åååååååh

här har man duschat, sminkat sig och gjort sig iordning så ringer mamma nu, jag hinner inte åka upp till stan för att luncha, jag köper med mig en falafel.. happ. men man kan väl se FAB ut när man äter falafel i sitt eget kök också



later

sista februari

haft en väääldigt lugn förmiddag. ställde in mitt friskis pass idag för mamma ska bjuda mig på lunch. hon ringde igår och frågade om vi skulle luncha, då sa jag att jag inte hade råd. mamma: men om jag bjuder då? camilla: jaa, då har jag råd!

så hon kommer nog när som helst. hon sa 12 igår, men tolv för min mamma är vid halv 1-1 tiden.



later

ekonomisk

fan, jag vill bli mer ekonomisk. jag vill kunna spara pengar till roliga, större saker. men när jag inte har något större mål, som en inbokad t.ex resa om tre månader är jag värdelös på att spara. det jag lägger pengar på är kläder och skor. men när jag ser ett plagg som jag vill ha kan jag inte bara låta det hänga, jag får en känsla av att jag MÅSTE ha det. måste måste måste, kan inte leva utan det känsla.

om jag mot förbjudan inte köper det tänker jag på det 24/7 och det slutar med att jag åker tillbaka dagen efter och köper det.

har någon tips mot dessa känslorna?



later

kvällsfika

kvällsfikan idag består av guacemole, morrötter och gurka. såååå gott!



later

sol

har haft en bra dag hittils. tränade i fm, vart IW idag och det var super kul! sedan cyklade jag direkt till maxi för att handla hem det som saknades. ställde mig sedan och lagade lunch. jag lagade det jag och sally lagade i lördags. svamp/köttgryta, hur gott och enkelt som helst. tack för att du lärde mig det sally!

gick sedan upp och la mig i sängen och kollade på några s.a.t.c avsnitt. men efter ett tag blev mina ögonlock alldelses för tunga för att hålla sig uppe längre. somna och vaknade av att alex ringde mig. när vi hade snackat så kände jag att jag var vrål hungig, så jag slängde i mig två mackor.

jag vet att det har varit super fint väder idag. men min kropp ville sova, den ville inte vara ute och få massa D-vitamin. så är det bara. får hoppas på bra väder imorgon också.

later

skönhet

fick denna boken av pappa när jag fyllde år. har läst ut den för ett tag sedan och tänkte nu tipsa er om den.

det är inte en berättelse, utan det är en bok som bara är fylld med massa skönhetstips från topp till tå. det är modellen emma som har skrivit den. hon har jobbat som modell i många år har har träffat de bästa make up artisterna, frisörerna o.s.v.

så om du gillar skönhetstips så kan jag varmt rekomendera denna




later

måndag

avbokade mitt friskis pass idag. känner mig seg och degig i kroppen, kände inte alls för att träna idag. så istället blev det go-frukost med ostbullar från limhamn.

nu håller jag på att lägga upp bilder på facebook från i lördags, men jag vet inte om det är något fel på min dator eller om det är facebook som klyddar. det går så himla segt och ibland låser sig bara sidan och man får börja om igen.. ganska störigt!

jobb idag, det är väl det som står på schemat. alex är nu påväg till kalmar. han har tentor i helgen så han kommer inte hem :(

later

färg

kommer ni ihåg när jag skrev om en förändring jag skulle göra? jag tror redan de flesta av er har förstått vad det handlade om. mitt hår såklart. har gått från SVART till mer rödbrunt. AND I LOVE IT. trivs så himla bra i det. det känns så fräscht.

jag var på frisörsalongen josefinas inne på mobila och min frisör heter Camilla. kan varmt rekomendera henne. hon kämpade med mitt hår i över tre timmar med avfärgningar, färgning och klippning. tack så mycket.



later

galet

hade en galen utekväll med mina tjejer igår. hade så jävla roligt, så fast att jag kom i säng kl 20 i 6 på morgonen så vaknade jag med ett leende på läpparna!

började med att sally hämtade mig vid 5 tiden. då körde vi och handlade på coop. sedan hem och lagade middag. började så smått att dricka vin och göra oss iordning. anneli och josse kom även hem till sally.

