Landslaget

Igår var det match dags för svenska landslaget. Jag, Alex, pappa och Jessica hade ju köpt biljetter dit. 
Vi bor ju så nära stadion så vi bjöd på middag innan matchen. 
Till förrätt åt vi skinklindad melon och till huvudrätt ostfylld/baconlindad fläskfilé m klyftpotatis. Hade aldrig gjort varmrätten innan men måste säga att det blev en hit, så den kommer vi göra igen! 

Jag hade kvar min cykel på jobb, så jag och Alex promenerade bort till stadion (tar typ 10 min) medans pappa och Jessica cyklade. 
Matchen var väl inget wow i sig spelmässigt, Sverige hade mestadels av matchen men det blev tyvärr inga mål. Och så var det synd att Zlatan inte spelade.. Men hellre att han är hundra till EM. 
Men det var kul att se landslaget :)




En bättre lördag

Ledig lördag börjades med en lång PW i det fina vädret. Sedan tog vi bara det lugnt hemma. Började göra mig iordning i tid för jag hade ingen lust att stressa. NT och Lollo skulle komma hem till oss vid 18 tiden för att ta några drinkar på balkongen innan det var dags att bege sig mot chickan och vallons 25 års fest. 

De hade styrt upp det jätte fint, och jag tror nog varenda kotte hade det trevligt. 
Vid halv ett tiden tog vi taxi till prive. Där hade chickan och vallon bokat bord till oss och det kom in drinkar :). Dansade hela natten lång. Stack 10 min innan de stängde för att slippa de värsta köerna ut sen. 
Blev ett stop på BK och sedan hem och deckare. Klockan ringde 3 h senare och det var dags att cykla till jobb. Är ju inte kaxig idag kan jag ju säga! 

Men vilken kväll vi hade! Tack Chickan och Vallon för allt fint ni fixade. 








Första doppet!

Idag när jag slutade jobb stack jag hem, bytte om till träningskläder, sedan gymmet. Efter ännu ett svettigt träningspass körde jag och hämtade Louis bilstol på Andys jobb sedan hem och duscha och packa ihop strand saker. 
Visste att det skulle bli super fint väder idag så hade bestämt m Jessica att vi skulle till stranden idag. 

Ett snabbt stopp på emporia för att handla picknick/lunch, sedan körde vi till v hamnen. Låg och solade, lyssnade på musik, snackade skit och åt. 
Vi hade sagt innan att vi skulle ta ett första dopp idag. Men jag sa att jag skiter i det, verkade för kallt i vattnet. Fast Jessica ville ändå, så hon hoppade i. Och tävlings människa som jag är var jag ju också tvungen att göra det. Och ja, fy fan vad kallt det var, 16 grader.. Men nu är iaf premiär doppet gjort för i år!
En underbar dag med riktig för smak på sommaren!



Det börjar "närma" sig

Nu börjar vår USA Roadtrip kännas mer verklig nu när det börjar "närma" sig. Det är iaf mindre än 100 dagar dit (95 för att vara exakt). När vi bokade resan var det nämre 300 dagar kvar. 

Det har kommit ut så himla mycket nytt smink som mina smink älskade händer bara hade velat köpa. Men jag har sagt till mig själv att jag har strängt shopping förbud fram till USA. Känns så himla onödigt att köpa tex en ögonskugg palett för 500 när den kommer kosta 300 i USA. 
Jag får bara köpa saker som har tagit slut och behöver fyllas på! 

Som vi längtar nu! Har börjat kolla runt vad vi ska göra osv. Har bokat hotell i san franscio och Los Angeles, bara vegas kvar att hitta ngt fint. Där kmr vi lyxa till det m hotell, det är så pass billigt att bo på fina hotell där. Och så blir det ett skönt avslut på resan. 



Hår serum

Nästa tips är detta hår serum från Goldwell. Malin (min kompis och frisör) använder det alltid på mitt hår när det är blått och håret känns alltid så mjukt när jag går där ifrån. Så när jag såg det på lyko var jag tvungen att köpa det. 

