sunny day

igår kom petri tjejerna hit + chrisse så grillade vi och myste med vin och mycket snack. konstigt väder igår, pisse regn sedan sommarvärme och tillsist regn och åska. men vi klarade oss från regnet igår när vi grillade och vi sitter ju under tak så att det regnade lite på kvällen gjorde inget.
 
jag och alex har suttit ute  på terrassen hela fm, sitter fortfarande här och njuter. har bokat klipp tid kl 15, hade jag inte gjort det hade vi nog stuckigt och badat någonstans. men mitt hår behöver klippas. sist det blev klippt var i februari.. känns som att de kommer behöva ta en regäl bit :(
 

världens bästa fredag.

äntligen är dagen här då alex kommer hem. dessa två veckor har gått så långsamt, känns som han har varot ute i en evighet.. men nu är det bara minuter kvar tills bilen kör upp på uppfarten
 
för en vecka sedan var det midsommar och vi hade samma väder som idag. hoppas att det spricker upp mot kvällen precis som det gjorde för en vecka sedan. för annars så spricker nog planerna för ikväll och vi måste planera om. men håller tummarna!
 
 
later

Imorgon.

jag vill ha imorgon snabbt. ska jag ska in och tvätta mig nu (kanske göra ansiksmask) sedan läsa lite. sedan vill jag sova tills min man ringer och säger att han snart är hemma. imorgon!
 
later

Nagellack

måste tipsa er om mina favorit budget nagellackmärke. det ena är maybeline och det andra är loreals minilack. jag målade mina naglar för en vecka sedan med maybeline nagellacket som jag fick med i goodiebagen från Nelly och det sitter kvar helt perfekt på naglar än i dag.
annars brukar de bara sitta fint i ca 3-4 dagar, sedan börjar det "flagna".
 
det som också måste nämnas är att jag använder OPI base och top coat. det är ett och samma lack men fungerar både som bas och top coat.
först målar jag ett lager med OPI bas, låter det torka, sedan tar jag två lager nagellack. låter det torka helt sedan tar jag ett lager top coat över.
 
OPI bas and top coat finns att köpa på åhlens och kicks. maybeline och loreals nagellack finns att köpa bla på ica maxi
naglarna efter en vecka
 

Torsdag

denna dagen har flugit iväg, kan inte fatta att klockan snart är 18!?
 
har inte gjort något speciellt idag, men jag har iaf lämnat huset för en tripp på ica. när jag kom hem vek jag tvätt, sedan var jag helt sjuk. man har verkligen ingen energi till annat än att bli frisk när man är sjuk.
 
jag mår mycket bättre idag och det tror jag beror på att jag sov som en stock inatt. men även idag ska jag ta det lugnt och inte göra något och förhoppningvis mår jag ännu bättre imorgon då min man kommer hem. vi har även planer imorgon och jag hoppas att jag inte kommer att behöva ställa in de. men det tror jag inte.
 
ikväll hejar vi och håller alla tummarna på att Italien vinner. inte för att jag hejar på de annars, men jag hejar alltid på det laget som tyskland möter. kom igen nu och så ut tyskarna!
 
later

02.00

denna dagen har gått snabbt fast att jag inte har lämnat huset. känner mig lite bättre, men ska ta det lugnt till jag känner mig hundra så att jag slipper detta.
 
jessica (min syster) hennes pojkvän andreas, hans son, kate (som hyr källaren, som även är jessicas kompis) och pappa grillade innan matchen. sedan åkte andreas och hans pojke hem vi andra kollade på semi finalen och åt hemmabakad paj med vanlij sås. underbar kväll och underbart att spanien vann. snälla, vinn nu hela skiten tack.
 
nej klockan är mycket. ska läsa lite innan jag drömmer mig bort till love of my life.
 
later
 
 

Beyonce

har egentligen shoppingförbud fram till New York. Men kunde inte låta bli att klicka hem denna beyonce konserten, I´m.. world toure. har sett den på youtube men vill ha den i min ägo, den är inte samma att se den på datorn som att se den på TV. och att den DESSUTOM var nersatt från 199 kr till 99 på CDON.com skadar ju inte. sammanlagt blev det 129 kr med frakt.
 

