Lördag.

Igår var inte en helt vanlig dag, min andra halva kom äntligen hem efter 3 veckor ifrån varandra. Så länge har vi nog aldrig varit ifrån varandra.. Men jag tycker att det är kul att efter 6 år tsm så pirrar det alltid i magen när han ska hem :). 

Det var även Emelies födelsedag igår, så kvällen började med ett glas vin på lilla, det var jag, Josse, Alex, Mac och Emelie. Sedan gick vi bort till "nya nathalies" och åt en god middag. 

Hem och deckade inom 2 sekunder. Nu sitter jag på jobb och längtar tills kl blir 17. Då vankas det kalas och sedan packning resten av natten. Planet går 7:30 imorgon så det blir en tidig morgon imorgon 



Tur i oturen.

Jag var så taggad på att sticka till gymmet efter en helg med pizza, Burger king, godis, läsk (ja allt sådant jag skrev att jag skulle undvika, men är det kalas så är det!). 
När jag kom fram till Friskis så upptäckte jag att jag hade glömt min mobil hållare som man har på armen. Men jag accepterade läget att jag skulle behöva göra det jag hatar, träna utan musik..

Påväg ner i gymmet så såg jag att det var mycket folk utanför lilla salen. Bokningssystemet låg nere så jag kunde inte se vilket pass det var. Men jag tänkte att jag chansar. Och det är jag glad att jag gjorde för det var nämligen ett av mina favorit pass, intervall/flex :).

Nu är jag hemma, har precis fått i mig en protein smoothie som innehåller hallonkvarg, blåbär och mango. 
 
Nu dusch sedan jobb. 



Lördag kväll

Detta är egentligen min lediga helg, men den helgen vi ska till Paris ska jag egentligen jobba. Fast jag var inte så sugen på att ta ledigt en hel helg och förlora massa pengar så Linus var snäll och gick med på att byta helg med mig. Och denna helgen passar mig jätte bra att jobba, Alex är på båten, har ingenting planerat och jag har ju varit ledig i 4 veckor så det blir ju inte att jag behöver jobba 3 helger i rad som jag annars hade behövt. Sedan nästa helg som är min ordinarie jobb helg jobbar jag bara lördagen för vi åker söndag morgon. 

Så detta är vad min lördag kväll består av, Burger King och fotboll. Inte helt fel om jag ska vara ärlig :)



When life gives you lemons do a burpee

idag var ett av de jobbigaste träningspasset på länge, ett tag trodde jag att jag skulle börja gråta för att jag var så trött men ändå var jag så himla sur på min kropp för den inte orkade mer.
fast jag vet ju att det inte är min kropps fel.. men ändå, när man är van vid en viss styrka och kondis och jag är inte ens är i närheten, fuck, det suger. men det är bara att jobba jobba och jobba.
 
på intervall delen så ville jag bara lägga mig ner och dö. men nej, som absolut sista intervall del säger ledaren att vi ska jag göra burpees. asså va?! men det var bara att bita ihop och göra de jävla burpeeserna.
 
hälsningar en död tjej.
 
 

Stay strong

fredag och jag började min dag på sjukhuset, min mormor har legat inlagd sen i måndags och jag hade så sjukt dåligt samvete att jag inte har hälsat på henne än, så idag drog jag mig i kragen och stack dit. 
det ställe jag hatar mest i hela världen är just sjukhus.. får kalla kårar så fort jag kommer in på sjukhus området. men det var skönt att få krama om mormor. 
 
resten av dagen är ganska oplanerad. ska snart åka iväg till friskis för ett pass. sedan vet jag inte vad som händer. kanske åker upp till festivalen en sväng, men jag känner att det hänger lite på vädret. sedan ska jag jobba hela helgen så det blir nog en lugn dag.
 
 
 

HETT TIPS.

nu ska ni få ett tips som har hjälpt mig att inte slösa pengar på något som jag inte ens behöver. jo det är nämligen alla er krämögonskuggor, gel eyelines och allt annat smink som är i kräm form. när de har torkat ut, SLÄNG inte de!
visst de är uttorkade men det går faktiskt på ett löjligt lätt sätt attt rädda.. detta är inget skämt, men släng in de i micovågsugnen i ca 40-60 sekunder sedan blir de precis som nya!
 
 
 
 

Att sakna någon

Att sakna någon man älskar mest i hela världen är nog det jobbigaste jag vet. Att natt efter natt gå och lägga sig själv, stirra på hans tomma kudde och känner hur tårarna trycks fram bakom ögonen.. 

Men det är livet jag har valt, jag skulle inte vilja ändra något, han är mitt livs kärlek och jag stöttar honom i det yrket han har valt och har drömt om att få göra. 

Och tiden han är hemma, tiden vi är tillsammans går inte beskriva med ord, det band vi har till varandra och kärleken mellan oss.. det är det livet går ut på att hitta om du frågar mig. Och att jag lyckades hitta kärleken i mitt liv när vi bara var blotta 18 år är jag förevigt tacksam för. 




