pics från igår

här får ni bilderna från igår. ska iväg på söndagsmiddag nu så blir inget spec bloggande.










later


bad

har varit en dålig bloggare senaste dygnet. men dessa sista 24 timmarna har var hektiska, minst sagt!! jobbade igår mellan 13-18 sedan skulle vi vara på kalas kl 19 (hem, göra sig iordning (smink, hår, kläder) hämta mormor) sedan var vi inte hemma förrens vid halv 2 tiden. skulle upp och jobba kl 9, slutade kl 17. ja, ni festår.

men kalaset igår var trevligt. men vi hade nog som roligast när de flesta gästerna hade gått, då det bara var jag, alex, simon (fast han sov) jessica, mamma och åsa. snack och vin och gotte. går aldrig fel.

bilderna kommer upp om en stund. för nu måste jag rusa igen.

later

snart

om några minuter ska jag bege mig mot jobb. tänkte bara slänga upp en outfit bild för dagen. är så himla frusen idag, så det blev ett par jeans (jobb-jeansen) vitt linne från gina och min stickade underbara tröja från bikbok.


alex ringde precis och sa att han var påväg nu!! fan vad jag längtar, ni kan nog inte riktigt festå känslan att få se, känna honom efter två veckors längtan.

later

promenad? jogga?

sa till mig själv igårkväll att om det regnar imorgon så joggar jag och om det är uppehåll går jag en lång promenad med hulken (hon hatar regn). när jag vaknade imorse så regnade, så det blev en joggingrunda och det är jag glad för, för att det gick så himla bra. kändes som jag flög fram.

sitter och äter (dricker)  frukost nu. är egentligen inte hungrig men vill ha i mig något, dels för att jag har joggat och dels för att jag ska jobba.

ett tips till en sådan här morgon är smoothie.

igår gjorde jag en som var nog den godaste jag någonsin har druckit.
en banan
fryst mango
frysta hallon
laktosfri mjölk
laktosfri vanlij yogurt
linfrön
ENJOY!


later

lovely

har haft en helt underbar kväll. mycket skratt, tårar, ost, godis, nötter, snack. det är precis så en kväll ska vara. det som också visar att man har haft en bra kväll är att man har ont i magen så mycket man har ätit. puh, är helt slut i kroppen av allt man har tryckt i sig. vet inte om magen krampar för käket eller för skratten. det är nog en mix.

ska ta en cigg, sedan borsta tänderna för att lägga mig i sängen och sova. imorgon börjar en jobb-period. jobb fredag, lör och sön. men det gör inte så mycket, för imorgon kommer mitt liv, min kärlek, min man hem. åh vad jag längtar!!










godnatt, later

outfit

jo, jag hinner lägga upp en outfit bild för kvällen innan de kommer (de är här vilken sek som helst)

på mig har ja en mönstrad byxdress från zara



facelook, det vanliga


later

kellog´s

en timme tills mina gäster kommer idag. i måndags på lunchen med kicki och viktor så bestämde vi att vi skulle ha lite spelkväll idag. spel, snacks, vin, detta låter som en super kombo! vet inte riktigt vem som kommer, men jag tror att det är kicki, viktor, viktor, martin och nathalie.

det ekar i våran kyl och frys och jag orkar verkligen inte gå och handla mat. älskar att handla annars, men då ska det vara med min alexis. så idag blev det en tallrik kellog´s med mjölk till en mycket sen lunch.

later

insperation

jag inspereras dagligen. vet ni vad jag blir insperead av för det mesta? vackra kvinnor. det är min största insperationskällan.
fölåt killar, men kvinnor är vackrare än män generellt. jag har haft tur att hittat den vackraste mannen som finns. han är det vackraste som finns i hela världen. jag är inte lesbisk och inte heller bi. men kvinnor, som ser ut som kvinnor (former) är fan vackra. visst det finns miljontals undantag. både att killar kan vara riktigt snygga och tjejer kan vara riktigt skänky.

svårt att förklara exakt vad jag menar. men här, kolla på dessa bilder så kommer ni att festå vad jag menar.









get it?

later

torsdag

ni kan inte gissa vad jag har gjort idag. eller jo, joggat. det är ju egentligen sista rundan för veckan men får se om jag hinner imorgon också. fan alltså, jag älskar det. när jag lägger mig på kvällen så längtar jag tills jag får gå upp och jogga. vad är det för fel på mig?

när jag kom hem skulle jag ut med hulken. men har tyvärr inget koppel (det gick isönder när josse lånade det) så nu har jag fått låna ett grimskaft av josse. tror nog grimskaftet väger mer än hulken.

när jag var ute med hulken så hade jag glömt bajspåsar och såklart bajsar hon och det står en gubbe 50 m bort och skriker "ska du inte ta upp efter dig?" jag skriker tillbaka att hon bara skissade. han hör inte, jag skriker, han hör inte. så jag går fram till honom att hon bara skissade, det är en tös så hon sitter ner när hon skissar. han bad så mycket om ursäkt. jag börjar springa när han inte ser mig längre, för tänk om han hade gått fram sen och kollat mig.
men vi klarade oss. nästa gång ska jag ha med mig påsar!


