goodbye kiss

nu är jag färdig för att sticka till jobb. misstänker att det kommer vara 100 grader på bussen. som tur är så är det inte så många hållplatser.

det som suger lite är att idag är det ju super väder, men imorgon ska det regna. så jag måste ändå ha på mig byxor och så för att jag inte ska frysa ihjäl imorgonbitti. ja i-landsproblem. jag vet.

nog om babblet, ha en underbar dag. och josse. jag har med mig din hårfärg till jobbet som du vill hämta den.

pusshaj


later

värmen, I love you!

satan i gatan vad härligt väder det är. åh sommar, SNÄLLA säg att du är här för att stanna. vi hade varmt i april. sedan har hela maj varit bajs. hoppas nu det är sommar så vi inte blir lurade som i april.

idag vaknade jag vid 10. gick en timmes runda med hulken. direkt när jag kom hem bytte jag om till bikini och la mig på gröningen. låg där ca en timme. sedan började magen svida av hunger.

så nu sitter jag här och väntar på att mitt ägg ska koka färdigt.

jobbar idag, så händer inte så mycket mer denna fina dag.

later

nattuggla

är inte det minsta trött. är för arg/förbannad för att vara trött. HUR JÄVLA SVÅRT KAN DET VAR ATT HITTA EN RESA TILL HALKIDIKI VECKA 28?! har varit inne på varenda resebolags hemsida för att kolla, men det går ikke bra. om jag väl hittar någon så är det bara avresa från göteborg eller stockholm. blir att jag får gå in och snacka med folk på resebyror. like the old times.

nej, en sista cigg. tvätta sig/borsta tänderna sedan sova.

later

tankar

det är något jag vill. något jag vill mest av allt nu för tiden. eller jag har velat det länge. i ca tre år om jag ska vara ärlig. men varför har jag inte klarat det? jag anser mig själv som en stark person. ger jag mig in i något så ger jag alltid 110 %, i allt. men detta har jag aldrig klarat av. och jag frågar mig själv varför? varför klarar jag ALLT men inte detta?

så NU har jag bestämt mig. just i denna sekunden. nu finns det INGET som kan stoppa mig. nu är det dags att bevisa för mig själv att jag verkligen klarar av allt jag vill i livet, bara jag vill. om jag klarar detta så kan jag göra vad fan jag vill.

kan inte räkna hur många gånger jag har sagt detta, hur många gånger jag har gett mig fan att jag ska klara detta. hur många gånger jag har lovat mig själv att uppnå detta i mitt liv. men nu när jag har öppnat mig för alla er, berättat om detta, fast att ni inte vet vad det handlar om så känns det ännu verkligare. nu är det inte bara en dröm i mitt huvud. nu är det officielt. nu finns det ingen återvändo.

I´m gonna learn how to fly


later

måndags mys

det blev inte bara soffan liggande idag. klockan 18 mötte jag upp amanda och josse istan. gick till grafitti och käkade varsin macka och satt och snackade skit.

sedan så stack vi till hemmakväll och hyrde film och in på malmborgs för att handla godis och cola. filmen sög balle. verkade skit bra när man läste på baksidan, men efter 20 minuter stängde vi av och kollade på några iq befriade fruar. och efter det blev det BB.. såklart.

en mysig em/kväll, precis vad som behövs en måndag.

och btw, åt naturgodis för 84 kr (själv!) känner mig sådär fräsch nu

fina tjejer som inte ville vara med på bild





later

I spy with my little eye



later

This weekend

FREDAG: bussen upp mot stan

några glas vin på lilla med josefine <3

2 personer, 3 paket cigg

sallsan kom också upp :) efter ett tag åkte jag hem. jobb dagen efter + efter jobb skulle jag på modevisningen och sedan utgång på lördagen också. men sallsan och josse krigade vidare till skeppsbron

LÖRDAG: janne kom hem till mig efter jag slutat jobba. jag sminkade mig sedan åkte vi upp till stan för att kolla på nathalies modevisning som var GRYM





janne och jag åkte sedan till möllan. satte oss på green mango och käkade middag och delade en flaska vin

efter vi blev "utslängda" från green mango satte vi oss på nyhavn, möllan och drack cider och kjedje rökte

mötte sedan upp nathalie och josephine på KB där det dansades





SÖNDAGS: jobb, trött som fan. slutade klockan 17. mamma hämtar mig sedan 17.30 för kalas. DET VAR DENNA HELGEN. intensvin för att vara jobbhelg. men det gillar jag!

later

måndag 30/5-2011

godmorgon sunshines. sov till 10 idag vilket var lovely. om jag inte hade varit så hungrig så hade jag kunnat sova längre. men idag fick magen bestämma.

ett i-lands problem. varför har inte gårdagens avsnitt av BB kommit upp på webben!? tönt jag är, jag vet. men vill se det och det är NU!

dagens planer idag är att 1) städa lägenheten (ser ut som KAOS) 2) ligga i soffan och glo på meningslös TV 3) sitta framför datorn och glo. låter inte helt fel va?

ska göra ett inlägg nu med massa bilder från helgen. så gå in här om någon minut igen!

later

Me just thinking of the time that I'm facing

hemma från kalaset. och jag måste bara en rätta en sak av mig själv. skrev att min kusin blev 24, vilket inte stämmer. han blev 23. sry!

det var jätte trevligt. har inte träffat min släkt sedan mitt kalas tror jag. åt grillat, vilket aldrig är fel och sedan var det en av de godaste rababerpajerna jag har ätit i mitt liv till efterrätt (carinas leder, med sedan kommer denna på andra plats).

sitter här hemma nu, piggare än vad jag trodde att jag skulle vara. funderar över om jag ska se mästarnas mästare eller BB först. svåra val man har här i livet..

måste också nämna att nu jobbar jag inte helg på nästan en månad, LIKE.

later

släktkalas

blir hämtad om tio minuter av mamma, vi ska på släktkalas. det är min kusin johan som fyller 24 idag. grattis på dig!

på mig har jag en byxdress från Zara



later


söndag 29/5-2011

mer död än levande ska jag cykla mot jobb nu. fast just nu längtar jag bara tills ikväll, då jag får lägga mitt tunga huvud på kudden igen och sova tills jag vaknar av mig själv och inte någon jävla väckarklocka.

