Foundation

var på ansiktsbehandligt på exuviance kliniken idag. åh det är så härligt, den timmen man ligger där bara flyger förbi. fast att de klämmer och det gör lite ont emellan åt kan jag inte låta bli att njuta av det hela. vardags lyx på högsta nivån!
passade även på att köpa en av deras foundations, min är snart slut och jag har hört mycket bra om deras, så det är ju värt att prova. alla andra deras grejor ju super bra.
 
 

Tummen ner.

Igår var jag och Alex inne på mobilia en sväng, när vi var klara med våra ärenden köpte vi varsin glass från GB. De har ju jätte många nyheter och jag bara måste testa alla. 
Alex tog en "taco" glass som var svin god och jag tog den nya Magnum champagne och herregud, jag har aldrig smakat en ÄCKLIGARE glass! Chokladen runt om var helt ok, inget spec, men själva glassen var vidrig, smakade bara sprit, inte champagne utan helt vanlig sprit. Tog någon tugga sedan åkte den ner i soporna.. 

Blev sjukt besviken så vi gick och tog varsin mjukglass ist. Mjukglass kan man alltid lita på! 



Månadens Glossybox

igår var jag och hämtade ut min glossybox. vill börja med och säga HUR FIN FÄRG HAR INTE BOXEN? åh, underbar puderrosa, man blir glad bara av att titta på den.
 
i denna boxen fick man följande:
* Sleek Makeup, ett läppglans/stift som man själv bestämmer hur täckande man vill ha den.
* Stylage, ett läppbalsam av medicinsk kvalite som är läkande och mjukgörande för läpparna
* Panos Emporio, hans nya deospray
* Models own, ett nagellack i en av vårens trendigaste färger
* Mitchell and peach, lyxig kroppskräm som mjukgör och ger näring till huden
* Egyptian magic, en universal kräm som är djupt återfuktande och läkande
 
 
 
 

Kvällsträning

jag är en person som älskar att träna på morgonen/fm. men eftersom att jag skulle till frissan idag så ville jag inte träna för jag visste att de skulle tvätta mitt hår och jag ville inte komma dit med svettig hårbotten..
 
så idag blir det kvällsträning vilken känns super konstigt för mig.. ska jag sticka och träna nu liksom? jag är trött och seg och vill egentligen bara tillbringa kvällen i soffan, men å andra sidan så kliar det i kroppen för jag inte har tränat på ett bra tag.. jag har bokat in mig på ett pass och nu är det för sent att avboka, så det är bara att masa sig dit. ska ta en kopp kaffe nu så att jag piggnar till.

Getting my hair done!

Äntligen så får jag mitt hår fixat av bästa Catharina på artista :). Har dragit på detta lite för länge, så hade ca 1 dm utväxt, inte så smickrande.. Men nu håller färgen på att verka och min utväxt är snart bara ett minne blott :) 
Passar på att klippa av mina slitna toppar när jag ändå är här. 



Naglar

och så har ännu en helg flugit förbi, jag säger det varje söndag, men tiden bara flyger iväg. jag vill bara stanna upp en stund och ta in allt och andas. 
 
igår firade vi kicki med påmpa och stå. det var förfest hemma och henne och sedan drog vi till KB som faktiskt levererade, sjukt bra musik var det igår! vid 4 var jag och alex nöjda och bestämde oss för att promenera hem. gick och la oss vid 5 och min väckar klocka ringde kvart över 9.. lagom pigg, NAT. men vad gör man inte för att få nya fräsha naglar?
 
blev en pastell grön färg, tyckte att det passade till våren och till påskfirandet som närmar sig.
 
