Sista delen av NYC bilder från mobilen


Just nu

Är just nu hemma hos Martin, Andreas och Viktor. Har käkat middag + efterrätt här hemma. Sitter just nu och dricker vin och snackar en massa skit! Har varit en jätte trevlig kväll, ska snart dra hem, Alex börjar kl 8 imorgon..


Shop 'til u drop!

Smink var så jäkla billigt i USA. Det som är med på bilden är bara en liten del av allt smink som fick följa med hem. T ex i.d smink kostade typ 220 kr och en sådan burk kostar 475 kr hemma. Som ni flesta vet är Marc Jacobs mitt favorit märke när det kommer till väskor och plånböcker. I NYC finns det ett helt "block" med Marc Jacobs affärer, en till män, en klädes affär till tjejer. En smyckes affär, en väsk affär. Ja ni fattar. Köpte denna plånboken där ifrån, blev helt förälskad i den. Tröjan är en vanlig stickad från HM, alltid bra att ha.


Grattis!

Grattis på födelsedagen finaste Emelie. Hoppas att du får en underbar dag. Synd att jag inte kan vara med och fira ikväll :(. Massa massa kärlek till dig <3


Fler bilder från resan.


One week

Idag är det exakt en vecka sedan vi kom hem. Fan vad jag saknar N.Y! Och att gå från NYC till Kalmar som t.o.m är mindre än malmö är verkligen en omställning! Saknar mina vänner som sören med. Ska faktiskt bli skönt att komma HEM på torsdag. Har inte sovit i min egen säng på över 2 veckor. Men att komma hem till malmö betyder också att verkligheten börjat, men känns som det behövs. Har levt i en bubbla under min semester, inga ansvar, inga måsten. tänkte visa lite bilder från resan som jag har i min mobil. Har inte blivit så mycket bilder från resan.


Me today

Då har man gjort sig iordning för denna dagen med. Idag har jag på mig mina nya jeans från levis, en gammal skjorta och nytt läppglans från dior (också från NYC). Fan vad svårt det var att fota sin röv! Haha


Ikväll

Blev middag, mys och en himla mycket snack och vin på en resturang nere vid hamnen här i Kalmar. Kommer tyvärr inte ihåg vad den heter. Nu sitter vi lite för berusade för att vara en söndag kväll framför TVn. Men va fan det är semester. Okej inte för Alex men äääsh!


Resturang

Nu ska jag och Alex cykla upp till stan och äta ute. Perfekt avslut på en underbar helg <3 and this is how I look


Shopping del 3

Här kommer lite fler shopping saker. Ett par jeans från levis, massa underkläder. Sammanlagt köpte jag 19 par torser och två BHar, det är blandat från Victorias secret och Calvin Klein. Och sedan köpte jag ett par mjukisshorts från american appreal.


Söndag

Fan vilken rolig kväll det var igår! Stack hem till staaf och Martin. Där hemma var det massa nya människor som jag aldrig har träffat innan, trevliga allihopa :). Vi satt och drack vin, snacka en massa skit, kjedje rökte och hade det allmänt trevligt. Vid ett ringde vi taxi för att åka in till stan. När vi gick ner och väntade på taxin ångrade vi oss och gick upp i lägenheten igen. Fortsatte där hemma till kl 5. Vilken helg :D!


Lördag.

Jag har och Alex har bara legat och segat hela dagen. Men nu efter två glad vin är jag på G igen. Ikväll ska vi hem till två andra klass kompisar till Alex. Vart kvällen sen tar oss vet jag inte. Blir inget klubbande idag men kanske sätter vi oss på en pubb någonstans i stan. Idag har jag på mig min nya blus. Den kommer från american appreal.


