fredag 26/11

sov så otroligt dåligt inatt =/ vet inte vad det var, drömde konstiga drömmar. vaknade stup i kvarten osv. alex ringde vid halv 9 och sa att han satt i bilen nu påväg hem. nu är klockan kvart över 12 och han är fortfarande inte hemma. detta vädret..

har varit och solat nu imorse. känner mig så blek och hemsk. ska sola sen innan vi åker iväg till st anton också. men då ska jag sola mycket. ska vara en pepparkaka där nere. iaf de första dagarna.

min kärlek kommer hem!

såhär brun ska jag vara när jag åker iväg.


later

lips

ett sista inlägg för dagen (natten)

har länge letat efter ett hudfägat läppglans. men har inte riktigt hittat den rätta nyansen. josse var inne på face för att handla fondation. och då möter jag det, den perfekta nyansen! 175 kr kostade det och jag tycker att det är värt varenda öre. tycker det är god damit fint!

bilderna ger inte en rättvis färg

'
färgen heter DIST, nr 3


godnatt, later

timmar

nu är det bara några timmar kvar tills jag ska få pussa, krama, bita, kyssa min älskling. can´t wait! ska snart gå och lägga mig. men först ska jag ta en sista cigg, tvätta bort smink och koppla av lite. blev lite stressigt idag.

hade jätte mysigt hemma hos josse. vi åt natur godis, godis och kanelbullar som hennes mamma stod och gjorde under tiden jag var där (kan var det godaste som finns, nygräddade kanelbullar). vi kollade på en film, kommer inte ihåg vad den heter och sedan var vi ute och gick en runda. josefine, fan du är underbar!

nej, beauty sleep.

oslagbar kombination

my one and only love


later

stress

omg.
stressade som bara den för att hinna hem till träningen. när jag kommer hem kollar jag på min gamla mobil och ser att jag har fått sms av min tränare att träningen är inställd. skoja min dojja?!

så nu ska jag in på malmborgs, handla lite gott. sedan ta bussen ut till josse och hänga med henne ikväll.

köpte två saker i stan, det får ni se senare.

later

days to go

idag är det 50 dagar tills vi åker till st anton. kan inte festå att det var 50 dagar sedan vi fiarde 100 dagar och var ute och festade. hoppas att dessa 50 går lika snabbt!!



later

torsdag 25/11

jag och josse har haft en riktigt lugn och mysig morgon. jag gick först en runda med hulken. sedan in på malmborgs för att handla frukost.
sedan satt vi och åt frukost och drack kaffe framför de senaste avsnitten från paradies hotell. nu har vi preics gjort oss iordning för att bege oss upp till stan.

har fått hem checkar från HM så jag får se om jag hittar något. får egentligen inte shoppa,  men har ju fått checkar. då får man använda de!




varma kläder på mig idag! legging med skinndetaljer på knäna lindex, stickad tröja bikbok knästrumper veromoda (tror jag)


later

mys

tyvärr suger jag balle på att ta med mig kameran. fan, ska bli bättre!

har flängt fram och tillbaka hela dagen känns det som. en snabb fika med josse i stan innan vi begav oss till stallet. träffade lövet (rebecka) satt och snackade i någon timme. sedan satt jag och snackade med amanda (josse var på mötet) efter stallet drog vi hem till josse. sedan hämtade mamma oss, skulle färga hennes hår. sedan körde hon oss hit.

vet, skitbull när man åter berättar en dag utan bilder =/ men detta är vad jag har gjort.

nu är det godis och TV tittande.

later

life´s good

så, det som skulle fixas är nu fixat. åh jag är lycklig. allt flöt på så bra. det som är kasst är att jag sjukade mig från jobb. känns inte så bra att göra det. men man måste prioritera saker i livet, det som gör en lycklig och nu valde jag fotboll.

på fredag åker jag och mitt fotbollslag upp till växjö för att spela cup. var med förra året med, då kom vi två, förhoppningsvis vinner vi skiten detta året!

det bästa av allt är att alex ska följa med. han kommer hem från småland på fredag, och på fredag så åker vi tillsammans upp till småland igen. ringa hotellet i växjö och bokade ett dubbelrum till mig och alexis.

i växjö förra året



later


onsdag 24/11

godmorgon i snöstormen. detta är väl första "riktiga" snön denna sässongen. det har väl snöat 2-3 ggr här, men inte denna mängden och inte att det stannar. det är ju minusgrader ute, och det märkte jag när jag var ute med hulken, sviiin kallt.

det blir nog en lugn fm för mig. måste få tag i sydassistans ang en sak. sedan ska jag städa (när jag har skrivit klart detta inlägget) och efter det blir det o.c.

vid fyra tiden idag ska jag träffa josse.

(exakt en månad kvar till julafton idag)

emil var nära på att drukna i snön vid ett stop påväg till sälen


later

forever

åh ni anar inte hur skönt det var att träna idag. det gick riktigt (eller hyffsat) bra att träna idag. och det glädjer mig. för att förra veckan gick det verklingen dåligt. hoppas att detta håller nu, för att det kanske händer en sak på fredag som jag isf ser riktigt mycket fram emot! men som sagt, det är bara kanske så jag håller det för mig själv så länge.

visst var det skönt att träna, men vet inte om det slår själva duschen efteråt. nu känns det som om jag har fått helt nytt hår på skallen.

det blev en tallrik frukt med vanilj yogurt till kvällsmat idag. hade höga förväntningar på detta. men tyvärr var det inte alls lika gott som det ser ut =/ apelsinen var nog lite gammal, och att ha i päron var ingen höjdare :(. men man kan inte få allt.


nu ska jag smöja in mig och göra mig färdig för att slänga mig i soffan och kolla på desperate housewifes.

later

hemma om

är hemma från stan nu. nathalie och jag åt på en indisk resturang och fy vad gott det var! har länge snackat om att jag vill äta indiskt, men det har aldrig blivit av.

var ute en snabb runda med hulken och nu är det dags för mig att byta om till fotbollskläder. det är ruggit ute idag så det blir många underställs tröjer (tröger?).

