Big city life

sitter färdig fixad i sängen och väntar på att josse ska höra av sig att även hon är klar. hon jag och jessica ska upp till stan en sväng. 

blev ingen storstädning av mitt rum, får se om jag pallar ta tag i det ikväll. här ser ut som en bomb har gått loss.

har på mig en marinblå tröja, marinblå byxor och ÄVEN marinblått nagellack. så jag slänge på mig en leopard mössa för att bryta mönstret.



later


Måndag 31/10-2011

ni kan aldrig gissa vad jag har gjort idag. jag har varit ute och sprungit/joggat en runda. det var banne mig längesedan något sådant hände i mitt liv. har haft uppehåll med fotbollen ett par veckor nu. och det ändå jag har rört mig är att skaka rumpan lite på dansgolvet.

blev ingen lång runda, 5,6 km. men mina lungor + hals sved. jag fick håll efter bara någon meter. så det var nog jobbigt! ska försöka få in den här rundan i mitt vardags liv. jag behöver den rundan i mitt vardagsliv.

satan i gatan vad skönt det är när man kommer hem efter en jogging runda. den känslan är priceless. tänk att börja varje dag på detta sätt..

nu ska jag in i duschen. sedan blir det stor städning av mitt rum.

bra app till mobilen. GPS LITE heten den. den har koll på allt till dig under din runda!


later

There's ups and downs in this love

helgen har flugit iväg. fast att jag har varit en jobb-helg så vill jag ändå inte att helgerna ska gå så fort. hatar att inte ha någon vardag med alex! hatar att det känns som om vi aldrig är bara han och jag.

igår efter jobb så åkte jag hem till astrid som bjöd på tårta. vi gick även iväg och handlade lite tapas mat, drack vin till det (såklart?). det var bara vi tjejer först. men senare mot kvällen kom även alex och joel.
jag vet inte vad det var med mig. men mot elva tiden blev jag så jäkla trött. det var som tröttheten kom som en våg över mig. somna t.o.m i förtöljen.. så det blev en hyffsat tidigt hem gång.

fick en timmes extra sömn i morse, skadar ju aldrig. var inte det minsta trött idag på jobb. men dagen gick i ett. avslutades med en halloween fest. alex kom och hämtade mig och vi körde ut till mamma för söndagsmiddag. alex tog bilen och körde upp mot kalmar vid 21.

efter söndags middagen tog jag pappas bil och körde ut till josse en sväng. satt bara där hemma och chillade. när jag vaknade av ett ryck i josses säng kände jag att det var dags för mig att köra hem.

sitter (halv ligger) här nu i sängen och känner hur ögonlocken börjar tyngas ner. så med det säger jag GODNATT.





later

mmm

tog med mitt godis som blev över från gårkvällens mys. nu ligger det i min mage och det känns så bra. massa lakris och mörkt choklad med mandel och havs salt! gotta love it.

later

JOBB helg

15,5 timmar kvar att jobba denna veckan. sedan har jag avverkat ca 65 timmar på detta ställe. åh, denna veckan är fan jobbig. fast det hjälper lite att veta att jag har en man som väntar på mig där hemma.

blev som sagt en chill kväll igår. lämnade jessica hemma efter IDOL. sedan körde jag och alex ut till borgström en stund. när vi hade kommit hem där ifrån ringde josse mig och fick agera taxi igår kväll. OMG vilken dimma det var. såg kanske 20 meter framför sig. var riktigt obehagligt.

några timmars sömn på det, sedan befinner man sig på jobb igen.

längtar till den 2a januari då vi sticker på skidresa. behöver komma ifrån malmö lite.

måste ta tag i att hitta ett jobb i kalmar. denna ekonomin går inte ihop. har inte pengar till att leva. vet inte senast jag köpte ett nytt plagg..

nej nu ska vi inte vara sådana. JAG MÅR BRA!

färgade hår + bryn igår, så lite uppfräshning satt fint :)



later


Chili dilli

mitt hjätregryn är hemma. jag och jessica körde ut till lund och hämtade honom. sedan körde vi ut till den nya sport affären vid stora bernstorp. jessica skulle kolla efter pjäxor. men kom ut med en mössa ;). även jag hittade en mössa, en skit fin sådan. men den kostade 400 kr och det tycker jag är lite saftigt för en mössa. spec när man inte har några cash.

vill sjukt gärna upp till lilla idag. men jag måste vara ärlig mot mig själv och inse att jag tyvärr inte har pengar till det. ångest bara att man vet att det många som ska upp till lilla och veta om att det kommer ha så roligt/mysigt. men det kommer fler kvällar.