later

kärlek

denna rubrik har jag haft ett antal ggr. men kärlek är det som ligger min närmst hjärtat. jag är kär i kärleken, all sorts kärlek.
som ni flesta vet så är jag mycket ifrån min pojkvän alexander och jag måste säga som det är, det är psykist påfrestande att vara ifrån den männiksan som man älskar över allt annat. jag blir ofta jätteledsen, mest på kvällen när jag är ensam, som nu. ibland är det inte tårar som kommer för att jag är ledsen. ibland kommer min "ledsenhet" med ilska, irriterad, sårbar, trött, hungrig fast att jag åt för en kvart sedan osv.

idag känner jag mig mest arg ocg gissa vem jag tar det ut över? jo, den människan jag älskar mest. jag hör i hans röst hur ledsen han blir, då blir jag bara ännu mer förbannad. jag vill att han ska vara stark på andra sidan. men detta är ju lika jobbigt för oss båda, men det inser jag inte när jag är så uppe i varv.

två dagar tills jag får hålla om honom, till jag får känna hans värme emot min kropp. hans läppar emot mina, mina fingrar ihop flätandes med hans. mina ögon fylls med tårar i skrivande stund. han är den finaste människan jag någonsin har träffat, som jag någonsin kommer att träffa. jag längtar till livet, för jag vet att jag kommer att spendera det med dig.



later

onsdag

har varit igång hela dagen. massa bussresor, var i stallet (som jag saknar det!!), hemma hos josse sedan stan igen för att fixa naglarna och handlade ett par handskar. som jag verkligen behövde. har frusit i mina håliga skinhandskar tillräckligt nu!!

men orkar inte skriva så mycket mer, så ni får dagen  i bilder istället. en bild säger ju mer än tusen ord.

men måste bara skriva en sak. tack för detta dygnet josse, du är helt underbar!

josse och kalle

orden börjar försvinna för hur mycket jag saknar ridningen

jag och hulka satt och tittade på

premiären för vinterjackan detta sässongen. fast vinterjacka frös jag SATAN

nagelfixning

mother fixade också

done!

handskar 200 kr HM

pälspandband 59 kr HM


later

titta bort

vaknade vid halv 10 idag. i vanlig ordning, på med joggingkläderna och ut. josse sov kvar i sängen och om jag ska vara lite ärlig så var jag ganska avundsjuk. vill också kunna sova.

när jag var ute och sprang märkte jag att det sved som fan på tårna på vänsterfoten. men jag struntade i det (så mycket jag kunde) och sprang min runda. det var ganska jobbigt idag. dels för att jag var fortfarande proppmätt efter gårdagens krängande till despan och couger town och plus att det var världens motvind påvägen hem. kändes som jag sprang och sprang men kom ingen vart.

när jag kom hem så såg jag varför det sved så mycket på foten.



later

80

idag är det 80 dagar tills vi åker till st anton. nedräkningen fortsätter och jag längtar så att jag spricker när jag tänker på det.
saaaaaatan vad roligt det ska bli.



later

lunch

det blev lunch på mando och sedan en kaffe på lilla kafferosteriet. lyckades lura kicki och viktor att jag var gravid. med sedan gick jag lite skuldkänslor över att de faktiskt trodde på mig. det roligaste var att de blev besvikna över att jag inte var gravid. barn ska jag förhoppningsvis få, men inte än.





later

bildregn

måste sticka nu. men här har ni ett litet bildregn på hur jag ser ut idag.

byxor (favoriter) bikbok, skjorta Gina, strumpbyxor (vet ej vart ifrån, men de är heeeelt underbara. inte för tjocka inte för tunna och en riktigt bra material som inte går isönder) klocka D&G, öronhänge HM







later

tisdag

är hemma från jobb, jogging rundan och den lilla rundan inne på mobilia.
handlade saker jag behövde t ex en rygglös BH. har hyffsat många tröjor och klänningar med öppenrygg. oftas har jag kört med no-bh då men har någon transparat och då är det ingen höjade att köra utan bh (jo, kanske för killarna)

sedan köpte jag också en glasburk som jag ska ha klämmer och hårsnuddar i. hade de innan i en plats burk. ser inte så trevligt ut. och dessutom så har jag den burken i hallen. finare med något finare då.

har ganska brottom. håller på att fixa lite frukost nu. men det blir inte så mycket eftersom att jag ska träffa viktor och kicki istan om en och en halvtimme. sitter fortfarande i joggingkläderna på så har mycket att göra!
men förhoppningsvis så hinner jag slänga upp en outfit bild innan jag sticker.

innan

efter. laugerhouse 49 kr


backless bra. lindex 179 kr


p.s hatar att handla saker som jag verkligen behöver =/ mycket roligare att spontanhandla, spec kläder!

later

enligt planerna

jag ska snart promenera upp till stan med hulken. ska lämna henne till josse som ska ha henne tills imorgon. anledningen till det är att jag ska till ungdomsmottagningen nu (nya p-piller) och sedan direkt till jobb.
kan inte ha med hulken till UM så jag hade lite panik eftersom att jag inte visste vad jag skulle göra med hulken (hinner verkligen inte hem om innan jag ska till jobb) men josse ställer upp och passar henne.