gick inte att ladda upp bilder innan. så de får komma nu. såhär ser/såg jag ut idag. skjorta gina, jeans tiger, skärp secondhand



nynoppade ögonbryn (det var på tiden!)

mitt hår är så jävla äckligt. så det fick bli en flätad hästsvans. ni anar inte hur skönt det ska bli att duscha håret idag. ska t.o.m göra inpackning!


later

mot stan

ska upp till stan nu och träffa nathalie. var längesedan jag såg henne.
får se hur det går att vara uppe i stan idag. HM släpper sin kollection med sammarbetet med lavin idag och det kommer antagligen att bli kaos.

later


tisdag 23/11

har varit hemma ett tag. redan varit och handlat och fått i mig frukost. jobb gick faktsikt riktigt snabbt igår/idag och nu är jag så lyckling. nu är jag ledig tills min prins kommer hem. hoppas dessa lediga dagar kommer att gå snabbt. men det tror jag nog. har nog lyckas planera in ganska bra.

idag är det fika med nathalie, fotboll ikväll. imorgon blir det kanske utgång med josse och amanda. torsdag ska jag nog spendra med josse och sedan fotboll på kvällen.

later

300

har gått igenom 300 olästa mejl. jag öpnnade ett av de som var från min mamma, där stod det "du är speciell". haha snacka om att man får många skit mejl (eller bara..).

alex ringde upp mig, och jag hade gissat rätt, han hade försovit sig. jag känner min man.

åh känner inte för att jobba idag. men detta är sista passet jag jobbar innan alex kommer hem och plus att det går bra program på TV idag. sedan kommer mr s två brödrar över på en fika med. så det kommer nog att gå undan.

klockan är nu två och hulken har inte velat gå ut än. detta har varit en tuff helg för henne, mycket nya människor och mycket mat så hon vilar väl upp sin lilla kropp.

nu ska jag göra mig iordning för jobb, åh vill inte ut, det ser riktigt ruskigt ut ute.



later


måndag 22/11

godmorgon solstrålar.
har varit ute och joggat min runda och det gick jätte bra idag. benen kändes jätte lätta, det var härligt väder och tanken på att alex kommer hem snart fick mig att jogga ännu snabbare.

vill inte hoppa in i duschen än för att jag väntar på att alex ska ringa. men antingen har han försovit sig/börjat jobba tidigt eller något annat, för ringt har han inte gjort. jag ger honom 10 minuter till sedan hoppar jag in i duschen. för att jag är svettig!!



later

ave

ville bara säga godnatt till er. nu ska jag ta min skönhets sömn (lär behövas efter denna helgen..)

imorgon är det ny vecka, nya tag, nya möjligheter.

later, godnatt

stackars

åh jag tycker synd om min kropp. så mycket skit som jag har stoppat in i min kropp denna helgen, inte konstigt att jag mår som jag mår just nu.

glömde ta min laktos tablett innan kalaset idag så ni kan ju gissa hur jag mår. inte så bra kan jag lova er.

saknar min alex ikväll, så extremt mycket. jag vill gosa in mig i hans hals, känna hans doft, värme, kärlek. åh alex.

denna helgen har flugit i väg verklingen. två dagar. har det verklingen gått två dagar?

brun brända ben


later

söndag 21/11

har inte blivit så mycket bloggande. anledningen till det är så enkelt som att jag har verklingen inte hunnit. denna helgen har gått i ett. gästerna kommer om 25 minuter, så jag har en liten paus nu.

är alltså hemma hos pappa nu. det är jessicas släkt kalas som står på schemat. aldrig fel att träffa släkten en helt vanlig söndag.

gissa vad? lyckades ändå glömma kameran hemma =/ jag och mitt minne är inte de bästa vännerna alltid. men är hemma hos pappa och här finns så mycket roliga gamla bilder som jag försöker få över på ett usb minne. här är från min student, roskilde festival, fester, allt.

tyvärr går det ej att ladda upp bilder här så ni får kolla i bloggen så dyker de upp lite titt som tätt (om jag nu lyckas överföra de)

later

lördag 20/11

godmorgon på er. idag vaknade jag redan 8.30 men tvingade mig själv att ligga kvar i sängen till nio. sedan gick jag ut och jogga en runda. det blev inte tre varv som det har blivit de senaste gångerna, utan idag nöjde jag mig med 2 (8,44 km).

en stor anledning till att jag gick ut och joggade idag var att min mage var cp när jag vaknade idag och det brukar hjälpa med att röra på sig. och ja det hjälpte idag med! så ett tips till er om ni har en cp mage för en stund, rör på er. gå ut en runda, jogga, hopprep..

ska snart slänga i mig frukost sedan packa för en helg hos mamma. hoppas verkligen att jag kommer ihåg min kamera, annars kommer det bli en bull helg i min blogg.

ha en lovely helg!

later

amor vincit omnia

hemma från emelie nu. fy satan var mysigt det var. varför gör man inte detta oftare. bara träffas en kväll och sitter och snackar? varför ska man alltid hitta på saker, antingen utgång, fika, bio eller något annat.

hade satt min kamera på laddning innan jag stack till stan. när jag och josse var hemma om för att hämta hulken och natur godis. gissa vad jag glömmer, jo såklart kameran. så det blir tyvärr inga bilder från denna kvällen.

ska gå och lägga mig nu, har en lång dag imorgon framför mig.

emla och jag i sälen, detta året januari

josse och jag en sommarkväll


later, godnatt

vilken morgon

det blev inte alls den morgonen som jag hade planerat när jag gick och la mig igår kan jag ju säga. jag hade planerat en lugn morgon, men det blev en kaos morgon.

skulle ställa väckarklockan på en timme innan bussen skulle gå. vet ni när jag ställde den? NÄR BUSSEN SKULLE GÅ. men jag fattade inte det när jag vakande, utan jag trodde att jag hade en timme på mig. så jag tog det lungt, tills när de ringde från jobb och frågade vart jag va någonstans. lite panik jag fick.

tog cyklen och cyklade upp på 10 minuter. har ingen stänkskärm på min cykel så jag var genom våt när jag kom fram till jobb.

gash. men resten av morgonen har varit helt okej. och du har jag ledig helg framför mig!!

