bodybuilder

hemma från gymmet och frukosten ligger fint i magen. tränade hela passet med alex idag. annars brukar det vara så att han gör sina saker och jag gör mina. men jag kan inte alls många övningar. det jag kan är bara vissa maskiner, blir lite drygt att köra samma sak om och om igen.

blev nästan bara överkropp idag, dvs armar, rygg och bröst. kommer att ha fett med träningsverk imorgon (om inte redan ikväll). men det känns bra. kan mycket fler övningar nu. mest med fria vikter.

om ni tränar på friskis på gym hör gärna av er om någon av er vill träna tsm med mig :). alex åker ut och jobbar imorgon och det är roligare att träna med någon.

Frukost tips:
nu för tiden äter jag detta till frukost. en skål med müsli och flinger med kanel och en macka med ägg och kaviar

müslin AXA berries

med kellog´s fullkorn. svin gott att blanda denna och AXA berries. detta äter jag med a-fil


later


nu kör vi!

okej. nu börjar mitt nya liv. mitt nya deffade liv. jag vill inte gå ner i vikt om ni tror det. jag vill blir mer slimmad, fast. byta bort mina kärlekshandtag till muskler.

så vi sitter här ombytta med lite träningsverk från igår och ska dra till gymmet.

nu börjar mitt deffade liv. dessa plöfsliga armar ska bli fasta och muskolösa.


later

It's time to start all over, make a new beginning

det har varit en intensiv dag idag. cyklade hem min cykel idag som har stått i stan en vecka. creds till malmö att den såg precis ut som när jag lämnade den.
när jag kom hem stack vi och handlade mat. tanken var att alex mamma och lillasyster skulle komma över för middag, men det blev ändrade planer.

kl ett hade jag en bokad tid för att fixa mina naglar. efter det hämtade alex mig så stack vi och tränade. hör och hämpna!

idag köpte jag ett gym kort för tre månader fram åt. så nu kör vi! mycket träning och hälosam kost. fast idag räknas inte, alex har blivit dåligt. så idag blir det hamburgare till middag och sedan chips och annat gott till ikväll.

det gick väl sådär och träna. varken min konditon eller styrka är ens det minsta lilla bra. styrkan ska vi inte ens prata om, det är mest pinsamt.
alex fick sjukt ont i sin mage helt plötsligt, så vi fick sticka hem direkt. därför hans mamma och syster inte kommer ikväll..

fixar mina naglar på hansa companiet. tycker att de är riktigt duktiga där

påladdat med tre månader, NU KÖR VI (från och med imorgon då, ikväll ska det krängas..)


later

torsdag 30/3-11

nu är jag hemma från extra passet. alltid skönt när det är avklarat.
det var inte så pissinödigt att jobba iaf. efter bara någon timme kom alex upp med pizzor till oss och sedan lagom till despan började så gick han iväg och handlade natur godis som vi hade till desperate housiewifes och BB. MYSIGT!

precis innan alex körde upp mig till stan. jackan har jag fått ärva av alex pappas sambo, carina




pizzorna kommer från LaMare. har du inte testat? TESTA! du kommer inte bli besviken


later

today

när väl alex orkar lyfta sig från sängen så ska vi sticka till stan. har inte hört något annat så jag antar att vi ska träffas halv 2?

har inga roliga kläder på mig idag, ska ju som sagt jobba direkt efter stan.

byxor Ginatricot, tröja Bikbok




BTW, är så jäääkla hungrig!!

tisdag 29/3-11

åååh jag vill inte, jag vill inte. hade en sådan perfekt morgon. alex hämtade mig när jag slutade på jobb. sedan körde vi ut och handlade världens godaste bullar i limhamn och hade en helt fantastisk frukost tillsammans när mitt jobb helt plötsligt ringer.
jag svarar eftersom jag trodde att det handlade om min sommar semester. men det var att den personen som skulle jobbat idag är sjuk och jag blev inbeodrad.

visst det skadar aldrig att jobba extra, det klirrar alltid fint i plånboken. men jag hatar att jobba extra när alex är hemma. jag hatar att jobba över huvudtaget när alex är hemma. jag vill ju sova i hans famn..

fast att jag ska jobba idag hinner jag med att fika med amanda och josse. ringde till mr s DV och sa att jag möter honom i stan istället.

later

HEFFAKLUMP

fy fan som jag har kränkt mat och skit denna helgen. bläää, känner mig så jäkla äcklig, uppsvälld, fet. känner mig som de "dammsugar" bakelserna. bara massa skräp man samlar så blir det en deg = CAMILLA!

för att försöka känna mig något bättre var jag ute och joggade rundan i fm. gick ganska bra. men jag är så himla stram i baksidan av låren. har varit dålig på att stretcha både efter fotbollen och när jag har joggat.

vi hade söndags middag här igår och till efterrätt gjorde jag för första gången i mitt liv chokladcheesecake. och herreguuuud så god den var. för god, därför jag känner mig som en heffaklump idag.

receptet på chokladcheesecaken finns på www.arla.se

nu ska jag plocka undan den sista disken från igår. seda mysa med min man.

smet till cheesecaken

digestiv botten

smälta choklad

denna biten var allt som blev över. visst ser den för jävla god ut?!


later

Take off my mask to breath

var ute en lång runda med hulken, 1 timme (ca 5 km) det var så skönt att komma ut i det friska vädret. som ni vet så blir inte jag bakfull (Thank God!) men idag är en sådan dag, OM jag hade blivit bakfull så hade jag varit jävligft bakfull idag.

rundan med hulken piggade upp min ganska bra, så nu känns det som vilken dag som helst. okej jag är väl inte speciellt sugen på att ta en lakris shot precis..



visst är det vårkänsla när gubbarna och gummerna är ute och spelar "boul"

josse, jag vet att du kommer att skratta åt denna bilden. så denna är till dig!!


later

söndag 27/3-11

vilken natt det blev igår. inte som man hade tänkt sig direkt, kanske inte så lyckad där ett tag. men till slut blev den lyckad iaf.

