Söndag.

Fast att jag inte drack en droppe alkohol igår och var bara på festen från ca 21 till 23:30 så kände jag mig nästan bakis när klockan ringde. Var så himla trött!

Och eftersom att jag bara ville att dagen skulle vara över så kändes jobb passet jobbigt långt..

Men när väl kl var 17 så åkte jag hem, duschade och gjorde mig iordning och åkte till Anna och corre så kändes allt bra igen :). Sitter fortfarande här hemma och ska snart äta lite efterrätt. Bra avslut på denna veckan!


Partey!

Nu sitter jag i min säng redo för att bege mig till cornelias 18 års fest. Det ända som saknas är Alex. Han skulle köra och lämna en kaka och hämta ett par skor, han har nu varit borta i över en timme. Borde jag börja bli orolig?


Must-have stuff

En stor fördel med mitt jobb är att jag kan göra nästan vad jag vill. Så idag gick vi ner på stan och jag fick handlat saker som jag behöver.

Torrshampoo från batiste 79 kr och läppenna från make up store färgen "passionate glory" 135 kr.


Köpenhamn

Blev en spontan tripp till Köpenhamn igår. Cornelia, Lars och Carina skulle över för att byta lite presenter som corre fick när hon fyllde år. Vi hade inget bättre för oss så vi bestämde oss för att följa med.

Hittade tre par skor inne på magasin som var såååå fina. Var så nära på att köpa de men ångrade mig i sista sekund. Vill spara mina pengar till resor och annat. Och jag är så trött på att vara pank sista veckan i varenda månad. Då känns det bättre att jag köper något strax innan lön så jag vet att jag har pengar till spontana saker.

Efter att ha gått runt och kikat ett bra tag satte vi oss på en italiensk restaurang och åt sjukt god mat. Jag beställde in kalvfile och den var gudomlig. Bara smälte i munnen :). Drack även några flaskor vin till maten som man får lida gör idag. Men såå värt det :).

Blev en glass som avslut på Köpenhamn central när vi stod och väntade på tåget.

En underbar em/kväll ❤

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2193101/images/2012/pic_200254652.jpg" class="image">


lördag. inte i mitt esse

okej, mitt huvud är alldeles för tungt för att gå till jobb och min kropp är alldeles för trött för att gå till jobb. blev en hel del rödvin i Danmark igår, men det var det värt.

berättar mer om morgon dagen senare, för nu måste jag ta mitt pick och pack (mycket ovilligt) och bege mig till jobb och tjäna lite pengar.

later

torsdag.

lyckan när man hittar tre par skor som man hade glömt bort att man hade. uuuh!'

later

Vardags lyx

Torsdagar är alltid som en "lil lördag" för mig. Och idag firade jag och Alex det genom en lyx middag. Oxfilé, hemma gjorda pommes och såser och såklart vin! Himla gott. Ligger nu propp mätta i varsin soffa och smälter maten :)



Jobb

För att klara vissa arbetspass behövs:


Såå vacker!

Okej, detta kan vara en av de finaste klänningarna jag har sett i hela mitt liv. Har dock inte sett den framifrån, men med en sådan rygg spelar det knappt någon roll. Hade kunnat betala MYCKET pengar för att ha denna i min ägo ❤


Spring i bena.

Förutom ett träningspass i fm så har vi bara tagit det lugnt idag och nu börjar det klia i benen av rastlöshet.. Det är typiskt att det är så dåligt väder när man är ledig..

Men precis som igår ska vi kolla fotboll ikväll. Igår var jag, Jessica och Alex på O'learys och drack öl och kollade fotboll. Idag ska vi hem till Jessica och se matchen tillsammans med varsin pizza :). Tyvärr blir det ingen öl idag för det är jobb imorgonbitti.


Kudde.

Alex mobbar alltid på för hur jag har min huvudkudde. Finns det ens något rätt och fel hur en huvudkudde ska användas?

Såhär använder jag oftas min kudde. Något som har den likadant?


tisdag.

