Söndag.

I julklapp gav jag och Jessica biljetter till mamma till att gå och se spanska ridskolan och idag var det dags. 
Det var en av mammas drömmar att få se den spanska ridskolan så det var verkligen kul att få uppleva det med henne. 

Showen var häftig och bra, hästarna och ryttarna är så sjukligt duktiga så att det inte finns. 
När man själv rider och vet hur svårt det är så fattar man hur mycket tid och träning det ligger bakom att klara av de sakerna som de gör.. Det var kul att få ha sett dem live. 





Fredag

Fredag och just nu sitter jag och väntar på bussen som ska ta mig till värnhem och där blir det en ansiktsbehandling på exuviance kliniken. Ska bli skönt med en timmes avkoppling och en djuprengörning av ansiktet, det behövs verkligen! 
Helgen kunde inte börjat bättre! 

Healthy candy

har sett dessa bars lite överallt men inte smakat de. när jag sprang på de på malmborgs igår så var jag tvungen att köpa två stycken och testa. tog de smakerna jag tyckte lät godast, vanilla berry och cashew. igår åt och vanilla berry och den var TASTY!
 
men det som stör mig så OTROLIGT mycket är att allt som är nyttigt är dyrt. dessa bars kostar ca 20 kr styck.. och jag det tycker jag är helt sjukt! ett snickers eller twix eller ett annat onyttigt alternativ kostar mellan 8-10 kr. tänk så hade de nyttiga barsen kostat lika mycket som de onyttiga då tror jag att de flesta hade valt de nyttiga, men eftersom att de är dubbelt så dyra väljer folk ett snickers för att få snabb enegri.. och så har du fått i dig massa onödigt socker som i sin tur gör dig beroende av att få i dig mer socker, och så har du en ond spiral.
 
nej detta borde verkligen ändras.. nyttiga saker borde vara billigare än onyttiga. vi hade nog löst ganska många samhällsproblem med att bara ändra på den saken.
 
 
 

Månadens naglar

denna månaden fick det bli vita naglar, trodde dock att färgen var matt vit men den är mer snäckskals vit med lite skimmer i. den var inte heller helt täckande så att vi fick ta många lager för att få den någonlunda täckande. 
blev nöjd med resultatet även fast att det inte blev som jag hade tänkt från början :)
 
 

Påsk.

Hoppas att ni alla har haft en bra påsk helg! Min har varit super med mycket kalas, både Cornelia och min pappa har fyllt år, så i lördags firade vi corre och igår min pappa. 
Och att det har varit sommar väder hela helgen har ju inte gjort saken värre precis.. 

Måndag igen och jag är inne en av mina jobbiga jobb veckor. Fast jag är ledig på söndag och nästa vecka jobbar jag bara tisdag, så jag står nog ut :)



Detta ska bli intressant!

Den 6e november släppts kollektionen, jag antar att det kommer bli kaos, men det ska bli spännande att se resultatet. 


Snor denna från Blondinbella

Vad åt du senast?
Frukost, två knäckebröd, en med pepparsalami och den andra med kalkon, ett ägg och en kopp te. 
Den sista måltiden, om du fick välja?
Oj vad svårt, jag älskar ju ost, så typ gorgonzola sås med oxfilé kanske? 
Bästa matstaden? 
Hmm.. Måste nog säga Barcelona 
Bästa resturangmåltiden? 
Jag och Alex åt på Mosaik igår och måste säga att det var jävligt gott! MEN gorgonzola pastan i Kalmar är svårslagen! 
Bästa snackset?
Räknas godis som snacks? Annars nötter
Vad orsakade förra bakfyllan? 
Det är väl alltid alcohol som orsakar bakfyllan och det var förra lördagen i Kalmar. Var ganska seg på tåget hem i söndags. 
Mat du älskar att ha hemma? 
Jag älskar att ha mycket pålägg hemma, frukost är mitt favoritmål och mycket pålägg är vardagslyx för mig. 
Mat du hatar? 
Jadu, äter ju inte något från havet så får väl säga det. 
Om du bara fick äta en dessert för resten av ditt liv? 
Cheesecake! 
Typisk skollunch? 
Älskade kryddigakorv-grytan med ris
Vad är det knäppaste i din kyl? 
När jag och Alex precis hade flyttat in i vår lägenhet 2009 så var vi och storhandlade, då köpte han med sådana lättdrycker man spär ut med vatten, han tyckte det var bra att ha hemma. De står fortfarande kvar på samma ställe i kylen som vi satte de. De har typ blivit K märkta i vår lägenhet.
Vad har du i din grönsakslåda? 
Just nu är där bara morötter 
Och ost? 
ALL! 
Vem får äta från din tallrik? 
Alla, men då får jag äta från din med!  

Vardag

ja denna veckan har det inte blivit mycket bloggning. varannan vecka jobbar jag 6 dagar och detta är en av de veckorna så det har inte hänt så mycket förutom jobb = inget speciellt att blogga om.
 
nu är det fredag och det betyder min ända lediga dag denna veckan.. tidigt som bara den började jobbarna borra i asfalten precis utanför mitt sovrumsfönster, mindre roligt sätt att bli väckt på..
 
nu har jag fått i mig en MEGA frukost, my gad jag är så mätt. men det var meningen, för att jag ska köra ett skivstångpass kl 12 och tänkte lägga på lite vikt och då måste jag grunda med en mega frukost för att ha så mycket enegri som möjligt.
min frukost bestod av 2 mackor, ett ägg, en skål med grekiskyougurt, hallon, mango, houng och vanlijpulver, ett glas äpplejuice och en kopp te.. hehe ni kanske förstår hur MÄTT jag är.
 
