fredags mys.

förutom ett träningspass på friskan vid lunch tid har jag bara legat hemma och slappat. efter träningen var jag vrål hungrig och gjorde egen falafel. jag vet inte om det var för att jag var vrål hungrig eller vad det var. men det var nog den godaste (eller två godaste blir det ju) falaflarna jag någonsin har ätit :)

nu ska jag möta mamma på coop och handla hem fredagsmys, sedan hem till henne och spendera kvällen med henne och simon. är himla sugen på något sött,men jag vet inte vad..

ni får ha en bra fredagskväll!

later

WORD.






I say brr

jag har hängt undan min vinterjacka två ggr detta året. fick ta fram den sist för att det blev kallt i sverige igen. men denna gången (förra veckan) tänkte jag att nu kommer jag inte behöva ta fram den igen. så igår visar josse mig att det ska bli KALLT igen. tre fjuttiga grader.. happ, blir väl att man får ta fram den igen. sverige, sverige..

later

kasst

haha fan vad kasst inlägg det förra var. men hade en minut på mig att skriva ihop något och det blev som det blev tyvärr..

har mått jätte konstigt hela dagen idag. på jobb var jag så sjukt trött, det kändes som att jag kunde somna vilken sekund som helst, sittandes, ståendes, you name it. en jätte obehaglig känsla som jag aldrig tidigare har haft.
sedan har jag även frustit konstant hela dagen idag .när vi satt på lilla torg och drack vin visste jag inte vart jag skulle ta vägen, hela min kropp skakade av kylan. visst det var kallt, men det var ju inte så att det var minusgrader (fast det kändes som det).

när jag sedan satt på min cykel hem fick jag så sjukt ont i öronen och började känna mig febrig. har känt mig lite små kass ikväll hemma hos josse också. men nu när jag ligger här i min säng känns det hur bra som helst.. kan någon förklara detta för mig?

later

torsdag

jobbade mellan 9-15 sedan direkt efter jobb mötte jag upp josse istan. gick en runda med henne sedan satte vi oss på lilla och tog ett glas vin. nu ligger jag hemma i sängen, men ska masa mig upp nu med det samme och gå mot bussen som ska ta mig till josse. (hade en cykel i stan som jag var tvungen att få hem).

denna kvällen ska spenderas i josses säng under 500 täcken. fy fan vad jag fryser!

later

nighty night

haft en mysig kväll på lilla torg med nathalie, kicki, johanna, viktor och astrid. öl vin och mycket snack!

ska upp tidigt imorgon, jobb kallar. så godnatt på er.

later

onsdag 28/3-2012

jag är inne i en "glad period". det känns som att jag går runt på moln och bara ler. jag vet att jag inte kommer känna såhär föralltid, så därför njuter jag extra mycket av det under tiden den varar.

vet inte varför jag känner mig såhär, vårkänslor? kärlek? det kan bero på kärlek, för såhär kär som jag är just nu har jag aldrig i hela mitt liv varit.

vill skriva detta här för jag hoppas att min lycka kanske smittar av sig till er också, så att ni får känna likadant som mig. jag hoppas verkligen att ni gör det.



later

bok tips!

måste bara tipsa om denna boken som jag läste ut för någon vecka sedan. det handlar om en tjej (crystal renn) som blir upptäckt av en modellagentur. han sa att hon kan bli världens främsta modell, bara hon går ner en himla massa i vikt.

hon kämpar och kämpar för att gå ner till size zero och gör även det. men modellkarriären slår aldrig igenom. den slår inte igenom förrens hon skiter i size zero och går upp till normal vikt. idag är hon en av de mest framgångsrikaste plus size modellerna.

tycker att boken var riktigt bra och mycket intressant. det är en bok som jag tycker att alla (främst tjejer) ska läsa. det är många som tror att bara "jag går ner i vikt" blir man lycklig. men lycka sitter inte i vikten man går runt med, i håret på huvudet eller musklerna på armarna. lycka kommer och kommer alltid komma från insidan.




