Äntligen.

Så nu har jag äntligen slutat. Sitter nu på bussen på väg hem för FRUKOST, är så jävla hungrig. Har varit vaken sen 6 och har inte ätit något och som ni vet vaknar jag av hunger, så ni kan ju tänka er hur min mage SKRIKER!

Sedan måste jag packa, hatar att packa och till sist, ta sig till stationen och sätta mig på tåget. Längtar efter min Alex

(Bilden är från sist jag var i Kalmar)


Lycklig

alex kommer ju alltid ner på helgerna, men denna veckan går han 8-17 varje dag och om han ska köra ner från kalmar kl 17 på fredag är inte han inte i malmö förrens 20.30 och sedan måste han lämna malmö hyffat tidigt på söndag eftersom att han börjar kl 8 på måndag.. så vi bestämde att jag skulle åka upp till honom på fredag för att vinna lite mer tid tillsammans.
 
har försökt byta bort mitt torsdags pass så att jag kunde åka upp redan imorgon, men det har varit svårt och ingen av mina kollegor har varit så sugan på att ta passet. så jag var inställd på att åka upp på fredag.
men imorse fick jag ett sms av min kollega att hon tar mitt pass på torsdag. så nu har jag köpt tåg biljetter och åker alltså upp till kalmar imorgon kl 14. lycklig tjej. får för en gång skull träffa alex mer än två dagar!!
 
nu är det ju bara lilla hulken som måste ha någon som passar henne, josse och amanda, svara, jag behöver någon av eran hjälp!
 
 
 

Tack

fick ett mejl idag från Nelly om att jag har fått 100 kr rabatt där ifrån för att jag hade beställt något från de i sommar och det hade tagit lång tid för saken att komma. men saken är den att jag inte har beställt något från nelly i sommar, utan det måste vara från när jag och Josse var på nelly kväll på HIPP. visst det tog lång tid att få hem linnet, men jag hade inte betalt ett öre för det..
 
men men, jag tackade och tog emot för den 100 lappen och beställde faktiskt hem en ny back less bra från FREEBRA sweden. det absolut bästa märket enligt mig på rygglösa BHar.
det är ju klistor som förr eller senare torkar och man måste köpa nya med gemna mellanrum och jag har tänkt på det länge att jag behövde en ny sådan. så istället för at betala 300 kr behövde jag nu bara betalade 200 (och 39 kr för frakten).
 
tack nelly!
 
 

Trött

har inte alls varit mig själv idag, har mått illa, varit trött, huvudvärk m.m. skippar träningen helt idag, super viktigt att lyssna på kroppen.
jag har varit iväg och handlat lite saker som behövdes så som hund mat, omega 3 tabletter bla bla. sedan kom jag hem och la mig och kollade på TV, tog en halv timme sedan sov jag. vaknade en timme senare och nu mår jag lite bättre. men jag kommer ändå bara ta det lugnt idag och förhoppningsvis är jag mig själv imorgon :).
 
later

Can´t wait

idag är det 60 dagar tills vi åker till italien, igår var det exakt två månader. längtar såå!
 

söndag

söndag och jag känner mig helt tom i kroppen. vet inte var det beror på, såklart att alex har åkt men det är bara inte det, men kan tyvärr inte sätta fingert på det.
 
ska nog sticka till maxi nu och handla hem lite kex och ost, tända lite ljus och se någon film. fan lät ännu bättre ner jag skrev ner det, så maxi, here I come!
 
later

Sunset

Beautyful sunset, Malmö city


Igår

Igår var vi som sagt och åt på TGIF. När vi var klara där gick vi bort till hemmakväll vid konserthuset, köpte med oss godis, sedan tog vi bussen hem till Anna och corre. Satt där hemma och spelade kort till små timmarna och drack lite drinkar :). Underbar lördag!