så ikväll blir det chill häng med jessica och alex framför IDOL.


later



Några favoriter från Nelly.se (alla under 500 lappen!)








har jag några pengar över i slutet av månaden så åker nog en av dessa klänningar hem till mig!

later

vet inte vad fan jag ska ha för rubrik

blev en spontan kväll med josse. fan vi kommer att vara alkisar när vi är 40+. blev först en fika med josse, sofie och sussie. sedan promenerade jag och josse bort till lilla. där tog vi ett glas vin som snabbt (för snabbt) blev två. efter någon timme kom två små grabbs som hällde i oss alcohol. ett två tre sedan var man berusad.

nu ligger jag i sängen. inte alls sugen på att sova. vill ut och dansa av mig röven. men what to do?

josse och jag (mest jag) kollade fel på busstabellen, trodde att bussen skulle gå om någon minut, men INTE. ringde melih som snällt kom och hämtade oss.



tomt glas blev snabbt fullt



fan vad jag inte ska ställa någon klocka imorgon!

later


Sug

äntligen hemma efter monster jobb passet. nu dröjer det en månad tills man har nästa 24 timmars pass.

ligger i min säng hela jävla död. är sjukt sugen på något, men jag vet inte vad? vill hitta på något, men vet inte vad och jag vet inte om jag orkar hitta på något heller. borde färga hår, bryn, ögonfransar. men åter igen. vet inte om jag orkar.

hösten, kylan, mörket, allt tar kol på en.

later

torsdag 27/10-2011

godmorgon. idag är jag trött, så HIMLA trött. vill hem och sova i min säng och jag vill det NU. orkar inte jobba till kl 15. orkar inte jobba i 24 timmar.

hej.morgon.humör.

later

rosa bandet

rosa bandet galan på tv. har precis ringt och skänkt pengar. gör det du med! varenda liten krona räknas.



later


THIS BITCH IS GOING DOWN



later

happy face

hittade godis och kakor på jobb. lycka! har tyckt i mig mycket av allt, så här sitter jag nöjd och belåten!

later


sad face

är det inte sjukt att jag kan bli ledsen på riktigt (tårar i ögonen ledsen) av att läsa att en bloggare och hennes pojkvän har gjort slut efter tre år tillsammans? jag känner inte personen, har aldrig sett personen irl eller har någon som helt kontakt med henne. men det gör ont i hjärtat.

jag tror att alla mina vänner vet att alex är den personen i mitt liv som betyder mest för mig. jag älskar honom över hela mitt hjärta, han är THE ONE. men tänk om ens känslor för en person försvinner bara sådär. jag hoppas och TROR aldrig att den dagen kommer då jag inte älskar alex längre. men tänk OM den dagen kommer.. jag vill aldrig sluta älska alex. det är han jag vill spendera resten av mitt liv med.

har kommit ifrån ämnet lite nu. detta är kanske lite pinsamt. men who gives? jag blev jätte ledsen när blondinbella och nils gjorde slut?! hur sjukt är inte det. är jag sjuk i huvudet, eller är det fler som känner som jag?



later

Onsdag 26/10-2011

ush vad skönt det är att sova. jag är en periodare på att sova. vissa dagar kan jag sova till 10-11 och andra vaknar jag 9. idag blev det en 11-dag och om jag inte hade "måsten" innan jobb så hade jag nog kunnat dra mig längre.

ska vika tvätt och äta frukost. sedan har jag ett 24 h arbetspass framför mig. som sagt, bara att bita ihop!

hade så mysigt igår på lilla med josse. blev ett glas vin och en öl. massa massa massa snack om allt och inget. söta mandis kom och hämtade oss efter att hon slutade på statiol efter 24. tack så mycket!

later

mys

nu ska jag och josse upp till lilla för ett (två, tre..) glas vin. mys mys mys!

later


Körkort

har varit och hämtat ut mitt körkort idag efter jag slutade på jobb. fan, jag har för mig att jag blev hyffsat bra på min bild. men INTE. haha. nu ska man gå runt med detta i 10 år. woop woop.

det har klyddat med min lön, eller min tidrapport för att vara exakt. så jag har inte fått någon lön idag. ska få den på torsdag om jag lämnar in min tidrapport idag.
jag tog med min timlista hem för att skriva den här hemma. tror ni inte att jag glömmer ob-listorna. (efter snart 2 år vet jag fortfarnade inte hur man skriver in ob listorna utan fusk lapp).

så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. är inte på jobb förrens imorgon och då jobbar jag ett 24 h pass. är alltså inte ifrån jobb förrens 15 på ´torsdag.. vill ha min lön, BEHÖVER min lön!



