Italien!

Nu har vi alla ätit brunch här hemma hos pappa. Just nu sitter vi och väntar på att klockan ska bli 12 så att vi kan bege oss mot öresundsterminalen :).
Hoppas att ni alla får en underbar nyårsafton så ses vi nästa år!


Annan dag jul

Nu ska jag och Alex till min morbror och fira jul med min morbror och hela den sidan av släkten :)

Hoppas att ni har en bra jul


All I want for xmas is you!

Bästa julen någonsin och nog den ända julen jag har gråtit som ett barn!

Efter Kalle anka satt vi och åt, det var jag, Jessica, Simon, pappa, mamma, mormor, Arnold och Romeo. Klockan är ca 18:30 då det helt plötsligt ringer på dörren. Jag blir lite rädd/osäker för jag trodde det var en granne som skulle klaga på den höga ljudvolymen eller något, så jag ber pappa att öppna dörren. Han gör det och det är helt tyst. Nyfiken som jag är måste jag kika fram och titta vad som försegår och då ser jag ALEX. Jag blev helt paralyserad och bara stirrar, kan inte röra mig och jag får inte fram ett ord. Efter att ha stått och stirrat som för mig kändes som en evighet (men i verkligheten säkert bara var ett fåtal sekunder) så släpper allt och jag springer fram och hoppar upp i hans famn och tårarna bara kommer. Jessica kommer också ut i hallen och hon börjar också gråta :').

Bästa presenten/överraskningen någonsin. A real xmas miracle!

När vi överraskade Alex familj är också en historia (ingen förutom hans pappa visste om att han skulle komma hem) men inlägget blir nog för långt då.


Julaftons ridning


Julaftons morgon

Vill börja med att säga GOD JUL allesammans. Hoppas att ni får en underbar jul.

Klockan är alldeles för lite, jag har sovit alldeles för lite och klockan ringde alldeles för tidigt. Men what to do? Jag sitter färdig på klädd och väntar på att mamma ska bli färdig. Sedan ska vi bege oss ut till stallet för att rida julaftons kadrilj :). Ska bli väldigt mysigt. Men varför måste det börja så jävla tidigt?!


Mamma

Så skönt att denna jobb helgen är över :D. Efter jobb kom mamma och hämtade mig. Hon hatar att packa in julklappar och jag älskar att packa in julklappar. Så är här hemma och har hjälpt henne med det. Ska även sova här hemma för att vi ska vara i stallet 07:15 imorgon för att rida julaftons ridning.


There is no such thing as too sparkel

Hemma hos Sally igår hittade jag ett nagellack med stora glitter "bollar" tänkte att det skulle bli snyggt att strö över några på mina redan glittriga naglar. Och jag blev väldigt nöjd med resultatet :). Nu är mina naglar verkligen redo för allt detta firande som väntar!


Julmys

Igår efter jobb gick jag bort till Sallys jobb. Sedan körde vi hem till henne (hämtade även hulken på väg). Emelie och Sallys lillasyster Samja var också med. Hemma hos Sally hade vi julmys med risgrynsgröt, lussebullar, pepparkakor, flera olika slags julgodis etc etc..
Har nog aldrig ätit så mycket julgodis i hela mitt liv, så jävla gott. Bra jobbat Sally och Emelie som hade bakat!

Emelie skulle iväg och jobba vid 20 men jag, Samja och Sally satt kvar och snackade ett tag. Sally var snäll och körde hem mig vid 23. Somnade gott sen.

Nu är jag på jobb och jobbar mitt sista helg pass på en månad nu :).


Fredag

Denna dagen har verkligen gått i ett. Började med att städa nästan hela övervåningen, svettigt men behövligt!

När josse slutade jobba så hämtade jag henne på jobb, sedan körde vi ut till Nova. Dels för att handla lite jag behöver och även födelsedags presenter till mitt hjärta som kommer att fylla år när vi är i Italien (1a januari).