pappa kom som sagt över för middag. tog några cider hemma. blev påverkad av en.
drog sedan till johan som fyllde år. där blev det ännu mer cider och shotsen började trilla in. efter två timmar kanske var jag as packad. inte på ett bra sätt. illa mående full (för full!) jag gick och la mig.

tydligen så sov jag i två timmar. alex väckte mig och frågade om jag ville hem eller ut. jag skrek "UUUT!" haha, från sovande läge till över taggad. klockan var ganska mycket så vi drog till KB. var faktiskt helt okej musik igår. okej, vissa låtar var bara "öh, okej?" men över allt, bra.

klockan fyra drog jag och alex till midhems mcdonadls där alla malmös albaner var. vilken cirkus där var. fick i mig en glass, en cheeseburgare och en fanta exotic. var hemma vid fem i säng vid halv 6.

inte alltid som man tänkt sig, men det blev en bra kväll iaf!





älskar denna bilden!


later

I get turned on by the belly piercing

ja har ni gissat vad "det roliga" är som skulle hända. antagligen inte. men det är så att jag stack och pirca min navel idag. så det är inget sådant "WOW!" men kanske inte något man gör varje dag.

det var faktiskit inte min idé. jag har inte tänkt på pircing i navlen innan. det är alex som tycker att det är så jävla snyggt med pircing i navlen. så jag gjorde den mest för hans skull. men nu när den sitter där så har jag inget emot den.

tyckte inte att det gjorde alls ont. kändes som ett myggbett på navlen ungefär.




måste in på mobilia kom jag på. har inga stumpebyxor till ikväll.

om en stund kommer pappa hit på middag, fast att jag fortfarande är mätt efter rica brunchen..

later

RICA

hemma efter frosseri på rica. herregud. mina jeans spänner som aldrig förr. men det är så det ska vara! det roliga är att jag har en tallrik med lite mackor och sånt. sedan resterande av tiden äter jag bara av efterrätterna. crossianter med nutella, pannkakor med nutella, kladdkakor, daimtårta, cheesecake, äppelkaka, ja YOU NAME IT.

har varit inom och handlat på systembolaget för ikväll. ska nu till pappa för att hjälpa honom att röja i källaren. han ska få en inneboende där redan imorgon.

gå ut i solen. det är underbart väder!

blev tyvärr inga bilder från när vi åt. då var vi för upptagna med att ÄTA.

my love


later

lördag 26/3-11

godmorgon! jag sitter här färdig fixad halv 11 en lördag. det är nämlingen så att jag och alex har ett bord bokad på hotel rica för brunch. har ni testad deras brunch? inte? isf gör det! de har AALLLTT. åh jag är så hungrig, så jag ska frossa till byxorna spricker.

nej nu måste jag ut med hulken innan vi sticker. vi ska promenera upp till stan för att det är så fint väder. bara ett problem. alex ligger fortfarande i sängen..

ha en fin lördag. glöm inte att hålla utkik i bloggen, det kommer att komma upp något roligt. eller roligt och roligt. ni kommer inte sitta och skratta. men kanske intressant.

dagens outfit: blus HM (100 år gammal) jeans levi´s



later

fredag 25/3-11

bättre sent än aldrig, visst? har verkligen inte suttit ner en sekund idag. dagen har gått i ett.
dagen började med jobb. blev lite kaiko, fick för mig att jag började kl 9 (vet inte varför?) så påväg till jobb kom jag på att jag började halv 9. fick springa hem igen så alex fick körda mig.

när jag slutade så kom alex och mötte mig. gick och åt lunch på casa mia. efter det blev det en runda i stan. fick hem en kjol och ett linne. handlade även present till corre som fyller år om någon vecka.

sen bar det av mot ekohallen för att handla en limpa cigg och sedan till willys för att storhandla. hem om och lämna varorna och sedan hem till alex mormor och morfar för middag och efterrätt.

kom hem för ca en timme sedan. har kollat dagens avsnitt av BB. nu säng, är så trött i kroppen.

imorgon händer något spännande, så håll utkik i bloggen!

skjorta HM, byxor bikbok




later

soccer for success

känns himla onödigt att skriva här. har inte hänt ett piss sedan jag skrev sist. har bara legat i soffan och myst med min man. såg precis att min mobil har varit på ljudlös och att josse har ringt och smsat. får ta och ringa henne!

ska byta om till fotbollskläder och sedan dra och träna. var en och en halv vecka sedan sist, så vi får se hur det går. läskigt hur snabbt man kan tappa allt, speciellt konditionen.

efter fotbollen är det dusch, BB sedan sängen. börjar tidigt imorgon.

imorgon kommer förhoppningsvis bli en bättre dag. har mycket inplanerat så den kommer säkert att bli super.

hoppas att ni får en fin torsdagskväll!

In her eyes is a story that nobody knows


later

torsdag 24/3-11

åh jag känner mig helt konstig i kroppen. det har varit en konstig dag, minst sagt! började morgonen av att jag vaknade av hunger, så jag gick upp och käkade. sedan blev det lite (mycket) tråkigheter hemma.
gick en timmes runda med hulken i det fina vädret. så skönt att bara vara ute och gå när man är ledsen och arg.

sedan när jag kom hem så fixade sig allt. visste att det skulle fixa sig tillslut, men jag blir bara så ledsen. denna dagen skulle vara så underbar med en lunch i stan med amanda och sally, men sedan bara sket sig allt =/

gick faktiskit och la mig en stund sedan, lyckades att sova någon timme, tills då jag vaknade upp av hunger åter igen. gick ner och köpte oss varsin falafel/kyckling rulle. har ni testat falafel med kyckling, så fucking gott!! och det hjälper inte att vi har världens bästa falafel/kebab vagn precis vid vår lägenhet.

vi har fått ett litet städ ryck här hemma. jag har plockat undan allt skit så låg här hemma och alex står nu och putsar fönsterna.

aja, alla dagar kan inte vara perfekta..