vid halv 10 tog vi taxi in till stan. hämtade upp viktor sedan på förfest i västra hamnen hos någon som hette kim var väl sådär där hemma. men det var bara att dricka (HEHE). och desto mer alcohol man fick in i kroppen desto roligare blev det där hemma.

vid halv 1 åkte vi in till stan, mot savoj pekade våra klackaskor. när vi kom in på savoj fick jag en CHOCK! några sällskap som SATT ner och sippade lite skumpa. ville bara där ifrån. men gav det ändå en chans. vi började dansa själva på dansgolvet men när överklassen kollar snett på en när man försöker att ha det roligt fick vi nog och gick efter 20 min.

nästa destination harrys och där inne var det BANANAS. jag hade så jääääävla roligt. dansade så att svetten sprutade och man fick träningsverk i lår och rumpa.

dansade till det stängde, även fast att vi var där i några timmar så kändes det som att det gick så snabbt för att jag hade så roligt.

efter harrys blev det BK som vanligt! var i säng 20 i 6, det är så det ska vara!

TACK FÖR IGÅR MINA HJÄRTAN. GA DAMN VAD KUL JAG HADE OCH JAG HOPPAS ATT NI OCKSÅ HADE DET.



later

shopping

blev en liten shoppingtur på mobilia idag det blev följande saker

fyllde på min hanky panky samling har blivit några stycken nu :). de översta ser gula ut på bilen, men i verkligheten är de NEON gula.
200 kr/st twilfit


BH twilfit 250 kr

5 pack stumper 89 kr HM

hårborsta 110 kr från KICKS

duschkräm 70 kr KICKS


later



FREDAG

började morgonen med en 1 h promenad med hulken. älskar värdet och jag har vårkääänslooor! slängde bara av hulken hemma sedan tog jag bilen och åkte och solade i 15 min. körde sedan ut till limhamn för att överraska älsklingen med ostbullar.

om en kvart sitter jag i bilen påväg till förändring! vad det är får ni vänta några timmar med att få reda på. men jag kan säga såhär att jag har längtat!



later

done

jag har träffat botten. nu är det bara uppåt!

later

against eyeliner

så nu är jag DONE. väntar på att josse ska komma sedan ska vi fara upp till stan.

nu till rubriken. de senaste åren har jag alltid haft eyeline på mig när jag sminkar mig. så har blivit lite beroende av det. när jag har testat att köra utan har jag känt mig så naken och osminkat, så det har alltid slutat med att jag sminkar på en rand.

men jag tycker det är så fint på andra när de inte har eyeline. så idag kör jag på de.fast jag är sugen på att måla dit det, men nej. ingen eyeliner idag. första gången på många år!



later

onsdag

spinning=mer död än levande. fast fan vilken härlig känsla man har i kroppen.

ska slänga i mig världens största lunch nu, är sååå hungrig. sedan blir det promenad i stan med josse.

later

tisdag

måste bara fråga, är det fettis dagen idag?! verkar som det på facebook. jag vill ha en semla!

dagen har börjat super. ställde klockan på 9, käkade frukost. sedan kröp jag tillbaka till sängen och läste till klockan var dags för att bege sig till friskis. där väntade ett IW pass och SATAN vad jag tycker om IW. det är så fruktansvärt jobbigt, svettet bara sprutar men ush vad roligt det är.

nu ska jag ner och slänga ihop en lunch.

ha en bra dag!

later

kärlek

tack för ikväll mina älskade knasbollar.


godnatt

In my PINK world

i en försenad alla hjärtans dag present av alex fick jag ett par rosa träningsskor. behövde verkligen ett par nya träningskor, mina förra var så slitna och de var ett par löparskor, så de hade inget stöd åt sidorna.

har spelat badminton i de, varit på jympa i de och har sprungit på löpband i de och jag måste säga att de är underbara!
valde mellan två par. ett par som bara var som en "extra strumpa" som han på stadium kallade de. men jag tyckte att de var för tunna. eftersom att har jag problem med mina knä så vill jag gärna ha lite stöd under foten. men samtidigt ville jag lätta skor. så tog han fram dessa och de är perfekta!

de är från stadium och kostade 899 kr



later

förlåt

alex jag vill be om ursäkt för att du har en arg flickvän emellan åt. men jag hatar när du åker iväg och vet inte riktigt hur jag ska hantera det. att jag blir irriterad är bara min mask jag sätter på mig för att inte gråta. du ska bara vara borta i tre dagar, men jag hatar det varje gång.

