Glad påsk!

Titta så fint påsk ägg Alex fick av mig :)


Torr i munnen.

Mötte upp josse i stan igår, kollade i typ en affär sedan gick vi raka vägen mot lilla torg. Efter två glas vin kände jag mig ganska berusad så jag ville inte ha mer vin. Efter typ en halv timme så frågade josse om vi inte skulle ha ett glas till och det gick jag med på. När vi kommer fram till baren så blev det att vi beställde en flaska. Haha va fan hände?!
Sara kom också förbi en stund.

Jag har ju slutat röka, men när jag dricker så kommer ciggen fram. Och igår rökte jag upp typ ett helt paket (var typ 3-4 cigg kvar) helt sjukt. Så idag känns det som jag har ett riv järn i halsen..


Godaste mellanmålet!

Måste tipsa om detta underbara mellanmål. Tina/micra lite hallon (jag tycker de är godast när de är lite varma). Ta sedan ungefär 4-5 matskedar Turkis yoghurt, ringla över lite honung (om du har fast honung hemma så bara micra det lite så att den blir flytande). Hacka/dela en näve valnötter och strö över.

Nyttigt, mättande och underbart gott mellanmål!!


Ny hårfärg

Har varit hos frissan idag i ca 2 timmar och slingat håret. Resultatet kan jag tyvärr inte lägga upp för Alex ska inte få se det förrens på torsdag :). Jag är sjukt nöjd iaf!!


Bad dream

snälla säg att detta bara var en hemsk mardröm..

Fredag

ledig idag, ledig helg.helt jävla underbart. men idag gick jag ändå upp 7.30 för att käka frukost. ska snart cykla till friskis för ett cirkelgym/IW pass. men Gud vad jag är trött!
jag har sovit så jävla dåligt den senaste tiden, ingen aning om varför. kan det bero på att vädret har varit så konstigt kanske? men just inatt sov jag som törnrosa, såklart när man ska upp tidigt..
 
idag kommer min bättre halva hem! ush vad jag hatar att jag träffar honom så sällan. ord kan inte beskriva hur mycket jag längtar till vi flyttar tillbaka till vår lägenhet och bor tillsammans igen, får en vardag ihop.
nu kommer han hem på helgerna, vi bor hemma hos min pappa som även han har en flickvän, så det blir inte så mycket "vi" tid alls.
 
nej nog om babblandet. nu ska jag ta på mig träningskläderna!
 

Last night

Tjej snack, mys, vänner, hulken, blåbärspaj, glass, te och en massa kärlek


Emelie.

Nu ska jag och mandis hem till emla. Amanda ska klippa sig och vi ska se emlas och macs nya lya :D. Josse kommer mig också förbi när hon har slutat jobba.


Shocking news!

Trodde nog aldrig att JAG skulle skriva detta.. Men jag gillar inte alls Beyonces nya låt Bow Down. Jag gillar när det är B som sjunger, men det kanske hon gör 20 % av låten :(.

Och på tal om B. 70 dagar kvar nu :D.


What goes around, comes back around.

Jag tycker att vi i Sverige förtjänar den bästa sommaren i världshistorien efter nästan ett halvår med vinter. Gash vad jag är trött på detta..


Blogg torka

har inget att skriva om och jag har känt så ett tag nu, märks nog ganska bra i bloggen..
 
jaha, snö?! alltså jag orkar inte. jag vill bara fly detta landet nu och komma tillbaka när det är vår for real. jag vill kunna sitta på uteserveringar och njuta av sol och värme. gå långa promenader med hulken med solen som värmer i ansiktet osv.
 
det ändå som är bra med detta är att det känns som man har lite längre tid på sig att komma i form tills det är dags med bikini. har lyckats "fluffa" på mig ganska bra under vinter halvåret och kämpar nu på friskis för att komma tillbaka i min form.
problemet jag har är inte att träna, jag ÄLSKAR att träna, det är all denna mat som jag ÄLSKAR att stoppa i min mun. nom nom.
 
 

Happy B-day!

Grattis på födelsedagen min underbara vän ❤


Go fika

Torsdags mys med go fika hemma hos Johanna.


Trettonde.

Fyra år och nio månader med min bättre halva idag ❤


Heels in bed

Ligger i sängen med datorn i knäet och 15 cm klackar på fötterna, glammigt värre!