håller på att göra mig iordning nu, ska upp till stan med josse sedan ska vi hem till emelie för fredagsmys.

vilken morgon..

later

alis volat propriis

kändes konstigt att vakna idag. det kändes något annorlunda i kroppen som jag inte riktigt kunde sätta fingret på. när jag kollade ut fick jag svaret, det snöar. det snöar inte lite heller. detta är första snön jag ser för denna sässongen. tyvärr så kommer det nog inte att lägga sig. de första snöperioderna i malmö blir det alltid slask. så bästa skorna för detta vädret hade varit fodrarde gummistövlar, som jag tyvärr inte äger.

för hoppningsvis är bussarna inte försenade eftersom att jag ska ta bussen till jobb idag (har mycket att bära)



later

fredag 19/11

godmorgon på er.
jävlar vad gott jag har sovit i natt. vaknade en gång för att gå på toa, men det gör jag nästan varje natt så det stör mig inte.
vaknade upp på rätt sida gjode jag med. kan bero på att det är fredag, att jag bara jobbar 4,5 timme och har en ledig helg framför mig.och så kan det bero på att det är nu bara en vecka till min alex kommer hem, en vecka har gått alltså och det är en kvar.

jag och mina nedräkningar..


later

godnatt

träningen gick siså där idag. ibörjan gick det skit kasst. ville bara sparka bollen åt helvete och sedan gå där ifrån. men jag bet ihop, sa för mig själv "vafan camilla, kom igen nu, du kan detta" och efter det gick det faktiskt bättre.
jag tror starkt på att när man ska utöva något fysiskt så sitter så himla mycket i psyket. du kan om du vill!

sitter just nu med en aniskmask på fejjan. unnade mig både skrubb och mask idag. helgen kommer att bli hektisk så det blir nog bra med ett litet mini spa såhär innan. får nog ha ett efter också..

masken ska snart tvättas av, sedan ska jag lägga mig. ska ligga och njuta över att få sova i min egen säng. sedan ska jag upp tidigt imorgon också.

upptäckte när jag såg bilden att jag hade glömt att ta över läppen, ser lite mysko ut.


later

update

satan vad goda nötterna och frukten var! kan varmt rekomendera denna mixen. om jag känner mig själv rätt så kommer jag att kränga denna mixen nu, ja tills jag spyr på den. som jag gör med allt annat.


nej nu måste jag rusa till bussen. fotbollsträning på schemat.

later

different

idag blir det en lite annorlunda "middag" det är så himla tråkigt att laga mat till sig själv. så när jag var inne på malmborgs innan så handlade jag denna nötmixen. det få bli min middag idag. tar nog några mackor sen när jag kommer hem från träningen.

denna nötblandningen ser riktigt god ut, kanske blir en favvo. i andra nötmixat brukar de alltid slänga in en nöt eller en frukt som man inte alls tycker om



later

and I want it all

var inne en sväng på mobilia precis. för att handla en limpa bröd till mr s eftersom att jag åt upp en hel limpa bröd hos honom igår.
men till saken nu. var inne en snabb vända på HM, mest för att kolla.men det skulle jag inte ha gjort. damn it vad mycket fint det finns ute i butikerna nu =/ var i stan i måndags och kollade lite och jag lovar er att jag hittade något snyggt i varenda jävla butik jag gick i.

min budget denna veckan som är kvar till lön är noll. och nästa månad ska jag handla julklappar för hela min lön, nästa månad igen fyller alex år. och eftersom att jag inte kommer ha råd med någon speciell julklapp till honom detta året får jag lägga krut på födelesedags present och + att vi ska till s:t anton.
fan februari ska jag ta en regäl shoppingrunda. och ja, jag vet att jag inte kommer att hitta något.. (får intala mig själv att jag kommer att hitta något)

later

fortis et liber

(fortis et liber=stark och fri)

har hittat en hemsida med hundratals uttryck på latin. tycker att latin är så himla häftigt, latin och grekiskan är grunden till nästan alla språk som finns.

det var en gång vi spelade TP (mamma simon jessica alex och pappa) så var det något mediciskt ord, ingen visste var det var. och mamma har ändå jobbat inom sjukvården i 30 år och inte ens hos visst. sen från klar himmel kommer alex och säger svaret. såklart var det bara att översätta ordet från grekiskan till svenskan, så fick man svaret..

detta var inte alls det jag skulle skriva. så nu till saken. skulle laga mat. tänkte göra kyckling med currysås och ris. letar efter recept till currysåsen, hittar några. men satan vad svårt det verkar vara att göra en helt vanlig currysås? jag trodde det var, "blanda cream frashie och curry, volia!" så jag tog den lätta vägen.
gick ner till min falafelgubbe och handlade en falafel. så fick man mat i magen idag också.

har ett litet problem. jag kan fan inte äta falafel?! spiller och har mig, finns det någon handbok hur man äter falafel/kebab/tacos? ge mig isf.



later

promenad

det blev en runda med hulkapulka. samma runda som alltid, pildamsparken. vilket ruggit väder det är, bitande kylda. så jag hade underställ på mig idag och tack och lov för att jag hade det, frös t.o.m lite med det!



testade mina hörlurar jag fick av cornelia i somras. men tyvärr var de för stora för mig. trillade bara ur öronen hela tiden. men söta är de, små cupcakes i öronen. foki-style


later

why do you think we should suffer in silence

jag har börjat att släppa ångesten från gårdagen beteende. jag vet varför jag gjorde som jag gjorde igår. det är ensamheten. jag hatar att vara ensam, jag har alltid gjort det och kommer antagligen alltid att göra det. jag har lite panik när jag är ledig en dag och har ingenting planerat.
som idag egentligen. men jag måste börja lära mig. lära mig att inte få lite panik, kunna njuta av lugnet. bara vara hemma/på jobb själv och inte se det som ett problem.

så idag ska jag försöka att klara denna dagen galant fast att jag är ensam. fast om en vän ringer för en fika är jag inte den som banjar.

tack för fin kommentar. det behövs en dag som denna.