När vi körde hem var vi båda vrål hungriga. Lagade tacos och det satt fint i magen :).

Nu ligger vi på varsin soffa, mätta och belåtna med en kopp te.
Kanske blir en sväng ut till Jessica och Minea för att kolla på jessicas nya lägenhet.

Idag har jag på mig en ny mysig tröja från bikbok.


Torsdag

Sitter påklädd för att bege mig till terminens sista ridning.. Sorgligt men sant.

Alex är just nu på väg till Karlskrona där han ska sova på hotell inatt för att han ska vara på båten kl 8 imorgon. Då hade han behövt köra hemifrån mycket tidigt imorgon. Han kommer hem igen den 26 så han ska fira jul på båten :(. Kommer känns tomt på julafton.

Skriver just nu på pappas nya iPad som han fick i julklapp av sitt jobb.. Inte alls avundsjuk ;).


Sister in bag


Done!

Några tusen lappar fattigare, men nu är jag färdig med ALLA julklappar! Så himla skönt :)


OMG

Sista nedräkningsdagen idag, för idag är det 10 (!!) dagar tills vi åker till Canazie,Italien. Kan inte fatta hur snabbt tiden har gått. När vi bokade resan var det alltså 100 dagar och nu är det fnuttiga 10 kvar? Aja, underbart ska det bli iaf!


Sparkel

Titta så fina mina naglar är!! Är verkligen super nöjd. Jag ville ha något som både passar till jul och nyår men ändå en färg som man kan matcha med allt. Så jag valde glittriga och la in en snögubbe på mina ring finger naglar :)
Jag älskar att de verkligen glittrar i ljus. Tyvärr ger inte bilden en helt rättvis bild.


Äntligen

Efter att ha varit säng liggandes hela helgen mår man äntligen bra igen. Man är fortfarande lite små seg, men det är nog mest för att man knappt har ätit något på hela helgen.

Nu är det snart dags att gå till jobb och det känns faktiskt ganska skönt att man kan gå till jobb för januari är en dyr månad!


Köpenhamn

Mår fortfarande skit, kräker några gånger i timmer, vi har inte fått i oss något idag förutom lite vatten. Har testat att äta lite yoghurt idag men har spytt upp det direkt.. Inte så jätte mysigt inlägg, men det är så det ligger till..
Puppe mår lite bättre så det är skönt.

Igår (när man mådde bra) var jag, Alex och Lars i Köpenhamn. Gick runt och strosade lite, kollade i affärer, drack öl, åt god middag osv.
Alex shoppade verkligen loss :). Jag fick "bara" med mig två krämer från clinque, en dagkräm och ett serum.


Vinterkräk sjukan

Jag och Alex har drabbats av vinterkräksjukan. Så där har ni våran helg. Även hulken är sjuk så snacka om sjukstuga här hemma.

Såhär såg hulken ut igår när hela hennes huvud svullnade upp. Stackare!


INGEN vanlig dag!

Idag är det verkligen ingen vanlig dag. Världens finaste hund, hulken fyller hela 3 år! Kan inte fatta hur snabbt tiden går. Tre år sedan jag fick ett mms när valparna precis vad födda.. Crazy. Älskar dig min lilla hund.

Men det är faktiskt inte det ända speciella som inträffar idag, nej idag har jag och Alex varit tillsammans i fyra och en halvt år! Älskar dig över allt annat Alex.


Julklappar

Idag har jag, josse och Alex varit på emporia och idag fick jag faktiskt med mig lite julklappar hem. Min syster är färdig och halva pappa också :). Inte lika mycket ångest nu!


12-12-12

idag är det faktiskt inte en hel vanlig dag. för idag har min käraste namnsdag, så grattis på namnsdagen alexander! firar ni namnsdagar i eran familj? vi gör och visste ni att i grekland är namnsdag ungefär lika stort som ens födelsedag?! ska bjuda alex på en namnsdags fika när han kommer hem.
 

