Bubbel gum.

Titta så fina mina naglar blev idag :). Riktigt knall rosa är de. Nu önskar man bara att man hade pepparkaks brun hud, hade varit fint till mina naglar!


Trött tjej.

fy fan vad trött jag är. blev en vild utång igår med josse, emelie, chickan, amanda, carro, sara och fredde. vi förfestade hemma hos josse och sedan drog vi ut till harrys.
var sjukt längesedan jag var på harrys, älskar musiken de har där. kan dansa non stop och det var precis vad vi gjorde (nästan iaf).
stannade tills de stängde vid 4, vet inte hur dags jag var i säng, men det var sent. sedan ringde min klocka klockan 9 för jag skulle upp och fixa naglarna. gissa om jag var trött när det var dags att stiga upp!
 
sen jag kom hem igen har jag legat i soffan och sovit fram och tillbaka. hade velat gå och lägga mig nu, men vill inte vakna helt pigg kl 3 imorgon bitti..
 
tack för en underbar kväll tjejer!
 
 
 

Godmorgon världen.

Vill sova mer, men jag ska på pedikyr för första gången i mitt liv om en timme, så det är dags att stiga upp nu!

Igår blev det fredags vin med Josse, Amanda, Chickan och Carro på möllan. Var mycket mysigt :) satt i några timmar och snackade skit och drack vin (såklart).


Hår, igen.

På tal om hår, sitter just nu hos frissan, har varit här i två och en halv timme och hon blev precis klar med att lägga alla slingor.. Puh det tar tid, men vad gör man inte för fint hår :). Resultatet får ni senare.


Hår

här kommer lite tips för friskt och fint hår. detta är tips från mig, som jag tycker fungerar på mitt hår.
 
* duscha håret så sällan som möjligt (tack för torrshampoo). själv tvättar jag håret ca 2ggr/veckan
* massera hårbottnen när du duschar, gärna med schampoo. det gör det smidigare
* använd ej balsam i hårbottnen. gör så att ditt hår blir fettigt snabbare
* använd en bra inpackning! varannan gång jag duschar har jag inpackning. varje gång jag duschar i några veckor efter att jag har färgat det.
* skölj gärna av ditt hår i kallt vatten innan du kliver ur duschen. gör att de stänger hårsäckarna (varm vatten öppnar de) gör håret starkare när du väl borstar det. plus så säger det att kall vatten ska göra håret glansigare, men det är inget jag själv har märkt
* borsta aldrig ditt hår när det är vått! sliter som bara den!
* gungga inte handduken i håret, utan tryck bara ur vattnet från håret (gnugget sliter också på håret)
* låt det självtorka. jag vet att det är svårt ibland..
* använd värme saker så lite som möjligt (t ex fön, platttång, locktång ect ect..) sliter!
* när du väl använder värmesaker, glöm inte värmeskydd!
* använd bra saker för håret, frisör produkter kostar (mycket mer än vad schampot på ICA) men de gör skillnad på håret.
* använd ej hårsnuddar med metallbit på, sliter!
* hårolja är super för hårtopparna
* innan du går och lägger dig smörj in ditt hår i hårolja, fläta det sedan och sov med flätan. morgonen efter är ditt hår silketslent!
 
 
 

Puddingar!

Jag har spenderat min onsdags kväll med mina tjejer, Amanda, Emelie och Josse. Vi grillade, snackade skit, gick en promenad, åt efterrätt och snackade ännu mer. Kvällar som dessa är helt underbara, så lätt men de ger så himla mycket.

Och så känns det bra att hitta på saker, då tänker man inte så mycket på hur jobbigt det är att vara ifrån Alex. Saknar dig, kom hem nu :(.


Periodare.

Jag är en riktig periodare, speciellt när det kommer till mat. Kan äta müsli och fil till frukost varje dag i några månader, sedan spyr jag på det.
Jag kommer ihåg ett tag åt jag korv med bröd till middag nästan varje dag Alex var ute och jobbade och det är typ nu jag kan börja äta korv med bröd igen. Kunde spy av bara lukten ett tag.

Nu har jag fått dille på något annat, risgrynsgröt! Omg I love it! Åt en portion som kvälls mellis igår på jobb och nu har jag precis tagit en skål till mellanmål här hemma. Det ska vara hallonsylt till!
Undra hur länge det kommer ta tills jag spyr på risgrynsgröt?


För trött!

jag, mandis och stina var grymma idag på friskis. först ett skrivstång pass och sedan ett IW pass. ibland trodde jag att jag skulle spy, ibland svimma och någon gång trodde jag att jag skulle börja gråta. men såklart gjorde jag inte något av dessa sakerna och vi alla tre överlevde passen :).
 
hem, duscha, lunch, ut med hulken sedan en snabb vända på mobilia för lite nödvändiga saker och nu vill jag bara lägga mig i soffan och sova en stund. men nej då var det dags att bege sig till jobb nu då. jag-orkar-inte! but what to do?