later

lördag

jobb helg för min del. jobb idag gick bra. sjukt tråkigt väder, så fanns inte så mycket att göra. får hoppas på bättre väder imorgon.

pappa har lite gäster här över, så blev tre rätters och mycket snack denna lugna kväll. blev en snabbis inom på statiol halv 12 för jag var så fruktansvärt sugen på lakris. måste vänja mig av lakris, har blivit helt beroende. måste ha lite lakris vaje dag!

jag hoppas att ni har en underbar helg!

later

Safe House

nu ligger vi hemma i sängen, båda trötta efter en lång dag. åkte upp till stan och tog en fika, jag tog en kopp te och en cookie dough cheesecake (gudomligt god, är så svag för cheesecake) och alex tog en macka.

sedan var det movie time. filmen hette safe house och jag gillade den. den handlade om olika agenter, man visste inte vilka/vem som var de onda och vilka som var de goda. spännande ända in i slutet!
vill inte säga förmycket för jag tycker att ni ska se den själv. min absoluta favorit sådespelare denzel washington var med, honom kan man alltid lita på att han gör ett bra jobb.



later


puss

är ny duschad, ny rakad, jag har målat mina tånaglar, jag har färgat mina ögonbryn och sminket är påkletat. nu, vilken sekund som helst kommer alex hem och jag är redo för det ;).

ska ju som sagt upp till stan och kolla på bio och när man bokar biljetter måste man ju hämta upp de en stund innan filmen börjar. så vi ska hämta de och sedan ta en fika innan filmen börjar. jag är inte säker, men jag tror filmen heter "safe house". återkommer om filmen när jag har sett den.

har lite död här hemma, så tog fram kameran och lekte lite med den. så har ni inget annat för er kan nu njuta av bilder på mig HEHE!







later

torsdag 16/2-2012

var bokad på ett spinning pass idag. men min kropp är trött och matt, så jag lyssnar på min kropp idag och hoppar över det passet. håller just nu på att laga spagetti och köttfärsås. pastan håller på att koka så jag tänkte bara säg till er.

alex är påväg hem till malmö i skrivande stund. men han har en bra bit kvar att köra. ikväll ska vi på bio och fira alla hjärtans dag som vi inte fick göra i tisdags. massor, oändligt mycket kärlek till dig alex. du är bäst!

later

onsdag 15/2-2012

njuter av de sista lediga timmarna. sedan ska man jobba i 24 h innan man blir ledig igen.. puh.

blev träning imorse med sally, cirkelgym/IW och det är lika härligt och roligt som alltid. körde sedan tillbaka hit, handlade lite go frukost på vägen hem och avnjöt den.

är kvar här hos sallsan, men hon börjar jobba kl 1, då tar jag en promenad hem. sedan ska jag packa ihop mina saker och bege mig mot mitt jobb. ja det var denna dagen.

ha en bra dag!

later

sallsan

sitter hemma hos sallsan med josse. snackar en massa och bara myser. fick ett vanlijhjärta av sallsan som smakade som en pice off heaven. tack söte. bra alla hjärtans dag!

ska sova här hemma, sedan imorgonbitti ska vi åka och träna tillsammans.

later

Alla hjärtans dag.

hade inget internet igår på jobb, därav inga uppdateringar. igår var det den 13e fabruari, jag och alex har alltså varit tillsammans i tre år och 8 månader. jag måste börja smida planer till vår 4 års dag!

idag är det alla hjärtans dag. vet ni en sak, jag och alex har aldrig varit tillsammans på alla hjärtans dag. antigen har han jobbat eller som detta året varit i skolan. det har aldrig slagit fel.
men jag behöver inte en speciell dag för att visa min kärlek till honom, det tycker jag att vi gör till varandra hela tiden. men att sitta på en mysig resturang med sin käraste idag hade ju inte varit så dumt.

planerna för dagen är att jag ska sticka och träna om någon timme. sedan ikväll ska jag hänga med josse och sallsan. de får vara mina valentines idag <3¨

massa kärlek till er

love of my life


later

never

aldrig trodde jag att vårt gäng skulle splittras. att det var en kille som fick vårt gäng till att splittras är helt jävla ofattbart.