later

beyonce!

konserten "beyonce live at roseland" damp ner i min brevlåda igår. älskar den konserten. det är en och en halv timme goosebumps. har sett den på youtube ax antal ggr men var tvungen att ha den hemma i min ägo. såg den igår på jobb och den är amazing. ni måste se den!





later



måndag.

idag känns det som en riktig måndag. solen skiner och man vill inte till jobb. men, inget jobb, inga pengar..

en vecka tills jag träffar min alexis igen, men då har vi en vecka tillsammans. jag saknar min hund också som har varit hos josse under tiden jag har varit i kalmar. får hämta henne imorgon och då ska hon få en himla massa pussar. tänk vad en hund kan göra <3

snart kommer amanda hem. ska vi skönt att få hela ligan samlad igen. ska bli så sjukt roligt att höra om alla crazy saker de har varit med om.

aja, en himla massa babbel här ifrån. men som sagt, måndags tankar.

ska snart bege mig till friskis för ett gympa pass. kommer nog inte gå så bra efter all misshandel jag har utsatt min kropp för denna helgen. men så värt det.

later

home not so sweet home

jaha, då var denna helgen över jag vill bara säga JAG VILL INTE ATT DEN SKA VARA ÖVER. fy fan vad roligt/underbart/amazing jag har haft det.

gårdagen var ganska lugn till att börja med. jag och alex lagade middag och drack vin. sedan kom alex gamla jobb kompis andreas över. jag har träffat honom ett antal ggr innan också. han var bland annat med i sälen för ex antal år sedan. men jag har nog inte träffat honom sen dess så det var kul att sitta och snacka med honom. ni som var på min och alex inflyttningfest har också träffat honom. den blonda göteborgaren.

vid 21 tiden drog vi på förfest hos alex klasskompisar. drack en himla massa mojitos och vi alla blev ordentligt runda om våra fötter. vid 00 tiden styrde vi klackarna (eller, jag var den ända som hade klackar, vi var två tjejer och resten grabbs) mot harrys. inte lika bra som i malmö men ändå bra!

dansade hela natten lång, dansade så att mina skor t.o.m gick i sönder :) var där tills de stängde. sedan gick vi till max. men jag och alex sparade oss med natta maten tills vi kom hem.

vet inte när vi var i säng, vill nog inte veta heller.. underbar kväll!

idag har vi degat sönder oss i soffan framför TVn. fick stressa iväg till tåget som gick kl 19. 4 timmar senare ligger jag nu i min säng med ett leende på läpparna. ler för jag har den bästa pojkvännen jag kan tänka mig som jag älskar mer än vad jag trodde var möjligt, ler för att jag älskar livet och njuter varje sekund. den ända som har lidit denna helgen är min plånbok. men who gives?

later

Hej

Just nu


Puss

Har precis ätit tacos med mannen min. Nu håller vi på att göra oss iordning och värmer upp för kvällen.


lördag-kalmar

blev att vi stannade hos alex klasskompisar hela kvällen. hade det så himla trevligt där och varför byta ett vinnande koncept? var väl där till 2- halv 3 tiden. när jag och alex sedan kom hem så käkade vi natta mat. sedan kollade vi dagens bb avsnitt. efter det var alex super trött och jag var super pigg. don´t ask me why..

låg i sängen och snackade med alex tills jag inte längre fick något svar. då var det dags för mig att också försöka somna.

vaknade för en stund sedan, men fråga inte mig hur det är möjligt att jag är pigg kl 9 när jag somna vid 5 tiden igår?

aja, idag blir det chilling, ska nog upp till stan och få alex klippt. han har samlat på sig en man :) sedan ikväll blir det party för hela slanten!

ville även passa på att säga att jag är så JÄVLA lycklig för tillfället. livet känns så underbart och jag hade inte velat ändra på en ända sak.