later

onsdag 23/3-11

idag vaknade jag klockan halv 5 på jobb, av mig själv?! vet inte vad det är med mig nu för tiden, kan verkligen inte sova.
var så jävla hungrig när jag slutade kl 9.45 så alex var tvungen att hämta mig. annars hade jag nog svimmat på vägen. efter frukosten åkte jag upp till stan och träffade josse och emelie. glömde såklart kameran, fan vad lack jag blev när jag kom på det!
tog en kopp kaffe (drack te, har ju slutat med kaffe) sedan åkte emla hem. jag och josse gick runt i stan lite. fan vad snygga kläder det finns. har sagt det innan man säger det igen, varför hittar man alltid så jäkla snygga kläder när man är pank?!

jag och josse köpte sedan med oss lunch från redfellas (stavas?) satte oss på lilla torg och käkade. åh, jag älskar sol. blåsten hade gärna kunnat försvinna!

sedan tog vi bussen hem till mig, alex och emil kom också efter en stund. har bara chillat. alex står och lagar mat, jag bloggar, emil kollar på TV och josse går runt med hulken.


tröja Topshop, chinos HM




later

tisdag 22/3-11

vaknade kl 7 idag. jippe? la mig ändå halv 2 inatt så borde iaf minst ha sovit till klockan ringde 8.30. la iaf inflätad med alex till klockan ringde.
vi skulle iväg till läkaren för att alex behövde nytt läkarintyg till jobbet. efter läkaren körde vi ut och hämtade mercan. körde lite runder i det fina vädret och sedan till ica maxi västra hamnen för att handla till alex pappa lars som åker på sidsemester till norge imorgon.

nu är vi hemma och ska äta lunch, sedan börjar jag att jobba kl 15.00. roligare än så blir det inte. varför jobbar man alltid när det är sånt här väder?

tröja Gina Tricot, skärp scond hand, kjol HM, armband Indiska

in love



later


måndag? lördag?

lite smått ångest har jag för tillfället. efter frukosten så la vi oss i sängen och bara höll om varandra och pussade på vandra. sedan gick alex upp, tog undan frukosten, ut med hulken, duscha hulken osv. vet ni vad jag gör? jo somnar. jag sov i någon timme tror jag. på ett sätt är det OK för att jag behövde det. har sovit så dåligt på nätterna, så det var skönt att komma ifatt lite, men å andra sidan. halva dagen har gått nu. capre diem, eller hur är det?

här hemma är det festmåltid på G. helstekt fläskfilé med rotfrukt blandning med wiskeysås. fan, ett glas vin och fest efter detta så har man den perfekta lördagen. men detta blir den perfekta måndagen ist!

rotfruksmixen

helstekt fläskfilé


nej nu ser jag att alex har börjat vika tvätten också. fan, ska gå och hjälpa honom nu!

later

måndag 21/3-11

en bra morgonstart blev det denna morgonen. blev min runda på dryga milen, tror den är mellan 1,1-1,2 mil. var ganska mycket motvind på vägen hem. mjölksyra! but I kind of like it.

vi har inte ätit frukost ens. har knappt något hemma. så vi måste först köra och handla. vad vi sedan ska göra idag vet jag faktiskit inte. lägenheten måste städas. hatar att ha den såhära!

maaaaah, min mage skriker efter mat.

later

söndag 20/3-11

åh jag är så jävla mätt och känner mig så äcklig. har stoppat in allt skit man kan i min mun idag. godis, choklad, glass, chips, yes you name it. men behövs väl sådana dagar också.

påtal om något annat, jag har ett projekt på G. ska inte tala om vad det är, men det kommer att bli spännande och intressant. frågan är bara om jag kommer att klara det. fan måste tro på mig själv och skärpa diciplinen. jag kommer att klara det, jag kommer att klara det! det börjar imorgon om ni vill veta. kanske avslöjar redan imorgon, we´ll see.

idag har jag jobbat 9-17 sedan åkte vi hem till pappa för söndags middag med familjen. spelade samma spel som förra gången "vem är jag?" åh, jag gillar söndags mys.

nu ska jag mysa med min man i soffan.

later

vollyboll

var och kollade på när jessica spelade vollyboll idag. de förlorade tyvärr. eller de har förlorat alla matcher denna sässongen, så jag antar att de är vana.

blev sedan en tur ut till alex pappa för att hämta cider. kom på klockan 4a att systemet stänger 3 idag. som tur var har man lars, där finns det alltid sprit. efter det blev det en tur till sjukhuset där alex gammelfarfar ligger för vätska i knäet. blev inget långvarit. sa mest hej.

nu håller vi på att laga mat, korv stroganoff. känner mig lite småstressad. ska vara hos emma mellan 6-7, klockan är nu kvart i sex. jag sitter i myskläder, alex håller på med maten. aja, fint folk kommer sent.

jessica är nr 8






later

lördag 19/3-11

kvällen igår var bra till en början. sedan hände något väldrigt privat, så det blev skit av allt. men tillsist löste sig allt. men då var jag och alex redan hemma. så det blev ingen utgång igår. väldigt synd. hade sett fram emot det så länge! men det kommer fler festkvällar. redan nästa vecka!

jag och alex vaknade faktiskit tidigt idag. först vaknade vi redan kl 8. men somnade om till halv 10 - 10 tiden. gick då ut en lång runda med hulken. nu har vi fått i oss frukost. jag håller på att göra mig iordning, vi ska iväg och kolla när jessica (min syster) spelar vollyboll match, you go sis!







later

kyssar

jag har fått kyssar, kramar, pussar och allt annat mysigt. åh det är så underbart. det pirrar lika mycket i kroppen varje gång jag ser honom.

just för tillfället är han iväg och kör sin mamma till elyseé. men sedan kommer han hem och då ska vi förfesta lite för oss själva. sen ska vi vidare till kicki och fira hennes 22 års dag! blir en helkväll, och jag är ledig imorgon!

har precis slängt i mig en påse nötter, innan idag blev det BK. bra mat idag va?

ha en UNDERBAR fredagkväll. det ska jag ha!

later

KRISTINA

grattis min älskade vän. du är underbar och jag älskar dig så så mycket. hoppas att du får en helt underbar dag. och ikväll kommer vi att slå klackarna i taket, endast för dig!

kärlek till dig!


later

fredag 18/3-11

dagen is finally here! det har varit två långa veckor måste jag säga. men nu nu nu är det fredag och min man kommer hem. som jag har saknat honom, det är sinnes.

nu ska jag ut med hulken, sedan blir det en dusch. mitt hår är så jävla äckligt. efter det, om jag hinner ska jag plocka undan lite i lägenheten och sedan är det jobb.

