Ledig dag.

Igår la jag mig tidigt. Har inte sovit så mycket i helgen och ville ta igen lite sömn. Plus att jag tänkte gå en PW innan skolan så klockan var ställd på kl 6. 
När jag hade pratat med Alex och släckt allt, smörjt in mina händer (som jag gör varje kväll) hör jag att jag får ett sms. Men tänkte att jag orkar inte kolla det nu, kollar imorgonbitti. 
När kl ringde 6 så såg jag att smset var från min lärare, hon är sjukt så det blir ingen skola idag.. Happ, önskade lite att jag hade läst det på kvällen, hade ju kunnat vara uppe lite länge plus att jag inte hade behövt bli väckt kl 6 på morgonen. Men men. Jag stängde av min min klocka om somnade om. Sov till kl 9, så inatt fick jag måånga timmar :). 
Så idag är det en ofrivillig ledig dag. Tyvärr spö regnar det ute så vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Men en sak är säkert. Jag ska till gymmet! 

It's all about the inside

.. men utsidan blir ett plus.
sen jag började min utbildning så har jag tränat mindre och mindre. och nu tränar jag ingenting. jag ser ingen skillninad på min kropp med blotta ögat. alla kläder sitter precis som vanligt osv. men på insidan, puuh, där kan jag lova att det har hänt en hel del saker!
jag har ingen kondition kvar och jag känner mig mer trött, mer lätt irriterad och allt annat otrevligt som har blivit en bieffekt på att inte har rört på mig.
 
kan ta ett litet exempel på hur otränad jag är. för ca 2 veckor sedan tvättade jag, så råkade jag komma ner till tvättstugan lite tidigt, så jag fick stå och vänta på att maskinen skulle bli färdig, jag tänkte att det var ett perfekt ögonblick att göra lite squats sålänge. jag gjorde 50 st med bara min kropsvikt och dagen efter hade jag träningverk i mina lår!?!? alltså såhär otränad har jag nog aldrig varit. och det som är synd att innan jag började skolan så var jag FIT. kunde springa milen på 47 min, kunde ta tunga vikter på gymet osv... och nu klarar jag knappt att gå runt med min egen kropsvikt.
gjorde precis 100 situps och mår illa för jag är typ överansträngd. 
 
och som grädde på toppen har jag ätit SKIT den senaste tiden. har levt på snabbmat och socker. och nu känner jag att min kropp snart sparkar bakut, så jag tänker ta tag i detta nu innan det är "för sent".
 
träningen tror jag att jag har svårt att ta tag i nu när det bara är 2 veckor kvar i skolan. men mina matvanor ska jag ändra från och med idag (åt en morot precis, typ första grönsken på flera veckor). så nu är det bra (helt okej) mat och INGET socker på ett tag. tycker så synd om min kropp :(
 
 

Midsommar helg.

Jag trodde att min midsommar helg skulle spenderas hemma med en godispåse framför TVn. Jobbar alltid midsommar dag, ville inte ta semester för jag behöver pengarna nu när jag knappt jobbar. Så hade tackat nej till Patriks stora midsommar fest på landet. 

Men i veckan hörde Carro av sig och vi bestämde att vi skulle fira tsm. Det var jag, Josse, Gumsi och Carro som käkade tsm, sedan kom Johanna och Mathilda också. En super trevlig dag/kväll blev det :). 

Igår efter jobb så hade jag heller inga planer, hörde av mig till mandis och det blev spontan kvällsmys hos henne m jag, mandis, Emelie, Carro och gumsi. Sedan kom även Josse när hon slutade jobb. Precis vad jag behövde, mys kväll m mina tjejer❤️ 
Planerade även lite vi ska hitta på i sommar, blir nog en bra sommar! Hoppas bara att vädret vänder lite :)



Pinking of you.

Det sägs ofta att man får vad man betalar för, och tyvärr så stämmer det oftast. Speciellt när det kommer till skönhets saker. 
När det kommer till nagellack har jag ofta köpt de billiga varianterna. Men har några från OPI och jag märker stor skillnad på hur länge de sitter på naglarna. 
Vart sugen på ett rosa nagellack nu till midsommar och sommaren. Så blev ett från OPI, det heter Pinking Of You. Och jag tycker det är en super fin rosa färg :). 
(Puuh, om ni bara visste hur mycket jag spenderar på skönhetssaker..)



Sjöjungfru.

Igår hade vi fantasy i skolan och jag förvandlade Anna till en sjöjungfru :)





Dag i Helsingborg.

Vi hade en underbar års dag i Helsingborg. När vi kom upp så checkade vi in på hotellet sedan gick vi direkt ner till spaet där vi skämde bort oss med fotbad, jacuzzi och massage. 
När vi var klara käkade vi en sen lunch. 
Sedan gick vi upp till hotellet och gjorde oss klara för kvällen. 
Åt middag på en tapas resturang, svin god mat! Drack cava och delade en flaska vin. 
Efter maten gick vi ner på stan, satte oss på en uteservering och tog några drinkar. 
Runda om fötterna vinglade vi tillbaka till hotellrummet. 

Denna dagen började med en enorm frukostbuffé som var amazballz! 
Vi tänkte att vi skulle gå en runda i stan och kika i lite butiker, men tyvärr var allt stängt. 
Så nu sitter vi på tåget påväg hem igen. 
En underbar dag som jag aldrig kommer att glömma❤️









Trend.

Idag hade vi trend sminkning i skolan. Trend sminkning är att en sak ska sticka ut. 
Hade ingen aning om vad jag skulle göra, och så kom det en låt på radion där de sa "phoenix" och då bestämde jag mig för att min ögonskugga skulle vara vingarna av en Phoenix fågel. 
Här är resultatet :)





RSS 2.0