Tummen upp!

Jag skrev ju för ett tag sedan att jag hade köpt en ny foundation från Smashbox. Har nu användt den ett tag och jag är jätte nöjd med den. 
Den har medeltäckning men kan byggas upp till en full täckning. Den sitter som en smäck hela dagen, kan bli lite glansig på näsan, men det blir jag alltid. 

Det jag tyckte var lite negativt, elr det behöver inte vara negativt men jag tycker det, det är att man måste jobba snabbt med den. När den hamnar på huden så känns det som att den limmas på direkt. Så tänk på det att jobba in den snabbt. 
Det andra är att jag tycker den är lite svår att tvätta av. Får tvätta ansiktet en extra gång för att vara säker på att jag har fått av allt. Men det är ju för att det är en long lastning foundation. 
Den får 4/5 solar av mig. 



Söndag.

De spontana kvällarna är de bästa. 
Alex och jag hade noll planer igår. Satt bara i soffan och kollade tv, jag frågade Alex vad vi skulle hitta på idag och han hade ingen idé. Började smsa med Mandis lite och vi bestämde oss för att sticka till lilla torg. 
Alex hörde av sig till grabbarna och undrade om något hände. Konstigt nog hade ingen av grabbarna några planer så det blev att alla kom hem till oss och då bestämde jag och Mandis oss för att stanna här hemma och hänga med alla. 
Drinkarna, vinet och ölen flödade, vi pratade i mun på varandra och körde lite lekar. De sista "gästerna" gick vid 4 på morgonen.. 
Snacka om en spontan kväll, och ja, det är oftast de som blir de bästa!

Mandis får nästan alltid ställa upp som min sminkmodell när hon är här hemma☺️🙊
Fille skulle visa Hulken hur man ska dricka ur vattenskålen😂



Kicki.

Gårdagen börjades med en ordentlig sovmorgon. Jag har sovit så himla dåligt de senaste veckorna, så 11 h sömn behövde jag verkligen. Kände mig som en helt ny människa med en massa ny energi. 

Vid 19 tiden åkte vi hem till Kicki som hade fyllt år i veckan. Vi drack skumpa och åt ost och charkisar och så hade Kicki gjort en gudomlig cheesecake som satt som en smäck. 
Satt och snackade om allt mellan himel och jord in på små timmarna. 
När vi alla kände att tröttheten började ta över tog vi bussen hem, väl hemma slocknade jag på tre röda. Hann nog inte ens lägga huvudet på kudden innan jag hade somnat. 




Torsdag.

Mini semestern är över och mini arbetsveckan är igång. Och när jag säger mini så menar jag verkligen mini. Denna veckan jobbar jag ett 6 h pass, har gjort 3 och har alltså 3 kvar, sedan går jag på ledig helg😊 
Det bästa är att jag har bytat pass med Linus, så denna semester veckan har inte kostat mig en krona. HALLA🙌

Och tack igen Stockholm för fantastiska dagar! Detta är andra gången jag är där och denna gången fick jag och Alex ut så himla mycket mer av semestern. För det första var vi bara två, så det underlättar mycket. Och denna gången gick vi runt 90% av tiden. Använde nästan aldrig tunnelbanan, så man fick se så himla mycket mer av staden. 

Två ställen som jag måste tipsa er om när ni ska till Stockholm är, för det första att äta på Flipping burgers, det är en kille som åkte runt i hela USA för att hitta den perfekta burgaren. Sedan när han hade sugit åt sig all info så startade han Flipping burgers i Stockholm. Och OH MY GAD så goda burgare! 

Det andra är att åka upp till "Himlen där till" och ta en drink. Det är en skyline bar. Det ligger på 26e våningen och har inga väggar, det är bara fönster 360 grader så man har utsikt över hela Stockholm. Så häftigt! 