äntligen!


later

because it's makes me happy

ingen fotboll. det sög. såg verkligen fram emot att få träna ordentligt. men så kan det bli ibland. som tur är blev det en fin fin kväll ändå.

tog bussen och mötte josse, sedan gick vi till amanda, dit sally också kom. vi "kollade" på BB. men det blev väl mest snack om fyllan, killar, sex. helt enkelt jävla tjejsnack. underbart.

skulle bara säga det. nu ska jag lägga mig och drömma mig bort till min man. snart behöver jag inte ens drömma.






later

two steps back

jo tack. regnet kom, och det var inte det lilla duggregnet heller. regn och blåst, finns det någon värre kombination? vi var inte så långvariga i stan. när vi kom upp satte vi oss och åt lunch direkt. blev varsin macka på EH. sedan blev det någon affär.

jag shoppade två saker idag igen.. är smått lack på mig själv. nu är jag pank pank pank! en vecka tills lön. tur att min man kommer hem imorgon så att han kan köpa mat till mig.

josse fick hem en jätte fin klänning från HM. hon kommer att vara snyggast i stan imorgon natt. I LIKE.

fick testa josses sådan hära penna idag när vi sminkade oss. tyckte den var riktigt bra. den heter "liquid eyeliner" kommer från HM och kostade 30 kr


har fått i mig mat också. blev taco köttfärs med sallad och fetaost.


tror inte att jag kommer att komma iväg till träningen idag. när jag tog bussen hem från stan nu så såg jag att jag hade noll kr kvar. cykla gör jag bara inte i detta vädret.

later

On sleepless roads, the sleepless go

nu har vi gjort oss i ordning för en runda på stan. håller tummarna att regnet håller sig borta.

jag känner mig ful/snygg idag. försöker intala mig själv att min hud återhämtar sig från scrubbningen som jag gav den för två dagar sedan. har fått lite (mycket!) små prickar i huvet. de kan gärna försvinna tills imorgon!
men mitt hår tycker jag blev super idag. visst, jag har det i en hästsvans. så vad kan gå fel? MYCKET!

hoppas ni får en bra torsdag.

stickad tröja BIKBOK, jeans levi´s

good hairday!


later

torsdag 17/3-11

godmorgon på er. jag lyckades faktiskt sova till halv 10 idag! rekord på dessa två veckor alex har varit borta. josse sov här inatt och jag tvingade upp henne vid 10 för att jag var vrålhungrig.

vi båda är ganska slöa så vi ska slänge på en film nu. sedan bege oss upp till stan. ska hitta något som josse ska ha på sig imorgon. fredag och vi ska slå klackarna i taket. men på olika håll. kanske blir att vi möts ute i vimmlet runt små timmarna.




later

copycat

jannic, nathalie. nu härmar jag de och gör samma sak. förlåt. jag vet att jag är en tönt. börjar så småningom. först cola och en cigg. sista ciggen, fan. måste gå och handla

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Don't talk to me like I'm stupid


Let me tell you something Never have I ever been a size 10 in my whole life I left the engine running, I just came to see, What you would do if I, gave you a chance to make things right.


later

bye bye koffein

jag är laktosintollerant. det har jag vetat ett tag. så nu har jag alltid laktosfri mjölk i t ex kaffe, eller mina laktostabletter som man ska ta inna man äter/dricker något med laktos. men senaste tiden, eller rättare sagt alltid så har jag blivit så himla uppsvälld när jag har druckigt kaffe med mjölk (har alltid mjölk i) men då har jag ju trott att det har berott på laktosen i mjölken. men har ju som sagt slutat med laktos men blir ändå skit uppsvälld av kaffet, och ont i magen får jag också.

kan det vara så att min mage inte klarar av kaffe, börjar nästan ana det. ska sluta med kaffe i ett tag och se om det blir någon skillnad. det kan ju också vara något jag äter. we´ll see. men jag vet en sak. jag kommer att sakna mitt kaffe.

later

And if you wanna hear the rest baby listen to the story as it goes on.

faktiskt inte mitt fel att det inte har blivit så mycket bloggande idag. innan så låg blogg.se ner när jag skulle lägga upp min outfit bild och sånt.

dagen har varit underbar. vilket väder, men blåsten!? what´s up med den liksom. jag och viktor satte oss på pronto på lillatorg. de har ju fått upp uteseveringarna på de flesta ställena på lilla torg. mellow yellow bland annat som har stora parasoller. och när vi satt och lunchade så lyfte en parasoll. och det är inte de små parasollerna om vi säger så. en killa fick hoppa över räcket och ta tag i den. annars hade vi haft en flygande parasoll över malmö idag.

nej nog snackat, ni får dagen i bilder i stället:

facelook. läppstiftet är från estee lauder och är helt underbart. det torkar inte ut läpparna och de sitter på bra hela dagen

kofta från MQ, you have seen it before. men den är lovely

pronto, lilla torg

viktor köpte denna snygga tröja från MQ



later

onsdag 16/3-11

godmorgon! gick och la mig efter BB igår. somnade ganska snabbt. väktes av att alex ringde vid 20 över tolv. men jag var så himla trött så det blev inget långt samtal.

vaknade redan vid åtta idag. var kissig, och sedan kunde jag inte somna om riktigt. låg och drog mig till 20 i nio. sedan slänge jag på mig jogging kläderna och joggade min runda.

