solsken. rigth?

mitt hjärta åker imorgon, josse amanda har dragit till GBG. hulken är hos josses mamma. ensamheten kommer smygande. tur att man har mycket jobb de kommande dagarna och att jag har en hel körkorts bok att lära mig. så jag har att göra om man säger så.

har hämtat min kameraladdare hos nathalie (eller i henns brevlåda, hon och frans är i NYC) så här kommer inte att vara lika bildglest den kommande tiden.

nej mys med mitt hjärta, NU!

later

måndag

fixade frukost. när vi hade fixat allt upptcäkte vi att vi inte hade någon kaviar. OMG. man kan inte äta äggmacka utan kaviar. alex sprang och handlade. nu är han tillbaka. så nu ska vi äta frukost.

later

mo couishle

nu blir det million dollar baby och ett kilo lösgodis (och popcorn!)

later

Mysig frukost

vaknade vid halv 11 ap hungrig. försökte väcka alex men det var smått omöjligt eftersom att han hade kommit hem vid fyra imorse efter att ha hämtat upp lars och co.

började så smått att laga frukost. hade frågat alex om han ville äta frukost på EH men seg som han var började jag att fixa med ägget. men då ångrade han sig.

så vi körde ut till ILVA och käkade frukost på EH där. scones med creamcheese, marmelad och en chailatte på det. underbar start på söndagen!

kom hem och slängde oss i soffan. alex hade aldrig sett remember the titans, så det fixade vi. om ni inte har sett den filmen (men det tror jag att de flesta av er har) så gör det!!

later

tidig kväll

drog med grabbarna till interpol och spelade biljard och dart. tog en öl, men det tog fan emot att dricka idag. så efter den ölen blev det bara läsk för min del. drog hem vid tolv, sitter nu hemma och laddar ner en film. ska iväg och köpa godis också. det är en sådan här lördag kväll som jag egentligen behöver idag!

later

seg

herregud vad seg jag är. har inte gjort ett skit idag. fille kom förbi vid två tiden med hamburgare. sen efter det har jag bara legat i soffan.

alex skulle köra sin pappa någonstans, så när han stack somnade jag och vaknade en timme senare när han kom hem. när han kom hem började vi baka pizza. hoppas att den blir god för min mage kurrar!

later

här var det glest

ja jag har inte skrivit på några dagar nu. vet egentligen inte varför, har bara blivit så av någon anledning.

igår fyllde nathalie 21, var först hemma hos henne och frans i lund sedan satt vi på lunds tågstation i ca 40 minuter för att tågen var försenade. när vi väl kom till malmö så gick vi till KB. där var det smockat med 16 åringar. tycker inte om KB 18! aldrig mer. jag och alex stack efter bara en timme ca. vi har ju druckigt och festat i en vecka irad nu, så kroppen strejkade väl lite.

sov ändå till 12, vaknade av att magen kurrade. alex ligger fortfarande och sover. ska överraska honom med att vika all tvätt (tvättade igår).

planerna för dagen.. ja ingen aning.

har tyvärr inga bilder alls. glömde min kamera hos viktor förra fredagen. han tog med den till nathalie igår och guess what. då glömde jag kameraladdaren hemma hos nathalie!

later

torsdag 16/6-2011

godmorgon. klockan ringde 10:40. jag vet. måste ställa klocka för att komma upp då. har börjat sova så himla länge nu den senaste tiden. vet inte vad som är med mig.

idag ska jag till ÖRS. har inte varit där på hundra år känns det som. ska ta en ridtur med josse. kommer kännas sjukt konstigt att vara på ÖRS utan att Sabino är där. RIP du finaste.

får se hur det går med ridningen, kommer inte ens ihåg den senaste gången jag red.. wish me luck.

later

jävla svin

vilka jävla svin det finns i världen. blir så jälva lack?!¤¤/% låt mig och min pojkvän vara. sluta stjäla saker från oss!!

later fuckers

Sometimes everything is just right

vaknade upp idag på strålande humör. vet inte varför. jag tänker inte ifrågasätta det, bara njuta!