josephine och nathalie igår på modevisningen. fler blider kommer.


later

godnatt

jag ska upp och alldeles för timmar. ska bara säga godnatt och att idag har jag gått in på killar som inte har låst toadörren efter sig två gånger.. men mer om det imorgon. nu: SOVA!

later

Off to work

nu ska jag och hulken dra oss mot jobb. jag har mega brottom efter jobb, ska på nathalies modevisning, så vet inte när jag kan skriva här nästa gång.
men ni får ha en underbar lördag!

tack josse och sallsan för en mysig kväll igår!

later

Ironic

när jag var hos tandläkaren så kollade han på mina visdomständer och sa. de ser fina ut, men de sover nu. bra tänkte jag sedan inte mer på det.

men gissa vem som har vaknat?! jo min högra visdomstand. och ont gör det! godmorgon förresten.

later

katten gustav

mannen min ringde mig precis och sa att han var framme på båten, det hade gått bra att köra. så det var ju skönt att höra.

jag har precis lagat en stor form med lasange. det är bra att ha nu när alex är borta. middag för jobb helgen är fixad och sedan kan man frysa in resten och äta när man vill.

som sagt är det jobbhelg. känns inte så tråkigt. har mycket planerat varje dag efter jobb så denna helgen kommer nog att gå fort!

har inte ens hunnit äta frukost. jag börjar jobba om 40 minuter och jag sitter fortfarande helt ofixad. BRA CAMILLA!

middag för helgen: Lasange!


later

can this be real?

hur kan tre veckor flyga iväg? hur kan tre veckor INTE kännas mer än två veckor? varför känns det som det var igår alex körde och hämtade mig på den festen i bunkeflo. den natten han kom hem, för tre veckor sedan. åh jag blir galen på detta. tjejer, killar. tänk om innan du ger dig in i ett förhållande, ger bort din själ och ditt hjärta till en sjöman. ni kommer att klara det, men det är så jävla jobbigt.

den stunden då det känns som han har kommit hem till vardagen, det är samma stund som han åker ut igen. dessa eviga förväl. kommer de någonsin att ta ett slut?

nej nu slänger jag in hörlurarna i öronen och går en promenad!

later

missing you

det känns som att jag inte har träffat mina vänner på ett bra tag. just nu är det SÅ mycket med lägenheten så jag att jag blir helt snurrig. och sedan är det allt annat runt om med flytt, utbildning, jobb osv. jag behöver mina vänner NU.

godnatt

later

overkligt

det känns så sjukt konstigt nu när jag och alex håller på att packa ner lägenheten. vi har redan fyllt tre-fyra flyttkartonger som ska ner i källaran och vissa saker ska slängas.

det känns som det var igår vi satt här första natten och packade upp våra saker. i våran egen första lägenhet. nu börjar det dra ihop sig för att sälja. om ni kollar i metro imorgon så kommer ni att få er vår lägenet. vår fina lägenhet som jag inte vill flytta ifrån..

som sagt, fullt upp här hemma. måste återgå till arbete.

later

copenhagen behind a camerlins



innan avfärd. jacka från monki, halsduk HM, skor Bianco

cooling




walking the streets of copenhagen











later

Köpenhamn

ååååååh så mysigt vi tre hade igår kväll. spontankvällar i mitt hjärta!

vi körde och hämtade lars efter att alex hade duschat. då tåg vi bussen direkt till hyllie. tåget kom efter 10 minuter. affärerna hade redan stängt när vi kom in. men vi kom ju inte dit för att shoppa. utan för att dricka öl.

så vi gick en stund på ströget, blev lite öl stop här och där. satt och rökte, drack, snackade och kollade på människor. efter någon timme började magen kurra. så vi gick ner mot tivoli och satte oss på en resturang herzegovina (stavning?). åt mängder av god mat och vin. blev någon timme där med.

efter resturangen gick vi till centralen och åkte hem till lars som bjöd på carinas hemmagjorda rababerpaj med glass. satt där en bra stund och snackade. vid två- halv tre tiden beställde jag och alex taxi och åkte hem. underbar kväll

nu ska jag duka fram frukost. så ni får bilderna i nästa inlägg.

later

road trippin

det gick prima hos tandläkaren. allt såg bra ut, så det var ju skönt att få reda på.

kom hem och hade köpt med falafel som vi (lars jag och alex) avnjöt på balkongen. de har fortfarande fullt upp med att trixa och fixa i lägenheten. här ska ju vara prima när visningarna börjar (söndag den femte). och alex åker ju på fredag, så det är lite att stå i.

gissa vad vi tre ska göra ikväll. jo vi ska över till köpenhamn för att dricka och äta gott. det var lars som kom på den iden och den iden gillar vi :) vet inte exakt när det blir. om någon timme skulle jag väl gissa.

nu ska jag slänga mig i soffan igen för att återgå till OC.

alex fixar med golvet



later

slapp

ligger bara i soffan och slappar, kollar lite på OC också. svärfar och alex håller på att fixa med en lampa som klyddar i badrummet. men nu kommer de dra proppen och då fungerar inte TVn eller datorn.

ska snart slänga på mig andra kläder än min rosa mjukisdräkt. för om 45 min ska jag vara hos tandläkaren för den årliga kontrollen.

så..

later

onsdag 25/5-11

löning idag. det gillas alltid. så idag går man runt med ett leende på läpparna. haha lite överdrivet, but still.

hade en obehaglig mardröm inatt igen. fast det var inte blod med i denna drömmen. inatt var det en kallhjärtad alex som inte älskade mig längre. och det är värre än allt blod i hela världen.

när alex vakande sa han att han inte hade något bröd hemma, och tindrade med ögonen och frågade om vi inte kunde åka ut till limhamn för att handla bullar. men det hade inte behövs några tindrade ögon till mig, jag var på!

så nu är frukosten fram dukat på bordet och redo för att intas!

later

if you lost you can look and you will find me

mycket trevlig kväll hemma hos anastasia och cornelia. fick goda biffar med ungsgratinerade rotfruter och diverse såser till. till efterrätt blev det ännu ett underverk al la corre. idag form av en kladdig socker kaka med chokladbitar i tillsammans med glass och varma hallon. jag har sagt det innan och säger det igen. hon kommer att döda mig.