ännu en dålig sömn-natt på jobb, som 90 % av fallen. kvittar hur trött jag än är när jag lägger mig så har jag skit svårt att somna. allt ljud utanför, världens obekvämaste säng som gnisslar få fort man rör sig en minsta centimeter o.s.v.

så när jag kom hem från jobb var jag hur trött som helst. la mig i sängen och läste och sega ihop ännu mer. när klockan var 20 över 10 och det var dags att göra sig iordning för träningen ville jag nästan gråta. det var ju även för sent för att ställa in passet, så jag maka mig dit ändå (fast mycket ovilligt!).

men när jag väl stod på min IW och körde passet så gick det bra. tröttheten var som bortblåst och jag hade istället en massa enegri. det gäller bara att ta sig dit så fixar det sig.

och denna känslan jag har nu när jag ligger färdigduschad i sängen är priceless!

så dagen tips. fast du är jävligt omotiverad, kämpa ändå dig dit. när du väl är där är det inte lika jobbigt och efteråt är det värt allt!

later

måndag.

då var det måndag igen.. fan vad veckorna går snabbt!

vaknade av väckar klockan kl 10, funderade ett tag på att stänga av skiten och somna om igen och missa träningen. men tog mig i kragen och gick upp och käkade frukost. behövde verkligen min sömna efter många timmar missad sömn de senaste dagarna.

har sedan spenderat fm med att lägga in bilderna på facebook från festen. om ni tycker att vi ser väldigt fulla och dräggiga ut, då ska ni se de bilder jag inte la ut. hhaha fy fan. men roliga minnen. tänkte att jag tar någon "inte facebook matrial bild" här i bloggen istället.

idag då.. jo ska träna kl 12, sedan är det jobb resten av dagen. tyvärr blir det inte roligare än så.

det bästa med denna veckan är att alex kommer hem redan imorgon och stannar i malmö en veeecka!! woho!







later

Hemma!

Nu är jag hemma igen. Åkte hem till josse efter kalaset och kollade BB.

Nu är det första gången som jag kan andas ut lite. Har varit mycket den senaste tiden känns det som och nu har jag äntligen några lugna dagar framför mig.

Bilder och sådant från gårdagen kommer upp vid ett senare tillfälle..


söndag

borde vara olagligt att ha kalas söndagen efter en vild utekväll! men här sitter jag färdig fixad topp till tå och väntar på att alex ska hämta mig. sedan ska vi ut tll lars och carina för att fira corre :). det är bara att bita ihop!



later

Sally!

idag fyller finaste sally år! har spenderat nästan hela dagen med henne och det har varit underbart :). hoppas att du har haft en fin dag du underbaraste och imorgon slår vi fucking klackarna i taket och glasen i bordet!



later

Skit

Detta är en riktig skit dag! Jag jobbar ju alltid 9-15 på torsdagar.. Men nu har någon "sjukat" sig på jobb så de har fått göra om lite. Och som vanligt drabbar de alltid mig och L. Vi två som är ordinarie. Varför har vi ens timvikarier när de aldrig kan jobba?!

Så istället för att sluta kl 15 börjar jag kl 15 vilket suger för att detta är min lediga helg och där rök långledigheteb för nu ska man tydligen jobba..

Alex som kommer hem idag också. Sedan är det inte bara det med jobbet. Allmänt irriterad idag. Spec på människor som är ute och går med sina mega hundar lösa utan att ha koll på de!

Maaaah!!

Har iaf varit ute och gått en lång runda med hulken vilket var härligt :) super fint väder!


Bussen

Sitter just nu på bussen på väg till sir tobys. Har aldrig ätit där så det ska bli kul att testa.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2193101/images/2012/pic_199002952.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2193101/images/2012/pic_199002952.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2193101/images/2012/pic_199003128.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2193101/images/2012/pic_199003137.jpg" class="image">


Outfit

Har någon minut på mig innan jag ska gå till bussen.

Idag hade jag svårt att klä mig. För att jag ska först till stan och sedan direkt ut på restaurang för att fira pappa.

Men bestämde mig för en skjorta från HM. Den är ganska gammal men är nog bara använd en gång. Den är även en storlek för liten (har blivit större sen jag började träna). Så får gå med rak rygg och dra in magen lite för att inte knapparna ska flyga iväg. Byxorna är från levis.

Later


stan.

nu åker jag upp till stan med amanda och josse. vi har lite saker att fixa. sedan blir jag hämtad av mamma för att vi ska handla lite till pappa, och efter det blir det resturang. stress och åter stress!



later

Pappa!

idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min pappas födelsedag! stort grattis pappa och hoppas att du får en bra dag! <3 blir lite firande ikväll med resturang mys.

tänkte överraska honom med att städa huset också. så måste snabba mig med det nu. för resten av dagen har jag en miljon saker som ska fixas.



later

Sleep tigth.

