Premiär

Jag, Alex och puppe har precis gått premiär rundan i bokskogen för i år. Det var perfekt väder för en långgrunda, det blev milen. Det känns i benen nu kan jag säga, men det är även en härlig känsla med mycket frisk luft i lungorna.


Grekland!

är såå lycklig just nu. alex och jag bokade precis en resa till grekland :D. den 3e augusti åker vi och jag kan inte längta mer till att komma till sol och bad med kärleken i mitt liv!
 
greece here we come!
 
(bilderna är på dit vi ska, Ios och Santorini)
 
 
 

Mina finaste❤


Hår

Köpte hårprodukter för över 1000 kr igår, it better be good! Förväntar mig värsta Hollywood svallet nu ;)


You ain't fooling me

Bara så du vet så ser jag rätt igenom dig. Du kanske lurar alla andra, men inte mig. Keep talking that talk and you can keep walking that walk. Karma is a bitch, just so you know!


Looking good!

Vad gör man när man i te har något speciellt att göra på jobb? Jo, man bakar! Ibland är det enklaste det godaste, så idag fick det bli kladdkaka❤.

Den ska snart ut ur ugnen och sedan ner i min mage (kanske låter jag den svalna lite först).


Duktiga.. eller?

Josse och jag har varit duktiga och gått en runda. Under tiden vi gick blev vi sjukt sugna på pizza så nu ska vi snart köra och hämta piazzorna som vi har beställt :).


summer inspo


Bilder från helgen


Good night kiss.

Nu ligger jag i min säng, redo för att sova. Eller först ska jag läsa lite ELLE. Ville bara säga godnatt och att jag har sov morgon imorgon!! Ända dagen denna veckan, ingen klocka, ingenting ska väcka mig imorgon.

Fast jag tror att jag kommer att vakna tidigt av mig själv, men det är ändå av mig själv :).

Godnatt!


trött tjej!

när klockan ringde imorse (kl 8) var jag så trött så att jag knappt visste vad jag hette. jag gick ner och och tog ett glas jucie. tanken var även den att jag skulle äta frukost, men jag var helt enkelt för trött för att äta! gick upp och la mig igen, ställde timern på en halv timme. somnade som en stock och vaknade då klockan ringde.
halv sovandes bytte jag om till träning kläder och begav mig till friskis. lyckades tack och lov piggna till på tränigen (blev intervall/flex idag) och passet gick jätte bra.
 
har bara tagit det lungt fram till nu och ska snart bege mig till jobb. är fortfarande lite seg/trött men ville inte vila mer för jag har redan svårt att sova på jobb och om jag är såhär trött kanske jag lyckas få en bra natts sömn på jobb. håller tummarna!
 
(blogg-appen klyddar fortfarande = inga bilder)

Söndag.

denna helgen alltså.. ska försöka att samanfatta den lite kort.
 
i fredags kom alex hem vid 19 tiden och då gick vi direkt hem till corre som hade b-day party. hade skit roligt där hemma, vid ett kom taxin och hämtade oss, körde till klubb F där vi dansade all night long.
 
i lördags åt vi frukost hemma hos anna och corre, åkte sedan upp till stan, satte oss i solen med en glass i handen (första sol-ute-glassen för i år faktiskt). åkte sedan hem och lagade tacos. vid 19 tiden kom emelie och amanda, så käkade vi tillsammans och började så smått för festa (shottarna åkte fram redan då). åkte vidre till sally som hade födelesedags fest med sin pojkvän linus. vid ett åkte vi in till stan, blev klubb F denna kvällen också.. inte alls lika bra som i fredags (musikens fel). fylle käk på donken och sedan hem för att däcka.
 
även idag blev det frukost hos anna och corre. sedan var det kalas för pappa och corre här hemma med familjen och bonus familjen. mycket trevligt :)
 
men vilken helg det har varit. nu ska jag sova och ta igen en sådär 100 timmar sömn som har förlorats under helgen.
 
bilder kommer i ett senare ikväll, blogg appen i mobilen bråkar och det är i mobilen jag har alla mina bilder.
 