idag hade jag på mig en klänning från HM och ring från London






nu blir det dagens BB avsnitt och mysandes i soffan.

p.s saknar mina girls.

later

Cornelia

ni kommer väl ihåg att jag har berättat att alex lilla syster cornelia är grym på efterrätter. i söndags när de kom hit hade hon tagit med sig en. och den var minst lika god som alla andra hon har gjort.

det var en blandning av kladdkaka i botten, smuldegspaj, jordnötssmör och crunch av något slag. GA DAMIT. hon kommer att döda mig en vacker dag.





och btw, den efterrätten som jag gjorde. den som tog tre timmar att göra var inte alls god!



later

tisdag 24/5-2011

kass bloggnings hittils idag, I know. alex hämtade mig från jobb idag eftersom att det regan så myckert. vi körde ut till limhamn för att handla bullar. hem för världens bästa frukost.

sov så jäkla dåligt inatt på jobb, max tre timmar. så efter frukosten däckade jag i soffan någon timme. alex väckte mig och sa att vi var tvugna att börja plocka här hemma. mäklaren skulle komma och fota idag. då var klockan tio i ett. klockan ett ringer hon och säger att hon är här. alex hade tagit fel på tiden, han trodde att hon skulle komma kl 2. snacka om panik. men allt löste sig bra.

när hon var färdig stack vi och tog varsin sub. och nu sitter jag här.

händer inte så mycket mer idag. ska hem till alex mamma för middag. passar bra dagen innan lön och en ekande frys.

later


nightmare

vi såg black swan igårkväll. kan inte säga om filmen var bra eller inte, för jag fattade nada! men iaf. inatt hade jag typ en av de äckligaste mardrömmarna som jag har haft i min liv. de bilder jag har i mitt huvud kan gärna försvinna!

har ni sett filmen? det är så att hon river sig själv när hon är stressad, mycket press på sig osv. så hon har lite riv sår. och inatt drömde jag att jag jobbade natt hos mr S. och när jag skulle gå in till honom på morgonen så hade han rivit upp typ hela sin kropp. hela huvudet var bara ett stort sår. och han hade rivit sig så mycket att han hade rivit av sig sina fingrar. fy fan!

later

Checking out

klockan är 02.03. är inte trött. är full på socker och kärlek. alex familj är verkligen så fina. älskar de och anser de som min egen famlij!

ville mest bara säga det och godnatt. vi hörs imorgon. ny vecka, nya äventyr, nya möjligheter!

godnatt

later

outfit

gästerna är här vilken sek som helst. tänkte bara snabbt visa er vad jag har på mig ikväll

byxor från zara, linne från weekday och armband från london



later

Söndagsmiddag med en twist!

jag brukar alltid vara på söndagsmiddag med min familj. Dvs, min mamma, pappa, syster och bror. men idag kör vi på söndagsmiddag med en del av alex sida av släkten. dvs alex mamma och syster. ska bli mysigt. det är inte så ofta de kommer hit, brukar alltid vara att det är vi som kommer till dem.

nej måste rappa på nu. jag sitter ny duschad med handduk runt kropp och huvud. alex och hulken ligger och sover. och det ända som är färdigt är efterrätten.

later

söndag 22/5-2011

vilken intensiv morgon jag har haft. vaknade vid halv nio. gick direkt till malmborgs mobilia för att handla. men när jag kom dit upptäckte jag till min förvåning att de inte öppnar förrens 10?! pallade inte stå där en halv timme och se dum ut. så jag traskade hem igen. började så smått plocka undan i lägenheten.

när klockan slog tio så gick jag dit igen och fick handlat det jag skulle handla. hem igen för att starta med mitt bakande. svärmor och faster kommer ikväll för middag.

gjorde en "tårta". brownie botten med blåbärsmouse på. sounds great. får se hur den smakar.

det har tagit någon timme att göra tårtan. först ska man göra brownie botten. sedan ska den gräddas i ugnen och SEDAN svalna helt och där efter börjar man med mousen. har varit duktigt och lagt in en massa bilder på facebook medans jag har väntat på kakan. så gå in och där och kolla!

nej nästa på scehmat, MYS MED MANNEN MIN!

later

varning

måste bara varana er. kommer ni ihåg att jag köpte en navel pircing på fyndbörsen i onsdags? DON´T DO IT. efter tre dagar var min navel jätte känslig. gjorde ont bara jag råka röra vid navel området. och en morgon då jag vaknade så hade jag skorper vid picingen.

så NONO

later

brännboll

hann inte uppdatera innan jag skulle iväg. men idag var det dags för den årliga brännbollen som lars och carina håller i. första gången jag var med och det var mycket trevlig! en härlig blandning av folk. både unga och äldre. det var lars och carinas kompisar sedan var det grabbgänget.

vi grillade och drack först en himla massa. sedan efter någon timme var det dags för brännboll. det var skit roligt! har inte spelat brännboll på säkert 5 år.

sedan blev det efterrätt och ännu mer dricka.

kom hem vid 20 tiden. tanken var väl egentligen att vi skulle dra ut nu ikväll (jag, alex och grabbarna) men alex är så trött (han har sovit fyra timmar inatt) så vi hoppar det. och idag prioriterar jag en hemma kväll med min finaste man över utgång.










later

pictures from yesterday

ENJOY












later

still drunk

jag vet inte vad jag gör uppe. borde gå raka vägen till soffan eller sängen. men jag kan inte sova. min kropp är as trött men inte mitt huvud.

orkar inte berätta om igår egentligen. men jag gör det lite snabbt.

stack till lilla torg där vi mötte josse kicki och viktor. det var SMOCKAT med folk på lilla torg. (malmö behöver fler liknande ställen) men vi gick iaf till victors. skrev upp oss på en väntelista. tog en drink under tiden. fick väl vänta 20 minuter sedan fick vi vårat bord.

