Vill ha!

det är farligt att ligga hemma sjukskriven, alla internet butiker är så lockande!
var precis inne på nelly.se och kollade in festklänningen och det kliar såå i fingrarna, vill ha så många. och om jag ska erkänna, beställde faktiskt hem en av dessa. kan ni gissa vilken? (men det var mest för att att jag fick 75 kr i presentkort av nelly.se när jag fyllde år, så då tänkte jag att jag kunde unna mig något)
 
 
 

Propp mätt tjej

Idag har det varit en dag då jag har varit sugen på ALLT, med andra ord, dagen innan mens. Jag har ätit choklad, kex och ost, glass paj + alla de andra vanliga måltiderna. Fast att jag har ätit allt som jag har kommit över så försvann inte suget konstigt nog.. Men nu är jag så jävla mätt, så även fast jag fortfarande är sugen på något så får jag inte i mig mer.
Intressant inlägg va ;)?

Aja, godnatt från en mätt och trött tjej!


Bilder från helgen

Var uppe kl 7 imorse för att jag skulle vara på sjukhuset kl 8 för att bli röntgad och träffa en otroped. När klockan ringde imorse visste jag inte ens vad jag hette så trött jag var. Mamma var snäll och körde mig dit så jag slapp klydda med buss och så..

Allt gick jätte bra. Min axel är helt läkt nu :D. Nu är det bara att jobba upp rörlighet och muskulaturen igen. Är sjukskriven i två veckor till, så näst nästa måndag är det back on track!

Nu sitter jag och hulken på tåget på väg upp till Kalmar. Det är första gången hulken åker tåg och jag tror nog hon gillar det, det är mycket att kolla på :).

Haha måste även berätta detta, sjukt pinsamt. Hulken sitter och finser och hennes fisar är inte nådiga! Men alla runt om sitter och tror det är jag, får lite jobbiga blickar..


Sista rycket!

Idag är det sista dagen på min B-day helg och det avslutar jag med släkt kalas. Vi blir hela 17 personer!! Rekord många är det faktiskt och rekordet sker på mitt kalas :) känner mig faktiskt lite hedrad.


Öron

Fyndade denna fina öronhängsställning inne på tgr för 40 kr uppe i Kalmar. Nu har jag bättre överblick på mina öronhängen :)


B-Day

today is my b-day mother fuckers!

last day

idag är det sista dagen i mitt 22åriga liv. känns lite sorligt, men jag ser fram emot 23.
 
alex är i skolan nu, när han kommer hem ska vi käka lunch, sedan sätta oss i bilen och köra mot malmö :).
 
detta kommer att bli en så jävla rolig helg. ska försöka njuta av varje sekund.

Paj

Ska ha släktkalas på söndag och vill bjuda på banoffiepaj (stavas?) men jag har aldrig gjort en egen innan så ikväll gjorde jag det och den super god. Ska bara göra göra lite ändringar på botten.

Det är jätte lätt att baka banoffiepaj, men det tar tid. Den kondinserade mjölken ska koka i tre timmar..


True


Best boyfriend

Hur underbar är inte Alex?! Har sett en ögonskuggor-paljette på sephora som jag har velat ha länge..

Skulle egentligen ta av mig min mitella på tisdag (imorgon) men jag har redan tagit av mig den för jag pallade inte mer och jag tycker att det känns så pass bra i min axel så att jag inte behöver den.

Igår när vi satt och kollade på tv så kom Alex med en present till mig som han gav mig för han tycker att jag har varit så duktigt att stå ut med allt skit med min axel och ja, gissa vad det var.. Ögonskuggorna från sephora! Du är för go mitt hjärta!


Josefine

Nu väntar jag på bussen för att åka upp till stan med min älskade josse! It's been far to long sedan jag träffade henne :). Lycklig tjej :D


Be YOU


2012, fortsättning

juni:
juni var en bra månad. mycket spontankvällar, utgångar, grillning på ribban osv. värmen gör det så lätt att leva!
*jag, alex, kate, jessica och simon tog en trip till tosselilla. vi hade underbart väder och så jävla roligt ros
ros
 
augusti:
* juli och augusti var lika bra månader med ungefär samma innehåll med roliga sommardagar och kvällar
* högdpunkten på detta året hände i augusti, nämligen new york vilken underbar stad och vilken underbar resa jag hade med min älskling. vill tillbaka!
 
september
* jag tog upp ridningen i september. började åter igen rida på ÖRS och det är nog det bästa beslutet på länge. älskar varenda sekund uppe på hästryggen ros
 
 
oktober:
* åkte upp till göteborg med mina petri tjejer och levde loppan under en helg. hade så sjukt roligt! ros
 
november:
* min syster fyllde år och vi var ett stort gäng på o´learys för att fira henne. först med bowling, sedan käk och vi avslutade kvällen i spel hallen där vi red tjur, spelade air hocky ect ect
 
december:
* alex och jag fick vinterkräk sjukan samma dag, fy fan säger jag bara ris
* hulken blev sjuk ris
* julaftonn, alex kom och överraskade mig. grät av lycka! ros
* åkte till italien ros
 
 
 
 
 

Fettisdagen?

Alex lurade mig att det var fettisdagen idag. Vi var inne på maxi och Alex sa "det är fettisdagen idag, ska vi köpa varsin semla". Ja visst sa jag, men jag hade en liten magkänsla av att det var något som inte stämde.
I bilen på väg hem googlade jag fettisdagen och får då fram att det inte alls är fettisdagen idag, utan den är i februari. Smart drag Alex ;).