nu väntar jag på att min alexis ska ringa. åh vad jag längtar efter att få höra hans röst, prata ut med honom, få höra när han säger att han älskar mig o.s.v.

sedan ska jag nog gå ut och gå en runda, fast att det är ruggigt kallat idag.



later

sämst

igår var jag världens sämsta människa. vill inte gå in i detalj på vad jag gjorde. men fy fan va jag har ångest idag, och dåligt samvete. aldrig mer ska jag bete mig sådär. förhoppningsvis kan jag gott göra så mycket som möjligt imorgon. kan säga att det är jobb relaterat, så jag har inte skadat någon kompis, pojkvän, familj.

nej nu ska jag försöka släppa ångesten. jag har ett motto i livet. jag ångrar inga misstak, jag lär mig av de. och det har jag verkligen gjort!

nu ska jag avnjuta en god frukost. blir en lugn dag idag. hemma hela dagen som det ser ut nu och sedan är det fotbollsträning ikväll.

oskuldfull, sommar, grekland, kärlek


later

päron

har varit inne och handlat det jag skulle handla innan jobb. inne på malmborgs blev jag överlycklig. de har fått in min favorit frukt, päron. alltså inte vilka päron som helst, utan de runda, tjocka och hårda päronen. satan vad jag älskar de. tyvärr finns de inte i butik så ofta så man får passa på nu när de finns.

just nu, i njutande stund.


nej ska fixa det sista innan jobb. vi hörs imorgon. ha en bra dag/kväll/natt.

later

onsdag 17/11

så, rundan, duschen och frukost nr 2 avklarad. vaknade på jobb vrål hungrig och jag tänkte ju jogga dirket när jag kom hem, det hade inte varit så lyckat utan någonting alls i magen. hade antagligen slutat med att jag hade svimmat eller något liknande.
så det blev två knäckebröd med ost på jobb. min andra frukost bestod av fil med musli och ett ägg med kaviar. det är konstigt att jag inte tröttnar på ägg, jag äter det varje morgon.

är helt slut i kroppen, hade lätt kunnat lägga mig i soffan och sovit någon timme. men har hyffsat mycket att fixa innan jobb. så istället kommer jag att lägga mig tidigt på jobb ikvälll. sover ändå hyffsat bra på jobb, men det är ju inte som hemma.

att vakna brevid dessa två, det finns inget bättre




later

hemma?

är hemma nu från jobb. ett pass kvar sedan är man ledig 24 timmar. går av torsdag morgon och börjar ingen fredag morgon. detta är den jobbigaste jobb-veckan och jag längtar såå tills jag går av på fredag!

är som sagt hemma nu, men det blir bara hem om. jag börjar jobba igen om 5 timmar. tycker inte om att jobba på onsdagar. och anledningen till det är att det inte går några på tv program =/ får se om vi har någon film hemma som jag kan ta med.

nu ska jag ut och jogga min runda, sedan hem för att äta min frukost nr 2 för dagen.

later

lillrumpan

hör och häpna, det blev ingen jogginrunda idag. det hade blivit så knappt med tiden. tog ut min lillrumpa för en långpromenad ist. vi gick ungefär en timme och hon gillade det :) eller gick och gick, hon skuttade runt hela rundan.

ska snart förbereda mig för jobb, åh vad jag längtar tills på fredag då jag går av mitt pass. men får tänka på pengarna jag tjänar över att gå till jobb.

första gången vi såg hulken


later

fifty nine

godmorgon på er. josse och jag tog en liten sov morgon idag. gick upp vid halv 11. åh så skönt det var! har två jobb-nätter framför mig, det kommer bli tufft så det var skönt att börja jobb-intensiven med en sovmorgon

det var längesedan jag vaknade upp hungrig kan jag lova er, jag älskar att vakna hungrig, frukosten blir så mycket godare.

josse tar en liten napp i soffan. haha, har precis gått upp, äter frukost så lägger hon sig och sover i soffan en stund till.

igår glömde jag att berätta för er att det var 60 dagar kvar tills vi åker. så idag är det alltså 59 dagar kvar tills vi åker.




later

gost

är hemma nu. jessica och josse sitter i soffan och snackar om smöken.

tror ni på spöken? jag gör. jag är helt övertygad om att det finns spöken. har aldrig råkat ut för att vi har mötts någon gång. som tur är, hade nog varit livrädd och fått panik. men jag tror inte att de vill något ont, tror inte ens de vet om att de skrämmer oss. tror att spöken är förvirrade själar som inte är redo för att lämna detta livet.

jag och josse åt på china box till middag. åh har varit så sugen på asiatisk mat så länge nu. alex tycker inte om det så det händer så sällan att jag äter det.



haha, lite torrt, eller josse?

reklam för cola ligth


later

hemma hos josse

det blev att jag hoppade över badmintonen idag. spenderar lite tid med vänner, det är aldrig fel.

sitter nu hemma hos josse. hon har duschat och håller nu på att göra sig iordning. ska hem till mig sen. måste ut med hunden, börjar bli lite längesedan hon var ute.

i natt sover josse och jessica hemma hos mig, så om jag känner oss rätt blir det mycket snack, många cigaretter och en helt underbar stund.

mitt hår var kaiko idag (hatar nytvättat hår) så var inne och köpte ett pandband på bikbok som fick rädda mig idag. det får ni se sen ikväll.

later

jag <3 min lägenhet

jag bara älskar våran lägenhet. älskar varenda kvadratmeter av den. och nu har jag dåligt samvete, för hon är så stökig. hon förtjänar inte att vara stökig, hon förtjänar bara det bästa.

så när jag kommer hem idag ska hon få en riktigt ompyssling.