later


In i dimman


update

nu har vi ätit go middag och druckigt vin. nu ska vi vidare till alex klasskompis och dricka ännu mer, sedan kommer vi sätta oss på något ställe i stan. det är planen iaf. men sedan om vi följer den är en annan fråga.


läderarmbandet köpte jag idag på scorette för 30 kr


later

ups, I did it again

när alex kom hem från skolan vid tolv käkade vi lunch hemma sedan gjorde vi oss iordning och körde upp till stan. gick en runda och jag RÅKADE shoppa lite. var inte alls meningen, men det bara hände. what to do?

påvägen hem handlade vi med oss mat, godis, glass och massa olika kakor. väl hemma sattt vi och fikade tills vi fick blodsocker fall och somnade. eller alex somnade, jag satt och kollade på en dokumentär om andra världkriget.

nu ska jag väcka alex så att vi kan laga mat. sedan får vi se vad kvällen tar oss. chill kväll med film eller go bananas?

later

fredag-kalmar

later

kalmar

nu är jag framme i kalmar. tågresan gick helt okej. satt baklängen så hade lite huvudvärk när jag var framme (blir jätte lätt åksjuk).
det satt en kille brevid mig hela vägen från malmö till kalmar. när jag tog upp min godispåse så frågade jag honom om han ville ha. han blev chockad och nästan lite rädd över att jag frågade honom, men det var en bra isbrytare. satt och små snacka med honom, lyssna på musik och läste. så tiden gick ganska snabbt.
alex mötte mig vid central stationen, sedan körde vi direkt och handlade pizzor. var vrål hungig så pizzan slank ner som ingenting. nu ligger jag mätt i soffan och väntar på att alex ska bli klar i duschen, sedan ska vi gå och handla. det är väl allt som händer idag.
jag glömde tyvärr min kamera (ARRHG :@). så jävla störigt. men håll utkik på facebook efter mobil bilder..
later

torsdag.

hemma en snabbis innan det är dags att bege sig till centralen för att hoppa på tåget mot kalmar! ska bli kul att se alex lägenhet och det ska bli skönt att lämna malmö över en helg.
denna helgen kommer bestå av fest, mys, mat och en jävla massa kärlek. 

ska försöka uppdatera er så mkt som möjligt, men om det inte kommer upp så många inlägg är jag upptaget med annat, HEHE!

ni får ha en underbar helg mina hjärtan. det ser ut som att det kommer bli as fint väder här nere, så njut. får se om jag har samma tur uppe i kalmar.

nej nu måste jag packa det sista!

later


hemma

hemma efter en härlig eftermiddag i stan. jag och josse gick raka vägen mot lilla torg när vi kom upp i stan. satte oss på victors och besällde in vin.
satt och snacka, drack och rökte i någon timme tills emelie kom och joina oss. tog ett glas med henne också. sedan bestämde vi oss för att gå över till fridays och dricka drinkar istället. men efter att ha lånat deras toa så bestämde vi oss för att dra och käka istället. tryckte i mig stans godaste kycklingkebab med fetaost. var inte så hungrig, men hade bara ätit frulle och lunch så visste att jag var tvungen till att äta. och det är jag glad över. för DAMN vad god den var.
det är det falafelhuset vid centralen, TRY IT!

stack hem till mig och hämtade hulken, sedan ut till josse för att lämna hulken. jag ska ju upp till kalmar i helgen så hulken ska vara där.

nu sitter jag i soffan och försöker fixa mina KAOS naglar!

bra onsdag!



later

onsdag

nu åker jag upp till stan och njuter av solen med josse och emelie.



later


tisdag

hade ställt klockan på 9, när den ringde ville jag bara stänga av skiten och somna om igen. men så blev inte fallet. åt frukost och en stund efter det åkte jag till friskis och körde ett IW pass.
min kropp var seg idag. efter bara halva passet kände jag mjölksyran i kroppen, så sista delen av passet var en pain in the asst, att kämpa emot mjöklsyra i ca 20 minuter är ingen höjdare.

