Fredag!

Fredag och ledig helg framför sig, lovely!
Just nu är Alex och jag hemma hos Anna. Alex och Anna står i köket och lagar mat och jag sitter och dricker vin, precis som det ska vara :)
Vet inte riktigt vad som händer ikväll men för min del stannar jag gärna här hela kvällen och dricker massa vin.


November

Kan inte fatta att det redan är sista november. Imorgon börjar den SISTA månaden av detta året..

Ska iaf ut och jogga en runda nu. Sedan duscha och städa lite här hemma.
Idag kommer mitt hjärta hem❤


Torsdag

nu ligger jag helt färdig i sängen kl 22.22, känner mig lite som en gammal tant, men upp tidigt, hålla igång hela dagen och sedan en timmes ridning på kvällen tar på kafterna!
hade hoppning idag och jag hade ozzie. det var sjukt roligt och det gick jätte bra! fan vad kul det är med hoppning. synd bara att man bara gör det var 5e vecka. hade önskat att det var oftare.
 
BTW, chai teet var super gott. men drick det varmt! värmde min och då var det jätte gott, sedan när det hade svalnat kunde jag inte dricka det. egentligen tycker jag inte alls om havre mjölk. men chaien tog över så smakade inte av havremjölken så mycket, visst fanns det inslag av den men inte så mycket så att jag inte klarade av det.
 
godnatt på er<3

Chai

Var bara tvungen att köpa hem för att testa. Har inte smakat den än men jag åter kommer när jag har gjort det :)


Den lilla svarta..

väskan!
Jag har länge behövt en svart liten väska som kan hänga med mig ut under fest kvällarna. Jag har någon hemma men det är ingen drag kedja på de, så jag är alltid så sjukt nojjig över att någon bara ska stoppa ner handen och dra upp första bästa saken de hittar.

Denna väskan kommer från hm och kostade 150 kr. Hade önskat att den var lite bredare, men för de ynka 150 kronorna kan man ju inte begära allt. Och fast för sin lilla storlek fick det faktiskt plats mer än vad jag trodde.


Stan

Nu ska jag bege mig upp till stan med josse. Var längesedan jag promenerade i stan så det ska bli mysigt. Får se om man får med någon julklapp hem :).

Så här ser jag ut idag


Snart

Idag är det 30 dagar och EXAKT en månad tills vi sätter oss på en buss på väg ner till alperna, Italien.
Spricker av längtan!


Lycka

Total lycka när man hittar ädel ost och pepparkakor hemma. Sååå gott ❤


Måndag?

Eftersom att Alex kunde stanna en dag längre (åkte igår kväll) så känns dagarna jätte konstigt. Tror hela tiden att det är måndag idag..

Denna dagen börjades med en jogging runda, den vanliga på ca 7 km och ush vad tungt det var. Har aldrig varit så skönt att komma hem efter en jogging runda!
Jag kör på runkeeper när jag tränar och tycker att de är väldigt bra, men idag vet jag inte vad som hände. När jag kom hem idag visar den att jag har joggat i över 12 km och det stämmer alltså inte. Springer ju samma runda hela tiden.

Aja nu ska jag chilla ett tag tills det är dags att bege sig mot jobb.

Later


Me and my brother


Jul

Idag blev den första julklappen inhandlad! Har nu bara sisådär tusen kvar =/.


Söndag

Efter jobb idag bjöd pappa och Ann hela familjen på hemma gjorda pizzor. Ann fyllde år förra helgen så vi firade henne lite :)
Jag hade bakat morotskaka som vi mumsade på efteråt, super god om jag får säga det själv.

Vet ni en sjuk sak. Ikväll drack jag en flaska vin helt själv och jag känner inte mig det minsta berusad? Hur kan det vara så när jag i vanliga fall känner mig lullig efter två glas?! I don't get it.

Nu sitter jag med ansiktsmask och ska snart tacka för denna veckan.
Godnatt på er ❤


Nyklippt

I fredags var jag och klippte mig på Josefina (frisörsalongen på mobilia). Min frisör heter Yasmin och är så jävla duktig! Har gått till henne i något år nu och är alltid super nöjd när jag går där ifrån. Se henne rekommenderar jag varmt!

Nu är mitt hår nyklippt och fräscht igen, lovely!


Jobb helg

Fan, jag vill blogga för att jag älskar att skriva en massa skit om allt möjligt. Men jag tycker att det är så tråkigt när jag inte har någon bild att lägga till och på sista tiden så har jag helt glömt bort att fota.