Anledningen? Jo för att de är nya, eller nya och nya. Jag fick de av min syster när jag fyllde år men har aldrig använt dem och jag tror att de kommer att DÖDA mina fötter första gången jag använder de om jag inte gör något med de. Så därför jag har på mig de ibland med två par strumpor för att töja ut de lite.

Diva trick 101


To go


Va fan hände?

Igår var det knutis hos Astrid, vi var 8 pers som alla hade med sig olika till tugg, allt ifrån fetaost piroger till charkisar. Det var så himla gott men Gud vad mycket mat det blev!

Vi satt och snackade skit, åt, drack och hade allmänt underbart.
Vid 12 tiden gick Kicki, Johanna och Viktor hem. Men vi som var kvar (jag,Anna, Alex, Emil och Joel) var inte sugna på att sticka hem. Men vi var heller inte super sugna på att sticka ut och dansa så vi bestämde oss för att gå bort till Grand. När vi kom dit såg vi den mil långa kön och vi bestämde oss snabbt för att promenera vidare.
KB låg närmast så det fick bli det. Väl inne träffade jag på Nathalie och josse också :). Grabbarna var inte så dans sugna men när jag väl hör musiken så kan jag inte hålla mig så det blev en del dans och även en del galenskaper.
(Haha Nathalie, du är underbar!).

Fattar inte vad som hände, men helt plötsligt så var kl 4 och det var dags att gå hem..

Spontan utgång när den är som bäst. Hade så fruktansvärt roligt!


Purple

Har haft mörka naglar nu det senaste halv året så idag bestämde jag mig för att "våra" till de lite så de fick bli lila :).

Vill även passa på att gratta josse till hennes körkort. Är så stolt över dig gums!


Hälge.

Hade Hälge på ridningen igår och det gick super bra. Kan det vara så att jag har fått mig en favorit? Vågar inte svara på den riktigt än. Men isf är det lite läskigt, för han står i samma spilta som Sabino gjorde..


B.

"Råkade" beställa hem ännu en konsert av Beyonce. Denna konserten är jätte gammal, det var när hon precis hade släppt albumet "B-day". Oj så bra hon är! Slutar aldrig förvånas över denna kvinnan. Allt jag kan säga är SE DEN!


tummen upp

bra start på dagen idag. åt frukost och sedan gick jag bort till mandis så stack vi till gymmet tillsammans. körde ett härligt pass idag och kroppen kändes bra idag. kanske inte armarna, men har inte alls mycket muskler i min vänster arm efter att jag bröt axlen, men det är bara att jobba vidare.
 
nu har jag ätit lunch och ska snart bege mig till jobb. hoppas att ni alla får en härlig tisdag och passa på att njut av solen!
 
 
 

Visste ni?

ni flesta (alla?) vet att jag är head over heels för beyonce. men visste ni att min första stora idol var kanye west och jag kan nästan alla hans låtar. jag älskar hans musik och texter och när jag sitter hemma och lyssnar på spotify så skriver jag bara in kanye west och och låter låtarna bara rulla på.
 
jag kommer ihåg när jag och alex precis hade blivit tillsammans så kom det en kanye west låt och jag sjöng med i hela låten och alex bara stirrade på mig som ett stort frågetecken.
 
bara lite info så på söndags natten om något ni kanske inte visste om mig :)
 
 
 

Grand.

Igår träffade jag mina Petri tjejer + Nathalie, Chrisse, Johanna och två av Johannas kompisar. Så vi var ett stort gäng som samlades på Grand vid möllan. Jag har aldrig varit där innan, men jag gillade det skarpt!

Sitter man på en bar, t ex på lilla torg så stänger de ofta vid 1 och ibland vill man inte åka hem redan då och ibland är man inte sugen på att dra ut och dansa. Då är Grand perfa för de har öppet till 3 :).

Jag hade en mycket trevlig kväll, begav mig hem vid 12 tiden för att jag skulle upp och jobba idag..


Word.


Magdalena Frackowiak

you beautiful creature
 

Hello Bruno!

Detta kommer bli ett konsert år för mig! Först ska jag se the one and only Beyonce (kan fortfarande inte fatta det) i maj och idag köpte Jessica biljetter till mig och Alex för att se Bruno Mars i oktober. Älskar detta!


RSS 2.0