har inga speciella planer idag, förrens i em/kväll. då blir det minigolf och glass om vädret håller. men fram till dess tar jag bara dagen som den kommer.



later

Just sitting around doing nothing

här hemma sitter vi bara att svettas och klibbas ihop. låter härligt va? händer inte alls mycket. ska nog upp till alex mormor och morfar och säga hej till de. sedan blir det nog bio igen, baksmällan en gång till..

later

underbar dag

hade verkligen en helt underbar kväll igår. jag och min finaste man åt buffé på st marcus vinkällare och delade en flaska vin. man åt verkligen till stumpbyxorna spände. de har ju allt på den buffén. kall rätter, varm rätter, efterrätts buffé och en ostbricka. orkade inte ens ostbrickan. och då är ost ändå en av mina favoriter i världen.

efter resturangen satte jag och alex oss på en resturang/bar och tog varsin öl för att vi skulle vänta på att simon skulle komma. när han kommit tog vi bussen till ölcafeet. då anslöt sig fille också. blev några öl där med.

sedan stängde uteserveringen, då gick vi in och hade dart tunering. vann faktiskit en omgång (stolt!). när de sedan strängde vid ett så tog jag och alex taxi hem.

vaknade vid 11, fortfarande mätt! sjukt att man fortfarande kan vara mätt. det är ju ändå 16 timmar sedan man åt..

mannen min ligger fortfarande och sover. vi har inget planerat idag så kan låta honom sova ett tag till.

dum som jag är så glömde jag kameran hemma, så har tyvärr inga foto från denna underbara kväll =/

later

You were those shoes and I will wear that dress

snart ska jag och mitt hjärta upp till stan och äta en mysig middag på St Marcus vinkällare. kvällen till ära jag har på mig alex favorit klänning. en klänning som jag aldrig kommer att slänga, för den har så fina minnen med jag och min man.

efter middagen ska vi möta upp några på lilla torg. hoppas att det blir en lika mysig kväll som det låter som.

såhär ser jag ut ikväll.



later

tre fucking underbara bästa år

trettonde juni = TRE år med min finaste. jag är så lycklig, du gör mig så lycklig. jag älskar dig.

later

I know

jag vet. är världs sämst på att uppdatera här nu mera. det är alex och det fina vädret som bidrar till det.

igår var iaf en bra dag. stack hem till anastasia där det bjöds på grillat och efterrätt. blev några öl och några vinare där hemma. sedan promenderade vi bort till johan för ytterliggare någon drink.

blev inte så långvariga hemma hos johan. drog hem till sara där amanda befann sig. dans och roligheter där hemma. efter ett tag tog vi taxi till slagt. var väl sådär på slagt. sjukt mycket människor. sädår musik. men hittade ett dans golv som vi gillade. så det var helt okej :).

var inte hemma förrens vid fem. men vaknade ändå vid 10 idag. men idag har jag och alex bara legat och degat i soffan, tills nu. nu ska vi hem til pappa för söndagsmiddag (pizza och fotboll)

later

sol, vollyboll, grillning

åh hittils har det varit en sådan underbar dag. en riktig sommardag. vaknade vid 10, käkade frukost och sedan gick jag ut och la mig i solen. efter en stund kom även alex ut där. låg bara och mös, njöt av solen och snackade. vid 2 stack vi och spelade vollyboll med grabbarna. viktor hade tagit med sig en gångs grill och korv m. bröd. satt där och grillade och käkade.

nu är jag hemma. har precis duschat och målat naglarna. ska snart börja sminka mig. sedan ska vi hem till anastasia för middag. sedan blir det festande ikväll. hoppas att kvällen kommer att vara lika underbar som dagen.

later

igen

full igen. as packad om jag ska vara ärlig. en helt underbar kväll i köpenhamn. min man är hemma. jag älskar honom. ska sova nu.

later

Only few hours left

har kollat klart sässong 2 av OC nu. håller på att ladda ner den tredje. jag är en sådan person så när jag börjar kolla på en serie kan jag se alla avsnitt irad utan att tröttna. hatar därför att följa serier på TV. oftas måste man vänta en hel vecka innan man kan se nästa avsnitt. i-landproblem? ja en av de största skulle jag tro.

