31 januari

godmorgon på er. har inte så mycket att komma med egentligen. ville bara säga att gårkvällen var jätte mysig. och att det var första gången i hela mitt liv som jag fick över 100 poäng i bowling (118 för att vara exakt)
efter bowlingen åt vi buffe, som var sådär faktiskt. det var en konstig blandning. min svensklärare på gymnasiet hade inte blivit glad, för där fanns ingen röd tråd. men mätt blev jag.

efter bowlingen åkte vi hem till georgeos och sevasti, där blev det tårta och kaffe.

när alex och jag sedan kom hem vid tolv var vi så trötta att vi somnade direkt. hade egentligen tänkt sätta på en film. men jag lovar, jag hade somnat innan förtexten var slut.













later

50 år

ikväll ska vi fira alex mormor och morfar. de har varit gifta i 50 år. galet. så underbart. kärlek.

det blir bowling och middag på big bowl.

hade trippellockat håret igår till kalaset. har inte duschat håret än så det blev de gamla lockarna från igår

har på mig denna skönheten från hm. ett av köpen från idag



later

DRUGS!

glömde fota min outfit igår..

kalaset var väldigt mysigt. fick jättefina saker, mest pengar och pund. sedan lite choklad och annat smått och gott.

idag har vi redan hunnit med frukost och shoppingrunda på mobilia. fick ett presentkort på mobilia och ett på HM. var tvungen att köpa ny sportBH eftersom att min är spårlöst försvunnen (gaaah?!) tycker det är ganska sjukt att en sportBH kostan 400 kr. hur mycket tyg är det EGENTLIGEN?

sedan blev en fina saker på HM, en klänning, ett par byxor och en t-shirt. vi får se allt när det används :).

nu håller jag på att lägga upp bilder på facebook från st anton, så håll utkik!

later

..liten kaka

baka,baka, liten kaka.

håller på att baka här hemma nu. det får bli blåbär/hallonpaj ikväll. det är nog min favorit efterrätt. men (egoistiskt) det ska helst vara den som jag gör. jag gör ju den exakt som jag vill ha den. och helt ärligt, vad är egentligen godast i en paj. just det! DEGEN! så i mina pajer är det mycket deg (tyvärr inte deg som pengar..)

när pajerna är klara så ska jag börja göra mig iordning. hår, makeup, kläder, ja det vanliga. som tur är vet jag redan hur jag ska ha mitt hår och jag vet vad jag ska ha på mig. om jag hinner och kommer ihåg så ska jag lägga upp en bild.


kavlar deg. lättaste, smidigaste sättet, så varför inte?





later

29 januari

tänkte precis skriva, "fan vad jag älskar helg-frukost" men frukost här hemma är helgfrukost. när jag jobbar (förutom helger) så blörjar jag inte förrens kl 15 och då hinner jag och min man, med god marginal äta en lång och härlig frukost.
visst, det är ändå en känsla när det väl är helg, man är ledig och man sitter tillsammans med ett tändt värmeljus och avnjuter mitt favoritmål om dagen.

idag ska jag och mamma ha kalas tillsammans. hon fyller år trettonde och jag 25e. men eftersom att jag och alex åkte till österrike den 14e så ville inte mamma ha kalas när inte vi var hemma så det blev att vi slänge ihopa våra kalas.

min uppgift för ikväll är att göra efterrätten. jag älskar att göra efterrätt, men idag har jag ingen som helst aning om vad jag ska göra. jag har inte ens gått och handlat?! tiden börjar springa iväg lite smått så jag får ta tag i att börja leta efter något gott recept.



later

dunder och brak

min fredag kväll blev inte som planerat. jag hade dragit ihop värsta gänget som skulle ut. ca 10 pers. hade fixat ställe på som vi kunde förfesta. kvällen skulle bjuda på sprit, fest, dans och lycka. men när jag kom hem från jobb så mår alex mycket sämre. han är knappt människa. bara ligger i soffan, svettas/fryser osv. det gicl någon timme men det blev inte bättre. så jag fick smsa att jag inte kunde hänga med ut.

