Måndag.

Då var det måndag igen och helgen sprang förbi precis som lediga helger alltid gör. Nu sitter jag på jobb, började kl 14 idag och gissa när jag slutar.. Ca kl 12 på TORSDAG. Japp, nu har jag 96 jobb timmar framför mig. Men när dessa nästan hundra timmar är över så har jag 4 veckors SEMESTER!!! Åh vad jag behöver det!


Middag

Detta blev en perfekt söndag. Åkte ner till små båts hamnen och käkade middag på kajutan med Alex Carina och Borgström. Kan rekommendera den restaurangen om ni inte har varit där innan. Blev ett grill spett till mig med chorizo och kyckling :)


söndag

jag har inte kunnat blogga från mobilen på hela helgen, där av inga inlägg för detta är första gången jag sitter vid datorn sen i torsdags?
helgen har gått snabbt som vanligt. i fredags var vi först på tosselilla, sedan blev det lilla torg och sen hem till fille en sväng.
igår gjorde vi inte så jätte mycket. var och handlade lite saker som vi behöver till new york sedan handlade vi med oss glass hem till anastasia. när vi var där hemma fick jag ett samtal från pappa att hulken var borta. fy fan vilken em/kväll det var.
gick runt i hela gullvik, ringde på varenda dörr och frågade om henne. men ingen hade sett henne. efter 5 h får vi ett tips från kickis mamma att deras granne hade hittat en hund. vi sprang dit och när jag såg att det VAR hulken släppte allt och jag började stor böla och var helt skakis. efter så mycket känslor och så många tankar jag var helt slut i huvudet. så det blev bara en chill kväll här hemma med lite vin och en massa mys.
 
ska om en stund sticka och spela badminton med pappa, jessica och alex.
 
later

HM

Okej idag bröt jag mitt shopping förbud lite.. Var ute på stan och gick in på HM som har helt galen rea. Jag fick med mig två par torser, 30 kr styck, världens finaste kjol för 30 kr och ett par vanliga svarta shorts för 99 kr (ej rea). Shortsen köpte jag för att de är helt vanliga svarta som man kan ha till nästan allt och jag tänkte att de var bra att packa ner i res väskan till USA. Här är en liten sneak peak på kjolen.


Kass

Sorry för kass uppdatering. Men igår var det så himla fint väder så att jag tänkte inte ens tanken att dra upp mobilen eller datorn för att blogga. Går dagen började med att jag hämtade josse vid halv 1 då körde vi upp till stan. Josse gjorde en sak hon har velat göra länge. Men vill inte skriva om det innan hon gör, så det får vänta. Efter det gick vi bara runt i stan och kollade en massa i affärer, tog en glass i solen osv. Träffade på Nathalie också. Så vi satte oss och tog en kaffe med henne. Efter några timmar i stan åkte jag och josse och handlade sedan blev det grillning och efterrätt hemma hos Anastasia. Idag är jag uppe med tuppen (nästan iaf) för att jobba, jobbar mellan 9-15. Känns ändå helt okej, för sen är jag ledig fre, lör och sön :).


TJUGO!

Idag är det exakt 20 dagar kvar tills new york. Iiih det närmar sig med storm steg! Längtar ihjäl mig :D. Det ska bli så underbart att komma iväg bara han och jag.


Runner?

Idag började jag dagen med en 7 km joggnings runda. Kan sammanfatta rundan med FY FAN. Shit, jag har verkligen ingen kondition kvar. Tänk, en gång i tiden sprang jag en mil utan några problem. Och ska jag vara helt ärlig så ville jag stanna och börja gå redan efter 3 km. Det var min envishet och vinnar skalle som tog mig runt de sista 4 km. Ska försöka komma ut lite mer och jogga nu, för herre Gud vilken dålig form jag är i. Just nu ligger jag på vardagsrums golvet och efter svettas. Tyckte att det var den svalaste platsen i huset.


De senaste dagarna i bilder.


Helg.

Jag har ungefär en timme kvar att jobba denna helgen sedan kommer jag inte jobba helg förrens den första september. Just saying! ❤


Söndag.