Nu är jag på jobb, slutar kl 17 sedan ska jag nog hem till min syster. Alex kommer vara på väg till Kalmar innan jag har slutat, så ser inte mer av honom denna helgen :(.


Dinner time

Nu ska jag och Alex upp till stan och ära middag på TGIF med Anastasia och corre. Ha en bra lördag kväll!


INSPO


Movie

Är just nu på entré och väntar på att filmen ska börja. Vi var här tidigt för att hämta ut biljetterna, tog varsin kladdkaka med glass på bk för att döda lite tid.

Det blir taken 2. Har tyvärr bara hört dåligt om den. Men ettan var bra så jag håller ändå tummarna!


Skönhets tips

Det absolut bästa märket när det kommer till torra läppar är helt klart Carmex. Har aldrig testat något bättre och det är verkligen en produkt jag inte kan leva utan. Riktig räddare, speciellt när det börjar bli så kallt ute!


Torsdag

bra dag idag. förutom att jag hade ont i magen hela eftermiddagen som jag anade. att jag inte lär mig, men kunde verkligen inte rå för. de tabletterna var så sjukt goda. jag älskar allt som har med kola att göra!
 
har varit och ridigt ikväll, vi hade hoppning och jag hade ozzie. gick faktiskt super bra. kom bara fel till ett hinder en gång och då var det helt och hållet mitt fel. glömde bort vilket hinder det var jag skulle hoppa och kom på det i sista sekund..
 
sen jag kom hem från stallet har jag haft en liten "ta hand om mig kväll" med ansiksmask, tåla om tå naglarna, tvätta smink borstarna osv.
är egentligen sjukt trött och vill sova (två nätter på jobb denna veckan=jag BEHÖVER ordentlig sömn) men eftersom att jag jag målat tå naglarna så måste jag vänta tills nagellacket har torkat..
 
(p.s min mobil fungerar inte. så vill ni ha kontakt med mig får det bli på fejjan. förhoppningsvis kommer den fungera imorgon igen)
 
 
 

Heaven

Godaste tabletterna ever. Köpte de för 5 min sedan och nu är det slut. Nu väntar en eftermiddag med magknip. Nästan värt det!


Addicted..


All black and white


Guacemole

Syns det att jag ÄLSKAR guacemole? Ibland köper jag hem det och äter bara med en sked :$. Love it!


Tisdag

Sov som en kratta inatt på jobb. Kändes som om jag vaknade till varje kvart.. Så när jag hade kommit hem och käkat frukost ville jag bara sova! Men icke det. Är nu på Friskis och ska göra ett IW pass. Är inte alls så super sugen, men jag vet hur underbar känslan kommer att vara efteråt.

Kom lite tidigt hit (hade medvind) så jag passar på att slänga upp ett inlägg här.

Hoppas att ni får en underbar dag!


Two face

okej jag har varit sjukt "two face" nu.. jag har åter igen beställt hem proactivs produkter.. jag vet att det inte alls var längesedan jag skrev ett inlägg att jag inte var 100 % nöjd med produkterna och att jag hade avslutat mim premunation.
 
jag står fortfarande för det att jag inte är helt nöjd, men som jag även skrev i inlägget så var de helt okej. och anledningen till att jag beställde hem de igen är för att jag är för lat för att ge mig in i "hudvårds djuglen".
 
så tills jag samlar krafter för att hitta nya produkter så kommer jag att anväda proactiv. för det är ett jävla meck att hitta produkter som man trivs med som inte kostar halva ens månadslön..
 
helst av allt hade jag velat gå till en riktig hudvårdsspeciallist och få en skräddarsydd analys och hjälp med vilka produkter som är bäst för MIG. men det känner jag att jag inte riktigt har råd med nu när det är så sjukt mycket utgifter runt hörnet.
men efter nyår ska jag försöka få tummarna loss till det!
 