men efter passet var det såklart hur skönt som helst och värt varenda liten svett droppe.

kom hem och och duschade. sedan lagade jag en stor och god lunch. nu ligger jag i sängen mätt och belåten och njuter av de sista minutrarna innan det är dags att bege sig mot jobb.

later

happy

fick precis reda på en mycket bra sak, så nu är jag glad!

nästan lika glad som denna bilden gör mig<3


later

kraft

måste samla kraft för att hoppa in i duschen. väntar jag 5 minuter till så somnar jag och det vill jag inte, inte innan jag har duschat iaf

later

Monday all over again

foto uppladdningen bråkar fortfarande med mig på facebook, why?!

happ, så var det måndag igen. men det har jag inget emot för detta kommer att bli en bra vecka. ska försöka njuta av den så mycket som möjligt.

idag: take a chill-pill
tisdag: jobb
onsdag: träffa några underbaringar
tordag:jobb sedan hoppar jag på tåget mot kalmar
fredag: kalmar
lördag: kalmar
söndag: kalmar, tar tåget hem till malmö vid 19



later

söndag

då var denna veckan och det fick ett bra avslut. dels det med jobb, men kvällen har jag spenderat med familjen och med min underbara sally. har snackat en massa och ätit godis så att det sprutar ut genom öronen.

sen jag kom hem har jag försökt att lägga upp bilder på facebook från gårdagen. men den bråkar fortfarande med mig.. orkar inte hålla på med det mer nu utan jag ger det ett nytt försök imorgon igen.

nu ska jag in och tvätta av mig, sedan dyker jag ner i min bok.

kom på att jag glömde visa er hur jag såg ut igår. invigde mig beyonce klänning. tyvärr har jag ingen helkroppsbild. finns bilder på hur klänningen ser ut längre bak i bloggen för er som dör av nyfikenhet. håret hann/pallade jag inte fixa så det fick bli wild and crazy


later

FLYT

snacka om att ha flyt! jag hade bytat mitt pass idag så istället för att börja kl 9 imorse så har jag bytat så att jag börjar kl 17 istället och jobbar natten. inte så sugen stack jag till jobb. men när jag kom till jobb är där en till som har fått mitt pass lovat av vår handläggare.
jag blev fly förbannan och ringde till jouren och förklarade situation och skällde ut de för att det inte ska gå till såhär. som tur var var det vår handläggare som hade jouren denna helgen. hon visste ju att det var hon som hade gjort fel så till svar fick jag "camilla eftersom att du har jobbat så mkt denna veckan så kan du gå hem med full betalning". HALLELUJA!

så åkte hem till mamma och åt lasange som blev över från igår med vitlöksbröd. nu sitter jag och mumsar godisbitar :)

ska hem till sallsan sen och se BB.

bra söndag!

later

yesterday..

jobbade mellan 9-17 sedan var det snabbt hem för att fixa sig iordning. borgström bjöd på hemma lagad lasange till middag med vitlöksbröd, sallad och vin. HUR gott som helst.

blev sedan skjussade till kicki som hade födelsedagsfest/inflyttnings fest. det var petri gänget + respektive. åt ostbricka och drack drinkar, vin, cider, öl, you name it. var jätte trevligt hemma hos kicki och det är en super fin lägenhet hon har fått tag i :).

vid halv 1 tiden beställde vi taxi till KB. har egentligen svurit en ed att jag aldrig mer ska gå till kb. men eftersom att det var kicki som fyllde år fick hon bestämma.

trodde inte att jag skulle säga detta, men kb levererade! jag hade jätte roligt! dansade tills benen vek sig, skrattade så man fick kramp i magen och drack så att man svävade på moln.

jag tror att eftersom att jag hade så himla låga förväntingar på kb så hade det inte kunnat bli värre än vad min bild i huvudet redan hade föreställt det. och att alla stack med ut gjorde det också så himla roligt.