 
 

Måndag

för trött. klockan ringde 8 imorse, ville bara stänga av skiten och somna om, men då vet jag att jag kommer att ha ännu svårare att somna på jobb ikväll. 
jag har hunnit med att vara ute med hulken och fått i mig frukost, nu sitter jag och tittar på nyhetsmorgon och försöker hitta motivation till att ta på mig jogging skorna och ta mig ut på en runda.. men det tar emot. ska jag, ska jag inte? jag vet att det kommer att vara sjukt skönt när jag är hemma igen, men ååååh, att bara ligga och chilla i soffan är också jävligt skönt..
 
 

Malmö

och så var man i malmö igen efter en UNDERBAR helg i kalmar, helgen hade inte kunnat bli mycket bättre.
 
igår när vi hade gjort oss i ordning inför kvällen åkte vi hem till martin och staaf, där drack vi strawberrydaquri och bara chillade. sedan åkte vi in till stan och gick på resturang, jag åt min favorit pasta som består av oxfile och gorgonzolasås, den är HIMELSK, åt samma rätt sist jag var uppe i kalmar..
när alla hade ätit upp åkte vi tillbaka till martin och staaf, där fortsatte vi att dricka och spelade lite olika spel. vid 23 tiden åkte vi åter in till stan, satte oss på en uteservering och tog en öl.
sedan gick vi bort till en klubb som heter Z och där stog vi och dansade resten av kvällen. det var riktigt bra musik inne på Z, men det dansgolvet som hade den bästa muskien låg tyvärr i en källaren och där var BASTU. herregud, man kunde vara där ca 5 låtar, sedan var man tvugen att gå ut för att få lite luft. det var den ända nackdelen.
 
tack alla inblandade för en av de roligaste helgerna!
blev inspirerade av lets dance och testade lite olika trix i fredags
glass fika inne i stan på lördagen
på resturang Ernesto
 
 
 

Kalmar

Igår tog jag och Josse tåget upp till Kalmar, ända sedan Alex började här för snart 3 år sedan har vi pratat om att vi måste åka upp här en helg. Nu två månader innan Alex är färdig med sin utbildning blev det äntligen av. Igår hade vi först taco mys hemma sedan åkte vi hem till en i Alex klass, satt och drack vin och hade det trevligt. 

Idag har vi tagit en runda i stan och fikat på ben och jerrys :). Nu är vi hemma och gör oss iordning för kvällen. Det blir först ett resturang besök, sedan får vi se vart kvällen tar oss. 



Fredag

ledig fredag och ledig helg, soo lovley. fast att jag är ledig idag så ringde kl 6:45, gick upp då och käkade frukost och nu sitter jag och väntar på att det är dags att cykla till friskis där ett cirkelgym/IW pass väntar. var längesedan jag körde det, så risken för träningsverk i helgen är stor!
 
hoppas att ni får en underbar helg, det verkar bli fint väder i hela landet idag, så njut av det!

Protein

eftersom att jag är en smörgås människa, speciellt när jag är ensam hemma (dvs tar några mackor ist för att laga middag) så har jag ganska svårt att få i mig all protein som jag behöver.
jag beställde hem ett proteinpulver en gång, drack det en gång och älskade det, nästa gång jag skulle dricka det spydde jag efter andra klunken och idag så spyr jag av bara tanken på proteinpulver..
så min räddning för att snabbt få i mig mycket protein är proteinbars. men det som är klurigt med de små rackarna är att vissa är bara förtäckt godis.. visst de kanske innehåller protien, men ofta innehåller de MÄNGDER av socker så att jag kunde tagit mig ett snickers ist..
 
men nu har jag hittat en variant som är helt sockerfria (eller innehåller jätte lite socker i vissa) och det är questbars. ni har säkert hört talas om de för att de är ganska kända, kan säga att det är proteinbarens royls roll. jag brukar ta en bar efter jag har kört ett styrkepass.
jag har nog testat mig igenom alla smaker nu, de alla är goda, men det jag har lärt mig att de som är smaksatta med någon sorts choklad har en vidrig eftersmak, så jag har fått ta ett tuggumi eller äta något lätt för att få bort eftersmaken. 
 
jag beställer mina questbars från proteinbutiken.se
 
 

Förökning i familjen

..fast tyvärr inte i min riktiga familj utan i min real techniques familj. idag fick jag hem min core collection som jag har suktat efter ett bra tag. i denna kollektionen ingår:
* Detailer brush: till t ex ögonskugga, concealer, läppar osv
* Pointed foundation brush: till flytande foundation, concealer, highligther
* Buffing brush:  till puder, pulver foundation, rouge, flytande foundation
* Contour brush: till contouring, rounge, highlighter
 
man kan såklart använda borstarna till vad man själv tycker de passar till, men det jag har skrivit är det jag rekomenderar borstarna till.
 
 
 
 

RSS 2.0