later


Måndag 24/10-2011

är på jobb. men vill inte vara här efter allt som har hänt. det är inte samma lugna ställe som innna. har en klump i magen av att vara här. måste bli mer effektiv på att söka jobb i kalmar. om inte det går vägen så kommer jag börja söka annat i malmö. man ska inte gå runt på sitt jobb med en klump i magen. om jag bara hade fått börja om på ny kula.

fast jag är ju hellre här än arbetslös. alla jobb är bättre än att vara arbetslös! hade gått på väggarna av att inte ha något jobb.

nej, det är bara att göra det bästa av sitiationen. i vår sticker jag till barcelona. åh vad jag behöver det!

later


Underbar

haft en helt underbar helg,eller hela veckan har varit underbar. denna veckan går till historian. och tyvärr går den mot sitt slut nu. har en jobb-maniac vecka framför mig. men det är bara att bita ihop och göra det bästa av sitiationen.

hjärtat mitt kommer hem till helgen igen, så så farligt kan det inte vara. tänk vad en människa kan göra åt en annan. han är mitt ljus, min styrka och jag älskar honom över allt annat.

min mamma syster och pappas tjej ann är här. men jag sitter på mitt rum. orkar inte vara social. orkar ingenting. hade kunnat somna på stuns. men känner inte för att vakna pigg kl 7 imorgon bitti, så jag ska försöka stå ut tröttheten i någon timme till.

som sagt, underbar vecka och jag tackar alla som har varit inblandade <3

later

söndag

okej, vill börja med att skriva att jag är smått död. vi hade lagfest med laget igår. som vanligt var det crazy bananas. det händer något med vårt lag när det står "fest" med i händelsen. as kalas roligt  var det iaf.

vid 22 så kom lars och hämtade mig och lämnade mig hos johan (alex var också med i bilen). där grabbsen hade förfest. vid 24 kom en stor bil och hämtade oss. lämnade grabbsen på deep och jag åkte själv vidare till båten där anna och amanda befann sig. josse och petra kom också efter ett tag.

när båten skulle stänga ville jag och amanda vidare in på etage. men det var mongo dörrvakten som jobbade på etage  vi inte :(. så vi bestämde oss för att ta taxi bort till deep där grabbsen var.

var på deep till halv 5. taxi hem. när vi hade kommit hem, suttit i 5 min så säger både jag och alex att vi är hungriga. så vi ringde och beställde en taxi till lockarp mcdonalds. 200 spänn för att komma dit och lika mycket hem. sjukliga priser!! hade lika bra kunnat äta på en helt okej resturang för de pengarna!

aja, vi blev mätta och belåtna iaf och somnade lätt inom 10 sek.

later


kusin häng

idag blev det pizza och spel kväll hemma hos min kusin med alex, mamma syster och min kusin johan då. var mycket trevligt. var första gången jag såg hans nya lägenhet.

har ätit så himla mycket ikväll så min mage är uppblåst som en jävla ballong. inte så mysigt.

när jag och alex kom hem så satte vi oss på terrassen och tog varsin öl. nu ligger vi båda i sängen redo för att sova. imorgon kommer bli en lång och rolig dag och klockan är snart 4 på natten/morgonen, så jag behöver varenda timmes sömn jag kan få.

later

BRICK RED

köpte med mig ett nytt nagellack från maxi när vi var och handlade i fm. fick bli en väldig höstig färg denna gången. det är en nyans av röd/orange, fast mer åt det orange hållet. tänk er ett höstlöv.

färgen heter brick red 726.



later

fredag 21/10-2011

happ vad händer. har varit så jäkla intensiva dagar pyskiskt så jag känner mig helt matt. mitt hjärte älsklings gryn alex kom hem igår. det var som grädde på toppen efter dessa underbara dagar.

har kört runt en massa också såklart. igår hängde josse och amanda med på en malmö runda på kvällen. idag har det varit en väldigt lugn  dag hittils. amanda hämtade mig och alex och körde ut oss till hennes pappas verkstad där vår bil hade varit på service.

nu hjälper alex pappa i källaren med det sista och jag ligger ny duschad i sängen och funderar på om jag ska ta mig en liten tupplur.

later

Nittonde

ehm, det är den 19e idag. jag vet det..

later

onsdag 18/10-2011

okej, ska inte dra ut på det. jag klarade uppkörningen och har äntligen det jävla körkortet och jag är så jävla lycklig! så där har ni det!