Tjugofemte augusti

Yupp yupp. Hur är det mer er idag? Blev ganska sent för oss igår. Var hos Gustav till ca halv ett. Tog sen taxi in till en pubb, krögers tror jag stället heter. Blev en öl där och sedan traskade vi över gatan och in på Harrys. Andra gången jag är ute på Harrys i Kalmar och kan ju säga med säkerhet nu att Harrys i malmö är 10 ggr bättre. Men det är helt okej här i Kalmar. Var ute med skit roliga människor igår och det är ju alltid så att det blir vad man gör det till. Det snackas om utgång idag igen. Så nu ska jag gå upp, fräscha till mig och ta tag i denna dagen också.
Okej de bilderna på mig och Alex.. Kan ju säga såhär.. Vi var inte nyktra igår. De är tagna i hissen påväg upp till lägenheten när vi kom hem.


Fredag

Alex och jag har precis ätit en super god middag. Nu är vi färdiga och ska sticka till gården bredvid där Alex klasskompis Gustav bor. Blir för fest där och sedan vet vi inte riktigt vad hon händer. Kanske utgång, kanske hemma fest. Who knows ;)?
Här är isf kvällens outfit. Klänningen är ny, det är den svarta jag visade er igår.


Mer

Här kommer lite mer shopping grejer från NYC. Lägger upp lite då och då tänkte jag :).
Köpte detta mobil skalet inne på Mac. Sedan är det ett par vanliga vita converse (använde de varje dag i NY där av att de är så skitiga) och ett par bruna i skinn.


Shopping.

Vet att det är många som är sugna på att se vad jag shoppade i NYC. Det blev en hel del och här kommer några få plagg som jag har med mig upp till Kalmar. Det som ni ser är en vanlig kort, tajt marinblå midje kjol med vita prickar på. En svart enkel klänning och en röd lite genomskinlig blus.


Kalmar.

Visst suger det att vara hemma.. Men att få ligga och slappa i soffan med mitt hjärta och hulken, det finns inget bättre i livet.


Home

Hemma i Sverige igen. Känns sådär, hade gärna varit där längre men Alex skola började egentligen idag och våra pengar är slut. Visst det är skönt att vara hemma men fan vilken stad new york är!!! Helt amazing! Idag var det bara att packa upp res väskan och sedan packa om den igen. Kör upp till Kalmar om en stund och kommer vara där tills nästa torsdag.


New york

Fan vilken resa detta har varit. Har inte haft tid eller lust för att uppdatera. Men ville ända ha ett inlägg här ifrån. Imorgon åker vi hem och det suger but what to do? Just nu sitter vi vid vattnet nere vid WTC och dricker öl. Kl är halv 5 och här är ca 25 grader varmt. Nej nu ska jag fortsätta att njuta av de sista timmarna i denna underbara stad. Malmö vi ses på tisdag!


Bye bye

Goodbye malmö and Hello new york!
Nu ska vi snart dra till stationen, ville mest bara säga ett sista hejdå. Josse ta hand om min lilla ögonsten :).
<3


Simon!

Måste också passa på att gratta min lillebror som fyller 17 idag! Stort grattis på din födelsedag. Jag älskar dig!


Resfeber.

Ligger i sängen och ska försöka sova. Tror inte att det kommer gå så bra, har haft sjukaste resfebern hela dagen! Kan inte fatta att vi åker idag?! Min nedräkning började på 70 dagar och nu är vi äntligen framme på noll. Vi ska upp igen om 4 timmar, jag får se om jag slänger iväg ett inlägg till då (kommer antagligen springa runt som en yr höna för att se så man har med sig allt). Annars så kommer det kanske något inlägg från NYC där vi har wifi. Ha det underbart, ses om en vecka. <3


Nails

Var och fixade mina naglar hos min gamla dag mamma. Hon är precis klar med sin utbildning, men för att vara så pass ny är hon jätte duktig. Jag är super nöjd och nu är mina händer USA fina :)


Söndag?!

Oj upptäckte nu att jag inte har bloggat sen fredags.. Ups! Det har faktiskt varit är väldigt händelserik helg. I fredags hade vi kräftskiva här hemma. Det var super mysigt och super trevligt! Igår körde vi massa ärenden sedan grillade vi här hemma och sedan var vi på fest hos Viktor och Martin. Har sovit jätte dåligt inatt men det beror nog lite (mycket) på resfeber. OMG imorgon åket vi! Har en miljon saker att fixa innan dess också. Vi måste lämna hulken hos josse, jag ska bygga mina naglar, sedan är det handbolls finalen och sedan måste vi packa!
Här kommer lite bilder från helgen.