Igår hade jag och mitt hjärta en super mysig eftermiddag/kväll. Jessica och Kate kom förbi och grillade lite med oss sedan skulle de vidare. Jag och Alex satt på terassen och drack vin och pratade om allt mellan himmel och jord. Mest om New york. Börjar dra ihop sig nu. Eller, börjar och börjar. Det är ca 3 veckor tills vi åker. Men har man väntat i någon månad nu känns några få veckor som ingenting. Jobb idag, sedan är nästa vecka ganska lugn :). Later


Lördag.

Igår fick jag typ de första riktiga sommar känslorna. Jag, Alex, Kicki, Sofia, Astrid, Johanna, Emma och Chrisse åkte ner till ribban och grillade. Vädret var helt okej och vi hittade ett ställe där det var lä. Det var så himla mysigt att sitta där och äta, dricka och snacka en massa skit. När det sedan blev för kallt gick vi hem till Kicki (som bor 5 min där ifrån). Johanna hade gjort pannacotta till oss som väntade på oss där hemma. Hemma hos Kicki fortsatte snackandet och drickandet. Vi tände också en massa värme ljus och grillade marsmallows över de. Nathalie och josse kom också förbi har inte sett de på jätte länge så det var kul att catcha upp med de. Tog bussen hem vid halv ett. Och väl hemma somnade jag och Alex som små barn. Nu är jag på jobb, ganska trött men det går.


Snart!

Förlåt att jag tjatar. Men snart får jag träffa mitt hjärta! Det är så himla dött på jobb så att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Jag bara sitter och glor, finns absolut inget att göra. Så jag sitter bl a och kollar igen kompisars Instagram bilder. Hittade den här fina på mig och Alex från sallys födelsedagsfest på josses Instagram.


Underbar dag.

Idag kan nästan vad som helst hända. Det kommer ändå att vara en underbar dag. För idag kommer mitt hjärta hem! Vi har inte träffats på 15 dagar, men idag får jag äntligen hålla om honom igen! Ååh vad jag längtar!! Började kl 8 imorse och slutar kl 16 då ska jag springa raka vägen hem till min älskling!


Sjöbo markan.

Det blev att jag josse, Kate och Jessica körde till Sjöbo marknad. Körde dit nästan direkt efter att jag hade slutat. När vi kom dit var alla hungriga så vi gick och köpte varsin langos. Men det kommer jag nog aldrig att köpa igen. Inte så gott! Sedan gick vi runt och tittade, shoppade, åt (kändes som man åt hela tiden). Fick med mig lite fynd hem bl a ett linne som jag har velat ha jätte länge. Vi avslutade dagen med churros med glass och chokladsås. Men tyvärr var inte de så jätte goda :(. Nu sitter jag med ansiktsmask, snart dags att tvätta av den. Sedan blir det sängen. Börjar kl 8 imorgon.. Blir lite bilder från Jessicas, kates och josses Instagram. Men kanske bättre än inga?


Torsdag.

Har bara 2 timmar kvar att jobba idag, började kl 9 och slutar kl 15. Skönt med ett kort pass. Fredag, lördag och söndag är alla långa pass. Om vädret håller idag så ska jag, josse, Jessica och Kate till sjöbo marknad. Håller tummarna. Men man vågar ju aldrig hoppas för mycket med svensk sommar. Det var längesedan jag var på Sjöbo marknad. Var där med josse för 2 eller 3 år sedan. Om det nu blir av ska det bli kul att kolla på massa krims krams och äta något fettigt som är dåligt för kroppen ;)


Home sweet home.

så nu är jag hemma igen efter mitt första pass på lyckan efter över ett år. tiden gick inte såå himla långsamt som att jag trodde att den skulle gå. så det var skönt.
 
är som sagt hemma nu, ska snart gå och tvätta mig sedan ska jag lägga mig och läsa en stund innan jag tackar för dagen. jag får ta vara på de timmarna jag faktiskt får sova, intensiv vecka, CHECK!
 
later

Lång dag.