Bruno Mars

haallå, jag bara måste rekomendera Bruno Mars nya album Unorthodox Jukebox, så jävla bra. hans album har gått om och om i mina hörlurar de senaste dagarna. fan vilken röst den människan har. finns på spotify!
 

Träna?

Gud vad kass jag har varit på att träna i några månader nu.. För någon vecka/månad sedan hade jag INGEN träningslust över huvud taget, så då sket jag i det.
Nu är jag skit sugen på att träna men snön har ställt till det för mig. Jag är inte riktigt sugen på att ge mig ut i snön med min cykel och riskera att trilla och skada mig. SPECIELLT inte när jag har en skidresa runt hörnet. Hade nog inte förlåtit mig själv om jag hade gett mig ut på en cykel för att komma till gymmet och bryter benet på vägen..


Tisdag

tisdag idag och jag ska snart iväg och jobba. igår var jag bara hemma hela dagen och tog det lungt, behövdes, var så jäkla seg hela dagen.
 
åh, jag vill bara att denna dagen ska vara över för imorgon kommer mitt hjärta äntligen hem! lite orolig är jag att han ska ut på vägarna imorgon i denna snö kaos. jag vet inte om ni har kollat på nyheterna, men bara igår fick kalmar mellan 40-60 cm nysnö..
men jag litar på att alex kör förskiktigt. är det så att det behövs köras i 30 km/h hela vägen så kommer han att göra det.
 
 
 

Äntligen söndag

(att blogga från mobilen fungerar fortfarande inte)
 
så då var äntligen jobb helgen över, den har gått ganska segt, men det är nog bara för att jag inte hittade på något igår kväll. fast att det är jobb helg brukar jag ändå alltid ha något inplanerat på helgerna. men inte denna. förutom idag.
efter jobb var det raka vägen hem (förutom stop på ica maxi och MAX för mat) för att göra sig i ordning. jag och josse skulle hem på julmys/fest/chill kväll. var där strax efter 19. sara och christoffer bjöd på vin, glögg, godis, pepparkakor, lussekatter.. ja allt du kan tänka dig som hör hemma på ett jul-gotte bord. det var jätte trevligt där hemma, men jag var så trött efter att ha jobbat hela helgen.
 
nu är jag hemma och ska snart tacka för kaffet, mina ögonlock känns vääldigt tunga för tillfället.
 
later
 
 

Twenty

bloggappen i mobilen fungerar inte =/ and I don´t know why? när jag trycker och ska öppna den så är den uppe i kanske 5 sek, sedan bara stängs den ner igen. har testat flera gånger men samma sak varje gång..
 
aja, nu är jag hemma från jobb och har faktiskt inte planer ikväll, så det blir nog bara film och en gotte påse :).
 
idag är det 20 dagar kvar tills italy. det ska bli så jävla skönt att lämna malmö och alla måsten för en vecka. bara åka skidor, festa, goda middagar och umgås med människor jag älskar.
 
 
 
 
 

Så mycket lycka


INSPO


Mys dag

Har haft en riktigt mysig dag med josse idag. Först lunchade vi i stan sedan blev det en lite runda i butikerna, fick med mig en mössa från bikbok.
När vi kände oss nöjda med stan så åkte vi hem hit, kokade lite te, tände värme ljus och kollade på tv. Hittade även victora secret fashion show 2012 så den kollade vi också på, älskar de showerna!

Josse stack för ett tag sedan och jag ligger faktiskt redan klar i sängen. Jobb imorgon och jag behöver sömn!


Outfit

Ready and done för att möta snön. Raggsockar, mysig tröja och mössa. Here I come.


Nu kan resten av veckan komma!

fick ett bra besked ang det jag skrev innan, så nu lägger jag det bakom mig. min vecka har verkligen inte startat bra. men onsdagen har varit bra hittils så resten av veckan, BRING IT ON.
 