Igår var jag och Alex på fest hemma hos min syster. Var där redan strax innan 18 och käkade med Jessica och Andy.
Festen var så jävla rolig! Förutom att jag fick en fråga från en av jessicas kompisar som undrade om jag var gravid. Hehe tack för den? Stack hem därifrån vid 2.

Upp kl 8 för att jobba, inte så jätte pigg har jag varit på jobb idag, men jag överlevde.

Efter jobb idag kom Alex och hämtade mig, han hade med sig mat från greekway, älskar!
Nu har vi precis kommit hem från bion, blev twilight. Tycker det är lite sorgligt att filmerna är slut. Funderar faktiskt på att läsa böckerna :).

Nej, ska försöka ta igen lite sömn nu!

Later


Julklapps tips!

Hade inte tackat nej till denna kära tomten!


Unapologetic

har nu lyssnat igenom Rihannas nya album Unapologetic ex antal ggr och jag gillar det! mitt favorit album från RiRi är fortfarande dock Loud.
 
min favorit låt från Unapologetic är "No love allowed" http://www.youtube.com/watch?v=ujZYMhdkMBU.
men där är många fler guldbitar som "stay", "going in" osv :)
 

Onsdag

Var så trött och seg hela dagen igår, sov fram och tillbaka inprincip hela efter middagen, sov dessutom gott hela natten? Vet inte riktigt vad det är med mig.

Men nu ska jag iaf ut och springa i blåsten. Det får ta den tid det tar. Jag har inte joggat på över en vecka och jag har ätit godis och skit varje dag en vecka nu så min kropp skriker efter en lite hälsosammare livsstil och jag tänkte att en jogging runda kan jag väl unna den ;)

So here we go!


Måndag

Jag började denna dagen med en timmes promenad med hulken. Underbart väder så jag och hulken njöt av varje sekund ute.

Nu ska jag ta det lugnt hemma sedan står det jobb på schemat. Har min jobbiga-jobb vecka nu :(. Tur att Alex kommer hem redan på torsdag så veckan känns lite kortare :).


40

Idag är det 40 dagar till Italien!


Time to party


Inte alltid som man har tänkt sig

Igår trodde jag att det skulle bli en lugn hemma kväll med mitt hjärta.. Men så fel man kan ha.

Lars och Carina bjöd oss på middag igår, sedan körde jag de till slagthuset där de skulle gå på teater/musikal. Efter det körde jag och hämtade Emil och sedan körde vi hem till pappa. Vi satte oss på terassen och tog några öl, PD och fille kom också förbi. Vid 23 tog vi taxi upp till lilla torg. Där blev det några drinkar på TGIF och sedan började shottsen(!?) trilla in. Vet inte vad som hände riktigt men det kändes som om man alltid hade en shots framför sig..

Manfred, Lars och Carina kom också förbi. Vi satt där tills de stängde. Vissa stack vidare men jag och Alex kände att det var dags att åka hem. Vi båda var trött och lite för berusade.
Var hemma vid halv 3 och då somnade vi gott.

Vaknade vid halv 12 då körde vi och köpte bullar sedan körde vi ut till Lars och Carina och åt frukost här.
Ska snart bege oss. Vi ska på inflyttnings fest ikväll så måste köpa en present. Sedan är det nästan dags att åka hem och göra sig i ordning.


Naglar

Var och fixade naglarna idag kl 10. Hade ingen aning om vad jag ville göra men var ändå lite sugen på svart. Sedan började vi att bolla lite idéer för jag ville inte bara ha svart, jag älskar glitter så vi gjorde en liten variant och jag blev super nöjd!


Så trött

Om detta inlägget inte går att begripa eller innehåller tusen stav fel är det för att jag är så jävla trött!

Josse var med på ridningen idag så hon kunde knäppa lite bilder till mig :).
Hade en ny häst idag som hette Sky why, sjukt märkligt namn, I know. Men hon var jätte fin! Hon har inte blivit riden på 4 år så vi hade våra duster ibland där vi inte riktigt kom överens men över lag är jag mycket nöjd efter lektionen!


Josef

Skulle egentligen bygga mina naglar idag, men när jag kom dit hade hon råkat dubbel boka mig, så jag fick en ny tid.

När jag kom hem igen smsa jag josse och undrade vad hon gjorde och hon gjorde inget spec. Så då tänkte jag att det är roligare att göra ingenting tillsammans :). Så nu sitter vi här hemma (hos josse) och bara tar det lugnt. Har tvingat josse att se matchen med mig :)!