Idag är jag tillbaka på mitt gamla jobb. De ringde i våras och frågade om jag ville jobba lite extra här och jag trodde inte att jag hade så mycket extra i somnar så jag tackade ja. Men nu har jag ju jätte mycket extra på mitt vanliga jobb så jag ångrar mig att jag tog detta. Men vad ska man göra? Jobbar mellan 12-21:30 och detta kommer bli en lååång dag. Det är vara att bita ihop och tänka på pengarna.


I ett.

Denna dagen har verkligen gått i ett. Men vilken dag det har varit! Jag mötte josse vid 12 på södervärn. Då tog vi bussen till Hököpinge där hennes kusin bor. Hon blev mamma för ca 2 veckor sedan så vi var och hälsade på henne och hennes söta son. Vid 4 tog jag och josse bussen tillbaka till malmö. Blev en mini runda i stan. Sedan satte vi oss på TGIF och beställde in mat. Blev min favorit fajitas, så himla gott. Min syster och Kate kom också och mötte upp oss och käkade med oss. Efter maten satt vi och drack vin och snackade. Nu ligger jag och njuter efter en underbar dag med Ben&Jerry och kollar på TV. Imorgon är det back to work.


Abstinens

som jag kanske har nämnt innan så har jag shopping förbud fram till New York. och så här länge som det har gått nu utan jag har shoppat har det nog aldrig gått. jag vill bara shoppa nu!
är inne på alla olika nätshopping sidor och det kliar i fingarna, vill bara trycka på "köp". och ibland tänker jag "men en sak kan jag ju unna mig.." men nej. vill ha varenda krona till new york. och om jag köper en klänning här hemma blir det en klänning mindre i new york. och var köper jag helst nya kläder?
 
men till er som får shoppa kommer fin fina klänningar, alla från Nelly. och jag tror t.o.m att alla är under 500 lappen.
 
 
 

Video.

Videon la jag upp bara för att testa och se om det gick och det gjorde det tydligen. Om ni läser min blogg via era mobiler så måste ni ladda ner videofyme så kan ni se dem där igenom.


Test


När 1+1 blir 1


Måndag.

Helgen gick allt för fort och nu är det åter måndag och jag har en jobbig jobb vecka framför mig.. Men Alex kommer hem på fredag så jag ser ljuset i tunneln! De senaste dagarna (veckan) har vin, fest och god mat prioriterats så nu är jag ute på en 5 km runda med hulken för att rensa kroppen lite. Härligt!


Who´s there so save the girl, after she saves the world.

amazing utgång med josse ikväll/natt. drog till klub F och där var det mycket folk och bra musik, då det var bara att dansa tills man inte kunde stå längre. jag gillar klubb F jätte mycket. bästa stället att gå ut på i malmö just nu entligt mig. så har ni inte testat det så rekomenderar jag det!
 
var där tills de tände i taket då kändes det som att det verkligen var dags att gå. gick till MAX för fylle käka lite. nu är jag hemma men jag är inte trött, konstigt som fan med tanke på att klockan snart är 6 på morgonen..
 
har tyvärr inte en ända bild från ikväll, fast att jag hade med min kameran. dåligt dåligt!
 
jag försöker vara stark och stå emot men just nu kan jag inte stå emot längre. mina tårar rinner ner från mina kinder av saknaden efter alex. jag älskar att vara kär, men det är fan jobbigt att vara ifrån den personen man älskar mest i hela världen så pass mycket som jag och alex är ifrån varandra. kom hem nu mitt hjärta!
 
Beyonce - Save the hero
http://www.youtube.com/watch?v=koqDNbLLE-Q

Förfest.

Sitter hemma med josse och har en förfest för oss själva :). Ska ut till klub F sen och dansa röven av oss. Jag är så jävla dans sugen så att jag knappt kan sitta stilla! Hoppas att alla ni får en lika bra lördag som jag kommer att ha.


Grattis!

idag fyller världens bästa svärmor år. stort grattis till dig anastasia. hoppas att du får en underbar dag!
 

Tips!

Måste tipsa er om att Kicks just nu har 2 för 79 på Mavala nagellack! Dessa två fick följa med mig hem idag. Det mörka ger sig inte rättvisa med färgen på bilden. Det är mer plommon lila i verkligheten.


Ähm, ja tack!