är det jag som är sjuk i huvudet, eller är det någon annan som också kan känna såhär ibland?

dagen då du blev våran





later

svett

gash. vaknade och tog på mig mina vanliga joggingkläder. ut i solen och springer. jag hinner inte ens till pildammarna innan jag blir svettig. jag såg att det var sol ute när jag vaknade, men jag visste inte att det va så varmt!?

ska ta vara på solen idag. om 50 min ska jag träffa jessica i stan. och sedan någon timme senare ska vi möta upp josse och sussie. hel dag i stan. får se om jag ställer in badmintonen och umgås med vänner i stället. we´ll see.

nu väntar frukost, har egentligen SUPER brottom!

later

ny vecka

klockan är över tolv, så det är ny vecka, men framför allt nya vanor, gällande allt. vill inte gå in på det mer, men ni kommer att märka det!

sitter och väntar på att min man ska ringa. har inte pratat med honom ordentligt sedan han åkte i måndags. gud som jag saknar honom.

när han kommer hem så ska vi börja handla julklappar och julpynta här hemma. jag älskar julen (jag älskar alla högtider) alex kanske inte ser fram mot julklappsinhandlingen som jag. men man får förklara det som en mysig dag i stan med fika och lunch.

nej klockan har gått in på små timmarna nu. så jag ska förberada mig för sängen. ny dag imorgon, nya tag!



later

home sweet(?) home

nu var denna helgen slut. bara possitvit! nästa gång jag jobbar helg är min alexis hemma.
pappa kom och hämtade mig efter jobb så körde vi direkt till mamma för söndagsmiddag. satt och spelade spel, jag losade.

pappa körde mig hem och när vi kommer vid mobilia ser vi en massa polisbilar och securitas bilar. har ingen aning om vad som händer. när vi ska köra in på min tvärgata ser vi en kille springa allt vad han kan och direkt tänker man vad ska man göra? sedan försvinner han.

jag hoppar ur bilen, går in på gården och ser en kille ligga på marken med två poliser över sig, detta är alltså precis utanför min portdörr. hulken börjar skälla som fan. de har killen i handbojer och en polis går fram till mig och undrar vad jag har sett. jag sa att jag har inte sett något, att jag bara ska gå hem. vågar fan inte säga att jag har sett honom springa, han var precis där framför mig och kollade på mig. jag hade väl fått hela hans liga efter mig om jag hade sagt någon (han vet ju t.o.m vart jag bor). sjukt att man inte vågar vittna i sverige =/

later

två

godmorgon. idag är det exakt två månder tills vi åker till s:t anton! kanske har ni börjat festå hur mycket jag längtar. längtar till skidor, snö, festande. men framför allt längtar jag till en resa med mina kompisar som jag aldrig kommer att glömma!

det är farsdag idag. har ingen aning om vad jag ska köpa till pappsen. kommer inte hinna handla något idag =/ så han får vänta med sin present. vad det nu blir.

nej nu måste jag sticka till jobb.

later

imorgon

nej nu ska jag gå och lägga mig. var super trött hela dagen på jobb idag, men direkt när jag kom hem blev jag pigg, va fan är det?
pallar inte vara trött en dag till på jobb så nu ska jag snosa! söndagar är min favodag på jobb. vet ni varför? för det går super bra program på tv!

godnatt. eller ni flesta är nog ute och festar sten hårt. sup och dansa för mig med.

later

text vs. bilder

jag vet inte om jag orkar förklara gårdagen med ord. mycket lättare att slänga upp 20 bilder. men jag ger det ett försök.

vid lunchtiden igår, när jag nästan precis hade börjat jobba så hör jag av mig till kicki och viktor b om det händer något ikväll. vi kommer fram till att vi ska sticka och bowla. så vid 21 tiden börjar vi att bowla (jag, kicki, viktor och viktor) och dricka. gick skitdåligt för min del, med bowlingen, inte med drickandet.

sedan gick vi tillbaka till kicki och viktors lägenhet, egentligen bara för att hämta kickis mobil men det blev att vi stannade en bra stund, öppnade vinflaskor och snackade om allt mellan himmel och gjord. sedan gick vi lagom packade till lillatorg.
men det var stängt överallt förutom på TGF, men där var 23 och en butter vakt så det var bara att vända på klacken och så drog vi till barcelona bar.

vid halv 3 tog jag och viktor b bussen hem.

underbar kväll, men så trött som jag har varit idag är nog något jävla rekord!

















later



jesus

idag har jag och min alexis varit tsm i 2 år och 5 månader. tycker inte om att han är borta denna dagen, but a man have to do what he´s have to do. men om du läser detta alexis, jag älskar dig över allt annat, och jag vet att du vet det.



fy fan, man mår som man förtjänar idag. inte att jag är bakfull (har den turen att jag inte blir bakis) men jag är så trött!! men nu måste jag till jobb, berättar allt om gårdagen när jag kommer hem.
det är tur att det är fint väder så att man kan promenera till jobb så att man piggar till lite.

later

frukost

jag har fått en ny tänding på kellogs special K. när jag bodde hemma så missbrukade jag detta. kunde äta det till frukost lunch och middag.
alex säger att jag är en periodare. och det stämmer. när jag får smak för något så äter jag det hela tiden tills jag spyr på det.

men nu är det något år sedan jag missbrukade kellogs och har fått en ny tänding på det. jag festår att jag missbrukade det. det är ju så himla gott! men denna gången ska jag inte kränga i mig det. jag ska äta det bara någon morgon i veckan.

min frukost såg ut såhär imorse. en tallrik kellogs med mjölk och ett knäckebröd med ägg.


nu ska jag ut med hulken i stormen igen. sedan är det jobb, 13-18. hörs säkert ikväll

later

gone whit the wind

min rubrik passar till två saker.

alex åkte idag. det suger fett balle. men måste tänka possitvt, det går snabbt! om två veckor ligger vi och myser i soffan igen, om två veckor sover jag i hans famn igen.

var ute och sprang imorse. men fy satan, det var tungt i benen idag. men jag tror att det har mycket att göra med vilket väder det är idag. blåser ju nästan stormvindar idag känns det som!
jag lovar er, ett tag sprang jag på samma ställe för att jag kom verkligen inte framåt.

my love, my one and only love


later

fotboll och mys

nu sitter jag här halvt påklädd till fotbollen (i underställ) ska snart ut i kylan och träna. det är fan bra att man älskar fotboll. för det är nästan så att jag kan festå mig på folk som inte tycker om fotboll när de säger, vafan håller du på med. det är ut i kylan och springa efter en boll. men som sagt, det är kärlek.