åt och drack jätte gott! efter någon timme anslöt sig även gullviksgrabbarna. öl vin och strawberry mojito trillade in med jämt flöde. satt där ett bra tag. vid ett kom sussie och två av hennes kompisar. grabbarna stannade på victors medans jag josse sussie sofi och filip gick till etage. där dansades till svetten rann.

josse skulle dra efter någon timme på etage. men jag hittade min gamla granne från gullvik och två av våra kompisar. alla vi har spelat fotbolls tillsammans. emelie, linda och emelie. så det blev en malmö södra reuinion!

men vid halv 4 gick även jag. alex och simon stog utanför oh väntade. sedan så cyklade jag och alex hem tillsammans.

om detta låter luddigt, är skrivit luddigt så är det nog för att jag fortfarande är berusad!

bilder kommer när jag är nykter!

later

just me

blir mys på lilla torg ikväll. de jag vet kommer är josse kicki och viktor. jag och alex också förståss. sedan kommer det nog lite annat folk också så småning om.

vi ska upp och kriga och platser för att sätta oss och käka. håller tummarna att man får ett bord ganska snabbt. det börjar kurra i magen!

så här ser jag ut kvällen till ära



tunika från topshop. jeans från levis



later

There's no way I'm turning back

jobbat i morse 8.30 till 14.00. hade så mycket att göra så att tiden gick snabbt vilket var skönt. kom hem och mös med min man litta. sedan kom vi på att det är bäst att gå in på systemet innan ALLA männiksor är på systemet. körde sedan i rusningstrafik för att handla. men när vi nästan var framme så sa jag till alex. vad är det vi ska handla? det ända vi kom på var cola. haha, så vi vände hem igen.

nu står jag och förbereder en sen lunch. spagetti och köttbullar. sugen josse?

later

mys

denna dagen har mesta dels bestått av mys. förutom det jag har skrivit att vi har gjort idag har vi bara legat i soffan och myst sönder varanda. jag älskar min man så mycket.

blev lite gott ikväll (också) alex lilla syster är en MÄSTARE på efterrätter. hon kommer på recept som våldtar en i munnen. en av favoriterna är den vi gjorde ikväll. det är som en chokladpaj med glass till. vet inte om jag kan ge ut receptet för att hon har kommit på det själv och kanske vill ha ensamrätt.  blev även popcorn och chips. bikini 2011, here I come!




later

lägenhet till salu!

den andra mäklaren var här idag. det var samma mäklare som vi köpte denna lägenheten av. vi gillade henne då och vi gillar henne nu. så vi har bestämt oss för henne. jag tror och hoppas att hon kommer att göra ett bra jobb och få sålt vår lägenhet. hon jobbar för mäklarfirman idealhem.

vi går ut med utgångspriset 1089000 kr. det är för att mäklarfirman kostar ju pengar (en hel del) och om vi går ut med detta priset så går vi plus minus noll med denna affären.

så hjälp oss nu. sprid ordet!

later

She got a lot of pretty, pretty boys, that she calls friends

blev en timmes badminton med min man. det var så längesedan vi spelade nu. ett tag spelade vi minst en gång i veckan!

vilken skillnad det var i spelet. då när vi spelade som mest var vi faktiskit ganska grymma. idag missade vi de lättaste slagen.. får ta tag i badmintonen igen. tycker det är as kul. spec att göra någon idrott tillsammans med alex.

om det är någon som känner sig manad på att vara med är det bara att säga till. roligt när man är fler.

när vi kom hem så satte vi igång och gjorde egen pizza. eller, vi har inte gjort degen.. men vi "designar" den själv. på min sida har jag då tomatsås, ost, parmaskinka och gorgonzola ost. alex har tomatsås, ost och choritzo. ska bli mumma!

innan den åkte in i ugnen


later

rädda havet med glass!

tydligen är vårat svenska vatten östersjön en av de mest förorenda vatten i världen. djuren i havet mår inte alls bra och detta måste ändras nu.

är ni som mig och älskar glass så kan vi faktiskt göra något åt det. ben och jerrys har gjort ett samarbete med "rädda östersjön" och gjort en glass där pengar går till organisationen.

även om inte just du tycker om glass, så köp till någon familjemedlem. eller köp hem så det finns hemma om någon glassglad (jag) kommer på besök!



later

Torsdag 19/5-2011

vart har sommar/vår vädret tagit vägen? hur trött blir man inte att att vakna varje morgon av att det regnar och är molnigt ute? varför var det finare väder i april än i maj? är inte tanken att det ska bli finare väder desto närmre sommaren man kommer?

ja, många frågor. men så lite svar!

planerna för dagen. det ända säkra jag vet är att den mäklaren som vi köpte denna lägenheten av kommer hit för att prata med oss. nu är jag och alex i det stadiet där vi ska välja vilken mäklare/företag vi ska ta som ska sälja våran lägenhet. nu gäller det att lyssna på magkänslan!

jag och alex sticker kanske iväg och spelar badminton idag. fast alex har inte kunnat sova inatt, så vi får se hur pigg han är på att spela.

ha en lovely dag!

later

POWER PINK

stress stress stess. de tre orden beskriver min dag idag. men vi tar det från början.

slutade jobb kl 10. när jag kom hem hade alex varit i limhamn och handlat bullar, kokat ägg (viktigt!) dukat och fixat. åt en god frukost tillsammans. men efter frukosten var det som tröttheten kom som en bomb. vi la oss i sängen och ja, såklart somnade vi. hade ställt klockan på 12. men när den ringde så stängde jag bara av den.

vaknade två timmar senare, kl 2 för er som inte kan räkna. hungrig var jag. så tvingade (nej det gjorde jag inte) alex att köra till thaimnakthai (stavning?) för att handla hem mat.

efter maten så blev det panik städning i lägenheten. vi hade bestämt tid med mäklare för att komma hit och kolla och kanske skriva avtal. det hela gick bra och vi kör nog på henne!

blev sedan att åka ut till R-K Bilskrot för att hämta alex bil som har blivit fixad. när vi var klara med allt detta var vi hungriga igen. hade ju ingen tid för att laga mat, så fick bli svågertorp för middag där. kl 19 var vi klara där. halv 8 skulle vi träffa alla i stan för fika innan bion. och jag var osminkad, gick i mjukiskläder och alex skulle hinna duscha.

men tyckte ändå att vi var duktiga. vi cyklade upp till stan och var där 20 i 8.

blev som sagt en fika innan vi såg på piraterna. filmen var bra. känns lite som tradition att se de. fast än att jag tror att jag har missat en?

nu kom jag på att jag glömde berätta en sak som vi även han med idag. vi var på fyndbörsen. där fyndade jag en mascara, en navelpircing och ett läppglans!

