Sista dagen.

Happ och så var det fredag och vi har bara 7 timmar kvar att spendera i huvudstaden.. Dagarna har bara flugit iväg, som de alltid gör när man har semester.
Just nu väntar jag på att alla ska bli färdig packade så att vi kan checka ut och sedan gå ner på stan.


Nu kan jag dö lycklig.


Stockholm!

Ligger i hotell rummet och väntar på att alla ska bli klara. Sedan beger vi oss ut på stan och ser var Stockholm har att erbjuda :)


Mini semester :D!

Nu har jag nu mini semester :D wopwop!
Alex kom och hämtade mig och nu sitter vi på espresso house och har precis ätit go-frukost. Alex ska till läkaren om 30 min här vid centralen, därför vi satte oss här.

När han är färdig har vi mycket att stå i, ingen av oss har ena börjat packa t ex..


Sushi.

Första gången jag köper sushi själv, de andra gångerna jag har ätit sushi (vääldigt få) så har jag alltid blivit bjuden.

Jag och Alex hade lite dö tid mellan hans läkarbesök och till jag skulle börja jobba, vi började bli hungriga så vi kollade igenom rabble appen (massa olika rabatter) och hittade en på ett sushi ställe i stan. Tror de hette mushi sushi och ligger uppe vid drottningtorget, rekommenderas!

Nu är jag på jobb, mätt och belåten och har bara 18 timmar kvar att jobba..


Måndag.

Idag är det månad och fast att jag har jobbat hela helgen så ska jag jobba idag. Egentligen är jag ledig idag och jobbar imorgon, men imorgon åker jag, josse, Alex, Jessica och corre till Stockholm så min arbetskamrat var snäll och bytade pass med mig så att jag slipper ta ledigt.

Känns faktiskt inte så jobbigt att gå till jobb idag, för jag vet när jag slutar imorgon bitti så är jag ledig ons, tors, fre, lör och sön. Så det är verkligen en mini semester som jag ska spendera i Stockholm med några av mina favorit personer i världen :D. Och att en dröm kommer att gå i uppfyllelse, att få se Beyonce live!

Life is good❤


Mors dag.

Hade en trevlig kväll hos Johanna igår. Blev kanske lite för berusad dock.. Johanna, vad var det för drink du bjöd på?!
Blev ingen utgång för mig och Alex, min jobb helg :(

Idag är det mors dag, efter jobb idag ska jag hem till pappa och så ska jag och Jessica bjuda mamma och pappa på middag. Snackas om att vi ska grilla hamburgare :).


Righ now


Lördag.

Efter jobb så kom Alex och hämtade mig, körde in på maxi och handlade mat. Blev grillat idag med några glas vin.

Sitter nu och väntar på att Carina ska komma och hämta oss. Ikväll ska vi fira Johanna som fyllde år i veckan :).

Hoppas ni alla får en fin lördag!

Och Annie, grattis i efterskott!!! Hoppas att vi ses snart.


Fredag.

Dagen började med att vi åkte och köpte pålägg och goda ost bullar, yummie for my tummi!

Körde sedan ut till bokskogen med hulken och gick milen. Perfekt väder för skogs promenad idag! Bra start på denna fredagen med andra ord.

https://cdn2.cdnme.se/2193101/7-3/pic_519f614ae087c367fc20f48e.jpg" class="image">


My new tattoo

Här kommer en bild på min nya tatuering. Jag ville göra något för mina syskon, Jessica och Simon. Först ville jag göra två svalor. Men kvällen innan jag skulle tatuera mig kollade jag runt på lite olika motiv. Kom över två fjärilar och föll pladaskt. De var så fina, men fjärilar kan vara väldigt "tjejigt" så jag ändrade de lite och här är alltså resultatet.
Är jätte nöjd med de. Även denna gången tatuerade jag mig på zoi, kan verkligen rekommendera det stället.

Som ni ser är de fortfarande inte helt läkta, lite skrövel kvar..


Äntligen!

Min syster smsa idag och frågade om vi ville flytta in tillbaka till lägenheten den 15e juni. Det var ingen tvekan där så lägenheten here we come! Ååå så jääävla härligt, kan inte riktigt fatta att vi äntligen ska få vårt lilla bo igen :).


Stuck in traffic..


Onsdag.

Igår var vi och kollade på Grease musikalen som procivitas hade satt upp. Corres pojkvän, Tobbe var med så jag, Alex, corre och Anna var och såg den. Så sjukt duktiga var de!

Konserten var slut vid 21 tiden och eftersom att vi ändå var i stan köpte vi med och cheesecake och snikers cupcake från pronto. Åkte sedan hem till Anna och fikade.

När kl närmade sig tolv åkte jag och Alex hem. Jag var så jävla trött, hade ju jobbat natten och fått ca 4 timmars sömn..