sedan kom jag till nästa problem. jag var lite torkad när jag bokade tiden till UM. 14.15 när jag börjar kl 15.00 borta i lindeborg. räknade ut att besöket hos UM max fick ta 15 min annars hade jag kommit försent till jobb.
fick ringa runt lite samtal för att komma fram till mr.s jobb. sedan när jag väl hade nr dit så svarade de inte (lite smått panikslagen var jag om jag ska vara ärlig)
men efter många samtal svarade de tillslut och ALLT löste sig.

fan vad skönt det är när allt löser sig, precis som man vill. peppar peppar ta i trä

outfit idag:
jeans (100 gr gamla, vet inte vart de är ifrån) t-shirt HM, leopard kofta HM.



later

vingar

måndag, ny vecka. den kickade jag igång med en joggingrunda. har ju bestämt mig för att utöka min runda till två varv runt pildammarna och det gjorde jag idag. om jag ska vara ärlig så var det inte jobbigare. och idag kände jag mig hur lätt som helst i kroppen, det kändes som jag hade vingar.
fast om man tänker på vad jag har ätit i helgen så borde jag egentligen känna mig som en köttbulle. får hoppas att denna lätta känslan håller i sig länge. det kändes som att jag kunde springa hur långt som helst idag. underbart.



later

home sweet home

det har varit kass bloggning under helgen, I know. men detta har varit en riktig relax helg. eller krängar helg är nog det rätta ordet. fy fan. är inte ens sugen på något med socker i över huvudtaget. men om jag känner mig rätt så kommer det suget att vara tillbaka imorgon igen.

även fast det har varit en lugn helg så har jag sovit himla dåligt. kunde inte sova natten tills på lördag, imorse var simon uppe jättetidigt för att göra ett skolarbete och då kunde jag inte sova. så förhoppningsvis kan man ta igen lite timmar imorgon.

så nu blir det sängen. ska bara ta bort sminket och ta en cigg sedan ska jag lägga mig och drömma mig bort till min alexis.

later

söndag

så var det söndag. fast att det kanske inte händer något varje helg så går de alltid lika snabbt ändå känns det som. söndag idag. sedan var denna lediga helg avklarad. men har/haft en underbar helg med min familj. det är så avkopplande att komma till mamma och inte behöva tänka på något + att man får alla måltiderna serverat :)

vi är en timme back i vår planering. tanken var att vi skulle vara på entre kl 11 och nu är kl 12 och vi är fortfarande hemma. väntar på att mamma ska bli klar för att sticka.

vilket höstväder det är. blåstigt, regningt kallt och allmänt burrigt. tycker om när det är kallt men jag hatar regn.

later

love

säg mig, vad är kärlek för dig? kan du leva med det, kan du leva utan det? vad händer när något som du älskade så skarpt försvinner ur ens liv. vad händer när det starka slocknar? eller något värre. vad händer när du inte är lika älskad längre. när du känner dig oönskad av den personen du kände dig mest önskad av innan.

kärlek. lär dig min läxa. ta det aldrig för givet

later

gaaash

har så extremt tråkigt så jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. så tråkigt så om jag hade varit hemma hade jag börjat städa. det är t.o.m. så att jag vill hem och städa nu.
nej ska nog ta på mig ytterkläderna och gå ut en runda med hulka pulka. förhoppningsvis är mamma kanske vaken när man kommer tillbaka?

later

lördag

blev inga inlägg igår. efter jobb gick jag in på mobilia och hanlade allt jag var sugen på. gick hem och käkade och käkade, så det tog all min tid :)
sedan hämtade mamma mig och vi gick och handlade. sedan hem och fortsatte med käkandet. som sagt, detta kommer bli en krängar helg och som jag har längtat.

sov hos mamma och det kommer jag att göra hela helgen.

vaknade redan halv nio idag. vet inte vad det är med mig. men jag kan inte sova nu för tiden. kanske är saknaden av alex som ligger och gror i mig.

har precis käkat frukost i min ensamhet. mamma sover och om jag känner henne rätt så kommer hon att göra det ett bra tag till.

har glömt kameran hemma, så detta kommer att bli en bild fri helg, tvärr.

later

laktos

tanken var ju att jag skulle träffa josse istan. men när jag kom till stan så hade josse hittat amanda och sally också. sally var tvungen att sticka men amanda hänkade på. var vrålhungrig när jag kom till stan, så det blev att fika direkt.
tog en scones på EH, en ljus för omväxlingsskull. men om jag ska vara ärlig blev jag grymt besviken. den grova är tio tusen ggr godare. men det var inte om EHs scones detta skulle handla om, utan laktos helevetes skit.

tog en latte till sconsen. sedan senare tog jag en varmchoklad, men kunde inte dricka upp den för att jag fick så himla ont i magen. glömde att ta laktosfri mjölk både i latten och i den varmachokladen. magen svullnade upp som fan, var spänd och gjorde så jävla ont så att jag nästan ville börja gråta. fick mig på så himla dåligt humör.

fan vad jag hatar att vara laktosintolerant. tror nästan att det har blivit värre nu den senaste tiden. har fortfarande riktigt ont =/

aldrig mer vanlig mjölk!!