det var annorlunda att springa idag. det var så himla stark vind, så ett håll hade jag världens medvind, då flög jag fram och andra hållet (springer i en cirkel) så hade jag världens motvind.
jag var inte så himla svettig som jag brukar vara efter rundan, men jag känner i benen.

har fått i min frukost nu också, och hulken har varit ute en runda. så nu ska jag in i duschen.

later

I'm loving angels instead

mitt halsband idag.

min mammas arbetskollegas barn har canser. hon är sjukskriven från jobb och tillbringar all sin tid på sjukhuset. när hon är där så gör hon smycken. som detta ängel-halsband som jag hade på mig idag. alla pengar hon får in på smyckena går direkt till barncanser fonden.

detta gör så att mitt ängelhalsband är det finaste (delad plats med mitt halsband från min man) smycke jag äger. tanken bakom, anledningen bakom är så fin så det ger halsbandet ytterliggare glans.



later

Hold up a second, now I got something on my dirty mind

what a day. om det inte hade blåst som in i helvete så hade detta varit en riktig vår-känsla-dag. men tyvärr, blåsten förstörde det.
blev flera timmar i stan med josse. fick hem två saker. damn it, nu ekar det på kontot. men det var riktigt fina saker, så jag ångrar faktiskt inte mig. pengar kommer och går, men guldbitar består.

när jag kom hem från stan var det bara ut snabbt med hulken och sedan mot bussen igen. hade möte idag med fotbollen. om hur vi ska spela och sådant inför serien. höll väl på lite mindre än en timme.

kom hem, öppnade en påse nötter som jag mumsade i mig framför gårdagens BB. ska snart börja tvätta mina sminkborstar, var ett tag sedan. sedan ska mitt ansikte få en omgång med scubben. ja det är min kväll i stort sätt. hur ser eran ut?

lindex provrum

blåst-bild

fyllde på klippkortet på jensens


later

does she loves you better then I

nu sitter jag påklädd. blev klar tidigare än vad jag trodde så jag hinner lägga upp outfitbild.

ska in till stan och fika med josse och jessica.

oversiza shorta från åhlens, jeans från levi´s

fin fint halsband som jag fick av mamma i julklapp. berättar mer om det senare idag



later

försvarets

jag har alltid haft två stycken försvarets hudsavla. en vid sängen som jag tar på mig innan jag går och lägger mig och en som jag har i handväskan som jag använder under dagen

men under de senaste dagarna har jag inte hittat den som jag hade i väskan. har letat och letat men inte hittat den. men när jag kom hem imorse så fick jag svaret. HULKEN, såklart, vem annars? det blir att köpa ny hudsalva idag.

inte konstigt att hulken spydde två ggr under en av promenaderna igår.

såhär hittade jag mitt försvarets hudsalva.


later

tisdag 15/3-11

hemma och det känns underbart. nu är jag ledig idag, onsdag och torsdag. nästa jobbpass är alltså på fredag och då kommer min alexis hem.

gick hem från jobb idag, vart faktiskt helt okej väder. blåser ganska mycket. men jag går hellre i blåst än att cykla i det. för visst har man alltid motvind?

sitter med en kopp te nu och ska bara chilla. väntar på att alex ska ringa.

later

I don´t look back

åh. jag är så trött. sängen känns så lockande för tillfället. men nej, nu ska jag bege mig mot jobb om en stund. ska bara packa ihop min mat och slänga på lite mascara, så kanske man kan lura någon med en pigg blick.

jag håller tummarna på att jag sover bra inatt. de senaste nätterna på jobb har jag sovit så himla dåligt.

skitsamma, det är sista passet innan alex kommer hem!

later fuckers. vi hörs imorgon!

later

måndag 14/3-11

sov till 10 idag. men hade kunnat sova längre kände jag. men igår hade jag bestämt mig för att jag skulle ut och jogga idag. min runda tar ca en timme och då är jag ju tillbaka vid elva, det är då alex brukar ringa mig.

rundan gick bra idag. kände mig lite tung i kroppen men vädret hjälpte mig runt. ingen vind och små dugg, finns det någon bättre att jogga i? och sedan har jag hittat en sådan motivation när jag är ute och springer. behöver bara tänka på en spesifik sak sedan ökar jag takten och känner att jag kan springa hur långt som helst.

fick bli en snabbis inne på malmborgs också, hade ingen frukost hemma. sedan blev det dusch med hårinpackning och scrubbandes av hela kroppen. åh denna veckan började bra!

hoppas att denna veckan FLYGER iväg. eller tills på fredag kl 15. sedan kan tiden stanna!



later

this week

om en timme så är denna veckan slut. ganska skönt måste jag ändå erkänna. jobbet tog verkligen på mina krafter.

nu ikväll har jag fått svälla upp mig regält med godis, kladdkaka med glass och allt annat skit som man tycker in och misshandlar sin kropp med. och igår fick jag alcohol, så nu är det som det brukar och jag är redo för en ny vecka.

vi har haft söndagsmiddag här hemma idag och spelat "vem är jag?" har skrattat så mycket så ett tag trodde jag faktiskit att jag fick en hjärtattack. läskigt som fan.







later

gårdagen

det hela började med att josse kom till mig vid 17:30. då gick vi och handlade all tacomat. sedan hem. då började vi med att hacka grönsaker och steka köttfärs OCH sminka oss. yes, we are laidies. musiken var på högsta volym såklart. vi dansade, skrattade och sjöng.

vid 19:30 kom mica och emla, vi satte oss och käka direkt när de kom. då började jag att ta fram cider till mig själv. vafan, detta är min lediga helg, jag har jobbat som ett svin. jag behövde den alcoholen.

efter middagen satte vi oss framför TV´n och kollade på melodifestivalen. eller, kolla och kolla, vi satt mest och snacka och kommenterade vad folk hade på sig.

därefter blev det en snabbis till coop forum för emla och mica ville ha naturgodis. hem för ännu mer alcoholinnehav, nu började också josse släppa på alcoholen.

vid 22:30 drog vi oss mot big bowl. bowlade och jag och josse beställde in dricka till oss. jag vann första rundan! sedan spöade mica oss big time den andra rundan.

ville verkligen inte hem. jag hade alcohol i blodet och dansfeber i kroppen. men hem blev det. låg och pratade med alex i telefon, full, danssugen. men efter att vi hade snackat somnade jag ändå ganska snabbt.

vaknade redan vid nio idag. men jag har inte varit så aktiv idag kan jag säga. har lyckats plocka undan lite här. fått i mig frukost och gått en liten runda med hulken. but, that´s just about it.

nu ska jag fixa till det sista sedan slänga mig i soffan och glo på TV.

tröja/blus BIKBOK, öronhänge glitter


kålhuvud















later

söndag 13/3-11

trettonde. jag och alex har varit tillsammans i 2 år och 9 månader! undra hur länge man kommer att räkna månader. eller jag iaf. tänk "idag har jag och alex varit tillsammans i 25 år och 7 månader".