stack hem vid 3, satt uppe en stund med alex så kom inte i säng förrens vid halv 5. sedan vaknade jag klockan 8 av att jag var vrål hungrig. gick ner och käkade några mackor sedan somnade jag om igen.

sedan vaknade vi båda vid 10, låg kvar och snackade en stund sedan gick vi till max och käkade lunch/frukost. har blivit en tradition för oss att sticka dit och käka efter en hel kväll.

sen vi kom hem från max har vi bara legat och slappat. jag börjar jobba klockan 17 ikväll.

försökte ladda upp bilder på facebook men det bråkade med mig, så får fixa det en annan dag.








later

just saying

jag har träningsverk i ben, rumpa och mage. då har man fan haft en bra kväll.

det var bara det jag ville säga, nu återgår jag till mitt ide. sedan uppdaterar jag mer om gårdagen när jag har vaknat.

btw, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN KRISTINA<3

later

@borgström

har varit ute och kört ner cabbat idag i det fina väderet under eftermiddag. sedan körde vi och och hämtade mat från elyseé.
åt det här hemma hos borgström. jag var vrål hungrig så åt så himla mycket. är fortfarande propp mätt och det var 2 timmar sedan vi åt..

nu sitter vi och kollar tv och bara chillar. hur mysigt som helst :)

later

Cheers to the freaking weekend

det är sommarvärme ute, jag är ledig så varför inte en sommar drink på det? det ända som saknas är att man ska ligga på en strand någonstans och stekas i solen.



later

fredag 16/3-2012

idag kommer mitt hjärta hem :)

later

torsdag.

haft en undebar kväll med nathalie och glans. fick handlat födelesedagspressent till kicki också, skönt att ha det avklarat.
 sedan satte vi oss på lilla och drack vin och snackade (uteserveringen har kommit fram!). oj vad vi snackade, inte en tyst minut. men så är det väl när man har många minnen tillsammans och när det händer nya saker i ens liv. jag har känt nathalie och glans i måånga år. har spelat fotboll tillsammans sen vi var 8. har gått i samma skolor fram till gymnasiet, så vi har varit med om mycket.

nu ligger jag i min säng, halv död efter många arbetstimmar denna veckan. tyvärr är det inte över än. men imorgon är jag ledig iaf, ska verkligen njuta av det.



later

24 h

24 timmars arbetspass är avklarat. SKÖNT!

nu åker jag upp till lilla torg med nathalie och glans och firar det med några glas vin.



later

cirkelfys.

kom precis hem från friskis. var och körde ett cirkelfys pass för första gången. och jag säger bara fy fan vilket härligt pass! strykövningar med sin egen kropp och redskap, kondition, uthållighet, allt. jag blev mycket glatt överraskad.
men ush vad jobbigt det var. har nog inte svettats så mycket på ett annat pass innan. och mina muskler skrek i slutet.

jag kände mig som tjejerna i reklamerna för träningsmärken, stadium osv. så härligt!

om jag ska säga något om passet som jag hade velat ändra på är att jag tyckte att det var lite för mycket arm-övningar. annars var det kanon!



later

Onsdag 14/3

godmorgon.

lika mycket som jag vill tipsa er om saker jag tycker om vill jag tipsa er om saker jag har blivit missnöjd med. detta är ju såklart individuellt, en sak jag gillar behöver inte ni gilla o.s.v.

but here I go..

vårdande läppbalsam från medstop apotek 49 kr. det känns som det bara lägger sig som ett lager över läpparna och inte gör de mjukare. jag tar på mig det precis innan jag ska sova. men på morgonen så är mina läppar torra. nästan alla andra läppprodukter jag har tagit på mig innan jag ska sova har gjort så att mina läppar är mjuka och sköna på morgonen. nej, tummen NER.


olivia eco handkräm by ccs. nästan samma motivering som på läppbalsamet. mina händer känns bara kletiga, det går aldrig in i huden och gör någon verkan känns det som. tummen ner!