nu ska jag tvätta bort mitt smink och krypa ner under täcket. är helt genomfrusen efter 6 timmar istan. om jag hade haft ett badkar hade jag krupit ner i det!

later, godnatt

brottom!

ska träffa josse istan om en kvart. gash, hur kan det vara så att man har all tid i världen på sig, men ändå bli det ALLTID stessigt?

tänkte iaf slänga upp en outfit bild och facelook för dagen.

it´s all black today hony!

idag ser jag ut såhär i fegan (gash vad blev man är) imorgon hade jag tänkt visa ett bildspel på vilka smink produkter jag ändvänder och hur. spännande va? (irononi..)

jean TIGER (100 år gammla) tröja bikbok (känns som jag har på mig denna tröjan var dag..)

kommer ni ihåg att jag sa att jag hade köpt en present till mig för någon dag sedan? det var iaf detta halsbandet från HM 99 kr (tack dollyblond.se för insperation)




ytterkläder idag blir "päls" jackan från topshop och stövlarna från håkansson.

later

tips

nu är det dags igen för mina små tips som dyker upp titt som tätt.

detta är ett lipsyl/cerat för extremt torra käppar. det är som märket lipsyl och heter "lipsyl overnigth" det är super att ha det över natten (som det heter), på morgonen är läpparna super lena och inte ett spår efter lösa bitar.

ett annat bra sätt att använda det på är att ha det på innan du ska ut.
vissa läppglans och läppstift blir man jätte torr om läpparna av. så ha på dig det under tiden du gör dig iordning och sedan stryk över läppstiftet/läppglanset.

det blir vitt på läpparna direkt när du tar på det. men efter ett tag blir det genomskinligt :)



LATER

sista

sista jogging rundan för denna veckan är avklarad. har bestämt mig för att försöka jogga måndag-torsdag och jag hoppas verkligen att jag kommer att hålla det.
har två mål, att komma närmare 20 blankt på denna rundan jag springer nu och sedan utöka rundan till två varv runt pildammarna.
jag tror att jag hade klarat två runder nu också men jag känner mig inte redo än. har varit så himla otränad de senaste halvåret och nu de senaste veckorna har jag precis kommit igång. vill inte ta ut mig helt.

sedan börjar fotbollen om två veckor och de kommer att hjälpa min konditon ytterliggare.

rökningen gör detta såklart värre och tuffare. men det är det, att jag vill inte sluta röka, inte än. har sagt att den dagen jag får reda på att jag är gravid. den dagen slutar jag att röka föralltid.

blev en härlig joggingrunda idag. hade håll i.o.f men vädret var helt underbart. höstkallt med en riktigt skarp höstsol.

later

outfit, onsdag 20/10-10

ska snart bege mig mot jobb. tänkte bara slänga upp en snabb outfit bild. världens tråkigaste kläder. kläder som egentligen ska slängas, men som är bra att ha när man jobbar.

jeans köpta i GBG för över 5 år sedan. kofta carlings, som jag älskade när jag köpte den, som jag vill spy över idag.


ha det bra idag. så hörs vi igen imorgon.

later

nyår?

medans jag sitter här och inte gör något speciellt kollar jag i olika webbutiker efter nyårsklänning. vet att det är lite tidigt. men det är nog bara bra, för annars åker ju alla godbitar.
dessa är vissa av mina favoriter som jag har hittat.

(p.s. det hade varit jättebra julklapp alexis :P)

lite annorlunda klänning med pälsaxlar

pricken över i:et är självklart den häftiga ryggen

en mer elegant klänning. älskar sammetsmaterial och spec på vintern då den är varmare än andra material


häftig, lite annorlunda med öppningen över halva magen. denna tror jag är alexs favorit iaf.


later

rullar på

sitter här hemma och rullar på tummarna. har inget speciellt att göra och jag kan inte göra något speciellt heller. vi har ändrat mitt jobbschema. tagit bort en dag från min jobbiga vecka och lagt till den dagen i denna veckan, idag för att vara mer specifik.
jag var hemma vid halv 11 idag och ska bege mig till jobb om en och en halvtimme. så det är nästan bara hem om och vända. tråkigt som fan. men det är skönt imorgon när man går av passet.

det bästa med det hela (och lite läskiga) är att när alex fick nytt schema så klaffade det inte alls med hur jag jobbar. då skulle det vara att jag jobbar som mest när han är hemma. men någon dag senare ringer de från sydassistans och säger att de har ändrat mitt schema.
så nu jobbar jag ganska intensivt när alex är borta och inte alls lika många pass när han är hemma.
någon där uppe måste ha lett åt oss lite extra :)

later

kärlek








:@

hemma från jobb nu. promenerade hem med hulka pulka. sedan på med joggingkläderna i vanlig ordning. kändes inte lika tungt idag men fick ungefär samma kassa tid som igår :(
hem in i duschen med detsamma. var hungrig och såg fram emot min frukost (det godaste, underbaraste målet på dagen) men när jag började att skala mitt ägg blev jag ledsen


varför blir vissa ägg såhär?! blir så lack. men men, det var gott. men det var ju inte lika mycket ägg på mackan. håller tummarna på att det tar lååång tid innan detta inträffar igen.