alex har ringt och han är påväg. men vägarna mellan karlskrona och malmö är inte så jätte bra. så det kommer nog att dröja minst två timmar till innan han är hemma.
men vad är två timmar gemfört med två veckor?

later

off to bed

så var denna dagen slut. låter som en besatt flickvän, men pröva själva att blir tillsammans med en sjöman som du älskar över allt annat, och snacka sedan, men nu är det bara 14 och en halvtimme kvar!



later

Tomorrow, tomorrow, you are always a day away

herregud vad jag längtar tills imorgon. det är helt galet. hur kan tiden gå så sjukt långsamt när man bara vill att den ska flyga iväg? och varför springer alltid tiden iväg när man vill att den ska stanna?

fick mitt hår färgat vilket alltid är skönt. mötte upp amanda på mobilia, hon skulle handla studentpresenter. hann med en fika också. amanda, du är så fin och jag tycker om dig SÅ mycket. spanien i mitt hjärta!

blev glatt överraskad när jag såg att skatte pengarna hade kommit. nu är jag rik, men ändå så fattig. alla pengar ska gå till körkort och till min och alexs greklandsresa. så det är inte att jag kan shoppa upp vart enda öre som förre året, those was the time!

nej nu ska jag röka till alex kommer hem, 17 timmar och 30 minuter!



later

bilder från igår

träffade petri gänget. blev först en öl på astrids resturang


sedan lunch på bar italia


lilla på kvällen






later

färg

nej jag vaknade inte nu. har legat i soffan hela dagen och kollat på OC. förutom nu. nu sitter jag här med hårfärg i håret. var på tiden att det blev färgat!

eller vad säger ni?


later

drunk

jag är full, jag är glad. jag saknar min man så jag vill dö. jag saknar mina tjejer. jag är glad över att jag fick träffa världens vackraste annie idag. hon är så galet snygg så att jag nästan vill bli lesbisk. om inte alex hade varit så jäkla het och underbar hade jag lätt gått över till det andra laget.

nej kanske lite överdrivet. men jag gillar den tjejen så skarpt mycket. hoppas på att hon blir tillsammans med fille igen.

nej nu ska jag sova bort min fylla. vi hörs imorgon. kommer säkert skämmas över detta inlägg imorgon. eller, nej det kommer jag inte. ångra aldrig det du gjort!

later


Lost point, want a joint, show me how to treat a John

åh det är så jäkla varmt i lägenheten. sitter bara i ett nattlinne men känner ändå hur klibbigt det är, MUMS! vaknade vid 10 och käkade frukost. sen dess har jag bara legat i soffan och kollat på O.C. skönt att bara ta det lungt, fast önskar att vi hade haft en AC.

vid tre ska jag möta upp gamla petri gänget nere vid västra hamnen. astrids föräldrar äger resturang Salt & Brygga, så vi tar väl varsin kopp kaffe där och snackar skit. lite nostalgi nu när man igår såg alla studentflak där det stog St Petri. för tre år sedan var det jag som hoppade runt på flaket och hade Time of my life. hade inte velat gå tillbaka i tiden. jag älskar mitt liv så som det är just nu. men jag måste vara ärlig att säga, fy satan vad roligt det var!

emma, sofia, kicki


later

How can the silence speak so loud

blev mysiga timmar i stan med sussie och josse. sussie stack dock efter en stund. då satte jag och josse oss på lilla och tog varsin macka och bara snacka en massa skit. när ska du festå, att det du håller på med kommer du bara att förlora på i längden?

sedan blev det cykel tur hem i ösregn. droppade om mig när jag kom hem. slängde av mig kläderna och slängde på mig alex mysiga kofta.

nu blir det DH. känner att en cola hade inte skadat..

finaste


later

You'll never make me stay

nu orkar jag inte sitta hemma längre. det är redan en sådan deprimerande dag (ja, fast semester..)  så nu måste jag hitta på något.

ska upp och möta sussie och josse i stan. de skulle leta efter student present. och om jag känner oss rätt blir det nog en fika också.