Fly

Denna dagen har verkligen flugit förbi! Men vilken underbar kväll/natt jag har haft. Träffade Kicki vid 19, då gick vi och handlade på maxi. Sedan tog vi bussen hem till henne så lagade vi mat, åt drack och snackade. Det var hur längesedan som helst det bara var jag och Kicki så det var jätte mysigt! Vid halv 10 hoppade vi på bussen (där även josse var) mot lilla torg. Satte oss på mellow yellow och beställde in vin. Efter ett tag kom också Sara och sara förbi. Satt där tills det stängde sedan tog jag och josse bussen hem tillsammans. Nu är det sov dags för mig. Sov gott <3


inte vilken dag som helst.

idag är verkligen inte vilken dag som helst. för det första är det den trettonde vilket betyder att jag och alex har varit tillsammans i fyra år och en månad! sedan är det exakt en månad till vi åker till NYC och även exakt 30 dagar! woho, can´t wait!
 
jag och alex har räknat ut att den dagen vi åker till new york (13e augusti) har vi varit tillsammans i 50 månader. vilket sätt att fira det på va :)? kan inte komma på något bättre faktiskt.
 

fredag.

slappaste dagen ever hittils. jag ligger bara i min säng och sappar runt på TVn. har inte gjort en ända sak idag and I love it och jag tror att min kropp behöver det. men snart får man väl ta tag i dagen och hoppa in i duschen och fräsha till sig lite. har inga planer nu på dagen. men ikväll blir det nog några glas vin på lilla torg.
 

Mitt i natten.

var en undebar kväll hos viktor med trevligt sällsap, god mat + efterrätt och gott vin. med det i kombo kan det aldrig bli fel.
blev inte jätte sent hemma hos viktor. pappa kunde hämta mig så jag slapp att ta bussen mitt i natten.
 
men när jag och pappa kom hem satte vi oss på terssen och delade en flaska vin och bara pratade om allt mellan himmel och jord. jag kommer inte alltid överrens eller håller med min pappa, men han är den underbaraste människan och jag älskar honom av hela mitt hjärta.
när vin flaskan var slut kände vi att vi inte riktigt var redo för att lägga oss än så vi tog varsin öl. men när den var slut fick det räcka.
 
sitter nu i sängen med ansiksmask, trött som fan är jag, men vad ska man göra. vill man vara fin så får man...
 
nej nu säger jag godnatt. tack för ikväll finaste vänner.
 
later

Torsdags mys @Viktor

Sitter nu i bilen påväg till Viktor. Blir middag och vin där hemma. Petri gänget kommer också :). Jag är ledig imorgon och Viktor har semester så kommer nog vara där ett tag.


Torsdag.

Har precis kommit till jobb, slutar kl 15 så jag har ett kort pass idag, skönt! Idag är det sista passet på denna veckan sedan är jag ledig i tre underbara dagar. På två veckor har jag bara varit ledig en dag, så det ska verkligen bli skönt med lite sammanhängande ledighet. Och jag ska verkligen försöka njuta för nästa vecka är ännu en mördar-vecka! Later


Black and white


I totally lost myself.


Lovely.

Det var jobbigt att träna idag. Tre veckor utan någon träning över huvud taget har satt sina spår. Men attans vad härligt det var att få röra på kroppen igen! Jag hade nästan glömt bort känslan när man är färdig duscha efter ett pass, jag hade nästan glömt bort hur god maten smakar efter att ha kört slut på sig själv. It makes it all worth it! Nu är jag på jobb, jag började kl 15 och slutar 15 imorgon. Dessa 24 h pass är så dryga!