efter fotbollen ska jag och alex handla med oss hamburgare hem och sedan mysa med film och lite gotte. sista kvällen. hatar egentligen sista kvällen, därför får man göra den så mysig som möjligt!

så detta blir sista inlägget idag. ses igen imorgon!



later

torsdag 11/11-10

hej på er.
fan vad sega vi har varit idag. jag vaknade vid elva och tvingade upp alex då också för att jag var så hungrig. stack till limhamn och handlade bullar. sedan la vi oss och mös i soffan. och ja, vi somnade. vaknade för en timme sedan av att jag var hungrig. men vi har ingenting hemma för att vi har varit för lata för att handla. så det fick bli två rostemackor och en tallrik yogurt med müsli.

men nu ska vi faktiskt sticka och handla. mitt hjärta, liv, självsfrände åker ju ut och jobbar imorgon och då brukar vi ta en tripp till affären så att jag har saker hemma. tungt att gå och storhandla själv.

later

karib kreol

fan klockan är snart tre. borde ha gått och lagt mig för längesedan, men nu sitter jag här.

resturangen vi åt på idag heter karib kreol och ligger vid möllan. jag åt grillad kyckling och det var riktig gott. men måste ha fått i mig laktos i någon sås. för satan vad ont jag har i magen =/
nej pallar inte skriva, ni får kvällen i bilder.

jessicas present hög. åh, längtar tills jul och min födelsedag


hon blev glad iaf!

papi, mami, jessica

blev en massa delicatobullar från mig och alex

jag och simon (lillebror)

gott var det!


my love

drog sedan hem till mig och alex för en kopp kaffe


later


outfit

så nu är jag färdig fixad. sitter nu och väntar på att pappa ska ringa och säga att han är här. gash är hungrig så det ska bli såå gott med mat! hoppas nu att resturangen har kick-ass mat!

röda läppar till halvsotade ögon kan aldrig gå fel! (bra tips till er om man inte vet vad man ska ha på sig en utekväll)


klänning (en av favoriterna!) från gina tricot


later

badminton

det blev jag, alex, viktor och manfred som spelade. det var riktigt roligt!! inte för att skryta.. eller, jo för att skryta så vann jag alla matcher jag var med i. först med viktor, sedan man manfred och när jag och alex spela tsm sista matchen så vann vi med 14-3.

har lite (mycket brottom nu) ska vara på södervärn om en timme. sitter här med handduk =/

later

sockersött

insperation till min outfit idag är lite alice i underlandet. tänk er rosa cupcakes, tårtor, bakelse, ja en fantasivärld.

väldigt natural sminkning. har på mig ett läppgalns från dior som jag har haft i två år. det är ett pump-lipgloss och det fungerar verkligen! (fast å andra sidan vet jag inte hur bra det är att använda ett läppglans som är två år gammalt)

klänning HM, skärp second hand, strumpbyxor och over-knee strumper (har vikt ner de så att de inte går hela vägen över knäna) lindex, klocka D&G


nu ska vi bege oss upp till stan.

later

HAPPY B-DAY

GRATTIS på födelsedagen syster min. hon fyller 24 år idag. wooho! hoppas att hon får en underbar dag idag. ikväll ska jag, min syster, lillebror, alex, mamma och pappa ut och äta på resturang. det är en resturang som jag aldrig har ätit på så det ska bli roligt!
det är inte förrens åtta ikväll. innan dess ska jag upp till stan och fixa min nagel som jag bröt igår på fotbollsträningen. (fick ett skott rätt på naglen).

sedan ska jag och alex nog iväg och spela badminton. får se om det bara blir vi två eller om vi får med oss två till så vi kan spela dubbel.

GRATTIS!

later

natt

det är mitt i natten. borde sova men det gör jag inte. gissa vad jag ställde mig och gjorde precis. tror faktiskt inte att ni kan gissa. men jag ställde mig och tvättade mina sminkborstar. man ska ju egentligen göra det en gång i veckan. men jag är så frukansvärt dålig på det. så det blir kanske minst en gång i månaden, om inte vartannan.
ska ta och bättra mig på det!



är proppmätt btw. det blev film (robin hood) med massa godis och chips. fan, äter bara skit nu förtiden. borde ändra på det. men det är så gott. varför skit, varför är ni så goda era skitbitar?!

later (godnatt)

ge mig skidresa NU

åh NU är jag ännu mer super taggad till skidresan. var inne på stadium innan idag med alex och emil. emil skulle köpa en ny vinterjacka. gick runt och kollade på allt möjligt då jag gick förbi ett super snyggt skidställ (jacka och termobyxor) från peak performens. det var ganska dyrt men jag hade fått hem en 20 % rabatt så det skulle ju ändå dra ner på priset en del.

velade ett tag om jag skulle klippa det eller inte. men mitt gamla skidställ är verkligen kasst. sönder så att det läcker in snö, så jag är dyng sur efter en dag i backen. och eftersom att jag åker skidor minst en gång om året är det lika bra att "investera" i ett nytt, ett bra.

så det blev att jag fick med mig ett god damn it snyggt skidställ.

vi betalde också emils jacka för att få mer utav rabatten som möjligt, att kassörskan glömde att ta betalt för emils jacka gjorde absolut ingenting. blev billigare för både mig och emil.

ge mig snö, alperna, skidorna, spriten. jag är så redo som jag kan bli!


later

skata!

what a day! fast att jag har/haft en ful-dag så har ändå denna dagen varit fruktansvärt underhållande. fast en stor nackdel är att jag har ätit skitdåligt idag. ingen ordentlig middag på hela dagen. imorse blev det limhamns-bullar till frukost. till lunch blev det en stor chai-latte och en scones med creamcheese från espresso house. och till middag/kväll mat har det blivit en skål med vaniljyogurt och müsli =/ haha omg. om en diatist hade kollat på min mat idag hade hon nog svimmat.

aja, imorgon ska jag äta ordentligt och kanske nyttigare. har nog fått i mig 90 % socker idag.

bjuder på outfits bild från dagen.

facelook. rosa/lila läppglans från maybeline

klänning från HM. nog ett år gammal. sedan åkte även overknee strumper på också


kvällmaten. frukansvärt gott iaf!


later

usch

alla har dagar man känner sig mindre vacker. jag har en sådan dag idag. huden ser grå och måsig ut, håret lever ett helt annat liv. kroppen känns pösig och jag känner mig ofräsch när jag har duschat.
men ska försöka att inte tänka på det. får ta ett extra lager smink. stora mysiga kläder och ett leende på läpparna. då kan man iaf lura omgivningen!

hoppas att ni inte har en sådan dag idag iaf.

smile away those ugly days


later

ännu ett..

