1a advent

Happ, då var det första advent och julen är här, älskar det! Saknas bara att Alex skulle varit hemma.. 

Igår var vi ett stort gäng tjejer som firade våran älskade Carro. Vi förfestade hemma hos hennes bror, sedan vid halv ett tiden åkte vi in till stan och slog klackarna i taget på etage.
Tack för en underbar och rolig kväll Carro!




Dream come true!

Kommer ni ihåg att för lite mer än 1 vecka sedan så firade jag att något stort har hänt i mitt liv.
Jag har i några år velat utbilda mig till make up artist då smink är en av mina största intressen. Men det har kommit många saker emellan som har gjort att det inte har blivit av. 
Men för några veckor bestämde jag mig för att satsa, man lever bara 1 gång och jag blir ju inte yngre precis. 
Så jag lämnade in en intresse anmälan till den skolan jag ville börja på, sedan ringde jag och fick en tid för intervju (de tar bara in 8 elever per klass). Och förra måndagen var intervjun och jag kom in!! 
Fick reda på direkt efter intervjun att jag kom med och jag blev så jävla lycklig! 
Detta är verkligen en dröm för mig, att få utbilda mig till det jag vill jobba med mest i världen. 
I april börjar jag och jag längtar så himla mycket! 



Nu börjar julen.

Okej, nu börjar julen på riktigt. I tisdags satte jag och Alex upp det lilla julpynt vi har och igår kom tjejerna över så bakade vi lussebullar :). Det var faktiskt första gången i mitt liv som jag bakade lussebullar. Trodde det skulle vara mycket svårare än vad det var, så det kommer jag att baka fler gånger! 



Don't fall in love with a sailorman.

Lika fort som Alex kom hem åkte han iväg igen. Han kom hem i fredags och eftersom att han har jobbat natt i 2 veckor var han en zombie hela helgen plus att jag jobbade. Så vi sågs inte alls många timmar. Igår hade vi en hel dag tsm. 
Det kom ett telefon samtal om ett jobb på en Europafarts båt så det var han tvungen att ta. Så nu sitter Alex i en bil påväg till Lübeck.. Vi vet inte ens när han kommer hem. Men han har lovat att vara hemma på julafton.. 
Never fall in love with a sailorman. 



Hett tips!

Mina absolut favorit sminkborstar Real Techniques finns nu att köpa på HM. Var där inne precis och fick syn på dem och blev över lycklig. 
En stippling brush och en shading brush fick följa med hem. De är inte spec dyra heller. Stippling borsten kostade 119 kr och shading borsten 70 kr. 



Hej tomat!

När jag köpte mina hudvårds produkter köpte jag även denna ansiktsmasken. Jag prövade den för första gången ikväll och efter att den bara hade suttit på i 3 minuter var jag knall röd i huvudet. Rådfrågade med min expert (Carro) och hon sa att jag skulle ha den två min till.. Kändes lite läskigt när jag blev så röd, men jag antar att det gott tecken, att det faktiskt för något för min hy. 

Hoppas bara att det röda har lagt sig till imorgon :). 



Ny hudvårds rutin.

(Bara så ni vet så hamnar alla mina inlägg som handlar om skönhet under kategorin "smink" också.)

Jag har i snart 1 år användt exuviance som hudvård, även gått på deras behandlingar 1 gång i månaden. Jag är nöjd med exuviance, men inte mer än nöjd. Jag har hört att exuviance är bra i början med att ens hud vänjer sig ganska snabbt med de produkterna och det har jag märkt. 

Jag har en kompis som gjorde en kemisk peeling hos dermaquest och resultatet är amazing! Jag följde med henne till dermaquest i fredags och hudterapeuten kollade på min hy och rekommenderade deras serie till mig och så bokade vi in en behandling.  
Jag har alltså snart användt dermaquest i en vecka, min hy känns mjukare men jag ser inte någon större skillnad.. Vi får se hur detta blir, håller tummarna för under, för produkterna var SVIN dyra! 


  

It's not about wanting it, but doing it

Jag har gått på moln de senaste 24 timmarna. En av mina största drömmar har gått i uppfyllelse och jag kan knappt tro det är sant. Igår firade jag med att dricka champagne med Jessica och mamma hemma hos mamma och idag köpte jag med mig godis till jobb, det förtjänade jag :). 

Jag har inte berättat för alla jag vill berätta för än, så jag väntar med att skriva om det här tills jag har gjort det. Men de flesta av er vet redan :). 
Var bara tvungen att skriva av lite av min glädje :). 



RSS 2.0