 

Uppe med tuppen.

har varit uppe sen 8 idag för att jag ska iväg och träna kl 10 (måste ha i mig frukost 2 h innan, annars får jag håll). idag ska jag träna något nytt, nämligen intervall/flex. är det någon som har testat det? hade du kunnat ge mig en liten förklaring på vad det är isf. av namnet kan jag väl lista ut att det är intervaller och sedan stretching?
 
ska iaf bli sjukt roligt att testa något helt nytt!
 

Over

jag visste ju att helgen skulle gå snabbt, men SÅHÄR!? det är bara sjukt..
alex kom hem i onsdags och det känns helt ärligt som om det var igår. nu sitter han igen i bilen på väg upp till kalmar. men nu har han inte tenta period förrens vid jul så nu kommer han komma ner som vanligt varje helg om det inte uppstår något oplanerat.
 
ligger faktiskt redan redo i sängen, blev inte så många timmars sömn inatt.. men tänkte läsa en stund, eller så länge mina ögonlock orkar hålla sig öppna.
 

Söndag

Har varit en riktig dagen-efter dag idag. Jag vaknade 11:30 av att jag var vrål hungrig och efter det kunde jag inte somna om.
Alex och jag har bara legat i sängen hela dagen och slö kollat på tv.

Men nu är kläderna och lite mascara på och det är dags för söndags middag hos Anastasia. Ryktas om att det blir min favorit rätt idag nämligen tacopaj med guacemole <3. Håller tummarna!


Underbart

Har haft en sådan underbar dag. Vill inte somna för då betyder det att kvällen är över.

Efter middagen gjorde jag och Alex oss i ordning. Sedan tog vi bussen till Kicki där för festen hölls.
Vid halv ett cyklade vi till KB. Var väl framme vid ett och sedan dansade vi non-stop till de stängde kl 4.
Nu är kl över 5 och jag känner att det är dags för att sova.


Lördag

Vilket underbart väder det har varit idag :D!
Efter en lugn morgon/ fm följde jag och Alex med Jessica och Ruben (jessicas pojkväns son) till bokskogen. Rastade av både hulken och Ruben :). Efter någon timme i skogen åkte jag och Alex hem. Väl hemma kom tröttheten som en våg så vi bestämde oss för att vila en stund. En stund blev till två timmar.. Jag somnade faktiskt inte, men det var så skönt att faktiskt bara ligga och blunda (och lyssna på alexs snarkningar).

Nu har jag lagat middag och väntar på att Alex ska komma hem så vi kan äta. Är vrål hungrig. Sedan ikväll blir det fest hos Kicki :).


Sjukt

Jag tycker att detta är så sjukt.. Att det finns en hemsida där man betalar för att få "likes" och "followers" på Instagram.
Jag gillar de bilder jag tycker om eller budskapet, personen etc etc på bilden, jag följer de personer jag känner eller som lägger upp bilder som inspirerar mig på olika sätt. Jag lägger upp bilder på allt mellan himmel och jord och jag bryr mig faktiskt inte om hur många som gillar bilden eller inte. Jag bryr mig heller inte om antalet "followers" jag har.

Finns det verkligen folk som betalar för en sådan sak som hur många "likes" och "followers" man har/får? Lägg pengarna på vettigare känner jag..


Biljard

Jag och Alex bjöd pappa och Emil på middag idag. Satt och drack några drinkar sedan tog vi bussen och spelade biljad, jag och pappa mot Alex och Emil.. Jag och pappa klassade ut pappa :D.

Nu är vi tillbaka hemma och ska äta hallon/blåbär paj som jag har bakat. Underbar fredag <3


Girly girl

En väldigt flickig outfit fick det bli idag. Skorna köpte jag i GBG

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2193101/images/2012/pic_50815a7ee087c322dd3fca7b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2193101/images/2012/pic_50815a7ee087c322dd3fca7b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2193101/images/2012/pic_50815a8d9606ee033e24b7d0.jpg" class="image">


Fredag

70 dagar till skidresan :D. Fan vad tiden går snabbt..


