Vilken dag är det?

okej bara för att man festade till det regält på en fredag så känns dagarna helt konstigt. det känns som att jag kom hem från patriks gård igår, fast det egentligen bara var någon timme sedan. det är min jobb helg, fast att jag är ledig idag (tog semester), ledig fredag och lördag, ska jobba sön och sedan ledig måndag igen.. ja, dagarna känns helt förvirrande. vet inte vad det känns som för dag idag, vet bara att det inte känns som lördag iaf..

Midsommar

midsommar bara växer och växer i mina ögon, igår hade jag en av de bästa midsomrarna i mitt liv, pricken över i:et hade ju såklart varit om alex hade varit där. som jag saknar honom!
 
var ute på Patriks gård och hade en traditionell svensk midsommar, klä stång, äta middag, dansa runt stången, lekar, jordgubbar, snapsar, dans, sång skratt, grillning och mycket mycket mer. tack för en grym kväll alla inblandade och ett speciellt tack till Patrik som styrde upp en bra midsommarfest som vanligt!
 
 
 

Grekland.

Har glömt att berätta detta, men jag och Alex har bokat en resa till Zakynthos, Grekland. Det ska bli så härligt att komma iväg bara han och jag. Vi åker det 31 aug och kommer att vara borta 1 vecka. 
Händer mycket där i aug/sep, först Ungern 8 aug sedan Grekland 31 aug och Paris 11 sep :). Älskar det! 

Bilden är från just Zakynthos, dör så vackert!





Dream come true 2.0

Ännu en dröm slår in! Förra året slog en av mina drömmar in, att se Beyonce live. Det var en av de bästa kvällarna i mitt liv och en dag jag aldrig kommer att glömma. 

För någon månad sedan gick beyonce och jay-z ut med att de ska köra en tour tillsammans och jag blev galen.. Det är något jag vill se till varje pris. De släppte datumen och till min besvikelse skulle de bara ha konserter i USA. Lite för långt och det hade blivit lite för dyrt för våran budget för tillfället. 
Sedan släpptes nyheten att de kommer ha två konserter i Paris och idag släpptes biljetterna (för de som är med i beyhive) och vi fick tag i biljetter!!! Omg, ni kan inte fatta hur lycklig jag är för tillfället! Den 12 sep kommer jag tillsammans med Alex, corre och Tobbe se beyonce OCH jay-z ha en konsert i PARIS! 
Lyckorus!



6 år.

I fredags var det min och Alexs 6 års dag... 6 år med så mycket kärlek och lycka! 
Vi firade dagen i Köpenhamn med shopping, drinkar, mys, lunch, middag, fika och mycket annat. 
Alex, jag vet att jag säger det varje dag, men jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva! 



Som barn på nytt.

Igår kl 8 på morgonen styrde jag, Alex, Emelie och Amanda bilen mot Göteborg. Första stoppet blev i Lund för frukost med sedan körde vi i ett sträck (okej 1 kisse paus till) mot Liseberg. 
Mötte även upp Sonja sedan vad det dags för karuseller. 

Det var flera år sedan jag var på Liseberg, det var typ när Balder var ny.. Så att få gå i parken och åka alla karuseller var som att bli ett barn på nytt. Det hade kommit flera nya attraktioner sen sist jag var där som vi var tvungna att testa och den bästa av alla var den nya berg och dalbanan helix, omg så rolig den var!

Vi var även smarta nog att sätta oss 5 st i en floomrider.. (90 % av folket åkte 4a). Efter första lila backen blev vi dygnsura.. Ja andra backen dränktes vi nästan! Haha vi skrattade så mycket så att vi knappt fick luft! 

Vann på olika hjul gjorde vi också. Jag vann på 2 st chokladhjul, Emelie vann stor vinsten på M&M och Amanda vann på heminrednings hjulet. 

Nej det var en helt underbar dag med mycket kärlek, skratt och glada tårar. Gick och la sig med ett leende på läpparna och somnade inom 5 sekunder halv 3 på natten. 







Sommar kvällar i mitt hjärta.

Alltså HEJ sommaren, jag älskar dig! I måndags var vi ett stort gäng som grillade på ribban. Satt i flera timmar och snackade, käkade och drack vin/öl. Man ville aldrig hem. 

Igår åkte jag och Alex till lilla torg, mötte upp Viktor och tog några öl. Anna kom också förbi och efter ett tag kom även Patrik. Så underbart att sitta med t-shirt kl 22 på kvällen utan att frysa. Livet blir så mycket lättare på sommaren. 
Åkte hem vid 23:30, men Alex och grabbarna stannade kvar, de som inte behöver jobba idag.. ;)



Simon student

förra veckan tog min lillebror studenten. jag vet inte vad som känns sjukast, att min lillebror som är typ 7 år i mina ögon tog studenten eller att det redan är 6 år sedan jag tog studenten!? lite små läskigt, det gäller verkligen att man njuten varje levande sekund, för livet springer iväg!
 
 
 

RSS 2.0