 
 
 

Pannkakor

nu dessa dagar jag har varit sjuk så har jag varit hungrig utan att vara sugen på något speciellt. magen har skrikit efter mat men när jag har tänkt t ex på en kycklingrulle eller vad som så har det typ vänt sig i magen. det ända jag har varit riktigt sugen på är pannkakor så de har jag ätit nu nästan varje dag sen i tisdags, med sylt, grädde, glass, nutella. ja allt gott jag har hemma.
imorse när jag var inne på malmborgs så sålde de ut jordgubbar för 10 kr. så idag fick det bli pannkakor med jordgubbar. LJUVLIGT var det!
 
och det även ser hur smarrigt ut som helst!
 
 

Fredag hela veckan.

fredag och min man är på väg hem, kan det bli bättre? jo om jag hade varit helt frisk hade det varit pricken över i:et. men jag mår faktiskt mycket bättre idag än vad jag gjorde idag. men bero på min 12 timmars sömn inatt. la mig vid halv 12 igår, så vaknade jag 7:30 sedan lyckades jag somna om och sedan ringde alex och väckte mig 11:30.. kommer inte ens ihåg sist jag sov så länge. men skönt och behövligt var det.
 
ska ta det lugnt idag också, kanske åker hem till anastasia och äter middag ikväll. vill vara helt frisk till imorgon!

Still sick..

det kanske inte var så jätte smart att sticka till jobb idag, men kände mig faktiskt helt okej imorse. men sedan när jag kom hem BOM sa det bara så mådde jag skit! 
stack till hemmakväll och handlade en gigantisk godis påse och pringles chips (de två bästa godis-sakerna), sedan har jag bara legat och degat i soffan med hulken och tyckt synd om mig själv. jätte tråkigt att missa ridningen som annars är höjdpunkten på veckan.
fick ett litet ryck och tvättade mina sminkborstar, har skjutit på det för länge så det var skönt att få det gjort.
 
hoppas nu att jag är uppe på toppen nu av min sjukdom så att jag från och med nu bara blir bättre att bättre. hatar verkligen att vara sjuk (vem gör inte det?)
 

Förkylning

jag har tyvärr åkt på en förkylning.. kände av det när jag vaknade igår morse att jag inte var hundra procent kry. och imorse när jag vaknade så kände jag att jag var helt igen bombad i bihålerna och nästan. nyser och snyter nästan konstant.
 
men fast att jag har denna förkylningen så känner jag mig pigg. det sitter liksom bara i näsan vilket är jävligt skönt. så jag slipper att sjuka mig från jobb och jag behöver inte ligga i soffan och inte göra ett skit. men självklart hoppar jag över all sorts träning till jag känner mig hundra procent frisk. det är faktiskt livsfarligt att träna om man är sjuk.
 
hade en känsla av att jag skulle bli förkyld eftersom att alex har varit lite halv krasslig den senaste tiden. men nu när han är helt frisk åker jag på det.. haha lite små irriterande!
 

Happy Birthday!

idag är det ingen vanlig dag för idag är det världens bästa Kickis födelsedag! 
 
jag, johanna, sofia och viktor kom hem till henne vid 9 imorse och överraskade henne med frukost. hon hade inte någon aning om att vi skulle komma, så överraskad blev hon! vi hade köpt med allt man kan tänka sig ha på en frukost, plus skumpa och jordgubbs tårta som johanna hade bakad (den var insane god!). det är ju inte vaje dag man blir 25!
 
 
 
 

Do the running man

ja det var alltså varsitt par jogging skor som jag och alex införskaffade igår. de jogging skor jag har nu har jag en gång i tiden ärvt av jessica, de är jätte gamla och har INGEN stöddämpning kvar så jag får ganska ont i mina knän när jag använder de.
 
det blev ett par asics för mig, butiksbiträdet sa att dessa var de absolut bästa joggingskorna man kunde hitta. så jag slog till. de var dessutom nersatta från 1999 kr till 1599 kr.
hittade dessa i den första butiken vi var i. men alex har det svårare att hitta ett par eftersom att han har ENORMA fötter så tyvärr har de oftast inte hans storlek. men tillslut hittade han ett par på stadium plus ute på svågertorp i storlek 48, crazy!
 
jag längtar tills jag får testa skorna, men det får nog vänta någon dag med tanke på att det är STORM ute!
 