Stupied girl

hemma från ett mardröms pass. skulle aldrig ha gått till jobb fast att jag kände mig bättre, för idag mår jag sämre. inatt trodde jag att jag skulle hosta upp mina lunger och har nog sovit max 3 timmar. idag vill jag typ gråta av smärta när jag ska svälja mitt eget saliv.
 
har fått i mig lite frukost nu, har hoppat i min one pice och ska inte lämna huset förrens jag är frisk. blir alltså att jag får sjuka mig imorgon. vill vara någonlunda frisk i helgen eftersom att det är min lediga helg och alex är bara hemma en vecka sedan åker han ut för 2 till.
 
så, dagen tips är alltså stanna hemma tills du är helt frisk. som alex sa till mig, det är ingen som tackar dig för att du går till jobbet sjukt. du gör det bara värre för dig själv.
 
later

Tisdag.

är fortfarande sjuk, fast idag har jag ingen feber men min hals är värre. alex ringde innan vid tolv och trodde att han hade ringt fel när jag svarade. så illa låter min hals. men eftersom att jag inte har någon feber idag känner jag mig mycket bättre och piggare och jag ska faktiskt gå och jobba. har ett lugnt jobb och jag träffar inga människor (förutom mr s) så det ska nog gå bra. men känner jag att jag inte klarar det ringer jag självklart och sjukar mig och åker hem.
 
ska gå till bussen nu vilken minut som helst, så ni får ha en bra dag!
 
 
later

daddys girl

det som är bra med att bo hemma är att man bli omhänder tagen när man är sjuk. pappa handlade hem halstabletter och frukt till mig och dessutom handlade han hem två smaker från min absoluta favorit juice tropicana.
 
nu har han även lagat middag till mig som vi åt ute på varandan och nu gav han mig ett marabo choklad :) kanske ska låtsas att jag är sjuk i framtiden för detta är ju lyx!
 
later

Te tips

måste tipsa om detta jätte goda teét med smak av kakao, cocos och vanlij. TRY IT!
 
later
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag

här mår man fortfarande as dåligt.. men orkade igenom en dusch iaf. jag beställt lite saker av pappa så som halstabletter och frukt så förhoppningsvis kommer han snart med de grejorna.
 
har lagt upp bilder från midsommar på facebook, så gå gärna in där och kolla.
jag hade en underbar midsommar. det var patrik som bjöd hem oss till hans föräldrars gård ute i flyinge och där hade vi en riktig traditions midsommar med allt var det innebär. en av de bästa midsommrarna på länge. fast fan vad jag saknade alex. han skulle ha varit där!
 
mina fina midsommar tjejer <3 vi alla var jätte fin klädda, men tyvärr såg man inte de för alla hade bullrat upp med tjocktröjor, jackor och annat skit. men det är tanken som räknas!
 
later
 

Goodbye freedom.


sjukling

jag är så himla glad för jag stannade hemma för att jag mår bara sämre och sämre. har sovit en stund, alex ringde och väckte mig precis.  åh så tråkigt att vara sjuk..
 
later

home sweet home.

hemma från jobb nu. cyklade hem i ös regn och motvind så jag blev våt ända in på troserna.
under dagen på jobb har jag bara känt mig sämre och sämre så jag ringde mamma och sa att jag stannar hemma från kalaset. dels för att jag mår skit och behöver vila och dels för att jag inte vill smittra andra.
 
så påvägen hem cyklade jag inom maxi och handlade med mig chips och godis så det blir en "tyck synd om mig själv kväll" här i min säng. inte fy skam om jag ska vara ärlig. okej, att jag mår skit dåligt och har feber hade jag gärna velat skippa.
 
har slängt på mig en av alex skjoret så att jag känner hans doft. fy fan vad jag saknar min andra halva!
 
later

Söndag.

