Träningsverk från hell!

Jag styrketränade igår för första gången på väldigt länge. Jag körde på bra, men hade såklart tappat mycket i styrka. 
Och idag får jag lida för min paus från styrketräningen, helevete vilken träningsverk jag har! Haha, jag kan inte ens gå normalt och då ska vi inte ens prata om hur det är när jag går i trappor😂 

Det gick helt okej att rida, träningsvärken känns mycket mindre när kroppen är varm. 
Får hoppas att det känns bättre imorgon😊

Gårdagen.

Tänkte att jag skulle blogga igår, men glömde helt enkelt av det. 
Gårdagen började med jobb, jobbade natten tills tisdag så slutade 9:30 igårmorse. Sedan åkte jag hem och åt frukost. Efter frukosten åkte jag bort till exuviance för en behövlig ansiktsbehandling. Känns som att det samlas extra mycket smuts i huden på sommaren med all solkräm, bad och allt annat. Så det var skönt med regel djuprengöring och super fuktmask. 
Efter behandlingen var det bara hem om en snabbis för att sedan åka upp till stan igen för att fixa naglarna. 
Jag har nu gått till Hnug på Skills i 3 månader och jag kan med handen på hjärtat säga att jag har aldrig varit såhär nöjd. Hon har alla färger man kan tänka sig, hon kan göra allt, jag har inte tappat en ända nagel och hon är snabb! 
Var klar hos Hnug 15:50 och skulle börja tvätta kl 16. (Jag kan ju också lägga till att jag aldrig har haft såhär mycket tvätt) Så det var rally cykel hem och kämpa igenom 100 kg tvätt. 
Var klar med tvätten lagom till MFF matchen och det blev ju en rejäl seger fest. Det ska bli kul att se MFF i CL igen :). 
Som sagt, intensiv dag igår, men skönt att få allt fixat. 



Utgång.

Kanske inte den vanligaste rubriken för att vara mig. 
Mandis hämtade mig efter hon hade slutat jobb, sedan åkte vi hem till henne och drack vin. Josse, Amelia och Anna kom också :) 
Åkte sedan in till etage och dansade i några timmar. Jag stack hem vid halv 4. 
Hade en rolig kväll, utgång kanske inte är min favoritsak att göra. Men någon gång då och då (haha andra gången jag är ute detta året) står jag ut. Men vid halv 4 tyckte jag att det räckte. Fick spel på alla människor, nej du får inte ta på mig, nej du får inte mitt nummer och nej, jag vill inte ens prata med dig! 
Klart att folk är ute för att mingla och kanske hitta ett ragg, men inte jag och det tycker inte jag ska vara så jävla svårt att acceptera. 
Men med mina tjejer har jag alltid roligt :)




Rutiner.

Så nu är nästan allt tillbaka som vanligt igen efter semestern. 
Idag hoppade jag även upp på hästryggen igen efter sommaruppehållet och det var helt underbart! 
Vi red ut en härlig runda i sen sommar solen och jag blev tilldelad Hälge eftersom att han kan vara lite busig och jag är inte rädd av mig. Men det var inga problem, han var hur snäll som helst! 

Imorgon ska jag till frissan, ska färga utväxten och göra ytterligare lite skillnad, ni får se imorgon :). 

Jag och min vackra Mirza i Ungern förra sommaren



Back to work.

Okej jag vet att det var månader sedan jag bloggade. Men sommaren har bara flugit iväg och jag har hittat på saker varje dag. Så det har blivit att man har kommit hem sent på kvällen och gått upp tidigt på morgonen. Men imorgon börjar vardagen igen med allt vad det betyder. Har faktiskt ingen ångest, tycker snarare att det ska bli lite skönt att få lite struktur i livet. Och så ska det såklart bli skönt att tjäna in lite pengar igen, för satan i gatan vad det har gått pengar denna semestern! 

Ska försöka komma igång med bloggandet igen, jag tycker ju det är roligt och skönt att få skriva av mig. 
Här får ni lite slump bilder från sommaren :)










RSS 2.0