FREDAG!

Idag kommer min älskling hem. Som jag har längtat. Finally!! :D


What are u doing?

Naa, just chillin'


Torsdag

Idag har jag varit och spelat mini golf med pappa och Ann. Sopade mattan med de båda och slapp därmed betala för glassen ;D. Ann var tvungen att sticka efter minigolfen. Jag och pappa åkte till ore 12 (vid mobilia) där tog vi varsin glass efter det åkte vi och handlade en himla massa, vi ska ha kräftskiva här imorgon :)


Handboll.

Hade egentligt bestämt att jag skulle ut och slira idag med corre. Men de senaste dagarna har jag känt mig lite små krasslig i halsen och eftersom att jag har mycket planer i helgen och reser på måndag vågar jag inte riskera att det blir värre. Så det blir en hemma kväll för mig ikväll. Jag och hulken ligger i sängen och kollar på handbollen, sverige- Danmark. Men jag är så jävla nervös så jag vågar knappt kolla.


Nagellack.

Har verkligen fått dille på hudfärgade nagellack. Så idag när jag var på mobilia med pappa och var inne på kicks fick jag med mig detta hem :). Älskar färgen!


Väder.

Åh detta vädret är så tråkigt! Visst jag hade kunnat gå till gymmet och fått lite träning gjort, men jag har verkligen INGEN lust till det. Så jag ligger hellre här i min säng, slö kollar på TV lite, läser lite, plockar undan i mitt rum lite. Detta inlägg är egentligen så meningslöst men här är det iaf. Det jag egentligen skulle berätta att jag precis färgade mina ögonbryn och jag blev super nöjd. Jag använder depends brun/svarta färg. Rekommenderas!


Mitt hjärta

Gosigare, underbarare, finare hund får man leta efter. Jag älskar denna lilla krabaten av hela mitt hjärta. Bästa köpet jag någonsin har gjort <3


Missing my baby

Alexander, kom hem <3


Tisdag.

Idag har det inte hänt så super mycket. Träffade mandis i ett par timmar, tog en lunch med henne. Längesedan jag var med mandis så det var hur underbart att se henne igen <3. Sen jag kom hem har jag tagit det ganska lungt, har bl a fixat mina naglar och läst. Somnade även till en liten stund. Är nog vädret som gör en seg idag. Men imorgon ska det bli helt okej väder så förhoppningsvis kan man få lite sol :).


Snart

okej nu låtsats vi alla att klockan inte är över 12 än, okej :)? för om en vecka befinner jag mig i NYC. åååh vad jag längtar. en vecka, en vecka, en vecka! äntligen ska jag få besöka staden som jag bara har drömt om att få besöka, äntligen ska jag få uppleva den magin alla snackar om finns i NYC, äntligen ska jag få shoppa och det bästa av allt. äntligen ska jag få åka på semester med bara alex. sist vi var iväg bara han och jag var 2009?! a dream come true.
 
later
 
 

Pildammarna

Sally och jag bestämde oss för att ha lite picknick i pildammarna eftersom att det blev så fint väder nu på kvällen. Sagt och gjort nu ligger vi här på varsin filt mätta och belåtna och njuter av de sista sol strålarna. Vi har ätit ost, kex, muffins, frukt och västerbotten paj :) Mumma!


HGB

Sitter just nu hemma hos Sally och väntar på att josse ska komma sedan blir det en liten road trip till Helsingborg. Sally har aldrig ätit på ebbas café och jag och josse har snackat om att åka till hgb ett tag nu. Så det blir två flugor i en smäll :). Här är en liten "dagens", 100 år gamla chinos (från vero moda har jag för mig) och ett nytt linne från Nelly.


