STORT GRATTIS!

grattis till SM guldet Malmö, det gjorde ni bra!
 
klockan är bara 22 men jag är heelt slut. visst jag var uppe 7.30 idag på min lediga dag så att jag är trött kanske inte är så konstigt plus att jag har jobbat och festat hela helgen.
 
mår sjukt illa just nu, illamående är nog en av de jobbigaste känslorna man kan ha. men får skylla mig själv. idag har jag ätit 3 st nutella bullar, tacos och till matchen ikväll käkade jag pizza med familjen. tycker synd om min mage!
 
nej nu checkar jag ut!
 

Erkänner.

Okej jag erkänner, jag köpte bara den här tidningen för att jag ville ha lösögonfransarna, brynpennan och kajalpennan ;)


50 kr

Det är 50 kr.. Det är mindre än vad ett paket cigg kostar, mindre än ett glas vin på lilla torg, mindre än en fika osv. Men för någon annan är det så sjukt mycket. Det kan rädda någons liv. Tänk om cancer en dag drabbar någon DU älskar. Hade inte du velat att någon hjälper hjälper den personen då. 


Finaste människan i världen.

Idag har jag varit tillsammans med den finaste, bästa underbaraste människan i världen i 5 år och 4 månader. Och det kommer bli många många år till tillsammans, det vet jag! Jag älskar dig Alex. 


Lever

Ville bara säga att jag lever. Har däremot inte haft något sug alls till att blogga. Ibland hamnar man i härligt blogg-flyt och ibland inte. 



Hard life

Jobbigt när man är på jobb vrål hungrig, ingen mat med sig och man upptäcker att plånboken ligger kvar i tränings väskan :(. 

Yogan

var som sagt på yoga igår för första gången och jag gillade det. det är helt annorlunda än vad jag brukar träna. tränings för mig är att ha hög puls och svettas. detta är ju en mer stilla och lugn träningsform där man konsenterar sig på att hålla en viss ställning länge och andas ur smärtan eller det jobbiga.
 
det var ju första gången för mig så jag fick kolla ganska mycket på ledaren och därför kunde jag inte göra övningarna fullt ut. men efter att ha gått par veckor så lär man sig de olika ställningarna och kan få mer utav yogan.
 
var på yoga 1 igår och jag tänkte att jag kör det hela detta året sedan efter års skiftet går jag över till yoga 2 om jag känner mig tillräckligt säker.
 

Första oktober

okej hur sjukt är der inte att det är första oktober idag =/. hej hösten!
 
idag ska jag testa på något som jag aldrig tidigare har testat. det är något jag har velat testa länge och det är något som jag verkligen tror att jag/min kropp behöver, nämligen.. dam dam dam.. YOGA. japp det är sant, kylskåpet her self ska testa på yoga kl 11. återkommer med hur det gick och om jag kommer att testa på det igen..
 

RSS 2.0