detta blev långt. nu ska jag tvätta smink borstarna och sedan se BB avsnittet.

läppglanset från fyndbörsen


nr 55 power pink heter det

pircingen. har alltid velat ha ett ankare. gick in i ett rum av slumpen på fyndbörsen och hittar just en ankarpircing!


later


vardag

har bokat biljetter till pirates of the caribbean. johnny depp OCH penelope cruz i en och samma film. dreggel! det är jag, alex, emelie, jessica och amanda som ska se den. hur många pirat filmer finns det? har hört att detta är fjärde. jag har bara sett två =/?

alex är ute med valpen. sedan ska vi hämta hans läkarintyg, sedan handla. tänkte bara säga hej och hejdå. och även slänga upp bilder på vad jag har på mig idag. när jag jobbar är det mysjkläder som gäller!

klänning moment (gågatan) leggins bikbok och keps new york yankees




later

Tisdag 17/5-2011

godmorgon finisar. måste börja med att gratulera viktor och martin som blir 22 idag. GRATTIS.

idag blir en sådan dag som är så meningslös. börjar jobba om tre timmar. har hunnit med att plocka undan i lägenheten lite. nu ska jag äta frukost, sedan in och handla. och tillsist mot jobb. händer inte så mycket mer. men som tur var tycker jag om att jobba tisdagar. bästa TV dagen! både despan och BB så det går snabbt att jobba.

nej frukost..

viktor! har tyvärr ingen bild på martin. men gör inte så jätte mycket. de ser typ likadan ut ;)


later

BEAUTY

världens vackraste varelse på denna jord penelope cruz




later

fuck this

vilket väder vi har. ush, det gillas inte! men tur att man har så fina tjejer och en sådan man! då spelar det ingen roll vilket väder det är.

blev ju stan med amanda och jessica. första stopet var åhlens för ett paraply! sedan banken. sedan jensens för frukost kl 15?! drog oss till trianglen för att slippa regnet. tyckte synd om manda som gick i sandaler.

amanda hängde sedan med mig och mamma runt halva stan för att fixa en sak. som blev fixad! berättar när det närmar sig :).

nu är det BB. pusshaj!

poser på jensens

puss på dig


later

Today i´m wearing this

det ser ut som det har slutat regna. skönt! ska upp till stan för att möta amanda och jessica för lunch. men för mig blir det frukost..

åt svin mycket igår. först pizza, sedan tårta, godis chips. så mådde inte så jättebra imorse som ni kan tänka er.. sockerbakfylla. men hungern börja komma nu, och den kommer big time. så tjejer, det blir mat direkt!

simpel outfit. vit blus från HM (hundra år gamal) och jeans från tiger. de också jättegamla. passade inte mig innan, de var för stora. men tack vare choklad sitter de som en smäck nu ;)

facelook


later

Måndag 16/5-2011

måndag. jag gillar måndagar! kanske är det för att det känns som en ny start. har man haft en dålig vecka känns det som att man lämnar det bakom sig och tar nya tag på måndagar.

har haft en fin fin helg fast att det har varit jobbehelg. ledig nästa och än så länge finns det inget spec planerat. kanske brännboll/grillning om vädret tillåter.

later

I found a man I can trust

vilken kväll. hade så jäkla roligt hos amanda. drinklekar, middag, tårta. allt! ni är så JÄKLA fina och underbara tjejer. jag gillar så satans mycket.

jag hoppas att amanda hade lika roligt som jag hade.

kom till amanda vid sju. mingla lite. sedan middag, sedan dricka i mängder. blev as kalas hemma hos amanda. trodde helt ärligt att jag skulle spy i taxin påväg till båten. men när jag väl kom ut från taxin så lugna det ner sig.

var ganska dött inne på båten när vi kom dit. men en timme senare var det fullt! så det var att tur att vi kom när vi kom. blev massa dans och roligheter på båten. efter någon timme kom alex och grabbarna också.

stack från båten när de stängde. tanken var att vi skulle till etage efteråt, men tog en himla tid att ens gå halvvägs till etage så jag och alex tog taxi hem istället. var väl hemma vid 4. i säng vid halv 5 och upp och jobba kl 8.

inte det roligaste passet jag har varit med om. men jag överlevde.

nu är jag hemma. väntar på att famlijen ska komma. ikväll blir det pizza och hockey. så grabbigt!

tack åter igen tjejer för en fin kväll!

dålig bild. men hade på mig en klänning från london, även skor ifrån london

hade lockat hår när jag gick dit och rakt när jag kom hem

födelsedags grisen!

beauty


nu kommer famligen. bilder finns på facebook. njut!

later

amanda!

idag fyller finaste amanda år. och det ska vi fira med fest och dunder. grattis finaste!

fast det hela började inte så bra. har svalt en halv flaska hårspray känner jag. så huvudvärken är värre än vanligt. när alex skulle hjälpa mig på med en klänning så tog han i sönder den. den finaste klänningen jag äger. det finaste köpet i london.. får lämna den till en skräddare och se om han/hon kan fixa den. håller tummarna.

känner mig grymt stor också. för mycket av det goda den sista tiden. får bli ändring på det.

men men. ikväll skiter vi i sådant. ikväll står amanda i fokus!

söte!

TRETTONDE

det är den trettonde idag. ni vet vad det betyder. jag och min man har varit tillsammans i två år och elva månader. sista gången man nämner "två" framför. nästa månad har vi varit tillsammans i tre år. galet vad tiden springer iväg!

min dag ser ut följande: jag ska in och duscha nu. mitt hår är så jävla äckligt. sedan måste jag in på systembolget och handla till imorgon. kl ett börjar jag jobba. jobbar fram till sex. där efter ska jag och alex ut och äta. vart vet jag inte. har sagt att han ska överraska mig!

nej duschen var det! och som ni kanske festår blir det inte mycket bloggande idag heller.. men jag lovar, jag ska bättra mig. (och det gäller även mina kompisar, updatera!)

later

It´s taste just like candy

jag vet inte vart jag ska börja. så det får bli bilder från de senaste två dagarna.

