14e november

Kommer på mig själv att jag bara skriver här när det är lite kämpigt, men det är ju då jag behöver ventilera. 
Z har haft det lite kämpigt de senaste dagarna, eller egentligen bara igår och idag. Tror han har någon sorts seperationsångest. Han kan inte vara ifrån mig 1 sekund och det känns som han är rädd för att somna :( 
Mitt hjärta brister av att se honom ledsen, jag vill alltid att han ska vara lycklig.  Önskar att det fanns något mer jag kunde göra för honom. Men det ända han vill är att sitta på mig (bokstavligen talat). Lite svårt när man är själv bara. Åh mitt hjärta, hoppas denna perioden går över snart. 

Z, jag är förevigt tacksam för dig. 

Pappan till mitt barn

Det viktigaste valet jag har gjort i mitt liv är vem som ska bli pappan till mitt barn. 
När du är tillsammans med någon kan det egentligen vara vem som helst, för att det är bara du som ska leva med den personen. 
Men personen som jag väljer att skaffa barn med får den viktigaste rollen i ditt liv, att tillsammans med dig uppfostra och älska erat barn. 
Jag vet att jag har gjort ett bra val. Det finns ingen på denna jorden jag hellre hade velat skaffa barn med. Alex och Zacharias är min familj, mitt liv, mitt allt. Det finns inget som kommer att skilja oss åt. Vi delar samma blod. Vårt blod rinner i Zachis ådror, och det bandet är starkare än allt. 

Grattis på din första fars dag. Vi älskar dig oändligt.  (null)


He has stolen my heart

Jag har alltid festått att man älskar sitt barn, men detta är utom sitt like. Jag är besatt av honom. Jag kan inte förklara med ord hur mycket jag älskar honom, han är mitt allt. Jag trodde inte att det existerade sådan här kärlek. Jag är föralltid tacksam att jag har fått uppleva det, det var inget jag tog för givet.

 Jag har hittat min roll här i livet, min mening är du. Att alltid se till att du känner dig trygg och älskad. Att göra dig till en självsäker, stark människa, som är snäll, hjälpsam och vet vad som är rätt och fel, och vågar stå upp mot vad som är fel. 
Du är min förebild i livet, du gör så att jag vill bli en bättre människa. Du inspirerar mig till att bli den bästa versionen av mig själv. För mitt mål i livet är att jag vill vara en förebild för dig. 
Hur ska jag kunna säga till dig att du kan bli vad du vill i livet, bara du kämpar och ger ditt allt om jag själv inte gör det. Hur kan jag säga till dig att vara en god, snäll och stark människa om jag själv inte är det. 
Livet är en gåva, du är mitt liv. 
(null)


Z❤️

Nu har Alex precis åkt till jobb. Såklart alltid lika tråkigt, men han måste jobba och man får försöka fokusera på all den tiden vi får tillsammans. 

Z är inne i en ganska bra period (tycker inte om att skriva det, för jag vill inga ginxa det). Han har börjat sova längre på dagen. Hans första sov pass så kan han sova i 2 h utan några problem. 
Sedan beror det lite på hur dags han somnar sitt andra pass hur långt det blir. Men han får sova max till kl 18. Men som igår somnade han 18 och fick då sova 30 min. 

Nätterna är också bra. För det mesta äter han ingenting på natten (kan hända någon gång då och då). Sedan kan han vakna till om man tex har tappat nappen elr har någon mardröm. 

Så ja, finns inte jätte mkt att klaga på. Han tycker INTE om att vara själv. Han ska helst se mig HELA tiden. Och han är extremt mammig, men inget att klaga på. Får passa på att njuta nu, för vet att det kommer komma en period där han blir pappig. 

Och EN sak till, min lilla bebis har börjat KRYPA. Helt galet.  (null)


RSS 2.0