13e jan

Vilken dag, eller natt kankse jag ska säga. Z är förkyld. Som vanligt, känns som han är förkyld, blir lite bättre sedan åker han på något igen. Så han hostar väldigt mkt. Så de senaste 2 nätterna har han hostat konstant känns det som. Tror nästan jag kan räkna på en hand hur mkt h sömn jag har fåt de senaste två nätterna. Så imorse när han var pigg kl 7 och ville upp kunde jag nästan börja gråta så trött jag var.. 

Det är mammas födelsedag idag, så bjöd över henne, Simon och pappa på frukost. Sedan på em var jag och Z på kalas hos Bastian som fyller 2. 
När vi kom hem fick Z gå loss på en avokado för han skulle ändå bada. Han tyckte det var så kul att kladda! 

Efter bad och gröt så somnade han på 30 sekunder. 
Jag njuter av lite egentid, men det blir en tidig kväll för mig med. Hoppas denna natten blir bättre. 
(null)
(null)



Det jag egentligen inte får göra.

Puh vilka timmar. Det började igår när jag gick och la mig, Zacharias började hosta och det har inte slutat än.. hostat konstant hela natten = noll sömn för Z och mig= trött mamma = trött bebis= gnällig bebis= ännu tröttare mamma. OCH om det inte vore nog är vi mitt inne i ett åskmoln, de som vet VET. Puh asså alla föräldrar, elr de bra föräldrat förtjänar en jävla GULDMEDALJ🥇 Och just det, jag glömde säga, Alex har åkt så jag är själv hemma. 

Nu har han äntligen somnat, men vägrade att somna i sin vagn så fick lägga mig i sängen med honom. Hoppas nu han får några h sömn. Det behöver han och jag behöver egentid och lugn och ro. Ett stort jävla glas vin hade inte skadat ihäller. Men nej, oro er inte. Jag kommer ta en banan och en kopp te. 

Kankse måste nämna titeln. Hur mkt jag än klagar, jag måste få skriva av mig, annars kommer jag explodera. När jag skriver av mig så lämnar det min kropp, det är terpapi för mig. 
Jag ÄR lyckligast i världen, jag skulle inte vilja ändra på något. Jag tar ett skrikande barn, noll sömn alla dagar i veckan framför att vara barnlös, tro mig, jag vet
(null)


It’s going to be crazy

Oro, oro och mera oro. Vill detta så gärna, men kommer jag klara det. Eller jag vet att jag kommer klara det. Det kommer bara vara jäävligt tufft. 
Men nu är det bara oro, snälla Gud. Jag vill detta, jag kommer klara det och jag kommer göra det bästa jobbet. 
(null)


RSS 2.0