later

ta hand om mig

har varit en riktigt ta-hand-om-mig-dag. inte för att jag hade planerat den så, den bara blev så. när jag kom hem från jobb käkade jag frukost. sedan stack jag och tränade ett härligt IW pass på friskan.

avnjöt sedan en lång härlig dusch med hårinpackning och hela köret. blev nagel fix också, med att ta bort det gamla, fila till och sedan på med ett nytt lack.

det är inte ofta man hinner med sådana här egna dagar, men ojj vad bra man mår av de!

later

trettonde

tre år och nio månader. <3


later

måndag

idag är en sådan dag då jag hade kunnat sova hur länge som helst. de kommer kanske en gång i halvåret. och just idag när den kommer börjar jag kl 12 på jobb (brukar börja 15). så nu måste jag rusa till bussen. slutar inte förrens halv 9 imorgon bitti.

later

tack för kaffet.

bra avslut på denna veckan. åkte och hämtade josse på jobb. sedan hem till henne för att se BB. tycker det var synd att hanna valde att lämna, men det ska bli spännande och se vad de kommer att göra för att det ska hända saker i huset.

nu säger jag godnatt till er. ska upp TIDIGT imorgon och köra svärmor.

later

B.L



later

söndag

underbar kväll igår med syster, elisabeth och alex. käkade först middag som bestod av lövbiff, klyftpotatis, rotfrukter, sallad och såser. sedan kollade vi på melodifestivalen. hejade fortfarande på loreen efter att ha sett alla uppträdanden.

sedan satte vi oss och spelade sällsakp spel och drack vin in på små timmarna. tänk att en sådan "enkel" kväll kan vara så himla underbar.

nu ska jag mysa ihjäl mig med alex innan det är dags för han att bege sig upp mot kalmar.

later

schlager

sitter och väntar på att jessica och elisabeth ska hämta oss. sedan ska vi hem till elisabeth och laga mat och se på schlager. har inte sett en ända del final så jag har ingen aning om vilka som är med, föruom loreen. tycker om den låten så än så länge hejar jag på henne.




later

Lördag? Söndag?

underbar kväll igår. bowlingen gick väl sådär, är ingen höjdare på det alls! men det kan vara kul emellanåt.
de hade en sådan special tävling, de hade med en röd kägla, när den stog längst fram och man fick en strike/spärr så vann man ett pris. alex klarade av det en gång med en strike och jag klarade det en gång med en spärr. alex vann 15 min bil racing och jag vann 2 biljetter till att rida tjuren!

efter bowlingen satte vi oss och käkade. jag beställde in kyckling med massa olika såser och sallad. såserna var goda men kycklingen var inte god. så jävla torr och tråkig. nu har jag blivit besviken på kyckling ute på resturanger ex antal ggr så det tänker jag inte beställa in fler ggr. förutom fajitas, för det är alltid gott!
som tur var var inte borgström så hungrig så jag fick hans kött bit och den var god!

efter att vi hade käkat så gick vi bort till spel rummet. jag och jessica dansade först på dansmaskinen, första omgången gick det bra, men sedan gick det utför!

sedan var det dags för tjuren. har aldrig gjort det innan så var bara tvungen att testa nu när man vann biljetter. det var ett gäng tjejer som red innnan mig och jessica och de flög som vantar så jag visste inte vad jag skulle tro när jag satte mig där på tjuren. men eftersom att både jag och min syster har ridit hela våra liv så satt vi på jävligt bra om man får säga det själv :).

sedan drog jag, alex, jessica och borgström till möllan och tog några drinkar. satt där till de stängde.

avslutade kvällen med att jag och alex åkte med borgström hem för att se ett fängelseprogram. jag har en liten crusch för fängelsedokumentärer.
när den var slut var vi så trötta så att vi tog en taxi hem. var i säng strax efter tre.

fan vad långt inlägg detta blev. men detta var min fredag, och det var en jävligt bra sådan också. idag mår man som man brukar må på söndagar, så det är lite förrvirrande med dagarna. men när man kommer på att det "bara" är lördag blir man glad.