TIPS!

det börjar ju bli riktigt ryggigt kallt ute nu. det som nog mest får stryk av kylan är huden. tänk på att försök hålla den så återfuktad som möjligt.
jag själv tycker att detta är jätte svårt. men har hittat några guldklimpar som hjälper mig.

ett av sättet att hålla sin hud återfuktad är att andvända denna kroppsscrub från body shop en till två gånger i veckan. den scrubbar bort döda hudceller från kroppen samtidigt som den återfuktar regält.

TRY IT!



later

måndag 8/11-10

godmorgon på er som är sju sovare (t ex) alex som fortfarande ligger och snosar.
jag har varit ute och joggat, blev 1,1 mil idag igen. kändes fortfarande lätt i benen så då kändes det dumt att inte springa de tre varven + att det är super härligt höstväder idag, kallt, men fint!

ska hoppa in i duschen nu snart, är så jäkla frusen. åh vad jag önskar att jag hade ett badkar en dag som denna!

efter duschen ska jag äta frukost, sedan städa lägenheten.

får se om jag hinner uppdatera något mer innan jag drar till jobb.

ha det bra

later

söndag 7/11

söndag är ju likamed söndagsmiddag. idag står jag och alex för festligheterna. gjorde en cheesecake i fm som vi ska ha till efterrätt. åt denna hos kicki för flera år sedan och det är nog den godaste efterrätten jag har ätit. förhoppningsvis lyckas jag likabra som hon gjorde. den ska stå i frysen i minst 5 timmar innan man ska servera den, därför jag gjorde den i fm.

vet inte riktigt vad jag ska skriva, för det är inget spec som har hänt idag. men slänger upp outfit bild iaf.

shit vad stel, människa? staty? man ser inte det på bilden så bra, men har faktiskt ögonskugga på mig. en bronsaktig ifrån clinique.

byxor bikbok, linne gine, glitter kavaj bikbok


later

1,1 mil

vilken underbar dag det är idag. jag älskar dessa höstdagar när solen skiner. vaknade vid 10 och tog faktiskt på mig joggingkläderna idag.
det är någon spec med söndagmornar, kan inte riktigt sätta fingret på det. det luktar annorlunda, känns annorlunda, luften är lättare..

idag kändes det som om ja hade vingar istället för ben. jag bara sprang och sprang utan att den ens var jobbigt. springer ju 2 varv runt pildamsparken i vanliga fall. men efter två varn var jag inte ens trött så det blev ett varv till.
sammanlagt blev det 1,1 mil (11,1 km) och jag sprang det på 59 min.
det är nog det längsta jag någonsin har sprungit utan att stanna.

en perfekt dag på en perfekt söndag.

nu ska jag hoppa in i duschen, sedan ska jag leta recept till efterrätt idag.



later

lördag

åh, sådana här dagar alltså. äta, sova, mysa, röka, dricka på rullande band. de är nödvändiga! unna er någon sådan här dag. skit i vad ni stoppar i er i huvudet. ät godis till middag, skit i att få i er tillräckligt med vatten. en eller två sådana här dagar i månaden gör så himla gott för själ och kropp.

har precis varit på maxi och handlat exakt vad vi är sugna på. det blev en hel del kan jag lova er.

snart börjar vårat film maraton. det ända som saknas nu är att det spöregnar ute. såklart har jag en innesittar-krängar dag när det är det finaste vädert vi har haft på hela veckan.

like it!

detta har jag på mig, inte ens BH under


later

probably

ni gissade antagligen rätt. en riktigt god frukost som bestod av två stycken nutella pannkakor och två rostemacker, en med ost och en med gillekotlette. ledig-helg frukost, det är fan ta mig grejor!



bilder från gårdagen kommer senare. nu ska jag slänga mig i soffan och mysa med min man. han är lite svag från gårdagen.

hade egentligen tänkt gå en långrunda med hulka. men när jag tog på mig ytterkläderna började det att dugga. så typiskt.

detta kommer bli en ta-det-lungt-äta/krängar-dag. förhoppningsvis kommer jag inte lämna lägenheten förutom när jag ska ut med hunden.

later

adorable

hade en helt underbar kväll igår. sådana kvällar har guld i mun. kanske är lite efter, men fick smaka en drink igår, applemartini och satan vad god den var. slutade med att jag själv beställde in två stycken.

alex ligger fortfarande i sängen och snosar. jag har varit uppe i snart en timme, varit och handlat och förberätt frukosten. för detta är ingen vanlig frukost. men mer säger jag inte. ni kan få en lettråd



can you guess what it´s?

later

mest facelook

är iordning gjord nu. hade egentligen tänk ta på mig något annat. men det är en lite sexigare outfit och känns inte så passande att ha på sig när man ska hem till svärfar och äta middag med hans sambo (carina), carinas mamma och alex lillasyster.
men ska hem om innan vi ska dra vidare ut i vimmlet. så jag hinner byta om och förhoppningsvis hinner jag visa den andra outfiten idag.

men såhär ser jag ut nu iaf. fast mest facelook. alex hann inte fota mig eftersom att han själv höll på att fixa sig.

den vanliga sminkningen. men örgängen är på, det händer inte allt för ofta eftersom att jag är allergisk mot nästan allt man stoppar i öronhålen (känner redan att det börjar sticka.


alex fixar

byxdress från ZARA. kommer även att ha heels från ZARA


later

puh

hann precis färdigt med städningen innan alex klampa in genom dörren. han blev super glad och slet av mig kläderna.
gick snabbare än vad jag trodde. det mesta var bara att plocka undan, slänga in i diskmaskinen och lite sånt.

