Ave Maria

nu pyser jag in till stan för att träffa josse, jessica, sara och sussie. är så kaffe sugen så det passar utmärkt.




later

Ingen träning

tanken var att jag skulle sticka till gymmet, men så blev det inte.

jag tog på mig träningskläderna och började cykla mot gymmet, när jag hade kommit en bit kom jag på att jag hade glömt mina träningsskor. vände och cyklade tillbaka och hämtade de. när jag sedan hade kommit halv vägs till gymmet kom jag på att jag hade glömt min mp3 och jag tränar inte utan musik! så jag cyklade hem igen och cyklade inte tillbaka. tror det var Gud som inte ville att jag skulle träna och vem vågar säga emot honom?

nu ligger jag här i min onepice och ska kolla på paradis hotel norge. gilla läget :)

later

Tisdag 31/1-2012

denna morgon har bestått av att vänta. färdtjänset skulle hämta mr s fem i halv 9. han kom 20 i 9, en kvart där. sedan när jag kom fram till busshållsplatsen så var det en kvart till bussen skulle komma.

nu, efter att ha varit hemma en timme har jag fått upp värmen igen. det är kallt ute idag vill jag meddela er!

ska chilla någon minut till, sedan beger jag mig till friskis för lite gymmande.

later

LOVE



later

Måndag 30/1-2012

åh vad skönt det var att vakna av sig själv imorse och må bra :). chillade en stund hemma innan det var dags att bege sig till friskis och svettis där ett medelgympa puls pass väntade med jessica.
träningen var lika rolig idag, men jag har en känsla av att jag kommer att få träningsvärk..igen.

var hemma vi halv 2, slängde i mig två mackor, in i duschen och sedan packa ihop det jag skulle ha med till jobb. en timme senare satt jag på bussen påväg hit (jobbet).



later

Bakis söndag

jag vill börja med att tacka alla för ett lyckat födelsedags firande! jag hade super trevligt och jag hoppas att alla som medverkade hade lika roligt!

idag har jag, alex och josse haft en riktig bakis dag. jag åt choklad och chips till frukost. ännu mer till lunch. BK till middag och sedan avslutades kvällen med godis och filmmys hos sally. ja som ni festår har jag inte gjort många knop idag. men det är så det ska vara en "dagen efter".

nu ska jag upp och lägga mig. det finns en dag imorgon också. en dag som både ska fyllas med träning och jobb.



later

PARTY PEOPLE

idag är det lördag = min och josses 22 års fest! vi började att fixa igår, har lite kvar att göra idag innan kl 19. men sedan kör vi! josse kommer hit om en timme ungefär, tills dess ska jag chilla hade jag tänkt.

fy fan vilken träningsverk jag har idag. har aldrig haft något liknande i hela mitt liv. varenda liten rörelse gör ont!

later

fredag 27/1-2012

godmorgon på er solstrålar. jag och alex har haft sovmorgon idag. men klockan tio kunde jag inte ligga kvar i sängen längre för min mage sved av hunger.

efter att ha slängt i mig två mackor så hoppa jag ner i sängen igen med alex.

idag ska jag börja göra något jag inte har gjort på ett halv år, jag ska börja träna på friskis och svettis. ska köpa all kort idag med jessica och sedan ska vi köra ett gympa pass tillsammans.

men innan dess blir det lite mys till.

later

Josefine

idag fyller min finaste josefine år. nu är vi jämn gammla igen :) hoppas att du får en helt fantastisk dag gumman så ses vi imorgon!

älskar dig


later

GRATTIS

idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag! Grattis till mig.

ligger hemma och chillar nu, snart kommer alex hem och så ska jag få paket. blir massa mys efter det och sedan ikväll ska det firas med familjen.

glömde min dator i pappas bil, så sitter vid pappas dator och här är bara gamla bilder. så bjuder på denna som är gammal som gatan! kul att kolla igenom.


later

Sista dagen som 21 åring.

vaknade vid halv 9 idag av att min mage kurrade, gick ner och käkade. tanken var väl att jag skulle lägga mig igen. men ångrade mig, likabra att vara vaken och få saker och ting gjorda. och nu kommer jag säkert att ha lättare att somna på jobb ikväll också.