Sötsugen

åh Gud vad jag har varit söt sugen idag. har varit för lat för att åka till maxi och handla något och det känns som att jag har letat igenom hela huset efter något gott men jag har inte hittat något.
jag vet att jag har jordnötssmör hemma, men jag tycker inte om det om jag inte äter det med något choklad´it och det trodde jag att vi inte hade hemma. TILLS jag kom på att pappa har en helt påse med nötkräm i tvätt stugan (fråga mig inte varför) och det är ju lie choklad´it. så jag testade att blanda det och PERFECT MATCH. ett litet tips sådär en onsdag eftermiddag :)
 
 

INSPO


Jag älskar dig.

idag är det den trettonde och det betyder att ännu en månad har passerat som jag och alex har varit tillsammans. nu är vi uppe i 4 år och 5 månader och många, många, många, MÅNGA fler kommer det att bli.
jag älskar dig, mer än vad ord kan beskriva alex!
 
 

Premiär för i år ❤


Strong girl

Kom precis hem från min joggning runda och det kändes jävligt bra, fast att det är måndag idag! Det kändes helt ärligt som om jag kunde springa hur länge som helst, underbar känsla.

Nu går jag in på min andra vecka av joggning och jag faller mer och mer för det. Älskar att vara ute i friska luften med peppande musik i öronen och känna hur kroppen får jobba. Ska försöka hålla på med joggningen så länge vädret tillåter.


Rakt

Har haft håret i en inbakad fläta hela dagen idag på jobb för att jag ville ha det vågigt på kalaset ikväll. När jag släppte ner det såg det ut såhär.
Hej världens rakaste hår!


Fler bilder från igår


Last night

Igår var vi på O'larys för att fira min syster. Började med att vi bowlade (jag vann!), sedan käkade vi och till sist gick vi ner till spel hörnan där vi alla red på tjuren, spelade luft hockey och boxades.

Sedan åkte vi alla hem till pappa, men jag la mig faktiskt nästan direkt. Blev så himla trött!

Nu är jag på jobb och ikväll är det släktkalas för Jessica hemma hos Jessica.


Världens bästa!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min systers födelsedag. STORT grattis till dig världens bästa syster. Hoppas du får en underbar dag och ikväll ska vi fira dig till max!


Läkerol

Checka in detta mega läkerol paketet!


Längtar!

50 dagar kvar tills vi sitter på en buss ner till Italien. När vi bokade var det exakt 100 dagar, har alltså redan gått hälften av tiden. Tiden bara springer iväg!


Bästa

Bästa kvälls fikan, tomat, mozzarella och salt!


Underbart att ha dig hemma igen!


Träning?

Har för tillfället ingen tränings motivation över huvudtaget. Har bara tyckt det har varit segt och halv tråkigt i över en vecka nu och det har resulterat i ingen träning helt enkelt. Vet inte riktigt vad det är med mig. Vill helst bara ta det lugnt och inte anstränga mig alls.

Det ända jag tycker är helt okej nu för tiden är att jogga utomhus, så det tänker jag göra nu! Ses vi i blåsten?


Emporia

jag och josse bestämde oss för att åka till emporia igår, första gången för mig, josse hade varit där två gånger (en gång?) innan.
 
det  var jätte skönt igår för där var inte alls mycket folk. har hört riktiga skräckisar sen innan att där så mycket folk att man inte ens kommer in i vissa butiker osv. så tummen upp för det!
 
jag och josse gick runt där i flera timmar (en lunch paus på jensens) och jag måste säga att jag blev possitivt överraskad! jag gillade att där var så luftigt inne, alla affärer var stora så man kunde gå mellan kläd hyllorna utan att man skulle  vara rädd att välta ner hyllan bakom sig! nej jag gillart´. det är även kul att där var några nya butiker. men jag saknar TOPSHOP!
 
efter flera timmar på emporia åkte vi hem till mig och slänge i oss lite knäckebröd sedan körde vi och handlade på maxi och sedan körde vi hem till mandis där stina också var. satt och snackade massa skit i någon timme. underbar dag och underbart att få träffa vänner!
 