later

jobb

ska bege mig mot bussen nu.
tänkte bara snabbt slänga upp vad jag har på mig idag. som inte är något speciellt.
hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig idag när jag såg alex kofta. snilleblixt, den ska jag ha på mig.

alex kofta, t-shirt HM, jeans ingen aning. bekvämlighet kommer alltid först när jag ska jobba.


ha en bra kväll så hörs vi imorgon.

later

halloween?

snart är det dags för halloween. har sett att det är ganska många som håller på att förberade kostymer och liknande. jag har alltid älskat att gå på maskerad och likande tillställningar. men fy fan säger jag bara. om man söker på halloween kostymer på google så ser man bara halvnakna tjejer i en sexig polisdräckt. och om man trycker på bilden så kommer man direkt till en porrsida.

halloween är en tillställning där det är okej för tjejer att klä sig så porrigt som möjligt utan att det ska vara för shockerande.
visst tycker man om att se lite sexig ut ibland. men jag tycker att det är ganska stor skillnad på sexig och porrig.

tjejer, spara lite till fantasin vettja!

denna dräkten var till tonåriga stod det. om jag hade haft på mig detta när jag var 15 år hade jag fått en fet smäll av min pappa och sedan instängd på rummet en månad






later

morgon stund har guld i mun

var inne på mobilia en sväng efter rundan med hulken. handlade en liten present till mig själv och så var jag inne på malmborgs och handlade mat.
dukade upp en regäl frukost till mig själv. fast att jag inte är sjuk eller känner några förkylningssyndrom så vet jag vilka tider det är och jag ska försöka hålla alla sjukdomar i shack.

slå denna frukosten! två knäckebröd. en med pepparrotsvisp och saltrulle, den andra med ägg och kaviar. till "efterrätt" blev det en apelsin och en banan. och sedan te på det hela.
tänk på att försöka att få i er så mycket C vitamin som möjligt nu i dessa kalla tider.

nu sitter jag här mätt som en plätt, nöjd och belåten.


nu ska jag hoppa in i duschen och ta en riktigt varmdusch. sedan ska jag ta det lungt i någon timme, för sedan är det dags för jobb.

later

tungt

fy farao vad tungt det var att springa idag. badmintonen tog helt slut på min krafter igår =/ kändes som någon hade satt fast 3 kilos klumpar på vardera ben.
men då blir det extra skönt när man kommer hem och känner att man klarade ändå. allt sitter i huvudet.

börjar bli riktigt kyligt nu. så imorse åkte en exktra jacka på. det är bara en vindjacka. men man håller värmen mycket mer när man drar på sig en sådan över sina kläder

pandband över öronen är också jätteviktigt. man blir jätte lätt förkyld om man inte täcker öronen/huvudet när man är ute och det är kallt. och tänkt på, ta inte av er mössan/pandbandet fast att du känner att du är jättevarm!!

sämsta tiden på jättelänge. brukar ligga mellan 28-30. mitt mål på denna rundan jag springer är att komma närmre 20 blankt. så jag har en bit kvar.


later

outfit

hann inte visa er hur jag såg ut idag innan jag stack upp till stan. blev lite stressigt.

blus HM (gammal som gatan), jeans replay, stövlar håkansson

min nya jacka från topshop

den är helt underbar måste jag bara tillägga


badmintonen gick helt okej idag. det var bara jag och pappa. fast att han är tusen gånger bättre än mig lyckades jag ändå vinna ett sett. kämpade så att svetten sprutade ut från alla porer i kroppen. och sista settet hade jag INGENTING att sätta emot. mina armar och ben var som gelé och han vann med 15-1..

efter badmintonen var det ju hem till pappa för att se matchen. malmö förlorade och det är nästan så att det är rätt åt de. lovar att olumpic hade spelat bättre.

ska hoppa in i duschen nu, sedan tömma diskmaskinen och tillsist lägga mig i soffan och kolla på OC, första sässonegn.

later

från noll till hundra

denna dagen har varit slappe dag från den stunden jag vaknade. men nu är det annorlunda. ska träffa josse och sussie i stan om en halvtimme (kvart över fyra) sedan klockan sex ska jag spela badminton med pappa på aurahallen. direkt efter ska jag hem till pappa för att kolla på fotbollsmatch (mff-kalmar tror jag det är som spelar)

det snabbaste sättet för mig att transpotera mig idag blir nog cykel. fryser bara jag tänker på det. men ska ha på mig min nya höst/vinterjacka. det som saknas är ett par handskar. har hittat ett par DÖ fina i stan som jag nog ska införskaffa mig.

later

hår

ni som gissade på mörkt igen hade rätt.
lite förvirrande kanske. ena inlägget skriver jag att jag älskar mitt "nya" röda hår, sedan i nästa så färgar jag tillbaka det till det mörka.
men det är såhär, jag älskade det röda men saken var den att det var inte hela håret som var rött. eller jo rött var det, men inte i samma nyans. i hårbotten var det väldigt rött, sedan resten av håret skiftade rödnyansen.
jag ville ha hela håret så som det var i hårbottnen, RÖTT RÖTT. och om man ska få och köpa hårfärg varannan dag för att få den rätta färgen blir det i slutändan lika dyrt som om jag hade fått till en frisör själv. och att hårfärg som säljs i "vanliga" affärer sliter mycket mer än frisörernas färger.

