Make up

här kommer en sminkning där jag både har lagt skugga och har markerade läppar. jag brukar i vanliga fall välja antingen eller, men ibland kan det vara kul att köra en full make.
har skuggat med en grå/silver skugga från NAKED och min kajal är mörk blå. har kajalen i både övre och undra vattenlinje. och på läpparna har jag plommon röd/lila/rosa färg
 

Måndag

har egentligen ingen motivation till att sticka iväg och träna nu. kom hem från jobb för en halv timme sedan och jag vill egentligen bara lägga mig i soffan och vila en stund. sov (som vanligt) jätte dåligt på jobb inatt. vaknade mitt i natten och hade svårt att somna om.
men jag vet att känslan när man har tränat är så jävla skön och om jag kommer iväg till träningen kan jag gå hemma och slappa hela dagen utan att ha dåligt samvete.
 
så på med tränings kläderna och bit ihop!
 
 

Hipster don't lie.

Har varit hipster middag hos Viktor ikväll. Var sjukt lyckat med allt och riktigt bra att alla gick in för det med 100 %! 
Tack för en helt amazing kväll! 






Längtar!

Idag är det 90 dagar kvar till skidresan. Längtar så att jag spricker! 


Mobilia.

Idag öppnar nya mobilia. Gick in på hemsidan för skoj skull och se vad som ska öppnas och jag blev glatt överraskad! Men fan, det är farligt att ha alla dessa butiker som ens granne. Och mycket farligt att ha frozen yoghurt så nära! 
Här är alla de nya butikerna:



Tips

okej jag vet inte hur pass nyttigt/onyttigt detta är. men en sak är säkert, det är sjukt gott.
efter ett träningspass tar jag några makskedar kvarg och skivar i t ex banan eller någon annan frukt. tummen upp!
 

Dream

Drömde om beyonce inatt. Drömde att jag och Josse var på en av hennes konserter och hon kom till oss hela tiden, sjöng med oss, dansade med oss osv. Kändes så sjukt verkligt att jag efter hade vaknat verkligen fick fundera om det hade hänt eller inte..
Vissa drömmar vill man inte vakna upp från. 




Changera

Sitter i frisör stolen för lite förändring, eller kanske inte så mycket förändring mest uppfräschning :). Resultatet kan jag dock inte ge er förrens på torsdag då Alex inte vill se det på bild först. 


Måndag

måndag och ny vecka. denna veckan har redan startat bra. körde ett intervall/flex pass på friskis imorse och det gick super. jag tog i för kung och fosterland, det var t.o.m så att jag har mått lite illa efteråt.
 
nu ska jag snart dra iväg till jobb, har en jätte jobbig jobb-vecka framför mig. men det är bara att stå ut och tänka på pengarna..
 
 

Housewife

idag har jag varit en riktigt housewife. började dagen med att knyta på promenad skorna och så drog jag med hulken på en PW. men det var bara det att efter halva varvet öppnar sig himlen.. inte så kul. det var en dygnsur matte och en dygsur hund som kom in innan för dörrarna idag.
 
när jag hade torkat av mig själv och hunden drog jag fram dammsugaren och efter dammsugaren kom moppen fram. och tro inte det det stannar där, nej för nu står jag och lagar MAT. my gad. har typ aldrig känt mig såhär duktig..

One day you screaming i love loud, the next day you´re so cold

 

Rep lips

detta är en av mina absolut favorit sminkningar. ganska disktera ögon och WOW läppar
 
här kommer en bild serie från gårdagens sminkning där det var fokus läppar. hade en ljus brun/lila ögonskugga bara för att få ett litet djup i ögonen.
det viktigaste man ska tänka på när man ska ha en stark färg på läpparna är att använda läppenna. jag använder det över hela läppen sedan drar jag läppstift över det. då sitter läppstiftet som berget hela dagen.
ett litet knep för att få intrycket att du har större läppar är att använda en highligther i armor bågen och även lite under läppen. det lurar ögat att du har en putigare mun
 
 

Saknar dig.




Middag

nu ska jag upp till stan för att äta middag med kicki och viktor. har inte träffat de på hur länge som helst, så det är verkligen dags för det!
här är min outfit för idag. HM från top till tå förutom mina smycken.
 
(close-up på sminkningen får ni i ett annat inlägg)
 
påminelse till mig själv, det är höst nu, köp strumpbyxor!
 
 


Classy but sexy

denna sminkningen är väldigt enkel att göra och den passar lika bra till vardags som till fest. det ända jag har använt är en brun ögonskugga, ljus skugga till innerögat, eyeliner och maskara.
 

Lyko

för någon vecka sedan fick jag hem mitt paket från lyko. i det innehöll det hårsnoddar från BLAX. det ska tydligen vara de bästa hårsnoddarna som finns. de sliter inte alls på håret och de töjs aldrig ut. så om man lyckas hålla koll på de små rackarna kan man ha de hela livet.
i paketet fanns det även sminkbortsar från real techniques. de är skapade av min favorit make up artist samantha chapman. hon har tillsammans med sin syster youtube kanalen pixiwoo och bloggen med samma namn om ni någon gång vill ha lite make up inspo elr lära er något nytt om smink eller teknik. jag själv har lärt mig mycket från de två.

Söndag igen.