börjar två timmar tidigare idag för att mr s ska till vårdcentralen.

jag saknar alexander så frukstansvärt mycket. jag saknar honom alltid när vi är ifrån varandra, men ibland saknar jag honom extra mycket och just nu är det ett sådant tillfälle. vill bara ligga i hans famn, försvinna från verkligheten en stund.

men han kommer hem redan imorgon, så vi har nästan en hel vecka tillsammans. lovely.

later

jag vet att jag inte borde, men..

haft en super mysig dag med nathalie och glans. träffades och tog en kopp kaffe tsm, snackade igenom vad som har hänt senaste tiden osv. sedan beslöt vi oss för att gå lite i affärerna. kanske vi inte borde ha gjort eftersom att jag shoppade för 700 kr. 700 kr som jag inte ens har. men men, mitt nya motto är att pengar kommer och går. och jag känner redan nu att februari kommer att bli en mycket fattig månad!

efter lite shopping skulle vi skiljas åt. försökte ringa josse, men inget svar så bestämde mig för att åka med nathalie hem till hennes pappa där hela hennes familj skulle samlas, var jätte längesedan jag träffade dem så det var kul. blev att jag käkade middag där hemma också.

kom hem vid halv 10 tiden, så det har verkligen varit en hel dag! nu ligger jag i sängen och hade faktiskit tänkt sova. ska städa mitt rum imorgon innan jag börjar jobba. har sagt det nu i flera veckor, men det har alltid skjutits upp. men imorgon!

klänning från oasis. nersatt från 850 kr till 180!


kavaj HM 500 kr. tyvärr så ger bilden inte kavajens rätta färg. den är mer skrik gul.


later

Måndag 23/1-2012

nu är jag färdig för att åka upp till stan. ska träffa nathalie och glans. det var huuur längesedan som helst vi träffades, så det ska bli kul att höra vad som händer i allas liv.

tröjan jag har på mig har antigen min farmor eller mormor stickat när jag var liten. nu passar den bra :)


later

dagens shopping

som jag nämnde innan så var jag på mobilia innan idag och fick med mig lite små saker. och här kommer de.

fina sval-öronhänge. de kommer från indiska och kostade 50 kr

ögon skugga från the body shop. den var nersatt från 150 kr till 50 kr


shimmer body lotion från the body shop. 145 kr

kjol från HM, 99 kr



nu ska jag dyka ner i ELLE. godnatt på er.

later

hos syster min

jobb helgen är över. idag var jag med mr s och alex på mobilia. fick med mig lite små saker. kan visa när jag kommer hem. just nu är jag hemma hos min syster med simon och mamma (och jessica såklart).

ja det var det..

later

Word

Du kan om du vill!


Tjej middag

nu ska jag bege mig mot kicki och sedan ska vi åka gemensamt till sofia som bjuder på middag ikväll. en lite försenad födelsedags middag. hon fyllde år den 14e, men ikväll ska det firas. som tur är är jag ledig imorgon. så för mig finns det inget stop på vinet :D

och såhär ser jag ut ikväll. klänningen kommer från HM, jätte gammal.


ett löv maybe?


later

in love

köpte detta paketet läkerol igår, en ny smak med lakris och havs salt. omg så goda de är! jag började nästan böla när jag upptäckte på jobb att jag hade glömt det hemma.

sen när jag kom hem idag, för en timme sedan har jag ätit upp paketet. får åka till statoil sedan och handla upp deras lager!



later

de är hemma

mina fina tjejer från usa är äntligen hemma. de har varit så saknade!

jag trodde att de skulle landa vid halv 3 tiden men så blev inte fallet. jag satt och käkade frukost i min one pice när jag fick ett sms av josse att det var på kastrup och att de snart skulle vara framme i malmö. lite smått panikslagen ringde jag taxi (innan jag hade bytat om) och de sa att de var här om 5 minuter. fick slänga på mig de första kläderna jag såg sedan sätta mig i taxin.