så det får bli som det först var planerat, att spara ihop pengar till ett frisörbesök, för rödhårig vill jag bli!!




later

bad

jag är så dålig på att hålla hemligheter, eller inte hemligheter, utan överraskiningar.
så jag kan avslöja så mycket som att det är hårfärg jag köpte idag. men jag tänker INTE avslöja vilken färg det ska bli.

såhär ser jag ut just nu, och kommer göra i ungefär en halvtimme till


later

morgon

det har varit en lugn morgon för min del. vaknade vid halv 11 tog på mig mina jogging kläder direkt och gick ut och sprang min runda. men fyfan vilken motvind det var påvägen hem. kändes som jag sprang och sprang men kom ingen vart. alltid skönt när man är framme, men idag var det nog lite skönare.

gick till mobilia och handlade två små saker (som ni ska få se sen vad det är) och en eyeliner.

hem sedan för en good cheeeeeese frukost

love it. ost är fan ta mig en av de godaste sakerna här i livet.

later

tips

klockan är halv 1 på natten emot måndag, en ledig månad. det behövs, för att det kommer sedan att bli 2 och ett halvt intensiva jobb dygn framför mig.

tänkte bara slänga upp ett litet tips till er alla.
jag blir så otroligt torr när det är kallt ute. allt från fötterna ända upp till håret. jag har provat jätte många olika bodylotions och liknande. antingen har de inte hjälpt överhuvud taget, eller så har de luktat för starkt, inte gått in och huden så att man har blivit jättekladdig o.sv.

men denna krämen från apoteket har jag verkligen fastnat för. den luktar ingenting, går in i huden hur snabbt som helst och hjälper verkligen mot torr hud.
jag smörjer alltid in hela kroppen (utan ansiktet) efter att jag har duschat och jag blir len som en barnrumpa (alex kan intyga) och den är dryg

den finns alltså på apoteket och kostar mellan 200-300 kr.



later, godnatt

done

så var denna jobb helgen över. fick t.o.m gå en timme tidigare idag. inte helt fel.
är hemma hos mamma nu som hämtade mig på jobb. vi ska ha var traditionella söndagsmiddag. det ända som saknas idag är min alexis.
det blir inbakas kassler idag. en gammal favorit. det har varit min favorit rätt sen jag var jätteliten. kan inte påstå att det är min favorit nu, en en av de iaf.

nu ska jag gå tillbaka till tv och fortsätta kolla på hästhoppning, attans vad jag saknar ridningen.

later

säng dags

lugn hemma kväll idag igen. fan vad deppigt det låter. men det är ju jobb helg och då blir det oftas bara slappa kvällar. innan så avskydde jag jobb helger, hade ångest många dagar innan över det. men nu tycker jag inte att det är så farligt längre.
fast att det är jobb så får jag ändå timmar på mig att koppla av. andas ut. ibland är jobb min fristad, det är bara jag, jag som styr och stället, där har jag kontroll.

idag har det bara blivit junkfood hela dagen för min del. frukosten är det det ända ordentliga målet idag. sedan blev det tårtor och kakor till middag, till kvällsmat blev det kellog´s. så nu ska jag gå och lägga mig i sängen och jäsa.

godnatt

later


days to go

idag är det 90 dagar kvar tills vi åker till s:t anton. fasinge vad jag längtar. detta kommer nog bli en av de roligaste resorna jag någonsin kommer att åka på i mitt liv.
dels för att jag älskar att åka skidor och dels för att vi är så himla många som ska med. lite fler tjejer hade ju inte skadat, men josse och jag kommer nog att att vara som en hel flock tjejer. vi är väldigt tjejiga måste jag erkänna.

jag älskar nedräkningar. jag gör nedräkningar till allt. varje gång alex åker iväg gör jag en liten nedräkning på vår lilla lilla witheboard tavla vi har i hallen. varje resa, event, ja you name it.
st anton är verkligen inget undantag och jag började den nedräkningen ganska tidigt, men nu står det alltså 90 på min ledräkningslista.



later

hår

josse var förbi här en sväng igår. i brist på ideér om vad vi skulle hitta på lockade jag hennes hår. blev själv super nöjd med det och det hoppas jag att hon också blev.




och på tal om hår. för varje dag som går, varje gång jag kollar mig i speglen blir jag lite mer kär i mitt eget hår, eller min hårfärg. tanken var ju egentligen att det skulle bli rött rött, men jag gillar faktiskt denna rödbruna färgen. får se hur jag gör med det i framtiden.


later

home

har varit hemma ett bra tag nu. men har ingen ork till att göra något alls.
när man kommer hem och inte alex kommer i dörren och möter en med en stor kyss rätt på munnen då dör man lite smått inom sig. vi har inte ens varit ifrån varandra en dag ändå saknar jag honom så enormt. ska försöka att inte tänka på det, då blir det bara värre.

min kväll, ja det kommer inte hända ett skit kan jag lova er. såg precis det senaste avsnittet av gossip girl. nu ska jag ut och röka, sedan kolla på andra program på datorn.