Stockholm day 2

Stockholm har bjudit på en fantastiskt vår dag idag med strålande sol och 12 grader. Har gått runt i stan hela dagen, det har blivit lite shopping men vi har mest bara njutit av varandras sällskap och gjort exakt vad vi känner för. 
Blev årets första glas rosé på en fin uteservering vid slottet. 
Nu håller vi på att göra oss iordning för kvällen😊

Jag Hjärta Hotellfrukost 
Årets första rosé 



Nicki Minaj

Konserten igår var amazing! Shit vad grym hon var live och vilken show det var. Det hände mycket på scen och det hela var väldigt proffsigt gjort. 
Tanken var att vi skulle ut och käka något efter, men efter en lång dag med tågresa och allt var vi båda två nöjda så vi åkte tillbaka till hotellet och slaggade. 

Nu är det morgon, jag ligger kvar i hotell sängen och drar mig lite. Men ska snart gå upp och göra mig iordning och då väntar det bästa, HOTELLFRUKOST❤️






Mot Stockholm.

Sitter just nu på tåget mot Stockholm med Alex. Det blir en tre dagars weekend bara han och jag och det behöver vi. För detta året har Alex redan hunnit vara iväg på jobb i 2 månader och ja, det har bara gått 3 och en halv månad detta året, så vi har inte sett varandra jätte mycket :(. 
Ikväll blir det Nicki Minaj konsert och det ska bli kul att se henne live, hoppas att hon är grym! Men det tror jag, har sett henne från live sändningar på tex youtube. 
Stockholm here we come😍



Ny favorit.

Måste tipsa om ett nytt favori nagellack från Isadora, färgen heter BELLE BEIGE och jag tycker färgen är helt SPOT ON! 
En färg som passar allt och alla. 




Too long.

Jag har aldrig varit ifrån Alex såhär länge, på fredag har vi varit ifrån varandra en månad. Helt galet, men som tur är (om allt går som planerat) så kommer Alex hem på fredag. Fy fan vad jag längtar. 
Jag hade velat skriva att detta är sista gången vi är ifrån varandra såhär länge, men med livet med en sjöman så vet man aldrig.. 



Lite frågor

Idag ställde jag klockan på 8, men jag vakande kl 6.. låg och drog mig till 6:30, sedan gick jag upp och käkade frukost. 
så nu har jag lite (mycket) tid kvar tills jag ska möta Josse på gymmet. och vad passar bra då om inte en liten (lååång lista)
  1. Vem litar du på? Litar på ganska många, men nämner bara en ALEX
    2. Vilken färg har du på dina trosor just nu? Lila
    3. Vilken färg har du på din BH just nu? Har ingen BH på mig just nu
    4. Vilket är ditt favoritnummer? 13
    5. Vad var det senaste du åt? Två mackor, en med ägg och kaviar och en med kalkon och paprika
    6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då? Röd
    7. Hur är vädret just nu? Strålande sol
    8. Vem var den senaste personen du pratade med i telefon? Alex
    9. Vad är det första du ser hos det motsatta könet? Ögon.
    10. Vad har du för skostorlek? 38
    11. Favorit TV-program? Hm, måste nog säga uppdrag granskning, älskar dokumentärer
    12. Har du några syskon? Ja, en syster och en bror
    13. Längd? 1,77 cm lång
    14. Hårfärg? Blond
    15. Ögonfärg? Gröna
    16. Använder du kontaktlinser? Nope
    17. Favorit högtid? Julen
    18. Favorit månad? December
    19. Har du gråtit någon gång utan någon anledning? Har nog alltid funnits en liten anledning, men jag är en extremt blödig människa och kan börja gråta över en TV reklam
    20. Vilken var den senaste filmen du såg? Fift shades of grey
    21. Favoritdag på året? 13e juni
  2. Har du lätt att ta kontakt med någon du är intresserad av? Både ja och nej, senast jag var intresserad av någon var för sju år sedan när jag blev tsm med alex och då var vi blyga båda två. Men jag har fått mycket större självförtroende genom åren så har inte något problem idag med att prata med någon främlig.
    23. Kan du stå på huvudet (utan att luta dig mot en vägg)? Nej
    24. Kramar eller kyssar? Kramar av vänner och kyssar av Alex
    25. Choklad eller vanilj? Med vad? Glass, vanlij men allt annat är nog choklad
    26. Har du tatueringar? Yes, 4 st
    27. Vad lyssnar du på just nu? Reklamen på TV
    28. Är du kär i någon kändis? BEYONCE
    29. Vilka böcker läser du just nu? Jag läser "Och bergen svarade"
    30. Piercingar? Öronen och navlen
    31. Favoritfilm? Livet är underbart
    32. Ditt favoritfotbollslag? Malmö FF
    33. Vad gör du just nu? Sitter i soffan och svarar på dessa frågorna
    34. Smöriga, naturella eller saltade popcorn? Smöriga 
    37. Hundar eller katter? Hundar 
    38. Favoritblomma? Rosor
    39. Har du blivit påkommen göra något du inte får göra? Haha, massor av gånger
    40. Har du en bästa kompis i det motsatta könet? Ja, Viktor
    41. Har du älskat någon nån gång? Ja
    42. Vem vill du träffa just nu? ALEX, en månad ifrån varandra är alldeles för mycket!
    43. Är du fortfarande vän med folk från skolan? Absolut
    44. Har du någon gång skjutit med en pistol? Nej och inget jag vill göra iheller
    45. Gillar du att flyga med flygplan? Nej, jag hatar det!
    46. Höger eller vänster-hänt? Högerhänt
    47. Hur många kuddar sover du med? En
    48. Saknar du någon? Ja, ALEX
    49. Lyssnar du på radio? I bilen och på jobb
  3. 50. Har du något ex? Ja, ett