fick syn på de (eller de fick syn på mig) ganska snabbt. sen dess har jag hängt med josse hela dagen. kollat  bilder, sett var hon har shoppat (ga damn, där är saker jag ska låna!). sedan har vi äntligen fixat med vår födelsedags-förfest som äger rum 28. BE THERE!

nu är allt nästan som det ska, nu ska bara amanda komma hem. sedan är allt i sin ordning (okej, det dröjer typ tre månader innan amanda kommer hem, men ändå..)

nej, nu måste jag få lite sömn. tidig morgon imorgon, jobbet kallar!

jessica, varför pillar du dig i näsan?


later

Onsdag 18/1-2012

denna dagen har börjat bra. mamma ringde och väckte mig kl 11 för att planera vårt kalas på lördag (släkten). var ju lagom sugen på att planera det när man är nyvaken..

när vi hade lagt på så tog jag på mina träningskläder och sprang mina 5 km. det var lika jobbiga som alltid. tänk så underbart det hade varit om detta joggandet hade blivit en vana!

nu väntar jag på att ägget mitt ska bli klart. sedan ska jag göra mig iordning och sedan åka till centralen och överraska jessica och josse! bara det inte blir kaos, för de vet inte om att de kommer, jag vet inte exakt när de kommer. hoppas att de kommer att ha mobilerna igång!

later

myskväll

hade en riktigt mys kväll med sallsan och diddi. har inte träffast diddi sen i sommras eftersom att hon bor i USA. så det var kul att se henne igen. och det var ett tag sedan jag såg sally också, så det var minst lika roligt. ibland kommer livet emellan så man inte hinner ses så ofta (citerat sally). men ibland som ikväll har man turen att man är ledig samtidigt och då behövs det bara ett sms för att träffas. det är så det ska vara (fast gärna mer ofta).

jag har vräkt i mig allt ifrån fruktsallad med vanilj yogurt till godis ikväll så jag mår fett illa. men sådant får man ta ibland. fast varför är det så svårt att sluta äta fast att man är mätt? man äter verkligen tills man mår illa.



nu ska jag tvätta mig, sedan ser jag nog ett avsnitt av despan innan det är dags att tacka för denna dagen.

later

spontant

sally är påväg hit och ska hämta mig. hon slängde iväg ett sms och frågade om jag var sugen på film och godis. och det var jag. enkelt snabbt och bra.

åt två mackor innan, en med pepparsalami och en med mögelost. roligt att där är mer ost än macka


later

Lady in red

jag har gjort det igen. jag tog fram en gammal klänning, som jag inte har använt på år och dar och klippte av armarna från klänningen. det var några konstiga puff ärmar som jag inte tyckte om.

jag blev väldigt nöjd med hur resultatet blev. har en massa ideer hur jag ska använda den.the perfekt little red dress!

resultatet


r.i.p

när jag ändå var i farten tog jag fram min once pice och lagade hålet jag hade fått mellan benen. så nu är den hel och fin. och det är just den jag har på mig just nu.


later


klapp på axlen

låg i sängen och kollade på några avsnitt av despan då jag helt plötsligt fick ett ryck. jag slängde på mig mina träningskläder och gick ut och sprang en runda, 5 km för att vara mer exakt. det var smärtsamma km. fy fan vad jag är i dålig form. och nej jag överdriver inte. efter bara några metrar tänkte jag för mig själv "detta klarar jag inte". men vinnar skalle som jag har tog jag mig igenom alla de fem smärtsamma kilometrarna.

man kanske inte kan se det på min utsida, att jag är i så dålig form. jag är smal, har alltid varit smal och kommer antagligen alltid att vara smal. hela min familj är smala, det är bara att tacka generna för. men min insida skriker efter lite träning. så försöka att göra mitt bästa. känslan när man kommer hem, är färdig. den är så jävla underbar.

när jag kom hem slängde jag på hulken kopplet och gick en liten runda, bara för att få andas ut lite.
nu sitter jag med en kopp kaffe i handen och njuter en stund. ska snart hoppa in i duschen.

later

hemma

åh vad skönt. nu är jag äntligen hemma efter att ha jobbat sen i söndags (förutom de 5 h jag var ledig igår) nu är jag ledig fram till torsdag. det ska bli så skönt att sova i min egen säng och att inte behöva ställa någon väckarklocka!