Ville bara säga godnatt och sov gott mina finaste <3


Home

Nu ligger jag hemma i sängen med mjukis kläderna på.

Har haft en jätte härlig dag/kväll med corre, Anna och Alex. Åt som sagt på Marcus vinkällare och jag fattar inte hur man kan ha en sådan gudomlig buffé?! De har allt och lite till. Förrätter, huvudrätter, efterrätts buffe, ostbricka.. ALLT! Så ni kan ju ana hur mätt jag är just nu.. Och då var det ändå ett par timmar sedan vi käkade. Kan varmt rekommendera det stället!

Efter att vi hade käkat stack vi hem till Anna och corre och pillade/ testade corres systemkamera som hon fick av Anna, mig och Alex. Såååå fina bilder det blir :). Hade också velat ha en.

Alex är nu på väg till Kalmar. Han kommer hem på torsdag igen, så det är inte så många dagar vi är ifrån varandra :). Men fortfarande för många..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2193101/images/2012/pic_198767384.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2193101/images/2012/pic_198767384.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2193101/images/2012/pic_198767384.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2193101/images/2012/pic_198767384.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2193101/images/2012/pic_198767384.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2193101/images/2012/pic_198767384.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2193101/images/2012/pic_198767384.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2193101/images/2012/pic_198767384.jpg" class="image">


tisdag.

har laddat upp med ett inlägg från mobilen om går dagen. men det vägras att laddas upp, skrev det igår men det vill inte laddas upp helt enkel.. så om det dyker upp under dagen eller någon annan dag i veckan så handlar det inlägget alltså om igår (måndag) när vi var ute och firade corre. så nu har jag klar gjort det.

var så skönt att få sova ut idag. sov 9 timmar, det är det längsta jag har sovit på fleeera dagar. fast att vi inte ställde någon klocka igår morse så kunde jag ändå inte sova. vaknade helt klar vaken kl 7.30 och då la vi oss ändå vid 2..

idag har jag iaf varit och tränat, IW (som alla tisdagar) var jätte roligt MEN jobbigt som sören idag. men efter när man är färdig, ny duschad och har lunch i magen, då är det värt varenda svett droppe!

ska chilla en liten stund innan det är dags att bege sig mot jobb. har inte jobbat på en tisdag på en månad, så det känns lite konstigt. och jag tror hela tiden att det är måndag. så ler lite extra när jag kommer på att det "redan" är tisdag :)

later

Rihanna.. igen!


Hungrig

Sitter hemma hos Anna och corre nu. Hon kom hem för en liten stund sedan och vi mötte henne med sång och paketer :).

Är just nu vrål hungrig. Vi har bord kl 17 på st Marcus vinkällare och bara tanken av deras buffé gör så att det vattnas i munnen!

Låt tiden gå snabbt!


Cornelia!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Cornelias födelsedag. Grattis <3.

Hoppas att du får en underbar dag!


Söndag/Måndag

It's time! You know this means war.


Lucky me


Snart

Snart är denna arbets vecka över och det ska bli så skönt! Har jobbat sammanlagt 65 h denna veckan. Sick! Men bra med pengar :).

Jag vet att det väntar något fint till mig i bilen när jag har slutat. Can't wait :)!

Later


Söndag


True

Just so you know, you're never gonna break me. I'm just to good and too amazing. Sorry. You can give up or still trying. I couldn't care less.


Lördag.

Ibland sårar du mig så att det svider i hjärtat. Jag vet inte om du vet om att du sårar mig, men det gör du. Jag vet inte om jag ska berätta det för dig. För varje gång har du en förklaring och det hela slutar med att jag känner mig dum. Ska jag bara vara tyst och låtsas som ingenting när jag egentligen bara vill skrika.

Ibland önskar jag att jag inte tog de besluten som jag gjorde..


Rihanna

Het som få!


Bio

Har precis varit på bio med mitt hjärta. Var och såg hunger games och alldeles för mycket godis så nu har man ont i magen! filmen var väl sådär..

Ut till Borgström och hämta hunden sedan blir det sängen. Jobb imorgon..