people whose playing with fire gets their fingers burn

later

bakis söndag

i min mage ligger godis, kakor, chips, en cheeseburgare, en pommes och en glass. om ni nu var intresserade av att veta det.

hade en underbar kväll igår. blev utgång med fina människor, gick till harrys och dansade röven av oss. hade så jävla roligt, gick runt med ett leende på läpparna hela kvällen (nästan iaf).

bestämde oss för att gå vidare till etage vid 3 halv 4 tiden. dumt val, det sög på etage, var där en halvtimme sedan blev det fyllekäk på BK sedan taxi hem.

tack för en fin kväll fina människor.

later

utgång

färdig fixat, tre rätters i magen och lite alcohol i huvudet.

förfest hos sally och utgång till savoy (tror jag).






later

beauty



later

Helg!

Hej mina vänner. Ville bara meddela er alla att nu är jag ledig till måndag kl 15 och det känns underbart :)! Är just nu hemma hos alex mormor och morfar. Har varit och köpt en tv till de som alex nu håller på att instalera. Köpte med oss falafel hit (har varit sugen på det i flera dagar nu) till middag.
Later

glitter

hör och häpna. jag tyckte spinningen var rolig! okej, det var en av de jobbigaste jag har gjort, men det var rol-jobbigt if u know what I mean. så det kommer jag lätt köra igen. och det var kul att göra det tsm med en kompis (jessica) för då peppar man varandra till att klara det lilla extra.

efter träningen gjorde jag iordning mig på 40 minuter (dusch och smink) sedan tog jag bussen upp till stan och mötte jessica för lunch på jensens. efter lunchen kom även josse upp. blev en liten runda i stan. fick med mig ett par glitttriga byxor.

tanken var sedan att vi skulle ha lite vin kväll här hemma. men efter lite strul bestämde vi oss för att ha godis-kak kväll framför s.a.t.c.

efter ett och ett halvt avsnitt kom hjärtat äntligen hem. då gick vi ner i källaren och spelade kort istället. alex fick köra iväg och köpa ben och jerry glass till sin pms flickvän.

nu sitter jag här med ansiksmask, ska snart tacka för denna dagen och gosa ner mig med alex.

glittriga byxor från HM 349 kr


later

morgon stund har guld i mun

har precis avnjutit en god frukost och sitter nu med en kopp te i handen. jag är rädd för att jag har ätit för tätt inpå träningen som är kl 12. och det är inte bara träning, utan det är spinning. jag fruktar spinningen. har inte så bra erfarenhet av det. mest för att jag tycker det är så satans jobbigt! jag är heller inget större fan av att cykla.

men jag har bestämt mig för att ge det någon chans till eftersom att det är bra träning för hela kroppen. men om jag inte gillar det så kommer jag inte att fortsätta med det.

tänk på att hitta träningsätt som du gillar. det ska vara roligt och jobbigt att träna. det ska inte vara en pina.

later



smoke.

jag håller ju på att dra ner på min rökning. och jag måste säga att det faktiskt går bra. från början sa jag ju att jag skulle sluta röka. men att bara sluta så tvärt är ju helt omöjligt! så ist kallar jag det för att jag drar ner på det. och om man gemnför med innan så är det en STOR skillnad.

men sedan kommer sådana här "modebilder". tjejen är vrål snygg och det ser så snyggt/sexigt ut att röka. det är sådana här bilder som får mig att bli så jäkla röksugen. och när de röker i filmer!




later


imorgon

kan det inte bara bli imorgon kväll? var snart två veckor sedan jag fick hålla om min älskade och jag saknar honom så jag spricker! satan i gatan vad jag saknar dig alex. puss på dig!

sitter med ny målade naglar och väntar på att de ska torka. sedan ska jag packa ihop mina grejor och bege mig mot friskis. idag är det indoor walking som väntas. körde ett halvt indoor walking pass förra veckan (det var halva lektionen IW och havla cirkelgym) och jag gillade det. det var jobbigt, men roligt!

sedan är det jobb ikväll för hela slanten.



later

saxen och jag

har klippt i ett klädesplagg igen. denna gången var det en tröja som fick sig en make over. köpte den för flera år sedan och har inte använt den en ända gång. så antigen var det dags att slänga den eller dags att göra något med den.