Feeling good!

ridningen idag gick super bra! fan vilken bra humör man blir på då. min syster var inte med så jag har tyvärr inga bilder. hade Grand och han ligger nog på topp 1 nu än så länge. (han är fortfarande mil avstånd från Sabino).
 
nu blir det mys med en film. men jag har en känsla av att jag kommer råka somna. sov sjukt dåligt inatt och var uppe tidigt..
 
later

Bara några timmar

Jag jobbar fram till kl 15 sedan har jag HELG! Men jag tror dock att denna helgen kommer att springa iväg. Har saker, roliga saker inplanterat varje dag. Ska verkligen försöka njuta av varenda minut. För nästa vecka är min jobbiga jobb vecka.. Ååh, har det verkligen redan gått 4 veckor?

Nej, back to work


pizza

jag och alex hade bestämt oss för att göra hemma gjorda pizzor idag, göra allt själv från grunden. vi gick runt på maxi och tog allting vi ville ha och det landade på nästan 300 kr!? glöm det tänkte jag, så vi lämnade tillbaka alla grejor och sedan körde vi och köpte färdig lagade pizzor för 170 kr!
 
just nu är jag och alex hemma hos min syster, hon behövde hjälp med lite saker.
 
 

väntar

efter jobb idag var det lite stressigt. kom hem 20 över 10 och skulle sticka hemmifrån halv 11. så det var bara att byta om till tränings kläder och sedan bege sig.
 
det gick bra på träningen även idag. detta är verkligen en bra träningvecka för mig. känner mig väldigt stark i kroppen.
 
efter jag hade duschat och käkat lunch hittade jag rester från en ost bricka pappa och jessica hade igår till matchen. hur kan man äta ostbricka utan mig!? tog och åt upp varenda liten ost smula som fanns kvar. fan vad gott det är.
nu ligger jag här (propp mätt) och väntar på att min prins ska komma hem. ÄNTLIGEN!
 
later

17

Idag är det 17 (?!) dagar sen jag träffade Alex och idag kommer han äntligen hem!! Finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag har saknat honom!
Han sitter och skriver sista tentan för denna perioden nu och jag håller mina tummar att det går bra :).

Sedan kommer han och köra raka vägen mot malmö!


Shine brigth lika a dimond

Var så himla trött efter träningen. Efter att jag hade duschat och käkat bara la jag mig i sängen och slappa. Somna till i en kvart ungefär också.

Klockan 18 var jag hos min nagelbyggare och fixade naglarna. Blev vinröda idag med en liten stass sten på ring fingrarna. Är super nöjd :D!


Träning

Efter mötet tog jag bussen hem, åt lite nötter, bytte om och sedan stack jag och tränade.
Är fortfarande kvar på gymmet, jag sitter och efter svettas på en matta och ska snart börja stretcha.

Det gick faktiskt jätte bra att träna idag. Kände mig både stark och uthållig, underbar känsla!


Måndag

Borde vara olagligt att ha möte kl 10 ute i Limhamn på sin LEDIGA dag..
Trött.tjej


INSPO


Cookie

Vad gör man en regnig dag på jobb? Jo man bakar! Blev ett fat med kola kakor idag, en av mina favorit små kakor :D.

Det är faktiskt första gången jag bakar kola kakor så det ska bli spännande och se hur de smakar.


Cocoa cola

Cola INNAN frukost, det är bra det. Var så jävla sugen på cola när jag var på väg till jobb imorgon så var tvungen att svänga inom pressbyrån och köpa med mig en.


Denna eviga jakt..

..efter de bästa produkterna. I julklapp av min mamma fick jag stora schampo och balsam flaskor från L'anza och NU börjar schampo flaskan ta slut. Så igår när jag var i stan med josse så köpte jag schampo från märket Aussie.
Jag har hört mycket om märket och att det ska vara jätte bra produkter. Upp till bevis!