Tisdag 10/7

Godmorgon.
Idag ställde jag klockan på 9 för idag ska jag träna. jag har inte tränat på över 3 veckor för att jag har varit sjuk och jag är alltid rädd för att börja träna förtidigt, innan sjukdomen är helt ute ur kroppen. men idag känner jag mig helt kry så jag ska ge det ett försök att komma igång igen. önska mig lycka till.
 
later

Foundation

sensate tiden har jag användt foundation från M.a.c, jag köpte den i december/januari och den är inte slut än. men idag när jag var i stan så köpte jag en ny från Lancome och slänge min från m.a.c.
jag har på senaste tiden fått lite sämre hy och jag tror det beror på att min foundation från mac har "gått ut" att jag har haft den för länge helt enkelt och att den har blivit dålig, precis som mjölk kan bli sur.
jag var inne och googlade och då stod det att man ska ha sin foundation i ca ett halv år och jag har ju haft min från m.a.c längre.
 
jag har även läst att om man har känslig hud som lätt kan få finnar/utslag så ska man hålla sig bort från foundation från m.a.c.
 
jag har läst att teint idole ultra 24h från Lancome ska hålla huden matt länge (det har jag ganska mycket problem med att jag lätt blir glansig i ansiktet) så det var den jag köpte, det ska bli spännande att se vad jag tycker om den. den kostade 450 kr som jag tycker är ganska maffigt, men är den bra så är det värt det. jag köpte min på kicks.
 
om M.A.C från http://fromrebwithlove.com/ 
 
 
 
om Lancome teint idole uttra från make up artisen http://gabriellaelio.blogspot.se/
 
later
 
 

viktor

så nu har jag slappat färdigt och är färdig för att bege mig upp till stan och träffa världens bästa viktor. längesedan jag var i stan och det var ännu längre sedan jag träffade viktor så det ska bli kul!
 
 
later

Måndag.

Idag är jag ledig och det tänker jag fira med att göra så lite som möjligt. Blev väckt av att några ungar skriker precis utanför mitt fönster, inte det ultimata sättet kanske. Men det gör faktiskt inte så mycket för jag kan ligga kvar här i sängen hur länge jag vill och bara dra. Och det är exakt vad jag hade tänkt göra denna fm.


Äntligen

så, äntligen var denna veckan över. 84 h arbetande är över för denna gången och det känns jävligt najs. när jag kom hem slänge jag av mig jeans och tajt tröja och slänge på mig shorts och linne och hällde upp ett glas vin till mig som jag känner mig så förtjänad av.
 
min syster och kate kommer hit så ska vi grilla och bara ha en mysig tjej kväll. pappa är borta på annat håll. kan inte tänka mig ett bättre sätt att avsluta denna veckan på (såklart bättre om alex hade varit med,men nu är läget som det är) som för övrigt har kännt ha varat för evigt.
 
saknar mina vänner, träffade josse i fredags men förutom det känns det som evigheter sedan jag träffade mina finaste vänner. hoppas att vi är lediga ungefär samma dagar nästa vecka. <3
 

Dresses.


Astrid.

Haft en jätte mysig kväll hemma hos Astrid. Hon bjöd på ostbricka och sommar sallad till det. Ni som känner mig vet hur mycket jag älskar ost så denna middagen var som gjord för mig. Efter maten fick vi den sjukaste efterrätten, vet inte hur jag ska förklara den, går nog bara med bild. Även den var as kalas god! Blandade lite drinkar och så sen. Men vid 12 gick jag bort mot bussen. Måste överleva morgon dagen med och så slut som jag är i min kropp behöver jag varenda minut av min sömn. Så nu säger jag Godnatt!


lördag.

sitter ny duschad här hemma. ska snart börja göra mig i ordning, ikväll blir det dinner party @ astrid.
 
idag kunde jag logga in på min blogg med min mobil. men när jag hade skrivit ett inlägg så kunde jag inte publicera det? ibland klyddade det även när allt var som vanligt. men försökte ladda upp det säkert 5 ggr men det ville inte. hoppas att det rättar till dig så småning om.
 
hoppas att ni alla får en amazing lördag kväll.
 
later

Fredag

efter att jag hade sett klart Beyonce konserten (som är AMAZING) gjorde jag mig iordning och sedan körde jag ut till josse som satt barnvakt åt sötaste Minea. jessica (Mineas mamma) satt i ett annat rum och hade nagelkunder. efter ett tag vad hon färdig och då körde vi till entre, kollade runt litei affärer. jag bröt mitt shoppingförbud och handlade ett par shorts. de var nersatta från 250 kr till 100 kr så jag har faktiskt inte dåligt samvete över det.
 
efter att vi hade gått runt lite satte vi oss och fikade på barista, blev att jag handlade min middag där, bulgur med hallumi som jag varmt kan rekomendera!
 