Besviken

Har aldrig träffat en person som inte tycker om choklad (förutom mig, var inte alls förtjust i choklad innan jag blev tillsammans med Alex. Alex är världens choklad fantast och har smittat över lite på mig. Men choklad är fortfarande ingen favorit hos mig).
Men tillbaka till ämnet nu, nästan alla älskar choklad och speciellt Marabou. Så när jag såg att Philadelphia och Marabou hade gjort en choklad kräm tillsammans var jag ju bara tvungen att testa. Alex hade köpt hem det till Kalmar och vi smakade det i fredags och FY det var inte alls gott!

Tack jag vet nutella <3


Måndag

Kom precis hem från en jogging runda på lite mer än 7 km. Fy fan, det var kämpigt!
Tycker det är så roligt, för det är samma sak varje vecka. På måndagar känner jag mig så sjukt otränad, uppblåst, degig osv. Sedan på fredagen känner jag, fan vad skönt, nu känns det som om jag har kommit igång, håller ut längre, känner mig starkare i kroppen och mer uthållig.
Sedan kommer HELGEN. Jag äter gott, allt jag är sugen på, dricker gott, rör inte en fena i onödan. Sedan på måndagen är man tillbaka i ruta ett.
UNDERBART och jag kommer inte ändra på mitt sett att leva.

Helg är alltid helg.


Tillbaka till verkligheten

gud vad konstigt det kändes att vakna upp i sin egen säng igen. när jag vaknade och öppnade ögonen så var jag helt säker på att det var alex som jag skulle se, men ikke :(.
 
från onsdags till igår var verkligen som en mini semester för mig. jag hade inga måsten, gjorde exakt vad jag kände för, åt gott, drack gått, umgicks med underbara människor och framför allt min allra bästa pojkvän!
 
men nu är semestern slut och jobb kallar redan idag..
 
har tyvärr inga bilder att bjuda på. jag vet, suger fett men jag tror att ni alla överlever.
 
later

Tåg

Knappt något bloggande i helgen, men har verkligen prioriterat att spendera tid med mitt hjärta. Inte alls ofta det bara är han och jag så det har verkligen varit underbart!

Sitter nu igen på tåget mot Malmö, mot min vilja.. Men jobbet kallar imorgon, så what to do?

Världens bästa helg <3 Älskar dig Alex, över allt annat!


Don´t be afraid

Jag har alltid varir ``rädd`` för att använda fuktgivande ansiktsprodukter eftersom jag alltid har haft väldigt fet och finning hy och har varit rädd att det ska förvärras. Jag har tänkt att eftersom att min hy är så fet behöver den inte mer fukt. Så alla mina produkter har alltid varit mer ner mattande, djuprengörande osv.
 
Jag har läst X antal gånger att det är viktigt att ge huden fukt även om den är fet, men har som sagt inte vågat.
Tills en dag då jag bestämde mig för att de det en chans och köpte en fuktgivande ansiksmask från Clarins och o'boy, nu är det min favorit i badrums skåpet.
 
Min hy känns mycket friskare och inte lika stram som den blir av mer djuprengörande produkter.
 
Fuktgivande produkter är bra för ALLA hud typer, speciellt nu när det är kallt ute!
 

Kalmar

försökte att blogga igår på tåget, men det gick inte eftersom att jag befann mig i smålands djupaste skogar..
 
sista timmen på tåget var hemsk, jag hade köpt med mig nötter som snacks för att ha något att tugga på. men jag tror att det blev lite för mycket för jag fick så sjuukt ont i magen som spred sig ända upp till bröstet. åh det var så hemskt, ville börja gråta men lyckades hålla tårarna borta (jag har en väldigt känslig mage).
 
alex hämtade mig på centralen och när vi kom fram till lägenhetn la jag mig på soffan med en kopp te och efter ca en timme släppte det skönt nog!
 
sedan var det dags för att fixa sig. alex klass kompis (rosen) fyllde år och vi skulle självklart fira honom. så vi satte oss på en resturang inne i stan. drack och åt gott. jag åt den godaste pasta rätten EVER. det var med gorgonzola ost och oxfile. alltså, seriöst, den var så god så jag dregglar nu när jag tänker på den. så om ni är i kalmar någon gång och äter på resturang Ernesto så TA DEN, ni kommer inte att bli besvikna!
 
när resturangen stängde (klockan var kanske vid 12-1 tiden?) så gick vi bort till krögers, det är en pub inne i stan, drack lite öl och vid 2 tiden tog vi taxi hem.
 
hade en underbar kväll igår (förutom att min mage var lite jobbig). 
 
tog tyvärr inte en ända bild igår... men ska bli bättre på att fota!

RSS 2.0