var ett tag sedan jag skrev. men det har varit full rulle i mitt liv de senaste dagarna. i torsdags sov jag hos sallsan. i fredags var det midsommar (som var helt underbar btw) igår, lördag jobba jag och sedan på kvällen träffade jag josse, amanda, sally, sonja och hennes kille. idag jobbar jag, men har lite dö tid på jobb pga det tråkiga vädret.
 
och en anledning till att jag inte har hunnit uppdatera är för att blogg.se fungerar inte med mobilen. har försökt i flera dagar men kommer inte in. jag vet att det är flera som har haft problem med det så det är väl själva blogg.se som klyddar och inte just min mobil. kommer fortfarande inte in med mobilen, detta är från min dator.
 
ikväll ska jag på släkt kalas så blir nog inte fler uppdateringar idag heller. men imorgon är jag ledig då ska ni få se bilder och liknande från midsommar.
 
har även gått och blivit sjuk..
 
later

Ödet?

idag tänkte jag att jag skulle vara jätte duktig att ta med träningkläderna till jobb. så tanken var att jag skulle sticka och träna direkt efter jobb. men när jag är på jobb kommer jag på att jag har bara tagit träningsväskan som den är. är alltid ombytt när jag sticker till friskis så där låg ingen sportBH, inget linne och inga tränings byxor. BRA där camilla.
 
men jag tror lite att det är ödet också. för jag har gått runt och känner mig små irriterad i halsen, som om något är påväg att blossa upp. hade ju kunnat cykla till friskis nu. men med tanke på min hals och att jag INTE vill vara sjuk imorgon på midsommar så står jag över det och har en chill kväll hemma istället.
 
later

Onsdag.

idag har varit en riktig "sådan" dag. ni vet, dagen efter en vild och sjukt rolig utekväll. har inte varit illamående eller något sådant. men fy faaaan vad trött jag har varit.
alex ringde och väckte mig halv 1. efter vi hade pratat gick jag ner och åt frukost och sedan chillade. när jag sedan efter någon timme hade ätit lunch blev jag sugen på en Ben & Jerry. en halvtimme senare satt jag i sängen med just en Ben och Jerrys. efter 20 minuter var den slut och när socker kicken hade lagt sig somnade jag som ett barn. nu sitter jag vaken i sängen men ska snart gå och lägga mig "på riktigt". det sjuka är att jag tror att jag kommer att somna utan några problem :)
 
nelly catwalk
läskiga röda gubbar =/
jag och josse. jag hade på mig en jätte gammal klänning från Monki, halsband från HM
goddiebag: t-shirt, tidning, väskhållare, SB12 drops, nagellack, och trosor.
closeup
 
later

Vart ska jag börja?

gårdagen, jag vet inte ens vart jag ska börja för att det inte ska bli ett mil långt inlägg.
 
började med att jag sov kanske sammanlagt 3 timmar på jobb, dels var det tusen tankar i huvudet om saker och ting som hade hänt nydligen och sedan är det ju att man sover på jobb. jag kan verkligen INTE sova där. så nästan hela dagen igår fick jag runt och kände mig som en zombie.
 
stack hem till sally vid halv 2. bara chillade i hennes lägenhet och lagade en sen lunch. sedan åkte vi till moblila för att hennes mobil hade gått i sönder. trodde vi.. när vi kom in på telia började den funka igen efter 10 min? när vi var klara på mobilia körde vi bort och tog en glass på Ore 12, en glassbar vid hemmakväll mobilia. gaah så god glass de har alltså!
 
sally lämnade mig här hemma och jag började fixa mitt hår. alex tycker inte om när jag trippeltångar mitt hår, så jag passade på att göra det nu när han är på jobb. vid halv 9 tiden körde jag och hämtade josse. när vi sedan var tillbaka hit så började josse laga mat och jag började sminka mig. sedan åt vi och sedan började vi två förfesta.
 