före




efter




later

Nu är det..

fredagsmys!

det firade jag med att köpa en falafel och drack cola. den var inte så jätte god, men jag var så hungrig så jag tryckte in hela i munnen, kändes som en tugga.
ledig helg framför mig och det känns så underbart! denna helgen längtar jag alltid till, den helgen jag är ledig då alex är hemma.

ska vara en underbar flickvän och städa lägenheten till min prins kommer hem (han hjälper sin lillasyster med att bygga ihopa möbler). så det är bara att sätta igång en bra spellista på spotify, höga volymen och köra!



later

godmorgon

godmorgon folk. det är tidigt som fanns, eller det känns tidigare än vad det är. halv 8. har precis gått upp, eller jag har fått i mig en morgon cigg och ett glas juice.

ska bege mig till jobb snart.

men först vill jag meddela er att det är 70 dagar kvar till vi åker till s:t anton. love it.

fredag, ledig helg framför mig, ha en bra dag! det ska jag ha iaf.



later

soccer

första träningen för höst sässongen för min del. det var riktigt, roligt, jobbigt, underbart och vått. det är inte förrens nu jag inser hur mycket jag har saknat fotbollen. det ska bli skönt att få in fotbollen som en rutin igen, det ända som saknas är nathalie. kom tillbaka!!

nu blir det ännu en HP-film. jag har somnat till de två första, blir spännande och se om jag somnar till denna också.



later

like it

idag har jag och alex flängt, fram och tillbaka. först xxxlutz. måste säga att det var över mina förväntningar! riktigt snygga grejer. ikea, all ära, men det var kul med lite andra saker också. det skilje sig ganska mycket från ikea, trodde det skulle vara nästan exakt samma sortiment. men icke.

efter lutz blev det fika på EH, ilva. åt en av de godaste kakorna jag någonsin har ätit. det var som en morotskaka, fast gjord som en muffins, try it!
hittade även lite snygga tavlor som jag hade velat pryda väggarna med. men dessa två månader (nov och dec) kommer att bli så jävla tajt med pengar. mycket födelsedagar och såklart julen..

sen blev det mobilia. var inne hos en frisör, alex köpte två olika vax och jag köpte en olja för håret. ska skriva mer om den sen.

in på HM för att köpa vantar till fotbollsträningen. in på malmborgs för att köpa peppar till våra nya salt och pepparkvarn.

nu ska vi snart käka middag, sedan är det fotboll.

ska lätt hitta ett recept på dessa och förhoppningsvis ska jag lyckas minst lika bra som EH


två par vantar från HM för 39 kr. man fick ett par med en rosette på och ett par utan rosette



later

torsdag 4/11

jag ser jag ut såhär. (p.s har en kick ass hårdag idag :))

facelook. same old. vill nog börja använda lite olika ögonskugger för att få lite variation


byxor ZARA, "korsette" HM, kavaj HM


later

slow down

jag tror jag har kommit fram till varför jag är så himla slö den senaste tiden. överträning.. jag körde på direkt. 4-5 dagar i veckan, från noll till hundra verkligen! har ju inte ändrat min kost någonting. men det borde jag ha gjort. t ex att lägga till mer protein osv.
ska lägga om mitt träningsschema. får inte köra dubbelpass än. idag har jag fotboll och då får jag inte gå ut och jogga på morgonen. det kan jag göra om några veckor. är fortfarande i uppbyggnadsfasen och min kropp har verkligen sagt till!

ska göra mig iordning och dra med alex till xxxluts. bara för att kolla in vad det är för något.



later

stan

det blev en snabbis i stan idag. men dock vad roligt jag hade den stunden jag var där. svårt att förklara, så det får bli bilder.

sara på grafitti













later

onsdag 3/11

idag har jag på mig svart för hela slanten. när jag har på mig svart tycker jag det är roligt att ha en utstickande färg på läpparna. idag blev de orangea.


blus ZARA, byxor acne



later

iyi geceler

gash. vilken sov period jag är i. spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är. bara jag lägger ner  huvudet på en kudde så somnar jag.

blev ingen joggingrunda idag. när jag slutade jobb så var jag så himla hungrig så att jag håll på att skaka. alex hämtade mig och vi åt frukost direkt när vi kom hem. sedan la vi oss i sängen och mös. och gissa vad som hände sen? vi somnade båda två. alex ligger kvar i sängen men jag var tvungen att gå upp för att jag ska träffa josse och jessica istan.

ska försöka att komma ihåg kameran.

gammal bild på josse och jessica när jag och alex precis hade flyttat in


later

harry potter

sitter just nu i min rosa mjukisdress, kollar lite bloggar och annat skit. klockan är 23, men om jag ska vara ärlig känns det som om klockan bara är 19 eller 20. sov visst i nästan två timmar innan på soffan sa alex. inte konstigt att man inte är trött nu.

alex och jag har bestämt oss för att gå igenom alla harry potter filmerna. tror inte att alex har sett de. men själv har man ju en liten (stor) lillebror som nog har sett alla filmer 10 gånger om. men det är mys, harry potter är mys. och nu ska vi slänga oss i soffan och mysa framför den första harry potter filmen.



later

slappt

efter frukosten la jag mig i soffan och sov en timme. har inte fått sova ut på ett par dagar nu, de senaste nätterna har det blivit 5-6 timmar och jag en människa som behöver min sömn!
sen jag vaknade har jag hållt på att vika tvätt. fruktansvärt tråkigt, men måste göras. håller fortfarande på men tog en liten paus nu. hunden ska också ut.




later

first of november

ledig idag men ändå ringde kl 8 imorse. gick ut och joggande min runda sedan hem duscha göra sig iordning. var på möte kl 10 hos sydassistans. ett möte som inte gav någonting. det var mest, hur trivs du?

har handlat bullar som jag och alexis ska mumsa på till frukost. men först ska vi slänga in en maskin tvätt.
tvätt idag som sagt. sedan ikväll blir det badminton och sedan kolla på fotboll hemma hos pappa.

idag ser jag ut såhär.
byxor zara, topp barcelona, kavaj HM

mitt huve ser gigantiskt ut


later

RSS 2.0