jag hade inte mage till att lämna min man i det stadiet. istället blev det myskväll, med hamburgare, glass, chips, godis och film. inte helt fel det heller.

my all, my everything!


later

fotboll

så nu har jag gjort mitt första fotbollspass på några veckor. fy fan vad härligt det var. visst var det tungt, men det visste jag att det skulle vara. första halvan hade vi vanlig fotbollspass. sedan andra halvan hade vi styrkepass. styrkepasset dödade mig lite smått, men var så underbart härligt när det var färdigt.

ska försöka komma igång med träningen igen, eller träningen, jag menar med joggningen. har inte varit ute och joggat sen snön kom. nu är den inprincip borta, så nu får det vara dags..på måndag.

sitter i skrivande stund med ansiskmask, ny duschad, ny scrubbad och känner mig som en ny människa. ska sedan gå och lägga mig. börjar kl 8.30 imorgon och ska nog cykla. om nu min cykel fungerar efter den tuffa vintern.



later

27e januari

njaä, dagen har väl börjar sådär. alex vaknade och var jätte sjuk. exakt samma symtom som jag hade när jag var sjuk innan resan. dvs feber, ont i halsen, hosta, smärta i kroppen.. men jag har tagit hand om honom väl. han har fått ipren, te med houng i och en himla massa mys! han känner sig faktiskt bättre nu.

vi ska iväg och handla hem saker. har inte hunnit riktigt sen vi kom hem från st anton, så här ekar lite smått i lägenheten.

annars så står det inget spec på schemat idag. ska träna fotbolls ikväll.

såhär ser jag ut idag. oversiza tröja med markerade axlar bikbok, jeans replay, öronhänge ur & penn





later

josefine

grattis på födelsedagen josefine, underbara vän! hoppas att du får en underbardag! nu är vi jämngammla igen (en dag fick jag vara äldre än dig..)

nu gör vi 21 åriga livet till det bästa, aigth?!



later

26 januari

min födelsedag blev den bästa i min liv. det trodde jag faktiskt inte att den skulle bli. men så fel man kan ha, och egentligen, jag vet att jag har världens bästa pojkvän, så hur skulle jag kunna tro något annat?

alex kom till mitt jobb vid 18. när han ringde på dörren så tänkte jag inget speciellt. men vilken chock jag fick när han öppnade! han stog med pizza, blommer, paket och tårta i handen och sjöng för mig.
han hade med sig pizza från världens godaste pizzeria, pizzahut. han hade prinsestårta från ambrosia (GOD DAMIT, den godaste prinsestårtan jag har ätit!) och i paketet låg ett par skor som jag har suktat efter såå länge. och jag får inte glömma blommerna, rosa, så underbart fina.

nej dagen kunde faktiskt inte bli bättre.

en tråkig sak som dock hände var att mitt i natten fick jag urinvägsinfektion. ungefär vid tre tiden. var uppe och kissa (och skrek) en gång i minuten. grät nästan så ont det gjorde.
nu när jag kom hem så drack jag ett stort glas med citronvatten (ska vara jättebra mot urinvägsinfektion) och tro det eller ej, men det känns faktiskt bättre. så jag håller tummarna på att det försvinner snabbt.

än en gång, tack min underbaraste alexander. du är fan allt



later

b-day

idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag hurra hurra HURRA.

fan idag blev jag 21 bast. fan,börjar känna mig gammal. snart är man halvvägs till 50. hittils har mitt år som 20 åring varit det roligaste året i mitt liv. men året som 21 åring började med en resa till st anton som jag aaaaldrig kommer att glömma, så fan. 20 året kommer få konkurans från 21 året.

nej jag ska inte supa mig aspackad idag på min födelsedag. om sanningen ska fram börjar jag jobba om en timme och 20 minuter. jobbar tills imorgonbitti.

men älsklingen min kommer att komma upp till jobb och tillbringa kvällen med mig, och det är ändå honom jag vill tillbringa denna dagen med, så ja, det kommer att bli en perfekt födelsedag!