sjukt svårt att bestämma sig vad man ska ha på dig idag. inte lika varmt som de andra dagarna, men sjukt kvaft.

blev byxor och skärp från zara, linne från gina tricot

vet inte varför jag har handen i byxorna?



later

Tisdag 7/6-2011

har absolut ingen ork till något. sen när jag kom hem har jag bara legat i soffan och glott på TV. har semester nu och det är underbart. men dess värre har jag ingen ork till något för tillfället. har inga planer för dagen, tar den som den kommer.

later

en blomma i afrikas öken

var inne på bokhandlen för att köpa ny bok. har läst ut de jag hade hemma. har länge velat läsa "En blomma i afrikas öken". har hört av många att den ska vara jätte bra.

efter jag var inne på mobilia tog jag en underbar dusch. det som är mindre underbart är att under denna duschen så lyckades jag fjälla av all färg man har lyckas samla på sig denna helgen. back to square one!



nu ska jag göra iordning mig för jobb. ha en bra måndag!

later

himlen är oskyldigt blå

godmorgon. Gud vad skönt det var att sova ut idag. jag la väl mig vid ett igår och sov ända till 11, 10 timmar, det tackar jag för.

vaknade upp ganska hungrig (konstigt med tanke på vad jag käkade igårkväll) så fixade frukost direkt. men när jag väl såg maten så var det precis som att det räckte. hunger känslan försvann. men jag lyckades stoppa i mig två mackor iaf. sitter fortfarande med mitt te och njuter av att bara vara hemma.

idag är det back to business, jobbet kallar kl 15. men det känns inte det minsta jobbigt att gå dit. för när jag går av passet imorgon bitti har jag 18 dagars ledighet. har inte planerat ett skit så det blir bara en massa härliga impuls dagar.

tack tjejer och grabbar för en underbar helg!

later

You and me and a bottle of wine

alexander. saknaden av dig går inte att beskriva. jag vill ha dig här nu och. jag vill burra in mitt huvud i ditt bröst, dra in ett djupt andetag och känna känslan av att du kommer att vara min för evigt. 5 dagar, 5 dagar. snälla säg att de dagarna springer i väg. för jag klarar inte av att vara utan dig.

man tror kanske att det blir lättare med tiden att vara ifrån dig. men om det bara hade varit det.. tyvärr är det motsatsen. jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. hur stor kan kärleken bli? hur mycket kan man älska en människa?



later

It's time to make a change

slapp dag som ändå har gått i ett. det är väl så man kan sammanfatta denna dagen. lyckades bra med städningen om jag får säga det själv.

gick sedan bort till gullvik för att hämta min cykel hos tobbe. sedan hem till pappa. satt där och snackade med honom. åt även lunch där. efter någon timme så hämtade mamma mig. jag, mamma, claes och jessica körde först till ilva och sedan till ikea. jessica skulle ha lite saker till hennes lägenhet.

middag hos mamma. sedan final BB mys hemma hos amanda med jessica stina och sallsan. mår smått illa av allt jag har ätit ikväll. men det gillas.

nu får det räcka. nu orkar jag inte mer. nej nu är det fan dags för förändrig. orkar inte ha mitt liv såhär för tillfället. blir så trött, ledsen, arg och gläjen försvinner sakta men säkert. det är bara jag som kan ändra på det och nu är det på tiden att den ändringen sker. annars vet jag inte hur det hela kommer att sluta. It´s time to make a change.



later

musik + storstädning = sant

hade ställt klockan 11. men alex ringde och väckte mig vid 10. hade kunnat somna om, men kände att det var lika bra att gå upp så att man kommer igång. här ska se TIP TOP ut kl 13. jag har en del att göra om man säger så.

tanken var att jag egentligen skulle möta upp jessica så skulle vi lägga oss vi standen idag. men jag brände mig ganska bra igår. så det känns på huden att den inte ska ha mer sol nu på ett tag. mitt lakan inatt kändes lite som sandpapper, inget bra tecken alls.

synd, det är jätte fint väder och varmt. men det är inget jag riskerar min hud för.