Hej

En lunch och en promenad i stan idag med Alex. Köpte ett skal till telefonen (Marc Jacobs). Sedan köpte jag en kärleksbok :).


fredagen den trettonde.

tre år och 10 månader.<3


Just nu


honey, I´m home.

älsklings favorit människan är äntligen hemma från kalmar.

later

Instagram

Eftersom att jag älskar att fota och lägga upp bilder här och var har jag nu skaffat Instagram. Har precis skaffat det så kan inte ett skit om det än. Men det kommer. Är du nyfiken är det bara att gå in och kika. Jag heter CamillaKarlstrom


My baby has arrived!

äntligen har min nya iphone kommit hem till mig. har varit utan iphone i över ett halv år och oj vad jag har saknat det.

blev en vit denna gången. hade svart innan, och det är vanligare med svart därför tyckte jag att det skulle vara roligare med en vit.




later

Marc Jacobs

ska jag alldeles stax gå till bussen och bege mig mot jobb. ännu ett 24 h pass väntar mig. det är mycket jobb denna veckan. men det är bara att fokusera på pengarna så löser det sig.

under tiden jag är på jobb så kan ni njuta av dessa bilderna på väskan jag köpte förra veckan i köpenhamn. marc jacobs är min absoluta favorit designer när det kommer till väskor. finns ingen annan i världen som gör snyggare väskor än honom enligt mig.

enjoy!




later


cirkelfys.

nu ska jag iväg och träna mitt favorit pass, cirkelfys. det är nästan så att jag längtar till onsdagar bara pga det passet. har ni inte provat det, DO IT!

later

love this cover!



later

nöjd!

håret blev bra! det var utväxten jag ville få bort. men eftersom att jag köpte färgen på ica maxi visste jag att jag omöjligt bara kunde färga utväxten utan att det skulle synas färgskillnader. så jag fick slänga in färg i hela håret och jag är som sagt nöjd. det blev t.o.m bättre än vad jag trodde att det skulle bli :)

later

wish me good luck!


Fingers crossed!

en av min och alex stora drömmar kan bli verklighet. ååh vad jag håller tummarna.



later

månsdag 9/4-2012

happ då var påsklovet över och precis som när man var yngre så flög tiden iväg. har haft en underbar helg med familj och vänner :)

nu är det dags att åka till jobb och jag börjar inte med någon mjukstart direkt, 24 h pang bom! så vi hörs när jag har slutat imorgon.

later

why party on a saturday when you can party on a sunday

nu är jag färdig fixad och klar för att bege mig till emma som har fyllt 23 i dagarna. blir middag och klackarna i taket.

efter att ha legat i sängen hela dagen och degat med BJ och lakris är jag riktigt taggad på att göra något.

hoppas ni har en fin söndag.



jag har på mig en blå volang klänning från HM och mönstrade strumpbyxor


later

BJ in bed



later

påsk

hemma i sängen propp mätt efter all påskmat och påskgodis (aka karamellkungen). nu slänger jag mig i sängen och kollar på film med min prins.

godnatt

påskmiddag

glad påsk på er alla mina kycklingar!

nu ska jag hem till mamma och äta påskmiddag med släkten. ha en bra kväll


gula naglar påsken till ära

rosa bakelse från HM


later


To the moon and back



later

girls<3

vad skulle man gjort utan sina tjejer. älskar er.


later

hjärta




torsdag

jobb mellan 9-15. sedan åkte jag hem och gjorde mig iordning för det väntades pizzor hemma hos anna och corre. efter att ha slängt i sig varsin pizza så åkte vi upp till stan och kollade på titanic 3d. titanic är lika bra som alltid. 3d´n var kanske lite onödig..

hem igen till corre och anna för efterrätt och beyonce konsert.

nu är klockan snart halv 4 och vi sitter hemma hos borgström och segar. alex spelar guitarr och borgström sjunger..

avbokade träningen till imorgon, är inte så sugen på att sticka på ett träningspass kl 11 på fm när jag vet att vi inte kommer att komma här ifrån på ett bra tag.

later

köpenhamn.

har haft en helt amazing hel dag i köpenhamn. var där med borgström och alex och efter några timmar kom även carina in. blev en hel del shopping, en massa öl, drinkar och mat. varför smakar öl alltid extra gott när man är i danmark?

jag köpte en helt fantastisk sak som jag är kär i. om inte alex hade legat brevid mig i sängen så hade den gjort det. får se om jag visar upp den/det/dem vid ett senare tillfälle.