later

my love,

alex åkte idag. suger balle som alltid. fan fan fan vad jag hatar det.
efter att jag sa hejdå till honom så la jag mig i sängen, grät en skvätt och sedan lyckades jag somna om. sov i ungefär en timme.

igår innan jag gick och la mig sa jag till mig själv att jag ska ut och springa imorgonbitti. men när jag vaknade imorse så var jag helt DÖD. pallade verkligen inte. så jag satte mig vid datorn, gick in på kenzas blogg och såg avsnittet av tyra och kenza show. och titta, de sprang. mardrömmen handlade om löpning. måste erkänna att jag blev motiverad. så motiverad så att jag faktiskt tog på mig mina joggingkläder och joggade/sprang min runda!
är sjukt stolt över mig själv.

nu sitter jag här ny duschad och är världens tidsoptimist. ska hinna klä på mig, sminka mig, äta frukost, ut med unden på 35 minuter!!

jobb idag, så vi hörs ikväll

later

tänkte göra en liten furnurlig bild. lyckades dock inte

fleese från everest

hade samma färg i ansiktet som mitt hår när jag var hemma

igår

igår var det den trettonde. alex och jag har varit tillsammans i två år och fyra månader. galet vad tiden går snabbt. det firade vi med resturang besök på nathalies, åt fondu. det är så himla gott. men fy fan vad mättande. jag ljuger inte när jag säger att jag har aldrig varit så mätt i hela mitt liv.

efter maten åkte vi till entre och såg på bio, the american. helt okej film, men inte mer. de lämnade så himla mycket i filmen så man hade svårt att hänga med.

mitt hjärta

rödtotten

frestande?






later


inte

det blir inte alltid som man tänkt sig. men ibland är inte hur man har tänkt sig det bästa.
mitt hår blev inte så rött som jag ville. det blev brunt med rött inslag. men vet ni? jag älskar det. har försökt att fota det jättelänge nu, men inte en ända bild blir rättvis mot färgen. det är rödare än vad det ser ut på bilderna.
men bättre med kassa bilder än inga bilder alls.


outfit: byxor, bikbok tröja, topshop




chai

så, hårfärgen är inhandlad :)
när vi va på mobilia gick vi förbi EH och handla med oss chaipulver. nu är det höst och då dränker jag mig i chailattar. och det blir ju mycket billigare att handla hem pulver. så det gjorde vi. första gången jag gjorde egen chai och jag måste säga att jag var lite av en naturbegåvning.
var inne på cervera och handlade mjölkvips också så att det blir det ultimala känslan.





later

"morgon" promenad

när jag vaknade idag så såg jag att det var lika fint väder som det har varit de senaste dagarna. så jag klädde på mig mina träningskläder, tog hulken och gick ut en promenad.
otroligt härligt väder och en otroligt glad hund.


pildamsparken





framme


later

röd tott

har länge velat färga mitt hår rött. och imorgon blir det. har alltid sagt att jag ska göra det hos en frisör men jag pallar inte vänta tills jag har några tusenlappar över. och det kommer jag inte att ha på ett bra tag ändå. så imorgon ska jag springa in på kicks på mobilia det första jag gör när jag vaknar. jag håller tummarna på att det blir bra och jag hoppas att jag ni också håller en eller två tummar för mig.

vad resultatet än blir (kanske blir att jag får springa till frisören imorgon ändå och lägger några tusenlappar för att rätta till det) så lovar jag att lägga upp resultatbilder.

den här färgen hade jag tänkt mig

later, godnatt


tisdag

denna dagen har varit så himla mysig. slutade jobba kl 8.30. gick en promenad hem i det underbara höst vädret. kom hem alldeles rosig om kinderna, möttes av en framdukad frukost med limhamnsbullar och massa annat gott. tack älskling.
efter frukost la vi oss och mös i soffan. somnade och sov i 4 (!!) timmar. vi vaknade upp vrål hungriga båda två. och alldeles för hungriga för att laga något hemma stack vi iväg och åt på subway.

efter subban stack vi till ikea. köpte matta, tavla, mysiga höstljus och en kakform som jag ska ha mina smycken på.
hem och fixa allt. iväg och fikade.
chailatte och maschmellow chunk cookie. brings back memories.

nu sitter vi här och väntar på att folket ska komma. ikväll blir det fotboll, pizza och vin.

later

så otroligt mysigt. man vill bara slänga sig i soffan. tända alla ljus och dricka en kopp te


ett stort maffigt ljus med sex själkar

mitt nya "smyckeskrin"

köpte en massa galjar. ska fixa alla mina klänningar. har galjar där det hänger 2-3 klänningar på

avslutar med en  outfit bild. kjol monki, tröja MQ

söndagsmiddag = krängar dag

inprincip varje söndag är en krängar dag för mig. vi har en liten tradition i min familj att på söndagar äter vi middag tillsammans och denna söndagen stod jag och alex för den.
till middag hade vi mumsans chilibiffar med ris, pommes, kalla och varma såser. det blev frukansvärt gott om jag får säga det själv.
efterrätt bestod av en halllon/björnbärs paj och marängswiss (har varit sugen på det så otroligt länge) inte nog med efterrätt så hade vi chips, choklad och lösgodis till filmen. detta kanske låter mycket, men det är faktiskt värre än vad det låter, se själv.