nej städning var det!

later

KB

mötte upp jessica på möllan där vi satte oss och käkade varsin "grekisk" kyckling. satt och snacka en massa skit om allt inprincip. efter ett tag kom både sally och amanda. satt bara chilla, mös av vädret, sällskapet och det fina vädret såklart.

vid 12 började jag bege mig mot gullvik. tobbe hade herrmiddag. men jag lyckades ändå lirka in mig i gänget. fast va inte hos tobbe så länge. en timme kanske. då tog vi taxi till möllan. fick gå med simon för ingen orkade gå med honom. as kalas som han var (jag var också ganska på det om man säger så..) simon stannade och snackade med alla människor som vi mötte.

kom in på kb. och det var en av de roligaste gångerna på kb. om inte den roligaste. satan i gatan vad kul jag hade. dansade så att svetten sprutade från alla håll och kanter. det var verkligen bra musik igår för att vara kb. allt från beyonce till MJ.

tog taxi hem strax innan fyra. de stänger fyra och pallade inte stå i köer för att komma ut. så sticker man en kvart innan så slipper man allt de.

nej det var verkligen en lyckad kväll igår!









later

möllan

lite hann jag få undan. får ta det mesta imorgon.

har gjort mig iordning nu. ikväll blir det möllan med jessica och amanda. föhoppningsvis kommer sally och josse också. sedan får man se vart kvällen tar en. kanske utgång? kanske tidig kväll? vem vet?

tub-korsett från HM, jeansshorts BIKBOK, skärpet tror jag även det är från bikbok



later

lite panik sådär

det känns som jag har en miljon saker att fixa. men egentligen vill jag bara slänga mig i soffan och sova någon timme.

vi har lägenhetsvisning imorgon och här ser ut som fan. varför har jag låtit det gå såhär långt?! maah blir galen på mig själv. ska träffa girlsen kl 19 och måste få undan en del innan jag ska iväg. annars kommer jag aldrig hinna och då kommer vi aldrig att få sålt lägenheten.

så nu kör vi som alltid, på med spotify sedan är det bara att köra.

later

lördag 3/6-2011

jag vet inte ens hur jag ska börja återbättra gårdagen om jag ska vara ärlig. så antagligen så kommer detta bli flummigt. håll i hatten!

var hemma hos pappa och grillade. jessica kom också och fick mat. väl berusad cyklade jag och jessica till sofielund där vi mötte josse och sussie. väntade en stund på sallsan. sedan gick vi på för festen. kanske inte var världens drag. men det är ju vad man gör det till. så vi (jag..) började dansa. fler och fler hakade tillslut på i dansen.

efter någon timme cyklade jag sally och jessica till cuba kafe (de andra tog taxi). sallsan som var as kalas skrek på alla människor hon cykla förbi. själv cyklade man 10 meter bakom och låtsades som att man inte kände henne. (haha du är söt sallsan!)

det var ganska mycket folk på cuba kafe. men det var roligt. inte för att man kan dansa salsa, men man kan ju alltid låtsats att man kan.

träffade ett gäng greker som gick ner på knä för att jag skulle övertala alex att börja på brottning igen. aja, en av de sjukaste kvällarna jag har varit med om.

träffade grekerna igen på vägen hem och de tyckte synd om mig för att jag var ensam, så de följde mig nästan hela vägen hem.

och förresten. det var en grek som ville gifta sig med mig. jag tackade artigt nej till förslaget. men han sa om han vinner över alex i brottning på ska vi gifta oss. så alex. nu gäller det fan att vinna!

later

Oh my Mary Jane

ledig helg. jag hoppas att solen, värmen och känslan håller i sig!

hade en underbart fin kväll med mina hallon igår. fikade först och sedan var det godis kräng framför en rulle på bioduken.

tidig morse, jobbet kallade. hade en tjej som gick brevid mig och hon var jätte trevlig. hur lätt som helst att prata med. så timmarna flög iväg.