 
 
 

Söndag

Ja fast att detta är min jobb helg och de brukar gå lite långsammare än en ledig helg så har denna flugit iväg.. Alex kom hem fredag kväll. Och igår jobbade jag igår 9-17 sedan var tanken att vi skulle ut på resturang och äta, men mannen min är sjuk så det blev en lugn hemma kväll. 

Idag har vi flugit runt i tusen affärer och tillslut fick vi tag i vad vi var ute efter, vad det är får ni se imorgon :). 
Nu är jag åter på jobb, bytade till natt passet ist så att jag kunde få spendera tid med Alex.

Imorgon är det ny vecka, nya tag. Har faktiskt mycket roligt planerat till kommande vecka :) 

Glad tjej

åh denna dagen har jag längtat efter, idag kommer alex och hulken hem. vi har inte träffats på tre veckor och det känns som jag ska spricka av längtan! han kommer tyvärr inte hem förrens ikväll för han har tenta till kl 19 och sedan ska jag han köra hem från kalmar. men bättre sent än aldrig!
 
ush vad det är jobbigt att vara ifrån de man älskar mest.
 
 

Smashsbox.

ända sedan pixiwoo systrarna bloggade om denna palette från smashbox har jag suktat efter den. har varit inne på kicks hemsida och vakat över den och så fort jag såg att de hade fått in den så beställde jag hem den.
den övre raden har shimmer/glitter färger och den undre har matta färger. och jag älskar verkligen dessa färgerna. de är just de här färgerna som jag använder mest.
 
paletten kostar 380 kr. jag hade turen att ha en 20 % rabattkod så jag fick den för strax över 300 kr. 
fast jag såg nu att den är slutsåld igen på kicks, men håll utkik efter den. för den är undetbar och jag rekomenderar er alla att ha den i er sminkväska!
 
Här har jag lagt lite av de begia och bruna skuggorna. perfekt till både vardags och fest
 
 
 

why not

Min första kärlek: Melih, jag var typ 3/4 bast på dagis
Mina föräldrar: Mamma Ingrig och pappa Bengt
Det här åt jag i dag: frukost: två mackor, ett ägg, 1 kopp te. lunch:entrecote, beasås, potatis. fika: semla. middag: mackor (pallade ej laga middag)
Vad är kärlek?: Det viktigaste som finns, det jag lever för, enligt mig meningen med livet
Min dag: perfekt
Min bästa vän: josefine
Ett ögonblick: första gången jag och alex kysstets
Min tro: kärleken
Det här hade jag på mig i dag: jeans, tröja..
Mina syskon: stora syster jessica, lillebror simon
I min handväska: nycklar, plånbok.. det vanliga, inget konstigt alls
Den här veckan: mycket jobb, alex kommer hem på fre
Mina drömmar: högsta dröm, att vara lycklig. annars är det att bli den bästa makeup artisten. mina drömmars drömmar är att bli beyonces makeup artist
Min första kyss: kyss och kyss, men första pussen var nog melih
Mitt favoritminne: första kyssen med alex
Min favoritfödelsedag: hmm, kan ha varit denna?
Detta ångrar jag: mycket, men om jag inte ångrar något lär jag mig inte något. men det finns många saker jag har gjort i mitt liv som jag önskar jag hade kunnat göra ogjorda
Den här månaden: 2 st 25 års fester ser jag fram emot
Ett annat ögonblick: min sista hopptävling på sabino som vi vann.
Det här upprör mig: djurplågeri, kan börja gråta bara jag tänker på det
Det här får mig att må bättre: kärlek från min pojkvän, familj och vänner
Det här får mig att gråta: djurplågeri och annan hat som finns i världen
En första: hm,denna var svår..
Mina rädslor: oj, har många rädslor. de största är väl att något ska hända någon jag älskar..
Min favoritplats: i alex famn
Det här saknar jag: ALEX
Mina ambitioner: TO BE HAPPY
Ett sista ögonblick: jag hoppas att jag dör med ett leende på läpparna och känner att jag levde det liv jag ville leva. 