det var nelly catwalk och premiär på tisdagsklubben på Hipp igår. och jag och josse har en tradition att gå på Nelly eventen här i malmö.
det var så att de första 100 gästerna fick välja ett plagg från Nellys nya kollektion. vi satasade ju inte på det för att det var insläpp kl 23 och vi var inte så sugna på att sticka dit redan då. så vi åkte in vid vanlig tid (24).
när vi sedan går in på Hipp så är det en kille där och bara "grattis ni är bland de 100 första gästerna så ni ska skriva upp tre plagg på denna lappen sedan får ni ett av de hemskickat" både jag och josse blev lika chockade.
 
inte bara att vi ska få ett klädesplagg hemskickat, vi fick även två drinkbiljetter och en goodiebag när vi gick.
 
kvällen på hipp då? jo den var sjuukt bra! en av de roligaste utekvällarna på länge. så tack underbara josse för en fantastisk kväll!
 
bilder kommer snart, och förlåt för det långa inlägget. hoppas ni orkade läsa allt :)

Spanien.

Sitter på jobb och kollar på Spanien- Kroatien matchen. Första halvlek har nog varit den tråkigaste i EM.. Nästan så att man vill att Kroatien ska göra mål så att Spanien vaknar.


Shoe heaven.


back to work.

jag har varit ledig sedan i onsdags och denna ledigheten har verkligen flugit iväg! vet inte vart dagarna har tagit vägen. ska snart bege mig mot jobb och make some money!

later

måndag.

sov lääänge idag och det behövdes. fast att alex ringde och väckte mig 12 igår hade jag ändå inte fått så många timmars sömn med tanke på att jag la mig halv 6..

men som sagt, idag fick jag sova ut och det var underbart skönt.
 tog på hulken kopplet och gick en timmes promenad med henne i det FINA vädret. gud, jag hade alldeles för mycket på mig. jag bestämde mig för att när jag kom hem skulle jag ta på mig bikinin och lägga mig i solen. men när jag kom hem och hade bytat om och skulle ta ut en solstol. ja då var hela himmlen täckt av moln?!

någon högre makt vill verkligen att jag ska gå runt som ett spöke hela sommaren.

later


this is it.

okej tjejer (ni som var med igår) kan ju bara säga såhär att det finns nog INGA facebook vänliga bilder på min kamera. var vi verkligen sååå fulla? haha. aja, jag hade en underbar kväll iaf.

började med att jag och amanda körde malmö runt för att hämta upp anna (limhamn) josse och emelie (oxie). sedan körde vi och köpte falafel (mobilia) och till sist hem till amanda där vi käkade och förfestade.

vid halv ett drog vi oss in till stan, blev att vi gick in på etage. de senaste gångerna har jag inte alls haft det roligt ¨på etage, men igår vad det bra.

vid 4 samlades vi inne på max för fylle käk. emelies bror kom sedan och hämtade oss (tack så mycket hampus!). somnade sedan som ett barn.

idag har varit den slappaste dagen ever. har varit  hemma nästan hela dagen, bara legat i min säng och ätit godis. vid 19 åkte jag hem till sally där även två av sallys kompisar var. men de stannade inte så jätte länge. jag och sally har bara legat (halv döda) i soffan, kollat lite fotboll och ätit chips.

hämtade mamma på centralen kl 23 och nu ligger jag i min säng och ska sova. tack för denna helgen!







later

söndag.

hade en fantastiskt bra kväll igår. och den ända ansträngningen jag har gjort idag är att ta mig till maxi för att handla godis. nu ligger jag i sängen med en påse godid, dator i knäet och TV står på i bakgrunden. att regnet vräker ner utanför gör mig absolut ingenting. hög mys faktor. alex skulle bara ha legat brevid mig hade det varit 10 av 10.

later


Tack.

Tack för en underbar kväll mina vackra människor. Nu är jag så jävla trött. Godnatt.


Saturday night

jag satte klockan på 9.30 för att jag skulle iväg å träna. när klockan ringde ville jag bara stänga av skiten och somna om, MEN jag fick iväg min trötta kropp på ett cirekelfys pass och det var så värt det när det var över :).

efter att jag hade duschat och käkat fick jag ett sjukt sug på ost så jag ordnade en ostbricka till mig själv. mätt (aka spyfärdig) gick jag upp och la mig och somnade som en stock.
vaknade för en stund sedan och satte igång spotify, nu börjar det dra ihopa sig och peppen måste igång. för ikväll blir det utgång med de finaste tjejerna i stan.

later


Fredag.