efter jobb så mötte jag upp astrid emma och kicki för en picknick i kungsparken. blev ett glas rosé som grädden på toppen. nu är jag hemma om för att byta om, sminka mig för att sedan ta med hulken till pappa. där bjuds det på grillat ikväll med tjocka släkten. sedan ska jag möta upp hallonen för utgång eller något likande. detta börjar bra!










later


baksmällan II

hade precis tagit i värmeskydd i håret. smorjt in ansiktet och börjat våga håret då jag ångrade mig och hoppade in i duschen istället. ville få bort all pollen och skit från kroppen.

nu är jag ready and done för att sticka. men amanda skulle bli lite sen, så jag väntar på henne. så får jag sällskap från södervärn. och se det från den ljusa sidan, nu hann jag blogga innan jag sticker.

både skärp och klänning från gina tricot. (fast allt är hundra år gammalt)



nu ska jag trotsa mensvärken och sticka. kom igen värktablett, gör under!

later

burlövs center

blev ca två timmar i solen idag. en timme på rygg och en på mage. satan, idag har man fått färg. men tyvärr är det mestadels rött. svenne-pigment.

ringde mamma och hörde vad hon hittade på idag. hon skulle iväg och shoppa med jessica, så bestämde att hon skulle hämta mig med. när jag kom upp till lägenheten ringde alex. satt och snackade en stund. helt plötsligt plingar det i min telefon, då är redan mamma här. där sitter jag i bikini. blev snabba ryck.

hämtade upp jessica och körde till burlövs center. fika, och lite shopping. fick med mig två sorters tabletter. sol tabletterna som josse använder. och en sort som ska vara bra för huden.

nu är jag hemma och ska göra iordning mig för fika + bio med tjejerna.

later

sol

hemma från jobb. har slängt i mig frukost och nu tänkte jag lägga mig på gränmattan, lyssna på musik och få lite sol. får se hur länge jag ligger, hoppas det inte är för kallt.

later

We have a promise made

fan vad lack jag var på mig själv igår. så lack så att jag kunde hoppa från balkongen (kanske inte.. men nästan) varför varför? varför gör jag så mot mig själv. varför klarar jag inte detta. det ÄNDA jag vill, men ändå går det inte.

nya tag, nya möjligheter, ny motivation. en motivation som jag vet att jag kommer att klara detta. den ända motivationen som aldrig kommer få mig att tveka. för om jag inte klarar detta så lämnar alex mig. ja, ni läste rätt.

det är inte lönt att ni frågar vad det handlar om. för jag kommer inte säga det till någon. detta är en sak mellan mig och alex. så gör mig en stor tjänst. fråga inte.

men jag oroar inte mig, för jag vet att jag kommer att klara det. jag behövde den sparken i baken!

och ni behöver inte oroa er, det är inte dåligt mellan mig och alex. det är bättre än någonsin. jag älskar honom över allt och han älskar mig exakt lika mycket. det var min ide allt detta, för jag behövde det. det är den ända som inte får mig att tveka och det ända som kommer få mig att lyckas.

later

time to make some money

dags för att åka iväg till jobb igen. inte många timmar man är hemma mellan dessa två passen. but what to do?

innan jag springer iväg vill jag tipsa om ett te som jag köpte hem från någon vecka sedan. testade det inte förrens nu och blev glatt överraskad. med en liten klick honug i så smakar det som en varm sommardag.



ha en bra dag, hörs imorgon!

later

1a juni 2011

blev en snabbis till gymmet idag efter jobb faktiskt. länge sedan jag var där sist. 4 veckor tror jag det är. har inte alls varit sugen på det.

var där inte alls länge. jag började med att jogga 2 km. sedan körde jag mage och armar. sedan avslutade jag med att jogga 3 km. that´s it. men blev faktiskit svett! spec efter de tre sista km. det är bara att inse, jag kommer nog aldrig att bli lika vältränad som jag en gång i tiden var. har varken viljan eller lusten.

men ibland är det bara skönt att gå dit, musik i höronen på högsta volym och rensa tankarna.

hade på mig mina nya träningsbyxor som jag köpte i london. sådana här saker, träningsbyxor, linnen, skor var mycket billigare i london.

linne från stadium


nu blir det dusch!

later

RSS 2.0