Passade även på att köpa deras inpackning.
Schampo flaskan kostade 150 kr och inpackningen kostade 125 kr.


Vi

Grattis till oss min älskling. 4 år och 4 månader. Fan vad vi är bra och fan vad jag älskar dig <3


Stan

Om en stund ska jag åka upp till stan med josse. Känns som att jag jobbar om alla mina kompisar så man får verkligen ta vara på de stunderna man kan träffas!

Idag har jag på mig tröja från zara, skjortan under är pappas. Kjolen och strumpbyxorna är från HM.


Jag vill, jag vill!!

Varför kommer detta erbjudandet upp när jag inte har så mycket pengar efter en galen Göteborg helg, systers födelsedag runt hörnet, JULKLAPPAR, en skidresa som kostar ex antal tusen och en pojkvän som också snart fyller år. Undrar bara varför?!


Underbart

Ååh idag är det mitt absoluta favorit väder. Kallt, sol och vind stilla. Det är inte alls ofta detta vädret är så man får verkligen passa på att njuta. Det är så himla fint!
Var precis ute en runda med hulken och hon verkade också tycka om det :)


Ridning

Här kommer lite bilder från ridningen idag. Jag hade Hälge för första gången och han var helt okej!


Handskar

De senaste gångerna jag har cyklat har jag frusit ihjäl om händer. Så idag tog jag tag i den saken och köpte mig ett par handskar. Blev dessa vinröda från HM. De är jätte härliga och de är äkta läder. Så de kommer bar bli finare och skönare med tiden. 200 kr kostade de och det tycker jag inte är så farligt för äkta läder.


Skönhetstips

Börjar denna torsdag morgon med ett skönhets tips, nämligen xlash som är ett ögonfransserum.
Jag var mycket skeptisk mot sådana här produkter, trodde inte på det alls. Men efter att jag hade pratat med folk som använder det och det fanns ett erbjudande att köpa det för 300 kr var jag bara tvungen att beställa hem det.

Jag använde det vecka efter vecka men inget verkade hända och jag blev mer övertygad om att det inte fungerade.
Men så plötsligt, efter ca en månad så hände det något. Jag började verkligen se skillnad! Och nu har jag även fått många kommentarer ang mina ögonfransar.

Så jag kan verkligen rekommendera xlash. Men ha tålamod. Det tog ett bra tag innan det började hända saker på mig.


Segare än segast

Jag vet inte vad det är med mig idag. Har varit så sjukt seg heela dagen. Efter träningen idag var det som all energi bara försvann från mig. Jag la mig i sängen och kollade på tv, sedan har jag tydligen somnat och sov i över 2 timmar?!

Och det sjuka är att jag känner att jag hade kunnat somna igen?


Ja tack!

okej detta måste vara dröm bilen.

Skidresan

Idag är det 80 dagar kvar tills vi åker till Italien! Längtar så!


storm

gud vilket väder det är ute..
nu ska jag byta om till träningskläder och sedan bege mig till friskis för ett cirkelgym/IW pass. men jag är rädd för att cykel turen dit och hem kommer att vara jobbigare än själva passet. skit va det blåser =/.
 
 

Nionde oktober

Idag är det faktiskt inte en helt vanlig tisdag, för idag har JAG, min mamma och min mormor namnsdag. Det är Ingrid idag och jag har det som mitt andra namn. Grattis mamma och mormor och alla andra som heter Ingrid!


Skönhets tips

Jag har nog prövat hundra tals hår inpackningar, billiga och dyra, dåliga och bra. Denna här jag vill tipsa om är från Björn axen och den kostar 150 kr. Tycker att den är super bra och billig. Har haft inpackningar som har kostat över 400 kr som är mycket sämre än denna.
Den finns att köpa på Apoteket.