var så sjukt äckligt jävla nervös innan så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. sa till min körlärare gång på gång (inte han jag körde upp med) att jag kommer svimma. under hela den timmen som vi körde innan vi skulle till vägverket var jag nervös. och tankarna började ju så såklart att snurra. det kändes bra när jag körde, men trodde att eftersom att jag var så nervös att jag skulle jag kugga pga det.

men när han som jag skulle köra upp med satte sig i bilen så var det precis som alla nerver försvann (kankse var något omedvetet som gjorde så att det blev så).

vi körde lite moterväg, lite landsväg, lite högerregel vägar, backade runt ett hörn och sedan tillbaka till vägverket. när jag hade parkerat så sa han "jaha camilla, vad ska man göra med dig då" då sa jag bara "godkänna mig!" och så svarade han "ja, då gör jag väl det".

fattade inte att det var sant. tror fortfarande inte att det är sant. men fy fan vad härligt det är och jag är så glad.

har varit ute och kört taxi till mamma och min kusin. josse har varit med mig under nästan hela färden. vill ut och köra meeer. men ska upp och jobba imorgon. och jag går fortfarande på adrenalin. måste lägga mig och varva ner. dessa två dagar har varit så himla intensiva!

later

Djuprengörning



later

tisdagsmys

ligger i sängen med världens bästa hulk. har legat här sedan jag kom hem från vägverket idag. mensvärk och extremt sugen på choklad (mörk choklad med havssalt och mandlar), men tyvärr ingen ork i kroppen för att sticka och handla. så jag får vara utan :(




later


teoriprov

kom precis hem från vägverket. fick ta taxi dit eftersom att det spö regnar ute. hell no att jag ska sitta där våt som en fisk (?) i någon timme.

hur gick det då? jo, jag jag klarade det! fy fan vad nervös jag var. jag var inte alls nervös när jag gjorde det första gången, inte det minsta. men idag. damn mitt hjärta dunkade i 300 km/h. och när jag väl hade svarat på alla frågor, gått igenom alla fråger en gång till och skulle tycka på rätta så visste jag inte vart jag skulle ta vägen med mig själv..

jag fick 59 av 65. gödkänd gränsen är 52, så jag hade lite marginal vilket känns bra. åh jag är så lycklig. denna lycka ska jag leva på tills det är dags för uppkörning!

later

LET´S DO THIS!



later

Måndag 17/10-2011

dagen började med körlektion som gick jätte bra. skönt att släppa tankarna på något annat för en timme. hem om och ringa en massa samtal för att sedan ta bussen upp till stan med amanda.

jag josse amanda åt lunch på jensens. alla tre hade gratis lunch och som ni alla vet, gratis är gott. (och jävligt bra för min plånbok!)

efter lunchen mötte vi upp anna och chickan på kicks och jag fick med mig en ny fondation. var tvungen att slå sönder burken idag för att få ut något, så den var välbehövlig!

sedan blev det gökboet för kaffe och efter det gick vi 5 meter och hamnade på TGIF där det blev ett glas vin för mig, ett mycket välbehövligt sådan ska jag tala om för er.

nu är jag hemma och det blir att plugga teori hela kvällen/natten.

en mycket bra måndag, en sådan måndag jag behövde annars vete fan vad jag hade tagit vägen med mig själv idag.






later


what doesn't kill you makes you stronger

jag tar mitt pick och pack och flyttar till kalmar. jag har kanske gjort ett misstag, men det ni gjorde var värre. fy fan.

jag behöver en ny start, jag behöver min alexander. say no more.

later

Söndag 16/10-2011

tjenixen.

igår efter jobb hade jag mega brottom. jag slutade kl 17 och skulle vara på kalas kl 18. tog bussen hem, var hemma 17.30 och var färdig 18. bra jobbat camilla! mamma var dessutom lite sen, så jag fick t.o.m vänta en stund.

det var min kusin åsa som fyllde år (eller hon fyller egentligen år idag, så GRATTIS Åsa!). var jätte mysigt och kul att träffa sin släkt lite. det är tyvärr inte varje dag man ser de.

fick pengar av mormor i försenad namnsdagspressent och det behövdes verkligen. hade inte kunnat komma mer lägligt. så nu klarar jag förhoppningsvis av denna månaden ekonomiskt :)

födelsegrisen Åsa

mamma och jessica

simon, pontus och hasse

henne känner ni igen

favorit syskonen


later

Give the world some LOVE









later

Zero

som jag skrev igår var jag helt slut hela kvällen igår. men drog med pappa och övningskörde ut till oxie för att hämta josse. sedan blev det mys hos mig hela kvällen. exakt en sådan kväll jag behövde. och det var det det jag orkade med.

josse åkte hem vid 24 och tog hulken med sig. jag jobbar ändå hela helgen, så att hon kommer att få det roligare där ute.

