5 månader

Idag blir denna lilla nissen 5 månader. Tänk att man kan älska en sådan liten människa så mycket❤️



Grattis🎉

Igår firade vi Gummsis 25 års dag med under och brak. Hon bjöd på en helt fantastisk festfest med dryck, middag, efterrätt och en himla massa shots😅 
Åkte sedan in till stan och dansade loss på Prive. 






Fredag.

Dagen började med träning, körde ett cirkelfys pass och my gad, det tog kol på mig.. Orkade knappt duscha när jag kom hem. 
Efter duschen total deckare jag i soffan i ca 2 h, så skönt! 
Gick upp och gjorde mig iordning. Sedan kom Anastasia och Cornelia hem till oss så käkade vi middag ihopa. 
Vid 22 körde vi upp till Interpol, öl biljard och sufflebord. Kul med Shufflebord, har aldrig testat det innan. 

Nu är jag på jobb på min egentligen lediga helg, men det är för att jag ska kunna festa loss nästa helg😄



Onsdag.

Min onsdag var inte en helt vanlig onsdag. När jag cyklade hem från jobb så cyklade jag inom Lidl och köpte hem bullar till mig och Alex😊

Jessica kom hem till oss och lämnade Lolo för hon skulle iväg och träna. Gick hur bra som helst att passa honom, vi lyckades tom få honom att somna i soffan och han låg och sov gott i ca 1 h. 

När Jessica var och tränade gick brandlarmet igång efter 10 min, så blev ingen träning för henne. Vi åt lunch hemma sedan åkte vi upp till stan och tog en fika i solen. Lyxade till det med cheesecake på pronto, så amazing! 

Sedan på kvällen skulle jag och Alex på ost och vin provning. Vi fick det i present när vi fyllde 25, så det var på tiden att vi gick på det. Det var en jätte rolig upplevelse och ost (och vin) freak som jag är älskade jag alla ostar! 
Vi avslutade kvällen med ett glas vin/öl på lilla torg. En bättre dag👌







Happiest girl alive

jag trodde inte att jag skulle få chansen att skriva detta, men jag är lyckligt lottad att jag får det!
 
Beyonce ska ut på världs tour och beyonce freak som jag är ville jag mer än allt i världen se henne. hon ska till både stockholm och köpenhamn, men biljetterna släpptes på olika tider, stockholm först, men det är smidigare för oss att se henne i köpenhamn. men jag ville absolut inte missa chansen att se henne så jag tänkte att jag skulle försöka få stockholms biljtter och får jag köpenhamn också så säljer jag sthlm biljetterna.
 
satt i kö för sthlm biljtterna i över 30 minuter och när jag äntligen kom fram så var ALLA biljetter slut, inte en ändå kvar. så fick smått panik att alla kort nu låg på köpenhamn biljetterna. 
när de släpptes så hamnade jag i ännu en kö, satt i kön i ca 20 minuter och alex sa till mig "camilla jag tror tyvärr inte att ni kommer få biljtter" jag hade också tänk tanken och kommit till insikt att jag inte skulle få se henne.
när det var vår tur att köpa biljetter så skulle man skriva in sin pre sale kod som man hade fått i sin mejl om man är med i hennes fan club. skrev in koden och den funkar inte!?!? jag och alex skrev in den säkert 20 ggr men det gick inte. vi började googla koder och fick fram tre stycken, men ingen av dem fungerade. jag höll nästan på att bryta ihop. men jag behåll lugnet (vet att detta låter lite väl drama queen, men ni som känner mig vet vilket Beyonce freak jag är).
jag tänkte att eftersom att det är till köpenhamn jag ska köpa biljetterna så går jag in på Beyonces danska fan club sida på FB och kollar om någon hade skrivit koden. och det var en tjej som hade skrivit en kod och det fungerade! (jag är evigt tacksam till dig)
tänkte att jag chansar med två st golden circle biljetter och det fanns!! jag började hoppa runt som en dåre i lägenhet, alex kollade på mig som om jag var dum i huvudet, men det brydde jag mig inte om, jag är så lycklig att jag ska få se Beyonce. lite roligt fakta är att detta är 3e gången jag ska få se Beyonce och det har varit i olika länder varje gång
 

Happy Valentines day!