later

paj

åt precis en hel paj fast att jag inte ens är hungrig. varför gjorde jag det? det är en bra fråga!

later


Måndag

happ då var det måndag igen. en vecka sedan man kom hem från vemdalen. jag längtar redan till nästa semester, tyvärr är det nog inte förrens till sommaren.

min dag hittils har sett ut som följande, jobb, buss hem, mega frukost, en timmes promenad med hulken, panta burkar och handla på maxi, hem, duscha, äta överbliven pizza till lunch. och nu är det inte långt kvar tills jag ska gå till bussen och återigen befinna mig på jobb. idag är det en tjej som ska gå brevid mig, så blir nog inte fler uppdateringar idag.

jag längtar tills du är färdig med din utbildning. så att vi kan flytta in i vår underbara lägenhet igen och bo tillsammans igen, bara du och jag. jag vill börja med vårat liv igen.
jag vet att det kommer att gå snabbt. det första halv året bara flög iväg. men jag kan inte hjälpa att längta, fast att jag hatar att längta bort tiden. jag älskar dig.



later

extra

är på jobb, jobbar mitt extra pass som jag valde själv. bra pengar!

saknar redan mitt hjärtegryn. vi har haft en jätte mysig helg. men den har gått alldeles för snabbt, som lediga helger alltid gör.

nästa vecka kommer josse och jessica hem från USA. ska bli så roligt att höra allt det har varit med om, och se alla bilder! can´t wait!

köpte dessa öronhänge för 49 kr idag på MQ.


later

oldies, i mitt hjärta
























later

lördag

har varit en lugn dag idag. vaknade kl 9 av att jag var vrål hungrig. börjar bli irriterad på att vakna av hunger. får inte min sömn :(. men jag gick upp och käka en tallrik yogurt med flingor. sedan smög jag ner under täcket med alex igen och sov till kl 12. när jag vaknade andra gången, var jag hungrig igen.. men denna gången gick vi båda upp och käkade frukost.

åkte sedan upp till stan. alex skulle hämta ett par jeans som han köpte igår, men de skulle sys upp lite.
blev en liten runda på stan. kollade efter födelsedags pressenter till mig :). finns så himla mycket jag vill ha.

efter stan blev det en runda på mobilia. där både jag och alex fick pressentkort på av mormor i julklapp. hittade ett par kängor på din sko som jag gillade, men fick inte köpa de av alex för han tycker inte om billighets-affärer (?).

nu är vi hemma, men bara för en stund. blir pizza och vin hemma hos anastasia och corre ikväll.

btw, jag har fuskat med rökningen, har tagit ett bloss idag. fy på mig!

myser med puppisen innan det är dags att bege sig.


later

Acne

igår var jag och alex i stan för att han skulle lämna tillbaka en skjorta han inte ville ha. vi var inne på L and I (som förövrigt har sjukt fina saker, fast en aning dyrare).
jag har spanat in ett linne där inne från Acne, dog lite när jag såg det för första gången. men tyckte att priset var lite saftigt, 700 kr för ett linne? no thanks!

men igår hade de rea, det var 40 % off på linnet och det blev lite pengar över när alex lämnade tillbaka skojortan och tog ett par byxor istället. få linnet blev mitt för 120 kr! fucking amazing!

ser orange ut, men det är rött

and the behind


later

home.

är hemma från resturangen nu. vi var och åt på texas longhorn och jag kan varmt rekomendera stället. det var super god mat, super gott vin osv. det ändå negativa är att man inte kan boka bord i för tid så att vi fick vänta på bordet i 40 min. men å andra sidan var vi sju pers som skulle äta.

men det var bara att sätta sig i baren och ta några drinkar. de bjöd på nachos unde tiden vi fick vänta!




later

Grattis mamma

idag är ingen vanlig dag för idag är det min mammas födelsedag! GRATTIS MAMI.
ska ut och käka nu.

and this is how I look


later

Nej tack.

tycker inte om att min väckar klocka står på 04.30.

over and out.

later

Helg?