älskar honom. men det har väl ingen gått miste om? men det är så värt att nämn, om och om igen. och det tycker jag aldrig att man ska sluta säga, speciellt till varandra.



later

I'm yours, you're mine, two satellites

nu är lägenheten städad! puh, det var ganska mycket men som sagt hög musik sedan fungerar allt.

har jobbat som ett svin denna veckan, ca 66 timmar på 4 dygn!! men nu är det bara ett fucking pass kvar till min man, min prins kommer hem. ett pass, det står man ut.

amanda och challe kommer tyvärr inte ikväll, men det blir mica, semla, jag och josse och de får komma till en ny städad lägenhet. snart kommer josse till mig och då ska vi gå och handla. fast bara få timmars sömn, trött i kroppen efter all jobb ocg fotbollsmatch så är jag ändå taggad. tjejer <3

later

lördag 12/3-11

jobb igår gick bra. bortsett från att jag sov så himla dåligt inatt. vaknade var timme, kollade på klockan. somna, vakna, klockan, somna.. ja, ni festår mönstret.
hem för att packa fotbollsväskan. slänga i mig frukost för att sedan bli upphämtad av ronny (tränaren).

matchen var väl sisådär. vi spelade bra stundtals, vi bode ha vunnit med 9-3 men istället blev det 3-3. så många chanser vi hade, men sätter man inte de, så gör man inte.

nu ska jag ta ett ryck här och städa lägenheten. ikväll ska vi ha tjejkväll med tacos, melodifestival och bowling. och lägenheten ser ut som en rysk invation. så spotify på högsta volym

minus jessica och rebecka + mica och challe.


later

jobb

yes, nu ska jag mot jobb igen. puh, detta har/är verkligen en insensiv vecka. kommer knappt ihåg när jag fick sova ut senast. men det var ett tag sedan, det kan jag säga.

är så jäkla uppsvälld i magen. alltså, RIKTIGT uppsvälld. vet inte vad det kan bero på. hade laktosfri mjölk i såsen. dock hade jag i en matsked grädde. kan den vara den lilla matskeden som festör mig eftermiddag? hoppas att det går över, och jag hoppas att jag lyckas att knäppa mina jeans nu när jag ska bege mig.

jag slutar kl 9.00 imorgon, vi hörs efter det.

later

SVETT

ja klaga kan man göra på sin kropp. men man kan faktiskt göra något åt det också. så jag bestämde mig för att gå en promenad med hulken.
men det visade sig vara ett dumt beslut. någon högre makt vill tydligen att jag ska se ut som om jag är i femte månaden gavid. för redan efter mindre än halva varvet blev jag skit pissignödig. hade ju precis käkat lunch och druckigt ett stort glas vatten till. fick lite små panik. för jag är sådan, antingen är jag inte alls kissig eller så är jag sjukt kissig. så det blev att jag fick springa andra halvan hem.

jag som verkligen njöt av promenaden i början. solen strålade också, så vad kunde egentligen gått fel?

men jag lovar, jag tror aldrig att jag har varit så kissig i hela mitt liv. och jag tror heller aldrig att jag har varit så nära att kissa på mig. hade varit fint mitt i pildammsparken att gå runt med en stor våt fläck mellan bena.

så tack vare att jag fick springa hem, med ganska mycket kläder på mig så kom jag hem alldeles svettig, så det blir en vända i duschen.




later

dum blondin

jag undar hur jag kan ha gått upp så mycket i vikt på så kort tid. är jag gravid? nej det kan jag inte vara, har ju fått min mens. men sedan när jag åt lunch nu för en kort stund sedan så ser jag det. GUD vilka portioner jag äter. äter precis som om jag hade varit gravid, för två. hur kan det har blivit så. varför äter jag så himla stora portioner nu helt plötsligt?

aja, dags att börja skära ner på portionerna. detta kan inte fortsätta. but, I love my food.

later

I'm strong and I'm sure there's a fire in us

träningen gick bra idag och den var riktigt roligt. fast att det går bra och att det är roligt går ju hand i hand. hemma och har duschat och smorjt (stavas?) in mig. har druckigt en kopp detox te med honung i också. men råkade att ta alldeles för mycket honung i, så det smakade som varm saft. men den slank ner ändå.

nu är jag redo för sängen, min egen. en natt iaf. imorgon blir det mycket jobb.

detox teét är från den lilla tebutiken på gatan mot lillatorg om du kommer från gågatan (mitt emot EH). det smakar inte så jätte gott om jag ska vara ärlig. men med en klick honung i (inte inte mycket som jag hade i idag) så smakar det bra.


later

oh my lord

har nog ätit en av de godaste sakerna jag själv har fixat. det var så enkelt så att det är löjligt, but still

hoppar över att visa er vad jag åt igår. eller det är denna rätten jag åt igår fast idag tog jag bort kyckligen och la till cascewnötter. det är alltså, en morot, en halv paprika, salladsblad, ostsås och caschewnötter. det ser och låter säkert skit äckligt men jag kan lova er att detta var så himla got! och det bästa är att det tog mindre än 5 minuter att fixa.
detta kommer jag lätt att käka igen. om och om igen.



later

torsdag 10/3-11

hemma från. fy för vilken morgon jag hade idag. det är t.o.m. så att jag inte orkar/vill återberätta den. förkortat blir det VÄNTAN, FRYSA, VILSE, HUNGRIG. men tillsist löste det sig och jag kom hem till josses bror men en baugette i handen.

har som sagt varit hemma hos jossesbror idag då vi passade hans lägenhet då det skulle komma några gubbar och kolla på lite rör var det. och josses bror var och jobbade.