Love at first sight

första gången jag såg dessa skor blev jag kär. det var kenza la upp en bild på dem på hennes blogg för ett tag sedan och jag tyckte att det var de mest perfekta sneakers jag någonsin sett. 
 
jag har inte riktigt fallit för sneakers trenden, jag tycker att de flesta sneakers ser väldigt klumpiga ut, med en jätte tjock sula (don´t hate me, det är bara min åskit).
 
jag spanade efter dem i budapest men lyckades inte hitta de i någon sport/nike butik.. men tillslut hittade jag dem. men idiot som jag är så köpte jag inte de. min syster tyckte inte att de var så fina så jag blev lite osäker just i den studen och sa att jag skulle avvakta.
men såklart kunde jag inte sluta tänka på de jäkla skorna och såklart hittar jag inte dem igen.. :(
 
när jag kom hem till sverige igen så kollade jag på nelly.se hur mycket de kostade där, 1500 kr. tyckte det var lite väl mycket för i budapest kostade de 900 kr så jag tänkte att jag skiter i dem.
 
sedan samma dag som jag kom hem, i onsdags så skulle jag in på mobilia och handla mat, tänkte att jag kunde ju bara kika in på stadium om de fans och vad de kostade. de fanns och de kostade 1199 så jag klippte dem. 
visst det är störigt för de var 300 kr billigare i budapest. MEN jag tänker positivt, om ngt händer med de så har jag ju kvittot och kan fixa de i sverige.
 
hahha LÅNG historia kort, detta är mina nya sneakers och jag älskar de :)
 
 

 

Time to get my ass back on track

Okej, dagen DET är här, semestern är nu officielt över och jag ska vara tillbaka på jobb kl 15 idag.. det är verkligen ingen mjukstart som gäller, jag jobbar as mycket, nästan alla dagar fram till grekland.. men men, jag har ett mål och nedräkningen börjar idag, 10 arbets dagar kvar!
 
denna sommaren har det blivit mkt av det goda, fest, vin, öl, cigg, chips, godis, ja ni fattar. och tyvärr har jag inte kompenserat det med träning. jag har tränat ngt pass här och där, men inget regelbundet.
men idag tänkte jag att det var en bra dag att ta tag i min hälsa. jag var iväg på ett skivstång pass och trodde jag skulle dö efter 20 min. mina lungor kändes som två små russin, mina såkallade muskler är som bortblåsta.
jag var lite kaxig innan passet och trodde att jag kunde ha samma vikter på skivstången som innan sommaren. hehe.. ja,det gick sådär. vi skulle köra ca 16 rep på de olika muskelgrupperna och jag hann med ca 7 st.. my gad.
 
allt fallerar snabbt när det kommer till kondis och styrka om man misshandlar sin kropp som jag har gjort denna sommaren. men men, så klyschigt som det låter, men idag är en bra dag att starta mitt nya hälsosamma liv. hejdå cigg, hejdå socker och alchol (iaf i de sjuka mänger som jag har konsumerat det i). mitt nya liv gäller fram till grekland. där är det misshandel av min kropp som gäller igen ;)
 
who is with me?!
 
 

Jag kommer att sakna dig.

igår var egentligen tanken att jag skulle på den årliga kräftskivan på malmö festivalen.. men det blev middag med petri gänget hos sofia ist för att få säga hejdå till vikor som flyttade till jönköping IDAG. ush hatar "hejdå".. men får tänka att han bara är 30 mil härifrån. men satan i gatan vad jag kommer att sakna att ha honom i malmö!
 
jag hoppas att allt går din väg i jönköping, att du kommer att trivas och ha "the time of your life". vi ses snart!
 
 

Fredag 15/8

nu är det inte många dagar kvar av semestern, på tisdag är det back to work again, men det gör inte så mycket, känner mig ganska redo för att börja jobba igen. och sedan jobbar jag i ca 2 veckor, sedan drar jag och alex till Grekland i en vecka, kommer hem, jobbar två dagar sedan drar jag, alex, corre och tobbe till paris. så nä, det känns inte alls jobbigt att börja jobba på tis.
det kommer nog kännas jobbigare att börja jobba igen efter paris.. då kommer det dröja ett tag tills något stort dyker upp..skidresan är det nog som kommer därefter. men ska njuta av dessa 4 sista semester dagar!
 
jag och min fina Mirza 
 
 
 
 

Sommaruppehåll

HEJ IGEN. som ni har märkt har här varit helt dött under sommaren.. har inte haft någon tid/lust/ork till att lägga ner på att blogga, men nu är jag sugen igen :) får se hur länge det varar denna gången
 
idag kom jag hem från Ungern. Jag har varit iväg i 5 dagar, de första 3 var jag i en liten by som heter Dabas, där var jag, jessica och mamma på ridläger, sedan hade vi två dagar i Budapest.
resan var helt underbar, från början till slut. det ända negativa är att jag är helt sönderbiten av myggor som fortfarande kliar!
 
jag har lagt upp en hel drös bilder på facebok, så gå in där och kika och du är nyfiken.
 
har inte sovit så mycket under denna veckan, det har varit sena nätter och tidiga morgnar, flera timmars ridning i dabas och gått runt i budapest i 2 dagar. så både kropp och knopp är trötta. ska bli underbart att få sova i sin egen säng.
 

RSS 2.0