Film att rekommendera!




Veckans bästa dag.

Ja idag är det veckans bästa dag (förutom den fredagen i månaden som Alex kommer hem IMORGON!). 
Ni vet säkert varför men om ni nu mot förmodan inte vet det är det för torsdag=ridning. Ett av mina bästa beslut i livet är nog att börja rida igen. Visst det kostar en förmögenhet men helt ärligt är det värt varenda krona! 

Helgen.

Jag har haft en jätte trevlig ledig helg. I fredags åt jag och Josse middag hemma hos Sara. 
I lördags så började dagen med frukost hemma hos Sofia. Det var jag Sofia och Viktor. Viktor var hemma från Jönköping denna helgen och då får man passa på att träffa honom. Det är så tråkigt när en av sina bästa vänner flyttar till en annan stad :(. 
Efter frukosten så var det raka vägen till stadion för att se mff-Elfsborg med pappa, Jessica, Andy och Ruben. Tyvärr förlorade Malmö, men det är ju alltid roligt att gå på fotboll!

Sedan på kvällen bjöd min kusin Åsa på kalas och så berättade hon den stora nyheten att hon är gravid :) stort grattis! 

Och i söndags var det bara en slappe dag hemma i soffan. Blev en hel del vin hemma hos Åsa ;)




Blogg appen är CP!




Glitter rain.

Igår lekte jag lite med mina naglar och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Fick bli lite glitter regn, och det passar ju väldigt bra till en dag som denna då det öser ner ute.. 

Men hann bara med min ena hand, så det ser väl lite roligt ut nu. Får ta den andra när jag kommer hem från jobb. 



Knä, jag hatar dig.

Jag har i många år (sedan jag var 13 kanske) haft problem med mina knän. Mest beror det på fotbollen men även för att jag går med mina fötter inåt vinklande. Jag slutade med fotbollen för att skona mina knän och sedan jag slutade har jag inte haft några större problem, förutom när jag springer/joggar. Det har gått i perioder med smärtan och just nu är jag inne i en mycket dålig period. Sist jag joggade var i somras och då fick jag sjukt ont och var rädd för att jogga igen. Men idag var jag sugen på att testa igen.. Men som jag fruktade så kom smärtan som ett brev på posten. 

Jag har något som heter löparknän och det är super vanligt för personer som brukar joggar. Det finns inte något man kan göra åt det förutom att vila och det hade jag ju gjort nu i några månader, men inte hjälpte det. Blev så sjukt arg och ledsen och det har faktiskt förstört hela min dag. Har varit irriterad sedan jag lämnade gymmet. Det som är så frustrerande är just det att det inte finns något att göra åt det, det är bara att acceptera läget.. 

Aja bättre och gladare tag imorgon. Jävla pisse dag!
Det är dessa dagar jag gillar att ha en blogg, bara få skriva av mig alla mina känslor. Over and out!

Mina hår favoriter.

Här är mina tre hårprodukter som jag älskar at the moment. 
1a från vänster är absolut repair inpackning Från loreal. Den reparerar håret och gör det super mjukt och lent, sedan älskar jag även doften. Använder denna inpackningen varje gång jag tvättar håret. 
Sedan har vi anti-snap från redken. Tar i det i håret efter jag har duschat när det är vått. Och jag upplever att jag tappar mindre hår när jag sedan borstar mitt hår med detta i. 
Sist men inte minst har vi en hårolja från lanza. Det innehåller keratin som är hårets byggsten. Det gör även håret mjukt och glansigt



Bra känsla.

Nytvättade sminkborstar är som nytvättade lakan för mig, underbar känsla. 
Man behöver inte göra det mer komplicerat än vad det är, schampoo och vatten är allt du behöver för att få rena borstar. Smutsiga borstar är en riktig bakterie fälla så ni vet. Speciellt de borstar ni använder till flytande smink tex foundation. 

Tänk på att de ska helst ligga ner elr vara upp och ner när de torkar. Då rinner inte vattnet ner till limmet som håller stråna på plats. Annars kan lätt borstarna börja "fälla" hår. 



Och så var det måndag.

Har haft en lugn men underbar helg. I fredags hade vi tjej mys hemma hos Emelie. Det var jag, Josse, Chickan, mandis och såklart Emelie. Handlade hem mat och hade en underbar kväll med massa skit snack. 
I lördags var jag iväg och fixade massa ärenden. På kvällen skulle jag och Alex egentligen på fest men vi båda två var helt döda och inte så sugna på att festa. Så vi köpte hem lite gotte och kollade film. 

I söndags var jag iväg och byggde mina naglar, sedan blev det brunch hemma hos Anastasia. På kvällen hade vi söndagsmiddag hos pappa. Och så kollade vi på när MFF tog hem SM guldet. 
När vi sedan skulle hem bestämde vi oss att åka till stadion och gratulera MFF med massa andra MFF fans



1a oktober.

(Blogg.se appen har blivit helt konstig? Fattar inte hur man lägger upp mer än 1 bild och jag måste lägga upp bilden innan jag börjar skriva inlägget, annars så försvinner kameraknappen)

Så nu när jag har fått sagt det.. Denna månaden började på bästa möjliga sätt, med en ansiktsbehandling :). Älskar att komma dit och känna sig bortskämd i 1 timme. Och jag känner mig aldrig så fräsch i ansiktet som när de är färdiga med mig :)


RSS 2.0