ETT STORT TACK TILL ALLA SOM JAG HAR SPENDERAT DENNA HELGEN MED. NI ÄR GULDVÄRDA<3

Grattis!!

Grattis på födelsedagen pappa! Jag älskar dig


Fest eller?

Pappa var i putgarden (stavas?) och handlade hem en himla massa booze! Detta på bilderna är kanske hälften av vad han handlade.. Sa någon fest eller?


Grattis!!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det världens bästa Cornelias födelsedag! Hoppas att du får en underbar dag. Jag älskar dig!


Duktig

Jag har varit sjukt duktig ikväll, både ansiktsmask och tvättat lite sminkborstar. Tycker det är sjukt drygt att tvätta smink borstar, men det måste ju göras så det är bara att bita ihop.
Brukar dela upp de lite så att man inte behöver stå och tvätta alla på en gång, detta är kanske hälften av vad jag har i borst vägen..


Helg

Det har varit en lugn och vit helg denna helgen och det behövdes! Förra helgen var banans och nästa kommer också att bli banans!

I fredags var vi hemma hos Lars, han bjöd på middag och efterrätt. Fick även ett försenat påskägg :). Satt där hemma och snackade fram till 24 tiden.

Efter jobb igår åkte vi hem till Alex morfar som fyllde 87 igår. Åt grekis gyros och chokladtårta till efterrätt. Vid 22 tiden åkte jag, Alex och Anna hem till Anna. Satt och snackade en massa skit och kollade på hus på hemmet.

Nu är jag på jobb, slutar kl 17, sedan blir det söndags middag med mamma, pappa och mina syskon. Bra helg med andra ord!


Love of my life

4 år och 10 månader idag <3

Onsdag

var och tränade ett IW pass i förmiddags (kl 11) och jag tror att jag tog i för mycket (hur nu det är möjligt..) för att jag mår fortfarande halv illa och är yr. hoppas att det går över snart, för jag ska snart iväg och jobba.
jag tycker lte synd om mig nu, så för att ladda upp inför jobb sitter jag just nu i sängen och äter choklad. jag vet, träning och choklad kanske inte passar så bra ihopa, but that is how a roll!
 
later

Kärlek.

Jag måste få lätta på hjärtat..

Jag är så jävla kär i Alex, jag kan inte riktigt fatta det själv hur lyckligt lottad jag är. Vad har jag gjort för att förtjäna en sådan underbar människa? Vi har snart varit tillsammans i 5 år och jag älskar honom mer och mer för varje dag som går och jag hoppas att jag någon dag kan visa min uppskattning för allt han gör för mig.

Han är min axel när jag behöver gråta, han är min famn när jag behöver värme och han är den personen jag har spenderat mina lyckligaste minnen med och jag hoppas att det alltid kommer att förbli så här.
För så länge jag har Alex vid min sida och jag känner mig älskad av honom kommer jag att klara allt. "Jag älskar dig" räcker inte till för vad jag känner för dig. Men det är de orden som för duga för det finns inga andra som beskriver mina känslor för dig.


Denna helgen i bilder.

Blev utgång både fredag och lördag denna helgen. Är så sjukt trött så ni får helgen i bilder :)


Min dag

Har haft en underbar dag idag. Först träning, som gick jättebra! Sedan åkte jag upp i stan och träffade josse. Vi satt i SOLEN och drack kaffe :), efter det blev det en liten runda i några butiker.
Bestämde oss sen för att sätta oss på TGIF för att käka middag. Efter middagen blev det ytterligare några butiker.

Sedan blev det bussen till mandis som jobbade och höll henne sällskap i ca två timmar. Nu ligger jag trött och mör i sängen och ska sova, jobb kallar imorgon bitti.


Måndag

Jag är så himla glad för att det är måndag. Förra veckan var en av de värsta i hela mitt liv.


Beautiful Elsa


RSS 2.0