Vad har jag gett mig in på?

godmorgon folket. idag ska jag iväg till friskis för ett dubbel pass. först ska jag köra skivstång och sedan direkt gå ner och köra ett IW pass. he-he-he jag kommer att dö. 
 
bye

Malmö FF.

Pappa ringde idag och frågade om jag ville hänga med på fotboll, MFF- Elfsborg och det ville jag. Var måånga år sedan jag var på fotboll sist.
Det var jag, Jessica och pappa. Hade super roligt och ännu roligare var det att Malmö vann med 2-1!

Nu är jag hemma igen och det blir nog bara en lugn hemma kväll.


Det bästa med en ledig dag.

Efter en intensiv jobb helg är det så skönt med en ledig måndag. Sova tills man vaknar, ta en lugn promenad med hulken, äta frukost i lugn och ro, med den största te koppen jag hittar och sedan slänga sig i sängen igen med den senaste ELLE tidningen. Livet leker.


Summer cake.

Grillmys hos pappa med familjen som avslutades med denna underbara sommar glassen som Ann gjorde. FÖR GOD!


@work.

Idag är jag piggare än jag var igår. När jag kom hem från jobb igår tog jag bara det lugnt. Kollade tv, åt glass, ost och kex. La mig i sängen vid halv tio, låg och läste i några timmar. Somnade sedan som en stock.. Visst, jag är medveten om att min lördag kväll låter sjukt tråkig men det var en sådan kväll jag behövde och ville ha.

Ikväll blir det söndagsmiddag med familjen hemma hos pappa. Förhoppningsvis grillar vi :).

Saknar dig Alex :(


Midsommar bilder

 
 

Midsommardag.

Hoppas att ni alla hade en bra midsommar!
Just nu är jag på jobb, började 9 imorse. Kan ju inte säga att jag är jätte pigg fast att det inte blev så sent igår.
Jag var hemma hos Sara A's pojkvännen föräldrars hus. Vi var ett gäng på 30 pers. Hade kanske träffat 5 pers innan så det var kul att träffa nya människor.

Hade med mig min kamera, så när jag kommer hem från jobb ska ni få en liten midsommar bild-bomb :).


Finaste tjejerna i världen.


Miss u.

My baby is gone.
Alex åkte hemifrån 5 imorse och ska nu vara ute och jobba i 15 dagar.. Livet med en sjöman.


Havet.

Jag och Alex var och tränade idag mellan 11-12. Sedan körde vi direkt ner på bo01 och tog årets första dopp :). Det var kallt men inte så farligt.
Låg sedan och solade en timme och tog en glass i solen.

Nu är vi hemma i lägenheten igen och fixar. Längtar såå tills allt är färdigt här hemma!


Ljus.

Igår promenerade jag upp till stan och köpte tre ljus från voluspa. Älskar de ljusen, de är så fina och luktar så gott. Macaron luktar sött (såklart), elysian garden luktar friskt med lite citros inslag och suede blanc luktar herrparfym. Finns att köpa bl.a. På Åhléns.


Måndag

jag har varit ledig fredag, lördag och söndag och idag är det dags att gå tillbaka till jobb. fast att jag har haft en ledig helg så har vi hållt på i lägnheten mellan 9-24 varje dag nu, så kan ju inte säga att man är utvilad.
 
det börjar lika något i lägenheten nu, men vi har mycket små pill kvar. igår var vi och handlade på IKEA för 4000 och sedan på Willys för 2000. hade egentligen mycket mer att handla på willys, men vi orkade inte mer. så det blir väl en vända dit imorgon också.
 
have a good one!
 

kommer ni ihåg?

sitter vid vår gamla dator som vi har här hemma och kollar igenom gamla bilder, så jävla roligt och så många minnen som kommer tillbaka. tänkte ge er ett litet smak prov :)
 
 

Jun. 16, 2013

Ja som ni kanske förstår så har jag noll tid till att blogga. Vi har hållt på i lägenheten i två dagar nu och har fortfarande sjukt mycket att fixa.. Lovar att bli bättre när allt lugnar sig.

