Best shit.

har ni precis som jag oljiga ögonlock och har svårt att få ögonskuggan att stanna på plats en hel dag/kväll/natt så måste ni köpa denna ögonskuggs primer från too faced. jag lovar er att ni inte kommer att bli besvikna!
 
ögonskuggan ser exakt likadan ut som när du lägger den som när du kommer hem från etage kl 5 på morgonen..och då har jag super oljiga ögonlock i mig själv. 
en primer gör även att pigmenten i din ögonskugg färg kommer fram mycket bättre.
 
finns att köpa här: http://www.kicks.se/too-faced-/makeup/oumlgon-c124/shadow-insurance-eye-shadow-primer-p21261?ticket=L3NlYXJjaF9wYWdlL3Byb2R1Y3RzZWFyY2g7Iztwcm9kdWN0X2tleTszNzU0NDczMTsjOw
 
 
 

Lite spice i vardagen

..eller vad man nu säger för klyschigt ordspråk. 

Men ikväll var en underbar kväll. Först middag med Sara, Sara och Josse på gränden, blev grillspett för oss alla och det var mumma. När vi hade ätit upp vår mat och druckit upp vårt vin gick vi vidare till lilla torg för ännu mer vin. Hade heelt glömt bort att det är röd dag imorgon så där var så klart smockat på lilla, men med lite tur hittade vi till slut ett bord. 
Drack vin och snackade om allt mellan himmel och jord.. Fast mest om pojkar ;) 

Tack för en grym kväll tjejer. Fler sådana som för gyller vardagen tack! 
Nu sömn sedan jobb, tack och hej! 



Pills n potions

denna låten går just nu om och om och om igen hemma hos mig.. "I still love I still love I still love I still love"-
https://www.youtube.com/watch?v=_krlUcsyUV8
 
 

El capitano!

Alltså hur kan jag glömma bort att blogga om detta... Alex är färdig i Kalmar!! I fredags skrev han sin sista tenta och klarar han dessa tentorna som han skrev förra veckan har han klarat allt. Håller så klart alla tummar och tår att han har gjort det. 
 
Tyvärr hinner vi inte njuta av varandras sällskap så mycket för Alex åker ut och jobbar redan imorgon.. Men vi firade lite i fredags med champagne och jordgubbar. Sedan när han kommer hem från jobb får vi fira honom mer ordentligt. 

Grattis min älskling, är så stolt över dig. 



Två vänner

Denna veckan fyller två av mina bästa vänner år. Amanda fyllde år igår, henne firade vi lördags men också igår på hennes riktiga dag. Blev middag och vin på mosaik och sedan gick vi bort till lilla torg och fortsatte med vinet :). 

Och på lördag fyller Viktor år. Och då ska vi fira honom med dunder och brak!

Ville bara passa på att lyfta fram de här två födelsegrisarna som betyder så sjukt mycket för mig! Ni är så underbara. 




Lagom trött.

Igår var en av de roligaste kvällarna på länge! Amanda hade sin 23 års fest och vi var ett stort gäng tjejer som firade mandis hemma hos henne. Som alltid när mandis har fest så spårar det, fast på ett bra sätt :). 
Tiden bara flög iväg och rätt som det var var det dags att ta sig in till stan, mot etage. Där fortsatte en bra utekväll med mycket dans, shots, drinkar och skratt. 

Vid halv 4 slängde jag in handduken, jobbat hela dagen plus att jag började jobba kl 9 idag.. 
När klockan ringde 8 imorse och jag hade fått 4 timmars sömn trodde jag att det var ett skämt. But no.. Har ju varit lagom seg hela dagen.. Två och en halv timme kvar på jobb. Sedan ska jag raka vägen till lilla torg för att hälla lite salt i såren. 

Tack för en underbar kväll mina tjejer och ett speciellt tack till dig mandis. Hoppas att du hade en super kväll!



This will be interesting

har tänkt att jag ska testa B.U.S nu ett bra tag. jag har bara kört lite body lotion med LITE bus i som inte ger så mycket effekt. men nu är jag så trött på att vara blek som ett lik så jag ska ge det ett försök. och ser jag ut som en orange dalamatiner får jag väl skrubba bort det igen..
 
köpte st. tropez för att jag har hört att den ska vara bäst. köpte med en B.U.S handske också, den skulle göra det lättare att applicera BUSEN och få en jämnare färg. jag håller tummarna och lovar er att återkomma med resultatet :).
 

RSS 2.0