efter vår tripp på entre körde vi hem mot jessica igen, jag och josse tog min bil och körde hem hit. satte på Beyonce konserten (jag får aldrig nog) och josse tyckte också att den var as bra.
 
tanken var att vi sedan skulle vidare till sara, men både jag och josse var helt slut så vi sket i det. jag körde hem josse och nu ligger jag i min säng. ska snart gå och tvätta bort sminket sedan ska jag dyka ner i min bok. imorgon kallar jobb igen..
 
tack för en underbar dag josse, jessica och minea.
 
later

Beyonce

När jag kom hem från jobb imorse möttes jag av ett paket från CDON. det var inte mindre än beyonce konserten I´m som hade kommit. så nu har jag bäddat ner mig i sängen med en kopp te och ska njuta av vackra toner och sjuka moves av den bästa av den bästa Beyonce.

Ringar

jag och mr s var nere på stan en runda för ett tag sedan. gick en sväng inne på HM och hittade dessa ringar. jag har alltid tyckt om ringar, men de flesta jag har är väldigt stora så jag passade på att köpa lite mindre.
4a packet kostade 40 kr och de silvringa ringarna kostade 50 kr.
 

Onsdag 4/7-2012

min blogg suger just nu. dels för att jag inte kan blogga från mobilen, det är ju där jag har alla roliga foton osv. sedan är denna veckan helt insane med jobb. jobb varenda dag och långa pass. förutom idag, idag slutar jag kl 15. sedan ska jag och alex hem till hans mormor och morfar och äta middag där med hans familj.
 
imorgon börjar jag kl 9.00 på morgonen och slutar kl 9.00 på fredag morgon (24 h pass) och alex åker ut på fredag morgon innan jag har slutat jobb. så ikväll är våran sista kväll tillsammans, sedan ses vi inte på två veckor.. suger balle att jag jobbar såhär mycket just denna veckan. men vi vill ju ha så mycket pengar som möjligt till USA.
mina ögonstenar. älskar er.

40.

idag är det exakt 40 dagar tills vi åker till new york. jag började min nedräkning på 70 dagar och jag kan inte fatta att det redan har gått 30 dagar. but I like it.
 
förutom att det är 40 dagar tills NYC så är det exakt en månad till min semester idag. en månad, hoppas den går snabbt för jag är i behov av semester!
 

söndag

vilken fantastik underbar helg detta har varit. grillning med kompisar i fredags, lilla torg och utgång igår och idag körde vi (jag, alex, lars, carina och corre) ner till höllviken där vi träffade alex farfar och käkade tillsammans och sedan kollade vi på matchen på samma ställe.
 
var på en resturang som hette millenium och där var jätte god mat. jag beställde in oxfile och den smaka precis som en oxfile ska smaka. synd att blogg.se fortfarande inte fungerar i mobilen för jag har både bild på mat och efterrätt där. har ni instagram så gå in där och kika. heter camillakarlstrom på IG
 
nu börjar en helvetes vecka med jobb. det blir ingen mjukstart direkt. 24 h pass imorgon, det är bara att köra! så det är bäst att man får lite sömn nu.
 
later

första juli

ja ni läste rätt på rubriken, första juli. man kan ju hoppas att sommaren kommer nu för juni var ju inget att hänga i granen..
 
hade en underbar dag igår. jag, alex och borgström åkte ut till borgströms komips i västa ingelsta där vi satt och njöt i solen med kalla öl (cola för mig som körde). efter drygt en timme drog vi igång grillen och grillade fläskfile. mumma!
 
efter ett tag åkte jag och alex hem, hämtade emil påvägen sedan körde vi hem och satte oss på terrassen och tog två glas rose. sedan gjorde jag mig iordning och efter det tog vi taxi till sofia (där även kicki var) som hade ordnat med bål och snacks.
vi drog till lilla vid 23 och mötte upp gullviksgänget. blev några drinkar där. måste rekomendera er att testa big appel mojito, as god!
 
vid ett vandrade vi bort till club F och dansade tills de stängde kl 4. en helt perfekt lördag!
 

RSS 2.0