Idag var jag, Josse och Sara i stan och piercade oss i inner örat. Har velat göra det i flera år och äntligen kom vi till skott :). Är riktigt nöjd!


dagen D

har redan hunnit med ett tränings pass på friskis och frukost. ska snart hoppa in i duschen sedan är det ALL IN med packningen.
är faktiskt lite pirrig i magen, fast att jag inte har någon anledning till att vara det. det är så många känslor i kroppen just nu, alex kommer hem (efter 5 år pirrar det fortfarande i magen varje gång han kommer hem), FLYTTEN, pappa.. jag älskar min pappa, han har alltid vara där för mig, i ur och i skur, så även fast det ska bli jävligt skönt att flytta så kommer jag ju att sakna att se honom varje dag (fast att vi går på varandras närver och vill halshugga varandra lite då och då). ja det är mycket nu..
 
nej nu måste jag sätta igång!

Zasou.

Alex är som sagt och jobbar så jag fick spendera vår 5 års dag med min andra partner i livet, Josse :).
Åkte till hennes jobb när jag hade slutat, fixade lite ärenden sedan åt vi glass på lilla glassfabriken.

Efter det körde vi hem till mig, packade lite (sista natten här hemma nu, kanske för alltid). Sedan blev det en sväng inom på Statoil för att hälsa på mandis.
Hem igen för att byta om till ridkläder, sedan mot stallet.

Hade zasou idag, andra gången jag red honom och idag gick bättre än första gången jag hade honom :). Josse var med så fick lite bilder av henne.


Lyckligaste tjejen.

Jag är så jävla lyckligt lottat, jag har hittat en person som jag älskar över allt annat på denna planeten och som älskar mig lika mycket.

Idag har vi varit tillsammans i 5 år.. 5 ÅR?! Var fan tog den tiden vägen?! De är iaf de 5 bästa åren i mitt liv och jag vet att vi kommer att vara tillsammans för alltid, det är en känsla som jag har i kroppen, det är bara något jag vet..

Tyvärr är Alex ute och jobbar idag, men imorgon kommer han hem och imorgon flyttar vi tillbaka till vår lägenhet. Kan inte tänka mig ett bättre sett att fira våra 5 år tillsammans.

Alexander, jag älskar dig!


När det inte blir som det tänkt sig

hade absolut inga planer idag förutom att jag skulle träna IW idag. stack dit och träffade stina och amanda. vi tränade sedan cyklade vi hem. på vägen hem så pratade vi om vad alla hade för planer idag, jag berättade då att jag inte hade några planer så amanda sa att jag kunde hänga med henne, sonja och chickan. sagt och gjort.
 
chickan och sonja kom och hämtade mig och amanda, körde sedan ner till kämpinge. låg där och solade någon timme. efter det körde vi och käkade middag i höllviken. när vi sedan körde hem så kom chickan med iden om att ta en PW i bokskogen. så hem och byta om, hämta hulken och hämta carro i oxie och sedan ut till bokskogen. nu 8 km sitter jag helt slut i min säng.
 
haft en helt underbar dag och en HELT spontan dag. de dagarna som är som bäst.

Jun. 11, 2013

Gjorde nya naglar förra veckan och ville ha något som stack ut. Är inne i en guld period, så det är det det fick bli. Är verkligen super nöjd och ni ska se som det glittrar i ljus :).


Stockholm del 5 (sista)

 

Stockholm del 4 (BEYONCE!)


Kusin

När vi var i Stockholm fyllde min kusin Johan år. Idag är det kalas för honom och ska dit nu direkt efter jobb.

And this is how i look


Lördag kväll.

Har för första gången i mitt liv känt mig bakfull. Jag har inte spytt, men jag har fan inte mått bra. Jag tror det beror på att jag blandade så jävla mycket dricka igår, vin (både rött och vitt), öl, cider, drinkar..

Mår bra nu igen men orkar inte göra något spec. Alex känner likadant så vi stack och hyrde film och köpte massa gotte. Detta är min lördag kväll. Sedan är det jobb imorgon bitti.


Cornelia

igår var det cornelias student! jag hoppas att hon hade en underbar dag (det hade jag). ett stort grattis till dig corre och lycka till i framtiden!

Stockholm del 3


Dagar kvar till Grekland!


Tredje.

Idag är det 5 (!!!!) år sedan jag tog studenten. Kan inte fatta att det har gått 5 år, läskigt vad tiden flyger iväg.

Idag är det även exakt två månader tills jag och Alex åker till Grekland. Längtar :)


Stockholm del 2


Stockholm del 1


The one and only❤

#beyonce #mrscarterstockholm


Home sweet home.

Ligger nu i min säng hemma i Malmö, så trött så att mina ögon går i kors.. Så jag fattar inte varför jag uppdaterar här..

Dessa dagarna har varit amazing! Blev t.o.m en liten utgång igår (till slut hamnade vi på spy bar). Idag hade vi strålande sol i Stockholm, nästan lite för varmt för att gå runt i stan, men man ska inte klaga när det äntligen är varmt :).

Nej nu ska jag sluta flumma här och ta igen ca 100 timmars sömn..


RSS 2.0