ONSDAG: mys på balkongen med min man. vin, öl och tända ljus

kände mig småvacker

simon kom också och joinade





TORSDAG: igår sov jag till klockan 12 (!?) fick snabba mig upp och äta frukost, fixa mig och cykla upp till stan. halv två träffade jag amanda, josse och jessica. gick runt lite. åt lunch och bara mös av varandras sällskap. glömde tyvärr att ta med kameran =/.

vid fem var jag hemma och åt middag med hjärtat. sedan åkte vi ut till lars och carina. vi bara satt och snackade. var där i ca två timmar. sedan stack vi till coop. jag var så jävla sötsugen, handlade hem allt jag var sugen på. och det blev en del! marabos nya cookies, naturgodis, vanligt godis, chips. och så bakade jag en kaka som man äter tillsammans med glass.

glömde bort att fota allt igår. så knäppte några bilder precis




later

övning ger färdighet

blev ca en timmes övningskörning med pappsen idag. körde runt lite vart som. bland annat en runda till ribban där det blev glass. sedan in i rusningstrafiken och öva på det. sedan hem. han inte så länge idag. jag och alex ska iväg och pappa hade mycket att rätta till skolan. men det lilla som vi körde gick det ganska bra. kopplingen fick smaka på ett och annat en gång, men man lär av sina misstag!

nu ska jag snart börja göra mig iordning. ska hem till svärmor och faster för middag.

later

frutiy

dagen går fram i luskande tempo. här händer inte så mycket. har varit och köpt nytt halsband till hulken och en kam så att vi slipper allt hår hon fäller nu till sommaren. sedan har vi varit nere i källaren och hämtat upp några sommar skor.

simon har också kommit hit. alex och han sitter i köket och smider lite planer. vill inte säga något förrens det är spikat. men jag håller tummarna!

åt en stor och nyttig frukost idag med mycket frukt. frukt ser så jävla gott och läskande ut!


later

onsdag 11/2-2011

kommer ni ihåg att jag har sådana sömn problem när alex är ute och jobbar? kan vara helt klar vaken kl 7 på morgonen fast att jag inte la mig förrens ett på natten dagen innan.

nu är de sömn problemen som bort blåsta. får tvinga mig upp kl 10. fast att jag känner att jag hade klarat av att sova mycket längre. får tar vara på tiden man kan sova iaf!

gick som sagt upp kl 10 idag och började städa direkt. här har sett ut som en svinstia den senaste tiden och både jag och alex var trött på det, nästan lite irriterade. så tog tag i saken och städade hela lägenheten. rensade även min garderob lite. slänge nog en hel påse full av kläder.

nu är det bara dammsugning och svabbning kvar. men det sparar jag till alex. bra flickvän!

later

tisdag 10/5-2011

hej på er. längesedan. har haft en svacka. inte bara med bloggandet, utan med allt, tyvärr. ibland mår man bra, ibland mår man sämre. som grädde på toppen har man blivit lite sjuk också. ont i hals och huvud. ankalgar pollen. tror det är boven i det hela.

idag har varit en mysig dag iaf. kom hem från jobb och åt frukost med min man. la oss sedan i sängen och somnade båda två. några timmar senare vaknade vi och cyklade upp till stan för lunch på lilla torg. blev sedan en runda in på zara där ett par byxor och en tröja fick följa med hem.

sedan åkte vi till vårdcentralen med alex hand. en blödning i handen var domen. hem åter igen för att skriva inköpslista -> till williys för att handla allt. sedan hem för att laga lasange. men tyvärr hann vi inte äta den för att vi hade köpt bio biljetter. så åkte upp till stan för att först äta på waynes och sedan bio.

såg water for elephants. en grymt bra film! se den!

nu är man hemma igen, propp mätt efter allt godis som ligger i magen, I like :)

hoppas på att komma med mer bloggande. älskar att blogga. men som sagt, när man mår sämre har man inte lust för något!

later

When the party's over, we will still belong to each other

nu är både jag och min man hemma. han ville inte till sjukhuset idag. så det blir att gå upp tidigt på måndag och ringa vårdcentralen.

jag är så trött så trött. ville mest bara säga godnatt. så GODNATT

later

don´t want to feel

varför känner man, har känslor. fack. läs inte detta. jag är arg, ledsen och bitter. men anledningen? ingen aning. jag vill lägga mig i soffan och gråta, jag har gråten i halsen. men jag vet inte varför.

updatering: jag vet varför. den personen som jag älskar mest i hela världen är skadad och det finns inget jag kan göra. är inte hopplöst en av de värsta känslorna. man vill göra så mycket. men kan inte göra ett skit. det är inte så allvarligt som det låter. han har skurit upp sin hand och kan inte jobba mer så han kommer hem i natt.

varför vill han stanna skadad än att komma hem?

later

bilder från igår














later

where to begin ?

har så mycket jag vill skriva om, men jag vet inte vart jag ska börja. och ska jag berätta allt, då blir detta en roman! men jag tar det så smått och stannar när jag känner att det blir för mycket.

igår efter jobb så mötte jessica upp mig. åt lunch, fixade med banken och kollade i stan. josse anslöt sig även också. satte oss på lilla torg och stekte i solen med smoothie/islatte i handen.

sedan åkte jag och josse hem till mig. var inne och handlade mat på malmborgs för att sedan börja med middagen. jessica kom också till mig och vi käkade kycklingfile (jag och jessica hade gorgonzola ost i våra) sedan lindad parmaskinka runt om, med bulgur, sallad och jensens favoritsås till.

efter maten delade jag och josse på en vinflaska. vi tre satt och snackade om allt man kan snacka om. för att sedan ta bussen till lilla torg. satte oss på victors med några jag inte har sett på 4 år. satt och snackade gamla minnen och det blev många skratt.

när victors sen stängde lurade josse in mig på etagé. jessica cyklade hem. var ganska dött inne på etagé. men var med den finaste flickan i världens. så vi dansade, drack och hade roligt. hittade även sally som vi anslöt oss med.

vid tre gick vi från etage och raka (vingliga) vägen till mcdonalds. träffade på två killar där som vi satt och snackade med. helt plötsligt visar det sig att jag har läst italienska med en av killarna på borgar. oddsen?

jag och sally tog sedan taxi hem till mig och josse till oxie. sallsan sov här och vi hade en mysig morgon tillsammans med frukost på ballkongen och killsnack. lovely.

