Smashbox

Har använt min clarins foundation i över 1 år nu. Jag är nöjd med den men var sugen på att testa någon ny, man vet inte om det finns någon bättre om man inte testar sig runt lite. 
Har varit sugen på denna från Smashbox ett tag nu, så det fick helt enkelt bli den. Spännande! 
Det som jag går på när jag väljer foundation är att den ska vara oljefri och matt. 
Återkommer såklart med vad jag tycker om denna. 

Sedan blev det min standar primer, har använd denna ett bra tag och är super nöjd med den. Passar min hy prima!



Min tur.

Jag brukar alltid skryta om att jag aldrig blir sjuk.. men nu var det min tur. Misstänker att det är min syster som har smittat mig, har samma symptom som henne och jag träffade henne 2 ggr under tiden hon var sjuk. 
Det började smyga sig på på jobb igårkväll och har bara eskalerat. 
Är som tur var ledig ikväll och börjar inte förrens 15 imorgon, så jag hoppas att jag hinner bli friskare på dessa timmar så att jag inte behöver sjuka mig imorgon, svin dyrt att vara hemma från jobb. 
Men nu ska jag hoppa ner i min glassförpackning igen, glass och vatten är det ända jag har ätit idag och det ända jag tänker äta idag. 


Party night

Lördagkvällen började med middag här hemma med Josse och Mandis. Drack en massa vin och snackade skit i flera timmar. Vid 12 var mandis snäll och körde oss till stan, mötte upp Emelie och gick tillsammans in på etage. Inne på etagde hittade vi även Anna och så dansade vi loss hela natten lång. Det var en sjukt lyckad kväll, så mycket dans och så mycket skratt. 
Jag har t.o.m träningsverk i mina lår idag efter allt dansande! 

Idag vakande jag alldeles för tidigt. Kan inte sova länge när jag har festat! Gick in på Mobilia och köpte McDonalds till frukost som satt så jävla fint!




Underbar fredagkväll.

Min fredag gick i ett. Var först iväg och klippte hulkens klor (kan inte göra det själv), sedan iväg och träna med josse, hem duscha, slänga i sig lunch, hämta syster sedan ut till oxie och hälsa på mormor som bor på korttids boende där. Raka vägen hem, slänga på sig ansiktet (hatar att stress sminka mig!) cykla till stan på 5 min för att möta upp Sally. Sedan körde vi en lyx middag på Mosaik och delade en flaska vin. 
Efter maten kände vi oss inte riktigt klara så vi gick vidare till Fridays för en drink. God mat och dryck, underbart sällskap, ja det är ett perfekt recept för en underbar kväll. 



Längtar!

Nu har jag precis betalt in den sista betalningen till skolan och nu vill jag bara börja! Åh jag är så taggad och jag vill detta så jävla gärna och jag ska kämpa tills mina fingrar blöder! 

Too faced Chocolate bar

Första gången jag såg denna palett (för längesedan) blev jag kär och har velat ha den sen dess. Så när jag och Josse var på emproria i fredags och såg att de hade fått in too faced på Sephora och att de hade denna paletten inne blev jag över lycklig. Men sen tänkte jag att det kanske är onödigt att köpa en när vi både ska till Stockholm och Gran Canaria nästa månad och det kommer gå mycket pengar där. Så jag köpte inte den..
Men jag kunde inte sluta tänka på den, så efter jobb i söndags körde jag raka vägen till emporia och köpte en. Och det är inget jag ångrar. Fy fan vad fina färgerna är i den, och too faced ögonskuggor har jag alltid älskat, bra pigment, lätta att blenda och inte alls mycket som faller ner på kinderna. 
Den kostar 410 kr och det tycker jag är ett bra pris för man får många olika färger och alla är användbara. Oftast när man köper en palett brukar det allltid finnas 2-3 färger som man vet att man aldrig kommer att använda.. Men inte i denna!
Och ett stort plus är att den t.o.m luktar choklad!




Från dag till kväll.

Om man vill få en dags look till en kvälls look är det lättaste knepet att lägga till lite mörkt. Antingen lägga ett mörkt, elr en färgstarkt läppstift elr lägga till lite mörka ögonskuggor. Detta är samma make som jag la innan, har bara lagt in lite mörka färger och vips så har man en kvälls make. 



Peach glow.

Lekte med lite skuggor från min nya palette och det råkade visst en väldigt vårig/somrig look, men vad gör det :)



Semester.

Jag nämnde att vi ska iväg på semester och det bär av till Gran Canaria nästa månad. 
Pappa fyller 60 och ville resa med familjen, så det är jag, Alex, pappa, Jessica, Andy, Ruben, Anastasia och Cornelia. 
Ska bli skönt med sol, värme och bara få ett litet avbrott från vardagen :). 



Valentine make up look.

Här har ni dagens valentine look. Stark eyeliner och starka läppar, min absoluta favorit. Hade jag bar fått sminka mig på ett sätt resten av livet hade jag valt denna. Röda läppar är vackert och tidlöst och passar perfekt till alla hjärtans dag. 

Min bättre halva är iväg på jobb. Så idag firar jag alla hjärtans dag med underbara vänner, mandis, Carro och gumsi. Blir först middag hos mandis och sedan bio :). 

Ha en bra kväll och massa kärlek till er❤️



Make up

Här har ni går dagens make up look :)



We are from the 90s bitch

Igår bjöd Sofia på en sju dundras fest och det det var 90 tals tema. Alla hade gått in för det så det var sjukt kul att se allas outfits :). Hon hade pyntat sin lägenhet med affischer på Westlife, spice girls, n'sync och alla andra pop grupper vi beundrade på 90 talet och ja, hela lägenheten kändes som den hade rest tillbaka några år tionden. 
Sjukt bra kväll med många skratt och drinkarna flödade. 







GlamGlow

Jag måste bara tipsa er om min favorit hemma ansiktsmask. Den kommer från GlamGlow och heter supermud. 
Jag går på regelbundna ansiktsbehandlingar på exuviance en gång/månaden men där emellan kan min hud ibland kännas lite tråkig. Då slänger jag på denna masken i ca 10 och efter känns min hy mycket bättre igen.  
Det var youtubaren Desi Perkins som rekommenderade denna i en av hennes videor och just då kände jag att min hy var jätte tråkig, så jag sprang in på kicks och köpte den och blev förälskad efter första gången jag använde den. 

Burken är tyvärr ganska liten och dyr (449 kr). Men jag tycker faktiskt att den är värt det! 




Nya favoriter.

Mina skönhets favoriter ändras med jämna mellanrum.. 
Här kommer mina två hår favoriter för tillfället. 
Den första är ett balsam från Maria Nila. För det första luktar den underbart och sedan gör den mitt hår så himla mjukt! Låter den sitta i i håret ca 5 min innan jag sköljer ut det. 
Sedan är det en hår inpackningen från Macadamia. Det var en tjej inne på Bellebox som rekommenderade denna till mig. Har bara användt den ca 4 gånger, men jag är redan kär i den!



Resa bokad.

Jag är en person som älskar att ha saker att se fram emot, samtidigt som jag hatar att längta bort tiden.. Lite too faced men men.. 
Nu har jag iaf en till sak att se fram emot och det är en av de bästa sakerna att se fram emot dvs en resa! 
Det är till ett ställe som jag aldrig har varit på, men jag har varit i landet två gånger tidigare. Det kommer även bli det sydligaste stället jag någonsin har varit på, lite ledtrådar :). 
Vi åker nästa månad och det ska bli så himla skönt! 




RSS 2.0