klippte av ärmarna som var konstiga puff ärmar. sedan klippte jag av magpartiet. synd att jag inte tänkte på att visa er hur den såg ut innan. men det var ett reså band mitt över magen, sedan löst tyg under. kanske inte den bästa förklaringen..

ungefär såhär kommer jag matcha tröjan


later

Måndag 6/2-2012

godmorgon sunshines!

vaknade kl 9 av mig själv, fast att väckarklockan står på 11. kroppen är väl van vid att gå upp ganska tidigt efter denna veckan som har varit. men lite mer sömn hade inte skadat.

för en gång skull vaknade jag inte av hunger iaf. helt omöjligt efter vad jag krängde i mig igår. ganska skönt att inte vakna av hunger, hatar att vakna av hunger.

planer för dagen då? ska träna med jessica kl 12, men efter det har jag faktiskt inga större planer. får se vad som dyker upp.

later

Goose bumps

jag får gåshud när jag ser en bild rymden. jag kan inte förklara känslan exakt. men jag blir både ledsen och glad. känner mig väldigt liten, men ändå så stor. på bilden ser jag min värld. när du kollar på den ser du din värld. dina värderingar, dina skratt, dina tårar. det är du som bestämmer vad som ska innefatta ditt liv. är du missnöjd med något, gör en förändrig!

men jag kan ändå inte hjälpa det, jag får frågan i mitt huvud som jag egentligen hatar "vad är meningen med livet?" varför finns jag här, varför ska jag leva, varför ska jag ha det bra? när andra blir våldtagna av sin pappa och sina brödrar.
menå andra sidan tror inte att det finns någon anledning, det bara är som det är. och när det ändå är som det är, gör det bästa av det. det är din värld. måla den med de färger du vill se.



later

the end

så underbart skönt när en jobb helg är över!

efter jobb idag så hämta mamma och jessica mig. sedan körde vi hem till jessica och så åt vi tre middag och godis. kollade även på en film och så det ska låta. en mysig tjejkväll blev det.

nu ligger jag i sängen och kollar på youtube klipp på beyonce. den kvinnan alltså! jag finner fan inga ord! hitta själva och NJUT.



later

Söndag 5/2-2012

jag beslutade mig för att dra med till affi och bengt (mamma och pappas kompisar) och det är jag glad över att jag gjorde.

till förrätt bjöds det på olika snittar. min favorit var helt klart den med gorgonzola ost och vattenmelonsmarmelad. till huvudrätt var det svampsoppa med vitlöksbröd, ostchips och torkad skinka. har nog aldrig ätit svampsoppa innan. men herregud var gott det var. att doppa en bit vitlöksbröd i soppan och sedan mumsa var a little bit of heaven!

till efterrätt, okej detta kanske var det sjukaste. det var som en cheesecaketårta. med ett lager mango cheesecake, ett lager choklad cheesecake, ett lager halloncheesecake och ett lager naturell cheesecake! behöver jag säga mer?!

efter all denna goda mat så hade vi spelkväll med många skratt :)

var hemma vid 1 och somnade som ett litet barn mätt och belåten.

later

Lördag 4/2-2012

hade en super trevlig kväll hemma hos astrid igår. det bjöds på pasta, med salami och sallad. efter maten började vi blanda drinkar. blev caprinja, cosmopolitans och mojitos. dansade och hade kul. men eftersom att det är min jobbe helg tog jag bussen hem vid halv 1. men hade kul så länge det varade!

har ett litet dilemma för kvällen. mina föräldrar ska iväg på middag/spelkväll hos några kompisar och de har frågat om jag vill med de. men jag vet inte.. en kväll hemma med TV´n och en Ben och Jerrys låter inte helt fel i mina öron heller. men å andra sidan, en spelkväll är ju heller inte så fel. sedan att man får en tre rätters på det också. HMMMMM i-landsproblem.

later

sen

nu ska jag ta mitt pick och pack och dra till astrid. där är det middag och drink kväll :)






later


Fredag 3/2-2012

nu bär det av till friskis och svettis för ett gympa pass. tränade detta passet förra veckan också och det har nog varit det roligaste jag har tränat på min träningsvecka. så detta ser jag fram emot :)

träningsbyxor Nike, tränings linne SOC



later

Spinning? Nej tack!