Jag använder det på handdukstorkat hår och oftas låter jag mitt hår självtorka efter det. Sedan är det mjukt i flera dagar :)



En bra ledig helg

Hade tre underbara lediga dagar. Fredagen var ganska lugn, fikade m Jessica och Lolo på våran gård. Sedan åkte jag och Alex hem till Anastasia, hade köpt m oss sushi. På kvällen kollade vi film och Anastasia hade gjort en jätte god efterrätt som vi mumsade på. 
I lördags var det dags för Amandas 25 års fest, och det var jätte trevligt. Alltid kul m mina tjejer! 
I lördags var både jag och Alex ganska sega. Fick inte många knop gjorda. 
Vi var på husvisning och huset var fint. 
Nu är det ganska intensivt m jobb ett bra tag framöver, But it's all about the💰



Nude/pink

Idag var det dags för nya naglar, körde på nude/pink, klassiskt och fint, kan aldrig gå fel😊💅🏻



Helt ok måndag😊

Har nog haft en av de bästa måndagar på länge. Jessica kom hit och lämnade Loui, mös lite här hemma innan vi körde ner till v.hamnen. Var ju underbart väder så ville åka ner dit och ta en fika. 
Loui somnade i bilen när vi nästan var framme, men somnade om snabbt i vagnen igen. 
Jag och Alex tog en liten promenad sedan gick vi till EH och köpte något svalkande. Satte oss på bryggorna och njöt av sommarvärmen, det var så varmt så att vi ångrade att vi inte tog med badkläder. 

Efter ett tag vaknade lolo, lekte lite sedan gick vi tillbaka till EH för han skulle äta. 
Gick till maxi för att handla och då kom Jessica och Andy och hämtade lil Pelle. 

Jag och Alex hade bestämt m Anastasia och corre att vi skulle äta skaldjur m tillbehör. Var i 3 butiker innan vi tillslut hittade kräftor.. Åh det var så gott, till det drack vi iskall Cava. 
Till efterrätt gjorde jag gino, har aldrig gjort det innan, men även det blev en hit!







Fotboll.

Jag har alltid velat se Svenska landslaget spela. Men eftersom att de flesta matcherna spelar i Stockholm har det tyvär aldrig hänt. 
Men den 30/5 spelar de mot Slovenien på Swedbank arena. Så passade på att köpa biljetter dit. Det är jag, Alex, pappa och Jessica som ska gå😊⚽️



Produkter.

Jag har/köper väldigt mkt produkter, skönhetsrelaterat. Ibland blir det en fullträff och ibland blir man tyvärr besviken. Tänkte börja skriva om produkter, gamla som nya, dåliga och bra för att ge er min ärliga bedömning. 
Ska också nämna att jag har känslig hy, reagerar på allt som min hy inte gillar. 

Tänkte börja m denna primern från Makeup forever (förkortas MUFE). 
Hade hört helt ok om den och allt som är mattifying vill jag testa för jag blir alltid väldigt glansig i T-zonen. 
Testade den 2 ggr, men gillar tyvärr inte alls den. 
Den är alldeles för torr i konsistensen, smular sig och lägger sig fult på huden. Sedan hur den håller sminket på plats längre elr inte har jag faktiskt ingen åsikt om, märkte ingen skillnad faktiskt. Så nej, en produkt jag blev besviken på!



Bra helg.

Hade en jätte rolig spontan helg. 
I fredags så hade jag bestämt m corre och josse att vi skulle sätta oss på lilla. Drack lite vin sedan sa corre att hon skulle iväg på en hemma fest och bjöd m oss. De skulle äta och så där och det kändes lite för påträngande. Så jag och josse åkte hem till josse, köpte med pizza hem, käkade och drack vin. 
Åkte sedan till festen och där var det trevligt. Snackade om utgång men sedan bestämde vi oss för att åka hem så vi skulle vara hyfsat fräscha till Valborg. 

Mina valborgs planer blev ändrade, men det är en annan historia.. 
Bestämde m josse och corre att vi skulle äta middag tsm, Frida joinade också :). 
Sedan åkte vi på förfest i Lund och sedan vidare till prive. Sjuuk lång kö när vi kom fram, men Corres kompis fixade in oss på VIP-en så det var skönt. Väl inne dansade vi natten lång till galet bra musik! 

Anastasia kom och hämtade oss när prive hade stängt, inom donken (fick vänta sjuuuuukt länge på maten).. Sedan hem sova 2 h och efter det upp och jobba. Var inte kaxig igår kan jag lova. Men det var så värt det. 
Tack Josse, Corre och Frida för en underbar helg❤️
Ända bilden från helgen tagen från Corres IG. Har blivit riktig dålig på att ta bilder, måste skärpa mig!



RSS 2.0