Ligger nu vaken i sängen och väntar på att Alex ska vakna. Ledig dag idag, har lite små pill att fixa.


Grease musikal


Bokskogen.

Milen i bokskogen, check!


Kvällsfika


Måndag.

När jag och Alex vaknade igår kanske vid 12 tiden (jag hade varit uppe och ätit kl 9 och sedan somnat om) så var vi hungriga. Vi var inte så sugna på tråkig hemma frukost så vi bestämde oss för att köra till triangeln för att äta brunch på Hilton (heter nog något annat nu, men alla vet var jag menar när jag säger Hilton).
När vi kom dit så sa hon som jobbade att det knappt fanns något kvar. Happ.. det var ju inte kul. Men vi traskade in på triangeln ist och käkade frukost på waynes.

Vi skulle bara kollade i någon affär, hamnade inne på carlings och råkade handla saker för över 2000 kr.. Ops!
För mig blev det ett par nya jeans och ett par jeans shorts (har lämnat tillbaka de jag köpte förra veckan, dessa jag köpte igår var mycket finare :)).

Sedan mot kvällen åkte vi hem till min syster, käkade middag, efterrätt och kollade hockey (GRATTIS SVERIGE!).

(Till efterrätt åt vi traditionell kladdkaka med grädde, måste bara tipsa er om att lägga jordnötter på kladdkakan, så gott!)

När vi sedan körde hem så såg vi att Amanda och fille var på Statoil så vi gick in där och hängde tills de stängde.
En bra söndag!


Amanda och Viktor

Igår skulle både amanda och viktor firas. var på för fest hemma hos amanda och det var roligt som alltid. när alla skulle sticka ut stack jag inom viktor och grattade honom. sedan från viktor stack vi till skeppsbron (efter tycker velande om vart vi skulle gå). väl på skeppsbron hade jag AS kul, bra musik och underbara vänner, det är allt som behövs. även alla som var hemma hos amanda kom även till skeppsbron så det var kul att vara ute med ALLA :). tack för en underbar kväll!
 
hade för en gång skull med mig kameran, men tyvärr blev det bara bilder från för festen. men bättre än inga!
 

Premiär.

Har precis varit på lilla glass fabriken för första gången detta året. Hade nästan glömt hur jävla god deras glass är. Men herregud vilket kaos där var. Satt säkert och väntade på vår tur i 20 min, men det var värt det :).


Möllan

Hänger på möllan nu med PD, Johan och Alex. Smått berudad ..men äsh det är ledig helg.

Och så vill jag säga grattis Beyonce som är gravid med sitt andra barn! Hoppas dock inte att vår konsert ligger i farozonen (BIG ego!)


Grattis.

En mycket speciell person för mig fyller år idag, nämligen Viktor. Första gången vi träffades var första dagen på Petri. Jag hade fått fel språkval och även du. Jag kommer ihåg att du kom fram och pratade med mig och det sa bara klick så tyckte jag om dig direkt.

Sedan den dagen har jag känt att du alltid har varit där för mig, i ur och i skyr och det uppskattar jag så mycket Viktor. Jag vet att jag suger på att höra av mig till dig, men det känns som att varje gång vi ses är det som om vi inte har varit ifrån varandra.

Du är en av mina närmsta vänner, en person som jag alltid kan lita på och jag hoppas att du får en underbar födelsedag!
Älskar dig.


HM

Beyonce är ju ansiktet ur för HMs bad och sommar kollektion. B nörd som jag är var jag ju tvungen att handla något :). Vad det är får ni se när jag använder det!


Torsdag.

Två och en halv timmes jobb till, sedan är man ledig fredag, lördag och söndag. Det ska bli så himla skönt och det bästa av allt är min man (förlåt för att jag tjatar, men jag saknar honom så mycket!) kommer hem imorgon och ska vara hemma i tre veckor :). Kommer bli tre intensiva veckor med Stockholm, student och massa annat. Men det kommer bli sjukt roligt allt ihopa.

Nej back to work nu. Efter jobb ska jag kanske möta upp josse för en fika i solen.

(Fin "tatuering" jag gjorde på Alex i USA)


Kväll

Haft en super mysig (blåsig) dag idag. Tog bussen upp till stan med josse, kollade lite i affärer och ett par jeans shorts fick följa med mig hem idag. Mina förra jeansshorts gick i sönder förra sommaren (använde de typ varje dag) så behövde ett par nya.

Efter ett tag satte vi oss på trapporna vid kanalen. Då kom även diddi och Amanda förbi (ej planerat). Diddi skulle iväg och jobba efter ett tag. Då gick jag, Amanda och josse till lilla och tog ett glad vin. När vi hade druckit upp det kollade vi i någon affär, men jag blev galet trött från ingenstans.