Malmö

har sovit som en bebis i min egen säng i natt. hade många förlorade timmar att ta igen från helgen. men vilken helg det var, underbart.
 
kan köra igenom helgen kortfattat. i fredags kom vi upp ganska sent till GBG. regnade som fan på vägen upp så vi fick köra försiktigt. när vi väl kom upp gick vi ut och käkade, sedan gick vi till en pub. var där tills det stängde.
 
i lördags hade vi underbart väder. så vi gick runt i stan hela dagen och shoppade och fikade. blev även en sen lunch i stan. efter det åkte vi hem och tog en power nap. sedan började vi göra oss iordning. sedan åkte vi in till stan och åt tapas på en resturang som heter tranquilo, för festade även där. vid ett tiden gick vi ut till en klubb, tror det hette "jackie ja". var där tills det stängde vid 4.
 
i söndags åkte vi in till haga och fikade. sedan åkte vi hem till emma och lastade bilen sedan körde vi mot malmö.
vilken underbar helg det har varit!

Göteborg

Nu blir det resturang + utgång


Packar

åh vad jag hatar att packa.. men jag packar till något väldigt roligt. idag åker jag och mina petri tjejer upp till Göteborg där emma bor. vi ska ha en mysig och rolig helg tillsammans med resturang besök, party, shopping och massa annat.
 
ska bli så himla skönt att lämna malmö för en helg. jag älskar min prins över allt annat, men ibland behöver man en girls weekend med bara massa sjuka tjej grejor!
 
kör hemmifrån kl 14 sedan ska jag hämta upp tjejerna en efter en. blir nog någon fika på vägen så vi kommer väl vara uppe vid 7 tiden skulle jag tippa.
 
ska försöka att blogga något under helgen. men ekar här tumt (hur fan stavas tumt? tomt?) så vet ni varför.
 

INSPO


Hemma

Hemma igen efter en sjukt mysig dag med Amanda och josse. Var riktigt härligt att rida ut, lite blåsigt men det överlevde vi.
Efter att vi hade ridit varsin häst skulle vi rida varsin till. Men efter att ha ridit i ca 10 minuter så började det piss regna så vi gick in med hästarna igen.

När jag kom hem var jag så jävla hungrig så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Ringde och beställde en pizza och 20 min senare satt jag och TRYCKTE i mig den. Mätt och belåten nu :)

Ikväll blir det film mys med josse.


Ridning.

Nu ska jag iväg och rida med josse och Amanda. Var över ett åt sedan jag var med de och red ute i alstad så det ska bli roligt :)


Naglar

Såhär fint blev nagellacket på. Var ute efter ett mörkare rött nu till hösten istället för ett klar rött. Är super nöjd, så den färgen rekommenderar jag!


hemma

nu är jag hemma igen. det var jätte mysigt att gå runt med mamma och jessica på burlövs center. idag fick jag t.o.m lite saker med mig hem. jag fick med mig en halsduk från Only. det som är lite roligt med den är att när jag var i danmark för ett tag sedan hittade jag en halsduk som jag blev helt förälskad i, men jag tog inte den och jag har ångrat mig varje dag. och idag hittade jag en nästan exakt likadan fast 130 kr billigare! den kostade 200 kr och kommer alltså från only. när man handlade på only fick man köpa ett nagellack för 20 kr så jag tog ett svart.
 
köpte även ett nagellack på HM från isadora. det var nersatt från 70 kr till 50 kr.
 

Rep lips

Redy and done. Nu väntar jag på att mamma och jessica ska komma och hämta mig. Sedan blir det en runda på burlövs center och troligtvis en fika :).

Idag har jag på mig HM från topp till tå.


At the gym

Är just nu på gymmet och har tränat färdigt. Kändes jävligt tungt i början, är socker bakfull idag efter helgens krängande. Har bara ätit skit fredag, lördag och söndag.

Känns jävligt sköt just nu när man är färdig. Ligger på golvet och efter svettas. Har legat här ett tag och folk börjar kolla lite snett på mig. Får nog ta och cykla hem och duscha nu.


RSS 2.0