när jag cyklade till jobb idag vid 8.30 så var det noll grader ute! nu kommer kylan for real! fast ändå känns det dumt att ta på sig vinterjackan. eller det kanske är mer att man inte känner sig redo för att slänga på sig vinterjackan. det känns inte som om det var så längesedan man la undan alla vintergrejer.

later

slut

är helt jävla slut i kropp och själ. det var längesedan man fick så mycket frisk luft!

det har varit en underbart mysig dag. solen har varit framme hela dagen, det har inte blåst en vindpust. var ute och red i ca en timme. hästarna var mysiga, förutom amandas som var lite crazy ibland. och min häst tyckte inte om att vara bakom en crazy häst, det blev han själv lite crazy av.. men underbart var det!

ma gad vad jag saknar ridningen!





later

I väntan på Manda






later

Long time no see

idag har jag slängt på mig ridkläderna! åh den känslan är underbar, alla gamla minnen dessa kläder har. fan vad jag vill börja rida igen!

idag ska jag amanda och josse som ska åka ut till alvesta (stavas/heter?) och ta varsin häst på långrunda. solen skiner och det är underbart höst väder :) gilla gilla!

längesedan dessa kläderna var en dagens outfit..


later

kolasås

vet ni en sjuk sak? min mobil, min älskade iphone återupplevades idag?! josse är hemma hos mig. så skulle jag bara visa hur död den var (?). när jag trycker på den så kommer batteriet upp och börja laddas. sayinig what? nu har den legat på laddning ett tag och nu funkar den precis som vanligt.

jag tycker det är riktigt skumt. den har legat sten död i tre dagar och ikväll så lever den som om inget hade hänt den..mysko!

josse är som sagt hos mig ikväll. övertalade henne att komma hit och sova här inatt. mohaha, allt går enligt planerna :) puss på dig josse!



later


13

trettonde idag, 3 år och 4 månader med alexander. puss på dig finaste!

vart en väldigt intensiv dag på jobb, allt hände! har jobbat sex timmar och har sprungit runt som en dåre i sex timmar. fy fan vad jag är d-ö-d i min kropp. ligger i sängen, måste duscha. men jag tar nog en power nap först.

later

spontant

låg i sängen och degade i pyjamas. hade precis slängt i mig ett halv kilo "mat" då josse skriver till mig på chatten på face och frågar om jag pallar ta mig upp till stan för en kopp kaffe. och det ville jag. så det var bara att slänga på smink och kläder sedan satt man på bussen.

satte oss på lilla torg, jag och josse. janni anslöt efter ett tag, men blev tyvärr inte så långvarig. sara satt på mellow yellow så vi tog vårat pick och pack och traskade dit. blev ett glas vin och en himla massa cigg. mycket mysigt.

när vi skulle ta bussen hem så hade vi ju såklart precis missat bussen. så vi fick stå och dansa en halv timme för att hålla värmen. ga damn, det är kallt ute nu!

nu ligger jag i sängen, redo för några timmars sömn. klockan ringer 7.30, då är det dags för jobb.

later


finn ett fel



later

Onsdag 12/10-2011

stör mig lite på när det kommer upp sådana här skyltar. "om detta hade varit vägverkets prov" det är INTE det så sluta skriv så. skriv ist "du ligger bra till kunskapsmässigt", eller något liknande.

fast, jag ser hellre att det står så, än om det hade stått att jag inte hade klarat det..



later


grattis sverige!

åh vilken underbar dag jag har haft. lunch med fina flickor, amanda, josse, anna, chickan och rebecka. en liten runda i stan och ett stop för en kopp kaffe. in på hemköp och köpa middag. sedan mot chickan. var hemma hos henne några timmar. satt och snackade, käkade och bara hängde.

sedan kom man hem till äckligt nervösta 45 minuter av matchen mellan sverige och holland. fy fan vad nervös jag var. hatar att jag är så insatt. men gud vilken lycka när slut signalen gick (fotbolls geek). 

min kamera är fortfarande hemma hos kicki/viktor så det blir bara massa bilder på mig. men bättre de än inga känner jag.

later

Tisdag 11/10-2011

saknar redan min mobil. känner mig naken utan mobil. hoppas att det fixar sig med folksam imorgon (håller tummarna!).

nu ska jag upp i stan och lunch med ett gäng tjejer. vet inte ens om jag vet alla som ska med. de jag vet säkert är josse, amanda. sedan tror jag det är chickan, anna och någon till.

har en gratis lunch på jensen :) gratis är gott!