är hemma nu, ska fixa min middag och sedan bege mig mot fotbollsträningen. blåst, kyla och regn, fan vad sugen man blir.

dagen i bilder:








later

byebye

lunchen är i magen. var vääldrigt gott, visar imorgon vad jag åt och lägger upp recept på det.

nu måste jag dra till jobb. och imorgon när jag slutar ska jag hem till josses brors lägenhet som vi ska passa imorgon, så vet inte riktigt när vi hörs igen. men imorgon blir det.

ha en bra onsdag em och kväll.

PUSS!


later

vart tog de vägen?

tvätten är vikt, de är inlagade i byrelådor och upphängda i garderoberna. men vet ni? galjorna är slut?! känns som vi är iväg och köpter nya galjer hela tiden. men ändå lyckas de alltid ta slut. fick lägga vissa saker i byrerolådan istället för att låta de hänga. tycker inte alls om att sakerna liggande. hade velat ha allt upphängt. men tyvärr har man inte en 50 kvadratmeter garderob.

antingen handlas det förmycket kläder, eller så är jag dålig på att kasta kläder jag inte använder, eller så bor här ett troll som äter upp galjerna. vad tror ni?

later

onsdag 9/3-11

herregud, sov verkligen som en stock inatt. gick och la mig vid halv 22, läste i ca 40 minuter. hann knappt lämna från min boken inna jag somnade. sov till 24 då alex ringde (han jobbar 12 på dagen till 24 på natten) snackade en stund. somnade direkt när vi la på och sedan vaknade jag när klockan ringde.

gick hem från jobb idag, inte alls lika fint väder som igår. blåste som in i helvete och ingen sol framme.
igårkväll tänkte jag att jag skulle ut och jogga när jag kom hem idag, men min kropp känns som en stor betong klump. så promenaden idag på 30 minuter får blir min kondition.

nu ska jag sätta mig framför TV´n och vika tvätt. låter kanske sjukt tråkigt i era öron, men jag har inget emot att vika tvätt, det är en ganska avslappnande syssla om du frågar mig.

här är ringen jag köpte i måndags på scorette. 99 kr kostade den.


later

min man

det är internationella kvinnodagen idag. det är fettisdagen idag. men idag, nu föralltid vill jag hylla min man (nej vi är inte gifta, men han är min man)

känslan till han, min kärlek till honom, mitt liv med honom fan fan fan jag kan inte uttrycka mig i ord, i gester, i sång eller i dans. hur ska man kunna förklara för någon hur mycket man älskar någon när det är så enormt, större än big bang, större än något jag upplevt. en sommarromans förändrade ens liv. ens tro ens vaderingar.

hade kunnat gå genom eld och vatten, genom is och lava. jag vill vara den bästa för honom. jag vill ge han allt han vill ha. men desto mer jag försöker, desto sämre blir det. för han vill ha mig exakt så som jag är, och det älskar jag honom ännu mer för.

för att slänga in lite kvinnosaker också så hoppas jag att alla kvinnor kommer att hitta en sådan man eller kvinna om man vill de. jag vill att alla ska få uppleva något större än livet.

all kärlek till dig alexander borgström







later

tisdag 8/3-11

jag är trött på att jeansen inte passar längre. jag är arg på mig själv att mina favoritbyxor som jag fick i julklapp har jag inte kunnat använda, det saknas en decimeter till att jag ska kunna knäppa de.

jag är trött på att jag nu måste ha shape up strumperbyxor på mig när jag ska ha en tajt klänning. är trött på att man inte längre ser mina nyckelben, mina höftben, mina kindben.

det är din kropp, dina val, dina former och ditt beslut över hur du vill att din kropp ska se ut. och nej, jag vill inte se ut såhär, I´m sorry.

motivationen är större än någonsin, pga att jag hatar dig. jag ska visa dig, du kommer att tappa hakan. du kommer att skämmas som en glömmen själ. jag kommer skratta, le och vara nöjd över mig själv. du kommer att sjuka under marken och skämmas över det du och gjort, eller det du har försökt att göra. för lilla vän, du kommer aldrig att lyckas, det är min man.

solen lyser skarpt idag. så jag och min fat ass bestämde oss för att jogga en runda. och vilken runda det blev! lite mer än en mil, nu kör vi!

innan rundan imorse, solsglasögonen satt på. åh vad jag älskar att känna solstrålarna mot mitt nakna ansikte


later

fading

du vänder dig från mig. lämnar mig, borta. jag finns inte längre. en annan värld, en annan man, en fri man, med havsvinden i sitt hår. han går ut på bryggan och känner frihet. han andas lätt nu. det finns inget på hans axlar, ingen i hans hjärta. ensam, nu är den han emot världen.
han tänker inte på vad han lämnar bakom sig, en ensam själ som ska leva livet som inget har hänt. vardagen rullar på som vanligt. man ska ha skinn på näsan, annars klarar man inte av denna världen med mark under fötterna. hon är tuffare än sten när solen lyser starkt. hon gömmer sig bakom leende och en falsk fasad. men ensam kruar hon ihop sig till fosterställning. tårarna kommer när hon släpper tankarna löst, det var hennes kropp som brukade bli värmd av de stora trygga armarna som omfamnade hennes tunna kropp. hennes skal försvinner, hon vet att det finns en annan kvinna som ligger i hans famn, den som tillhörde henne. naken står hon framför sin publik. ensamheten tär henne. hon hade en man, hon hade ett liv, hon hade sin pelare hon kunde stötta sig emot. den är borta, den är fri, den har havsvinden i sitt hår.