Om alltid skulle ha varit som vanligt så skulle jag haft helg nu. men icke. eftersom att man blir inbeodrar imorgon så har man inget annat väl än att jobba. det som är jobbigast är att man börjar jobba 05.45. eller 05.45 är den senaste tiden jag ska vara på jobb. puuh, blir trött bara av tanken! gissar på att jag måste gå upp vid 04.30?

när vi ändå är inne på lite negativ anda så ska jag berätta för er om min tacopaj. var inne på maxi och handlade lite smått och gott. var hungig så jag köpte med mig en tacopaj som såg god ut. slängde in den i micron och skulle käka den. efter någon tugga så upptäcker jag hur fruktansväft vidrig den är :(?!
 det var bara att slänga skiten och ta en tallrik yogurt med flingor och en macka. hade kunnat haft mycket roligare för de 50 kronerna..

later

Beyonce

i julklapp av anastasia och cornelia fick jag en klänning som jag tyvärr redan hade (den jag hade på mig på nyår). så idag efter jobb var jag inne på zara och letade efter något annat. om jag ska vara ärlig så hade jag väldigt svårt med att hitta något. hittade många fina klänningar, men det är inte klänningar jag behöver. utan jag behöver vardagsplagg! hittad en fin blus. men det fanns en fläck på den. jag vill inte köpa en blus för 400 kr med en stor fläck på!? fanns tyvärr inte fler i min storlek.

så jag kom hem med en klänning. men det är inte vilken klänning som helst. när jag har på mig denna klänningen känner jag mig som självaste beyonce. känns som om jag får de finaste kurvorna en kvinna kan ha (enlig min åsikt såklart). i verkligheten är jag ganska rak i kroppen (tyvärr) men denna klänningen drar in på rätt ställe och trycker ut på rätt ställe. LOVE IT!

som alltid görs inte bilden på klänningen rättvis. men visst kan ni ana kvinnliga kruver ändå? att den dessutom är i min favorit färg grön skadar inte heller.
den finns alltså inne på zara för 400 kr.



later

Omelette

jag har kommit fram till en sak, jag tycker inte om omelette! skulle käka en nu på jobb, hade t.o.m dränkt den i ost. men efter halva höll jag på att spy så äckligt det var. så jag slängde den sista halvan och gjorde två mackor istället.

later

väder

malmö bjuder på fint väder idag igen!

blev en halv timmes promenix med hulken efter frukosten.

nu sitter jag halv färdig och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. blir en lunch med henne idag innan jag åter igen befinner mig på jobb. detta som skulle blir en lugn jobb vecka, blev en av de västa på länge.

nu ska jag ta och packa ihopa det sista sakerna som jag behöver, 24 h jobbpass som väntar. puh




later

Onsdag 11/1

herregud vilket arbets pass det blev. först allt det jag skrev om igår och nu i morse gick allt fel som kunde gå fel. sitter nu och väntar på att mitt ägg ska koka färdigt, sedan ska jag avnjuta en lång, god, stor frukost!

första dagen som rökfri gick bra. lite jobbigt är det när man är stressad, irriterad, precis har ätit och ska ha mens. men jag rökte inte, det är det som är huvudsaken!

later

Kaos.

efter att ha varit borta från jobb i en och en halv vecka och sedan kommer tillbaka är inte bra. här är kaos! inget är som det ska, inte ens schemat! denna veckan ska jag egentligen jobba tisdag natt och torsdag dag. men nu till nya året har det tydligen blivit en ändrig i schemat så att på detta schemat står det att jag jobbar imorgon natt också?

jag har själv valt att jobba extra på söndagnatt, för att det är bra pengar. men idag fick jag även reda på att jag är inbeordrad på fredag mellan kvart i 6 på morgonen till halv 4 på eftermiddagen.. puh!

så, från at jobba tis och tors jobbar jag nu, tis, ons,tors,fre och sön?!

later

Tisdag 10/1

min dag har börjat bra. vaknade vid halv 10, slängde på mig kläderna och gick en timmes promenad med hulken. när vi kom hem igen slängde jag bara in hulken genom dörren, tog min väska och begav mig till maxi. en veckas semester = ingenting i kylen.

nu ligger frukosten gott i magen och jag sitter och sippar på mitt te :).