mössa HM, t-shirt HM, jeans levis



later

läkerol + plugg

är på jobb. har ätit upp nästan två paket läkerol, så min mage mår sådär..

sitter och pluggar teori. fan jag har glömt bort mer än vad jag trodde att jag skulle. så det blir 10 dagars intensiv pluggande nu. förhoppningsvis trillar puletten ner.

nu börjar hollywood fruarna!


later

goodbye my lover

regnet dödade min mobil idag är jag rädd för. skulle ta upp den nu och kolla en sak och jag får inte igång den. ingnting händer när jag tycker på knapparna. har väl kommit en regndroppe där jag inte har något skal.. sjukt cp störigt men vad ska man göra?

det som är mest synd är alla bilder och sådant man har i sin mobil som man antaglien aldrig kommer att få se igen. aja får fixa någon mobil som jag kan ha ett halv år till abenomanget går ut.

What to do?

later

regnet kom, och det kom mycket

körlektionen gick super. hade egentligen en lektion på torsag, men den låg på ett jobbpass så jag frågade om vi kunde byta dag. då så thomas (körläraren) att vi kan ta bort den helt och håller för att han tycker att den inte behövs. det känns tryggt att körläraren säger det, att ha tycker att jag är redo. annars är körlärare kända för att mjölka sina kunder på pengar.

regnet kom och det kom mycket. min körskola ligger på andra sidan av malmö. så att cykla hem ca 8 km i ös regn var mindre kul. den var en dropppandes camilla som kom hem idag. det blir buss till jobbet!

later


Måndag 10/10-2011

godmorgon. jag ville verkligen inte gå upp när klockan ringde. var för skönt att ligga kvar under täcket i värmen. upptäckte att det inte regnade, så då kunde jag somna om en kvart (går snabbare att cykla till körskolan än att ta bussen).

nu sitter jag här färdig och ska snart bege mig. hoppas att man inte har glömt allt för mycket. men det tror jag inte. det har gått bra när jag har kört hemma.

tröja Gina, jeans Tiger, örhänge ur&penn





later

9.10.11

(små häftigt datum idag)

blev middag hos syster. fan, hatar att vara där hemma. för att jag saknar min och alex lägenhet så jävla mycket. älskar den och jag längtar som in i bomben tills vi flyttar in dit igen.

alex hjärtat sitter i bilen påväg till kalmar. nu träffas vi inte på två veckor för att han har tenta helg nästa helg. som "tur" är så är nästa helg min jobb helg. så värre hade det kunnat vara.

ska snart göra mig iordning för sängen. ska upp tidigt och sticka till körskolan. var ett tag sedan man var där nu. snart är det dags för försök nr två och jag håller tummarna för att jag klarar det denna gången. mest för att det är så jäklans dyrt!

later

Namnsdag

hej mina gullegrisar. jag hade helt underbart med mina tjejer i fredags. sådana kvällar, det är sådana som går till historian. vi alla kanske inte träffas så ofta som vi ville. men när alla är samlade blir vi 14 igen. jag älskar er tjejer, det ska ni veta!

när tjejerna hade gått igår så kom alex hit. vi tog det ganska chill. kollade på TV, åt äppelpaj och kanelbullar. sedan mot kvällen åkte vi hem till anastasia och corre för pizza time. sedan efterrätt och TV tittande. därefter gick vi hem igen och här var det fullt hus. erik (pappas kompis som är nere från norrland över helgen), pappa, pappas tjej ann och min mamma. satt uppe och snackade och drack öl med de till kl halv 5 på morgonen.

en bra helg. en helg med mycket kärlek.

idag har jag namndag. jag heter camilla ingrid karlström och det är alltså ingrid idag. så grattis till mig.

later


sleepover med girlsen

kaos i källaren. spelat "med andra ord" och det blev minst sagt många skratt!








later

En miljon

idag har jag en miljon saker att fixa och dona med. och vad gör jag? jo jag ligger kvar i sängen och drar mig lite till. vaknade klockan 8 av att byggaren som fixar i källaren sågar kakel precis utanför mitt rum. smått irriterad går jag upp smäller igen mitt fönster och hoppas att byggaren hör min smäll. lägger mig i sängen igen med täcker över huvudet och lyckades somna om i två timmar till.

nu måste jag upp och börja göra det jag ska göra. men har ett fett problem. jag vet inte var jag ska börja ens?!

later

5 års saknad

ska man skriva om riktiga känslor här? det känns så naket, jag lämnar ut några av mina innersta tankar. min största svaghet. min största sorg som jag någonsin har varit med om. men hade jag inte gjort det hade det varit falskt

min vän, min älskade vän. jag älskade dig då och jag älskar dig lika mycket än idag. Elizabeth, det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig och saknar dig. idag är det fem år sedan. 5 år sedan. jag kan inte fatta att tiden går så snabbt. vila i frid min ängel.