Cyklade bort till Kristina där Emma och Astrid var. Satt på hennes balkong och planerade sommaren med fest, picknick, grillning och lite annat. Efter ett tag blev vi hungriga, då cyklade jag och Kicki och handlade pizza (McDonalds till lunch och pizza till middag, bra för!).

Emmas pojkvän Chrisse skulle komma förbi till matchen och vi ville ha något gott och äta till så vi ber honom handla med godis. Och gissa vad han kommer med?! 3,5 kg lösgodis och en påse chips!! Sjuukaste mängder jag har varit med om.

Sedan när Sofia slutade sitt jobb, hon jobbar på en sushi resturang kommer hon med ca 50 sushi bitar.. Spårad kväll och jag kan garantera att alla vi som var där mår lika illa just nu.

MEN jag har haft en super mysig kväll :).


GOTT tips.

hela dagen har jag gått runt och varit sugen på något GOTT. testade hallon + glass, men det hjälpte inte. sedan kom jag på den briljanta ideén, kexchoklad + jordnötter =sant! du bara lägger lite jordnötter på ditt kexchoklad och ät. satan vad gott det var och de stillade mitt sug för något helt och hållet :)

later

Taking a chill-pill.

Slappaste dagen ever. Alex körde till jobb vid 9 imorse (han ska vara borta i två veckor :( ). Jag somnade om efter han hade stuckit och vaknade igen vid halv 12. Käkade frukost då och sen dess har jag bara slappat framför TVn och datorn. Körde iväg och handlade McDonalds till sen lunch till mig och pappa. Och nu befinner jag mig återigen i vågrätt läge i sängen.

Ändå ganska gött.


cassandra.

igår var det dags för cassandra (alex kusin) att ta studenten. var först i lund för hennes utspark och när hon sprang ut på trappan kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. lyckan i hennes ögon fick mitt hår på armarna att resa sig och så många flashback man fick och jag kommer ihåg adrenalinet man hade när man sprang ut där på trappan.
 student tider kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta just eftersom att det var i studenttider jag och alex blev tillsammans.

vi åkte sedan hem till cassandras mamma där festen fortsatte med mat, musik och dans. vid 12 tiden körde alex oss (jag, cassandra och corre) in till lund där studenternas efterfest var.
vad ska man säga om det.. house/tekno musik is not my kind of music och när man skulle ut och röka/ta luft gick man ut på ett ställe och sedan fick man gå runt hela byggnaden för att komma in igen, så bara det var ett projekt.

alex kom och hämtade oss igen vid halv 3. kom hem och somnade som en stock!

hoppas att du hade en underbar dag cassandra, det förtjänar du verkligen!



later


Lilla torg.

Sitter på lilla och ätit middag för att fira dessa underbar år. Alex är nu på toa så jag passar på att uppdatera.

Tack josse för tipset för moosehead, den godaste maten på lilla. Blev en älg burgare för mig. Otroligt god, rekommenderas starkt :)


Fyra.

Idag har jag varit tillsammans med min bättre halva i fyra fantastiska år. Jag kan inte förstå hur snabbt dessa fyra åren har gått, men ändå har vi hunnit med att göra så många roliga saker tillsammans. Några exempel är Paris, Mallorca, St Anton, Vemdalen, Sälen, London, Grekland, köpt en lägenhete tillsammans och köpt oss en hund tillsammans.

Dessa saker ja rabbla upp nu är de "stora" sakerna och visst de är underbart allt ihopa. Men det mest fantastiska är att jag varje dag vaknar upp och älskar en männika så att det gör ont och vet att han älskar mig lika mycket tillbaka.

Kärlek är det finaste, starkaste och underbaraste som finns. sluta aldrig att tro på kärleken, för den finns där och när du väl hittar den betyder allt annat ingenting.