later

G

filmen var hur mysig som helst igår. precis en sådan film jag var sugen på att se! den var rolig/sorlig lätt att följa med i. så den rekomenderar jag varmt om du är på det humöret jag var på igår!



later

cinema

lugna dagen avslutas med ett biobesök. vi ska snart bege oss, alex är bara nere för att hämta den sista tvätten. vi ska se love and other drugs. har inte hört så mycket om den, men har sett trailern och den verkar vara en mysig film. orkar inte med någon film man måste hänga med i varje ögonblick, sitta helspänd osv.

jag återkommer med en kort analys efter filmen.



later


bittersweet

åh detta är så bittersweet så att det inte finns. jag har nog haft den roligaste veckan i hela mitt liv. helt ärligt! jag kan kanppt festå det, jag kan kanppt samla alla roliga minnen i min hjärna. jag kan verkligen inte sammanfatta denna resan med ett ord. tur att det finns kameror, jag har 888 bilder från resan.

om jag ska sammanfatta resan med några ord är det, skratt, skidor, sol, sex, sprit, karatefyllor, alldeles för lite sömn, festande, vänner, kärlek.

har som sagt 888 bilder, så det blir att jag lägger upp lite bilder då och då.

min kropp har inte återställt sig alls. jag är så seg och så trött. somnar bara jag lägger ner mitt huvud någonstans. drömmer sjuka drömmar. min hjärna och kropp festår inte vändningen.

det är så bittersweet att vara hemma. så otroligt skönt att bara vara med alex. sova i sin egen säng, få träffa hulken. men samtidigt kan jag nästan börja gråta när jag tänker på att resan är över..
det är dessa stunder jag jobbar för, dessa stunder jag lever för.









later

12e januari

ja, den dåliga updateringen beror på att jag är sjuuuk. har ingen insperation och ingen ork. igår lämnade jag lägenheten tre ggr och varje gång var jag borta i ca 20 min.
första gången var jag och solade. sedan mot kvällen iväg för att handla mat och tredje gången för att handla cola. annars sitter jag bara här hemma och försöker att bli frisk.

jag känner mig ytterliggare lite bättre idag. smärtan i kroppen känner jag inte av för tillfället. men det kände jag inte igår morse heller, men kom längre fram under dagen. så jag håller tummarna att det inte kommer någon smärta. men jag är äckligt förkyld.

jag nyser 10 ggr i minuten, jag snyter mig ex antal ggr i minuten. blir förvånad varje gång hur mycket snor det får plats i min näsa, ett under.

nu ska jag lägga mig brevid min man i sängen och mysa ett tag.

packlistan inför st anton. det är en hel del man ska ha med sig på en skidresa

fixade mina naglar i måndags och så här fina blev de. har aldrig varit med om en nagelbyggare var så noga som han var

detta är min outfit bild de senaste 3-4 dagarna.


later

11e januari

hej på er glada. är ni glada? jag är halvt glad. är så frukansvärt sjuuk!! har haft feber, spytt ex antal ggr, feber frossa (fryser häcken av mig ena sekunden och svettas ihjäl den andra) dock är det liiiite bättre idag. har nog fortfarande feber, för att jag har ont i hela kroppen, HELA KROPPEN. bara någon rör vid mig känns det som om någon kniper mig riktigt hårt.

skulle egentligen jobba natt idag och imorgon men har ringt och sjukat mig så att jag kan vara hemma och ta det lugnt och bli frisk. vi åker ju på fredag och då vill jag vara frisk som en nötkärna!

sitter iaf med hårfärg i håret. naglna fixade jag igår och jag ska sola idag, ons och tors.

later

kalas nr 2, check!

ja, nu var kalas nr två avklarat. lika mysigt som alltid. fick jätte fina presenter (tänkte skriva julklappar, men detta är faktiskt presenter). fick ett spel till wii´et, ett sällskapsspel och pengar.

ikväll bjöd vi på hemmalagade hamburgare med tillbehör och till efterrätt hade jag kokat ihop en vanlij panacotta med färska hallon och riven vit choklad on the top.
hel lyckad kväll med andra ord.