denna är till dig det vet du om. min ängel


later


torsdag 6/10-2011

vet ni vad? jag har ätit mcdonalds till mat i tre dagar irad nu. tisdag på jobb, igår men amanda och josse och idag på jobb. haha gotta love it!

jag och josse åkte till statoil där amanda efter stan igår, satt där med henne i två timmars tills hon slutade. blev en snabbis hemma hos mandis och sedan ut till riddan!? OMG vad kallt det var. klockan var typ 10 på kvällen och det var storm och man kan ju inte säga att man var klädd för det..

efter att ha frysit häcken av sig en halvtimme körde vi hem till sallsan. satt där och snackade till klockan 2 på natten. var i säng halv tre, upp halv 8. (då var man inte så kaxig) har gått som en zombi på jobb hela dagen idag. och nu när man är hemma och kan ta det lungt, då är man så klart inte alls trött.

mammsi kommer och hämtar mig om en stund, ska jag hänga med henne och simon ikväll.

later

Mot stan

ska upp till stan med josse idag och ta en fika. det känns som om det var år och dagar sedan man var i stan. men kom på att jag var där förra veckan med amanda och anna.

men det var längesedan man gick runt i stan. ni vet en sådan perfekt dag. man möter en kompis för en kaffe. sedan går man runt i några timmar, tittat och shoppar. sätter sig och tar en lunch. sedan när man kommer hem är man helt slut i kroppen och lycklig i själen. en sådan dag, det var längesedan.

idag har jag på mig jeans från levis och blus från HM.





later

Fazer Geisha

okej mina nära och kära. det är oktober månad, den rosa månaden "bröst cancer månaden". om ni är som jag och inte har pengar att skänka hit och dit finns det ett super enkelt sätt att ändå få iväg någon slant. det ända du behöver göra är att gå in på Fazer Geisha på facebook och gilla. då skäner du en 10a. kostar alltså inget och du behöver bara trycka på gilla knappen så har du gjort en god gärning.

både min mormor och farmor har haft bröst cancer. så jag och min syster ligger i farozonen för att drabbas (bröst cancer hoppar över en generation) och om den dagen kommer att jag får beskedet om att jag har bröst cancer så vill jag gärna att det ska finnas ett botemedel.

nästan alla människor känner någon som drabbas av någon sorts cancer.



later

Smoke!

Läs denna lilla text rad. Jag kan med andra ord röka som en skorsten fram till jag är 35 :D!


Not one

idag har jag inte rökt en ända cigarette. var väldigt nära på att springa ner till kiosken här nere och köpa ett paket för detta har inte varit en bra dag. har gråtit ex antal gånger. både för att jag har tyckt synd om mig själv. sedan har jag även pratat i telefon med andra som har det jobbigt just nu och då har jag börjat gråta för att jag tycker synd om de också.

but I did it. varje dag utan en cigarette är bra. fast imorgon vet jag att jag kommer att röka. ska träffa min skortstens syster perssonjosefine.blogg.se :)



later

I<3McDonalds

det fick bli donken till mat idag på jobb. hade bara en spagetti och köttfärssås här och det var jag inte alls sugen på! det är en av fördelarna med att jobba mitt i stan, att man har nära till allt. tar 5 min att få mat från donken.

blev två cheeseburgare, en cheddar dippa och en cola. fan vad gott det är med cheeseburgare! varför är det de godaste sakerna i livet som är de onyttigaste?

later

Ta mig här ifrån

jag vill inte vara kvar här. jag vill inte bo hemma hos min pappa, det tär på min psykiskt. jag vill bo i kalmar, men jag måste hitta ett jobb i kalmar och det är inte det lättaste.

jag vill till barcelona och ta den utbildningen. jag vill bara här ifrån.

man ska inte längta bort tiden, livet. men jag ljuger för mig själv om jag inte säger att jag hoppas att de 951 dagarna som är kvar på alex utbildning går så attans snabbt. så jag och alex kan flytta ihop till vår lägenhet igen. jag vill inte ta steg bakåt, jag vill alltid framåt.

om det finns någon som är sugen på att flytta ihop tillsammans med mig. let me know. jag måste här ifrån.

later

Fin hund i fint höst väder


hemsidan

glömde skriva hemsidan. men här är den iaf! www.service-co.se

later

LYCKO RUS

är så jävla lycklig just nu. har ju klagat på att mitt liv känns som ett hamsterhjul. nu är jag påväg att sätta en käpp i hjulet!