nu är jag hemma, färdig äten och färdig duschad. träningen idag var rolig. hon som skulle hålla det var sjuk, hennes vikarie var en söt liten latino tjej som hade många salsa inspererande steg. jag kan verkligen inte röra mig som beyonce, men jag älskar att dansa så för mig var det bara tummen upp!

nu blir det lite mini spa här hemma. ska fixa mina naglar (både på händerna och tårna), smöja in mig, ansiksmask o.s.v.

btw, har avbokat mitt spinning pass imorgon. jessica, min tränings kompanjon har blivit sjuk, jag har aldrig gått på spinningpass (förutom med fotbollen en gång) och jag är så hemskt otränad. så jag väntar lite med spinning. iaf innan jag går dit själv!



later

Torsdag 2/2-2012

2/2, det betyder att det var en månad sedan vi åkte iväg på skidresan. Gud vad tiden går snabbt!

har jobbar idag mellan 9-15. sen jag kom hem har jag bara legat i min säng och slappat. slängde i mig en pannkaka med ost och korv på innan. var inte så hungrig, men med tanke på att jag ska träna kl 18.15 så kände jag att det var bäst att ha något i magen. de två mackorna jag åt till lunch håller man sig inte på så länge.

förutom att träna ikväll har jag inte något planerat, jag får se vad som händer. men att ligga i sängen och se en film känns inte så dumt. men om någon läser detta och känner för att hitta på något är jag öppen för förslag. är dessutom ledig imorgon :).

later

Godnatt

ska lägga mig och sova nu, jobb imorgon. ville mest bara säga att jag blev på bra humör igen. som jag anade så räddade viktor min dag. han är helt jävla underbar den killen. ville bara att ni skulle veta det.



later

@Viktor

blev en lång och go fika på pronto med viktor idag. sedan promenerade vi hem mot viktor och handlade med oss mat påvägen hem. hemma så slängde vi oss i soffan med varsitt glas vin och kollade på film. efter det satte vi igår och lagade mat (viktor lagade..) mat och vin går alltid hem.
nu ligger vi i varsin ände av soffan mätta och belåtna med vinet trogen i handen!
later

Inte min dag

nej detta är inte min dag idag. är på jätte dåligt humör, känner mig ful och svullen. håret vill inte som jag vill. inget vill som jag vill idag. egentligen vill jag bara krypa ner under täcket och fantisera mig bort till alex (som antagligen inte kommer hem till helgen..). men nu ska jag slänga i mig en macka sedan åka upp till viktor. är det någon förutom alex som kan få mig på bra humör brukar det vara viktor.

later

irriterad

passet gick bra och var jätte roligt, fast jobbigt. styrketräningen gick åt helvete. är så svag i mina armar så att det är pinsamt. benen har jag alltid vara stark i tack vare fotbollen, så det var inte lika pinsamt. konditionen var jobbig, men det var bra musik och bra ledare, så det var roligt-jobbigt.

sen jag kom hem från träningen har jag känt mig irriterad. beror på små saker som egentligen är skit saker, men kan inte hjälpa det. hoppas att det släpper för kl 14 ska jag träffa viktor blomhe för fika. längesedan man såg honom så det ska bli kul att snacka med honom.



later

Onsdag 1/2-2012

så var det februari..

gick precis in på min internet bank och upptäckte hur pank jag var, kan det bli den 25e snart :)?

tidig morgon idag, sally ska hämta mig om 10 min (halv 9) sen ska vi sticka till friskis och svettis johanneslust och träna cirkelgym/indoorwalking. har inte tränat det innan, så det ska blir spännande!

-----------------------

hade en mysig heldag med josse igår. först var vi i stan med jessica, sedan kom sussie och då skulle jessica pysa. jag, josse och sussie satte oss på lilla torg och tog ett glas vin och låtsades som om det var sommar.. gick sådär.

sedan följde jag med josse hem och kollade på svenska top model och krängde. vill egentligen inte säga vad vi åt, men det måste fram. jag köpte först en chokladbulle och lösgodis för 75 kr (sick!). hemma hos josse åt vi pizza, äppelkaka med vaniljsås och sedan vitlöksbröd, och så en massa små godis på det. hahaha svulle kväll!

somnade i josses soffa (paltkoma). josses mamma körde mig hem vid elva. pratade en stund med alex, sedan somnade jag som ett litet barn och vaknade nu i morse när klockan ringde.

later

RSS 2.0