Veckorna verkligen flyger förbi. Denna veckan har verkligen varit smockad för mig, har det inte varit jobb har det varit andra saker inplanterat. 
Har hunnit fira två födelsedags grisar denna veckan, Manfred i onsdags och Kate igår. Grattis än en gång till er! 

Idag testade jag, Alex och Anastasia brunchen på casinot. Det var jätte gott men tyvärr var där dålig service.. Maten tog slut och det tog lång tid innan de fyllde på med maten. Tyvärr drar det ner hela upplevelsen. Men som sagt den maten man fick var väldigt god men kommer nog inte gå dit igen, finns bättre brunch ställen i Malmö. 

Nu ligger jag i sängen på jobb och ska försöka få lite sömn. Ny vecka imorgon, nya tag! 



Trettonde

Idag är det fredagen den trettonde, många personers oturs dag. Men det är min tur dag. Idag har jag och Alex varit tillsammans i 5 år och 3 månader. Älskar dig. Det var också just en fredag som vi blev tillsammans, om ni nu ville veta det. Så fredagen den trettonde är för mig den bästa dagen som finns! 



leather and gold

de flesta av er vet att smink, krämer, produkter, ja nästan allt som har med skönthet att göra är en av mina största intressen och en av mina största drömmar i livet är att en dag få jobba som make up artist. därför tänkte jag nu börja lägga upp lite om mina sminkningar här i bloggen.
 
denna kallar jag för leather and gold, självklart då jag har använt brunt, guld och svart i sminkningen.
har ändrat kontrasten på denna bilden för att ni tydligare ska se färgerna.
 
 


Ingen bra morgon.

fy fan vilken dålig start jag fick på denna dagen. det har varit jätte mycket klydd med schemat på jobb den senaste tiden. och helt ärligt fattar jag inte vad de håller på med på det kontoret ibland..
 
imorse (min sov morgon) vaknade jag av att jag fick ett mejl, kollade det, det skulle jag inte gjort. skulle skitit i det, sovit vidare och kollat det senare, men det gjorde jag inte. när jag läser det blir så jag jävla förbannad. så jag kunde inte ligga kvar i sängen. jag kanske överdrev men hade ni varit i mina skor hade ni fattat, för det är inte ofta allt bara flyter på smidigt med det företaget och idag fick jag bara spel. jag mejlade tillbaka ett argt mejl och sedan tog jag på mina träningskläder och stack till gymmet.
 
när jag blir upprörd är det bara två saker som hjälper mig, cigg eller får träna. och eftersom att jag har slutat röka så fanns det bara ett alternativ kvar. har inte varit på gymmet på månader men det var skönt att ha musiken i öronen och bara göra vad man själv vill i min egen värld.
 
det hjälpte, nu är jag på bättre humör. men det var ju inte en sådan början jag ville ha på min lediga dag. men men, hänt har hänt. som tur är så kommer min andra halva hem idag. så det kommer att bli en bra dag!

Disel

jag och alex var på ny öppnade triageln förra helgen. Gud vad fint där har blivit! och dessutom var det rea i varenda butik, stort plus! alex fick med sig en as snygg höst jacka och jag fick med mig ett par disel jeans. de kostade egentligen 1100 kr, men eftersom att det var rea fick jag de för ca 700 kr. nöjd tjej!
 
 

Ny vecka.

Har haft en helt underbar ledig helg med kräftskiva i fredags, firade Emelie i lördags och igår var jag och Alex på söndags middag hos Anastasia. Top notch! 
Känner mig redo för en ny vecka, fast att jag har jobb helg framför mig kommer detta nog ändå bli en bra vecka med många roliga saker inplanterat. 




Nails

Var och fixade naglarna idag och här är resultatet :)


Tips

träningen gick väl sådär. men det var skönt att röra på sig lite. humöret är väl bättre men inte bra.
 
tänkte bara tipsa om ett mellanmål/efter träning/ när man är sugen mål. detta är ett av mina favorit mellanmål och brukar även äta det direkt när jag kommer hem från ett träningspass.
det är super enkelt, det du behöver är turkisk yogurt, hallon, banan, kanel och honung (om man tycker att det blir för surt med hallonen). jag micrar hallonen så att det blir varma och mjuka sedan bara blandar jag runt allt.
så gott, så enkelt och så nyttigt!
 
 

Blää

ush idag känner jag mig inte på topp. ni vet en sådan dag då man hatar alla kläder i sin garderob, man känner sig ful, uppsväld, tråkig i håret, sminket blir helt fuckat. ja, en sådan dag har jag idag..
var och lunchade med mamma, men jag var nog inte så roligt sällskap, sa inte så mycket utan var mest trött/seg och irriterad. men men, sådana dagar måste man också ha.
 
ska sticka och träna om en timme, hoppas att jag känner mig bättre efteråt

Happy B-day Queen B!


Sista Istanbul bilderna

 

Augusti, check!

September, ja nu är det höst på riktigt. Men vilken fantastisk sommar det har varit, är så nöjd!
Den bästa månaden var nog augusti. Semester, Grekland, drinkar, kräftskiva, dans, Turkiet, ridning mf.

Kommer sakna värmen, bara ben, solen och allt. Jag är en sommar människa. Men det ska ändå bli mysigt med höst. Men jag känner mig själv, efter en vecka med höst väder kommer jag gråta efter sommaren..

Det är bara att göra det bästa av situationen och njuta av varje dag, man lever, är frisk och har underbara människor runt om sig.


RSS 2.0