Fast att det inte var rätt dag att äta årets första semla var den ändå super god. Jag<3semlor.


telefonskräck

om ni inte visste har jag en sorts form av telefonskräck. jag blir nervös, får ont i magen och svettas lite när jag måste ringa ett samtal. jag får inte dessa känslorna när det gäller familjen men annars så kan jag få det bara om jag ska ringa en vän.
 
nu med min brutna axel så vet jag att det väntar många jobbiga samtal så som till mitt jobb, försäkringskassan osv. tandläkaren ringde jag idag för att ändra min tandläkartid, klapp på min axel!
 
 
 
 
 

Love story

Idag har jag och Alex varit tillsammans i 4 år och 7 månader. Nu är det alltså närmre 5 år än 4. Crazy vad tiden flyger iväg..

Vi försöka luska ut ngt vi kan göra på vår 5 års dag.. Tips någon?


Söndag 13e januari

igår var vi hemma hos min mamma för att fira henne, hon fyller 55 år idag grattis mami!
var dunder förkyld igår, men efter att fått i sig lite alcohol så kände man inte av något. var hos mamma till ungefär halv 11 sedan åkte vi hem till sofia som också fyller år (den 14e).
var där hemma tills tre tiden.
hade en jätte trevlig kväll igår, men imorse när jag vaknade mådde jag så jävla dåligt. halsen värkte, näsan rann, hade feber och mådde allmänt skit..
 
så det blir en lugn dag idag. skulle egentligen ha träffat josse men var tvungen att ställa in det :(
åker upp till kalmar idag men kommer hem redan på onsdag eftermiddag för alex ska praktisera på akuten här i malmö.
 
 

Malmö here we come :)


2012

tänkte gå igenom det gångna året med lite ris och ros:
 
januari:
* januari började med att vi åkte upp till vemdalen för skidåkning. jag hade inga höga förväntningar om vemdalen om jag ska vara ärlig, men jag blev possitivt överraskad! och lyx stugan ska vi inte ens snacka om ros.
* jag och josse hade födelsedagsfest och den blev faktiskt inte som jag hade tänkt mig. josse fick migrän som tur var gick över. men det hela avslutades med slagsmål ris
 
februari:
* blev en del festande med mina tjejer  ros
* kom igång med träningen ordentligt ros
* blev av med min svarta hår färg ros
 
mars:
hände inte så stora saker i mars, men det var en bra månad så hela mars för en ros
 
april:
* många roliga födelsesdagar i april, pappa, corre, sally. sallys fest var så jävla rolig/lyckad så den får en ros. hoppas på repris detta året sallsan :)?
 
maj:
* amandas födelsedagsfest får en ros, hade skit roligt!
* sedan att värmen började komma på riktigt får också en ros
 
juni:
* med värmen kommer också spontanheten, så det är många spontankvällar i juni, ros
 
andra halvan av året kommer i ett annat inlägg :)
 
 
 
 
 
 
 

inget roligt

jag har verkligen noll insperation till att blogga eftersom att det händer noll i mitt liv just nu.
eftersom att jag har min axel bruten får jag inte göra ett skit. jag tar en 10 minuters promenad/dag för att jag inte ska få panik, fast av doktorn får jag inte ens det.
mina dagar består av dator/tv/böcker och mat. fan vad man äter när man är uttråkad! längtar så tills detta är över :(
 
tack Gud för att jag har alex i mitt liv, vet inte vad jag skulle ha gjort utom honom!
 
 

bilder

nu ligger bilderna från italien uppe på facebook. det klyddade lite när jag skulle ladda upp de, så jag vet inte om de kom upp som en "nyhet". men gå in och kika om du vill :)
 
 

kalmar

eftersom att jag knappt kan göra något själv så följde jag med alex upp till kalmar, behöver honom som personlig assistent (testa att sätta upp ert eget hår med en hand).
visst jag önskar verkligen att jag inte satt här med en bruten axel, men nu gör jag det och då finns det ingen annanstans i världen jag skulle vilja vara än tillsammans med min alex..
 
träffade en läkare i malmö igår, men han gjorde inte så mycket. han sjukskrev mig i en månad och så berättade han att om ungefär 3 veckor kommer jag att få en kallelse till röntgen i malmö. sedan efter en månad (när jag har fått av min ställning) ska jag börja gå till en sjukgymnast för att bygga upp musklerna i min vänsta arm och muskler runt min axel.. jag undrar när jag kommer att börja jobba igen?
 
jag och min ställning i italien (detta var samma dag som det hände, så var lite hög på morfin)
 
 

Home

Är nu hemma från Italien. Har haft en helt fantastisk resa! Förutom att den andra januari steg vi upp precis som vanligt, åkte upp i backen och märkte att det var sjukt dimmigt. Vi åkte på precis som vanligt men jag såg inte ett skit. Efter att bara ha åkt några hundra meter kommer en snö hög som jag inte ser och jag flyger i backen och landar på min axel. Det gjorde så jävla ont så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Åkte ner till de andra som var framför mig och jag bara stod och skakade..

Vi åkte ner till en stuga där jag, Andy och Jessica satt och spelade spel ett tag. Efter en stund var det picknick i backen som jag ville vara med på. Satt där men hade så jävla ont. Så efter ett tag så sa jag till Alex att jag vill ner till doktorn. Sagt och gjort och efter ett tag kom jag in till 4 italienska läkare som klämde och tryckte och höll på. Trodde jag skulle svimma av smärta..

Kom in på röntgen och då ser de att jag har brutit min axel.

Det var min historia om min brutna axel. Mer om resan kommer i andra inlägg.


RSS 2.0