shape it

vår, sommar. sol. ja tjatigt är det, men jag har nog aldrig saknat det såhär mycket.

jag har så himla svårt att klä mig på vintern. känns som man drar på sig samma svarta tråkiga tröja varenda dag. jag vill gå i shorts, kjolar, klänningar barbent!

men å andra sidan vill jag inte längta bort tiden. sommaren kommer att komma, tiden springer iväg, om ett tag kommer jag sitta och skratta åt att jag längtade till sommaren, då jag sitter och klagar över värmen.

later

my girls just want to have fun

vilken underbar måndag. precis såhär en måndag ska vara. träffade amanda och josse i stan. kollade i butiker, fick faktiskt med mig hem två tröjor, en ring och ett par öronhänge. allt under 500 lappen, BRAVO.

sedan träffade vi upp sussie och henns två kompisar för en lunch på jensens. ni vet väl att det är billigare att äta lunch på jensens än en fika (macka och dricka på EH) och på jensens får man riktig mat, bra att tänka på.

blev ytterliggare en runda i stan efter lunchen. sedan begav sig jag amanda och josse hem till mig, en snabbis inne på malmborgs för att handla gotte till mysandes i soffan framför burlesque och sedan big brother.









later

there´s no sunshine when you´re gone

när jag gick upp imorse var det strålande sol och jag blev så lycklig. sol och fika i stan med vännerna, finns det så mycket bättre att göra en måndag?

men nu när jag kollar ut ser jag att det bara blir molningare och molningare desto minuterna går. kom igen sol, stråla för mig!!

later

måndag 7/3-11

trodde att jag skulle sova tills klockan ringde idag (kl 11) men vaknade fakiskt redan halv 10. men låg och drog mig i sängen till kvart över.

idag ska jag till stan med josse. kolla om det finns något roligt i affärerna. har inte så mycket pengar, som vanligt. men det är alltid roligt att kolla om det har kommit in något nytt och fint.

idag är det ingen vanlig dag. idag är det min namnsdag. firar ni namnsdagar? kan inte påstå att vi firar i vår släkt, men det brukar alltid komma en liten peng i posten från mormor.

ha en bra måndag!



later

söndag 6/3-11

what a weekend. fast sjuktdom och jobb så har detta ändå varit en sådan sjukt bra helg! för att jag fick festa med mina flickor. emelie, josse, amanda och jessica. vi firade att jessica fyllde år i torsdags med förfest hemma hos henne och sedan utgång till slagt. det var den roligaste utgången på länge. dansade non-stop verkligen, svetten rann men adrenalinet sprutade i kroppen av lycka, ren jävla lycka.

kom hem vid halv 4-4, var väl i säng vid halv 5-5. klockan ringde 8 imorse, trodde jag skulle dö. bara tanken av att gå upp. men upp kom jag, och till jobb. inte det roligaste passet jag har varit med om. men jag överlevde.

mamma hämtade och vi åt middag där hemma, satt och spelade spel och hade trevligt.
nu ska jag gå och lägga mig, behöver ta igen ett antal timmar från inatt.

innan jag drog till jessica igår. btw, ville snagga av mig håret så lack jag var på det




later

healing

fuck. har inte mått bra idag. det blev bara värre och värre under tiden gick på jobb. som tur är så är mitt jobb så pass lugnt så att jag klarar av det. om jag inte hade haft det jobbet jag har så hade jag garanterat sjukat mig.

när jag kom ut i friska luften kändes det faktiskit lite bättre. gick in på mobilia för att handla hem lite till mig och handsprit till jobb. gick inom HM och hittade två saker som fick följa med mig hem.

nu ska jag vara så duktig att jag ska laga mat som jag ska ha med mig till jobb lör och sön. HURTIG!

en av sakerna som fick följa med mig hem. detaljs! plagget får ni se när det används

tantvarning på denna klämman som också fick följa med mig hem från HM idag. men det finns inte någon bättre klämma som håller upp hela håret. tummen upp för tantklämman!

världens godaste pink lady äpplen fick också hänga med


later

fredag 4/3-11

förkyld, deprimerad och jobbhelg framför sig. visst låter det underbart? nej och det är det inte heller. min förkylning har blivit värre, tränade ute idag och ja, det är väl inte världens höjdare när man vet att man har lite förkylning i kroppen.

min man åkte till jobb idag, suger alltid lika mycket. men får se det ljusa i det hela, den dagen han kommer hem. den dagen han kommer innanför dörren och kramar om mig, priceless.

jobbhelg. tycker inte det är så farligt. kolla på tv och få bra betalt. vem kan klaga?

nu ska jag dricka liter vis med te och houng.

later

stupied girl

förkylningen har inte blivit bättre, snarare värre. men envis och korkad som jag är var jag ändå och tränade ett två timmars pass med fotbollen. vi var inomhus idag och det kan jag inte bara missa, LOVE! vi lirade i en och en halvtimme och sedan hade vi fysträningen sista tiden, och jag ville bara dö. mina lunger kändes som två russin som kippade efter luft.

nu har jag tagit en varm lång dusch, ska snart smörja in mig, sedan är det myskväll resten av kvällen. jag känner på mig att förkylningen kommer att vara värre, men håller ändå tummarna för motsatsen!

älskar mina vita ray-ban!


later

onsdag 2/3-11

damnt it. vet ni vad? har gått och blivit förkyld. näsan rinner non stop, och jag nyser konstant. som tur är, är det inte så farligt nu. så förhoppningsvis stannar det i detta stadiet. för nu känner jag ändå att jag kan jobba och vara med på fotbollsträningarna.

gick upp ganska tidigt idag, vaknade av hunger. så har fått i mig frukost nu. så nu ska jag krypa tillbaka till sängen där min alexis är och snosar.

vad dagen har att erbjuda vet jag inte än.

later

tisdag 1/3-11

mars, galet!

nu ska jag iväg och klippa av mina slitna toppar hos emla semla. jag färgade det i söndags, så det är som om jag har ett helt nytt huvud nu.



later

RSS 2.0