familjen borgström/karlström




nu ska jag sova, jobb imorgon och sedan hela helgen.

later




6e januari

idag är det dags för kalas nr 2. men idag firar vi både mig och alex och det är lars, carina och cornelia som kommer. jag älskar verkligen att ha gäster över, jag tycker att det är så himla mysigt.

måste berätta lite snabbt om min gårdag. jag och alex satt och lunchade på greekway. min mobil ringer och det är mr s DV som ringer och undrar vart jag blir av. jag blir som ett frågetecken eftersom att det inte är jag som ska jobba. de ringer sedan för sydassistans och säger att det står på schemat att jag ska jobba.
jag haft haft samma schema i snart ett år, så jag kan mitt schema och vet om att jag inte ska jobba. men mr s är fast på sitt DV, ingen som kommer och hämtar honom, så jag blir inbeodrad att jobba.

det visar sig sedan att hon som ringde från sydassistans hade haft det gamla schemat, där det står att jag jobbar denna onsdagen (vi tog bort denna onsdagen från mitt schema och la till den till nästa veckar). så felet ligger hos vår handledare som har gett sydassistans jourperson det gamla schemat.

får fett betalt för de passet jag jobba inatt, så man får ser det från den ljusa sidan. men fy fan vad lack jag var igår.

till lite ljusare saker, var hos sussie i tisdags och åt jättegod kyckling, till det blev det två glas vin.



later

4e januari

gutenmorgon.
jobb gick bra, som vanligt. var lite stressat på morgonen, men det löste sig fint.

handlade bullar påvägen hem, helg frukost på en vardag är aldrig fel. efter frukosten la vi oss i sängen för att vila en stund. såklart somnade alex, han ligger där fortfarande och sover. jag har varit uppe och duschat och donat.

idag är det 10 dagar kvar tills vi åker. galet vad tiden har gått fort. tänk, detta är sista tiotalet, dessa dagarna kommer gå undan, för vi har fullt upp alla dagar tills vi sticker.

idag ska jag alex och josse handla lite grejs till vårt badrum. en viss person spydde ner hela på nyår, mums.

nej josse du är jättefin på första bilden, du vet att jag kommer att slå dig om du säger sådant!!



later

nyårslöfte

har ni något nyårslöfte? jag kom nog precis på mitt, mina.

* jag ska sluta längta. jag längtar bort halva mitt liv känns det som. när alex är borta 2 veckor varje månad. st anton resan jag har haft nedräkning på sen slutet av sommaren.

* med det löftet kommer också det andra, jag ska "ta hand" om varje dag. de kommer faktiskt aldrig tillbaka

*se det possitivia i allt

alla löften går egentligen ut på en sak, vara lycklig, älska, le, skratta, krama. live your life

later

3e januari

måndag tredje januari, idag ska jag jobba mitt första jobb pass detta året. det är nog det ända som händer idag. har varit uppe i ca en timme och har städat undan gårdagens partaj. eller partaj och partaj, det var alex mamma, syster, mormor, morfar, morbror och kusin som var här igår och firade min alexis.

så alex blir nog glad och vaknar till en ny städad lägenhet :)







later

GRATTIS

vet inte vad jag ska börja med att säga. men jag väljer det som betyder mest för mig. grattis på födelsedagen mitt hjärta, mitt liv, mitt allt. sedan till er andra, ett gott nytt år. lämna det dåliga med året som har gått och ta med det goda till det nya, och gör det ännu bättre!

min nyår, ja den var nog den bästa jag har varit med om. jag hade så fruktansvärt roligt hela kvällen. mat, dans, vänner, mer mat, kareoke, ännu mer dans, skratt, kejderökning, alcohål. you name it. festade till sex på morgonen, det är så ett nyår ska vara!

ikväll blir en lugn dag. ska kolla på ivenho (stavas?) med min födelsedagsgris. sedan ska jag duscha, och sedan hem till pappa för att äta middag.

mim klänning kommer från topshop. köpte den i somras, men har inte användt den. så den blev pörfa!





later

RSS 2.0