här är även en outfit bild från igår.

later

långklänning från HM. den är transpartat(?) så under har jag tjocka strumpbyxor och ett linne


förberedelser

godisskåpet

marängswiss. glass, chockladsås, kolasås, krossat daim, banan och triple chocklat chip cookie

paj

gottebordet till filmen


söndag

har ätit en mega frukost med bullar från limnhamn. den nya tropicana juicen och varmchoklad. måste minst vara ett/två år sedan jag drack varmchoklad sist. damn vad gott. men damn vad mäktigt!

blev ingen städning igår så det ska jag börja med nu.
alex är och hälsar på sin mormor som tyvärr är på sjukhus efter att ha trillat i lägenheten och slagit i knän och huvudet.
så nu är det vara att ta en cigg och sedan på med hög musik.
ikväll står jag och alex för söndags middagen.

later




last night

tyvärr han jag inte lägga upp någon outfits bild innan jag stack hemmifrån. det blev himla stressigt. satt fortfarande i mjukiskläder, osminkad (dock duschad) när jag smsade alex "vet du ungefär vilken tid jag kan komma". fick svar en halv sekund senare "kom nu".

det var bara att slänga på sig sminket på med kläderna, ringa taxi och sticka.

jag hade jätte roligt igår. hade en underbar fylla, kände mig vacker och trevligt sällskap. åkte hem till viktor. där det pimlades vin och en himla massa tequlia shotar ( fille den stackarn var tvungen att ha 6 sex under en tid på en kvart) satt hos viktor till närmare ett då vi sedan gick till bigbowl.
jag och alex vann första rundan. det var första gånen i hela mitt liv jag har vunnit något  som har med bowling att göra.

efter bowlingen stack jag och alex hem. man blir sliten av två kvällar irad.

later

lyckades knäppa av någon bild när jag kom hem. full och trött.

klänning från HM

facelook

hundra saker

har egentligen 100 saker att göra. t ex duscha, städa, locka löshår + mitt eget, klä på mig, sminka mig. ja you name it. ändå så sitter jag här framför datorn med mitt vin, omsinkad, skabbig, stökig lägenhet o.s.v.
ikväll har grabbarna herrmiddag. jag fick inte komma, de skulle snacka "snusk" jag kan lova er att det är jag som bidrar till 50 % av snusksnacket när vi är med varandra.
men men. de kommer bara ha tråkigare utan mig.

så nu sitter jag här med mitt vin. väntar på att de ska ringa och säga att det är okej att jag kommer. löjligt.
köpte en ny klänning idag som jag ska ha på mig. hade noll inspiration så sprang jag på denna idag. ni ska få en bild på mig när jag är helt redo.

nej, nu ska jag hoppa in i duschen. jannic nathalie och joesephine kommer hit om någon timme och joinar.

later

bio

idag blev det "mumsans special biffar" till middag. det är mitt eget recept på köttbullar/biffar, ganska starka och oehört goda!
men nog om mat. jag och min man ska iväg på bio om en timme ungefär. var jättelängesedan vi var på bio. ganska dumt för att jag älskar att gå på bio!
det blir filmen med julia roberts. eat love and pray.

later

natt

det är natt, klockan är 03.02. jag borde sova men känner mig pigg. sitter med en ansiktsmask på, var år och dar sedan jag hade en sådan på känns det som.
har haft en helt underbar dag med den finaste, bästa, älskade personen på denna jorden. ja ni gissa rätt. min alexander.
först på entre som jag berätta. sedan åt vi lunch på greekway. hem, bytade om. stack iväg och spelade badminton med min pappa. hem, duscha. stack till maxi och handlade allt gott vi kunde tänka oss. choklad, godis, chips, ja, you name it. inom mcdonalds på vägen hem. sedan blev det myskväll för hela slanten med två filmer. en bra, och en dålig.

åh alexis. jag längtar till livet. för jag vet att jag kommer att tillbringa det med dig.





later, godnatt

kanelbullensdag

idag är det kanelbullendag. har jag fått någon kanelbulle? NEJ! men det ska fixas. det kan jag lova er.

idag var jag och alex på entre. han var ute efter ett par nya skor. och det hittade han. ett par fett äckligt snygga om jag får säga det själv.
hittade även själv två saker. en ring (man kan inte ha för många) och en tröja. som jag kommer att visa när jag använder den.

såhär ser jag ut idag. ny kofta från MQ, linne gina tricot och jeans replay

mina nya stövlar från håkansson som jag är helt förälskad i. enkla, vanliga. precis som jag vill ha dem




ringen jag köpte idag. glitter 129 kr



later

gossip girl och ny klänning

sitter och kollar på det nya avsnittet av gossip girl samtidigt som jag tänker på min nya klänning. som standar tänker jag inte fota och visa den nu. så ni får se den när det används. blev även en ring idag. addicted? men den var grymt snygg, eller nej, snarare söt.
emil och alex sitter i soffan och kollar på film, fast snart ligger de på varandras axlar och sover så trötta de är.

ett bloss och cola. NU

later

RSS 2.0