Sjukhuset.

Då är man på sjukhuset förhoppniningsvis sista gången innan det är dags. Idag ska dem kolla om min moderkaka har flyttat på sig. När vi var på rutinultraljudet så låg min moderkaka i nedre framkant och ligger den där så kan man inte föda vaginalt. Barnmorskan sa att den brukar åka upp av sig själv. Men man dubbelkollar alltid. 
Så snart får vi se om det blir vaginal förlossning eller som det blir kejsarsnitt. 
Hoppas jag kan föda naturligt, men kan jag inte så är det inte hela världen. 
(null)


What a year

Vilket år 2017 var, best so far! 
Tycker åren bara blir bättre och bättre. Vet inte riktigt vad det beror på, men antagligen har det att göra med att med åren så slutar man bry sig om saker som inte betyder något. Man blir mer mer självsäker i sig själv, vet vad man vill och tycker om. 
Jag älskar mitt liv, jag skulle inte vilja ändra något. Jag har allt jag någonsin har drömt om och jag är lycklig i mig själv. Och det tycker jag alla ska försöka uppnå. Var inte så hård mot dig själv, uppskatta det du har och njut av livet. 
Jag säger inte att mitt liv är perfekt. Jag har svackor, dåliga dagar precis som alla andra. Men i stort är jag lycklig, alla mina nära och kära mår bra. Så varför skulle jag inte njuta? För jag tar det inte för givet, det kan vända snabbt och respekterar jag. Så därför tänker jag njuta av livet när det är bra. 
Och det är mitt nyårslöfte till mig själv att bli ännu bättre på. 
Hoppas att ni alla får ett underbart 2018. Och för min del tror jag att det kommer bli ett av det bästa åren i mitt liv. I can’t wait! 

Best of 2017

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0