Saknar

ååh idag kommer mina två favoriter hem, både alex och puppe. har inte sett de på 9 dagar så jag håller på att längta ihjäl mig. finns inget jobbigare att vara borta från alex.. jo förresten att vara borta från både alex och puppe samtidigt.
 
men innan jag får pussa på mina hjärtan ska jag få träffa mina tjejer, emelie, josse och mandis. det blir en shopping runda på emporia och middag tillsammans på vapiano. ingen dum onsdag detta inte. och med råga på allt är det 30 dagar och exakt en månad till semster, skidåkning och fest i frankrike.
 
 
 

bästaste.

jobbat i 24 timmar, när man sedan äntligen slutar går man ner till sin cykel och ser att någon jävel har förstört min cykel genom attt dra av ena handtaget och dragit av alla växlar. den enda växlen som fungerar är ETTAN. och ettans cykel är alltid lätt, men på min cyckel är den extremt lätt. mina ben gick som jävla snurresprätt men ändå kom jag ingenstans.. vart lagom förbannad.
 
sitter hemma och surar en stund. sedan kommer josse och räddar hela min dag. kollar PH, äter middag tsm och nu har jag precis färgat hennes ögonfransar. ska snart till stallet så det blev en bra dag iaf. men det är tack vare bästaste josse.
 
 

Ingen bra dag.

Ush jag har haft en riktig dålig dag idag.. Vill helst bara riva ur denna dagen ur kalendern och det är exakt vad jag tänker göra. När jag vaknar imorgon ska jag inte tänka på idag, då är det nya tag. 
Alla människor har dåligs dagar, idag råkade vara en av mina.. 



Klapp på axeln!

I helgen hände något som inte har hänt på många många år. Jag drack alcohol utan att röka! Woho! Jag vill bli 100 % rökfri och när jag inte dricker går det hur bra som helst. Men det räcker att jag känner doften av alcohol så kommer röksuget. Men som sagt i helgen klarade jag det och jag hoppas att det kommer gå lika bra i fortsättningen.  

En sak till.. Idag är det 40 dagar kvar till skidresan! 

ingen energi

ush idag har jag verkligen ingen energi. var på gymmet efter jobb och frukost och fy vad vad tungt och jobbigt det var. när jag kom hem var jag ute med hulken, handla, åt  mellanmål och tog en dusch. och nu är jag heeelt slut. orkar knappt trycka på tangenterna..
lägenheten ser ut som fan, hade verkligen behövt en stor städning men det finns helt enkelt ingen ork till det. ska slänga mig i soffan och glo på TV en stund och förhoppningsvis orkar jag göra ett städryck senare idag.

Trettonde

Och så var det den 13e november vilket betyder att jag och Alex har varit tillsammans i 5 år och 5 månader❤️


Ny vecka

ny vecka och nya tag. har inte träffat alex på en vecka nu och jag saknar honom så att jag spricker. på torsdag kommer han hem.. åh vad jag längtar.
 
annars är det inte så mycket inplanerat på denna veckan. det är sverige-portugal på fredag, fy fan vad nervöst det kommer att vara!
 
tänkte även försöka komma iväg och handla lite julpynt till lägenheten. tror inte att vi har något speciellt, max en ljusstake typ.. så lite tomtat ska jag nog få hem :)
 
ha en bra vecka <3

Inte bara..

Det är ju inte bara Jessicas födelsedag idag, utan det är ju även fars dag. Jag älskar dig pappsen. Hade inte kunnat önska mig en bättre pappa❤️



A very special day!

Idag är verkligen ingen vanlig dag för idag är det min systers födelsedag! Hoppas att du får en helt amazing dag och får allt du önskar dig. Jag älskar dig så mycket. Du är inte bara min syster utan även en av mina bästa vänner. 
Happy B-Day! 






Fredag.

Börjar denna fredagen med ett film tips. "

Motstånd" heter filmen, såg den igår efter ridningen och fy sjutton var bra den var! 
Handlar om två brödrar (judar) som under andra världskriget gömmer sig i skogen med massa andra judar för att försöka undvika tyskarna. 
Det är en verklighets baserad film och ja, en av de bästa filmerna jag har sett. 

Happy girl!

Samma dag som det är 50 dagar kvar till skidresan ringer de från stadium och säger att mina skidor är färdiga att hämta Woop woop :D. Kan ju inte säga att jag älskar dem än, för har ju inte åkt med de. Men fy sjutton vad snygga de är iaf! 
Nu längtar jag ännu mer till vår vecka i Frankrike! 



Längtar.

Idag är det 50 dagar tills vi åker till
Frankrike. Längtar som in i bomben!



Film tips

jag och alex var på bio i lördags och såg Captian Philips. har sett tarilern på reklam och sedan har jag fått den rekomenderad av en kompis och nu är det min tur att rekomendera den till alla er. fy fan vad bra den var!
det är faktiskt en av de bästa filmerna jag har sett.
det är en lång film, ca 2 timmar och 20 minuter och man sitter på nålar hela filmen så spännande den är!
den får fem av fem!
 

Nails.

Var och fixade naglarna imorse, kl 8:30 på min lediga söndag.. Inte okej! Men vad gör man inte för utseendet ;). 
Blev naturella naglar, jag är super nöjd. Känns väldigt fint och fräscht. 



RSS 2.0