Alex, fyra år. kan du fatta? varje dag har flugit iväg i rasande fart och varenda dag har jag älskat dig och det vet jag att jag kommer att göra tills den dagen jag inte andas längre. jag älskar dig, jag hoppas att det finns mer jag hade kunnat säga till dig som beskriver hur mycket jag älskar dig. men jag finner inga ord och jag tror inte att orden finns som förklarar mina känslor för dig.

paris 2009





mallorca 2009







later

Den kvinnan alltså.


Den kvinnan alltså.


Måndag.

Gud vad härligt med sovmorgon. Längesedan jag fick sova ut! Vaknade först kl 9, men kände att jag inte var redo för att stiga upp riktigt än. Somna om och vaknade halv 12, gött!

Nu sitter jag och Alex i bilen påväg ut till bokskogen för en PW.

Ikväll blir det grillning med familj och fotbolls EM. Heja Sverige!


Next week

Nästa vecka kommer att bli en bra vecka, jag kan känna det i vartenda ben i min kropp :)


Söndag.

Snart är denna jobb helgen över och denna jobbiga veckan (mycket jobb!).

Tanken var att jag och Alex skulle hem till Sally efter jobb. Men jag kände att jag behöver spendera egen tid med min underbara pojkvän.
Jag älskar mina vänner och jag älskar att spendera tid med de. Men ibland behöver man kvalitets tid då det bara är han och jag. Och det får bli ikväll.

Later


Kristina.

Drog hem till Kicki efter jobb. Alltid trevligt att träffa sina gamla klasskompisar :). Ni är undeerbara!


EM

Äntligen har EM börjat, som jag har längtat!

Alex lagade mat här hemma och min syster, mamma, Sally och Hendrik käkade här.
Efteråt körde jag och Sally till maxi och handla allt vi var sugna på. Bl a ben och Jerry, kladdkaka, blåbärs paj.. Nu ligger vi propp mätta i varsin soffa och dagens matcher är avklarade.

Blir nog sängen om en stund, jobb helg framför mig.


Spontant.

Det hela började med några enkla sms mellan mig och Sally och slutade med att jag och Alex satt där hemma och åt tacos. Sedan hörde Nisse av sig till Alex och undrade om vi var sugna på att dra till lilla torg, och det var vi.

Så jag och Alex körde hem och gjorde oss iordning sedan kom corre och hämtade oss och lämnade oss på lilla torg där vi även mötte Simon. Satt där och drack drinkar, snackade, rökte och hade allmänt trevligt.

Tanken var att vi skulle hem när det stängde men när det väl var dags för stängning ville vi inte hem. Så vi gick vidare till centerliter och gram. Några drinkar till och lite dans. När de stängde kl 3 var vi manade att åka hem. Nu ligger jag i sängen och bloggar från mobilen. Ska snart tacka för denna underbara dag och stänga ögonlocken.
Fan vad spontant är bra!


THE BOMB.

snart har jag och alex varit tillsammans i 4 år. förra året gjorde vi inget speciellt på vår års dag, eller någon annan dag för att fira det. detta året tar vi igen det om man säger så..

på års dagen detta året kommer vi att gå ut och käka på något mysigt ställe. men i pressent till varandra ger vi oss en new york resa. jag har alltid drömt om att åka till new york och att resan är bokad, betald, allt är klart är helt sjuk. glömmer bort att vi ska åka ibland och varje gång jag kommer på det blir jag lika glad! it´s a dream come true. har redan drömt om NYC ca tre ggr sen vi bokade.

vi åker den 13e augusti och ska vara där en vecka.





Bra besked.

Woho, fick precis bekräftat att jag fick igenom min ledighet till nästa torsdag (Alex kusins student). Så nästa vecka jobbar jag BARA tis och onsdag morgon :). Paartey week!

Later


Kärlek.


6e juni.

Grattis Sverige på national dagen. Lite synd är det dock att vi inte är som norrmännen där alla är ute på stan och firar.. Men det kommer kanske.