Skin

Idag ska jag på mitt vanliga månadsbesök hos exuivance för ansiktsbehandlig. Det som jag tycker är så himla komiskt är att det känns som att min hud känner på sig att jag ska dit, för på något konstigt sätt är alltid min hud så himla fin när jag ska dit..
jag kan ha finnar, stora porer dagar/veckor emellan, men när jag ska dit så PUFF, flawless. så när jag kommer till exuivance så säger alltid min hudterapuet att min hud är jätte fin och ser bra ut. ja det gör den NU, men då säger jag att såhär ser min hy inte alltid ut men då säger hon att det har med hormoner och stress att göra..
stress tror jag inte att mitt problem handlar om, för jag tycker nästan aldrig att jag är streaasd. men visst det kan vara hormoner, men tycker det är komiskt/typisk att mina hormoner inte spelar ett spratt just när jag inte ska dit.för jag hade velat att hon såg hur det ser ut när min hud inte är bra. 

Söndag 8/3

Blev en party natt igår med Josse, Mandis och Amelia. Tänkte först att jag inte skulle gå ut, att jag bara skulle vara med på förfesten, dricka lite vin och sedan åka hem... Ja, den planen håller tills jag har fått i mig 1 glas vin.. Sedan vill jag bara dansa och ha kul och så blev det. 

La mig vid 4 inatt och vaknade kl 7.. Jag kan inte sova när jag har druckigt. Så börjar bli ganska seg nu, blir nog att jag slänger in handduken snart. 




Myteri

Igår så bestämde jag, Josse och Sara oss för att testa en resturang som ingen av oss hade testat förr, nämligen Myteri vid lilla torg. 
Myteri koncentrerar sig på bra råvaror så priserna är lite högre än vanligt. 
De har väldigt mycket fisk på sin meny, så jag som inte äter fisk hade inte så många rätter att välja mellan. Men är du en fisk älskare så kan jag varmt rekommendera Myteri. 
För mig blev det en gudomlig högrevs hamburgare :)  
 



Spontant.

Trodde att min måndag skulle bli en lugn hemma kväll.. Tills jag började snapa med mandis och vi båda två var ganska rastlösa så vi kom på den underbara idén med måndags-vin. Och sedan kom vi på att ingen av oss hade ätit middag så det blev en riktigt lyx måndag med middag och några glas vin på Möllan.
En himla massa snack och god mat och dryck.. Ja det blev en perfekt måndag!



Gumsi.

Efter jobb igår var det raka vägen hem och slänga i sig middag. Sedan körde jag hem till mandis där Sofia också befann sig. När de var färdig fixade körde vi och hämtade Chickan och sedan ut till oxie för att fira Gumsi som fyllde 24. Stort grattis! 
Det är alltid en bra kväll när man får vara med sina tjejer❤️☺️





RSS 2.0