L'ANZA

Igår när jag var på stranden med Emelie och Sally berömde jag Emelie över hennes hår. Tycker att det har blivit väldigt långt och fint. Då rekommenderade hon en produkt från l'anza som man lägger in i håret efter man har duschat. Så idag när jag och Sally var på Jägersro center gick vi in på frisyrmakarna och jag hittade just den produkten i en 0,5 liters flaska nersatt från 600 kr till 200 kr så den klippte jag. Nu vill jag bara duscha mitt hår och se vad den gör för underverk :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2193101/images/2012/pic_501edb3b9606ee4b4f000016.jpg" class="image">


L'ANZA

Igår när jag var på stranden med Emelie och Sally berömde jag Emelie över hennes hår. Tycker att det har blivit väldigt långt och fint. Då rekommenderade hon en produkt från l'anza som man lägger in i håret efter man har duschat. Så idag när jag och Sally var på Jägersro center gick vi in på frisyrmakarna och jag hittade just den produkten i en 0,5 liters flaska nersatt från 600 kr till 200 kr så den klippte jag. Nu vill jag bara duscha mitt hår och se vad den gör för underverk :)


Söndag

Efter cuba café hade vi en plan att först gå till centerliter&gram en stund och sedan gå in på Harrys. Men när vi kom till centerliter&gram var där smockat med folk och kö på ca 4-5 m för att ens komma in. Så jag och Sally bestämde oss faktiskt för att ta taxi hem. Ingen av oss var så super sugna och vi var ganska trötta båda två. Sally åkte med mig hem och sov här. Ska snart skicka ett sms och se om hon är vaken :).


Cuba

Jag och Sally åkte till möllan och käkade i hopa. Blev varsin planka och så delade vi på en flaska rött till det :). När vi hade ätit kom Matilda och hennes mamma också. Just nu är vi allihopa på cuba café, men ska jag vara ärlig tycker jag inte om det. Vill sticka vidare eller hem. Får se vad de andra tycker. Men det är bra för er att jag har tråkigt, då får ni ett blogg inlägg :)


det blev en dag på stranden.

idag har jag, emelie och sally varit på stranden hela dagen. låg på klagshamns strand och stekte och det blev faktsikt mitt första dopp i havet idag. var faktsikt inte så för jävligt som jag hade förväntat mig. men andra ord var det t.o.m behagligt! på vägen hem åt vi falafel, var så hungrig så att jag trodde att jag skulle svimme emellan åt. nu ligger jag mör i sängen men ska hoppa in i duschen så att jag har det gjort.
 
planerna är lite suddiga för kvällen, men det lutar åt utgång.
 
later

Bilder från idag


Timbuktu

efter en härlig dag på standen blev det snabba ryck hem för att duscha och sminka sig. sedan över sundet och in på tivilo (käkade först på en mysig resturang utanför tivolit) och kollade på timbuku. fan vad bra han var och fan vilket drag det var inne på tivolit.
 
nu ligger jag hemma i min säng trött i fötterna efter mycket dansande och hoppande. så det ska bli skönt att få stänga ögonen och drömma om min alex som jag saknar alldeles för mycket! tänkte skriva "hoppas denna veckan går snabbt" men det ska jag inte, för jag har semester och jag vill verkligen inte längta bort min semester som jag har längtat efter sååå länge!
bilder hittar ni på facebook.
 
later

Fredag

Min första riktiga semester dag och mitt hjärta åker ut och jobbar för en vecka. Inte det ultimata, men vad ska man göra? Idag blir det stranden med josse och sedan Köpenhamn med sallsan :). <3 Har inte träffat Sally sedan midsommar (?!) så det ska bli underbart att se henne igen!


SEMESTER!

Jupp jupp!! Äntligen semester, så jävla skönt! Har börjat semestern med att få mina naglar målade på en nagel salong (deluxe där jag byggde naglarna innan på hansa har även öppnat på Jägersro center, rekommenderas!) sedan åkte vi ner till ribban där Jessica, pappa och hulken tog ett dop. Satte oss sedan på vespa (v. hamnen) och åt, blev pizza till mig och de andra tog pasta. Vad dagen sen har att bjuda på vet jag inte. Alex åker ut och jobbar imorgon så ska passa på att mysa med honom.


RSS 2.0