Jag och josse tog bussen hem, lagade mat och hon prövade lite klänningar till på lördag.
Fick sedan ett plötsligt glass-sug, körde först ut till Limhamn men där var stängt. Körde sedan till lockarps McDonalds, men även där var stängt.. Blev till slut varsin mjukglass (de största jag någonsin har sett) och så delade vi på en brownie på 7eleven.

Ligger nu propp mätt i sängen och kollar på greys anatomy.

Lovely dag, tack mina vänner för att ni finns ❤


Queen B

om ni inte har sett Beyonces dokumentär, life is but a dream, så snälla gör det. vilken kvinna, vilken insperation. jag har nog sett den 4-5 ggr men tröttnar aldrig.
 
http://www.youtube.com/watch?v=aTaPOLyNkk8

Onsdag

exakt två veckor kvar till Beyoncé idag!
 
är nu hemma och ombytt till träningskläder, idag är det sista dagen jag inte får träna (pga tatueringen) så ska bege mig ut på en liten PW nu i det fina vädret. störigt att det blåser bara :(.
 
sedan i eftermiddag ska jag träffa min vapendragare (josse). vi har lite ärenden att fixa. ja, det är min dag i stort sätt.
hoppas ni får en fin onsdag!
 
BTW, det sitter VÄRLDENS största spinden precis vid trappan här hemma, är livrädd och verkligen kutar förbi..snälla pappa kom hem så att du kan ta bort den!

Ska försöka sova nu..

Inte nog med att jag nu snart ska försöka sova på jobb (har ju alltid svårt för det) är det schlager-fest i Malmö idag, så det hörs som jag är mitt i en natt klubb (typ..). Jag har även fått halsbränna som pricken över i:et. Glad tjej? Nej inte riktigt. Men fast att alla odds är emot mig hoppas jag på en god natts sömn nu. God natt!

Och btw, ruvorna/skorporna på tatueringen börjar trilla av nu, så nu dröjer det nog inte länge till ni får se en bild på den :).


Ingen vanlig dag

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det finaste Amandas födelsedag! Hoppas att du får en fantastisk födelsedag och på lördag slår vi klackarna i taket för din skull :). Love ya❤


BBQ

mötte upp johanna, kicki, sofia och therese för grillning idag.. fast satan vad kallt det har varit ikväll. vi grillade våran mat sedan gick vi upp i sofias lägenhet, tände massa ljus och god middag, blev vin till maten, lyx måndag!
 
efter maten satte vi oss i sofias soffa, drack te, åt choklad och bara snackade en massa skit. en helt perfekt månadag kväll. jag tycker det är underbart att hitta på sådana här saker mitt i veckan. det gör verkligen vardagen mindre grå :).
 
när jag skulle cykla hem började det så klart att regna, men alex var snäll och höll mig sällskap i telefonen hela vägen så det gick hyffsat snabbt.
 
nu sitter jag med ansiksmask, ska snart in och skölja av den. sedan får man tacka för denna måndagen.

Måndag

Får inte träna på en vecka pga tatueringen. Så när jag vaknade imorse snörade jag på mina gympa skor och tog en lång promenad i det fina vädret.

När jag kom hem slängde jag på mig en bikini och la mig i solen en stund. När det inte blåste var det jätte skönt, men tyvärr var det inte så ofta. Och efter ca en halvtimme kom det ganska mycket moln också så då gick jag in och duschade.

Sitter nu och bara tar det lugnt, ikväll blir det grillning med mina Petri tjejer :).


Trettonde❤

Fyra år och elva månader idag, vart tar tiden vägen? Älskar dig mer och mer för varje dag som går Alex!


Saknar er två så *piip* mycket!


Tattoo

Ni som följer mig på instragram har ju sett att det var en tatuering jag skulle göra idag :). Är så sjukt nöjd med den! Jag visar den för er när plasten är av.


Keek!

Mina vänner, ladda ner keek appen. Det är som Instagram fast att man laddar upp filmklipp ist. Jag heter "camillakarlstrom" på keek. Om du redan har keek, skriv vad du heter på keek i kommentarsfältet.


Längtat!

Idag är en rolig dag :). Efter jobb idag händer något spännande och roligt som jag har längtar efter ett tag. Men vad det är får ni reda på i eftermiddag. (Och ni som nu vet vad som ska hända, avslöja inget i kommentarsfälte)

Här är iaf en ledtråd


Hej livet!