en bättre dag.

idag har varit en heelt underbar dag. kom hem från jobb vid tjugo över 9, då var det bara att slänga på sig träningskläderna för att josse skulle hämta mig halv 10. tränade ett skivstångspass (ovanligt va?). sedan hem duscha och göra sig iordning.
 
klockan två mötte jag viktor på lilla torg, det var jätte längesedan vi sågs. vi satte oss på pizzerian brevid pronto, kommer inte ihåg vad den heter? där åt vi varsin entrecote och drack varsitt glas vin. när vi hade ätit och druckigt upp gick vi till hollandia, köpte med oss varsin semla och kaffe och satte vi oss på trapporna vid kanalen. satt och snackade och njöt av fika och sol :). denna dagen får 10 poäng av 10 möjliga!
 

sunny monday

jag har sovit så jävla dåligt den senaste veckan, har snittat på 4-5 timmar per natt, igår blev det bara 2 timmar.. så låg verkligen efter när det kommer till sömn.
men inatt, finally, så sov jag gott. vaknade vid sju och tänkte, jaha samma sak denna natt, men jag lyckades faktiskt somna om och sova till klockan ringde (9). så förutom att jag vaknade då vid sju så har jag fått goda nästan 9 timmars sömn, halleljua! det behövdes.
 
nu ska jag ta tag i denna dagen, gud vad fint väder det är även idag, måste ut!
 

Söndag

my gad vilken kväll/natt morgon det blev igår. det började med att josse kom hem till mig så åt vi middag tillsammans. sedan trillade tjejerna in en efter en. vi hade bestämt att vi skulle ha drink kväll just för att det är så sällan man dricker drinkar. det brukar alltid vara att man köper med sig en flaska vin till förfesten.
 
drink efter drink åkte ner, det blev sång, ett jympa pass och en massa snack.
vid halv ett drog vi in till stan och det blev på etage vi satte klackarna i taket och där var vi tills det stängde. 
natta mat på max sedan taxi hem. sist jag kollade på klockan innan jag somnade visade den kl 6.. och kan ni gissa när jag vaknade idag, ÅTTA!? 2 timmar sömn.. men drog med mig täcke och kudde till soffan, så har legat och halv sovit hela dagen och slickat såren.
men det var så värt det. det var verkligen en UNDERBAR kväll. (men jag saknade min semla)
 
klockan 5 kom familjen med pizza och det var guda gott!
 
tack för en bra helg. ny vecka och nya tag imorgon.
 
 
 
 

Vår känslor!

Vad gör man när man vaknar kl 8 en ledig dag? Jo man går ut och njuter av årets första riktiga vår dag. Blev en tur i Pildammsparken, beyonce i öronen och solen i ansiktet. En heeelt perfekt start på denna dagen som jag har en känsla av kommer bli awesome! 



Mobilia

var och lunchade med mamma idag på mobilia. påvägen hem gick jag igenom mobila och såg denna nya butiken som heter dimoda, blev nyfiken så jag gick gick in och jag blev kär. det var som t ex chili (heminrednings butik) fast jag tyckte att denna hade en mer romantiskt stil.
det var många grejor som jag ville ha med mig hem men var tvungen att behärska mig. fick iaf med mig två grejor. en WC skylt och en låda man lägga tepåsar i. jag är nöjd med mina två små inköp :)
 
 

Gott och lätt.

jag är en person som tyvärr inte tycker om att laga mat, jag går hellre ner till runda grillen och köper en kyckling kebab, eller så äter jag mackor till middag. men ibland händer det faktiskt att jag lagar ngt och idag var en sådan dag. 
detta är en variant av en korvstroganoff, fast godare och jag har faktiskt komponerat den själv. inte för att skryta, men den är himelsk!
 
du behöver:
1 falukorv (köp gärna med hög kötthalt =nyttigare och godare)
en halv gul lök
2,5 dl matlagningsgrädde
2 dl creamfreish paprika/chili
salt
peppar
1 toppad tesked dijonsenap
2 tsk tomatpuré.
bulgur
 
koka bulguren, du gör precis som med ris, dubbelt så mycket vatten som bulhur. jag hade 3 dl bulgur, 6 dl vatten.
hacka falukorven och stek upp tillsammans med falukorven till både lök och korv har fått lite färg. sedan bara blandar du ner alla ingridienser, låt koka upp en stund.
 