min outfit för kvällen










later

bowla + middag

ikväll ska vi iväg och bowla och käka på o´learys. det är pappa, ann, anns son, jessica, alex, jag och borgström.
ska bli trevligt! det som står högst upp på listan är MOJITOS!



har grabbarna från Beatles med mig som sällskap idag också. Linne från HM. och sedan rockar jag glittriga byxor till det, de också från HM


later

Ray Ban

i många år har jag suktat efter dessa solglasögon. tycker att de är de finaste rayban som finns. men eftersom att jag redan har ganska många solglasögon bl a tre par ray ban har jag tyckt det var onödigt att köpa ett par till. men de har alltid legat i bakhuvudet att jag vill ha just dessa.

när cornelia skulle till USA kände jag att det var tvungen att passa på eftersom att de är billigare där. så jag sa till henne om hon hittar sådana får hon JÄTTE gärna köpa hem till par till mig.

och det gjorde hon! tanken var ju att jag skulle betala för de såklart. men hon sa till mig att jag fick de som i försenad födelsedags pressent av henne och anastasia.  TACK SÅ JÄVLA MYCKET! <3



later

Nathalies

Haft en underbar kväll med borgström,carina,corre och alex. Tog en monsterpilla mot huvudvärken och det fungerade.

Var och käkade på nathalies och de levererade som vanligt. Testade deras lamm idag och GA DAMN vad god den var! Om ni ska käka där någon gång så rekomenderar jag verkligen den!

Till efterrätt delade vi en chokladbakelse. Och den var a pice of heaven. I like!

Nu sitter vi hemma hos borgström och bara chillar. Bra start på min lediga helg :)

Later

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2193101/images/2012/pic_193055608.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2193101/images/2012/pic_193055608.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2193101/images/2012/pic_193055609.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2193101/images/2012/pic_193055609.jpg" class="image">


torsdag.

har huvudvärken från helvetet.

later

pronto

fick med alex på ett spinning pass idag med. men det gillade han INTE. efter halva passet sa han "aldrig mer". det var sadlen han inte tyckte om och jag festår honom. men jag tror att röven vänjer sig. för första gången tyckte jag det gjorde skit ont, men som idag tänkte jag inte ens på det.

stack sedan hem och käka lunch + duscha. sedan åkte vi upp till stan och satte oss på pronto och hade en namnsdags-fika. deras cheesecake kommer döda mig en dag har jag en känsla av. FÖR goda!

nu sitter vi hemma hos anna och corre, men det är bara vi här. ska strax in på maxi och handla käk. ska laga middag till de :)



later

frihet.



later

Camilla

7e Mars = Camilla dagen (aka namnsdag). brukar ni fira namnsdagar? i min familj har vi alltid firat lite. brukar köpa hem en tårta och få någon liten pressent. min mormor brukar även skicka lite pengar.

dagen började med att vi båda vaknar upp vrålhungriga kl 8. bestämmer oss för att köra ut till limhamn och köpa bullar.

nu ligger alex brevid mig och har somnat. vad som händer denna dagen är fortfarande lite oklart. ska iaf hem till anna och corre ikväll. jag och alex ska stå för middagen.
corre har ju varit i NYC. så det ska bli kul att höra om allt, se alla bilder och se vad hon har shoppat. om jag känner corre rätt så har hon gått losspå shoppingen, AND THAT´S MY GIRL.



later


tisdag

lååångt arbetspass avklarat så skönt. när jag kom ut från jobb så stog min alex och väntade på mig. total lycka!

fick med alex på ett IW pass nu ikväll och han gillade det! älskar att träna med honom.

nu väntas middag, båda är vrålhungriga.

btw, vet ni vad det är för dag imorgon?

later

puss

ibland blir jag så less på att man måste ha en rubrik. nu har jag suttit och stirrat på mina tangenter i fem minuter och kommer inte på ett skit. men en puss mer eller mindra skadar ju inte.