när jag och alex kom hem så delade vi på hanspåskägg som han fick av mig, eller dela och dela. jag tog 80 % och han fick nöja sig med 20.. bara massa choklad kvar nu och jag är inte ett så stort fan av choklad. ett bra avslut på en underbar dag.

nej nu måste jag försöka få lite sömn. jobb imorgon mellan 9-15, sedan går även jag på påsklov :)



later

hehe!

klockan är alldeles för tidigt på morgonen egentligen. jag vet inte hur jag lyckades, jag vet bara att jag har lyckats med att lura med alex på ett klockan 9 pass på friskan. bra jobbar camilla!

så nu ligger jag i sängen och smälter min frukost innan det är dags att bege sig.

later


watch out!

watch out, elephant coming through!


mohaha!

later


update

det är inte att jag inte kan berätta, jag får inte berätta. så ni vet det.

later


jag spricker!

jag vet inte hur jag ska uttrycka mig riktigt. men jag är så lycklig! jag har väntat på denna dagen i hela mitt liv. jag är äntligen redo. jag är äntligen beredd på att lämna allt skit bakom mig och börja om och det är just det har jag gjort idag och nu är det bara framåt som gäller. äntligen.

förlåt, men det är inte ens lönt att fråga vad detta handlar om, för detta handlar bara om mig. men ni kommer att nog att festå en vacker dag. men tills dess får ni vänta på den vackra dagen.



later


nagel

tog precis bort mitt nagellack som jag målade på för någon timme sedan. det blev fult, jag ville inte ha fula naglar. accetonet räckte precis så det var ju tur.

en miljon inlägg, men det är många måndags tankar.

later

I miss you

I thought that things like this get better with time
But I still need you, why is that?
You're the only image in my mind
So I still see you...around

I miss you, like everyday
Wanna be with you, but you're away
Said I miss you, missing you insane
But if I got with you, could it feel the same

Words don't ever seem to come up right
But I still mean them, why is that?
It hurts my pride to tell you how I feel
But I still need to, why is that?

I miss you, like everyday
Wanna be with you, but you're away
I said I miss you, missing you insane
But if I got with you, could it feel the same

It don't matter who you are
It's so simple, a feeling
But it's everything no matter who you love
It is so simple, a feeling
But it's everything

I miss you, like everyday
Wanna be with you, but you're away
I said I miss you, missing you insane
But if I got with you, could it feel the same

It don't matter who you are
It's so super, I feel it
But it's everything no matter who you love
It is so super, I feel it
But it's everything



c.hjärta.a

avboka precis dagens träning. har nog aldrig varit så osugen på att träna som jag är just nu. det kommer i perioder och jag tror att det viktigaste är att man lyssnar på sin kropp.

jag vill att träning ska vara något roligt, något man ser fram emot. inte något man måste.

så istället har jag precis målat mina naglar, väntar nu på att det ska torka. sedan ska jag in och ta en lååång dusch. det är dagens planer innan jobb och det känns så bra!

later

måndag


denna helgen.

okej, då vart denna helgen över och jag måste säga att det är skönt. alltid skönt när jobb helgerna är över.

fredags var jag som sagt hos mamma hela kvällen, käkade ben och jerrys så att det sprutade ut ur öronen. gotta love it.

i lördags var det jobb sedan hem och fixa sig på mindre än en halv timme för att sedan var det fest. emelie åker snart iväg och jobbar igen och ingen har någon aning om när hon kommer hem igen. men det var trevligt hos emelie. massa drinkar och massa dans. som en fest kväll ska vara!
hem i hyffsad tid för att det väntades jobb idag med.

jobbet gick bra, ganska segt bara när det är så dåligt väder..

efter jobb gick jag dirket och mötte sally på hemköp och vi handlade hem allt vi var sugna på. ostbricka, paj, godis, pizza.. ja vi är sjuka i huvdet. behöver ingen som påminner oss om det. gott var det, men nu ligger man illamåendes i sängen och vet inte vart man ska ta vägen för att jag är så mätt.

tog med mig beyonce konserten hem till sally för hon va tvungen att se den och hon älskade också den. man kan bara älska beyonce

ja, det är väl det som har hänt de senaste dygnen. imorgon väntas jobb igen, roligare än så blir det tyvärr inte.



later

RSS 2.0