ENJOY!
 
 
 
 
 
 

tisdag/fettisdag

sitter och kollar på nyhetsmorgon och de känns som de ända de pratar om är semlor och jag ÄLSKAR semlor, är så sugen. men istället sitter jag med träningskläder på och väntar på att josse ska hämta mig och sedan sticka till friskis för ett skivstång pass.
 
men tänkte att jag köper med mig semlor till jobb sen :)
 
have a great fettis day!
 
 

Visste ni?

okej detta är kanske något som ni flesta av er redan vet, men jag visste det inte och när jag berättade för josse så visste inte hon heller det, så jag tänkte att jag delar med mig av denna kunskapen här :).
 
detta berättade emelie för mig i lördags, vi satt och pratade om hår och hårvård. så sa jag att när jag tvättar håret så använder jag inte balsam för att jag använder inpackning varje gång. då grymtade lite emelie i ansiktet och sa, "ja men bara för att du använder inpackning så måste du använda balsam, det är inte varken eller."
 
det är så här (emelie förklarade) att schampoo är plus laddat, det öppnar hårstrået för att rengöra. inpackningen är även det plusladdat för att vårda håret. och balsam är minusladdat, de stänger hårstråna så att det är klart för att stinga ut ur duschen. går du ut ur duschen med plusladdat hår är hårstråna öppna och släpper in smuts och saker som skadar håret som du precis har rensat ut.
 
och det många också gör fel är att de änvänder balsam och sedan avslutar med inpackning. då stänger du alltså håret och sedan öpnnar det igen med inpackning.
 
så att sumera, 1) shampoo, 2) inpackning 3) balsam. avsluta alltså alltid dushen med balsam.
 
 

Candy

Skulle ju ha en sockerfri vecka och det har gått super bra, har inte ätit godis, kakor ect på hela veckan. Jo, igår blev det en bit kola paj på festen men det är allt på hela 6 dagar och ett rekord för mig. 
För att jag tycker att jag har varit så pass duktig så har jag faktiskt ätit choklad nu, lite fail på den, men jag vill inte sluta äta godis helt så en godis dag på en hel vecka är sjukt grymt för att vara mig, så det unnar jag mig! 

Det är äta godis varje dag jag vill komma ifrån, inte sluta äta godis helt. 



Examensfest

nu sitter jag redo med ett glas vin i handen och väntar på att josse och mats ska hämta mig. ikväll ska vi hem till sara och fira att hon har tagit examen, stort grattis till dig sara!
 
ha en underbar lördagkväll!
 
 
 

My girls❤️

Igår var en bra dag. Sov tills jag vaknade (8:20) frukost, gym, dusch. Sedan kom Josse och hämtade mig. Då körde vi och lunchade på subway, var hundra år sedan jag åt en macka därifrån, hade glömt hur gott det var! 

Sedan var tanken att vi skulle åka skridskor, men när vi kom till kokums fritid så var skridsko banan stängd :(. 
Blev en sväng till triangeln för lite nödvändig shopping, dock bara ett värmeskydd för mig.. 
Körde sedan hem till mig för lite fika. 

När klockan sedan började närma sig 19 så skildes jag och Josse, hon åkte hem och jag hoppade på min cykel, hämtade sushi och sedan hem till min semla (Emelie). Sushi, vin, lets dance och massa snack om allt mellan himmel och jord. 

I mina ögon var detta en perfekt fredag!




RSS 2.0