jobb idag, alltid blandade känslor att gå tillbaka till jobb efter semester. men det är bara att bita i äpplet. man måste jobba för att vara ledig.

min älskade älskling, jag älskar dig!


later


Nu börjar det nya året!

imorgon börjar det nya året för mig. jag har två nyårslöften. det första är att jag ska sluta vardags röka, får alltså fest röka. men det är också det ända! (jo, är jag iväg på semester får jag också röka)

mitt andra nyårslöfte är att jag ska bli mer ekonomisk. jag är en shoppoholic, jag kan inte hålla i pengar. det är inte bara det att jag slänger pengar på kläder, utan jag slänger pengar på sjukt onödiga saker också. bara för det kommer jag inte på något exempel nu, men det kan vara allt ifrån ett nagellack som jag inte behöver, till 5 chai latte när man är i stan..

att jag börjar med mitt nya år imorgon är för att jag åkte på semester den 2 januari, så där skulle jag få röka och när jag är på semester vill jag inte tänka att jag inte får köpa det jag vill. då ska man kladda, passa på. och att jag inte började idag var är att cornelia hade läst att när man ska börja "ett nytt liv" ska man aldrig börja på en måndag. det är bevisat att man har större chans att misslyckas om man börjar på en måndag. så därför tar jag en tisdag.

later


hemma!

jag är hemma och jag är hel.

eller vi kom egentligen hem igår, men det var ganska sent så då orkade jag inte blogga och idag har jag passat på att mysa med min man som just nu är påväg till kalmar.

vet inte ens hur jag ska börja förklara resan.. skidresor är de bästa resorna jag vet. att vara ute hela dagarna i den friska luften, åka skidor som är en av de roligaste sakerna jag vet att göra. äta middag tillsammans på kvällarna, dricka mängder av vin och öl, basta o.s.v.

det ända som är tråkigt är att veckan flyger iväg. helt ärligt känns det som att man sitter i en bil påväg dit, sedan sitter man i en bil påväg hem.

vad har jag att säga om vemdalen då? jag är jätte possitivt överraskad! jag trodde att det skulle vara litet och inte finnas några roliga backar. men jag tycker att det kändes som vemdalen är större än sälen och jag tycker att backarna är härligare och längre än i sälen. men visst, ute livet existerade knappt i vemdalen. det är ett familje ställe. så att åka med familjen var det super!

om ni vill se bilder så gå in på facebook, har suttit hela kvällen och överfört bilder!

men någon bild kan jag bjuda på här :). eller nej, det tog ca 5 min för att ladda upp en bild. så det får blir facebook!


later

Vemdalen

klockan är 03.04 på morgonen. har precis slängt i mig en macka och sitter och väntar på att vi ska bege oss mot kallare breddgrader, vemdalen för att vara exakt.

har sovit två timmar så man känner ju sig lagom mör, men några koppar kaffe på det, sedan är man igång :).

vet inte om jag kommer blogga eller inte. men det återstår och se!

puss på er fina!

later

1a JANUARI

gott nytt år mina älsklingar! hade ni en bra nyårsafton? det hade jag iaf. en av de bästa faktiskt. det var emma och chrisse som bjöd hem på tre rätters middag med dryck. satt och åt och drack och hade trevligt. en stund innan tolv så gick vi ut på gatan och började förbereda med champange och tomtebloss. på tolv slaget fick jag en kyss av min älskade.

efter ett tag gick vi in ingen och festade vidare, hade danstävling (som jag vann), drack, umgicks.. ja vi hade jävligt kul.

vid fyra tiden gick jag och alex till min mamma som hade fest 10 minuter bort. var där ett tag tills ögonen inte orkade mer. beställde taxi hem, var väl hemma vid 5 tiden skulle jag tippa.

måste även skriva detta GRATTIS MIN ÄLSKADE ALEX PÅ 22 ÅRS DAGEN. JAG ÄLSKAR DIG MEST I HELA VÄRLDEN. HOPPAS ATT DU FÅR EN UNDERBAR DAG OCH ÄR INTE ALLT FÖR BAKIS NÄR DU VAKNAR.



later

RSS 2.0