när sallsan hade gått gick jag en runda med den lilla valpen. sedan bytte jag om till bikini när jag kom hem och la mig på gräset. fast låg där i 10 minuter, blåste för kallt.

nu sitter jag här och ska snart gå in och handla lite lunch till mig.

fan, det blev ett långt inlägg, hoppas ni pallar!

later

hurtigtjej.se

hade bestämt mig redan igår för att jag skulle gå upp en timme tidigare idag för att gå en långrunda med hulken. dels för att det är himla skönt att börja dagen med en promenad och för att hulken ska vara hemma själv ganska många timmar, så hon måste vara riktigt trött så att hon sover bort all tid.

klockan hade jag ställt på 06.20 och självklart kunde jag inte somna igår. jag låg och vände och vred HUR länge som helst. visst är det störigt. bara för att man vet att man ska gå upp tidigt och känner stress över att få många timmars sömn så kan man inte somna.

men såklart, precis när jag hade somnat så ringer alex. vad är oddsen?

men men, fast att det var jobbigt att gå upp när klockan ringde så gjorde jag det. gick 5 km och nu känns det så skönt. ska göra i ordning mig för jobb nu. sedan efter jobb ska jag gå i stan med jessica och josse. har även fått hem mitt nya bankomatkort så ska aktivera det.

ha en lovely dag!

later

What a day

är helt slut i kroppen. har varit igång hela dagen. fixade naglarna kl 13. det gick snabbare än vad det brukar göra. var klar redan kl 14. och skulle inte träffa josse och amanda förrens 16. så hade två timmar att spendera i stan själv. OCH DET ÄR FARLIGT. fan blev lite shopping. en ny jacka, ett par byxor och ett linne. men allt var skit snyggt så jag ångrar inget köp och har inte så mycket ångest som jag kanske borde ha.

blev lunch direkt när josse och amanda kom. sedan kaffe på EH. men jag kunde inte vara med så länge eftersom att jag hade samling på fotbollen 17.45.

matchen gick väl sådär. förlorade med 2-4. men vi borde ha vunnit! var överlägsna hela matchen, men men bollen är rund.

nu sitter jag här. ansiktet är tvättat, tänderna borstade så nu blir det sängen. tidig morgon imorgon!








blev korta naglar denna gången. vill kunna måla de nu till vår/sommaren och då tycker jag det är finare om man har lite kortare


later

Would you tremble, if I touched your lips?

idag känner jag mig som en sockerbit i mitt klädval. jag tycker om att variera bland klädstiler. rockigt, punkigt, street, brat, ja allt. känns lite tråkigt att ha samma stil på sig heeela tiden. don´t you?

vet inte i vilken kategori jag ska lägga min stil jag har på mig idag. eller jo, legally blonde aktigt. tur att man inte är blond. men tror jag slänger på mig skinjacka och svarta stövletter så att det inte blir too much. då står jag inte ens ut med mig själv.

ljusa jeans från tiger, rosa stickad tröja från gina ticot



kommer ni ihåg när man var 13-14 år och skulle göra spegelbilder.. varför?


later

Bingo!

måste tipsa om en bok som jag håller på att läser, "En flickfotografs bekännelser" av Bingo Rimér. den handlar om hans karriär, från start. den är sjukt underhållande. man får så mycket gossip om sveriges elit kändisar och bilder man annars aldrig kommer att få se. allt från carolina gynning till hells angels. har fått många skratt av boken och jag har bara läst halva och är fast. läs den, ni kommer inte att ångra er.



later

I´m missing you

vad skönt det var att komma hem idag. äta min frukost i lugn och ro och inte ha någon tid att passa förrens i em. gick av mitt dubbelpass idag. har jobbat 40 timmar på två dygn. alltså ledig 8 timmar av 48! jag vet inte vad som är härligast. gå av helgen eller att gå av dubbelpasset.

nu har jag bara två jobbpass kvar tills alex kommer hem. saknar honom ofantligt mycket. dessutom kommer han hem den trettonde (vår dag!). han brukar annars alltid vara ute och jobba när det är den trettonde. så det ska vi fira med resturang på kvällen.

idag har jag ganska mycket på agendan. fixa naglarna kl 13, det behövs verkligen, min ena tumnagel lever sitt eget liv. kl 16 ska jag träffa amanda och josse för en fika. sedan fick jag sms av min tränare idag. tydligen ska jag spela match idag. har inte tränat/spelat fotboll på över en månad, så det lär bli spännande.

later

Not OK

mår inte så hundra för tillfället. kan bero på mycket. men den största anledningen är, för lite sömn. varför sover jag så mycket sämre när alex är ute och jobbar. min kropp strejkar mot alex jobb. sedan tror jag att tre dagars i rad gym träning inte heller har varit så bra för min kropp. speciellt inte om man inte sover ordentligt. får bli bättre på att dela upp min träning.

det är nästan så att jag känner mig lite svim färdig. hade behövt lägga mig i soffan en stund. ta en timmes tupplur. men NEJ, jobbet kallar.

hoppas ni mår bättre. roligare bloggande imorgon hoppas jag.

later

Kyclinglasange med fetaost

mängden av de olika sakerna är jag lite osäker på. när jag tog detta receptet så stog det inte hur mycket man skulle ha av varje sak. så tänk på det, det kan behövas mer. det kan behövas mindre!

* 500 g kycklingfile
* en gul lök
* en paprika (valfri färg)
* två medel- stora morötter
* 5 dl turkisk yogurt
* 3 dl sweetchilisås
* salt
* curry
* peppar
* lasangeplattor
* två palet apetina fetaost

* Skär upp kycklingen i tärningsbitar och stek de. Lägg de åt sidan

* Hacka lök, paprika och grov riv morötterna. Stek sedan de tillsammans med varandra

*Koka upp turkisk yogurt med sweet chilisås och krydda med salt, curry, chili och peppar

* Lägg lasangeplattor i botten på en ugnssäker form. Täck de med såsen och lägg på ett lager med kyckling och de stekta grönsakerna. Smula över att paket fetaost.

* Bygg ytterliggare ett lager med lasangeplattor, såsen, kycklingen och grönsakerna. Smula över det andra paketet fetaost.

*Grädda i ugenen på 225 grader i 20 minuter. Sänk sedan ugenen till 180 grader och grädda ytterliggare en kvart.