Vill även passa på att gratta min underbara vän Felicia. Grattis på din dag min underbaring. Har inte träffat henne på år och dar tyvärr och Gud vad jag saknar henne!

Idag ska jag och Alex sticka och träna.. Har inte tränat på 4 dagar nu så det är dags att ta ett besök på gymmet känner jag.
Sedan är det jobb för mig, 24 h pass. Woho?


Fan.

Ligger i sängen på jobb igen med tankar som far fram och tillbaka. Vad är det med denna sängen och mina tankar?

Fan vad jag är besviken på en viss person. Mah jag är så arg, besviken, ledsen. Vill slå något. Huuur kan du göra såhär mot mig. Vill inte tänka på det, men jag kan inte sluta.

Ni behöver inte oroa er, för den personen detta handlar om är jag 1000 % säker på inte läser min blogg. DEN vet inte ens om att jag har en blogg..

Later


helgen.

har precis lagt upp bilderna från helgen på facebook. men här kommer lite bilder som inte kom upp där.





Söndag.

Frukost på Max (precis som igår, standar). Sedan blev det en kopp kaffe hos Sally och pratade igenom gårdagen.

När vi sedan kom hem bestämde vi oss för att promenera en runda med hulken. Nu sitter vi på terassen och bara njuter. Så bra helg!


natt.

blev utgång idag med..

kvällen kanske inte blev exakt som planerad, fast, vi hade iof inga speciella planer. det slutade med att vi var ett stort gäng och ni vet hur det är när ett stort gäng ska försökas hållas samman, det går inte..

folk vill till olika ställen, vissa vill stanna, vissa vill dra och den tredje vill någor helt annat. men om jag bara ska prata ur mitt perspektiv så hade jag en bra kväll. det blev att jag alex och emil mötte upp corre, cassandra och frida så drog vi till inkomst. längsta kön jag har varit med om, men när vi väl var inne var det kul!

nu ligger jag med datorn i knäet och är inte det minsta trött. alex mitt hjärta ligger och snarkar mig i örat. jag undrar hur man kan älska en människa så mycket. det finns och kommer aldrig att finnas några ord som beskriver mina känslor för honom.

vilken helg, tummen upp!

later

Sally

Nu är jag och Alex hemma hos Sally. Håller på att laga mat, det blir kyckling/chèvre lasange. Sedan blir det ost och vin :).

Vart kvällen tar oss är fortfarande oklart. Antingen hemma kväll med vin eller kör vi på utgång idag också. Men som sagt det får kvällen avgöra.


Club F

Igår käkade jag och Alex middag hemma hos Anna och corre. Sedan hade jag och corre bestämt att vi skulle ha drink kväll och det blev det! Vi blanda drink efter drink. Vissa var goda och andra mindre goda.

Emil kom också och förfestade med iss och vid halv ett åkte vi in till stan. Hade skrivit upp oss på listan till club f, men eftersom att där är 20 och corre är 18 var vi inte säkra på om vi skulle komma in eller inte. Fast jag, Alex och Emil är över 20 och corre är tjej och en snygg sådan också så kom vi alla in.

Hade jätte kul där inne. Dansade, sjöng och drack! De stänger kl 3, halv 3 får corre för sig att vi alla ska varsin long island (en 50/50 drink). Efter den var vi alla dygn raka kan jag säga..

Den har satt sina spår idag men det var såå värt det. En av de roligaste kvällarna :). Tack corre, Alex och Emil ❤


TGIF

äntligen fredag! som jag har längtat efter denna dagen, denna helgen. alex kommer hem idag, min prins, min kärlek, min bättre halva. visst, vi har bara varit ifrån varandra i tre dagar men det spelar ingen roll, jag saknar honom lika mycket om han är borta i tre dagar som i 2 månader.

måste städa rummet innan han kommer hem. omöjligt att städa när han är hemma eftersom nu under sommaren bor han här. så vi båda har alla våra saker i detta lilla rummet =mission impossible.

men först ska jag dricka upp mitt morgon te.

later

RSS 2.0