Alla hjärtans dag idag, jag vet att det bara är en dag som någon smart Nisse hittade på för att få sålt fler prylar, och damn, han lyckades! 

Men detta året är my boo hemma så ikväll ska vi fira lite extra med att gå ut och äta och kanske ta någon drink någonstans efteråt (är ju ledig imorgon☺️)




This women is everthing!

när jag skulle gå och lägga mig igår, låg och kollade mobilen så plingade det till en notis från TIDAL att det finns ny musik från Beyonce. och beyonce nörd jag är så släppte jag allt och kollade. låt och video från B och låter heter Formation och den är everything.
älskar att hon har bytat stil lite med den hårdre attityden. 
det känns att innan har hon gjort musik hon gillar, men att hon har tänkt på sina fans att hon ska "pleasa" dom. men nu känns det som att hon gör vad hon vill till hundra procent, skriver och agerar det hon tänker på och skiter i vad andra tycker om resultatet. I love it.
 
 

Skin

Jag har haft problem med min hy sen jag kom in i puberteten. Började med att jag fick stora porer på näsan och kinderna, kommer ihåg att en tjejkompis till mig frågade mig i 7an varför jag plötsligt började få mörka fräknar. 
I den åldern visste jag ingenting om hudvård/smink/skönhet.. 
Med de stora porerna började också finnar dyka upp. Jag har aldrig haft akne men som jag skrev precis så visste jag ingenting om sådant här så jag trodde jag hade akne. 
Det ända jag ville var att få bort mina finnar och på bästa sätt täcka dem. 

Jag kommer ihåg att jag snodde min systers concealerstick och bara drog sträck i mitt ansikte, jag tog aldrig någon svamp elr borste för att jämna ut det heller, så kan bara tänka mig hur jag såg ut.. 

När det kom till rengöring så köpte jag det som det stog anti akne på på Ica maxi. Och jag kommer ihåg att jag tog aceton och tandkräm på mina finnar för att torka ut dem.. Och alla dessa grejor vet jag idag bara gjorde min hy värre..

Idag önskar jag att min pappa elr mamma hade hjälpt mig. Tagit mig till en hudterapeut och fått rätt produkter från början. 
För det är egentligen mitt allra bästa tips till er som har problem med er hy, vare sig om den är super torr elr akne hy. 

Jag har min hud under kontroll idag. Jag går på ansiktsbehandling 1/månaden och använder produkter som de rekommenderar till mig. 
Jag får fortfarande finnar och jag är fet i t zonen och jag har suuper känslig hy, den reagerar på allt! Äter jag mycket socker/mjölkprodukter så får jag utslag direkt. Sover jag en hel natt på ena sidan av ansiktet får jag utslag, går jag på ansiktsbehandling är min hy dålig i ett par dagar efteråt, men det är ganska vanligt. Det är för att man djuprensar, allt skit som har samlats på kommer upp till utan. Så jag bokar aldrig in en behandling om jag vet att jag ska göra ngt spec de kommande dagarna efter. 

Idag mår jag inte dåligt över min hy, det är så min hy är, jag kan inte göra mer än att försöka ta hand om den på bästa sätt. 

Borstar.

Jag blir chockad när mina vänner säger att de nästan aldrig tvättar sina smink borstar. När jag frågar när de tvättade dem senast får jag ofta till svar att de inte kommer ihåg. 

Sminkborstar kan vara en riktig bakteriefälla, speciellt borstar/svampar man använder till flytande smink så som foundation, concealer, beautyblender ect. De blir som en magnet för damm, smuts och bakterier som flyger runt i luften för att de fastnar i det fuktiga sminket. 
Jag försöker tvätta min foundation borste efter varje användning, ibland hinner jag inte men då har jag ofta rena backup borstar (har 3 foundation borstar, så där ska alltid finnas minst 1 jag kan använda). 
Jag vill inte massera in massa smuts i mitt ansikte. 

Borstar till puder smink är det inte lika noga med. Det fastnar inte alls lika mycket smuts i dem för de är torra. Men de brukar få en omgång ca 1 gång/månaden. Men ögonskuggs borstar tvättar jag oftare. Men det är bara för att jag ska få bort färgen till nästa användning. 

Mitt bästa rengöringsmedel till borstar är heads done Yes diskmedel! 



RSS 2.0