Ta ut den och låt den svalna ett tag. sedan är det bara att inta! ENJOY!



later

stress, stress, stress!

vilken stessig morgon det har varit på jobb. har haft en miljon saker att göra.

min tanke var att jag skulle äta frukost på jobb och sedan bara hem om snabbt för att lämna hulken,byta om och sedan gå till gymmet. men jag fick bokstavligen talat slänga i mig frukosten för att sedan rusa. så när jag gick hem idag så kände jag hur jag hade maten uppe i halsen. så bestämde mig för att chilla en timme hemma innan jag beger mig.

later

uppdatering

kycklinglasangen var SKIT god. ni får receptet imorgon.

nu drar jag och hulken till jobb. ni får ha det bra idag.

later

Just in time

uh detta blir precis jag hinner/hann med allt. gäller bara att planera varenda sekund. kycklinglasangen är i ugen, är ca 10 minuter kvar. så det blir att slänga i sig den innan man sticker till jobb. hoppas att den är lika god som den ser ut!

precis innan den åker in i ugen. jag tänkte att jag skulle ge er receptet på det. men tänkte att det kanske är bäst att smaka den först. så om den är god så lovar jag er att ge recept på den.


måste även passa på att gratulera världens bästa svärfar som fyller år idag! tror han blir 51. hoppas att du får en underbar dag lars!

jag och lars i Barcelona förra våren


later

workout

har kommit hem från en runda på gymmet. blev inprincip bara överkropp idag, mest armar. jag saknar att träna med alex. han peppar mig och vi kör maskiner som jag vanligtvis aldrig gör. kom hem med dig så vi kan träna tillsammans!

så nu blir det DUSCH. sedan får jag se om jag hinner göra kycklinglasangen idag.. fan tiden bara springer iväg.

later

tisdag 3e maj 2011

godmorgon. kan inte sova så bra. vet inte varför. är det för att alex inte är hemma? för att det är ljust i lägenheten? för varmt? jag vet inte!

vaknade kl 8 idag. kände på mig att jag inte skulle kunna somna om, så det var lika bra att gå upp. hungrig var jag också, så började fixa frukost direkt.

men hur kul var det att någon minut efter att jag hade satt igång mitt ägg upptäcka detta? hungrig som en varg?

ägget hade spruckigt och jag hade en ägg/vatten blandad massa över hela spisen. MINDRE kul!


men men, kokade ett nytt som inte sprack. frukosten är i magen och jag ska se gårdagens avsnitt av BB nu.

later

INTENSO

intenvis dag. mötte josse halv två och det blev lunch direkt. på thaimakthai (stavas?) älskar deras mat. ska bara övertyga alex om att det är gott också så man kan äta där med honom.

sedan gick vi runt och fixade ärende och vi gjorde det bra! men när jag skulle betala i en butik så fungerade inte mitt kort. och jag vet att där är pengar på det, så blev lite rädd att det hade blivit skimmat i london. men hon som jobbade där kollade på kortet och såg att de hade gått ut. så när josse hade åkt så fick jag gå in på banken, sitta där en timme och vänta. de ska skicka hem ett nytt, sedan får man åka dit igen för att aktivera det. segt!

tanken var att jag skulle laga kycklinglasange idag. så var inom på malmborgs och handlade hem varor. kom hem och upptäckte att jag inte hade tid till det. så fick springa ner till kebabståndet i hagel och handla mat.

mamma kommer och hämtar mig vilken sekund som helst. ska färga hennes hår. så nu ska jag hoppa in i mig älskade one pice dräckt.

josse blev glad över sin cola



tur att jag hade tagit av mig byxorna innan jag började käka min falafel/kyckling. för satan vad såsen droppade


later

Give me a wolf, I would eat the whole beast

åh jag är så hungrig! josse sköt fram tiden en halvtimme. om jag hade vetat det lite tidigare hade jag tagit något här hemma. men jag har smsat josse att det första vi ska göra är att ÄTA!

idag har jag på mig jeans från replay. blus från HM. halsring London





later

I'm like inception I play with your brain

sallsan hängde tyvärr inte med på gymmet. får bli en annan gång :) körde en genomkörare på hela kroppen idag. fast mest armar och rumpa. det gick faktiskt bra idag och det var inte alls mycket folk heller, så tummen upp!

har precis ringt veterinären. hulken har fått något i ögat, kan vara allt från en dammtuss till att hon har råkat springa in i en gren med ögat. men det varar, rinner och är inte alls lika öppet som det andra. skrämde upp mig själv och var påväg att cykla till djursjukhuset. men tänkte att det nog var smartast att ringa först. och veterinären var helt cool lung, han bara, men sjölj det med upp kokat vatten, eller köp salva på apoteket. så ska inom apoteket och köpa salvan.

gör det istan, för ska ändå upp till stan med josse idag.

innan de avslutande 5 km på löparbandet


efter, helt slut!


later

måndag 2a maj 2011

godmorgon! idag ställde jag klockan på 8.45, men vaknade redan 8.15. tänkte att det var likabra att gå upp då. min lägenhet ser ut som jag vet inte vad. så jag började plocka undan här så smått samtidigt som jag fixade lite frukost.

frukosten idag bestod av en äggmacka med kaviar, en apelsin och ett plommon. vill inte vara för mätt. för om en halvtimme ska jag träffa sally utanför friskis. äter andra halvan av frukosten när jag kommer hem.

så nu ska jag byta om till träningskläder, ut med hulken och sedan bege mig!

later

söndag 1a maj 2011

första maj. är det bara jag eller går tiden ruggit snabbt.

jobb helgen över, alltid skönt. var en ganska dryg helg om jag ska vara ärlig. brukar gå snabbare. men man ska inte klaga, jag har det chillaste jobbet som finns i världen!

efter jobb kom pappa och hämtade mig. jag övningskörde till mamma där det bjöds på kyckling och ris. sedan körde jag och pappa iväg för att hämta simon som hade spelat match (amerikansk fotboll) i helsinborg (vi hämtade dock honom inte i helsingborg utan på hästhagen). sedan hem till mamma igen för efterrätt. ett perfekt avslut på veckan.

har mycket att göra imorgon, så nu blir det sängen!

later

RSS 2.0