om allt går rätt till så åker jag till barcelona i mars för att bo där i 5-6 veckor. har sökt runt på utbildningar/jobb nu och hittat en reseutbildning som verkar så jäkla rolig!

man går i skolan i 5-6 veckor i barcelona och läser till reseledare. i slutet av utbildningen så gör man slutprov. om man klarar dessa slut prov så är man reseledare och har jobb garanti inom vissa resebolag. 

utbilningen kostar 28.000 kr och jag har pratat med pappa och han lånar mig pengarna om jag bestämmer mig för detta.

om någon av mina kära kompisar känner sig sugen så kontakta mig. hade varit sjukt roligt att göra detta med någon.

later

face(it)

ikväll får mitt ansikte en riktig omgång. först tvättade jag bort allt smink, sedan skubbade jag det med en ansikts scubb från clinique, den heter exfoliating scrub gommage tonique. den är till för folk som har lite ojligare hud (den finns att köpa på KICKS). efter skubbandet la jag på en anisktmask från neutrogena, visibly clear. den är ju både ansikstvätt och mask.

jag låter masken sitta på i 15 minuter. sedan går jag och tvättar ansiktet med rengöringslotion, efter det ansiktvatten och tillsist smörjer jag in ansiktet med en återfuktande kräm. det sista är en tre steg serie som jag tvättar ansiktet med varje kväll. kommer från SEBAMED. ett billigt märke som håller måttet.

innan hade jag en tre steg serie från clinique där varje produkt kostade ca 300. nu köper jag hela sebamed hudvårdserie för 300 och jag är faktiskt mer nöjd med sebamed än med clinique.

äter en morot för er som undrar




later

söndag?

hela dagen idag har känns som söndag. det har nog mycket med att göra att alex brukar åka hem på söndagar, men eftersom att han var ledig idag så stannade han en dag till. men nu är han påväg upp till kalmar igen.

har varit en mycket lugn dag. jag och alex la i sängen till kl 1. sedan satte vi oss på terassen och åt en lång och god frukost. under dagen har vi inte gjort så mycket. alex har varit iväg och fixat papper med vår gamle vicevärd, jag har legat och kollat på TV.

vi åkte ut till lars och carina, det var längesedan vi träffade de. vi visade lars hur man spelar wordfeud :) satt där ute någon timme och drack kaffe. sedan var det dags för alex att bege sig.

när jag kom hem så gjorde jag något jag har skjutit upp väldigt länge, tvättade mina smink borstar. det behövdes verkligen!

nu ligger jag i sängen och väntar på hollywood fruarna. tönt

pappa och hulken sovandes i soffan innan idag


later

3 månader!

Idag (måndag) är det exakt tre månader tills vi ska åka på skidresan. Jag, Alex och jessica min syster har gjort ett vad att från och med idag får vi inte äta godis/snaks fram till skidresan. Man får lov att äta på kalas, jul, nyår och om det är andra "speciella" tillfällen, så som bio.

Jag var på god väg ett tag att få slut på socker suget men det tog inte lång tid innan jag föll tillbaka igen. Men nu får jag inte, nu är det allvar. Nu är det ett vad. Och vinnar skalle som jag har ska jag inte losa detta.


Söndag 2/10-2011

fan vilken fantastisk kväll jag hade igår. en av de roligaste på längre. maten var en av de sjukaste smak uppleversna i mitt liv. förrätt har jag ingen aning om vad det var, någon typ av sallad, någon brun grejs och någon vit grejs.
huvudrätten var olika sorters lamm. det var lammribs, lammfile och lammkorv. till efterrätt var det hallonsockerkaka med hallonsorbe, vit choklad mouse och lakris maräng. till allt detta var där vin,öl, cider.

efter maten dansade vi som om det inte fanns någon morgon dag.

var i säng vid tre, upp åtta. nu på jobb och jag har en känsla av att jag fortfarande är berusad!

förrätt

huvudrätt

efterrätt





resten va bilderna kommer på fejs.

later

Halv 8 hos Astrid och joel

Förrätten avklarad! Omg vad gott. Vet inte ens vad jag äter, men fyran vad gott!


jobb helg

ja då var det ännu en gång dags för jobb helg. det hade inte skadat att ligga kvar i sängen med en varm alex som höll om en. men plikten kallade.

fast jag har en stark känsla av att denna jobb helgen kommer att gå fort (fortare än vanligt) eftersom att jag och Mr S har mycket att hitta. i eftermiddag är det kalas med saft, bullar och tårta. det tackar man ju inte nej till!

later

RSS 2.0