åh vilken underbar första-sommar dag jag hade igår. mötte upp jessica och josse, men bara för en kort stund. för sedan mötte jag upp mamma för att fixa en sak (det får ni reda på mer om imorgon). mamma och jag åkte sedan ut till ribban för att luncha på kallbadhuset och så härligt det var då. satt bokstavligen talat ute på havet, helt vindstilla och åt varsin god brocoli/äldelost paj. satt även och solade en stund. sedan skulle mamma tillbaka till jobb och jag mötte upp jessica och josse igen.
 
men jessica skulle iväg så jag och josse körde ut till limhamn och tog varsin mjukglass. åkte sedan och hämtade upp emelie, så körde vi ner till ribban och åkte rullor i ca en timme i det underbara vädret.
 
efter att vi hade rullat bestämde vi oss för att grilla, in på maxi för att köpa kött sedan ut till josse för att börja grilla.men när vi skulle börja grilla upptäckte vi att josse inte hade någon kol. så det var bara att packa ihop alla saker och köra hem till mig. här grillade vi, åt gott och satt och snackade i några timmar. när josse och emla sedan åkte jag hem slockande jag som en stock!
 
vilken jävla underbar dag jag hade igår. <3

Idag är det sommar!

Första sommar outfiten för detta året :D. Nu ska jag iväg och möta Jessica, josse och Carro. Vet inte riktigt vad vi ska göra dock.. Men hoppas att vi är ute och njuter av solen :)

https://cdn2.cdnme.se/2193101/7-3/pic_5188c367e087c307ea22d8ac.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2193101/7-3/pic_5188c392e087c307ddd44e88.jpg" class="image">


Ataman


livet med en sjöman

Igår åkte alex upp till kalmar i vanlig ordning, men till helgen kommer han inte hem för att han har tentor på lördagen och kommande veckan. så jag kommer inte att få träffa alex på 11 dagar och jag saknar redan honom så attans mycket. han tog även med sig hulken upp till kalmar eftersom att jag jobbar så mycket denna veckan. då har hon det roligare med alex :).
 
men efter dessa elva dagar, den 17e maj är alex klar med tvåan på högskolan. då har han äntligen sommar lov och vi kan spendera lite mer tid med varandra.
alex är ledig i tre veckor innan han börjar jobba och snacka om att jag ska njuta av att ha min man hemma i tre veckor! ni som är tillsammans med sjömän festår nog min lycka :D

The sky's the limit

Var och fixade mina naglar igår. Hade ingen aning om vad jag ville göra när jag kom dit. Satt och funderade i säkert en halv timme.. Tog fram färger, kollade glitter osv osv. Tillsist lyckades jag bestämma mig. Det blev denna blåa/turkosa färgen och jag är super duper nöjd. En härlig vår färg :)


Fredag!

Har haft sämre fredag om man säger så. Först ett härligt pass på Friskis och nu ligger jag i trädgården och solar ;)


Hoppning

Hade hoppning igår på ridningen, valde bland de sista som jag alltid gör när det är hoppning känns det som.. Fick en häst som heter Ataman, aldrig hoppat honom och dessutom har jag aldrig suttit på honom..

Första sprången var väl inte så jätte bra, jag är så jävla dålig på att hoppa slöare hästar, har mycket lättare för de som är piggare.

Men efter ett tag lyckades jag få honom att piggna till och då gick det jätte bra :). Kan absolut tänka mig att testa att hoppa honom igen. Nu vet jag ju att det är fullt ös på honom från början.


Pass

okej, gå aldrig att fixa nytt pass efter ett jobb och när du dessutom är trött som fan och inte har något smink.. alls. ja, jag gjorde precis detta och fy fan säger jag bara.
när polisen visade mig hur mitt pass skulle se ut fick jag en CHOCK. tänkte bara, detta kan inte vara sant.. sedan tänkte jag be henne om att ta om bilden, men vad skulle det ha hjälpt. jag ser ju ut såhär idag och jag kan ju inte säga till henne "sorry, men jag är för ful för att göra mitt pass idag". så nu får jag alltså acceptera att jag kommer att gå runt med detta passet i 5 år (hoppas verkligen inte att det är 10 år?).
 
 
 
 

Ännu en premiär

Årets första utomhus-jogging runda avklarad! Men tyvärr kan jag inte säga att den var härlig, för jag hade håll och mådde illa exakt HELA rundan :(. Ville vika av flera gånger. Men eftersom att jag har världens vinnarskalle kunde jag inte det. Det är både bra och dåligt att ha en jävla vinnarskalle ska jag säga!

Men det var såklart skönt att vara ute i det fina vädret. Hoppas att jag inte mår dåligt nästa gång jag är ute och joggar.. För man vill ju njuta också.


1a maj

Hade ni en trevlig Valborg? Själv började jag jobba kl 15 igår och slutar kl 15 idag, 24 h pass med andra ord. Men som man säger, cash is king, och jag behöver verkligen pengar nu.. Lars fyller år på fredag, corre tar studenten, Alex och jag har snart vår 5 års dag, Grekland osv osv..

Men visst hade det varit trevligt att fira Valborg, det kan jag inte ljuga om..


RSS 2.0