Vacay nails

Vacay nails on

Igår fixade jag mina naglar, och jag tänkte att jag jag skulle göra ngt väldigt enkelt, nudeaktigt. Men när jag satt där fick jag ett ryck och ville göra något crazy (crazy för mig). Jag ska inte ha dessa naglar så länge för jag ska göra nya innan vi åker till USA. Så är det någongång jag ska göra ngt lite galet är det denna (tröttnar ganska lätt på "galna" naglar). Och så kan det vara kul att ha något roligt på naglarna i Grekland.
Är super nöjd med resultatet, som alltid hos bästa Nhung😄


Spontant

Spontant.

Förra veckan fyllde Anastasia år, vi var där hemma och firade. Ganska sent började vi prata om att åka till Grekland. Jag är väldigt spontan av mig och tänker inte alltid på konsekvenserna så jag var såklart på. Alex var inte på för att vi renoverar våran lägenhet och ska till USA och vara borta i 3 veckor..Och han har helt rätt och det är jätte bra att han bromsar mig ibland. Men helt plötsligt säger Alex; okej vi åker, man lever bara en gång.
Så helt plötsligt sitter vi och köper resan😄. Det är jag, Alex, Cornelia och Anastasia som åker. Vi ska hälsa på deras släktingar, ska bli kul, har aldrig träffat dem. Vi har även hyrt bil, så vi ska köra runt och få ut så mkt som möjligt av resan.


Summer nails

I fredags var jag hos Nhug och fixade mina naglar. Brukar alltid köra på neutrala färger, men tänkte att nu är det "sommar" även om inte vädret visar det..
Så valde en siris rosa färg. Super nöjd som alltid!


Rihanna

Igår åkte jag Alex och Cornelia över till Köpenhamn för att det var dags att se Rihanna.
Vi åkte över ganska tidigt vid 13 tiden för det skulle vara ett pre party precis brevid konserten.
Där fanns mat, dryck, DJ och allt möjligt, var jätte trevligt och tiden gick snabbt innan konserten. Vid 18 tiden gick vi bort till scenen, det var 2 förband, DJ mustard som var jätte bra och sedan Big Sean som var OK.
Vid 22 tiden kom Rihanna upp på scen. Hon var så bra! Hade typ inga förväntningar för jag hade hört att hon var ganska dålig live. Men jag blev glatt överraskad. Är jätte glad att jag har sett henne och kommer lätt vilja se henne igen när hon kommer.


RSS 2.0