IW gick jätte bra och det var skit roligt, jag ska upp till stan om en stund och träffa min tös (josse) så nu är jag på rätt spår igen :)
 
 

damn

igår var det en ännu en dag som var en riktig skit dag. inget jag till ta upp i bloggen, lite för privat. men kan ju säga så här att idag tror jag allt "avgörs". ja det kan hända mycket förändring idag, men jag hoppas inte att det blir så. men om det nu mot alla odds blir så så tar jag upp det här för det är inte något man kan sopa under mattan med precis. det kommer att märkas bigtime.
 
idag ska jag iaf komma iväg och träna, blir IW idag och det ska blir kul, var jätte längesedan jag var på ett IW pass. dock ska det bli spännande och se hur det kommer gå för mig att komma dit, har ju snöat jätte mycket!
 
 
 
 

Ååh

borde verkligen dra till gymmet och träna lite men jag har INGEN motivation över huvud taget.. det var så skönt när det inte låg någon snö på vägarna då man bara kunde sätta på sig ett par jogging skor och jogga en runda. men nu är mitt "gym" igen snöat..
 
känns så himla bökigt att byta om, cykla till friskis i snö, slänga av sig ytterkläderna och sedan ner på gymmet och sedan ta sig hem igen. hade jag haft bil hade det varit en annan femma.
fan vad kass jag är, men idag orkar jag verkligen inte. ska hoppa in i duschen nu och sedan slänga mig i sängen och se någon film
 
 
 

Respekt

Ingen har väl missat att snön har kommit till hela Sverige. Det är både vackert och mysigt med snö enligt mig men med snön kommer också många svårigheter, speciellt i trafiken.
För några år sedan var Alex med om en allvarlig trafik olycka då har voltade på motorvägen. Han körde i 80 km/h på en 110 väg, men även det var för snabbt och han halkade ur vägbanan. Alex hade änglavakt den dagen, han har fått en nack skada som han antagligen kommer att få leva med resten av livet, men han hade lika bra kunnat dö.

Så snälla, alla ni som är ute och kör i detta väder, kör försiktigt! Tänk inte på vad det står för hastighet på skylten, kolla vad det är för väder och hur vägarna ser ut!


Ingen bra dag idag

Alex åkte upp till Kalmar igår och kommer inte hem förrens NÄSTA onsdag och jag saknar honom redan så fruktansvärt mycket. Ska på sjukgymnastik med mr s idag. Stod och ringde på i en halv timme i denna kylan utan att bli insläppt. När jag väl kom in så sa de "oj, ring klockan stod på ljudlös". Ja säg det till mina isbitar till tår.

Hoppas att denna veckan bara blir bättre, annars går jag i ide.


B and J

inatt drömde jag att Beyonce och Jay-Z var här hemma helt random och umgicks med mig. kändes så jävla verkligt som en dröm kan kännas..
 
happ, ny vecka, igen. idag står det jobb på schemat. har bara tagit det lungt hemma hela fm. hade tänkt gå en lång runda med hulken. men hon gillar inte att gå i snö och hon får så himla ont i tassarna av saltet på stigarna.. får åka inom ett apotek och handla tass savla, så får jag se om det hjälper. annars får jag nog ta och leta efter små skor till henne. hon måste ju komma ut på långa promenader även på vintern.
 
 
 

Igår


Första advent

Herregud vilken kväll det var igår! Kom i säng kl 6 och jag vaknade hungrig kl 9 så tre timmars sömn var det jag fick inatt. Så lagom sliten ska vi nu bege oss hem till mamma för advents fika med släkten.


Party

Vinet är upphällt och en del redan i min mage. Sitter nu och väntar på josse, vi ska hem till hennes arbetskollega som fyller 25. Sedan blir det nog utgång :).
Ha en underbar lördag kväll


RSS 2.0