Fantasy.

Igår gjorde vi fantasy make i skolan. Vår lärare gjorde en look på en modell sedan skulle vi hämta inspiration från den och skapa en egen på oss själva. 
Här är min tolkning :). 



Jobb helg.

Jag har kvar mina helger på jobb så att jag får in lite pengar. Men som tur var så har jag lugna stunder på mitt jobb så att jag kan plugga. Ska ju lära mig denna boken utantill så det är bara att läsa, läsa och läsa. 



No life, but a fun life.

Okej jag troode att jag skulle vara sjukt duktigt på att updatera er här nu när jag går i skolan. men oj vilken chock jag fick när jag började. POOOM, det är mycket. och inte ens ordet mycket tycker jag räcker till.
jag går i skolan mellan 8:45-13:00. sedan åker jag hem och äter lunch, sedan pluggar jag, sminkar gärna någon för att få öva och sedan är dagen slut. dagarna går i ett!
men jag ångar mig inte en ända sekund. jag har hittat rätt, det är detta jag vill jobba med resten av mitt liv. men jag vill bara kunna allting NU. men det är bara att öva öva och öva. så vill du bli sminkad gratis så är det bara att höra av sig så fixar vi det!
 

Sista bilderna från semestern

Sista dagen blev en dag på stranden, underbart väder, bad, glass och öl. kan inte bli så mycket bättre än så
utsikten från vårt lunchställe, inte så pjåkigt
sista kvällen blev fira pappa kvällen, fast att det är en vecka tills han fyller år :) resturang personalen var gulliga och bjöd honom på en rosa drink med tomtebloss :D
the GANG
 

Pirrigt.

Så länge jag har väntat på detta och imorgon smäller det. Jag måste vara ärlig, det pirrar lite i magen, men det är ett härligt pirr. Jag är taggad till tusen och jag är så förväntansfull, jag vill bara dra igång! 



Puert de Mogan

det känns inte som att jag har kommit in i mina vardagsrutiner än efter semstern, fast att jag har varit hemma i en vecka och jobbat varje dag sedan jag kom hem så känns det fortfarande som om jag lever i en bubbla. 
jag saknar mina vänner jätte mycket så måste träffa de! men det är svårt när alla jobbar mitt emot varandra.. och så börjar jag ju plugga på mån, så vågar inte boka in något för jag vet inte hur mitt liv kommer att se ut.. bara en liten vardags update :)
 
Denna dagen åkte vi på utfylkt till hamnstaden Puert de Mogan. Det var en söt liten by som kallas för mini vendig pga att det går vatten in genom byn
hade galet craving efter grekisk mat, så blev överlycklig när jag hittade en grekisk resturang
 
 

Frank.

Måste börja med att gratulera min kusin som fick barn idag, en liten Frank :)!
 
blåste lite denna dagen, så det fick bli en dag vid poolen :)
alltså MAAAT!
 
 
 

Amadores och mat

 

Onsdag 8/4

godmorgon fox!
vill börja med att berätta att idag jobbar jag min sista natt på minst 3 veckor! woop woop! jag vet att de tre månaderna jag pluggar kommer vara sinnes sjuka med mycket att göra och jag kommer inte ha något annat liv, men jag kan inte sluta med att längta tills det drar igång!
 
så tillbaka till bildbomben :)
 

En vecka.

idag är det exakt en vecka kvar tills jag är tillbaka i skolbänken! det känns som jag har väntat i hela mitt liv på den dagen, fast att det egentligen bara är i några år. men jag längtar så fruktansvärt mycket och jag kan säga att jag är mer än redo för denna utmaningen. det finns inget mer i mitt liv jag vill än att få jobba med smink. och jag kommer att satsa allt jag har för att lyckas. det kommer att var tufft det vet jag, men jag älskar utmaningar och när jag väl har bestämt mig för något finns det inte någon som kan stoppa mig!
 

Påskdagen

känns som mina kommande inlägg kommer vara likadana, bildbomb från resan :)
här är bilder från första kvällen
 
 
 

Hemma igen.

som alltid på semester flög veckan förbi alldeles för snabbt. men vi har haft en underbar vecka på gran canaria :). kör bildbomber med text för att visa och föklara för er hur våran vecka har varit.
 
 
 

RSS 2.0