blev mysig middag hemma hos mamma. livliga disskutioner som vanligt, god mat och massa små godis. tog bilen och körde en snabbis till sallsan. kollade bb och mös. hem till mamma igen för att hämta pappa och jessica.

nu sitter jag i min säng med ny målade naglar, bara överlacket kvar sen är det klart.

kollar tillbaka på veckan som har varit och jag är nöjd med den så det känns bra. ny vecka imorgon och nya tag.
annie, hur låter fredag? vin på möllan?

later

hemma

hemma från jobb. tyvärr ska man dit redan imorgon igen. så man får njuta av dessa FÅ lediga timmar.

hade kalas för mr s idag och GUD vad goda RIKTIGA chokladbullar jag gör! inte för att skryta, men det var de godaste hemma gjorda chokladbullar jag har ätit! tyvärr mår inte min mage så bra efter lite för många. men det är sådant man får ta.

nu blir det middag och mys hos mamma.

alexander, jag saknar dig så jag spricker. bara så du vet.

later

hemskt

drömde den hemskaste drömmen. vaknar av att jag stor bölar och jag måste ringa alex. det var skönt att höra hans röst, men ville bara ha honom här brevid mig så jag kunde krama om honom.

hatar mardrömmar!

nu ska jag bege mig mot jobb. sedan ikväll ska jag hem till mamma och käka middag. har inte träffat min lillebror på en månad nu

later

tips.

det är inte smart att äta kexchoklad i sängen!

godnatt

you guys make the world a much better place







later


fredag!

var på ett härligt skivstång/intervall pass på friskis klockan tolv. sedan hem för att käka lunch.
 nu har jag duschat och gjort mig iordning för att åka upp till stan och träffa josse, sally och emelie. längdesedan man träffade emelie. sist var nog när vi hade julmys hemma hos mig..

blir väl att man sätter sig och njuter av vårsolen som hälsar på idag!

later

Vacker.

alex kusin casandra tar studenten i sommar och lite små knäpp som jag är har jag redan börjat planera vad jag vill ha på mig. när jag klickar in på nelly får jag syn på denna. låter bilderna tala för sig själv. MEN tänk denna med en brun bränd kropp och klackar som dödar




later

spinning

det var skönt att få röra på sig! men jag tycker inte om att träna så här sent. för det första är det PROPP fullt med folk på friskis, inte en ända cykel plats (min vanliga cykel då, inte spinning cykel) och inte en ända sitt plats i omklädningsrummet. me don´t like. och sedan är jag en morgon människa, det är då jag är piggast och gladast.

passet då, njaa jag tyckte inte om ledaren. kommer inte ihåg vad hon heter, men fick dåliga vibbar av henne. man fick inte säga något. jag älskar att gå på pass när folk skriker "KOM IGEN DÅÅ" osv. men i detta passet satt alla som tysta små möss på sina cyklar.
sedan hade jag skit svårt att höra vad hon sa, hon satt och kollade ner i marken och mumlade. och what´s up med att STÅ så jävla mycket på cyklen. om passet var 45 min så stog vi upp 40 min. mina knän pallar inte det, så var tvungen att sätta mig emellan åt för att avbelasta knäna..

MEN, det var som sagt härligt att få röra på sig och svettig blev jag!

nu ligger jag i sängen, har precis ätit middag (åt alldeles förmycket goronzola ost, HUR kan det vara så JÄVLA gott, åt nästan ett halvt paket och nu ligger jag med magknip) och väntar på att alex ska ringa. han har också varit och tränat.

sedan blir det dusch.

later

1a mars

då, powenap. nu, spinning.

later

för sent

klockan är alldeles för mycket. eller jag ska upp alldeles för tidigt rättare sagt. men ville bara säga godnatt på er och att jag mår så himla bra för tillfället.

jag är lycklig över min finaste, underbaraste pojkvän, mina helt fantastiska vänner som jag älskar så mycket och min familj. tack för att ni finns.

godnatt på er.

later

RSS 2.0