Vart tog dagarna vägen?

För exakt en vecka sedan gick jag från jobb och hade en vecka ledigt framför mig. De dagarna bara flög iväg! Men ska inte klaga, har haft helt underbara dagar. 
Förra Torsdagen åkte jag Malin och Carro till Polen. Efter mycket om och men hamnade vi på färjan. På vägen dit sover man så det gick snabbt. Sedan hade vi  3 helt fantastiska dagar i Polen som bestod av sol, bad, mat, öl, vin, drinkar, glass (haha ja en heel del mat och gotteheter). 
Vi kom hem i söndags sedan de andra dagarna har jag mest tagit det lugnt, umgåtts med familj, vänner. 

Just nu är jag i furuboda på läger med jobb. Ska vara här till söndag. Och shit vad jag längtar till söndag. Inte för att jag slutar mitt 90 h jobb pass, utan på söndag kommer Alex äntligen hem!! 








Amazing

I fredags var jag Jessica och Lolo på triangeln. Jag kom dit lite innan dem så kollade runt lite i affärer, gick in på stadium för att jag såg att de hade rea. Jag hittade ett par tränings byxor och en sport BH. 
Idag var första gången jag tränade m byxorna och OMG så underbara de var. Satt som en smäck, de rörde inte sig en cm, (behövde ej dra upp/ner de under hela passet), fick ingen CT (camel toe) och de var höja i midjan, så skönt stöd för nedre magen. 
De kmr från SOC, ser ni dem så KÖP dem, ni kmr inte bli besvikna. 
De kostade 300 ny pris, men jag fick de för 150, vilket KAP!
Lätt mina nya favorit träningsbyxkor. 



You are the love off my life

Idag är det min och Alex 8 års dag. Kan inte fatta att det var 8 år sedan vi blev tsm. Vart tog tiden vägen?! 
Alex, jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva. 
Ledsen att du inte är hemma idag, men vi har hela livet framför oss att vara tsm. 






Underbar lördag

Alltså wow vilken dag/kväll/natt vi hade igår. 
Hade pratat m mandis om att hitta på ngt i helgen och lite spontant bestämde vi oss för att över till Köpenhamn. Mandis hade sprungit på Chickan och hon ville också m. 
Kl 12 träffades vi på centralen och åkte över. Gick på stöget, shoppade, drack öl, åt gott och bara njöt. 

Vid 18 var Chickan tvungen att ta sig tillbaka till Malmö för hon skulle vidare på fest. Då gick jag och mandis till köttbyn och drack vin, testade nog tre olika pubbar.  
På ett ställe träffade vi två killar från new york, de var jätte trevliga och det var kul att prata om de olika kulturerna. När den puben stängde tog vi med oss vårt vin och gick och satte oss på en annan pub. Killarna skulle vidare på en fest så vi sa hejdå till dem. 

Vid vårt bord satt det ett jätte stort gäng killar som såg lite nere ut, och med en hel del alcohol i kroppen var vi ju tvunga att fråga varför. Men det visade sig att de bara var trötta, de hade svensexa och hade druckit från kl 8 på morgonen. 
Men helt plötsligt tyckte vi att alla piggnade till och de var super trevliga allihopa. De bjöd t.o.m på fin sång😂 

Efter någon timme när den puben också stängde så bestämde vi oss för att ta oss hemåt. Då var väl kl 3 på natten och vi var ju lagom trötta. Lite klydd m tåg och så, så tog väl oss en timme att komma hem. Väl hemma deckare jag m ett leende på läpparna, wow vilken dag/kväll/natt. Roligaste på länge! 
Tack Mandis och Chickan, ni är guld❤️






Gymhandskar.

När jag styrketränar använder jag alltid handskar. Tycker jag får bättre grepp, slipper glida när jag blir svettig och så slipper jag fula märken och förhårdnader i mina händer. 
Hade ett par från casell innan som jag var helt ok nöjd med, de var liite stora. Men de hade slitits så mycket så det hade gått hål i dem, så beställde nya, dessa från Nike. 
Och jag måste tips om dem. Sjukt bra! Får helt fantastiskt grepp och de sitter jätte bra! 

Tänk på när ni provar/köper gymhandskar ska de vara snor tajta! Har XS i mina. Köpte mina på Nelly.se



Fixar dag.

Igår efter jobb kom Jessica och lolo och hämtade mig. Sedan körde vi till Malin i genarp, var dags att fixa håret. Jag la slingor i min utväxt och Jessica gjorde typ samma. 
Påvägen hem köpte vi med oss varsin falafel, vi var så hungriga så slängde i oss våra falaflar på 2 min. 

Efter vår sena lunch åkte jag upp till stan och fixade mina naglar. Tog en persiko/nude färg och en lite glittrigare färg på ringfingrarna, men det syns inte så bra på bilden. 

När jag kom hem var Jessica, Andy, ruben och lolo hos pappa (bor där nu, men det får jag ta i ett annat inlägg) vi grillade super gott. La mig mätt och belåten efter en låg intensiv dag. 



En månad

Happ då var det dags för Alex att åka ut och jobba i en månad😕 men förhoppningsvis är det sista gången på länge han är ute så länge. Och när han kommer hem är han äntligen färdig styrman🎉!! Hoppas att han får jobb som styrman snabbt. Det är ganska regäl skillnad på lönen mellan matros och styrman, och så är han hemma mer som styrman. Håller tummarna att det dyker upp ett jobb snart! 



RSS 2.0